Na razie sie rozglądam za nowa pracą . przyjmują na ten warsztat mechaników ? jeśli tak to jak płacą ?
Gość
29.12.2025 10:26
Byłem klientem tego warsztatu kilka lat do tej pory jak nie umieli mi zdiagnozować i naprawić usterkę w volvo xc60 2.4d5 manual.Problem poległ na tym że przy temperaturze powyżej -5°c przymarzały linki wybieraka biegów. Mają wymieniaczy a nie mechaników. Nawet nie zdemontowali i nie sprawdzili tylko kity wciskają że wymieniacz z twierdził usterki że usterki nie ma. Do pieniędzy pierwsi (usunięte przez administratora) jak reszta definitywnie odradzam.
Megi
15.03.2023 13:57
Jestem bardzo zadowolona z obsługi serwisu wieloletniej Serwisuje tam swoje Volvo za każdym razem super Diagnostyka rzeczową ceny na dobrym poziomie polecam Serwis
Po prostu najlepsi :) Zawsze pomocni, punktualni, życzliwi i rzetelni. I ta bdb kawa :)
Iwona
18.01.2023 19:13
Podpisuję się pod tą opinią :)
Klijent
08.06.2022 06:11
Chamska obsługa, mechanik nie poradzil sobie z naprawą wejścia do zapalniczki, oddal auto z usterką ,bez sprawdzenia , możliwa poprawa reklamacji dopiero za min 2 tygodnie. Oczywiście zapłacone. Za wymianę swiecy lub cewki właściciel zawołał 1000 złotych, także ostrzegam przed naciagaczami!!!
Zostaw merytoryczną opinię o Auto-Scan Sp. z o.o.