brak logo

Multipress Sp. z o.o. Drukarnia

Kraków

Opinie o Multipress Sp. z o.o. Drukarnia

Prezes 2014-04-23 12:49
Byłem tam i masz 1000% racji!!!
6
clom 2014-05-22 08:24
Niestety wszystko to prawda.
3
janek 2014-10-01 12:54
Potwierdzam.
Lubisz pracę w drukarni, jest ona całym twoim życiem zawodowym i osobistym, nie masz rodziny, przyjaciół, znajomych-jesteś tam mile widziany.
7
Bolek 2014-10-19 10:10
O to dopiero nowiny :( Ja dopiero co po szkole poligraficznej mam iść tam na rozmowę.
Mam odpuścić sobie?
piotrek 2015-02-06 12:22
no albo zadzownią albo nie, a kiedy to też trudno określic , zalezy czy szukają na szybko czy spokojnie mają więcej czasu na rekrutację. Też zobaczcie, że do drukarni to nie przyjdzie byle kto, więc nie sądze, żeby oni mieli tyle zgłoszeń tak naprawde i tutaj moim zdaniem szanse @polik u Ciebie rosną, A odezwali się przez ten czas?
Bolek 2015-02-07 17:22
@piotrek To ja już czekam chyba z 4 miesiąc i nic :( a miałem nadzieję na szybki odzew. Wiesz może czy kogoś teraz szukają??
Lola 2015-06-02 23:21
Zdecydowałam się na pracę w tej firmie - bo po rozmowie zrobiła na mnie dobre wrażenie.Obawiałam się, że większość tych wpisów to prawda, ale przekonałam się, że to bzdury wymyślone chyba przez zwolnionych pracowników. Nie polecam się sugerować tymi wpisami.
3
Kazik 2015-06-04 16:41
Czytając powyższe opinie byłem przerażony gdzie ja rozpoczynam pracę. Jednak to jedna wielka bzdura co tam ludzie powypisywali - firma , ludzie i całe otoczenie jest ok. A te wszystkie komentarze to są poprostu wyssane z powietrza. Jednym słowem polecam drukarnię - można nabyc tutaj nowe doświadczenia zawodowe nauczyć się wielu przydatnych umiejętności a każdy pomaga i tłumaczy. Jestem na plus dla Drukarni.
bonifacy 2015-06-23 19:18
O widzę że kadra kierownicza zbulwersowała się na te wpisy i zaczęła działać. No cóż ludzie swój rozum mają i wyciągną z tych wpisów wnioski a daleko też nie trzeba szukać ponieważ wystarczy spojrzeć na ich stronę internetową i poobserwować jak z dnia na dzień pojawia się coraz więcej ofert pracy. Więc jaki wniosek ludzie tam odchodzą z pracy a nie przychodzą z resztą się nie dziwię bo jak można pracować w takiej atmosferze gdzie ludzie patrzą sobie na ręce i donoszą jeden na drugiego a dział obsługi klienta to " święte krowy " które niby na wszystkim się znają a tak naprawdę nie potrafią dobrze doradzić klientowi odpowiednich materiałów, a jak się pojawia reklamacja od klienta to kto jest winny - grafik albo pracownik z produkcji bo przecież nie oni a tylko niech ktoś spróbuje pomyśleć inaczej to życia już tam nie ma. Szczerze nie polecam tam pracy no chyba że jak to ładnie napisał jeden z uczestników tego forum " Lubisz pracę w drukarni, jest ona całym twoim życiem zawodowym i osobistym, nie masz rodziny, przyjaciół, znajomych-jesteś tam mile widziany"
Pozdrawiam
6
pracownica 2015-10-13 23:11
Odradzam. Pracowalam tam jakis czas. Warunki srednie. Pieniadze kiepskie ( usunięte przez administratora ) Porazka.
7
Pracownica 2015-10-19 09:31
Witam

Pracuję kilka lat w Drukarni Multipress i szczerze to większość tych wpisów to opinie osób które zostały zwolnione i w przypływie frustracji lub desperacji wypisują takie komentarze. Przypominam że jest to Firma produkcyjna i jak w każdej Firmie o podobnym profilu zdarzają się sytuacje które są problematyczne. Firma ma bogate doświadczenie, nowoczesne warunki i Specjalistów którzy fachowo i umiejętnie doradzą jakie opakowanie dobrać do produktu, nie wspomnę o nowoczesnych maszynach oraz Produkcji dla której nie ma nic czego nie potrafili by wykonać. Dziwie się że są tacy ludzie jak powyżej którzy nie dostrzegli pozytywnych stron Firmy i bogatego doświadczenia którego zapewne zdobyli pracując w Drukarni. Pozdrawiam
2
riso 2016-08-18 19:48
każdy "były" pracownik straszy i zniechęca innych choćby z zemsty że wyleciał ... najlepiej iść samemu, pogadać i zobaczyć co i jak. Umowa o pracę jak wszędzie, najpierw okres próbny, a jak się sprawdzisz i są z ciebie zadowoleni to i umowę dostaniesz.
halina 2016-10-13 11:41
Mam pytanie jakie zarobki sa w tej firmie. czy jest umowa o prace i w jakich godzinach się tam pracuje?
know 2016-10-13 22:56
Dla mnie ważne jest to, że każdy dba o to, żeby atmosfera odpowiadała każdemu. A socjale są? Pozdrawiam
Tupecik 2017-01-15 16:42
Super firma. Cudownie się tu czuję. Nie mam rodziny, przyjaciół, znajomych. Tu odnalazłem sens życia.
5
Kasia 2017-01-25 13:30
A ja powiem tak.
Dla mnie ta firma jest nieprofesjonalna ze względu na obsługę. Zrobiłam drugie podejście po paru latach i stwierdzam że w kwestii obsługi klienta nic się nie zmieniło. Olewająca obsługa, podejście do klienta na zasadzie jesteś to ok , nie ma cie też ok. Straszne. Przy moim startowym zamówieniu 20 000szt. Więc tam powinny być na pewno szkolenia ale z obsługi bo podejście jest fatalne.
parys 2017-02-25 10:55
Kasia masz rację, również próbowałem zlożyć zamówienie i to niemałe, ale moja rozmówczyni wiedziała mniej o możliwościach technologicznych tej firmy niż ja... to nie świadczy dobrze o dziale obsługi jeśli klient nie jest w stanie otrzymać odpowiedzi na proste pytania dotyczące oferowanych usług. Samo podejście do nowego klienta również fatalne - więcej tam raczej nie zadzwonię...
2
ato 2017-02-26 15:32
No to fatalnie......
A 2017-06-21 12:38
Czy pracujesz na produkcji? Praca jest od poniedziałku do piątku czy sobote tez?
1
Ja 2017-06-27 12:34
Jak to jest, że zwalnia się jedna osobę, a druga która popełnia ten sam błąd zostaje??? Pani brygadzistka również powinna ponieść konsekwencje. Ale na układy niema rady. Jeden wielki B..... L!!!
3
Zostaw swoją opinię o Multipress Sp. z o.o. Drukarnia - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multipress Sp. z o.o. Drukarnia