Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Motyl - 2014-06-25 07:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma silnych - trzeba wypracować wspólny system wartości i osiągnąć jakąś nić porozumienia bo prędzej czy później ktoś wykituje psychicznie.
zdjecie uzytkownika
Monter - 2014-06-25 19:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro straszy zwolnieniami to niech pozwalnia kilka wartościowych pracownikow a wtedy sam nie sobie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Motyl - 2014-06-26 01:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wtedy to pewnie pozatrudnia ludzi kompletnie bez doświadczenia, a przerób musi być przecież zachowany - ciekawe jak...
zdjecie uzytkownika
Korwin - 2014-06-26 23:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartłomiej fajny był jako mistrz a potem specjalista. Cichy, spokojny. Dawał radę.
Jako kierownik raczej nie ma ikry.Nie panuje nad działem, nie ogarnia go mistrzowie wymykaja mu sie spod kontroli
Kierowanie ludzmi to niełatwe zadanie. trzeba miec do tego dryg
Firma kiedyś była fajnie zarządzana a teraz ...
Ale jest przecież dyrektor który to akceptuje...
zdjecie uzytkownika
Motyl - 2014-06-27 09:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pierwsze a po drugie czasami ciężko darzyć kogoś szacunkiem, skoro wcześniej zajmował równorzędne stanowisko co inni mistrzowie.
zdjecie uzytkownika
Korwin - 2014-06-28 00:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dlaczego?
Nie ma znaczenia kto co robił wczoraj. Generalnie wczoraj nie ma znaczenia.
Ważne co dzieje sie dzisiaj.
Bartłomiej chyba nie nadąża za zmianami a może nawet nie chce nadążać...???
Niech narażają sie podwładni
Niech oni egzekwują 6S i wydajność. Bartek zawsze był taki cofnięty, ostrożny
A to że jest mnóstwo mudy to przecież nikt nie widzi
Ale przecież dyrektor to powinien widzieć w wynikach...
Pewnie to widzi ale nie reaguje
Po co więc wnikacie?
zdjecie uzytkownika
Motyl - 2014-06-28 08:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staram się tylko znaleźć przyczynę. Może niektórzy myślą - dlaczego on a nie ja? Chyba, że w ogóle nie rozpatrywali możliwości awansu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-02 16:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
50-100zł podwyżki a jak komuś nie pasuje to kierownik nikogo nie trzyma-to są słowa kierownika montażu do jednej z pań.Od 1 lipca robimy według norm których nie ma bo kierownik udał się na urlop.Tak się robi ludzi w bambusa podstawy na skraju nędzy a premii wysokiej nie wolno wypracować bo szkodzi zakładowi.I jeszcze zabieranie po 50zł za każdy dzień chorobowego z pieniędzy wypracowanych,taka mała kara bo ludzie zarabiają za dużo.Tyle się dowiedziałem z zebrania z panem kierownikiem.A zapomniałem dodać,że dochodzi jeszcze nieustanna prywatna ocena mistrza.
zdjecie uzytkownika
UMYSŁOWY - 2014-07-02 17:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-02 16:49:38]:
WSPÓŁCZUJE,widocznie nie wystarczy, że jesteście dobrzy w tym co robicie,musicie być mega dobrzy:-) wręcz lepsi od samego waszego kierownika...I WYZBYĆ SIĘ POCZUCIA WŁASNEJ WARTOŚCI
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-02 19:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, ze lepiej jest miec prace niż ciagle narzekać. Wiadomo, ze każdy chce zarabiać wiecej ale niestety taka jest rzeczywistość.
zdjecie uzytkownika
:((( - 2014-07-03 12:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porównywanie pracy w której cie nikt na siłę nie trzyma nie czujesz strachu nie jesteś głodny i spragniony chory i nie jest ci zimno nie robią na tobie eksperymentów itd itp..jest KARYGODNE!!! Spieprzaj jeśli ci nie pasyje brama zakładu nie jest pod napięciem.Nikt ci karabinu do głowy nie przystawi.Więc jeszcze raz ..spieprzaj
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-03 16:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Tak wyliczył premię, że robisz więcej za mniejsze pieniądze.Zabierają tam gdzie ludzie zarabiają najmniej.
zdjecie uzytkownika
montażysta - 2014-07-03 19:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma na strefie!
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-03 22:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [montażysta - 2014-07-03 19:03:01]:
TO ZATRUDNIJ SIĘ W TEJ NAJLEPSZEJ!!!
zdjecie uzytkownika
Zbyń - 2014-07-03 22:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie coś powiedzieć o ofercie pracy na stanowisko automatyka, bo widzę, że taka oferta wisi. Zastanawiam się czy warto tam się pakować..
zdjecie uzytkownika
& - 2014-07-08 08:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam Wasze wpisy i mam jedno pytanie, co konkretnie chcecie zmienić na lepsze na zajmowanych przez Was stanowiskach pracy i czy macie może jakis pomysł na tą zmianę?
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-08 17:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [& - 2014-07-08 08:17:58]:
Ja też mam do ciebie pytanie. Pracujesz w wezi teku?
zdjecie uzytkownika
:::: - 2014-07-08 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [& - 2014-07-08 08:17:58]:
tak kto wyśrubował takie normy,jak to możliwe że jedni za piepszają do dzwonka żeby zrobić 100%normy(na niektórych stanowiskach jest to nierealne) z jęzorem na brodzie a na jednym stanowisku stoją 45min. przed zakończeniem pracy,może to im trzeba robić fotki za plecami a może trzeba wymienić po części ekipę niech popróbują pracy na innych stanowiskach gorzej punktowanych(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-09 18:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie! Nie wiem skąd takie normy! To prawda że na niektórych stanowiskach norma jest nie do wyrobienia.

A nowi pracownicy pracują tylko na jednym stanowisku bądź dwóch i to jedno osobowym. A później się okaże że w zespole sobie nie radzą i starzy będą musieli za nich pracować.

I DO TEGO BOBIJA MNIE TEN BRAK WIATRAKÓW. JAK MOŻNA PRACOWAĆ W TAKICH WARUNKACH!
MOŻE DO INSPEKCJI TO ZGŁOŚMY.
zdjecie uzytkownika
Wolańsky - 2014-07-09 22:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, stary zawsze jest już bardziej obcykany w pracy. Wie co gdzie jak i kiedy. A młodzi doświadczenia muszą liznąć i potem będą sami ogarniać tematy.
zdjecie uzytkownika
Stare czasy to bajka - 2014-07-15 23:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma już nie ta sama...
Totalnie wyblakła.
Kiedyś było konkretnie. Jak był pan Jarosław, był Sławek, był Lambuk itd.
Kiedyś było wszystko inaczej. Można było pogadać, negocjować. Jak miałeś argumenty to dało się załatwić. Dzis juz nie te czasy. Nie ma z kim załatwiać. Regulować problemy.
Wielu ludzi jest niezadowolonych
Kiedyś nawet inżyniery inaczej pracowały. Była współpraca z produkcją. Były spotkania i były zasady. Pan Jarosław B. nad tym panował. Była aktywność i wena. Był napęd...
A dziś wszystko jakies takie mało realne mało konkretne
Bez sensu Flaki z olejem. Brak bazy i konkretów
zdjecie uzytkownika
Kolegowski - 2014-07-16 09:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba iść z duchem czasu. W wezi-tecu tak postanowili co niekoniecznie oznaczało dobrych zmian dla pracowników. Bo przyszedł kryzys i trzeba było redukować koszty... Mimo wszystko uważam, że pracownicy wezi-tecu są dobrymi fachowcami, w końcu do produkcji modułów czy systemów nie każdy dałby sobie radę. Inną kwestią są warunki zatrudnienia, których raczej z przeszłością nie ma co porównywać bo inne czasy itp. Ale mimo wszystko jak na legnicki rynek pracy trzeba przyznać, że z wezi-tec'iem nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-26 18:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 2015 w Niemczech obowiązywać będzie jednolita stawka minimalna w wysokości 8,50 euro.
zdjecie uzytkownika
.. - 2014-07-27 20:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd wzięła się opinia o Karolince, lepiącej się do kolegów?
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-07-28 12:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na montażu po podwyżce będziemy zarabiać mniej.Ludzie zwalniają się, chodzą na rozmowy do innych firm.Zastanawiamy się dlaczego taka obniżka pensji została wprowadzona tylko na montażu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x