Auto marketing Sp. z o.o.

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 99 ocen.

Auto marketing Sp. z o.o.
3 99 6 1

Opinie o Auto marketing Sp. z o.o.

Jarosław

@nieszczęśliwy, proszę Cię o pohamowanie emocji i nie prowokowanie innych użytkowników forum. Na forum GoWork.pl każdy ma prawo do swobodnego wyrażenia własnej opinii, niezależnie czy jest to opinia negatywna czy pozytywna. Czy do tej pory byłeś zadowolony z pracy dla tej firmy? Czy orientujesz się jak wygląda aktualna sytuacja firmy Auto marketing?

pęksa

witajcie jak sytuacja we firmie ? coś nowego? jakieś zmiany? a moze wolne etaty?

nieszczęśliwy
@pęksa 14.08.2018 22:56

sfolguj konfidencie i nie wkręcaj nikogo na oślep bo źle skończysz !

Jarosław

@The klf, dlaczego tak uważasz? Forum GoWork.pl odwiedzane jest przez aktualnych i byłych pracowników, a także kandydatów do pracy. Każdy ma prawo wyrażenia swojej opinii, jeżeli jest ona zgodna z prawdą i poparta stosownymi argumentami. Jak oceniasz poziom organizacyjny tej firmy i swój kontakt z przełożonym w firmie Auto marketing?

xanonimx

Bardzo miła obsługa, pracownicy kulturalni. Nie dość, że P. Marek nie miał czasu dla tyłu klientów, to i tak nam pomógł. Byliśmy bardzo zadowoleni miejscem i ludźmi pracującymi tam.

The klf
@xanonimx 27.05.2018 19:05

Tadeusza wpis. Sam się pochwalił. Braffo Ty

Jarosław

Dobrze, że są zadowoleni klienci Auto marketingu, ale od jakiegoś czasu brakuje informacji na temat samej pracy w firmie. Pytałem ostatnio o warunki pracy, może ktoś się zatrudniał ostatnio i mógłby się jakoś do tego odnieść?

Jarosław

Wszystkim klientom dziękujemy za opinie na temat firmy Auto marketing! Może znajdą się tu też osoby, które były albo są zatrudnione w tym przedsiębiorstwie i powiedzą, czy warto wysłać tam CV? Czy można otrzymać umowę o pracę i godziwe wynagrodzenie? Co z pakietem socjalnym, integracjami?

Moniś

A czemu księgowa odeszła z pracy? Podobno dobrej i super?

monis
@Moniś 08.02.2018 20:31

miala dosc ciebie anetka

Opony

Sprzedam komplet alufelg z zimowymi oponami Kumho do samochodów KIA. Oryginalne aluminiowe felgi są w stanie dobrym. Niewielkie uszkodzenia powłoki polerowanej. Koła proste, bezwypadkowe sprowadzone z Niemiec. Opony Kumho z 2011 roku mają po 6mm bieżnika każda. Polecam.

Jon

Całkiem spoko można polecić jedyny minus to słabe integracje znaczy męczące np. na targi do Frankfurtu

Kalifornia
@Jon 30.11.2017 16:31

Mi się podobało we Frankfurcie a Niemcy stanowili mniejszość co jest pozytywnym zaskoczeniem

Kalifornia
@Jon 30.11.2017 16:31

Mi się podobało we Frankfurcie a Niemcy stanowili mniejszość co jest pozytywnym zaskoczeniem

Kalifornia
@Kalifornia 11.02.2018 12:16

Mi się podobało we Frankfurcie a Niemcy stanowili mniejszość co jest pozytywnym zaskoczeniem

bejrut
@Jon 30.11.2017 16:31

Tadeusz, a co Twój wpis ma wspólnego z opinią? Po co się wybielasz?

Gumowe ucho
@Jon 30.11.2017 16:31

A jaki inne integrację były? Na wyjazdy nie jeżdżą wszyscy. Tylko dla wiernych i oddanych. Jak czytam co tu napisane to się zastanawiam czemu z tego dobrobytu odchodzą pracownicy...

Opony
@Gumowe ucho 18.02.2018 17:48

Sprzedam komplet alufelg 15 cali z zimowymi oponami Kumho do samochodów KIA. Oryginalne aluminiowe felgi są w stanie dobrym. Niewielkie uszkodzenia powłoki polerowanej. Koła proste, bezwypadkowe sprowadzone z Niemiec. Opony Kumho z 2016 roku mają po 6mm bieżnika każda. Polecam.

Opony
@Opony 25.02.2018 18:03

Sprzedam komplet alufelg z zimowymi oponami Kumho do samochodów KIA. Oryginalne aluminiowe felgi są w stanie dobrym. Niewielkie uszkodzenia powłoki polerowanej. Koła proste, bezwypadkowe sprowadzone z Niemiec. Opony Kumho z 2011 roku mają po 6mm bieżnika każda. Polecam.

jurij1995@gmail.com

Doby dzień! Student z Ukraina na praktyke może?

Tomasz

Kupiłem auto i jestem pozytywnie zaskoczony KIA to dobre samochody lecz nisko oceniam kompetencje w zarządzaniu serwisem ze względu na długi czas oczekiwania na wizytę. Taka moja prywatna opinia. Z wyrazami szacunku.

Stach

Firma ma opinię dobrego pracodawcy. Szkoda, że pracownicy nie piszą tylko klienci.

JAA

serwis NACIĄGACZE pojechałem na wymianę oleju a oni bez pytania chcieli mi powymieniać dobre filtry kabinowy i powietrza , mimo że czyste!!! jak żyje to takiego numeru nie miałem, a jakbym nie miał pieniędzy to co, byle wyciągnąć kasę

Mustang

Doradca to nie jest taka łatwa praca jak się wszystkim wydaje, bo klienci bywają marudni albo im się coś nie podoba - normalka. Zdarzą się też zgrzyty jak w każdej firmie, ale wszystko się da ze sobą wyjaśnić, więc nie ma jakiegoś muru czy coś. Osobiście lubię ta pracę , bo warunki mi tutaj odpowiadają.

anonymous
@Mustang 09.12.2017 15:48

Oto poziom kadry... Klienci bywają marudni. Nie to pracownicy nie przygotowani....!!!

Doradca

Atmosfera pracy jest przyjemna, koleżeńska i zdecydowanie najlepsze miejsce do jakiego mogłem trafić, wcześniej siedziałem 2 lata w call center i śmiało mogę powiedzieć że tutaj przez pierwsze 3 miesiące nauczyłem się więcej niż tam przez 2 lata. Uważam że na początek kariery zawodowej niektórym może być ciężko ale jeżeli się zdecydują i dadzą z siebie 100% to na pewno będzie to odpowiednio docenione.

anonymous
@Doradca 08.12.2017 12:11

Ale tu jest miejsce dla opini pracowników. A nie pracodawcy o swojej firmie!!!

Mustang
@anonymous 08.12.2017 17:51

koleżeńska atmosfera i współpraca to podstawa

Mustang
@Mustang 09.12.2017 15:30

koleżeńska atmosfera i współpraca to podstawa

Siodłowski

Zgodzę się z twoją opinią Aniu i powiem tak praca dla ludzi nastawionych na wysokie zarobki. W tej firmie musisz się dopasować do mocnego zespołu, starasz się to dużo zarabiasz. Rotacja jest jak wszędzie bo słabi zawsze odpadają natomiast zarząd inwestuje w szkolenia, pomaga w rozwoju i premiuje starania. Ludzie tam pracujący to osoby mające rodziny, stabilność życiową, poziom i elokwencję dzięki czemu od lat tworzą silny i zgrany zespół a ty jeśli się do nich dopasujesz będziesz zarabiać ponad przeciętnie. Osobiście dzięki doświadczeniu i prestiżowi własnej osoby, które tam wypracowałem dostałem pracę na managerskim stanowisku w międzynarodowej korporacji i nie myśl sobie że nic nie robię a pieniądze same lecą, wręcz przeciwnie zasuwam 24h na dobę po kraju i nie tylko, ciągle smycz GPS w aucie a rodzinę widzę dwa może trzy weekendy w miesiącu. Podsumowując Aniu trzymam kciuki rozwijaj się dalej a opinie piszą sieroty oni wiecznie są ze wszystkiego nie zadowoleni.

Nika
@Siodłowski 16.11.2017 18:42

Zgadzam się takim to wiecznie źle, ze wszystkiego nie zadowoleni i piszą tylko negatywnie bo: "Znowu w życiu mi nie wyszło" jak w piosence Budki Suflera

Pracownik
@Siodłowski 16.11.2017 18:42

Przecież tam nie było takiej osoby która dzięki tej pracy aż tak awansowała. Co za bzdury!!! Widzę że Tadeusz płaci za wpisy pozytywne :-)))) hahaha

Nika
@Pracownik 17.11.2017 16:11

em tak praca dla ludzi nastawionych na wysokie zarobki. W tej firmie musisz się dopasować... Zgadzam się takim to wiecznie źle, ze wszystkiego nie zadowoleni i piszą tylko negatywnie bo: "Znowu w życiu mi nie wyszło" jak w piosence Budki Suflera

Pracownik
@Nika 24.11.2017 10:24

Czarku myślalem że po przejęciu BNP przez BGŻ nastąpiło poprawienie twojej sytuacji ale widocznie jak w przysłowiu wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Wpadnij do nas na kawkę w sobotę jak zjedziesz do domu.

Marco

Ja jestem tutaj liderem sprzedaży i widzę, jak ci którzy tutaj kiedyś pracowali obszczekują firmę, jak małe kundelki. Gość brał 5tyś. na rękę i się zdziwił, że szefostwo się zdenerwowało, że podsyła klientów firmy do konkurencji i od nich bierze drugie 5tyś. A teraz smaruje i smaruje te swoje komentarze, co tylko świadczy, że miał dobrą pracę i teraz za nią tęskni. Osoba która chce uczciwie pracować, a przede wszystkim się rozwijać, wyszkoli się 3 razy szybciej niż w innych firmach, a za tym przyjdą też duże pieniądze.

Agnieszka

Z tego co wiem jest to najlepiej płacący salon w Lublinie. Wiadomo że staży pracownicy boją się nowych i piszą głupoty, tak było jest i będzie. Prawdą jest też, że Kia jest teraz na topie i są potrzebni dodatkowi ludzie. Prawdą jest to, że nie ma tam miejsca dla ludzi chcących siedzieć z biurkiem i nic nie robić, nie uczyć się, nie rozwijać się. Każdy kto tam pracował bardzo dobrze poradził sobie w kolejnych pracach, a co do zarobków to dobrze tam płacą za uczciwe podejście do wykonywanych zadań

Edmund
@Agnieszka 21.11.2017 12:14

Ale bzdury!!! Skoro tak tam dobrze, to dlaczego pracownicy odchodzą? Skoro nie nadają się do pracy w Automarketingu to dlaczego nadają do pracy w innych firmach? A Twój poziom widać po "staży pracownicy" Tak Ci dobrze, tyle zarabiasz, a na słownik nie stać!!! Brawo Ty :-))

Pracuś
@Edmund 21.11.2017 13:58

Pracuje od prawie dwóch lat i nikt nie odchodzi. Słyszałem że kiedyś byli tacy co wylatywali bo wzięli jakieś auto na boku albo prowizję na prywatne konto. Marka KIA rozwija w niewiarygodny tempie bo gdy się zatrudniałem byłem jedynym doradcą serwisowym a teraz w cztery osoby chwilami nie dajemy rady. Zapraszam przyjdź zobacz i przekonaj się ilu jest klientów, jak prosperuje serwis mimo tego że w Lublinie są dwa zobaczysz profesjonalizm i to dlaczego mieszkańcy Lublina wybierają nas.

Katalizator
@Pracuś 22.11.2017 10:50

Szczera prawda firma się rozrasta

Jurek

Pracowałem jako mechanik w firmie na Kalinówce. Zarabiałem 2600/m-c z wypłatą było różnie. Teraz pracuje w lepszy warunkach, jeżdżę na szkolenia za które płaci firma. Mam kolegów do pomocy, mogę po godzinach zarobić na serwisie lub dokonać naprawy w swoim aucie lub moich bliskich bezpłatnie. Jestem tu na działalności i świadczę usługi mechaniczne dla tej firmy. Dostaje na ZUS, a oprócz tego na koniec miesiąca 5000-5500 brutto, zależy od przerobu. Jeżeli chodzi o wypłaty to są płacone regularnie, 5 minut po wystawieniu faktury pieniądze są na moim koncie.

Ludwik Van Kłamczuch
@Jurek 23.11.2017 10:00

Ooooooooooooooo. Tadeusz coś napisał za pracownika :-)))))) hahaha I jak pięknie krytykuje konkurencję. Jesteś na działalnoci i pracujesz w ośmiogodzinnym cyklu pracy :-))) hahah

Starsza
@Ludwik Van Kłamczuch 23.11.2017 12:03

Biuro detektywistyczne namierzy tego cwaniaka co odstrasza innych bojąc się, że w firmie pojawi się ktoś lepszy.

Starsza
@Ludwik Van Kłamczuch 23.11.2017 12:03

Biuro detektywistyczne namierzy tego cwaniaka co odstrasza innych bojąc się, że w firmie pojawi się ktoś lepszy.

Witold

Pracowałem tam i faktycznie lekko nie jest tyle że zarobić się da i wypłata zawsze na czas. Pozdrowienia z Wawki dla całego zespołu handlowców.

Cezzzar
@Witold 21.11.2017 10:17

Prawda popieram

Pracuś

Pracuje od prawie dwóch lat i nikt nie odchodzi. Słyszałem że kiedyś byli tacy co wylatywali bo wzięli jakieś auto na boku albo prowizję na prywatne konto. Marka KIA rozwija w niewiarygodny tempie bo gdy się zatrudniałem byłem jedynym doradcą serwisowym a teraz w cztery osoby chwilami nie dajemy rady. Zapraszam przyjdź zobacz i przekonaj się ilu jest klientów, jak prosperuje serwis mimo tego że w Lublinie są dwa zobaczysz profesjonalizm i to dlaczego mieszkańcy Lublina wybierają nas.

Starsza
@Pracuś 22.11.2017 10:50

Na 30 pracowników faktycznie może sie trafic czarna owca. Taka Anetka co spamuje. Proponuje wynająć biuro detektywistyczne i postawić zarzut stalkingu

Starsza
@Starsza 23.11.2017 16:32

Biuro w celu dokładnego namierzenia lokali po ip oraz zebrania nagrań z kamer przemyslowych

Starsza
@Starsza 23.11.2017 16:32

Biuro w celu dokładnego namierzenia lokali po ip oraz zebrania nagrań z kamer przemyslowych

Miśka

Jestem najstarszą pracownicą i muszę powiedzieć, że nigdzie tak dobrze nie mają pracownicy jak tutaj, bo wiem że w innych salonach nie ma miodu, może są zbyt bardzo rozpieszczeni i mało kontrolowani. Twierdzę, że każda osoba, która jest ambitna świetnie się odnajdzie.

Anna T.

Ja pracuję i póki co jestem zadowolona. Na ogłoszeniu wszystko jest napisane. Co do założenia działalności również. Zarobki też nie są przesadzone i wypłacane, przynajmniej w moim przypadku, w terminie. Innym kolegom się patrzę w finanse. W obecnym zespole pracuje od roku i nie ma jakiejś niebywałej rotacji. Trzeba wywiązywać się ze swoich obowiązków i tyle. Praca nie jest lekka i bezstresowa, ale chyba nie da się takiej znaleźć. Kwestia podejścia i sumienności.

anonymous
@Anna T. 16.11.2017 11:51

Dlaczego otwarcie nie napiszesz ze kazał ci napisać ten wpis Tadeusz? Każdy o tym wie.

Alojzy
@Anna T. 16.11.2017 11:51

Racja idealnych nie ma

Beriet

Pracuje tam i powiem prawdę bo sprzedawcy co raz nowymi prywatnymi furami przyjeżdżają do pracy. Śmiejemy się ze za 500+ kupili a tak naprawdę my mechanicy możemy tylko im zazdrościć. Nieroby i cwaniaki sami piszę negatywne opinie żeby nikt nie przyszedł do pracy bo wyniki im spadną. Klientów tyle samo a podzielić trzeba będzie na więcej osób. Wiem bo sam słyszałem jak fajki palą i kombinują bo kadrowa dała ogłoszenie i nowego szuka.

Pracownik
@Beriet 17.11.2017 14:09

Ty konfidencie zobaczysz wszyscy się dowiedzą jak olej wynosicie.

Alojzy
@Pracownik 18.11.2017 09:44

Dobre

Lady

co za przypadek.! Same negi i nagle same pozytywne opinie.! toż to przypadek.?! Pójdźcie ,sprawdźcie i sprawa jasna. Ja robiłam podejście i dziękuję za system demotywacyjny, nieprofesjonalne podejście zarówno do człowieka jak i przyszłego pracownika ze strony człowieka który mówi o sobie "jestem tu szefem",wszelaką krytykę itp. Dziwne miejsce,dziwny właściciel,dziwna firma. Na pierwszy rzut oka wygląda to dobrze ,ale to tylko na pierwszy rzut. Jak wcześniej wspomniano ,brak merytorycznego podejścia do przyszłego pracownika,brak podstawy wynagrodzenia - tylko system premiowy.Brak benefitów,prywatnej opieki medycznej nie wspominając. Praca gdzie można zarobić ,a wychodzi na to,że jak nie ma ludzi to możesz siedzieć za darmo i całe miesiące. Przy okazji zrobisz coś za darmo ,bo wypucujesz auta,posprzątasz,drukujesz jakieś głupoty ,a jak nie ma ludzi w salonie to nie zarabiasz ,niema Cię w domu i robisz to za darmo.? to po co w ogóle przychodzić.?XXI wiek.? Nie,średniowiecze. Gdyby oferta pracy była taka wspaniała jak piszą w ogłoszeniu to na pewno już by kogoś znaleźli ,a ogłoszenie wisi i wisi ,a przecież takie warunki,takie zarobki.!!

Anna T.
@Lady 18.11.2017 23:31

Anetko, jeśli jest Ci tak źle , to nikt Cię tu na siłę nie trzyma i przestan odstraszać innych ze strachu, ze zajmą Twoje miejsce

Misia
@Lady 18.11.2017 23:31

leady proszę nie pisz głupich komentarzy nikt cię nie zwolni , weż się do pracy idą żniwa wyprzedaży .

Misia
@Lady 18.11.2017 23:31

Lady cały miesiąc nić konstruktywnego nie robiłaś , raptem sprzedałaś dwa samochody i zarobiłaś więcej niż ludzie tyrający cały miesiąc . Nie chcę Cie obrażac , narzekałaś na Swoją mamę to teraz popatrz na siebie i dziękuj że szef Cie jeszcze trzyma

Anna T.

Anetko, jeśli jest Ci tak źle , to nikt Cię tu na siłę nie trzyma i przestan odstraszać innych ze strachu, ze zajmą Twoje miejsce

Nika

Pozostaje mi tylko potwierdzić. Brak umowy o pracę praca na działalności. Niby elastycznie kiedy chcesz ale wygląda na to ,że zespół handlowy to też praca przy czyszczeniu, odbieraniu samochodów, dużo systemów informatycznych, przygotowania aut do sprzedaży , częste wyjazdy i praca w weekendy. Rozmowa kwalifikacyjna mało profesjonalna jak na takie stanowisko.

anonymous
@Nika 31.10.2017 07:43

A kto niby ma tą rozmowę przeprowadzać? Taki profesjonalizm TR posiada że hej!

Pracuś
@anonymous 31.10.2017 12:22

Jestem doradca serwisowym i jak patrze na te cizie na salonie co się tylko opierdzielają to sam mam ochotę podejść i takiej paniusi wręczyć szmatkę i kazać kurze ścierać.

Alojzy

Wierząc treści ogłuszania zarobki bardzo dobre,umowa o pracę itp.. Wybrałem się więc i co się okazuje. Wlasna działalność gospodarcza , dostajesz na ZUS. Nie ma mowy o jakiś Benefitach itp nie wspomnę już o podstawie wynagrodzenia. Wygląda na to ,że można chodzić i nic nie zarobić więc Meksyk przy tym to nic.. Wniosek jest jeden,a nawet dwa.. Jak ktoś oszukuje od początku to dalej lepiej nie będzie ,a dwa - dla doceniłem swoją pracę na nowo.

Rekrutacja

Na portalu Olx publikowane jest ogłoszenie o pracę PIlNE! SPRZEDAWCA/SPRZEDAWCZYNI - CV OSOBIŚCIE. No to pofatygowałem się osobiście. Gdy się przedstawiłem i powiedziałem "managerowi", że chciałbym przekazać moje CV, ten wyciągnął rękę i wskazując palcem kazał mi to położyć gdzieś na biurku. Zrobił to jednak w taki sposób, że równie dobrze mógłby mnie poczęstować kopniakiem lub poszczuć psami. Chyba temu panu myli się salon sprzedaży samochodów z punktem skupu opakowań wtórnych. Beret na głowę, gumiaczki i do roboty.

Franek
@Rekrutacja 04.09.2017 11:43

Ale tam nie ma managera. Jak by był to ta firma by była inaczej postrzegana.

Beriet
@Rekrutacja 04.09.2017 11:43

To nie menager... To Zbigniew :-) Przedsiębiorca prowadzący własny biznes u TR...

jamesbondblueyes

zła atmosfera, nękający właściciel bez szacunku dla pracowników często używający wulgaryzmów nawet w stosunku do kobiet,częste napuszczanie na siebie pracowników,wieczne ucinanie wynagrodzenia .znowu szukają handlowców ,obiecują duże wynagrodzenie nikt długo tam nie wytrzymuje ,duża rotacja z wyżej wymienionych powodów ,ludzie tam po prostu nie wytrzymują ,wieczne kombinacje które w końcu wyjdą na jaw ,brak elementarnych zasad zarządzania u właściciela ,cyrk i komis na kółkach ,knucie na każdym kroku opinie które sie tu powtarzają to nie przypadek. w tej branży można znaleźć pracę w dużo lepszej atmosferze i wcale nie gorszych warunkach. ten salon to jeden z najbardziej znanych salonów pod względem złej opinii o pracodawcy. połowa ludzi która tam pracowała pracuje w innych salonach od lat ,więc nie jest to kwestia złego doboru pracowników.

Romek
@jamesbondblueyes 20.08.2017 22:10

Lepiej nie dało się tego ująć!!!!!! UKS to miałby co tu szukać!

Zostaw opinię o Auto marketing Sp. z o.o. - Lublin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto marketing Sp. z o.o.