brak logo

Gizo Grzegorz Niewiński

Złotoria

Opinie o Gizo Grzegorz Niewiński

annpnimmmmm 2011-03-16 06:45:21
no na pewno najlepsza na świecie
1
Staś 2011-10-08 09:25:23
Podobno tam są same obietnice ,podobno ludzie pracuja dla idei a nie dla pieniedzy i podobno dorabiają sie garba na plecach a nie majątku, PS. Pozdrawiam wszystkich co juz tam nie pracuja.
Kandydat 2011-11-02 05:07:46
Byłem na rekrutacji, ale brakło mi trochę doświadczenia i wybrano innego.Nie prawda, że mało płacą. Na starcie dostałem ciekawą propozycję finansową. Widać, że mają pojęcie o tym co robią. Czekam na następne możliwości, póki co pracuję w innej branży. Spodobało mi się, że ta firma jest rozwojowa. Widać to było gołym okiem po sprzęcie na placu, stawiają też nowy oddział w Poznaniu, a nie znam innej firmy z konkurencji co by inwestowała w ten sposób. Od siebie mogę tylko polecić, a te głosy opinii to pewnie złośliwe konkurencji albo kogoś co się nie dostał albo odszedł. Pozdrawiam Tomek Wrocław.
anonim 2011-11-05 08:09:37
Kandydat - 2011-11-02 05:07:46

Byłem na rekrutacji, ale brakło mi trochę doświadczenia i wybrano innego.Nie prawda, że mało płacą. Na starcie dostałem ciekawą propozycję finansową. Widać, że mają pojęcie o tym co robią. Czekam na następne możliwości, póki co pracuję w innej branży. Spodobało mi się, że ta firma jest rozwojowa. Widać to było gołym okiem po sprzęcie na placu, stawiają też nowy oddział w Poznaniu, a nie znam innej firmy z konkurencji co by inwestowała w ten sposób. Od siebie mogę tylko polecić, a te głosy opinii to pewnie złośliwe konkurencji albo kogoś co się nie dostał albo odszedł. Pozdrawiam Tomek Wrocław.

Ha, ha, ha, ha, ha!!!!! Ciesz się chłopie, że się nie załapałeś!!! Spójrz na jedną z wcześniejszych wypowiedzi... "...pracuje się dla >idei
anonim 2011-11-24 06:28:22
Tak tam jest taka polityka, ze jak jeszcze sie nie dostałes to składają propozycje pieniężna b.dobrą ,ale jak już sie dostaniesz to bida z nedzą. Pewnie ktos kto sie dostał za ciebie dostał dużo mniej jak Tobie proponowano.Taką polityke ma gość i jelenie tam pracują .OBIETNICE A GłUPIEMU RADOSC Nie obrażając nikogo
brygadzista Jurek 2011-11-25 12:01:32
Hmmm jelenie pracują. Widać dobrze sobie radzą te jelenie, bo jak widzę po aktualnościach na ich stronie to mają ładny sprzęt na konkretnych budowach i konkurencji na tych budowach nie widać tak wyraźnie. Kolego tez inwestycje obsługuję, znam rynek budowlany i w tej akurat firmie to jest lepiej niż w większości firm na rynku.Ja aplikuję i czekam na otwarcie nowego oddziału. Interesuje mnie ta branża, a w konkurencjach widziałem dużo starych rozlatujących się maszyn i czytałem, że chińskie podnośniki już dwie firmy znane w kraju kupują na wynajem. Nie będę tu reklamy tu robił, ale akurat na jakości chińskiego sprzętu się znam i wiem, że to do niczego dobrego nie prowadzi. Natomiast tu sprzęty z najwyższej półki. Może ty kolego słaby byłeś i dlatego ci mało płacili, ale kto ile zarabia... to jak z gustami. Tobie mało innemu w sam raz. Nie chcę tu tej firmie reklamy robić - tylko dziwi mnie to, że anonimowo tu ludzi od jeleni wyzywasz - świadczy to o tym, że zwykłym tchórzem jesteś i tyl
1
seniorAK 2015-01-21 22:42:43
Czytam opinię, bo zastanawiałem się nad aplikacją, ale po rozmowach odpuszczam. To wygląda słabo, jak porozmawiałem z byłymi pracownikami wychodzi, że nowoczesny kapitalista dorabia się na garbach. Smutne i prawdziwe, określenie obietnice a głupiemu radość trafne.
1
mechanik 2015-02-09 22:05:20
Witam ja pracuje w jednym z oddzialow gizo i jesli chodzi o warunki pracy to jest calkiem niezle a z kasa
Jest dno takjak piszecie powyzej obiecanki cacanki a glupiemu radosc pozdrawiam
4
Amplico Life 2015-03-11 16:24:05
Dobra praca jak mieszkasz z mamą, a twoje jedyne wydatki to paliwo do skuterka i coś tam jeszcze. Zarobki z tego co słyszę denne z bardzo drobnymi wyjątkami, w dodatku te dojne cycki już zajęte, a na nowe nie ma szans. Pozory szanowania pracownika olbrzymie, a w realu zero poszanowania.
7
Rogi 2015-05-21 15:12:45
Genie psuje się tak samo jak reszta , tylko naprawy drożej kosztują !!!
obiektywna Marysia 2015-06-10 10:51:46
Firma licząca się na rynku, przez lata dzięki ludziom w niej pracujących zdobyła zaufanie klientów, których potrafi zdobywać, ale i tracić. Moja opinia jest bardzo prosta. Gdyby właściciel potrafił uczciwie oceniać ludzi przez te wszystkie lata swojej działalności to miałby jeszcze lepszą pozycję. Zdobycie płacy odpowiedniej do swojego wkładu jest ze względów sposobu zarządzania właściciela niemożliwe. Generalnie nie ma poszanowania niezależnie od wkładu jaki dana jednostka generuje. Taka jest rzeczywistość. Wniosek: to co ugrasz na początku będzie twoje. Ludziom z ambicjami na rozwój, awanse, uczciwą zapłatę za swoje zaangażowanie - odradzam. Kiedyś pisano na stronie www jeśli jesteś ambitny itp pisz do nas. Ja mówię, jak jesteś ambitny i masz stalowe nerwy do obietnic bez pokrycia - pisz.
4
seniorAK 2015-07-20 08:39:38
Dyktatura i hipokryzja jest chyba najbardziej trafnym określeniem z kim się spotkasz jak tam trafisz.
1
Pracujący w GIZO 2016-02-08 09:43:07
Pracuje w GIZO od kilku lat. Fakt jest taki, że jest tutaj mała rotacja. O czymś to świadczy. Stabilne i pewne jutro ! Przez ten okres który pracuje - nie było sytuacji "zwolnienia z dnia na dzień" !!! Z mojego punktu widzenia Szefostwo jest ok - o ile Ty jesteś ok. Czyli dajesz z siebie coś co wpływa na rozwój firmy
Sprawy spełniania obietnic - są na prawdę do dogadania. Jak ktoś potrafi pracować, jest dobry w tym co robi to dostaje dobre wynagrodzenie. Prawdą jest to że jak się dogadasz na początku - tak masz później.
Prawdą również jest to- że jak pracujesz tak masz.
Podsumowując - nie jest źle, ale jak wszędzie - zawsze może być lepiej !
Bolek 2016-03-03 20:21:27
Mam na imię Bolek. Ja też od kilkunastu lat pracuję w branży. Mała rotacja to pojęcie względne tajemniczy kolego. Ja mam koleżanki pracujące od kilku lat w Biedronce i zarabiają więcej niż Twoje koleżanki w biurach drogi kolego. Z punktu widzenia lizusa szefostwa i zadowolonego pracownika jako jednostki możesz być zadowolony i cieszyć się pewnym jutrem. Znam kilku co dawali z siebie w ciągu ostatnich 10 lat coś, dużo więcej niż coś i byli bardzo doceniani przez szefostwo. Tak bardzo, że już nie pracują drogi słodziku w Twojej super firmie. Na koniec coś z języka polskiego kolego drogi, "naprawdę" piszemy razem...
Ale pochwalę Cię - "Prawdą jest to że jak się dogadasz na początku - tak masz później." Tłumacząc to na realia - jak dostaniesz 2 - 2,5 tysiąca netto "na początku" i nerwy Ci nie puszczą po roku, dwóch, trzech, to masz też póżniej te 2 -2,5 :) buhahahaha
buhahaha 2016-06-20 22:33:51
buhahaha... no comment
zygi 2016-07-14 00:22:29
Darku dobrze Ci znajomy polecił żebyś zobaczył ta stronkę. Nie patrz na mieszane opinie. Ja Ci prawdę powiem. Firma z Polski. Dba o pracowników, przede wszystkim docenia ich zaangażowanie. Firma rodzinna to się rozumie samo w sobie - dbałość o rozwój firmy i ludzi. Firma rozwija się dzięki dbałości o pracowników. Z tego co wiem premie miesięczne, kwartalne, okresowe i roczne - motywują ludzi do ciągłego i wzmożonego zaangażowania w pracę. Jak czytałem właściciele nie szczędzą grosza dla tych najbardziej zaangażowanych i przynoszących zyski firmie, czyli zwyczajnie osób budujących pozycję firmy, taki jak by to nazwać nieustanny rozwój firmy i osób w niej pracujących. Nie oszukujmy się szczęśliwych z podejścia szefostwa do jednostki. No krótko mówiąc doceniany finansowo pracownik szczęśliwy podchodzi do pracy każdego dnia. To niesamowite, że takie firmy są jeszcze w Polsce. Ja mogę tylko pozazdrościć osobom tam pracującym i żałuję, że nie mam możliwości tam pracować. Dla Ciebie mam radę, aplikuj, staraj się, może zostaniesz zauważony w setkach CV i wybiorą Ciebie. Powodzenia pozdrawiam Zygmunt Łobaczew Mały
1
Terminator 2016-10-18 23:05:36
Jaka może być sytuacja ? Firma daje premie miesięczne, okresowe, roczne i kwartalne... to nikt nie chce odejść :). Wszyscy szczęśliwi. Śledź ogłoszenia Staszku
majster 2016-10-19 10:08:14
a mniej więcej jaka jest wysokość tych premii o których się tak rozpisałeś? potrzebuję info konkretnego o kwotach bo chcę sprawdzić czy ten pracodawca będzie konkurencyjny finansowo
Zostaw swoją opinię o Gizo Grzegorz Niewiński - Złotoria
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gizo Grzegorz Niewiński