brak logo

ZERT SUROWCE WTORNE GDANSK

Gdańsk

Opinie o ZERT SUROWCE WTORNE GDANSK

McMac 2010-08-19 14:41
Banda [usunięte przez administratora] i kretaczy.
Mialem okazje pracowac niedlugo w ZERCIE. Nie tylko oszukuja zbieraczy ale i pracownikow. Wszystkich wyzywaja od [usunięte przez administratora], a sami nimi sa.
Jak najdalej od ZERTA
anonim 2010-12-28 19:39
Jestem stałym klientem i jestem zadowolony z obsługi pani skupującej. Mają wagę samochodową więc nie trzeba męczyć sie z rozładunkiem
anonim 2011-11-08 14:42
[usunięte przez administratora] Pracowalem tam niedlugo jako kierowca. To co tam widzialem to jakis koszmar. Praca za grosze w warunkach jak na smietnisku. Wlasciciele traktuja wszystkich jak zlodziei. Kasa to marne grosze. Na umowie podstawa, a do reki calkowicie co innego. Klientow tez oszukuja na wadze.
klient 2012-03-29 16:14
co to za brednie? kto to pisze? kilka razy byłem na tym zlomowcu i chcialem sprawdzic czy oszukują i jaka jest obsługa , i co?
jestem mile zaskoczony obsługa mila , a jezeli chodzi o ważenie?
wagi sa elektroniczne i dokładne. wczesniej poważylem sobie towar w sklepie, okazalo sie ze wagi sa identyczne. a nawet powiem cos wiecej
mozna negocjowac ceny .
wiec polecam naprawde
a ilosci ktore widac na placu chyba mowią same za siebie
1
były pracownik 2012-07-02 21:02
niestety, ale negatywne opinie sa jak najbardziej prawdziwe.
Dodatkowowlasciciele to banda [usunięte przez administratora] - oszukuja na wszystkim na czym tylko mozna [i nie mozna]. Przyklad: nie placow ZUSu za pracownikow, na umowie daja najnizsza krajowa, a do reki jest inne rozliczenie, zabieraja kase za ubezpieczenie grupowe co miesiac i jego nie placa. 0 BHP, 0 socjalu i co miesiac sie martwisz, czy dostaniesz wyplate. Do tego traktuja pracownika jak zlodzieja - 0 szacunku. Bylem tez kilkuktornie swiadkiem jak oszukiwali klientow - brak slow. Szkoda na nich czasu - tym powinno zajac sie PIP i prokuratura.
prawda 2013-07-26 23:03
Sama prawda.Ta Firme powinni zamknac.Pracownicy sa zastraszani.
NN 2013-08-29 18:03
co tutaj wiecej pisac...
[usunięte przez administratora].. kasa inna na umowe inna do reki, czesto wyplacana na raty bo nie maja kasy [jak tlumacza to ze odbiorca im nie zaplacil], komornik na komorniku u nich siedzi, pracownikow traktuja jak zlo konieczne, oskarzaja o kradziez, robia rewizje, bo skoro kupiles sobie 15-sto letni samochod to znaczy ze musiales ukrasc od nich zlom, zeby cie bylo stac na niego. Przykladow jest wiele, ogromna rotacja, bo jak ktos tam posiedzi 1 miesiac to sam rezygnuje, szkoda na nich czasu.
... 2013-10-10 16:29
[usunięte przez administratora], pracowników oskarżają o kradzieże. Robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oszukują klientów, co by pisać po prostu [usunięte przez administratora]I NIE POLECAM WRĘCZ ODRADZAM PRACY U NICH.
2
masakra 2013-12-20 13:44
to co tu jest napisane to czysta prawda. Szkoda na nich czasu. Dziwie sie jeszcze, ze ktos u nich jeszcze pracuje.
1
żałośni 2014-05-26 14:23
Jesli lubisz pracę wolontariusza to polecam tę firmę. Wypłate odbierasz od 10 do 10 następnego miesiąca. Auta trupy a jak się rozpadnie to wina i tak kierowcy i szukanie winy w całym. Cała firma pracuje na czarno.
1
patryk 2014-11-16 23:25
W tej firmie pracują menele,młodzi narkomani którym odpowiada dostawanie pieniedzy na raty po 100,200 zł. A najlepsze jak banda przydupasow włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swojemu góru jakim jest Romek. Kiedys ktos mi proponował tam robic ale poprostu (usunięte przez administratora) robic z siebie frajera jak ci co tam pracują. Kiedys wanne poszedłem sprzedac na zerta i co zobaczyłem?! Bande brudasow
MISIEK 2015-02-02 12:28
Firma Zert surowce wtórne Gdańsk Roman Nicpoń Nowy port ul Gdańska 27. Praca na czarno,wypłaty w ratach czeka się miesiącami na resztę,im dłużej pracujesz tym bardziej w plecy jesteś !!!
WDER 2015-02-02 13:58
to wszystko szczera prawda !!!!!!!!
dorobkiewicze i oszuści.....
franciszek 2015-03-24 13:02
w sumie to ja w internetowe hejty jednak njie wierzę, anonimowość w internecie ma swoje jednak wady i wyzwala w ludziach bestie na forach. dlatego idąc do pracy do Zert chciałbym zasięgnąć od was innych informacji, a mianowicie jakie są plusy i zalety pracy w tej firmie i w czym są l;epsi od innych pracodawców na rynku
~~ 2015-03-26 15:41
Jeśli chcesz zaryzykowac, to bardzo prosze... ale nie zdziw sie jak powyzsze wpisy okarza sie prawda. Zauwaz ze nie ma ani jednego pozytywa, nawet przeslanki jakiejkowiek - wiec to juz daje do myslenia. W kazdym razie zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby Ciebie potraktowali lepiej niz innych.
gosc 2015-09-16 21:07
Nie polecam tej firmy te wszystkie opinie to jest niestety prawda !!!!! Pieniądze w ratach zwalanie winy ze to wina pracowników itd . A firma jest jeszcze dla tego ze właściciel ma wszędzie znajomości na policji w urzędach .życzę każdemu szczęścia i powodzenia w tej firmie
iks 2016-05-19 12:08
umowa o pracę to powinien być podstawowy krok z ich strony..
Joo 2017-05-21 07:21
Co wy piszecie za głupoty ze kasa na raty ,pracuję rok i jeszcze ani razu nie dostałem na raty,auta są dobre teraz widzii dwa nowe,a co ma zrobić szef jak pracownicy przychodzą do pracy pijani,to musi ich zwolnić ,a kierowcy nie chcą pracować bo twierdzą ze jest za ciężko i nie chcą sami pracować,to po co takich pracowników trzymać ,też bym pozwalnial
Zostaw swoją opinię o ZERT SUROWCE WTORNE GDANSK - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZERT SUROWCE WTORNE GDANSK