brak logo

Borg Automotive Sp. z o.o.

Zduńska Wola

Opinie o Borg Automotive Sp. z o.o.

Ktoś 2015-01-21 10:42
Borg to najgorsza firma w Zduńskiej Woli!Najlepsza to jest rekrutacja...jakąś młodą siksę posadzili na stołku przy drzwiach razem z ochroniarzem i to według nich jest...REKRUTACJA.NIE POLECAM I ODRADZAM WSZYSTKIM !!!
22
Gość 2015-01-27 13:55
Jest to firma, którą mogę polecić. Pracowałbym dalej, ale się przeniosłem z rodziną daleko.
3
faq3 2015-07-07 18:19
nie polecam wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk
3
zbyszek 2015-07-16 17:25
szczerze odradzam chyba że ktoś chce pracować dla idei,
bo w tej firmie raczej się niczego nie dorobisz ogólnie podsumowując kołchoz
3
vukmir 2015-07-31 15:28
co to za firma? co za rekrutacja ?? sami nie wiedzą czego tak naprawdę chcą i czego szukają (rozmowa o pracę nie na produkcję). stracony cenny czas ktory przeznaczylem na rozmowę. Ogłoszenie nadal wisi a podobnież kogoś znaleźli... nie wiecie czego chcecie nie marnujcie ludziom czasu.
no 2016-01-22 14:31
NIE POLECAM. Życiorys krąży między pracownikami szeregowymi w całej firmie, i ci później dla jaj wysyłają głupie maile do kandydatów. Żałosna firma. Centrum taniej siły roboczej. Nie ma ochrony danych osobowych.
6
Mini 2016-03-11 21:58
Taka podobno jakiś Woźniak tam rządzi w bhp, a jak tam jest z wypadkami ?
bhpowka 2016-03-27 19:53
a składał ktoś może na tę ofertę cvkę ? odew jakiś był ?
john 2016-07-10 07:51
Trafił Wam sie Inżynier R&D ...ciekaw jestem czy pracodawca sprawdził jego "wiarygodność" u poprzedników. Facet otarł sie o zwolnienia dyscyplinarne, wszedzie gdzie sie pojawi pozostawia niemiły zapach po sobie. Prywatnie znany jako oszust i intrygant ...z reszta poznacie sie na nim wczesniej czy pozniej.
6
john 2016-07-13 21:31
@ Michał oczywiscie ze kazdy moze miec inne opinie...lecz przyznaj ze warto sprawdzić kim jest potecjalny "kolega" z pracy.
john 2016-07-18 08:08
...jasne ... mądry Polak po szkodzie ..
peter 2016-07-26 12:18
Borg jest w miarę ok spokojnie i raczej bezstresowo nie wiem na jak jest na innych działach ale u mnie jest ok. Pieniądze są zawsze i wszędzie w Polsce problemem i w tym zakładzie również może kiedyś wprowadzą system premiowania. Tak naprawdę na mój dział nie ma ludzi do pracy! Przyszedł gościu do pracy przerobił tydzień i nie mógł się odnaleźć ale nic dziwnego gościu lat około 35 i mama go wygoniła do pracy!
Rekrutacja z tego co wiem będzie w sierpniu.
maslana 2016-08-17 07:51
Borg jest najlepsza firma w okolicy
Po 3 miesiącach na demoli dostaje sie podwyżkę i premie idzie zarobić 2300 netto tylko trzeba pokazać ze chce sie pracować ze zależy na pracy a nie tylko narzekać i stękać za bezczynność nie płacą
11
emek 2016-09-05 10:00
czas rozliczy ciebie niewolniku a zdrowia nie odzyskasz ,poczytaj sobie o szkodliwym działaniu płynów hamulcowych. Pozdrawiam wszystkie czopki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z demoli zwłaszca Maniusia.
2
max 2016-10-06 20:10
Tak po 10Latach uzyskasz 2500zl na rękę wiem co mowie ;)
3
max 2016-10-06 20:18
co ty chłopie gadasz 2.300 ile miałeś nadgodzin O czym ty mówisz. zreszta ciekawe dlaczego tyle ludzi sie zwalnia jak jest tak super
5
max 2016-10-06 20:31
Tak ale ja nie mowie jako zwykły pracownik produkcji tylko technolog po 10 latach 2400zl na reke to duzo to smiech na sali.....
7
ert 2016-10-06 21:38
no ja to rozumiem ze po takim czasie to ejdnak chcialboy się znacznie więcej zarabiać to normlane ..
Kzio 2016-11-08 17:56
Nie polecam. Wyzysk! Nic sie dla nich nie liczy tylko liczba a pracownik to co? Zarobki śmiech. Zasady jak w szkole.
4
Konik 2016-11-19 20:00
Dokładnie wyzysk to malo powiedziane. Dokladnie jak w szkole. Ponoszace sie normy a zarobki nic . Ale kapital duński a zarobki najniżej w pl.
9
Sonia 2016-11-30 19:41
art. 212 K.k., zgodnie z którym „kto pomawia inną osobę, ... o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu..., podlega grzywnie albo karze ograniczenia”.
WYŻSZA sankcja (grzywna, kara ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku) spotka natomiast sprawcę, który przestępstwo tego rodzaju popełnił za pomocą środków masowego komunikowania, takich jak prasa, radio, telewizja, publikacje książkowe, nagrania elektroniczne i internetowa sieć informatyczna (art. 212 § 2 K.k.).
 
4
ida 2016-12-15 19:59
Czy są przyjęcia na produkcji?
xyz 2017-01-02 12:12
Pracujesz 10 lat 2.4 tys Ci za mało to po co pracujesz, trzeba się zwolnić. technologia za pierdzenie w stołki więcej raczej nie powinna dostać bo ja pracuje tyle co Ty i mam więcej. A jak mówią im więcej ludzi pracuje tym więcej narzekania i rotujących pracowników, tak że pozdrawiam i maruderom z wyzyskami życzę szczęścia i miliardów za 2 tys netto w nowym roku.
szukam pracy 2017-01-11 11:07
ile tam sie zarabia na produkcji? rozglądam się za nową pracą a że lubie prace manualne, dłubanie, prace z narzędziami to rozważam złożenie tam papierów ale słyszałem że licho tam się zarabia.
aesy 2017-01-11 18:45
na początek masz najniższa, po 3 msc wprowadzili podwyzke o stówka
szukam pracy 2017-01-12 22:38
2100zl bruto to nie dziwie sie ze ludzie uciekaja. to juz w supermarketach sporo wiecej placa.
3
Sherlock Holmes 2017-02-07 20:57
To wlasciwie ile tam zarabiacie ludziska (tylko serio) ? Magazynierzy, produkcja, inżynierowie pewnie sie nie wypowiedzą. Na okresie probnym minimalna, a pozniej 100 PLN wiecej ? Chyba żart. Jakies premie, dodatki tam macie ?
Kwiatek 2017-03-03 16:03
kiedy beda tam przyjecia? i gdzie sie sklada cv? zgóry dzieki za odp .
kleopatra 2017-03-16 09:29
witam
czy jest nadzieja w najbliższym czasie na prace ?
Borgol 2017-03-21 12:16
Pracuje tam już prawie 3 lata i moja pensja wzrosła z 1200 do 1600. Atmosfera ok ale szefostwo do natychmiastowej zmiany. Brak klimatyzacji na hali gdzie znajduje się 6 lini więc w lato darmowa sauna :) firma została sprzedana przez właściciela i kupiona przez valeo więc liczymy na zmiany przedewszystkim podwyżki bo za wykonywana pracę wynagrodzenie jest śmieszne a praca nie jest lekka.
NoNick 2017-03-21 13:53
To nie Valeo mistrzu.
girl 2017-03-22 10:42
kiedy sa tam przyjecia do pracy???
Piotr 2017-03-22 12:19
Witam nie Valeo kupiło borg a moze szkoda. Co do klimy na hali no to owszem jest masakra latem,ale dla dyrekcji nie ma problemu jak na 15 min przyjdą nie ma dla nich nic w tym dziwnego dopóki sie nic nie stanie.. A zarobki masakryczne co do średniej krajowej porostu najniższa...nic dziwnego ze plany maja otwierać kolejny oddział pewnie tam gdzie jest nawieszenie bezrobocie zeby ludzie przyszli do pracy....
Bodhisatwa 2017-03-29 11:44
Przepracowalem niecale 2 lata. Odradzam, chyba ze interesuje was klepanie biedy, albo murzynskie nadgodziny zeby w ogole przezyc. Co roku jest stowa wiecej o ile podpisza wam laskawie papier. Ale co z tego skoro wszystko drozeje... Bieda i wyzysk... A sproboj nie przychodzic w soboty, wielkie fochy bo nie jestes super niewolnikiem. A reszta murzynow sie cieszy bo dostana 120 za sobote...wspolczuje tym idiotą...
Robie tam ostatni miesiac i spadam za granice bo Borg nie ma sensu, chyba ze nowi wlasciciele cos zmienia w co watpie. W borgu dobrze to juz bylo ..jakies 8 lat temu. Odradzam.
Ps. Dobrze ze wyrzucili tego zlodzieja M.Z. oby skonczyl w kriminale...
3
Paputek 2017-04-04 09:54
To nieprawda w Borgu jest super. Pracuje tutaj 6 msc i mam na reke 1950. Atmosfera jest fajna. Wszystko jest fajne. Jak sie bedziecie przyjmowac to proscie zeby isc na demontaz. Pozdrawiam wszystkich z tej wspanialej firmy.
2
Kręcisław Okołopicki 2017-04-04 10:03
Ja po 2 latach mam 2500 netto bez nadgodzin.Pracuje na dziale u fartucha na montazu.Firma jest wspaniala.Kierownicy do niczego nie zmuszają,bez problemu dają grupy i cenią pracownika ponad wszystko.Kocham te firme❤ .Paputek ma racje.Lepiej niż w Niemczech.
Fartuch 2017-04-05 20:56
Tylko nie fartuch,za krótki do mnie jestes zwykły pracowniczku i za biedny
Adi 2017-04-22 09:33
Zapraszam do technologii. Zobaczysz czy jak wygląda praca technologa i czy będziesz miał czas na pierdzenie w stołek. Ale sądzę że skoro nie aplikowales na technologa to jesteś za słaby.
Adi 2017-04-22 11:16

Zapraszam do technologii. Zobaczysz czy jak wygląda praca technologa i czy będziesz miał czas na pierdzenie w stołek. Ale sądzę że skoro nie aplikowales na technologa to jesteś za słaby.
Zostaw swoją opinię o Borg Automotive Sp. z o.o. - Zduńska Wola
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borg Automotive Sp. z o.o.