brak logo

ZERT SUROWCE WTORNE GDANSK

Gdańsk

Opinie o ZERT SUROWCE WTORNE GDANSK

McMac 2010-08-19 14:41:36
Banda [usunięte przez administratora] i kretaczy.
Mialem okazje pracowac niedlugo w ZERCIE. Nie tylko oszukuja zbieraczy ale i pracownikow. Wszystkich wyzywaja od [usunięte przez administratora], a sami nimi sa.
Jak najdalej od ZERTA
anonim 2010-12-28 19:39:40
Jestem stałym klientem i jestem zadowolony z obsługi pani skupującej. Mają wagę samochodową więc nie trzeba męczyć sie z rozładunkiem
anonim 2011-11-08 14:42:43
[usunięte przez administratora] Pracowalem tam niedlugo jako kierowca. To co tam widzialem to jakis koszmar. Praca za grosze w warunkach jak na smietnisku. Wlasciciele traktuja wszystkich jak zlodziei. Kasa to marne grosze. Na umowie podstawa, a do reki calkowicie co innego. Klientow tez oszukuja na wadze.
klient 2012-03-29 16:14:46
co to za brednie? kto to pisze? kilka razy byłem na tym zlomowcu i chcialem sprawdzic czy oszukują i jaka jest obsługa , i co?
jestem mile zaskoczony obsługa mila , a jezeli chodzi o ważenie?
wagi sa elektroniczne i dokładne. wczesniej poważylem sobie towar w sklepie, okazalo sie ze wagi sa identyczne. a nawet powiem cos wiecej
mozna negocjowac ceny .
wiec polecam naprawde
a ilosci ktore widac na placu chyba mowią same za siebie
1
były pracownik 2012-07-02 21:02:56
niestety, ale negatywne opinie sa jak najbardziej prawdziwe.
Dodatkowowlasciciele to banda [usunięte przez administratora] - oszukuja na wszystkim na czym tylko mozna [i nie mozna]. Przyklad: nie placow ZUSu za pracownikow, na umowie daja najnizsza krajowa, a do reki jest inne rozliczenie, zabieraja kase za ubezpieczenie grupowe co miesiac i jego nie placa. 0 BHP, 0 socjalu i co miesiac sie martwisz, czy dostaniesz wyplate. Do tego traktuja pracownika jak zlodzieja - 0 szacunku. Bylem tez kilkuktornie swiadkiem jak oszukiwali klientow - brak slow. Szkoda na nich czasu - tym powinno zajac sie PIP i prokuratura.
prawda 2013-07-26 23:03:40
Sama prawda.Ta Firme powinni zamknac.Pracownicy sa zastraszani.
NN 2013-08-29 18:03:21
co tutaj wiecej pisac...
[usunięte przez administratora].. kasa inna na umowe inna do reki, czesto wyplacana na raty bo nie maja kasy [jak tlumacza to ze odbiorca im nie zaplacil], komornik na komorniku u nich siedzi, pracownikow traktuja jak zlo konieczne, oskarzaja o kradziez, robia rewizje, bo skoro kupiles sobie 15-sto letni samochod to znaczy ze musiales ukrasc od nich zlom, zeby cie bylo stac na niego. Przykladow jest wiele, ogromna rotacja, bo jak ktos tam posiedzi 1 miesiac to sam rezygnuje, szkoda na nich czasu.
... 2013-10-10 16:29:43
[usunięte przez administratora], pracowników oskarżają o kradzieże. Robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oszukują klientów, co by pisać po prostu [usunięte przez administratora]I NIE POLECAM WRĘCZ ODRADZAM PRACY U NICH.
2
masakra 2013-12-20 13:44:38
to co tu jest napisane to czysta prawda. Szkoda na nich czasu. Dziwie sie jeszcze, ze ktos u nich jeszcze pracuje.
1
żałośni 2014-05-26 14:23:01
Jesli lubisz pracę wolontariusza to polecam tę firmę. Wypłate odbierasz od 10 do 10 następnego miesiąca. Auta trupy a jak się rozpadnie to wina i tak kierowcy i szukanie winy w całym. Cała firma pracuje na czarno.
1
patryk 2014-11-16 23:25:16
W tej firmie pracują menele,młodzi narkomani którym odpowiada dostawanie pieniedzy na raty po 100,200 zł. A najlepsze jak banda przydupasow włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swojemu góru jakim jest Romek. Kiedys ktos mi proponował tam robic ale poprostu (usunięte przez administratora) robic z siebie frajera jak ci co tam pracują. Kiedys wanne poszedłem sprzedac na zerta i co zobaczyłem?! Bande brudasow
MISIEK 2015-02-02 12:28:52
Firma Zert surowce wtórne Gdańsk Roman Nicpoń Nowy port ul Gdańska 27. Praca na czarno,wypłaty w ratach czeka się miesiącami na resztę,im dłużej pracujesz tym bardziej w plecy jesteś !!!
WDER 2015-02-02 13:58:01
to wszystko szczera prawda !!!!!!!!
dorobkiewicze i oszuści.....
franciszek 2015-03-24 13:02:20
w sumie to ja w internetowe hejty jednak njie wierzę, anonimowość w internecie ma swoje jednak wady i wyzwala w ludziach bestie na forach. dlatego idąc do pracy do Zert chciałbym zasięgnąć od was innych informacji, a mianowicie jakie są plusy i zalety pracy w tej firmie i w czym są l;epsi od innych pracodawców na rynku
~~ 2015-03-26 15:41:28
Jeśli chcesz zaryzykowac, to bardzo prosze... ale nie zdziw sie jak powyzsze wpisy okarza sie prawda. Zauwaz ze nie ma ani jednego pozytywa, nawet przeslanki jakiejkowiek - wiec to juz daje do myslenia. W kazdym razie zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby Ciebie potraktowali lepiej niz innych.
gosc 2015-09-16 21:07:25
Nie polecam tej firmy te wszystkie opinie to jest niestety prawda !!!!! Pieniądze w ratach zwalanie winy ze to wina pracowników itd . A firma jest jeszcze dla tego ze właściciel ma wszędzie znajomości na policji w urzędach .życzę każdemu szczęścia i powodzenia w tej firmie
iks 2016-05-19 12:08:44
umowa o pracę to powinien być podstawowy krok z ich strony..
Zostaw swoją opinię o ZERT SUROWCE WTORNE GDANSK - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZERT SUROWCE WTORNE GDANSK