Anwa Toyota Al. Pokoju

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Anwa Toyota Al. Pokoju Sp. z o.o.

Opinie o Anwa Toyota Al. Pokoju Kraków

Nie przegap nowości o Anwa Toyota Al. Pokoju Sp. z o.o.!

09.03.2026 11:23

Serdecznie dziękujemy całemu Zespołowi za ogromne zaangażowanie i ciężką pracę przy osiąganiu naszych celów. Zdobyte wyróżnienie jest dowodem na to, że tworzymy najlepszy Zespół w branży. Dziękujemy Wam za profesjonalizm, kulturę osobistą i to, że tworzycie tak wspaniałą atmosferę! Dziękujemy również naszym Klientom - bez nich nie byłoby nas!
    News image
    Anonim1234

23.02.2026 18:41

Pracuję w tej firmie juz jakis czas o z pełnym przekonaniem mogę ją polecić jako przyjazne miejsce pracy. Przez ten czas zdobyłam cenne doświadczenie co zdecydowanie uważam za duży plus. Zespół jest pomocny i daje vaib rodzinej atmosfery. Jak w każdej organizacji, zdarzają się momenty bardziej wymagające czy okresy większego natężenia pracy, jednak traktuję to jako naturalny element funkcjonowania tak duzej firmy.

21.05.2026 08:48

W naszej firmie mocno wierzymy, że dobra atmosfera i ciągły rozwój to klucz do sukcesu. Dlatego nie zamykamy się w :czterech ścianach" Regularnie bierzemy udział w różnego rodzaju wydarzeniach, które pozwalają nam rosnąć – zarówno zawodowo, jak i towarzysko. Dbamy o to, aby nasz Zespół był zawsze na bieżąco z nowinkami i trendami. Nasi pracownicy regularnie biorą udział w prelekcjach, szkoleniach i panelach dyskusyjnych, skąd wracają z głowami pełnymi świeżych pomysłów i przede wszystkim nowymi kontaktami biznesowym. Tu podczas Konferencji  Energia pod Kontrolą. Chcemy, aby każdy miał przestrzeń do rozwijania skrzydeł, poznawania inspirujących ludzi. Jeśli szukasz pracodawcy, który stawia na dynamizm, wspiera Twoje pasje – zapraszamy do śledzenia naszych rekrutacji!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5

08.05.2026 14:41

Niejednokrotnie pytacie jak pracuje się w salonie samochodowym. Zapraszamy od 18 maja 2026 na Dni Otwarte, premierę nowej Toyoty RAV4. Dla nas to  czas pracy "na pełnych obrotach". Nasz salon odwiedza znacznie więcej Klientów, co oznacza konieczność błyskawicznej reakcji i profesjonalnej obsługi każdego z nich. To okres, kiedy realizujemy najwyższe cele sprzedażowe. To szansa na pozyskanie nowych Klientów i wzmocnienie relacji z obecnymi. Dobra organizacja Dni Otwartych (recepcja, doradcy, jazda testowa) jest kluczowa dla budowania pozytywnego wizerunku salonu. Wymaga zgranego Zespołu – doradców handlowych, działu finansowania, pracowników serwisu i osób odpowiedzialnych za marketing! Wszystkie ręce na pokład! To jest to co uwielbiamy!
    News image

21.04.2026 09:04

Taki team to skarb – wspieramy się nie tylko w biurze, ale i na trasie maratonu!
    W naszej ekipie pojawił się nowy rekordzista! Nasz kolega Darek wziął udział w Cracovia Maraton i nie tylko go ukończył, ale zrobił to w wielkim stylu, bijąc swoją „życiówkę”! Jak sam przyznaje, kluczem do sukcesu była wyjątkowa motywacja. Na trasie wspierała go nasza koleżanka, która... prowadziła auto techniczne na czele maratonu. Wielkie gratulacje dla Darka za niesamowitą formę i dla koleżanki za profesjonalne pilotowanie biegu!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2

08.01.2026 10:45

Niebawem minie 10 lat odkąd pracuję dla spółki ANWA. Dla mnie to czas nowych wyzwań i okazja do poznania jednej z najlepszych marek na świecie TOYOTA. Po prostu Toyota Way! Czasami lekko wyboista, ale zawsze pasjonująca i z określonym celem!👍

29.01.2026 08:48

rozpoczęłam prace jako osoba odpowiedzialna za działania marketingowe na stanowisku specjalista d.s. marketingu, w miarę nabywania wiedzy o organizacji - zarówno ANWA Sp. z o.o. jak i obwiązujących standardach Toyota Central Europe wachlarz moich obowiązków poszerzał się miedzy innymi o komunikację wewnątrz w firmie oraz działania z obszaru PR. Obecnie zajmuję stanowiska Managera Omotenashi - kto to jest? 😊 To osoba która odpowiada za utrzymywanie standardów wysokiej jakości obsługi zarówno w stosunku do Klientów jak i Pracowników. Zadań nie brakuje 😊

ReviewModeratorIcon
    Mariola

30.01.2026 08:53

Widać, że stawiają na rozwój :D Piszesz też o nabywaniu wiedzy - czy firma organizuje jakieś szkolenia, czy kursy? Może oferują budżet rozwojowy? :)
    Ciekawski

17.07.2025 08:13

Nie wiem na ile komenty od klientów są sprawdzone ze serwisant jest slaby i zdezoragnizowany ale nie myslieliscie może o lepszym przeszkoleniu swoich ludzi ?

30.01.2026 08:23

Nasi pracownicy - w tym mechanicy samochodowy w sposób ciągły uczestniczą w szkoleniach m.in. organizowanymi w ramach Akademii Toyoty. Również są zobligowaniu do zdawania egzaminów.

13.01.2026 08:10

29.01.2026 08:40

Pani Karolino, zapraszamy ponownie do udziału w programie praktyk! Dziękuję za aktywny udział w wykonywanych pracach 😊 Aneta Dziedzina, Manager Omotenashi
    Nikola

13.01.2026 08:30

Bardzo miła atmosfera, pracownicy bardzo uprzejmi. do klientów jak i do praktykantów

28.01.2026 13:15

zapraszam do kontaktu Aneta Dziedzina [email protected]

29.01.2026 08:37

Pani Nikolo, bardzo dziękujemy za duże zaangażowanie w wykonywane zadania. Zapraszamy ponownie! Aneta Dziedzina, Manager Omotenashi
    Łukasz

08.05.2025 11:49

Jedyny serwis który potrafił zdiagnozować usterkę na gwarancji nie polecam Romanowskich dla mnie porażka

03.12.2023 12:23

Czy można liczyć w Anwa Toyota Aleja Pokoju na prywatną opiekę medyczną?
    Jaro

20.05.2024 10:03

Możecie napisać coś więcej? jaka firma obsługuje opiekę? Luxmed? Medicover czy co?

20.05.2024 11:10

współpracujemy z firmą LUXMED :-)

15.04.2024 20:36

16.04.2024 12:07

Szanowny Panie, prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia zgłaszanej przez Pana uwagi. Nr telefonu: 734 828 883
    Szeregowiec

19.11.2023 10:16

Niestety ale obecnie to co się dzieje w firmie sprawia że jest to miejsce do którego nie chce się przychodzić. Wszelkie problemy firmy wynikające ze złego zarządzania przerzucane są na zwykłych pracowników. P(usunięte przez administratora) Zbyt mała ilość pracowników wynikająca ze słabych płac w połączeniu z nieprzystosowaniem infrastrukturalnym obiektu do obsłużenia ilości klientów. (usunięte przez administratora) Anwa nie docenia pracowników których posiada a jest to atut tego obiektu, są to ludzie kompetentni, atmosfera jest w porządku, jednak informacje o braku perspektyw i konieczności poszukiwania innej pracy są w tym momencie numerem jeden wśród tematów rozmów. Szkoda. Jednak Anwa nigdy nie była miejscem przyjaznym pracownikowi. Obecne opinie na Google obrazują to co się teraz dzieje, pomaga na pewno fakt sztucznego generowania gwiazdek przez wyciąganie ich od klientów. Jak to się mówi, pracownik bez firmy może żyć, firma bez pracownika niekoniecznie. Patrząc na chaos który obecnie tam Panuje i niezadowolenie pracowników, na horyzoncie wyłaniają się czarne chmury.
    ERSE

17.02.2024 16:58

Potwierdzam, pracownicy uciekają przy każdej możliwej okazji, zero poszanowania dla pracowników, zwłaszcza mechaników, praca prawie za minimalną i łaska że możesz pracować w tym wspaniałym miejscu

24.08.2023 11:13

Czy możliwa jest praca zdalna w firmie Anwa Toyota Aleja Pokoju w przypadku pracy jako Lakiernik?

25.09.2023 10:21

Wszystkie naprawy wykonywane są u nas bezpośrednio w firmie.

02.02.2023 20:19

Paulina

14.02.2023 18:16

Właśnie miałam składać CV na recepcje - mam doświadczenie , pracowałam u Dobrzańskiego - jak przeczytałam to zrezygnowałam . Cała prawda
    mmanickk

05.02.2023 19:07

Dobrze wspominam pracę w ANWA. Ludzie, z którymi się współpracowało w firmie bardzo zróżnicowani - jednych się lubi bardziej, drugich mniej. Życie :) W przypadku mojego stanowiska, praca była głównie uzależniona od wyników (co było uczciwe) i z niektórych wypłat byłem naprawdę zadowolony, moje najwyższe zarobki dotychczas. Do tego, co mogę zarzucić firmie (przynajmniej wtedy, gdy tam pracowałem kilka lat temu), to momentami ciężka współpraca pomiędzy działami. Największy szacunek miałem natomiast głównie do pracowników, którzy pracują tam od lat - większość z nich stwarza tam pozytywną, rodzinną atmosferę. Słyszałem o nowych pracownikach "z zewnatrz" i różne wieści na ich temat, ale mam nadzieję, że to ogólnie nie zmieni tego pozytywnego wrażenia. Mimo, że już tam nie pracuję, to dalej mogę z czystym sumieniem polecić pracę w tej firmie. Szczególnie, jeśli ktoś chce tam aplikować do działu sprzedaży. Po kilku firmach automotive, gdzie już pracowałem (teraz zmieniłem zupełnie branżę), tu za chęć do pracy i doskonalenia się faktycznie szło uczciwie zarobić. A i może to zabrzmi śmiesznie, ale jedyny mój pracodawca, który zawsze płacił w terminie :)

06.02.2023 09:07

Szanowny Panie, serdecznie dziękujemy za wyrażenie tak pochlebnej opinii na temat naszej firmy. Serdecznie zapraszamy do odpowiedzenia nas - zawsze rozmowy, powspominania i współpracy - czekamy z filiżanką aromatycznej kawy :-)

02.02.2023 11:28

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w Anwa Toyota Aleja Pokoju? Co poradzicie osobie poszukującej tam pracy? Na Pracuj.pl pojawiło się 24 sierpnia kilka ogłoszeń.
    Krystyna

02.02.2023 14:38

Heh fajnie iść i samemu sprawdzić. Ale warto coś wiedzieć, aby się przygotować. Mnie np. interesuje ile czasu trwa proces rekrutacji na tę posadę? I ile jest etapów? A i jeszcze, czy podczas rekrutacji jest testowanie znajomości angielskiego?

02.02.2023 15:12

Pierwszy etap to rozmowa telefoniczna - potem zapraszamy do salonu. Kolejny etap to poznanie recepcji - zakresu obowiązków, charakteru pracy - wzajemne poznanie się z ewentualnym przyszłym zespołem. Wówczas jest podejmowana decyzja co zatrudnienia. Pozdrawiam Aneta Dziedzina
    Michał

24.01.2023 13:16

Sporo obyczajówki w wątku tej firmy. A co można się dowiedzieć o zarobkach na recepcji? Bo dziewczyna ma takie właśnie doświadczenie i szuka zmiany.

24.01.2023 14:04

Szanowny Panie jesteśmy obecnie w trakcie rekrutacji pracownika - proszę o przesłanie aplikacji na adres [email protected].

16.02.2022 18:42

Ysy

23.07.2022 20:19

Toreto ma racje
    Ciekawa

25.06.2022 10:21

(usunięte przez administratora)I co na to inni pracownicy? Interesująca kwestia. Ja tam nikomu do lozka z butami wchodzić nie zamierzam, ale osobiście byłoby mi wstyd przed swoimi pracownikami i samym sobą, żeby wiązać się z podwładnymi. Jak to w ogóle wygląda?

Kontakt - Anwa Toyota Al. Pokoju Sp. z o.o.

Aleja Pokoju 57 Kraków

Branża główna: Salony i sprzedaż samochodów

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

09.02.2022 11:29

PanM

30.03.2022 13:25

Czyli błędnie założyłem, że tyczy się to Tomasza vel Prezesa ????
    PanM

30.03.2022 13:38

Pozwól Hanno, że pozostawię te informacje dla siebie. Pracownikiem nigdy nie byłem. Nazwijmy mnie bacznym obserwatorem. Uważam, że opinia moja jest obiektywna. Oczywiście w swoich osądach nie chciałem nikogo z rodziny obrazić. Nakreśliłem tylko całokształt sytuacji, która nie jest tajemnicą. Podobne wnioski mógł wyciągnąć każdy pracownik. Wiele osób w opiniach narzeka na sposób zarządzania, na place, atmosfere w niektórych działach, poszanowanie klientów. Dla mnie filarem firmy i to filarem z autorytetem, jest zawsze prezes. Czy Tomasz jest autorytetem? Czy osoba, która nie podołała studiom, nie ważne że na kierunku zupełnie innym niż zarządzanie, powinna być Prezesem? Może ostatnimi czasy się dokształcił, nie wiem. Jednak uważam, że za kierowanie spółką powinna być odpowiedzialna osoba, która ma do tego predyspozycje, odpowiednie podejście do ludzi. Tego nie zdobywa się będąc tylko synem właściciela, którego notabene szanowałem. Niech każdy wyciągnie wnioski sam. Ja życzę firmie Anwa, jej właścicielom i pracownikom wszystkiego co najlepsze. Co złego to nie ja, Hanno.

01.02.2022 12:23

Czy w Anwa Toyota Aleja Pokoju występują paczki/bony świąteczne?

23.03.2022 12:44

nie ma

23.03.2022 13:17

Wszyscy pracownicy otrzymują upominki świąteczne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Anwa Toyota Al. Pokoju?

Tomek

30.11.2021 20:30

Może i ja podzielę się swoją opinią na temat rekrutacji. Po odpowiedzeniu na ogłoszenie o zatrudnienie w dziale blacharsko lakierniczym, gdzie zaznaczone, były wymagane umiejętności, które posiadam, oraz w odpowiedzi moje oczekiwania finansowe. Zostałem zaproszony na rozmowę rekrutacyjna, na której będąc dowiedziałem się , iż panowie szukają osoby na dział związany z doposażeniem pojazdów. Dając ogłoszenie na dział blacharski ze wszystkimi jego wymogami. Warunki finansowe na owym stanowisku, to lekko ponad podstawa. Co w żaden sposób ma się do pracy na dziale blacharni, mając 11 letnie doświadczenie w tym zakresie i przedstawione moje oczekiwania finansowe w wiadomości zwrotnej do pracodawcy . Na moje pytanie, dlaczego zostałem zaproszony na rozmowę, na inne stanowisko niż aplikowałem. Usłyszałem, że obecnie jest potrzeba zatrudnienia na etat doposazeniowca i uwaga co najlepsze ,, warto rozmawiać ". Oczywiście, że warto rozmawiać, ale konkretnie w konkretnych tematach. Lanie wody i palenie głupa, to w dzisiejszych czasach strata czasu. A jak panowie sami wiedza czas to pieniądz. Podsumowując, wymierna strata mojego czasu, idąc tam na rozmowę upewnij się, przez telefon, czy oby napewno rekrutacja, na konkretne opisane w ogłoszeniu stanowisko. By na miejscu nie okazało się, iż będziesz np. Piekarzem :))) Wg. Mnie totalny brak profesjonalizmu.

31.08.2021 21:38

Łysy ;)

24.10.2021 13:59

Widze Mateuszka (usunięte przez administratora) zapiekła, prawda boli. .. Jedyna osoba ktora dezorganizuje prace na hali i wprowadza dziwna atmosferę jest właśnie "Snajper" ;) czyli Pan M . Ktory jak ktoś wczesniej napisal donosi Kierownikowi wszystko. Porzadku i zasad na hali nie wprowadzi (usunięte przez administratora).... Wszyscy pracujący w tej firmie dobrze wiedza jaki jest i ze jest (usunięte przez administratora). Tak sie sklada ze bylem na zmianie R.M i nie mam mu nic do zarzucenia, jest jedyna osoba ktora właśnie ogarnia cala hale .
    owłosiony

24.10.2021 15:15

Gołym okiem widać że tą opinie pisał (usunięte przez administratora):) I jeszcze chłop jest na tyle pozbawiony honoru że obsmarowuje kolegę z którym siedzi na co dzień w jednym pomieszczeniu. Na szczęście wszyscy cię znają i znają (usunięte przez administratora). i wiedzą że to spoko chłop i przede wszystkim nie sprzedaje.
    Expracownik

01.09.2021 19:43

Zarządzanie działaniem hali to jedna wielka kpina, zwlacza w wykonaniu jednego z mistrzów, który razem ze swoim przyjacielem diagnostą faworyzują kilku mechaników i to im przydzielają "lepsza robote." Polityka firmy doprowadziła do rozrośnięcia się liczby mechaników przy czym zleceń jest podobna ilość co jakiś czas temu gdy mechaników bylo 1/3 mniej co wiąże się z obniżeniem i tak głodowych juz pensji. Jeśli ktoś lubi przychodzić do pracy a nie zarabiać to jak najbardziej ANWA jest dla niego. Dodatkowym absurdem jest konieczność posiadania własnych narzędzi! Jednym z niewielu plusów jest atmosfera między mechanikami, każdy chętnie pomoże czy pożartuje, nie mniej jednak nie polecam pracy w Anwie jako mechanik. Poprostu szkoda nerwów.

29.06.2021 11:03

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Anwa Sp. z o.o.?

29.06.2021 11:46

Dziękujemy za przesłanie pytanie - rodzaj umowy jest uzależniony od stanowiska i zadań jakie są do zrealizowania - ustalony jest indywidulanie z pracownikiem.
    Zuzanna

28.06.2021 07:53

Na stronie internetowej Anwy wyczytałam, że firma oferuje (oferta - mechanik) możliwość rozwoju zawodowego. Jak to wygląda realnie? Po jakim czasie nowy pracownik może liczyć na jakiś awans? Jak trzeba sobie na niego zapracować? Może opiszecie na własnym przykładzie jak to u Was wygląda kwestia awansu? Co jaki czas można ubiegać się o wyższe stanowisko?

28.06.2021 15:00

Witam serdecznie, wdrożenie pracownika odbywa się etapami - jest uzależnione od posiadanych kompetencji oraz realizacji szkoleń specjalistycznych w ramach Akademii Toyoty. Zapraszamy do odwiedzenia naszej firmy, złożenia aplikacji. Pozdrawiam Aneta Dziedzina

06.03.2021 09:57

Czy Anwa Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?

08.03.2021 08:50

Serdecznie witam, jest możliwość odbycia u nas w firmie bezpłatnego stażu. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu [email protected].
    Nowa

29.12.2020 10:07

Cześć, jak wygląda TERAZ sytuacja na stanowisku Recepcjonistki ? Jakie są obowiązki, jak wygląda proces rekrutacji, jaka podstawa, godziny pracy itd :

29.12.2020 13:42

Serdecznie zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Praca jest zmianowa - recepcja pracuje tak jak salon od godziny 8 do 19. Zakres obowiązków obejmuje przede wszystkim pierwszy kontakt z Klientem oraz prace administracyjno - biurowe, takie jak korespondencja mailowa, wysyłka poczty, obsługa centrali. Zapraszam do złożenia aplikacji :-)

09.12.2019 22:37

Nowa

29.12.2020 10:54

Bardzo słabo to wygląda

25.11.2020 09:05

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Anwa Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

25.11.2020 11:20

Witam serdecznie - jest to uzależnione od stanowiska na jakie dana osoba aplikuje. Z reguły proces rekrutacji obejmuje dwa etapy, a czas trwania procesu zależy m.in. od ilości kandydatów, stanowiska.
    Aneta

24.11.2020 09:42

pracodawca w czasie COVID stanął na wysokości zadania - czujemy się bezpiecznie zarówno my jak i nasi Klienci!
    król

23.04.2020 10:17

pracowałem kiedys na serwisie i co tam sie wyprawia z samochodami klienta to porazka. Mechanicy jak i elektrycy sa brani prosto po szkole ktorzy nic nie umieja przez co psuja samochody (wymieniaja wszystkie mozliwe czesci za ktore placi na koncu sam klient) jezeli chodzi o zarobki to ponizej dna, najnizsza krajowa + smieszna premia gdzie wychodzi sie srednio 2500 zl oraz umowa zlecenie. Nie polecam tego serwisu. Jest bardzo duza rotacja pracownikow na serwisie bo nikt nie chce tam pracowac (w ciagu roku okolo 15 nowych twarzy)

07.10.2019 11:31

Jak wygląda podstawa w Anwa Toyota?
    Jack

09.12.2019 22:13

A wiesz jaka jest minimalna krajowa pensja? Taka właśnie jest podstawa.
    Ksiegowa

06.08.2019 15:31

Witam właśnie jestem po rozmowie na stanowisko księgowej w tej firmie, to jest jakaś kpina!! Byłam na różnych rozmowach z różnymi ludźmi, ale kobieta (chyba główna ksiegowa bo się nie przedstawiła) która ją przeprowadzała jest ordynarna i brakuje jej kultury osobistej. Straszna osoba negatywnie nastawiona do kandydata, absolutnie zniechęca do jakiejkolwiek współpracy, od razu zapowiada że praca po godzinach. Współczuje osobie która będzie się z Tą Panią męczyć!!!
    była księgowa

17.11.2019 07:01

Pracowałam z tą osobą i zgadzam się z tym wszystkim o czym piszesz.
    Brejza

20.11.2019 16:55

Jeśli pracujesz lub zdecydujesz się pracować w tej firmie to stanowczo unikaj nadgodzin, chociażby się waliło i paliło. No chyba że lubisz pracować społecznie. Nadgodziny teoretycznie są do odbioru, pomimo że nie do końca jest to zgodne z kodeksem pracy. Lecz byłem świadkiem pewnej sytuacji w której nadgodziny nie zostały zaakceptowane (powód? przełożony stwierdził że kiedyś pracownicy się wyrabiali z pracą i teraz też muszą) i przy odbiorze zostały potraktowane jako bezpłatny urlop, co oczywiście miało przełożenie na wysokość wynagrodzenia.
    Bryk

13.11.2019 18:09

Ciężko jest spotkać firmę która cechuje się tak wielką dezorganizacją. W firmie panuje wieczny chaos, a to co się dzieje w sezonach oponiarskich wykracza po za wszelkie normy.(usunięte przez administratora) Każdy z pracowników jest pozbawiony jakiej kol wiek kontroli i może robić co chce a to wpływa na pracę pozostałych. Efektem tego jest załatwienie prostej sprawy wymagającej 5 min w 2 miesiące. Księgowość i kadry to jest istny dramat. (usunięte przez administratora) Magazyn zamiast płynnie regulować przepływ towarów i dokumentów zajmuje się wszystkim innym tylko nie tym. Dodatkowo w Call center pracują ludzie niekompetentni, którzy mają problemy z przekazywaniem prawidłowych informacji w odpowiednie miejsce. Wszystkie te czynniki powodują wielki bałagan i wpływają na ogromną rotacje, zwłaszcza wśród mechaników, którzy bardzo często nie wytrzymują pracy w takich warunkach. Jeden jedyny plus to dobra atmosfera i świetni ludzie.
    Lolo dzemik

24.04.2018 10:46

Najgorsza praca w jakiej robiłem. Nie dość że nakladaja jak najwięcej obowiązków kosztem cięć i zwolnień stanowissk to g... płacą czyli Najniższa krajowa. Nie trać czasu i szukaj innej pracy
    Ali Baba

23.01.2014 20:51

Czytam opinie o moim dawnym chlebodawca i połowa rzeczy się zgadza. Pracowałem parę mc na serwisie owszem ciężko było zarząd ze swoimi pomysłami zalamywal człowieka. Pracownik nie ma nic do gadania. Wykonywać tylko ich polecenia to wtedy jesteś cacy. Ciągłe pretensje i pracowanie po godzinach to jest norma. Najlepiej własna działalność 1 500 netto na fakturze. Jedno co jest plusem w tej firmie to ludzie zwłaszcza na serwisie. Zgrana załoga. Kierownik na salonie który dostał nominacje po paru latach ciężkiej haruwy został w końcu doceniony nie nadaje do tego. Nie potrafi zarzadzac w ogóle załogą wiecznie narzeka i nic mu się nie podoba. Żenada. Co do dziewczyny z ubezpieczeń ktoś jej bardzo musi jej nie lubić slbo zazdrości skoro takie rzeczy pisze które w ogóle sa nie prawda. Bardzo sympatyczna i pomocna dziewczyna. Nie wierzę że zarabia krocie skoro w tej firmie nikt nue zarabia fobrze. Zastanówcie się bs podjęciem pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Anwa Toyota Al. Pokoju Sp. z o.o.