Toyota Kozłowski
3 49 6 1

Opinie o Toyota Kozłowski

Joanna

@Mark, to że w firmie nie każdy zarabia tyle samo pieniędzy to fakt oczywisty i nie podlega dyskusji? Wnioskując jednak po tym co piszecie wygląda na to, że w firmie Toyota Kozłowski możliwa jest ścieżka awansu. Mam rację? Jak ona wygląda? Przez jakie szczeble kariery można przejść?

RJ

Pierwszy miesiąc umowa zlecenie. Kolejne 3 m-ce na okres próbny. Duża rotacja pracowników serwis, hanel, księgowość. Mobing, wieczne uwagi, brak dobrych menadżerów. Oczywiście godziny pracy to fikcja - oczekują pracy ponad siły. Wystarczy przyglądnąć się na okna pierwszego piętra na Struga. Pracownicy księgowości to chyba tam śpią bo nigdy nie wychodzą o 16. Zero życia prywatnego bo kiedy? Płaca na dzisiejsze warunki nie porywa.

JL
@RJ 24.02.2018 06:04

W każdej pracy trzeba zapłacić tzw. frycowe. Na początek słaba pensja, ale z miesiąca na miesiąc, dużo lepiej! Pensja, podstawa po to by dożyc do celu wyniki robić, ja są wyniki to i premia jest, większa niż podstawowa wypłata! Razy 1 i razy X! Polecam, tylko trzeba robotę robić!

RJ
@JL 03.03.2018 21:43

Praca powinna być przyjemnością a płaca miłym dodatkiem pozwalającym na godne życie. Niestety jesli w pracy panują warunki uwłaczające godności ludzkiej to już zaczyna się obłęd, którego należy szerokim łukiem unikać, To nie godziwe pisać o premi wyższej o 1 czy x od podstawy, gdyż jest to fikcja daleka od prawdy chyba, że JL ma na myśli menadżerów, kierowników czy dyrektorów, czyli elitę firmy, która tworzy ten (usunięte przez administratora). Kowalski dla firmy się nie liczy. Ps „ludzie ludziom zgotowali ten los” i to jest przykre, ze menadżerowie firmy uważają sie za niebo lepszych gnojąc innych. Nie polecam.

RJ
@JL 03.03.2018 21:43

Ps. To dlaczego taka rotacja pracowników i ogłoszenia o wolnych tych samych etatach? Jeśli warunki pracy w tym atmosfera tej pracy oraz płacy byłaby tak wspaniała jak pisze JL to nie było by tyle rezygnacji. Na szczęście ludzie zaczynają reagować jak należy. Kto zarabia 5000 na rękę nie licząc kadry menadżerskiej i jest traktowany z godnością jaka człowiekowi się należy?

"Rozsądny"
@RJ 08.03.2018 05:11

Coś mi tu nie pasuje, pracuję tu kilka lat, ludzie przychodzą z własnej woli ,odchodzą z różnych powodów, rotacja jak wszędzie . Jak ktoś się nie nadaje, liczył na łatwy zarobek to niestety nie pozwolą na to współpracownicy . Mobing? gdzie w którym dziale ? Może nie znam wszystkich faktów z życia firmy ,ale żeby menadżerowie gnoili podwładnych ? Są obowiązki, jest sporo pracy jest płaca podstawowa , premia ,wszystko na biało. Sory! , pracuje i nie narzekam, jak się nie wyrobie to trochę zostanę po godzinach, nie tracę czasu na ploty i papierochy . Co do zarządu i kierownictwa, dyrekcji, przynajmniej w Toyocie na Struga to bardzo przepraszam, jest OK od dłuższego czasu ! Nie wyobrażam sobie pracy w opisanej przez RJ sytuacji, natychmiast bym odszedł .Atmoswera? pracowałem w innych firmach,o zgrozo!!! znam sytuację pracowników którzy odeszli i żałują , są też tacy, którzy do nas wrócili, wiemy o kim mowa RJ ? . Ich opinia jest dla mnie najcenniejsza . Tu da się pracować , można się wiele nauczyć , zarobki są OK ale trzeba pokazać jak wszędzie ,że potrafi się pracować , że jest się czegoś wartym . Ja tam lubię to co robię i gdzie pracuje, zawsze można ponarzekać na zarobki ... Pozdrowienia dla LJ . Pozdrawiam i polecam mądrym i pracowitym "Rozsądny".

wszyscyPRACUJACYuKOZLA
@RJ 08.03.2018 05:33

Ja! 5 000 zł x 3 na rękę szanowny RJ, na marginesie dziękujemy o to że martwisz się o nas wszystkich, warunki pracy, wynagrodzenia i pomimo że nie należysz do teamu to nasz los nie jest ci obcy....DZIĘKUJE JAKIEŚ 290 osób pracujących u Pana (usunięte przez administratora)za troskę z czego 80% to pracownicy ze stażem powyżej 2-3 lat(do sprawdzenia w kadrach) A teraz zdradź skarbie ty mój i PRZODOWNIKU PRACY na rynku pracy jak długo tu pracowałeś ? I ile na rękę zarabiasz teraz Panie „ Super Pracowniku Czy się stoi czy się leży to podstawa się należy” .....ROZUMIEM ROZCZAROWANIE ODRZUCENIEM Z NASZEJ STRONY ALE WIDOCZNIE ORŁEM NIE BYŁEŚ !!! Hehe No czekamy wszyscy na 2 odpowiedzi powyższe i nic ponadto....Nic bo te dwie będą pewnie tak zabawne że i tak nikt rozsądny reszty nie doczyta P.s. POZDRAWIAMY RAZ JESZCZE RJ I jego kolegów i ściskamy z całego serca BÓG Z WAMI ! ...i konkrety a nie jakiś bełkot frustrata Hehe

JL
@wszyscyPRACUJACYuKOZLA 09.03.2018 01:39

RJ, ciekawy jestem czy na Twoim CV jest opis pracodawcy i zatrudnienie dłuższe niż 1 rok, ile jest z 5, 10 czy 15 letnim stażem w jednej firmie? To da nam wszystkim obraz jakim pracownikiem byłeś - jesteś?! W jakiej firmie po 1 miesiącu pracy masz wszystkie dodatki?! PS: Pytasz o zarobki, zdradzę ze PIT roczny na 6 cyfr!

Mark
@wszyscyPRACUJACYuKOZLA 09.03.2018 01:39

Oszałamiający wpis. hah ;) Chcesz powiedzieć że zarabiasz 15k / m-c i tyle samo zarabia 290 pozostałych osób? ;) Trzeba się trochę ogarnąć nawet jak się chce robić reklamę firmie.

Joanna

@szczery, forum to jest stworzone po to by czerpać wiedzę o danej firmie, w tym przypadku o Toyota Kozłowski z pierwszej ręki. Czyli od pracowników. Użytkownik @Zainteresowany zadał pytanie, gdyż najprawdopodobniej właśnie jest zainteresowany pracą w tej firmie. Twój komentarz nic nie wnosi do wątku jednak bardzo będzie nam miło, jeśli wypowiesz swoje zdanie na temat pracy w Toyota.

Zainteresowany

Czy jest jakiś powód, że tak sporadycznie piszecie na forum?

Paweł

Jaka macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

anonymous

W dniu 28.05.2018 odwiedzilem salon "TOYOTA kOZLOWSKI" na Mieszka,w celu uzyskania informacji,czy przedmiotowa firma odkupi ode mnie roczny samochod Toyota C-HR Hybryd.Po wejsciu przedstawieniu sprawy pani zajmujaca sie przyjmowaniem klienta skierowala mnie bezposrednio do specjalisty do sprzedazy i zakupu aut uzywanych,pana Mateusza Gorskiego, z ktorym uzgodnilem termin oddania auta na przeglad.Po przegladzie pan Gorski poinformowal mnie o stanie auta i o cenie,ktora moze salon za nie zaplacic.Cena byla bardzo przyzwoita i juz 1.06.2018 sprzedaz auta zostala sfinalizowana.W tym miejscu chcialem podziekowac pracownikowi salonu,panu Gorskiemu za szybkie i jak najbardziej zadowalajace zalatwienie mojej sprawy.

Waldi

Słyszałem, że firma ma opinie dobrego pracodawcy. Nie rozumiem tego narzekania!!

Shah

Raz wszedłem z żoną do salonu na Struga .Bylem niewidzialny dla personelu. Wprawdzie z kimś rozmawiali przy stole chyba w sprawie kupna samochodu ale reszta personelu była zajęta sobą i przemieszczała się z prędkością światła powodując silny wiatr, który mnie wypłoszył z tego przybytku władzy nad klientem, którego nie rekompensował ani mój wygląd anni wypchany portfel. Myślałem przez chwilę, że zacznę rozrzucać banknoty lub karty kredytowe na prawo i lewo ale w sytuacji ostrych zawirowań powietrza i pracujących na najwyższych obrotach drzwi przybytku postanowiłem w porę zrejterować...

Były mechanik

Pracowałem w tym obozie jakiś czas temu jako mechanik i po kilku latach doświadczenia muszę stwierdzić, że była to najgorsza praca na mojej drodze zawodowej. Płace były i są bardzo słabe w odniesieniu do wymagań. W innych serwisach mechaników traktuje się inaczej, zdają sobie sprawę z tego, że bez mechaników nie ma serwisu. W Toyocie na Struga mechanik traktowany jest jak śmieć przez wrednego kierownika Jarka i jeszcze gorszego dyrektora Jacka. Nikomu nie polecam!!!!!!

Starszy
@Były mechanik 27.04.2018 17:57

Ty to się tu musiałeś napracować i poznać na ludziach gościu. My tu pracujemy kupę lat i mamy inne zdanie . O kierowniku Jarku i dyrektorze Jacku to bym złego słowa nie powiedział, a znamy się kupę lat. Chyba byłeś na próbę i byłeś ppsełdomechanik albo miałeś problemy z chęcią do pracy to teraz narzekasz . A tak naprawdę to o co ci chodzi ? Jak byś był ok to praca by ci odpowiadała i na odpowiedzialnych za naszą pracę byś nie narzekał . Jako mechanik w Toyocie nie czułem nigdy się jak śmieć i nie obrażaj nas więcej! Tobie to musiała ta praca bardzo nie odpowiadać i dałeś się poznać pewnie z tej najgorszej strony a tu nie ma miejsca dla pasożytów bo i klienci są wymagający . A w tym obozie jak nazwałeś naszą firmę jest całkiem ok i jak masz pisać takie głupoty to tylko w swoim omieniu!

MM
@Były mechanik 27.04.2018 17:57

A jaka była ta twoja droga zawodowa??? Wszędzie byłeś i g... widziałeś . Trzeba było wstać na 8.00 do pracy i jeszcze dali coś do roboty i musiałeś pracować . No to (usunięte przez administratora) jest na pewno! . I wiesz co ty kolego"były mechaniku", nigdy nie traktował mnie i moich kolegów tu nikt jak śmiecia a na pewno nie dyrektor o którym piszesz . Chyba że chodzi o kogoś innego . Pewnie że czasem trzeba zwrócić uwagę ale i czasem pomóc a z tym było zawsze ok . A ty to musiałeś być wyjątek i pożegnali cie ze łzami w oczach. Poza tym nie jesteś na czasie . Ciekawe gdzie teraz robisz i za ile , no i czy ci tam grubo płacą za nic? o i czy musisz przychodzić do roboty?

MM
@Były mechanik 27.04.2018 17:57

zapomniałem o czymś : Ja tam polecam i tylko niech nie przychodzą tu maminsynki co nic nie potrafią bo nie chce mi się ich niańczyć !

Joanna

@Były mechanik, długo pracowałeś w Toyota Kozłowski? Rozumiem że kilka lat o których piszesz odnosi się do całości doświadczenia, a nie tylko do tej konkretnej pracy? @Daniel, czy Ty masz inne zdanie na temat tego pracodawcy? Możesz się nim podzielić?

Administrator

Dawno nikt z pracowników Toyota Kozłowski nic nie pisał o niej. Może czas najwyższy to nadrobić. Czy powiesz coś o swoich wrażeniach związanych z nią

Daniel

Dlaczego nikt nie docenia firmy w której się pracuje?

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje najświeższymi ciekawostkami o Toyota Kozłowski? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Chętny do pracy

Widziałem ofertę pracy dla doradcy serwisowego. Czy jest aktualna? Podpowiedzcie coś więcej!

anonymous
@Chętny do pracy 03.01.2018 12:03

Oferta jest aktualna , zapraszamy!

zadowolony

dla mnie bomba

Abc
@zadowolony 18.10.2013 21:53

Można trochę na temat wynagrodzenia i atmosfery pracy na stanowisku serwisant

Joanna

@Tadek dlaczego Pan tak uważa? Jakie ma Pan złe doświadczenia związane z pracą w Toyota Kozłowski? Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii na temat pracy w firmie. Będą one pomocne dla nowo zatrudniających się osób.

Joanna

@E11 G6 na E12-TS czyli jesteś zadowolony z praktyk odbytych w Toyota Kozłowski. Czy powiesz coś o warunkach jakie miałeś? Czy praktyki były płatne? Jak długo trwały? Czy ciężko było dostać się na takie praktyki?Co najbardziej podobało Ci się w takich praktykach? Czy ktoś jeszcze mógłby pozostawić swoją opinię na temat firmy?

Tadek
@Joanna 08.09.2017 15:36

Pani Joanno. Pana Kozłowskiego radzę omijać. Mniej stresu, a więcej spokoju.

E11 G6 na E12-TS

Witam, to jest serwis o pracodawcach a nie o serwisie! Takie jest moje zdanie! Miałem praktyki w tym serwisie! Było wszystko OK! Toyota Kozłowski na Struga. Te doświadczenia spowodowały iż moim pierwszym autem była i jest Toyota, i tam serwisuje moje auto! Pierwsze E11, i teraz E12 i będzie następna !

Jan

Dno, dno, dno... Z autopsji nie polecam tym którzy szanują swój czas i własne pieniądz. Umówiony byłem telefonicznie na usługę, mój dojazd do serwisu to ponad 100 km. moje części do zamontowania, konkretnie telefonicznie określony koszt usługi tj. od 250-300zł. Moja decyzja Jadę... Odbiór samochodu na serwis pełen komplet zdjęć wszystkie ryski opisane samochód był pedantycznie doczyszczony świeżo po myjni ekologicznej z nałożonym twardym woskiem zero śladów brudu nawet kurzu w wewnątrz i na zewnątrz, pogoda słoneczna...a tu w dokumentach (zleceniu) opis pojazdu zabrudzony itp. Dodam, że ta sama usługa w serwisie BOSCH wyceniona została na 150-200 zł. i ani grosza więcej ale zależało mi na gwarancji i wykonaniu przez serwis TOYOTA więc się pokusiłem, w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie będę pisał o jaką usługę chodziło bo się dowiedzą o jakiego klienta im chodzi choć moja noga tam więcej nie zamierza przekroczy tego progu i basta. Usługa była banalnie prosta chodziło tylko o montaż w mojej Toyocie dodatkowego wyposażenia i nic więcej, cztery kabelki podłączyć... i po bólu. Atu tak czas oczekiwania na usługę to ponad 5 godzin, koszt który mnie zastrzelił bo nie byłem na to przygotowany (musiałem płacić kartą) wyniósł 500 zł. to ponad dwie stówki więcej niż planowany przed wykonaniem tej usługi. Oczywiście koszty dojazdu jeszcze stówka. Odbiór samochodu to totalna kpina z klienta (po prostu płać i tam są drzwi i wypad) pojazd został zaparkowany gdzieś na parkingu, zapłaciłem za usługę i dostałem kluczyki, i miałem sobie znaleźć mój samochód i sam sobie go sprawdzić bez żadnych wyjaśnień np. jak działa zamontowana część, jak ją obsługiwać czy wszystko działa jak należy itd. Jak oni przyjmują pojazd to tak i ja powinienem go odebrać. Sprawdziłem mój pojazd i wszystko działało jak należy zero uwag. Więc wróciłem do serwisu aby podziękować i się pożegnać a tu,że może gwarancji na daną usługę nie będzie bo część była moja i oni nie odpowiadają za jakość. Na koniec dodam, że ta sama usługa na takich, samych identycznych częściach tylko zakupionych u nich czyli w Toyocie miała kosztować 1200zł. To kupiłem części w sklepie internetowym dużo taniej i licząc z maksymalną ceną usługi T O Y O T Y powinno mnie wynieść z częściami i usługą 800 zł. więc na moich częściach oszczędzam 400zł. ale niestety policzyli mi tyle samo co bym kupił części i usługę u nich. Po przyjeździe do domu dokonałem sprawdzenia montażu i kolejny szok, części z zakupionego podzespołu zostały nie zamontowali wszystkiego. nie dokręcone elementy już na trasie mi mrugali, że coś jest nie tak a pod domem okazało się,że źle zamontowali elementy (brak mocowania) prosiłem o wymianę spinki pod osłoną silnika bo mi jednej brakowało oczywiście nie zamontowali. I tak powstała mała książka z mojego opisu ale gwarantyję, że się streszczałem i jeszcze dużo by zostało do opisania na negatyw oczywiście. Po usłudze Toyota zreflektowała się z zaczęli wydzwaniać i prosić o pozytywną opinię dając w zamian usługę myjni lub tańszego przeglądu. To ja mam jechać na myjnie ponad 100 km. i czekać na zemstę. Moja opinia w skali od 1 do 10 to nie więcej niż 2.

Joanna

@Gość Kodeks pracy definiuje mobbing jako "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." Czy właśnie takie sytuacje występują w firmie? Jeśli tak, to pamiętaj, że firma ma obowiązek im przeciwdziałać. Warto zgłaszać to do swojego przełożonego, bądź działu HR.

Gość

Fatalne warunki pracy, najgorzej mają Ci dzieki którym Kierownicy, i dyrektorzy mają co jeść czyt. Mechanicy, dilerzy, nie wspominając o serwisach sprzatajacych czy myjni, pieniądze znikome bo przecież więcej musi zarobić osoba która siedzi 9 godzin przed biurkiem niż Ci którzy ciężko fizycznie na nich pracują, ciągły mobbing, brak możliwości wybierania urlopu bo wiecznie terminy nie pasują, ogólnie nie polecam.

Starszy II

Starszy, nie podszywam się pod Ciebie. Nie zauważyłem, że nick był już zajęty, wybacz. @Joanna, co do profitów, to powyżej ktoś miał rację. Żadnych. Podstawa, na początek śmieciowa, no i premia. A ta jest legendarna. Zależy tylko od humoru Szefa. Nigdy się nie doliczysz ile powinnaś dostać.

Joanna

@Starszy niezależnie pod jakim nickiem, zawsze możesz zostawić swoją opinię. Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w firmie.

Joanna

@Starszyrozumiem, że już długo pracujesz w firmie. Co więcej możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia? Jakie benefity zapewnia Toyota Kozłowski?

Gopro
@Joanna 17.03.2017 11:08

Żadnych

Starszy
@Joanna 17.03.2017 11:08

Go work to nie miejsce do rozmów . Po raz drygi ktoś się podszywa pode mnie . To słabe ! Można bezkarnie przybrać cudzy NIK. Pozdrawiam.

Człowiek !

Dobra dobra jedni narzekają inni chwalą , jak ktoś nie pracował gdzieś indziej to nie ma porównania. Ja tam nie z jednego pieca chleb jadłem . Ogólnie nie ma co narzekać. Chociaż jak cie olewa własną dyrektorka bo ma manie wyższości czy też dyrektor w np.opla wydrze się bez racji to trochę przykre i tu zgadzam się z przedmówcą. W każdym punkcie dealerskim są jakieś problemy między ludzkie... bo nie wszyscy równo pracują i mają kolegów w d... , to jasne że z pracownikami też jest nie do końca ok.często to słabe ogniwa to i dyrekcja miewa gorsze dni bo odpowiada za wszystkich i wzystko! Szef jak szef musi być ostry są gorsi uwierzcie.

Człowiek !

Dobra dobra jedni narzekają inni chwalą , jak ktoś nie pracował gdzieś indziej to nie ma porównania. Ja tam nie z jednego pieca chleb jadłem . Ogólnie nie ma co narzekać. Chociaż jak cie olewa własną dyrektorka bo ma manie wyższości czy też dyrektor w np.opla wydrze się bez racji to trochę przykre i tu zgadzam się z przedmówcą. W każdym punkcie dealerskim są jakieś problemy między ludzkie... bo nie wszyscy równo pracują i mają kolegów w d... , to jasne że z pracownikami też jest nie do końca ok.często to słabe ogniwa to i dyrekcja miewa gorsze dni bo odpowiada za wszystkich i wzystko! Szef jak szef musi być ostry są gorsi uwierzcie.

Starszy

Z wieloma negatywnymi argumentami muszę się zgodzić, ale i na wiele zaprzeczyć. Krzyki i "porządki" robione przez Szefa są bardzo częste. Co do warunków pracy, nie są one złe. Na zarobki również nie mogę narzekać. Przychodzą młodzi i chcieliby po trzech miesiącach zarabiać tyle co dziesięcioletni pracownik, to chyba oczywiste, że tak nie będzie. Dyrekcja miewa problemy ze sobą, i to chyba w każdym punkcie dealerskim, to niestety smutna prawda. Pracuję tutaj już wiele lat i będę pracował. O czymś to jednak świadczy.

mechanik

Masakra, zarobki bardzo słabe. Wymagania od pracownika ogromne, ciagły mobing ze strony łyseko, grubego kierownika i walnietego dyrektora.Pracujesz 9 godzin płacone masz za 8 bo teoretycznie jet godzinna przerwa podczas pracy oczywiscie toretycznie. Jeden prysznic na tyle osób ale i tak się tam nie umyjesz bo ciepłej wody brak hehe. Jak dyrektor zobaczy że spadł ci paproszek na podłoge (podczas naprawy auta) to mało zawału nie dostanie i mujsisz natychmiast tam sprzątać. Codziennie po pracy myjesz cały seriws mopem, oczywiście po 17. Pracujesz do 17 przy samochodach a jazda na mopie jest po pracy oczywiście za darmo. Jeszcze gorszej pracy nie miałem, nikomu nie polecam.!!!!!!!

Starszy.
@mechanik 26.02.2017 13:17

Witam i pisze bo mnie zalał szlak.Tak się składa ''cieniasy '' że pracowałem na Struga a teraz nadal pracuje u Kozłowskiego, kupę lat jestem mechanikiem i nie dziwię się jak tacy partacze i brudasy co mają problem z higieną i wiedzą wypłakują sie bo ktoś im wytknie dziadostwo . Obrażanie gości co to serducho wkładają w ten serwis to chamstwo. Dyro Jacek był moim kierownikiem i szacun dla gościa bo nie raz upaprał się z nami na warsztacie wymagający to jest i nie lubi syfu . Opierniczył ale zawsze pomógł i czasem dał w kość bo mu zależy na ludziach i firmie. Jarek też jest ok bieże na klate jak dyro bo problemy zgamoni to stary problem . to oni tam dbają o klientów ja ich szanuje i ja to doceniam tyle lat. Jak ktoś pracuje i słucha to zarobi i awansuje w tej firmie są na to przykłady . Polecam normalnym gościom i odradzam cieniasom. To nie przechowalnia.

123

nigdy nie miałem gorszej pracy, codzienne poniżanie i darcie gęby to standard. Kierownik jarosław to faszysta i dupek a dyrektor Jacek jest poniżej krytyki. Facet ma problemy psychiczne. Masakra nikomu nie polecam z daleka od tego kołchozu. Płlaca też śmieszna a wymagania bardzo duże. Nikt nie wytrzymuje tam więcej niż 3-4 miesiące.

124

Przez przypadek trafiłem na tą stronę i nie mogę uwierzyć co tu jest napisane, gotów jestem uwierzyć że pracuję w innej firmie. Pracuję w serwisie na Mieszka 1-go, pracowałem też na Struga i tak zleciało już 8 lat u P. Kozłowskiego. Zastanawiam się dlaczego ja tak długo tu pracuję i znam większość pracowników którzy pracują w tej firmie tyle samo co ja a nawet dłużej i co, i nie chcą zmieniać pracy - ciekawe dlaczego? Duża rotacja personelu, tak ale tylko tych którym nie chce się pracować, ich praca jest nierzetelna, nie profesjonalna, nie wnoszą nic do zespołu, co w przypadku każdej firmy chyba jest wymagane. A ci którzy wystawiają te negatywne opinie, co oni mogą wiedzieć o tej firmie, pracowali 3 miesiące w porywach z tego kilka dni na urlopie i resztę na zwolnieniu lekarskim, jak kolega wyżej (pracował na Oplu a napisał opinie na forum Toyoty). A teraz są wiarygodnymi opiniodawcami na temat tej firmy. Śmieszne. Może w dużym skrócie opiszę jak to naprawdę wygląda. Praca u P.Kozłowskiego wymaga dużego zaangażowania, profesjonalizmu, ciągłego pogłębiania wiedzy, kreatywności oraz umiejętności pracy w zespole co jest wynagradzane dobrymi zarobkami, płaconymi na czas (wynagrodzenie podstawowe + premia). Każdy z pracowników uczestniczy w szkoleniach opłacanych przez właściciela firmy, które organizowane są przez specjalistów w ośrodkach Toyoty . Warunki pracy są bardzo dobre , jest czysto, komfortowo, na warsztacie i myjni +16 stopni i nikt nikomu nie wydziela środków czystości!!! Co najważniejsze atmosfera w pracy jest bardzo dobra a P.Kozłowski jest szanowaną osobą w firmie. Dziękuję:)

Zostaw opinię o Toyota Kozłowski - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toyota Kozłowski