brak logo

Invicta Klinika Zdrowia Kobiety

Gdańsk

Opinie o Invicta Klinika Zdrowia Kobiety

kama 2012-04-18 13:18:19
od razu widać że chyba samo szefostwo taką pochlebną opinie o sobie napisało, zwłaszcza, że pisze o sobie w rodzaju męskim a podpisuje się jako Wiktoria. Mnie to nawet nie dziwi, pracowałam w tej firmie jakis czas i wiem jakie praktyki stosują. Nie polecam tej firmy absolutnie, (usunięte przez administratora), atmosfera straszna, cały czas się jest na cenzurowanym, (usunięte przez administratora)Może i płacą nie najgorzej ale zdrowie psychiczne jest ważniejsze. Duza rotacja pracowników w tej firmie mówi sama za siebie
8
kama 2012-04-18 13:46:49
właściwie to chciałabym sprostować, z tym(usunięte przez administratora) to przesadziłam, szefostwo dba o pracowników jeżeli chodzi o względy finansowe, nie znęca się fizycznie ani psychicznie, problemem jest jedynie sztywna atmosfera w pracy, wieczne kontrole, sprawdzanie, wszystko jest na wczoraj. Problem tez jest w tym że duzo fajnych ludzi odchodzi z tej firmy, ale z czasem moze bedzie lepiej.
agataw 2012-12-17 20:48:06
Kochani w żadnym wypadku nie polecam. Nerwówka, stres, cała firma na lekach. Szefostwo stosuje najprawdziwsz(usunięte przez administratora) a da się to odczuć nawet w dalego wysuniętej placówce w Warszawie a co dopiero w Gdańsku. Płaca dobrze i to jedyna ich zaleta.
5
do bani 2013-09-20 12:15:13
Ja również nie polecam Invicty. Zawiodłam się na dr Szpetnar, która za każdym razem gdy do niej przyszłam była nie w sosie - z naburmuszoną miną. Poza tym kiepska jakość obsługi - niemiła zwłaszcza jedna Pani w recepcji. (usunięte przez administratora)
3
Jestem w szoku 2014-10-19 16:50:30
Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do pracy to wyjaśniło się że na tych rozmowach nie opowiadają o realnych rzeczach! o tym że pracownik:
1) będzie musiał jeżdzić do Gdyni na zmiany za swój koszt
2) będzie robił kawkę dla lekarzy
3) także "Pracownik ds. obsługi klienta" nie będzie miał żadnej przerwy dopoki go nie zmieni inny pracownik. (żadnej toalety, kawy lub kanapki). Ciężko był patrzyć za dzięwczynę która nie mogła zmienić (przepraszam) tampon przez 8 godzin...
4) nośic próbki spermy z gabinetu do drugiego gabinetu. Musicie pamiętać że dla tego trzeba mieć specialne zaszczepienie.
5)call center- co najmniej 1 w tygodniu będziecie siedziec na telefonie!(CO TEŻ UKRYWAJĄ NA ROZMOWACH REKRUTACYJNYCH)
6) nie ma szans podpasowzć sobie grafik pracy.
7) najgorsze zdziwił mnie lekarz który pozwala sobie za dużo - na moich ochach przewrócił dywan na korytażu bo tak się zachciało mu.. innej dzięwczynie zrzucił
dokumenty za stolu na podłge. i nikt nic nie może mu powiedzieć.
PROSZĘ ZADAĆ PYTANIA O CALL CENTRACH, O ZASZCZEPIENIACH, O WYJAZDACH DO GDYNI ZA SWÓJ KOSZT, O PRZERWACH, O TYM DLA CZEG0 TAK DUŻO OSÓB NIE WYTRZYMUJĄ NAWET PRÓBNEGO TERMINU (1-2 MIES MAX) i proszę zastanowić się czy chcecie pracować za 1500 zl w takim trybie..
Mam nadzieje że kogoś uratowała wyżej napisanym.
9
aa 2014-11-19 18:21:06
jak wygląda sytuacja na call center? jakie zarobki, armosfera? bardzo dziekuję za odpowiedz
krycha 2014-12-16 12:00:11
Pracowalam tam...HORROR! Powinnam byla pozwac ich o mobbing.
13
oszukana 2016-02-22 11:08:15
Dotyczy badania profilaktycznego mammografii/badanie bezpłatne/. Termin badania przesuwano telefonicznie trzykrotnie w czasie ok. trzech tygodni. Ostatnią przyczyną przesunięcia terminu badania było, jak mi podano awaria sprzętu - poprzednie przyczyny przesunięć terminu badania były inne. Po trzecim odwołaniu badania,w tym samym dniu,telefonicznie podjęłam próbę rejestracji na badanie odpłatne - otrzymałam info. że mogę niezwłocznie przyjechać na badanie. To dowodzi,że traktowanie pacjentów w Invicta jest poniżej wszelkich standardów - liczy się tylko kasa !!!
1
mela 2016-04-20 21:15:11
Witam wszystkich, nie pracowałam w tej firmie, ale poszłam tam na rozmowę kwalifikacyjną i pożałowałam straconego czasu. Czekałam w sali gdzie miała być rozmowa przez 20 minut, a w końcu jak Pani sie zjawiła to ani "przepraszam" ani nic w tym stylu, była strasznie nie miła już na wstępie, atmosfera była napięta, ogólnie mówiąc szkoda gadać. Nie była kompetentna, bo ani się nie dowiedziałam nic konkretnego o pracy ani o wynagrodzeniu, a przepytywała mnie o całym moim życiu i nie wiadomo o czym jak by to miało byc nie wiadomo jakie stanowisko... żenada po prostu.. Rozmowa się przedłużyła o 40 minut, i w tym czasie nic konkretnego się nie dowiedziałam odnośnie zatrudnienia, wszystkie odpowiedzi na moje pytania były "o wszystkim i o niczym" czyli nie konkretne a raczej "lanie wody" o tym jak mają piekną firme i jak fajnie u nich się pracuje.. Mogę powiedzieć tylko jedno jak na rozmowie kwalifikacyjnej tak podchodzą do potencjalnego pracownika, to woobrażam sobie jak jest jeśli tam się zatrudnić. Odradzam, szanujcie swój czas, bo z takimi ludzmi nie ma co.
4
Dudi 2016-08-16 00:59:42
Całkowicie nie polecam. Atmosfera straszna, donosicielstwo. Straszny rygor i złe traktowanie pracowników. To co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Każdy z pracowników jest obserwowany, na zebraniu na forum koordymatorka omawia błędy każdego z pracowników przy reszcie zespołu. Stres, często też język i podnoszenje głosu. Za dużo obowiązków, za które nie otrzymujesz odpowiedniego wynagrodzenia. Ciągle dochodzą nowe. Brak pochwal, jedynie kary za najmniejsze podkniecia...
8
Monika 2016-08-21 09:00:31
Nie polecam tej pracy. Szczególnie we wrocławskiej siedzibie. Większość pracowników chodzi już do psychoterapeuty albo bierze leki. Z powodu stresu, napięcia i atmosfery jaka tam jest każdy może zwariować.
7
ali 2016-09-01 10:41:09
Zupełnie się nie zgadzam z opinią Dudi pracuje od kilku lat i nie zdarzyly mi się takie sytuacje. Praca jest z pozytywnymi życzliwymi ludźmi, duzo nowości to fakt ale dzieki temu jest ciekawie. Jeśli ktos ma checi może się rozwijać i uczyć. duże wsparcie ze strony kierownika i zespołu na starcie i potem jak cos się dzieje też. Nawet jeśli sie popełni błąd nie piętnuje się winnych ale wyjaśnia sprawę i szuka rozwiazania. Kaska jest bardzo ok. Oczywiście jeśli ktoś chce przyjść popatrzeć w sufit i wyjść to nie jest właściwy adres. Polecam dla osób, które lubią sto co robią i lubią prace z innymi ludzmi.
1
Aali 2016-09-01 19:46:54
Kierownik oddziału dowiedział się o negatywnych opiniach i zlecil jednemu z pracowników napisanie pozytywnej opinii. Jedynej pozytywnej. Ciekawe dlaczego w ciągu miesiąca zwalnia się juz trzeci pracownik.
Fakt można się tam wiele nauczyć - np jak skanować kartki albo jak donosic na współpracowników.
6
ali 2016-09-02 11:34:26
Tia, bardzo ciekawe. w miejscu gdzie pracuje nie bardzo ktos si e zwalnia może pomyliłaś kliniki... jedna osoba odeszła z powodow zdrowtnych , nie mogla pracowac na zmianach a zegnajac sie miala lzy w oczach. Zreszta cala ta opinia wyssana z palca z kierownikiem i spiskami, jesli pracując nauczylas się tylko skanowac czy donosić - bardzo współczuje ale zmiana pracy chyba Ci nie pomoze . Jak się chce to można w pracy i sie rozwinac i czerpać z niej przyjemność. Prawda jest taka że pracy jest w klinice dużo a że nie każdy lubi sie przepracowywac to potem pisze niezbyt mile opinie zeby sie wyżyć (swoja drog a jak to świadczy o piszacym?). Tym którzy szukaja fajnego dynamiczengo miejsca pracy polecam samemu sprawdzić i wyrobić sobie zdanie na wlasnym doświadczeniu...
8
Zostaw swoją opinię o Invicta Klinika Zdrowia Kobiety - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invicta Klinika Zdrowia Kobiety