brak logo

Auto-Konsultant Jacek Kaczyński

Gdańsk

Opinie o Auto-Konsultant Jacek Kaczyński

grgr 2012-01-23 16:17:42
Porządna i uczciwa firma ,pojazd który zakupiłem okazał się bardzo dobry i do tego była udokumentowana historia mam na myśli przebieg , przy odbiorze auta otrzymałem dodatkowo pisemną gwarancję POLECAM
1
STOLICA 2012-02-16 11:00:46
Ostatnio nabyłem Renault Vel Satis w tej firmie ,bardzo miły sprzedawca ,profesjonalna obsługa i możliwość sprawdzenia pod każdym względem , polecam ,oczywiście auto okazało się takie jak wcześniej zapewniano mnie przez telefon do tego odebrano mnie z dworca pkp , polecam .
Anna 2012-05-05 16:36:46
Potwierdzam iż jest to dobry sprzedawca ,nabywaliśmy auto w sobotę i sprzedający okazał się miłym i doświadczonym człowiekiem ,po zakupie doradził gdzie i tanio będzie można zakupić filtry i oleje , polecam miła i fachowa obsługa
Marr. 2012-05-06 10:14:19
Kupiłem w tej firmie Honde Jazz ,auto super czyste i zadbane,wszystko odbyło się tak jak należy.
Ona 2012-05-07 16:42:53
Kupiłam samochód u tych sprzedawców i okazał się bardzo dobry oczywiście z gwarancją no i stare auto zostawiłam także wszystko było ok.
Honda 2012-12-05 13:18:07
Mogę się dołączyć do pozytywnych słów o tych sprzedawcach , ja u nich kupiłem Accorda który jeżdzi i nie chce się zepsuć a sprzedawcy bardzo mili i pomocni także bez obaw można tam kupić auto.
POZNANIAK 2013-02-14 08:11:01
Kupiłem u nich auto ale wybrałem opcję taniej bez gwarancji , pojazd okazał się dobry , jakieś drobiazgi eksploatacyjne jak w każdym aucie porobiłem i to wszystko ,bardzo mili sprzedawcy.
Księgowy 2013-02-24 17:25:44
Zakupione auto w bardzo dobrym stanie , miła i uczciwa obsługa ,bez problemów udostępniono mi czujnik grubości lakieru .
woPo 2014-01-17 14:18:48
Ja również mogę polecić tę firmę. Bardzo miła obsługa, pomocna, sympatyczna, samochody na prawdę zadbane. Po wcześniejszej rozmowie telefonicznej udałem się do Gdańska w celu zakupu samochodu, auto zostało sprawdzone stan 5+/6. Uzyskałem także pomoc w rozkodowaniu radia bez dodatkowych kosztów z mojej strony. Jako, że to już kolejna Honda, tym bardziej polecam!
KRAKUS 2014-03-15 10:14:46
sprzedawcy w tym komisie są mili i posiadają dużą wiedze na temat hond , jakiś czas temu dzwoniłem z zapytaniem o hondę crv okazało się że trafiłem na osobę która takim autem się porusza - udzielił mi tyle informacji o tym modelu i obsłudze że prawie usiadłem wcześniej pytałem o to samo w salonie z nowymi autami to mnie zbyto,a tu super obsługa i masa konkretnych informacji polecam !
nys 2014-10-08 07:49:27
Chyba opinie pisane z jednego IP...
ZADOWOLONY 2015-01-05 17:34:49
ZAKUPILIŚMY U NICH HONDĘ JAZZ SUPER AUTKO OCZYWIŚCIE UDOKUMENTOWANY PRZEBIEG ,POMIMO TEGO ŻE BYŁA TO SOBOTA SPRZEDAJĄCY NAMAWIAŁ NAS NA SPRAWDZENIE AUTA W SERWISIE , UPRZEJME PODEJŚCIE DO KLIENTA I DUŻA WIEDZA NA TEMAT HOND PANA GRZEGORZA PRZEKONAŁA NAS I TO BYŁ WŁAŚCIWY WYBÓR - AUTO SPRAWUJE SIĘ SUPER POLECAM.
1
bibi 2015-02-25 04:09:21
Auto konsultant działa przy samochodach używanych Hondy w Gdańsku. Co prawda nie oferują tylko Hondy, ale posiadając w ofercie 7 sztuk pojazdów (stan na dziś) nie robią niestety furory. Dlatego wątpię, żeby potrzebowali na gwałt nie wiadomo ilu pracowników. Na dobrą sprawę jeden dodatkowy pracownik chyba im wystarcza?
Lulek 2016-02-22 21:52:21
Komis OK. Całą Polskę jechałem po wózek i dziś mogę powiedzieć że nabyłem perełkę.Telefon - rzeczywistość, żadnej ściemy. Na miejscu miła obsługa oraz możliwość kontroli auta na serwisie hondy obok. Polecam tą firmę.
Przypadkowy czytelnik 2016-02-29 00:46:17
Znam tych Panow z przeszlosci, nie naleza do swietych.
Moze to nie jest ich bajka, ale sa uczciwi (o dziwo)
Pewnie sami o wielu mankamentach swoich aut nie wiedza, ale co tu wymagac. Z gangstera zrobic chandlowca, to nie takie proste.
Jednak gdybym mial kupic auto uzywane, poszedlbym do nich. Jednego bylbym pewien, pieca bym nie dostal, czego nie mozna powiedziec o innych komisach. (ich przeszlosc do czegos sie przydaje)
Co by nie mowic, nie lubie ich, ale polecam za profesjonalizm
somfink 2016-06-09 20:53:39
czemu na koncu kazdej opinii jest taki dziwny numerek?
niezadowolony 2016-10-05 21:29:26
Kupiłem od nich samochód z jedną rzeczą do roboty, sprzedawca miły, z oczu dobrze patrzyło.
Autem staram się jeździć od roku i staram się to dobre określenie, bo ciągle stoi w warsztacie.
Na początku olej znikał jak szalony, cały silnik do remontu, aż dziwie sie ze na kołach wróciłem...
NIE polecam
besos 2016-10-05 23:19:27
Może wiecie czy mają teraz oferty pracy? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Auto-Konsultant Jacek Kaczyński - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Konsultant Jacek Kaczyński