CEDC

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 605 ocen.

Opinie o CEDC

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEDC

Szczęśliwa

Nie wiem jak jest w Polsce ale ja pracowałam jako PH w Warszawie i nikomu kto chce uczciwie pracować, nie polecam. Całe szczęście w odpowiednim czasie zaszłam w ciąże i uciekłam z tego bałaganu. U pana JP nie ma szansy pracować uczciwie bo kto nie chce oszukiwać ten jest przez niego karany. Faworyzowani są koledzy z boiska, a reszta PH na tym cierpi. Jak są jakieś konkursy lub zadania, to za przyzwoleniem kierownika , koledzy jeżdżą po sklepach innych PH i robią zdjęcia na nieswoich sklepach i wygrywają nagrody. Każdy jest zniesmaczony taką pracą ale oczywiście odezwać się nie można, bo ma poparcie dyra za super wyniki. Przymusowo należy też płacić audytorce za listę sklepów gdzie jeździ następnego dnia. Kto nie chce tego robić a są takie osoby, ten ma audyt tak robiony przez Monisię ,że sklepy nie dostają kasy a PH premii. A co lepsze przyjaciele pana JP , jeżdżą za audytorką prywatnym autem i dostawiają buteleczki do półeczki. Wszyscy o tym wiedza ale podobno tak jest wszędzie. Kontaktu z Panem kierownikiem nie ma, pomocy z jego strony nie ma. Budzi się dopiero jak w raportach wygląda słabo. Do wszystkich co chcą normalnie pracować, omijajcie tą firmę z daleka.

Jacenty
@Szczęśliwa 17.10.2017 08:54
Nie wiem jak jest w Polsce ale ja pracowałam jako PH w Warszawie i nikomu kto chce uczciwie pracować, nie polecam. Całe szczęśc...

Wiedziałem, ze mamy konfidentke wsrod swoich PH, ale nie wiedzialem ze az tak (usunięte przez administratora) Cie boli i wylejesz to na forum haha. Nie nadawalas sie na PH, polowa sklepow do tej pory nie moze otrzymac kasy, bo nawet tego nie potrafilas zalatwic. Bez pozdrowien

Olaf
@Szczęśliwa 17.10.2017 08:54
Nie wiem jak jest w Polsce ale ja pracowałam jako PH w Warszawie i nikomu kto chce uczciwie pracować, nie polecam. Całe szczęśc...

Do mnie wcześniej rudy przyjeżdżał, dostawiał pół samochodu, niech poszuka pracy w przeprowadzkach. Teraz przyjeżdża taki mały krzykacz w za ciasnych spodniach, tylko chodzi i obiecuje, czego on nie zrobi dla nas. On też cały bagażnik dostawia, lepiej niech tyle nie gada, bo się pogrąża.

Cechow

Ludzie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Macie pracę to może lepiej zająć się nią i już tak nie marudzić? Każda firma ma woje zasady i trzeba do tego stosować .

Bartosz

Zmieniają się czasy to zmienia się również styl prowadzenia wielu różnych prac w firmach. CEDC to firma wywodząca się z ustabilizowanej gospodarki i wiele spraw jest już przetestowanych. Nam wypada sie uczyć od lepszych.

obecny pracownik
@Bartosz 19.10.2017 10:30
Zmieniają się czasy to zmienia się również styl prowadzenia wielu różnych prac w firmach. CEDC to firma wywodząca się z ustabil...

Firma, której praca ph polega na tym, że układają półki z pudełek, toreb wypełnionych asortymentem potrzebnych do zdjęć, żeby zdjęcia spełniały standardy.....chociaż na czas zrobienia zdjęcia. Wygląda to tak: -pakujesz pudełko ,torbę -wystawiasz towar z pudełka/ torby -półka piękna, będą się w biurach oraz dyrektorzy siedzący w domach cieszyć -wysyłasz zdjęcie -zabierasz towar do kolejnego i kolejnego sklepu i robisz to samo -potem wysyłasz zdjęcia do kierownika , On do dyr. jak dyr. Cię lubi, to wysyła do Sz. M. -ten Cię chwali na całą POLSKĘ , POPRZEZ KIEROWNIKÓW, KTÓRZY (ZAPOMNIELI, ŻE MAJĄ ROZUM) ZROBIĄ WSZYSTKO, ŻEBY PRZYPODOPOBAĆ SIĘ DYREKTOROWI, KTÓRY NA KAŻDEJ TELEKONFERENCJI ICH PONIŻA, ALE ROBIĄ , CO IM KAŻE -a szalę goryczy przelewa się , gdy kierownik i dyr. Cię poniża następnie jakaś gwiazda bez Twojej zgody wysyła Ci życzenia z okazji urodzin, a tej kobiety nie widziałem/ am w życiu TO JEST FIRMA PRZETESTOWANA

Sober
@Bartosz 19.10.2017 10:30
Zmieniają się czasy to zmienia się również styl prowadzenia wielu różnych prac w firmach. CEDC to firma wywodząca się z ustabil...

że co?

Cechow

Możecie mi podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla specjalisty ds, marketingu? Jaka jest atmosfera w firmie? Generalnie słyszałem, że CEDC to dobry pracodawca. Możecie mi powiedzieć jak przebiega rekrutacja?

PH starej daty

Ściemnianie to podstawa współczesnej sprzedaży, a CEDC jest na samym szczycie. Takie czasy!!! Dziwne tylko jest to, że dają się nabierać dyrektorzy na takie numery lub może jest zupełnie odwrotnie. Skoro sami stosują takie praktyki, aby "popychać" swoje kariery i im udaje się to, to przyzwalają na ściemę. Na dłuższą metę to jednak daje słabe efekty. Pozdrawiam

PH starej daty

Ściemnianie to podstawa współczesnej sprzedaży, a CEDC jest na samym szczycie. Takie czasy!!! Dziwne tylko jest to, że dają się nabierać dyrektorzy na takie numery lub może jest zupełnie odwrotnie. Skoro sami stosują takie praktyki, aby "popychać" swoje kariery i im udaje się to, to przyzwalają na ściemę. Na dłuższą metę to jednak daje słabe efekty. Pozdrawiam

Cechow

Jeśli komuś nie odpowiada praca na stanowisku przedstawiciela handlowego to niech ją zmieni i nie narzeka. Za leżenie nikt nie będzie płacił , prawda? Czasami to nie chce mi się czytać co niektórzy piszą!

mistz ph

Pracuję w tej firmie jako ph i powiem szczerze że w mojej 10letniej karierze na stanowisku ph nie spotkałem się z czymś takim.... obłędna ściema ph wysyłają zdjęcia do rks i rds półek które układają 1-2h tylko po to aby cyknąć foto a następnie demontują je i jeszcze są poklepywani przez rks po plecach za super robotę. Sprzedaż w tej firmie nie istnieje ph klepią w ipaku bzdury np. pakiety które nigdy nie wyjechały z hurtu a co najlepsze klepią asortyment którego nie ma nawet w hurtowni(oczywiście rks i rds dobrze o tym wiedzą ale siedzą cicho bo sami biorą udział w tabelkowym wyścigu ściemniaczy) a ten który jest najlepszym ściemniaczem i ma 300% jest uznawany za najlepszego ph. Praca dobra dla mało ambitnych lub kogoś jako dodatkowe zajęcie bo dają samochód który ma niby gps ale nikt go nawet nie sprawdza bo by takie cuda powychodziły że by musieli zwolnić 2/3 firmy:) kasowo średnio ok 3000-3200 netto mc jak za taką ściemkę to całkiem przyzwoicie. pozdrawiam

Sober

Jeszcze ponad rok temu zastanawiałem się czy aplikować na ph i widzę w sklepach, że ściemy mają się dobrze... tylko ja się pytam, ph dostawi coś "pomaluje trawę" do zdjęcia a potem to wyjdzie na jaw i co wtedy? Już pracowałem w miejscu, gdzie kierownik kazał ściemniać (albo out za wyniki) i skończyło się to wylotem z guanem w papierach... w sądzie nie wygrasz, bo nie masz maila, papieru na to, że ktoś ci kazał, a audyt jest bezlitosny. Udowodnisz że ktoś ci kazał? A jak udowodnisz i wygrasz, to co bedziesz dalej tam robił i będziesz miał wroga na rynku, bo przełożony wyleci? Prędzej czy później to wyjdzie i całość będzie bolała. Ale róbcie co chcecie, ja idę po popcorn...

obecny

A ja jako obecny pracownik mam wrażenie .że ta ŚCIEMA wszystkim odpowiada!!!!!Głownie pracownikom i niby zarządzającym!

Były ph

Do Cecylia! Super praca?????? Zależy na jakim stanowisku? Chyba w marketingu lub w kadrach??? Jako ph jesteś zmuszany do robienia zdjęć półek!!!! Tym samym jesteś zmuszany zmuszana do ściemy, bo pewien dyr. wysyła non stop " Wielkie Dzięki' , co za słowo , bo na pewno w języku polskim nie ma takiego słowa(to na marginesie) A jak wygląda "przebudowa" , żeby dyrektorzy się cieszyli : dostawianie butelek z nowych super toreb?????!!11!!!! Dostawiają, robią zdjęcia i zabierają wódkę!!!!!! ś=To jest praca ph cedc i ph ekspertów, ale chyba na tym polega marketing tej firmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obecny pracownik

Cecylka

Super pracę mam w CEDC, nareszcie mogę połączyć pracę z przyjemnością. Jak czytam te narzekania to sobie myślę, że ludzie sami nie wiedzą co chcą. Wiecznie niezadowoleni a przecież tu jest dobrze, polecam. Firma nagradzana i również niezadowoleni bo????

M.

Bardzo słaba firma. Szkoda słów. Nie polecam.

Chrabina

Praca w takich firmach zawsze jest połączona ze stresem. Macie wyjście albo oswoić się z takim systemem albo odejść!

Agnieszka

@ROZCZAROWANY mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym jak Ty oceniasz CEDC jako pracodawcę? Rozumiem, że masz pewne zastrzeżenia. Możesz o nich opowiedzieć coś więcej?

Cudeńko

Dla mnie CEDC jest dobrym miejscem pracy, ale nie musi być tak dla wszystkich.

Norbercik

CEDC to firma wielokrotnie nagradzana. Mając wysoką pozycję w branży muszą trzymać pewne standardy w przeciwnym razie spada się. Nie wszyscy pracownicy przychodząc do pracy w firmie mają na celu uczciwą pracę! Kto jest nastawiony na dobrą pracę temu będzie w firmie dobrze.

grey

Witam ja pracowałem w firmie nieco ponad miesiąc na dolnym śląsku jako PH, doświadczenia mam ponad 10 lat w przedstawicielce. RKS nakłamał na temat zarobków nie tylko mi ale i moim kolegom tylko żeby zatrudnić, wychodząc z założenia " jakoś to będzie". Atmosfera fatalna RKS nic nie wie wiecznie spławia i odbija piłeczkę na pytania. We wszystkim widzi problem i jest wizjonerem, w korporacjach dla takich ludzi nie ma miejsca. Wizja na zarobienie kasy żadna. W innych regionach gdzie są ogarnięci RKS można pracować ale wizji na dobra kasę nie ma, zarobki w okolicach 2700-2900.

Mały

Podpowiedzcie coś na temat -Staż dla spragnionych wyzwań – HR w Warszawie?

Agnieszka

Można zauważyć tutaj dwie odmienne opinie. Według użytkownika @Szczery, firma zdecydowanie stawia na osoby bez doświadczenia (w przypadku stanowiska przedstawiciela handlowego), natomiast @Stary pisze o tym, że wymagane jest minimum roczne doświadczenie. W jakich w takim razie pracujecie regionach?

Szczery

Doświadczeni handlowcy - zapomnijcie, że dostaniecie pracę w tej firmie! Na rozmowy zapraszają Was, żeby się pośmiać. Firma woli zatrudnić leszczy bez doświadczenia w pracy ph, a następnie wyprać im mózgi, zmuszając do kilkunastogodzinnej pracy co dzień. Oto, czym zajmowali się wcześniej nowo przyjęci ph w tylko jednym z regionów: sprzedawczyni obuwia, akwizytor kart pre-paid, kierownik zmiany w fastfood. Dla takich ludzi praca w cedc to woow i oni będą rypać za grosze, bo ktoś ich docenił i dał im. tzw. "kopa" w górę. Nie wiedzą tylko, że za 1-2 lata sami dostaną "kopa" w tyłek, a na ich miejsce przyjdą nowi naiwni.

Agnieszka

@stary ;-) wnioskuję, że jesteś zatrudniony w CEDC. Na jakim stanowisku? Warunki pracy, atmosfera mogą różnić się w zależności od obejmowanego stanowiska. Co więcej możesz napisać o pozytywnych stronach pracy w powyższej firmie? Czekamy na Twoją opinię.

Chrabia

Słyszałem wiele pochlebnych opinii o firmie. Po lekturze wpisów widzę, że jest dobrze więc będę składał cv. Mam pytanie jak przebiega rekrutacja na przedstawiciela handlowego? Jakie wyposażenie dostaje ? Jaka jest współpraca między ludźmi? Czy są jakieś niespodzianki?

stary ;-)

Firma nie jest zła ;-). Ma swoje wady i zalety jak każda korporacja. Wszystko zależy od regionu i team na jaki trafisz. Na drugim etapie spodziewaj się bardziej szczegółowych pytań : cv produkty mocne i słabe strony itp itd. Powodzenia.

Nowy

Startuję na przedstawiciela handlowego. Pierwszy etap polegał na zrobieniu zdjecią półki z alkoholami w danym sklepie i na tym opierała się rozmowa. Wie ktoś może jak wygląda i jakie są pytania na przedstawiciela handlowego na drugim etapie rekrutacji?

Agnieszka

@Nowy, wnioskuję, że przeszedłeś już pierwszy etap rekrutacji. Jak przebiegła Twoja pierwsza rozmowa kwalifikacyjna i o jakie stanowisko się ubiegasz? Myślę, że przebieg takiej rozmowy jest zależny właśnie od stanowiska, o które stara się dany kandydat.

Nowy

Jakie są pytania na drugiej rozmowie kwalifikacyjnej ?

Waldi

Może mi ktoś podpowiedzieć jak jest zorganizowana praca specjalisty ds.win? Jak ogólnie pracuje sie w firmie? Słyszałem, że firma jest fajna i mam zamiar składać cv.

Agnieszka

@Natalia i co Ci się najbardziej podoba w pracy?

Natalia

CEDC to bardzo fajna firma a ja tu pracuję i nie jestem robotem.

Agnieszka

@Rozczarowana, a jak przebiegła Twoja rozmowa kwalifikacyjna? Jakie pytania usłyszałaś?

Rozczarowana

Witajcie Dział rekrutacji w centrali to porażka. Jednego dnia mowia, że są zainteresowani współpraca, opowiadają o wszystkich szczegolach (umowa, wynagrodzenie, jaki samochod, teren) i Pani przez telefon mowi, że jutro zadzwoni Kiedy podpisanie umowy. Iiii cisza... Zero profesjonalizmu żeby zadzwonić I powiedzieć że nie ma tego wakatu...

Nowy

Mógłby ktoś powiedzieć jakie są zadania i jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na przedstawiciela handlowego?

roczarowana
@Ja 03.04.2017 14:10
@nowy Przed rozmowa wysyłają cie do sklepu, żebyś obejrzał półkę. Porób zdjecia, zrób notatki i pomysł co bys zmienił w dany...

Ile chcesz zarabiać, powiedz coś o sobie...

Ja
@roczarowana 06.04.2017 20:11
Ile chcesz zarabiać, powiedz coś o sobie...

O to to :) w dodatku rozmowy są bardzo dokładne i maja na celu cie przefiltrowac jak tylko się da

Gregor

CEDC niejednokrotnie była nagradzana za swoje produkty przez konsumentów jako najlepsze w swojej kategorii. Marki CEDC stale otrzymują wyróżnienia w Polsce i za granicą. Może warto trochę pochwalić swoje miejsce pracy?

Agnieszka

@anty-Gaweł, o czym mówisz?

anty-Gaweł

Coś nowego, Gaweł zaczął posty pisać!!!

Agnieszka

Widzieliście już nowe oferty pracy CEDC? Znajdziecie je na portalach ogłoszeniowych! Ciekawe? Będziecie aplikować?

Peter

Pracuję dla CEDC już długo i mogę powiedzieć, że to normalna firma. Najgorsze w tym jest to, że ludzie którzy mają świadomość jakiej pracy się podejmują nie osiągając wyników atakują firmę. Jest wiele innych zawodów.

Ja

Dostałem zaproszenie na rozmowę na PH na rynek pomorza. Co mozecie powiedzieć na ten temat w tym regionie ? Jeździł juz ktoś?

Jula

Gr.Re. Jeżeli komuś nie chce się pracować i jest /zepsutym,cwaniakowatym/,a nazywającym siebie /doświadczonym ph z długim stażem/ to będzie się czepiał wszystkiego i w każdej firmie, oby mało robić a dużo zarobić. Nie na tym to polega. Praca ph jest ok,trzeba tylko robić swoje. Polecam!!!

Ktoś

Do poprzedniego wpisu. Sama konferencja była na bardzo średnim poziomie przygotowana , nie biorąc pod uwagę zachowań co pewnych osób z góry hierarchii - żenada. Jedzenie (obiad) na zewnątrz podane jak nie wiem dla kogo....Samo przygotowanie na niskim poziomie. Co do samej firmy to w tej chwili nie ma w Polsce firmy z tak zła reputacja oraz tak wielka rotacja . Zabiegi typu podwyżka , zmiana floty i niby fajna konferencja nie podratują opini na temat CEDC która krąży w rynku...Na najwyższych szczeblach brakuje poprostu moralności a panuje poczucie jak tu rozłożyć plany żeby ani pH ani sklep nie zarobili ale żeby towar wyjechał z fabryki... Nie na polskie realia takie działania ponieważ sklepy już maja dość bylejakich produktów których niestety mamy coraz więcej w portfolio. Ogólnie panuje brak poszanowania dla kogolwiek ,plany nie są z kosmosu tylko niemożliwe do zrealizowania nawet dla najlepszych . Ale i tak najlepsze są dwie gwiazdy pan Marek i Adam urządzili skecz na konferencji i pokazali jaki poziom sobą reprezentują -masakra. Karierę na scenie to by mogli robić hehe. Praca która wykonują tutaj PH bez dziękuje powinna być doceniana na 4000 netto na dzień dobry a tyle chyba maja kierownicy. Porażka totalne Nie polecam nikomu pracy w tym obozie.

PH

A taką piękną konferencję nam zorganizowali !!!!Nie cieszycie się??? A nagrody dostali ph , którzy zdjęcia mieli zaliczone , bo w "teczuszce" potrzebny asortyment, wyjęty do zrobienia zdjęć i schowany do "teczuszki" i przewieziony do następnego sklepu! Nie będę pisał dalej, ale ta praca polega na fikcji a kierownicy regionalni poklepują tych "oszustów", ale dopóki czerwoni płacą za półki za walizeczki do super!!!!!!!

Joł

Najgorszemu wrogowi nie polecam

Ja ph

Firma masakra! Wymogi kosmiczne. 15 wizyt dzienne ale prawda taka ze mamy robić więcej. W ciula robienie klientów. Obiecywanie marchewki. Sklep ma zamawiac towar a na koniec i tak nie dostanie kasy. Gubia umowy- bajzel w ksiegowosci .Rok 2016 45% firmy z pH samo się zwolnilo. Doskonały przykład ze wymogi stawiane przez firme pH nie da rady zrealizować. 2017 rok oszczędzania. Musimy podpisać umowy z większą liczbą asortymentu ale z obniżona dopłata? ???? Jeszcze z rok takich wymogów i niebędą mieli z kim handlowac!!! Popracuje jeszcze z 2 miesiące i NIE rżyczę tej firmy powodzenia. Oby się stukli dobrze w czolko i oczasneli!!!

Audytor

Z perspektywy audytora... Firma z pewnymi "paranojami", jak każda. I z tego, co słyszę, robi wszystko, byleby klientom za półkę nie zapłacić, zresztą, większość PH to przyzna. Tak naprawdę, coraz bardziej rośnie ciśnienie na nas, audytorów, żeby być jak najbardziej upierdliwymi przy wykonywaniu audytu, z uznawaniem za "brak" tego, czego po prostu w momencie audytu nie widać (bo np. niektóre małe formaty są na zakładkę)... Bywa wtedy na sklepach wesoło

daniel88

Oddział w Białymstoku to totalna porażka. Ponad 70 % wszaystkich pracowników zatrudniona przez Agencje Pracy Tymczasowej. Pracownicy, którzy odpowiadają za surowce, przygotowanie wódek, kontrolę, rozlew oraz badania fizykochemiczne sąw ogóle nie związani z firmą. Rotacja jest wielka co prowadzi do pomyłek i błędów powstających z niewiedzy nowo zatrudnionych. Część udaje się wyłapać już w zakładzie, jednak większość skutkuje reklamacjami konsumenckimi. Od stycznia miał się zmienić system zatrudnienia, jednak zamiast wprowadzić sopkój robi sięwiększe zamieszanie. Firma, która wygrała przetarg z dnia na dzień została odrzucona. Firma, któe już zdążyła zebraćwszystkie dane (skany dowodów, nr kont, kwestionariusze)!!! Nowa firma zostła wybrana i ludzie są ściągani z urlopów by podpisać na prędkości nowe umowy. Paranoja! Nie wierzę, żeby w tej firmie coś miało się zmienić i z tego co widzę wszystko zmierza do wielkiego krachu. Może wtedy zarząd się obudzi i przestanie traktować ludzi jak niewolników zarabiających grosze i w końcu zacznie doceniać ich pracę. Ogólnie firmy nie polecam nikomu, chyba że jako pierwszą pracę, albo by dorobić do zasiłku.

qwert1

Witam, Niestety miałem przyjemność pracować dla tej pseudokorporacji, atmosfera pracy jest tylko gorsza w łagrach zresztą dowodzą tą firmą ludzie , którzy tam by się sprawdzili na 110% . Jesteś tylko malutkim trybikiem w wielkiej maszynie i jak ci się coś nie podoba to tam są drzwi 0 jakiegokolwiek poszanowania do człowieka . Jeśli jesteś z czerwonych to będzie ci w miarę ok , no chyba że posiadasz własne zdanie i nie idziesz ślepo za słowami przywódcy. Praktycznie Ci którzy pracowali tam od dłuższego czasu już dawno zostali zwolnieni albo sami to zrobili została garstka starych pracowników którzy zaakceptowali reżim albo są za starzy wiekowo na jakąkolwiek zmianę. Nie polecam nawet jeśli masz nóż na gardle poczekaj i idź pracować do normalnej firmy a takich na szczęście jest wiele ( zresztą chyba każda inna lepsza :).

Zdegustowany!!!!!!!!
@qwert1 21.11.2016 14:33
Witam, Niestety miałem przyjemność pracować dla tej pseudokorporacji, atmosfera pracy jest tylko gorsza w łagrach zresztą dowo...

w zupełności zgadzam się z Tobą. wydaje mi się jednak że bez znaczenia jest czy jesteś z czerwonych czy innych kolorów. Najważniejsze jest to żeby za...lać bez opamiętania i nie ujawniać swojego zdania, nawet jeśli to zdanie ma jakąś wartość!!!!! i jest tylko jeden powód dla którego nie można tego robić - PRZEŁOŻONY ZAWSZE MA RACJĘ!!!! a ze na stanowiskach kierowniczych pracuję w tej pseudokorporacji sami karierowicze bez choćby najmniejszego poszanowania pracownika, jego wiedzy i umiejętności to efekt jest taki że rotacja w takich firmach będzie nieustanna. W normalnej firmie praca Przedstawiciela Handlowego polega na sprzedaży a w CEDC ten sam PH niezależnie od wiedzy, umiejętności i warsztatu jaki posiada MUSI PRZESTAWIAĆ BUTELKI i kombinować!!!!!!!!!!!!oszukiwać!!!!!!!!!!!!!!!!! Przez kilka miesięcy pracy nie spóźniali się z wypłatami to muszę jednak zaznaczyć, że 3 tyś (brutto) za pracę w wymiarze 10 - 12 godzin dziennie to zdecydowanie jakaś farsa bo na premię i tak nie ma co liczyć bo w 100% jest uznaniowa a decyzję i tym podejmuje bezmyślny przełożony.... Jeśli chodzi o narzędzia pracy to jakby standard: auto, telefon i poket...tyle że autem i tak nigdzie nie pojedziesz no chyba że sam bo wiecznie załadowany po dach łącznie z fotelem pasażera no chyba że wynająłeś sobie (i sam go opłaciłeś) magazyn na te pierdoły...dodać należy że przepisy BHP nie pozwalają poruszać się autem z ładunkiem w żaden sposób nie przymocowanym... PODSUMOWUJĄC: NIE POLECAM FIRMY DLA KOGOŚ Z DOŚWIADCZENIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P
@Zdegustowany!!!!!!!! 22.07.2017 18:52
w zupełności zgadzam się z Tobą. wydaje mi się jednak że bez znaczenia jest czy jesteś z czerwonych czy innych kolorów. Najważn...

Krzysiu, daj spokój...

Rn22

Byłem ph dla tej firmy , ciesze sie ze zakonczylem wspolprace. Dlaczego? Spóźniaja się z wypłatą nawet 2 tyg, problemy z limitami na paliwo, problem z myjnia i plynem (albo jedno albo drugie). Umowa zlecenie, co miesiac wysylac trzeba nowe dokumenty. O wszystko trzeba zabiegac, walczyc i upominac się chociazby o zwrot poniesionych kosztow dodatkowych. Odradzam omijac szerokim lukiem!!!! 2 raz bym juz nie chcial tam pracowac wolalbym tesco ...

full

Ważne dla mnie jest to, że zarobki odpowiadaja każdemu.

Żytniówka

Cześć. Robię w CEDC przez firmę zewnętrzną jako PH. (Czyli umowa zlecenie) 2500 zł na rękę, samochód, smart fon. Atmosfera? Na pewno zależy od rejonu i od ekipy, u mnie akurat jest ok. Targety są wyśrubowane i trzeba kombinować, ściemniać. PH zatrudniony przez CEDC ma umowę o pracę i 3000 zł z premią. Możliwe liczne dodatkowe premie jeżeli za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Piszecie różne rzeczy, jednak ja uważam że dramatu nie ma. Jeżeli masz dobry rejon blisko miejsca zamieszkania to pracujesz 8h + parę maili po pracy. Zobaczymy co CEDC wymyśli na przyszłość, oby nie przesadzili, to będą mieć pracowników, którzy nie idą "jak za kare" do pracy.

Zostaw opinię o CEDC - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEDC