logo MAKRO Cash & Carry Polska

MAKRO Cash & Carry Polska

Warszawa

Opinie o MAKRO Cash & Carry Polska

mic 2015-10-06 08:05:10
niestety jak w wielu polskich oddziałach brak szacunku i podstawowych zasad kultury. Łatanie dziur w etatach, mało ludzi do pracy. Zapraszają na rozmowę kwalifikacyjną, potem nikt nawet nie oddzwoni aby poinformować co się dzieje. Czekasz, czekasz ... jak już mają dramat to cię znajdą. Smutek.
3
QQQ 2015-10-14 00:03:55
Widzę, że kolega wyżej chyba z tej samej rekrutacji. Niestety HR w Makro daje ciała, co niejako świadczy o całej firmie.
2
Markus Aurelius 2015-10-26 12:15:58
Nie kapuję po co się dowalać do specyfiki rozmów kwalifikacyjnych. Zapraszają na rozmowę, aby poznać kandydatów, ale nie jest to zobowiązanie do późniejszego oddzwaniania. Jeśli firma chce cię przyjąć do pracy, to oddzwoni, żeby zaprosić na kolejny etap, a jeśli nie oddzwania tzn. że cię nie chce i nie musi cię o tym powiadamiać, tak samo jako trzystu innych, których nie wybrała. Nie ma się co doszukiwać w tym braku szacunku czy podstawowych zasad kultury. To raczej domaganie się oddzwaniania jest jakąś roszczeniową postawą, która tylko sieje zamęt i stara się przedstawić firmę w niekorzystnym świetle. Czekaj cierpliwie i szukaj dalej :).
1
Kuba 2015-12-08 17:36:11
Mam możliwość pracy przez agencje inc (nawet dobra stawka jak na agencje), przejmują później pracowników jak się sprawdzą?
Markus Aurelius 2015-12-14 17:57:58
Pomyślmy... po co mają przejmować, nawet jak się sprawdzą? Przecież już sama forma zatrudnienia "przez agencję", o ile pracownik ją zaakceptuje, oznacza, że firma 1. tnie koszty zatrudnienia, w więc oszczędza na Tobie czyli pracowniku, 2. ma jakieś inne obostrzenia, o których Cie nie informuje, np. zakaz z centrali zachodniej zatrudniania na umowie więcej niż x pracowników na oddział. Niektóre korporacje z centralą na Zachodzie mają takie ograniczenia i dlatego nowi pracownicy zatrudniani są przez agencje, żeby ominąć ten zapis. Pracownik jest potrzebny krajowemu prezesowi, ale ten sam prezes nie narazi się swojemu prezesowi w spółce matce i nie będzie żebrał o umowę dla Ciebie, woli agencję. Przy okazji zaoszczędzi i wykaże się przed swoim szefem. Tak więc nie licz, że jak już zaakceptujesz pracę przez agencję, to Ci firma sama z siebie da zatrudnienie na umowę o pracę "jak się sprawdzisz" - nie bądź naiwny.
1
Nowy 2016-02-02 14:40:52
Dużo teraz ofert na Horeca, czy ktoś coś wie więcej? Jaka atmosfera, jakie warunki pracy?
1
Nowy 2016-02-04 15:02:47
Horeca oddział Warszawa. Jakie warunki finansowe?
Emil 2016-02-13 00:08:59
Witam, w środę [ 17.02 Warszawa] mam spotkanie rekrutacyjne na stanowisko Młodszy Przedstawiciel Handlowy, proszę wszystkich mających wiedzę o opinie na temat tego stanowiska, zarobkach, obowiązkach, Pozdrawiam Serdecznie.
Emil 2016-02-17 17:07:28
@Mid mogę prosić o jakieś wieści odnośnie wynagrodzenia, jak wygląda socjal ze strony Makro i czas pracy Młodszego przedstawiciela, jestem dziś po rozmowie rekrutacyjnej pierwsza część spotkania to praca w grupie, druga część to spotkanie sam na sam i odegranie scenki i rozmowa z przełożonymi, nikomu nie powiedzieli co dalej, każdemu kazali czekać na telefon do końca przyszłego tygodnia. Pozdrawiam i proszę o odopowiedz.
ekstra 2016-02-19 22:28:21
@dudu - to chyba jakas utopia lub pracujesz w macro a nie makro. Skąd takie informacje?
Ktos już wcześniej napisał że klimat stwarzaja pracownicy ( po częsci tak ) ale jeśli pracodawca pozwoli Ci "oddychać" bedziesz miał lepsze warunki by komfortowo wypełniac swoje zadania.
Osobiście stwierdzam fakt (moje odczucie jako pracownika):
1.jesli nie masz duzego doświadczenia i zalezy Ci na zdobyciu wiedzy sprzedażowej oraz produktowej - uderzaj na rekrutacje, staraj sie, ale też miej świadomość że będziesz musiał poświęcić swój czas prywatny by zrealizować zadania przed którymi staniesz.
2. jesli masz juz doświadczenie i szukasz alternatywy to wiedz że praca w tej firmie nie nauczy Cię niczego nowego (sprzedażowo), ścieżka kariery jest nieokreslona, a kierownik któremu możesz podlegać zbytnio Ci może nie pomóc ponieważ jest od niedawna na tym stanowisku. Nie mówie że tak będzie ,ale licz sie z takim zarysem sytuacji.

Inwestuj w siebie, zdobywaj wiedze na własna reke i szukaj gdzie indziej.
1
kasia 2016-04-27 14:05:31
nie
awaria 2016-05-07 13:59:31
@ :) - co to znaczy " złych zarobków u nich nie ma " ?
mam rozumiec że moge utrzymać z wypłaty siebie, zone i dziecko ?
Basia 2016-06-01 16:36:59
Na alejach Jerozolimskich panuję maksymalny formalizm żeby pracować tam jako Merch trzeba pełno dokumentów przedstawić ? Pracownicy utrudniają życie na każdym kroku. Przestrzegam przed pracą Mercha na tej hali
1
As 2016-09-01 08:57:24
Jesli dobrze zrozumialem Twoja motywujaca odpowiedz, chodzi ci oto ze:
- kasy duzej nie ma
- w miare uplywu czasu i obserwacji jak sobie radzisz z realizacja zadan(target) dokladaja wiecej

:)
Nick 2016-09-01 18:14:35
@ max, a raczej @minus powinienes miec ksywe kolego. o braku informacji zdradził Cie jeden wyraz w Twojej wypowiedzi. nie będę pisał jaki.

Ktoś kiedyś napisał ( powiedział ) - " najbardziej nie lubie osób które chcą zabierać zdanie na temat którego nie mają pojęcia"

Powodzenia max, przepraszam @ minus :D

Makrowiec 2016-09-16 14:35:47
Witam jeśli chodzi o zarobki brutto:
Pracownik hali: 2350zł do 2600

Wszelkiej maścić specjaliści, asystenci, koordynatorzy itp itd od 2800 do 3300

Kierownicy stoisk, działów: od 4000 do 5500

Kierownik hali: od 9000
liki 2016-09-18 15:19:25
tak naprawde super. ja zaczołem pracowac i odrazu wziolem kredyt na 40 lat, perspektywa w pracy jest super :) polecam :)
1
Pip 2016-09-19 15:12:38
Witam,
Ta drabinka płacowa jest w miarę realna ale dotyczy tzw. starej kadry. Nowi pracownicy a tym bardziej kierownicy nie otrzymają takich pieniędzy. Nie po to w większości hal zwalnia się po 80 % kierownik ze stażem powyżej 5 lat żeby na ich miejsce zatrudniać kogoś za te same pieniądze!! Kierownik Hali zarabiał takie pieniądze, kiedy był Dyrektorem - teraz może liczyć na stawki w górnych rejonach kierowników stoisk z długoletnim stażem. Jako kierownik hali można liczyć na 6000-7000 tyś brutto max , nowi kierownicy stoisk zarabiają często od 3500 brutto do 4000 tys.
1
pacjentopolski 2016-09-21 16:06:35
MAKRO W OPOLU ,
NIGDY JUŻ TAM NIC NIE KUPIĘ !!!!
POTRZEBY KLIENTA NIE MAJĄ ŻADNEGO ZNACZENIA !!!!
SPRZEDAJĄ BUBLE I NIE UZNAJĄ REKLAMACJI, POMIMO NIEJASNOŚCI CO DO WADY !!!
NIE STARAJĄ SIĘ NAWET O WERYFIKACJĘ Z PRODUCENTEM CO DO WADY, TYLKO OD RAZU NIE UZNAJĄ !!!

ODRADZAM !!! SZUKAJCIE INNYCH SKLEPÓW BO WYBÓR JEST W OKOLICY OP[OLA !!!
1
Anka 2016-09-28 22:25:26
Witam, mam pytanie. Jakie zarobki ma specjalista ds. Rozwoju Sprzedaży ?
Mam w czwartek spotkanie i nie wiem o jakich pieniądzach można z nimi rozmawiac?
Pozdrawiam.
Makrowiec 2016-09-29 04:16:47
Witam.

Stawki różnią się w zależności od regionu. Najwięcej zarabia Warszawa, Wrocław, Kraków to taki top 3. Na każdej hali różnica w zarobkach na tych samych stanowiskach może być różna. Tam gdzie robię, pracownik dostaje na przywitanie 2150-2300netto w zależności na jaki dział idzie (Fresh i delivery ma wyższe stawki). Nie znam też kierownika z niższą stawką niż 4250netto a część jest świeżych - straż poniżej dwóch lat. Koordynator i specjaliści dostawali ostatnio 3150netto po 3 miesiącach próbnego.
Makrowiec 2016-09-29 04:26:00
Witam.

Spokojnie możesz powiedzieć 3200netto na początek. Do tego dochodzi premia - stawka wyjściowa 17%, to mnoży się przez wskaźnik za obroty jakie zrobisz ze swoimi klientami od 1 do 3. Czyli minimum to 17% max 51% premii. Progi dla danego wskaźnika ustalane są co miesiąc inne.
Anka 2016-09-29 08:34:25
Dziekuje za pomoc :)
Makrowiec 2016-09-29 13:52:34
Witam.

Na każdym stanowisku jest premiera w Makro. Dla kontrolera jakości w dziale deliwery wyjściowa to 8,5% mnożona przez wskaźnik od 1 do 3. Mnożnik ten uzależniony jest od obrotu działu. Stawki dokładnej nie znam, ale jest to ten sam szczebel co koordynator i specjalista. Więc przez pierwsze trzy miesiące około 2600-2800, później ponad 3000. Do jakiej hali składzie papiery?
Pip 2016-09-29 21:55:05
A w jakim regionie kolega pracuje?? Te zarobki to chyba tylko w Warszawie. Powiem tak - prawie 20 lat pracy w Makro ( w różnych regionach) i w życiu nie slyszalem o takich stawkach!! Mam wrażenie. ze kolega pracuje w HR i stąd te stawki - na zachęte dla kandydatów na przyszłych pracowników ;-) Potraktujcie te dane z przymrużeniem oka - bo nijak sie mają do rzeczywistości ( może oprócz Warszawy- i to jedynki ), ktoś ewidentnie pisze albo,, na zamówienie,, firmy albo ma mocno wybujałą wyobraźnię!! Dane dotyczące premii w rożnych działach wskazują tę pierwszą opcje...
Nie wierzcie w te stawki - bo sie mocno rozczarujecie!!
2
Mimi 2016-09-30 07:53:31
Podejrzewam, że ogłoszenie dotyczące kierownika hali w podlaskim nie dotyczy żadnej konkretnej hali. Ogłoszenia o naborze na to stanowisko Kierownika Hali dotyczą wszystkich województw ( wystarczy spojrzeć na portal pracuj.pl ). Makro, co kilka miesięcy umieszcza takie ogłoszenia by znaleźć potencjalnych kandydatów do zastąpienia mniej lub bardziej doświadczonych kierowników hal. Robią rozmowy kwalifikacyjne we wszystkich województwach i tak znajdują potencjalnych kandydatów do pracy.
Mimi 2016-09-30 11:19:07
A na podstawie czego wywnioskowałeś, że ja uważam taki typ naboru za coś złego??
Kierownik będzie delegowany tam, gdzie aktualnie będzie wolne miejsce - chyba, że twierdzisz że prawie we wszystkich halach szykuje się zmiana kierowników ;) Hal Makro jest 30 - 11 hal zostało wygaszonych w tym roku - wraz z tym krokiem pracę straciło 681 osób w tym 232 w zamykanych halach ( Szczawno Zdrój oraz Makro punkty) oraz 449 w pozostałych halach.
Men 2016-10-01 16:20:40
Zgadzam się, takich stawek w Makro nie ma. Ponad 17 lat pracy w Makro. Te stawki wydają się nierealne chyba że dla nowo zatrudnianych pracowników, w miejsce kilkuset wyrzuconych na bruk w ramach grupowych zwolnień
2
Makrowiec 2016-10-01 19:13:24
Nie wiem gdzie ty pracujesz, i średnio mnie to interesuje. Wiem natomiast że nawet w jednym regionie zarobki różnią się znacznie. W jednej hali tyle co zarabia pracownik, w drugiej tyle zarabia koordynator. Ja pracuje w Makro tylko 15 lat więc pewnie twoje 5 lat więcej doświadczenia w robi super różnice
Makrowiec 2016-10-01 19:15:42
Nawet między Warszawkami jest różnica w zarobkach. Znam kierowników z Alei ze stawką ponad 6000 oraz z Bielan ze stawką 4500. Więc jeśli cały czas pracujesz w halach typu Rogów, Opole, Jelenia Góra, czy też zamknięta jaka w Szczawnie to raczej będziesz zarabiał dużo mniej niż Wrocław, Kraków, Warszawa.

Może jednak nie masz kolegów :) i nie mówią ci prawdy ile zarabiają. Albo za niski szczebel by zobaczyć zarobki na hali :)
Makrowiec 2016-10-01 19:28:02
Zarobki dopasowanie są do regionu. Widełki ustala CWB - centrala. Na hali - Kierownik Hali ustala z widełek ile ci da.
Makrowiec 2016-10-02 01:23:21
Więc w Makro niestety ma dużo :( w różnych halach różne zarobki. Np skoro średnia zarobków dla pracownika w Katowicach to np 2100 to po co Makro ma dawać więcej, skoro za te pieniądze i tak ktoś przyjdzie. Natomiast we Wrocławiu już nie koniecznie, bo np Lidl swego czasu ogłaszał się na plakatach 2700 we Wro.
ssssss 2016-10-08 20:39:30
2350 brutto to dla ciebie dobre zarobki? pare lat temu może ktoś by na to poszedł, a teraz to jedynie ukraińcy cieszą się jak gwizdki jak taką prace dostaną i tyle zarobią bo żaden normalny polak na takie grosze nie będzie chciał tyrać na hali.
1
Firka 2016-10-16 21:35:30
2200-2300 na rękę podstawy jako PH. Nie mówię akurat o Warszawie, a o Północy Polski.
Jak sobie radzisz to z miesiąca na miesiąc podwyższaja Ci targety byleby tylko nie Dac Ci premii.. w sezonie z premia wyciągnięsz na rękę nie więcej niż 3900. Pracy jest dużo, w domu po godzinach także, mnóstwo procedur jak to korporacja, wieczne ciśnienie kierownika hali żeby dopinac targety, GPS, limity km i opłaty za użytkowanie auta do celów prywatnych. Na start dobra, później lepiej szukać innej firmy.
3
Makrowiec 2016-10-16 21:46:53
Hymmm darmo już nie widziałem by ktoś w Makro awansował. Stanowiska są obsadzone przez te same osoby od wielu lat. Jeśli nawet już coś się zwolni to stawia się na ludzi z zewnątrz, choć nie wiem dla czego. Po tegorocznych zwolnieniach grupowych to wątpię nawet by ktoś chciał awansować. Zawsze oskarża się tych na stołach o niepowodzenia: kierowników stoisk, dawniej Flor-ów, kierowników działów itd. Tłumaczenie ze masz załogę o 50% mniejsza niż parę lat temu a pracy więcej, nikogo nie interesuje. Brak sprzedaży - twoja wina (oczywiście na cenę i dostępność wpływu nie masz - wszystko robi centrala). Wszytko odbywa się na zasadzie: Warszawa coś wymyśli i choć by to była największą głupotą, masz to wdrożyć - później najwyżej jak nie wypali, ktoś powie że dzięki temu mamy nowe doświadczenie.
2
Makrowiec 2016-10-16 22:08:16
Zgadzam się z tym co piszesz. Papierologia, nowe projekty, ciśnienie z góry - (usunięte przez administratora) hale od środka :( kiedyś był klimat w pracy, teraz to ....
2
max 2016-10-19 21:57:03
zalezy w jakim dziale pracujesz i na jakim stanowisku jestes, wiadomo tez ze w takich wielkich hurtowniach jeszcze znanych gdzie zaopatrują się raczej wszystkie branże w polsce raczej sartonomiczne czy spozywcze to pracy będzie dużo takiej papierologicznej jak piszesz.
you & makro 2016-11-09 19:12:39
Brawo dla Was. Jesteście "miszczami" stylistycznymi.

Ja Was dobrze rozumieć, a wy rozumiec co chcecie napisać?
Funmoon 2016-11-13 00:39:41
DO WSZYSTKICH KTÓRZY CHCĄ PRACOWAĆ NA STANOWISKU KASJER/KA. Powiem tak, zarobki są "nawet" dobre ALE trzeba liczyć się z tym że jest to okropnie nirwdzieczna praca, kasjerzy są traktowani fatalnie. Dziś miałam sytuacje że trafił mi się trudny klient który zrobił mi awanturę o to że drukarka fiskalna się zepsuła i stracił 10 minut czasu, zgłosił to do kierownika i kierownik stojąc przy mnie oznajmił im że zmienia obsadę w trybie natychmiastowym czyli mnie wyrzuca :) Przez to że drukarka się zepsuła a ja nie umiałam jej naprawić. Grafik zmienia się dosłownie co chwile i często się siedzi do późnej nocy. Szczerze .... jeśli się szanujesz nie idź do tej pracy, naprawdę można znaleźć coś lepszego. Dla pieniędzy nie warto się poniżać i strzępić sobie nerwów
2
Xyz 2016-11-24 22:32:01
Witam chciał bym sie dowiedzieć ile dokładnie zarabia pH kanał horcea . Ile wynosi bana , ile wynosi dzienna liczba wizyt . Jakie auto i jak wyglada sytuacja jeśli chodzi o jazdę prywatna autem po godzinach pracy i wekendy . Dodam iż jestem zainteresowany ogłoszeniem na teren Słupsk . Dzięki
Annie 2016-11-28 22:21:40
@Xyz podstawy z 2200/2300 netto max.zależy ile wynegocujesz. Z premia różnie,coraz częściej ciężko ja zrobić, zwłaszcza po sezonie. Dziennie 10 wizyt. Od 8-16 w terenie i praca po "pracy" po oficjalnych godzinach. Yariska albo fabia,zależy co maja. Limity km prywatnych, weekendy wolne.
Zostaw swoją opinię o MAKRO Cash & Carry Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAKRO Cash & Carry Polska