brak logo

Auto-Konsultant Jacek Kaczyński

Gdańsk

Opinie o Auto-Konsultant Jacek Kaczyński

grgr 2012-01-23 16:17
Porządna i uczciwa firma ,pojazd który zakupiłem okazał się bardzo dobry i do tego była udokumentowana historia mam na myśli przebieg , przy odbiorze auta otrzymałem dodatkowo pisemną gwarancję POLECAM
1
STOLICA 2012-02-16 11:00
Ostatnio nabyłem Renault Vel Satis w tej firmie ,bardzo miły sprzedawca ,profesjonalna obsługa i możliwość sprawdzenia pod każdym względem , polecam ,oczywiście auto okazało się takie jak wcześniej zapewniano mnie przez telefon do tego odebrano mnie z dworca pkp , polecam .
Anna 2012-05-05 16:36
Potwierdzam iż jest to dobry sprzedawca ,nabywaliśmy auto w sobotę i sprzedający okazał się miłym i doświadczonym człowiekiem ,po zakupie doradził gdzie i tanio będzie można zakupić filtry i oleje , polecam miła i fachowa obsługa
Marr. 2012-05-06 10:14
Kupiłem w tej firmie Honde Jazz ,auto super czyste i zadbane,wszystko odbyło się tak jak należy.
Ona 2012-05-07 16:42
Kupiłam samochód u tych sprzedawców i okazał się bardzo dobry oczywiście z gwarancją no i stare auto zostawiłam także wszystko było ok.
Honda 2012-12-05 13:18
Mogę się dołączyć do pozytywnych słów o tych sprzedawcach , ja u nich kupiłem Accorda który jeżdzi i nie chce się zepsuć a sprzedawcy bardzo mili i pomocni także bez obaw można tam kupić auto.
POZNANIAK 2013-02-14 08:11
Kupiłem u nich auto ale wybrałem opcję taniej bez gwarancji , pojazd okazał się dobry , jakieś drobiazgi eksploatacyjne jak w każdym aucie porobiłem i to wszystko ,bardzo mili sprzedawcy.
Księgowy 2013-02-24 17:25
Zakupione auto w bardzo dobrym stanie , miła i uczciwa obsługa ,bez problemów udostępniono mi czujnik grubości lakieru .
woPo 2014-01-17 14:18
Ja również mogę polecić tę firmę. Bardzo miła obsługa, pomocna, sympatyczna, samochody na prawdę zadbane. Po wcześniejszej rozmowie telefonicznej udałem się do Gdańska w celu zakupu samochodu, auto zostało sprawdzone stan 5+/6. Uzyskałem także pomoc w rozkodowaniu radia bez dodatkowych kosztów z mojej strony. Jako, że to już kolejna Honda, tym bardziej polecam!
KRAKUS 2014-03-15 10:14
sprzedawcy w tym komisie są mili i posiadają dużą wiedze na temat hond , jakiś czas temu dzwoniłem z zapytaniem o hondę crv okazało się że trafiłem na osobę która takim autem się porusza - udzielił mi tyle informacji o tym modelu i obsłudze że prawie usiadłem wcześniej pytałem o to samo w salonie z nowymi autami to mnie zbyto,a tu super obsługa i masa konkretnych informacji polecam !
nys 2014-10-08 07:49
Chyba opinie pisane z jednego IP...
1
ZADOWOLONY 2015-01-05 17:34
ZAKUPILIŚMY U NICH HONDĘ JAZZ SUPER AUTKO OCZYWIŚCIE UDOKUMENTOWANY PRZEBIEG ,POMIMO TEGO ŻE BYŁA TO SOBOTA SPRZEDAJĄCY NAMAWIAŁ NAS NA SPRAWDZENIE AUTA W SERWISIE , UPRZEJME PODEJŚCIE DO KLIENTA I DUŻA WIEDZA NA TEMAT HOND PANA GRZEGORZA PRZEKONAŁA NAS I TO BYŁ WŁAŚCIWY WYBÓR - AUTO SPRAWUJE SIĘ SUPER POLECAM.
2
bibi 2015-02-25 04:09
Auto konsultant działa przy samochodach używanych Hondy w Gdańsku. Co prawda nie oferują tylko Hondy, ale posiadając w ofercie 7 sztuk pojazdów (stan na dziś) nie robią niestety furory. Dlatego wątpię, żeby potrzebowali na gwałt nie wiadomo ilu pracowników. Na dobrą sprawę jeden dodatkowy pracownik chyba im wystarcza?
Lulek 2016-02-22 21:52
Komis OK. Całą Polskę jechałem po wózek i dziś mogę powiedzieć że nabyłem perełkę.Telefon - rzeczywistość, żadnej ściemy. Na miejscu miła obsługa oraz możliwość kontroli auta na serwisie hondy obok. Polecam tą firmę.
Przypadkowy czytelnik 2016-02-29 00:46
Znam tych Panow z przeszlosci, nie naleza do swietych.
Moze to nie jest ich bajka, ale sa uczciwi (o dziwo)
Pewnie sami o wielu mankamentach swoich aut nie wiedza, ale co tu wymagac. Z gangstera zrobic chandlowca, to nie takie proste.
Jednak gdybym mial kupic auto uzywane, poszedlbym do nich. Jednego bylbym pewien, pieca bym nie dostal, czego nie mozna powiedziec o innych komisach. (ich przeszlosc do czegos sie przydaje)
Co by nie mowic, nie lubie ich, ale polecam za profesjonalizm
somfink 2016-06-09 20:53
czemu na koncu kazdej opinii jest taki dziwny numerek?
niezadowolony 2016-10-05 21:29
Kupiłem od nich samochód z jedną rzeczą do roboty, sprzedawca miły, z oczu dobrze patrzyło.
Autem staram się jeździć od roku i staram się to dobre określenie, bo ciągle stoi w warsztacie.
Na początku olej znikał jak szalony, cały silnik do remontu, aż dziwie sie ze na kołach wróciłem...
NIE polecam
4
besos 2016-10-05 23:19
Może wiecie czy mają teraz oferty pracy? Pozdrawiam
1
kacper 2017-01-28 23:54
Kupiłem w tym komisie auto niby "sprawdzone" po 2 dniach akumulator do wymiany, po 2 miesiącach od zakupu auto spędziło ponad miesiąc na warsztacie, sprzęgło do wymiany, pompka sprzęgła, problemy ze skrzynią biegów, naprawa kilka tysięcy złotych.
Szlak mnie do teraz trafia jak mijam ten komis
2
D 2017-03-04 09:14
Ostrzegam wszystkich przed tym komiksem!
Niedawno temu szukałem ciekawego modelu bmw e46 na moje nieszczęście wydawało sie ze ten pan taki miał. Zadzwoniłem i chciałem oglądać a on ciągle przekladal spotkanie twierdząc że nie załatwił jeszcze formalności z klientami z niemiec od których dostajemnicy samochodów rozliczeniu, to oczywiście było kłamstwem jak teraz wiem, samochód był po prostu picowany. W końcu się spotkałem. Samochód był rozgrzany , później napisze czemu. Niestety skusilem się, samochód sprawiał wrażenie dość zadbanego, komisant wzbudzał zaufanie, to jego technika. Nie dajcie się zwieść. Robi wszystkie zdjęcia na tle logo hondy aby się uwiarygodnic. Niestety kupiłem. Zaraz pierwszego dnia na zimnym samochodzie coś przeraźliwie wylo, dlatego był nagrzany podczas kupna ale nie to było najgorsze, po ponad tygodniu użytkowania po prostu rozsypal się rozrząd na łańcuchu! Silnik cały forum wymiany, mechanik jak go rozebral to się za głowę złapał ze to jeszcze jeździło! Na walkach były wrzery. A samochód miał być sprawdzony, komisant mówił ze wymienił uszczelke pod zaworami, olej wszystko to podłe kłamstwa. Kupiłem odpicowanego zloma który się rozsypal totalnie po 2 tyg użytkowania! Z tym panem spotkam się w sądzie a was wszystkich ostrzegam zastanówcie się i nie dajcie zwieść. W razie czego służę pomocą. Może znajdą się inni nabici w butelkę jak ja i razem wytoczymy proces. Nie można tak bezkarnie naciągnąć ludzi.
2
Paulina 2017-04-05 14:05
Jakie dodatki do pensji oferuje Auto-Konsultant Jacek Kaczyński?
Kobra 2017-05-28 16:47
Jak można się z Panem skontaktować ?
XYZ 2017-05-28 19:39
Przestrzegam wszystkich przed firmą Auto-Konsultant Jacek Kaczyński!
Nie należy niestety do uczciwych - delikatnie rzecz ujmując. Nie dajcie się zwieść uprzejmości i miłemu usposobieniu sprzedawcy ! To tylko gra pozorów ukierunkowana na uśpienie czujności.
Radzę omijać to miejsce szerokim łukiem!
Zostaw swoją opinię o Auto-Konsultant Jacek Kaczyński - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Konsultant Jacek Kaczyński