brak logo

Borg Automotive Sp. z o.o.

Zduńska Wola

Opinie o Borg Automotive Sp. z o.o.

Ktoś 2015-01-21 10:42:19
Borg to najgorsza firma w Zduńskiej Woli!Najlepsza to jest rekrutacja...jakąś młodą siksę posadzili na stołku przy drzwiach razem z ochroniarzem i to według nich jest...REKRUTACJA.NIE POLECAM I ODRADZAM WSZYSTKIM !!!
10
Gość 2015-01-27 13:55:01
Jest to firma, którą mogę polecić. Pracowałbym dalej, ale się przeniosłem z rodziną daleko.
2
faq3 2015-07-07 18:19:41
nie polecam wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk
2
zbyszek 2015-07-16 17:25:23
szczerze odradzam chyba że ktoś chce pracować dla idei,
bo w tej firmie raczej się niczego nie dorobisz ogólnie podsumowując kołchoz
1
vukmir 2015-07-31 15:28:15
co to za firma? co za rekrutacja ?? sami nie wiedzą czego tak naprawdę chcą i czego szukają (rozmowa o pracę nie na produkcję). stracony cenny czas ktory przeznaczylem na rozmowę. Ogłoszenie nadal wisi a podobnież kogoś znaleźli... nie wiecie czego chcecie nie marnujcie ludziom czasu.
no 2016-01-22 14:31:51
NIE POLECAM. Życiorys krąży między pracownikami szeregowymi w całej firmie, i ci później dla jaj wysyłają głupie maile do kandydatów. Żałosna firma. Centrum taniej siły roboczej. Nie ma ochrony danych osobowych.
4
Mini 2016-03-11 21:58:33
Taka podobno jakiś Woźniak tam rządzi w bhp, a jak tam jest z wypadkami ?
bhpowka 2016-03-27 19:53:42
a składał ktoś może na tę ofertę cvkę ? odew jakiś był ?
john 2016-07-10 07:51:05
Trafił Wam sie Inżynier R&D ...ciekaw jestem czy pracodawca sprawdził jego "wiarygodność" u poprzedników. Facet otarł sie o zwolnienia dyscyplinarne, wszedzie gdzie sie pojawi pozostawia niemiły zapach po sobie. Prywatnie znany jako oszust i intrygant ...z reszta poznacie sie na nim wczesniej czy pozniej.
2
john 2016-07-13 21:31:03
@ Michał oczywiscie ze kazdy moze miec inne opinie...lecz przyznaj ze warto sprawdzić kim jest potecjalny "kolega" z pracy.
john 2016-07-18 08:08:50
...jasne ... mądry Polak po szkodzie ..
peter 2016-07-26 12:18:01
Borg jest w miarę ok spokojnie i raczej bezstresowo nie wiem na jak jest na innych działach ale u mnie jest ok. Pieniądze są zawsze i wszędzie w Polsce problemem i w tym zakładzie również może kiedyś wprowadzą system premiowania. Tak naprawdę na mój dział nie ma ludzi do pracy! Przyszedł gościu do pracy przerobił tydzień i nie mógł się odnaleźć ale nic dziwnego gościu lat około 35 i mama go wygoniła do pracy!
Rekrutacja z tego co wiem będzie w sierpniu.
maslana 2016-08-17 07:51:05
Borg jest najlepsza firma w okolicy
Po 3 miesiącach na demoli dostaje sie podwyżkę i premie idzie zarobić 2300 netto tylko trzeba pokazać ze chce sie pracować ze zależy na pracy a nie tylko narzekać i stękać za bezczynność nie płacą
7
emek 2016-09-05 10:00:11
czas rozliczy ciebie niewolniku a zdrowia nie odzyskasz ,poczytaj sobie o szkodliwym działaniu płynów hamulcowych. Pozdrawiam wszystkie czopki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z demoli zwłaszca Maniusia.
1
max 2016-10-06 20:10:19
Tak po 10Latach uzyskasz 2500zl na rękę wiem co mowie ;)
1
max 2016-10-06 20:18:51
co ty chłopie gadasz 2.300 ile miałeś nadgodzin O czym ty mówisz. zreszta ciekawe dlaczego tyle ludzi sie zwalnia jak jest tak super
3
max 2016-10-06 20:31:40
Tak ale ja nie mowie jako zwykły pracownik produkcji tylko technolog po 10 latach 2400zl na reke to duzo to smiech na sali.....
4
ert 2016-10-06 21:38:36
no ja to rozumiem ze po takim czasie to ejdnak chcialboy się znacznie więcej zarabiać to normlane ..
Kzio 2016-11-08 17:56:45
Nie polecam. Wyzysk! Nic sie dla nich nie liczy tylko liczba a pracownik to co? Zarobki śmiech. Zasady jak w szkole.
2
Konik 2016-11-19 20:00:22
Dokładnie wyzysk to malo powiedziane. Dokladnie jak w szkole. Ponoszace sie normy a zarobki nic . Ale kapital duński a zarobki najniżej w pl.
4
Sonia 2016-11-30 19:41:47
art. 212 K.k., zgodnie z którym „kto pomawia inną osobę, ... o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu..., podlega grzywnie albo karze ograniczenia”.
WYŻSZA sankcja (grzywna, kara ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku) spotka natomiast sprawcę, który przestępstwo tego rodzaju popełnił za pomocą środków masowego komunikowania, takich jak prasa, radio, telewizja, publikacje książkowe, nagrania elektroniczne i internetowa sieć informatyczna (art. 212 § 2 K.k.).
 
1
Zostaw swoją opinię o Borg Automotive Sp. z o.o. - Zduńska Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borg Automotive Sp. z o.o.