W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie MM Cars Warszawa Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
Nie polecam nikomu, (usunięte przez administratora) roszady w kadrach, obiecują nie wiadomo co a później (usunięte przez administratora) i pod stołem robione są przekręty, dramat i przestrzegam żeby nie dać się oszukać. Oddział zarządzany przez patologię. (usunięte przez administratora)podejście do klientów jak i do pracy. Opinie pozytywne wystawiają sobie sami, także dno totalne.
2021.12 22. Zaproponowano mi wymianę żarówek halogenowych światła drogowe i mijania za 100 zł od sztuki. Żarówki moje. Wziąłem instrukcję i wymieniłem sam. Czynność zajęła mi około 4 min na każdą żarówkę. Polecam ten serwis dla klientów mających nadmiar gotówki. MM cars Warszawa Ul. Bronowska 23
Witam. Pracowalem w tej firmie 3 miesiace. Ogolnie nie polecam!!! Obiecuja wszystko ,a robia zupelnie co innego. Do tej pory nie wyplacili mi calej kasy :

Znalazłem opinie w internecie, że firma jest dobrze postrzegana. Czy taka cisza na forum potwierdza to?
Jak się pracuje w MM Cars Warszawa Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy MM Cars Warszawa Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.