brak logo

Akademia Wellness

Poznań

Opinie o Akademia Wellness

szawinka 2010-12-07 14:25:35
Ja byłam na ich spotkaniu i szkoleniu. Baba obiecywała wielka kase wiec zaryzykowalam. Mialam szkolenia i baba uczyla mnie czegos innego niz normalnie mialabym robic. okazalo sie ze musisz sprzedac klientom kosmetyki o wartosci 800zl. pozatym mialam sama zalatwiac sobie klientow. [usunięte przez moderatora]..mowili cos innego a z notatek dowiedzialam sie ze musze wcisnac klientowi ich[usunięte przez moderatora] kosmetyki.porazka...nie ryzykujcie
anonim 2011-11-16 09:33:43
Witam tak dla wszystkich którzy nie byli jeszcze na spotkaniu odradzam firma nie uczciwa i kłamie ile można nie mówią prawdy o całej pracy
a pod spode podaje emalia kiedy stwierdziłam że nie mam ochoty pracować w akwizycji to taka dostałam odpowiedz od pani która nawet nie umiała zadzwonić do kandydata tylko wysyłała emalie w sprawie godziny rozmowy o prace stwierdzając ze jestem nie grzeczna
wiec jeszcze raz odradzam podejmowania współpracy z ta firmą chyba że ktoś lubi płacić za to ze się was przyjmie do pracy i lubi akwizycje i wciskania ludziom ich produktów


Witam
Nie bardzo podoba mi się Pani ton, nikt Pani nie zmusza do pracy z nami, po prostu ta oferta nie jest dla Pani, gwarantuję Pani ,że dołącza się do nas mnóstwo osób każdego miesiaca i są zadowoleni,realizują swoje zyciowe plany.
Także to ,że Pani czy innym osobom praca z nami nie odpowiada to nic nie znaczy.
Nie musi Pani odmawiać wspólpracy o nikt siłą Pani do niczego nie zmusza.
Zyczę powodzenia w szukaniu pracy izadowolenia z zycia i więcej optymizmu.
Pozdrawiam serdecznie
Izabela Mikołajczyk


a to podobno jest emalia który jest nie miły w stosunku do ich firmy

Dobry Wieczór
odrazy powiem że już byłam na waszym spotkaniu i odmawiam współpracy z państwem niestety dziękuję nie jestem zainteresowana akwizycją i płaceniem wam za kontrakt
rezygnuje ze spotkania
do widzenia
grudniowa 2011-12-15 20:20:30
Bardzo dziwna firma... Podejrzana. Tak jak ludzie pracujący tam, rekrutujący...
mmm 2012-02-13 20:35:45
też się właśnie zastanawiam czy iść na rozmowę... trochę też mi się wydaje niepoważne zapraszanie na rozmowę następnego dnia i tylko przez maila
ejże 2012-03-12 14:44:02
Ja dostałam zaproszenie po prawie tygodniu i zadzownili do mnie.
[usunięte przez moderatora]Akademia Wellness - rozmowa jutro
Co robić?
onia123 2012-04-11 17:17:01
ja tez dostalam zaproszenie na jutro na 18,30 chyba sie nie wybiore. bylam juz w oriflame w avonie i natureli i dzieki bardzo ciagle musialam dokladac do interesu
kjk 2012-05-31 12:48:55
do ejże:
I co byłaś na rozmowie?
Możesz mi powiedzieć jak to wyglada?
Pawel521 2012-06-28 13:28:29
Mam to samo co Wy, niby spotkanie . . . Umówiłem się na przyszły tydzień, bo teraz nie bardzo mogłem . . . Pójdę na pewno, zaryzykować nie zaszkodzi. Jak nie zapomnę to napiszę jak to wyglądało. Powodzenia!
xxx 2012-08-24 09:51:50
hej. Bylem na spotkaniu i powiem Wam tak: typowo psychologiczne podejscie do osoby, ktora stara sie o prace. Wogole uklad w jakim siedza pracownicy podczas prezentacji firmy jest typowym \"osaczeniem\" nowej osoby, ktora przyszla na rozmowe. Wogole ludzie tam pracujacy jakby jacys dziwni,[usunięte przez moderatora]. Nie wiemw co wierzyc. Wychodzodzac ze spotknia nie wiedzialem nic tylko w glowie brzmialy pieniadze ile mozna zarobic. Podejrzane, Pozdrawiam
marcinos 2012-09-03 14:05:33
byłem na spotkaniu z nimi jakieś 3-4 lata temu i jest to oczywiście okrutna ściema i każdy przynajmniej ćwierćinteligentny człowiek wyczai to MIGIEM
prelekcję prowadził gość, który trząsł się ze stra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , opowiadał mgliste przeboje o nowym zdrowiu bez jakiegokolwiek podparcia czymkolwiek - oprócz paru słupków niewiadomoskąd
po pokazie miały zostać osoby zainteresowane - nie został nikt a w trakcie? śmiechy, kpiny i niewygodne pytania, na które reagowano ze złością osoby przyłapanej na wciskaniu ciemnoty więc nawet średnio rozgarnięci ludzie (większość audytorium) nie dali się wciągnąć w ten syfilis; pozdrawiam serdecznie - umieć zrobić w balona to też ważna umiejętność
Maximoo 2012-11-07 17:45:44
Witam,
wlaśnie zadzwonił do mnie rekruter z propozycją spotkania w dniu jutrzejszym. Dzięki waszym komentarzom już sobie wyrobiłem opinię na temat tej firmy...
Nie zaryzykuję czasu, kasy i zdrowia dla ich interesu, podobnie jest na [usunięte przez moderatora] w Poznaniu, to tak nawiasem mówię bo ostatnio do nich rekrutowałem i też (na szczęście) wiele się o nich dowiedziałem i odmówiłem spotkania. a Ten gość z Akademii już przez telefon wydał mi się jakiś dziwny. Na pytanie co mialbym robic odpowiedzial mi ze to dopiero ustalimy na spotkaniu, musza ocenić do czego się nadam...kurde co w tej Polsce się dzieje...
dzięki jeszcze raz, pozdrawiam
Mama 2012-11-12 21:57:22
Czytami nic nie rozumie.Jutro mam w tej firmie rozmowęogodz 18.30 Co to za firma,czym się zajmuja i jakie tam są zarobki? Na czy ma polegać ta praca? Może ktoś mi odpowiedzieć ? Bardzo proszę :(Nie chcę się wkopać w jakieś szambo .Dopiero co zakończyłam sprawę w Sądzie pracy a pracodawcą...wygrałam,ale to było męczące.Chcę poprostu mieć jakąś normalną pracę w uczciwej firmie.Pozdrawiam wszystkich.
Dawid M. 2012-11-19 18:51:20
Witam wszystkich serdecznie,
Chciałbym zwrócić uwagę że już piszecie na tym forum kilka lat?
To wam nie mówi że firma jest stabilna? Zresztą obroty cały czas rosną, można to wywnioskować z tego forum.
Zgodzę się to nie jest normalna praca i całe szczęsćie. Nie moglbym cale zycie pracowac na etacie. Odpowiedzcie sobie sami na pytanie. Co chce osiagnac w zyciu? Jak widze siebie za 10 lat?
Przykro mi ale nikt nie zmusza nikogo do wspolpracy w naszej firmie. A jesli kazdy kieruje sie opinia, a nie faktami? Odpowiedzcie sobie sami na to pytanie. Ta firma jest dla osob wytrwalych, chcacych osiagnac sukces no i ambitnych. Jesli tacy jestescie Super osiagniecie u nas sukces. Jesli nie? Dla mnie nie ma problemu wazne ze dobrze sie czujemy wszyscy ze soba. Pozdrawiam Dawid
Maga 2013-01-04 15:47:07
Oj...nieporozumienie. Zamieszczają ogłoszenie w dziale hr, a szukają ludzi do sprzedaży produktów i rekrutacji kolejnych "jeleni". Niestety zdecydowanie odradzam nawet udanie sie na spotkanie - strata czasu:/
Mind 2013-01-05 15:27:53
Przyznać jedno Wam trzeba
- ciekawe dyskretne wtrącenia do dyskusji
-ale jednak czuć Was na kilometr ;)

Na spotkania Zepter również Wam odradzam się stroić niestety.
Polish Buisness :)
Radio GA GA 2013-02-07 11:09:56
Dostałam właśnie maila od tej szałowej firmy...zaprosili mnie na spotkanie w dniu dzisiejszym o 18.30 :) Pani napisał, że jest zainteresowana moja kandydatura i zaprasza na rozmowę... Oczywiście nie wiem jak to było w WASZYM przypadku...ale wczoraj zamieścili ogłoszenie, że poszukują SUPERVISOR/REKRUTER w Poznaniu...do moich zadań miałoby należeć oczywiście rekrutowanie wstępne pracowników, selekcja i takie tam inne....
NAPISZCIE mi proszę czy to jest ściema czy faktycznie psozukuja takiej osoby na takie stanowisku...cos mi tu nie gra!!! A na serio szkoda mi czasu i kasy by taki kawal tam jechac i sluchac jak to pieknie mozna schudnac i zarobic na KONIA, BRYCZKĘ i inne :D :D
kat 2013-02-07 17:23:50
witam, mnie też dziś zaprosili a ta oferta to nic innego jak szukanie chętnych na herbalife
katarzyna 2013-02-16 12:36:20
nie ma co sie cieszyc,ze do was dzweonia... tam odddzwaniaja do każdego pierwszego lepszego [usunięte przez moderatora] z ulicy, wiec nie dajcie sie nabierac. ledwo co wyslesz CV a juz od razu Cie chca do pracy. a ludzie ktorzy tam pracuja - coz, nie maja skrupolow. ot co. nie umieli znalezc sobie normalnej pracy wiec tkwia w takim bagnie niezadowoleni z zycia i chca w to wciagnac innych,aaaaa i jeszcze pisza,ze to dzieki ambicji itd... jedno wielkie klamstwo. gdybyscie byli ambitni nie pracowalisbyscie w takiej "firmie" - cudzyslow celowy. nie pozdrawiam
2312agnieszka 2013-06-18 08:51:54
Hej. Za szkolenie nie trzeba płacić i są co tydzień inny temat. Byłam i mi się podobało. a co do kosmetyki to po prostu mają duży wybór tego co chce się robić. Ja uważam, że warto pójść..:)
2312agnieszka 2013-06-18 08:54:33
Jezu, ta firma w Polsce raczkuje więc jest wspaniały rynek i tylko czeka na nas. A za granicą to jest potęga. Z tego co się oriętowałam to HLF stoi najwyżej na giełdzie nawet przebija Microsoft czy Appla..
anonim 2013-06-18 09:09:58
Radio GA GA - 2013-02-07 11:09:56

Dostałam właśnie maila od tej szałowej firmy...zaprosili mnie na spotkanie w dniu dzisiejszym o 18.30 :) Pani napisał, że jest zainteresowana moja kandydatura i zaprasza na rozmowę... Oczywiście nie wiem jak to było w WASZYM przypadku...ale wczoraj zamieścili ogłoszenie, że poszukują SUPERVISOR/REKRUTER w Poznaniu...do moich zadań miałoby należeć oczywiście rekrutowanie wstępne pracowników, selekcja i takie tam inne....

NAPISZCIE mi proszę czy to jest ściema czy faktycznie psozukuja takiej osoby na takie stanowisku...cos mi tu nie gra!!! A na serio szkoda mi czasu i kasy by taki kawal tam jechac i sluchac jak to pieknie mozna schudnac i zarobic na KONIA, BRYCZKĘ i inne :D :D
Słuchaj. Ja wiem tylko, że też tak wątpiłam jak ty. Rodzina moja pukała się w czołoo i naszczęście woje sprawdzić sama jak to jest a nie słuchać opinii ludzi, którzy nawet nie spróbowali. czy taka osoba jest ekspertem? NIE! Czy wie Jak zarobić tu pieniądze ? NIE! Czy powie co zrobić byś zarabiała stabilnie coraz więcej? NIE! Twój wybór czy będziesz myślącą osobą i sama zaczniesz działać i sprawdzisz czy będziesz szarą marionetką i dołączysz do 80% ludzi bez perspektyw zarobkowych.
rvm 2014-03-02 18:17:26
Od czego zacząć..
- ktoś tam pisał ludzie niezadowoleni z życia szukają kolejnych'jeleni'. Szkoda słów. Właśnie ludzie zadowoleni i (co rzadkie u nas) chcący pokazać innym ile możliwości i radości to zajęcie daje. Plus firma robi naprawdę wartościową robotę więc czego się dziwić, że chce z tym dotrzeć do jak największej liczby odbiorców. Klienci mówią sami za siebie.
- bawi Was max historia o bryczce, ale skoro jest taka naciągana, to po co przez lata ją opowiadać? Bo jest PRAWDZIWA, jak głupio by Wam nie brzmiała.
- naprawdę szukacie pracy, w której po prostu będziecie dostawać kasę za robienie 'na kogoś' przez 8h / dzień, a cała reszta to dla Was oszustwo? Nie wolelibyście być nagradzani za wyniki zamiast za czas? To co słyszycie od rekruterów to nie jest psychologiczne naciąganie. To jest próba zmiany ogólnoprzyjętego schematu, który wykorzystuje pracowników. Tutaj robisz na siebie i tylko od Ciebie zależy dokąd chcesz dojść. Brzmi jak bajka i śmierdzi ściemą na kilometr? To trudno, niech i tak będzie. W każdym razie polecam taką formę biznesu tym, którzy potrafią ogarnąć głową więcej, niż własne podwórko.
Adrian 2014-08-02 15:53:03
Ja byłem na rozmowię, podjąłem współpracę i jestem na maxa zadowolony!
ANKIETER 2014-08-23 23:51:36
Ja nie wiem jak to jest z tych ich biznesami i nie wnikam ale pracuje tam jako ankieter! I jestem super zadowolony!!! Na poczatku bylo ciezko przelamac ta bariere z podchodzeniem do ludzi ale potem poszlo z gorki. Gdyby nie kasa pewnie bym nie pracowal ale placa mi naprawde dobra kase!! na dodatkowo wyciagam okolo tysiaca. Najlepsze jest to ze kase dostaje po 2 dniach. Polecam uczniom i studentom.
Ola-ankieterka 2014-08-23 23:53:49
Do ankieterow!
Fajna praca z ludzmi i wgl. Kase dostaje na biezaco.Wciagnelam w to moje kolezanki nawet. Oplaca sie robienie tam ankiet:) Jak co piszcie to ja wam wszystko opowiem:
2
Sonia 2014-08-24 17:20:44
Hej
Pracuje od roku w firmie jako ankieterka !!!
Zarabiam bardzo dobrze i jestem zadowolona,gdyż pozwalaja laczyć prace z nauka.
Gdyby nie Akademia, juz wyladowalabym na bruku, a proszę...:)
Zarabiam fajną kase!Wynagrodzenie co kilka dni.
Polecam:)
gosctvs 2014-10-09 12:38:41
Mozna duzo zarobic jak sie ma duzo naiwnych znajomych. Ja bym osobiscie nie przyszla na zabieg maseczke itd bo Ci ludzie nie maja uprawnien, szkoly a twarz sie ma tylko jedna. Nie daj boze jak cos uczuli to moga Cie ludzie podac do sadu. Niby mowia ze nie uczulaja kosmetyki ale kazdy jedt inny. Wole wiecej wydac a wiem ze moja twarz bedzie bezpieczna.
klientka/iwona 2014-10-19 18:21:31
Zabiegi maja rewelacyjne i pierwsze slysze ze ludzie papierow nie maja. Bylam u Pana Dawida i ma nawet kurs europejski ukonczony. Kupilam karnet i widze poprawe w skorze. Jestem zadowolona i Polecam wszystkim
qwerty 2014-10-26 18:42:05
bylem kiedys na rozmowie jako ankieter w poznaniu, rozmowa z chlopakiem ktory byl mlodszy ode mnie i zachowywal sie jak wazniejszy od wszystkich bo od niego zalezy czy dostaniesz prace czy nie [takie odnioslem wrazenie]. do tego kilka osob powiedzialo ze po probnej ankiecie nie bylo dalejszej wspolpracy i oczywiscie brak kasy a co sie im znalazlo klientow to sie znalazlo. nie polecam!!!!!
ada 2014-10-28 14:29:52
hej . bylam dzisiaj na rozmowie o prace w salonie wellness i pani powiedziala tam ze praca bedzie polegala na robieniu maseczek i doradztwo dietetyczne , czy ta praca bedzie tak naprawde wygladala czy to jakas sciema ? odpowiedzcie prosze , bo jestem umowiona na pierwsze spotkanie z ta pania, ktora bedzie mnie szkolic a te szkolenie kosztuje 200 zloty
Eryka 2015-01-17 18:06:19
A ktoś z Was wie jak wygląda praca w Wallness jako Dietetyka?
ankieterka_ola 2015-02-07 12:00:04
Ja pracuje tutaj jako ankieterka i jestem bardzo zadowolona, aczkolwiek nie mozna sciemniac. Moja kolezanka Ewelina powypisywala zmyslone numery i jej nie wzieli, wiec nie radze sciemniac. Praca tylko dla uczciwych. Ale sie oplaca. I nie ma co krecic bo naprawde sa wymagajacy ale dobrze i uczciwie placa. Jak co to piszcie. Ola
Wspolpraca 2015-02-07 17:09:42
Jesli chodzi o trenerow/doradcow zywieniowych/kosmetycznych to nie jest PRACA. Akademia Wellness wspolpracuje z Herbalife. Herbalife to MLM i szuka wspolpracownikow na dodatkowo lub w pelnym wymiarze. Zarobki prowizyjne ale jak najbardziej do zarobienia tylko trzeba pracowac. wiec jesli spodziewacie sie stawki godzinowej zapomnijcie o tym! Z tego co slyszalem zarabiaja srednio 1000 na dodatkowo do 3000 poswiecajac wiecej czasu. Na poczatku ciezko ale pozniej z gorki. Wiem bo kumpel tam pracuje. A co do szkolen ze za 200 zl???? HAHAHAH pierwsze slysze. W Akademii robia darmowe szkolenia, chyba ze wieksze ale to juz symboliczna kasa. Ogolnie to nie dla mnie ale polecam osobom ktore chca zaczac budowac jakas przyszlosc czy w przyszlosci jakis punkt otworzyc
monika 2015-02-12 21:59:18
Jestem ankieterka w tej firmie. Poczatkowo było cięzko ale teraz zarabiam okolo 500 zł tygodniowo i kase mam na biezaco.
Jesli jestes uczciwy,polecam
klientka od dawna 2015-02-26 09:44:58
Akademia istnieje od 10 lat w Poznaniu. Ja jestem stala klientka od otwarcia i wpadam co jakis czas. Fajny zespol lludzi tam maja. Wspolpracuja z Herbalife. Pozdrawiam
AnkieterkaKasia 2015-06-03 00:52:23
Placa od ankiety. Jestem mega zadowolona i awansowalem! polecam cieplutko:)
Magda 2015-07-21 11:44:25
Bylam za zabiegu w Akademii i zastanawiam się nad kupnem karnetu:)
Obecnie weszła nowa linia kosmetyków w firmie !!! Rezultaty są zaskakujące.
Walczę z trądzikiem od lat i tylko tutaj widzę poprawę. Mają świetne promocje !!!Dbają o klientów. Jeśli pytacie o pracę? Zainteresowałem się tym tematem jako ankieterka. Stała praca,teoretycznie płacą od ankiety, praktycznie robie ankiety codziennie po 5 h i zarabiam około 2500 zl na miesiąc.
jestem studentką. Kto zapłaci mi lepiej?
Polecam !!!
Iwona 2015-07-21 14:45:47
Szukając informacji i strony internetowej, znalazłam opinie.
Może pracownicy/dystrybutorzy i kosmetolodzy działają w systemie MLM.
To jest ich sprawa. Ja jestem klientką już 3 miesiące i ponawiam po raz kolejny karnet. Gorąco polecam zabiegi !!! Szczególnie u Pana Dawida !!!!:)))
Początkowo bałam się mężczyzn w rolach kosmetyczki i fryzjera, ale zaczynam doceniać ich walory. Poświęcają klientkom więcej czasu i uwagi i służą dobrą radą. Pan Dawid mimo młodego wieku posiada polskie i unijne kwalifikacje. Jest specjalistą w swojej dziedzinie, a jeśli ktoś ma wątpliwości co do jego kwalifikacji, są do wglądu...
Beata 2015-07-21 14:49:38
Zgadzam się !!! Pracuje jako ankieterka i korzystam z zabiegów.
Świetne rezultaty, a co najlepsze dostaję karnet bezpłatny gdyż są zadowoleni z mojej pracy. Placą mi co tydzień lub nawet częściej.
Polecam
Monika 2015-07-21 14:55:02
Pracuję tu jako ankieterka. Realizuję krótkie ankiety dotyczące kosmetyków.
Super pomysł na pracę. MLM???może i tak ale ankieterzy pracują jako normalni pracownicy.Nikt nie proponował mi mlm-u
Ibrahim 2015-08-18 20:25:41
Trener wellness: na spotkanie spędzili 8 osób, pani tak mówiła, by nic nie powiedzieć - dlatego ze spotkania nie wynika na czym ta współpraca ma dokładnie polegać. Nie zatrudniają, współpraca oparta jest o umowę licencyjną.
Agaaa 2015-09-04 10:32:30
A ile godzin w tygodniu pracujesz? Jestes studentką czy masz jakas stałą umowę o pracę?
Daytoday 2015-11-10 11:20:14
Pracowałem jako ankieter, zbierający im ludzi na zabiegi. Po ankiecie próbnej, za którą miałem otrzymać wynagrodzenie, a którą wypełniłem rzetelnie prawdziwymi danymi przechodniów, nie otrzymałem wynagrodzenia. Nie polecam.
Na + jedynie atmosfera w firmie.
514497g 2015-11-10 11:23:10
Oszukane opinie, pewnie pisane prze ich samych. Zwróćcie uwagę, imiona z dużej, pełne, bez błędów, styl pisania ten sam w 3 postach, a wszystkie trzy wstawione tego samego dnia.

Iwona - 2015-07-21 14:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukając informacji i strony internetowej, znalazłam opinie.
Może pracownicy/dystrybutorzy i kosmetolodzy działają w systemie MLM.
To jest ich sprawa. Ja jestem klientką już 3 miesiące i ponawiam po raz kolejny karnet. Gorąco polecam zabiegi !!! Szczególnie u Pana Dawida !!!!:)))
Początkowo bałam się mężczyzn w rolach kosmetyczki i fryzjera, ale zaczynam doceniać ich walory. Poświęcają klientkom więcej czasu i uwagi i służą dobrą radą. Pan Dawid mimo młodego wieku posiada polskie i unijne kwalifikacje. Jest specjalistą w swojej dziedzinie, a jeśli ktoś ma wątpliwości co do jego kwalifikacji, są do wglądu...
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-07-21 14:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się !!! Pracuje jako ankieterka i korzystam z zabiegów.
Świetne rezultaty, a co najlepsze dostaję karnet bezpłatny gdyż są zadowoleni z mojej pracy. Placą mi co tydzień lub nawet częściej.
Polecam
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-21 14:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tu jako ankieterka. Realizuję krótkie ankiety dotyczące kosmetyków.
Super pomysł na pracę. MLM???może i tak ale ankieterzy pracują jako normalni pracownicy.Nikt nie proponował mi mlm-u
Batman 2015-11-21 20:53:02
Hej, widocznie nie spelniles wymaganych kryteriow. Jakos ja z nimi nie mam problemu i co do kasy zawsze da sie dogadac. Pozdrawiam Batman
on801 2016-01-14 22:30:41
Przykro czytać fałszywe opinie pisane przez 1 osobę! Nawet błędy te same, a fe! Byłem na spotkaniu - 1. wrażenie: speluna, 2. wrażenie: kompletny brak profesjonalizmu. Szkoda gadać... Wymalowana pani "obuta" we wstrętne tipsy opowiada o tym, jaką kasę na tym robią, a wnętrze? - stara kanapa jak ze squotu, słomianki, "design" na miarę żółtej ściany... Już na wstępie widać, że nieciekawie to wygląda... "Jak cię widzą, tak cię piszą"...
ona34 2016-01-27 21:41:58
Ja też byłam na spotkaniu rekrutacyjnym na stanowisko Konsultanta i współpraca z Akdemią mega mi odpowiada. Co prawda nie mam stałego wynagrodzenia bo płacą od 25-50% prowizyjnie, ale ze jestem na kosmetologii i potrzebuje sobie dorobic to mega mi to odpowiada. Atmosfera też na plus ale bede was informowac jak dalej potoczy sie moja sytuacja. Pozdrawiam ona34:)
ona34 2016-01-27 21:42:40
Ja też byłam na spotkaniu rekrutacyjnym na stanowisko Konsultanta i współpraca z Akdemią mega mi odpowiada. Co prawda nie mam stałego wynagrodzenia bo płacą od 25-50% prowizyjnie, ale ze jestem na kosmetologii i potrzebuje sobie dorobic to mega mi to odpowiada. Atmosfera też na plus ale bede was informowac jak dalej potoczy sie moja sytuacja. Pozdrawiam ona34:)
Magda 2016-04-03 23:42:47
Akademia Wellness to przede wszystkim miejsce z indywidualnym podejsciem do klienta. Swietna sprawa dla kogos kto ma problemy z cera. Kosmetyli i personel na najwyzszym poziomie.Polecam karnety dają dobre rezultaty.
jh 2016-05-15 21:07:46
@paker ja także tak słyszałam. Ale nie wiem jak jest naprawde. Może ktoś się w tym temacie wypowiedziec?
Zostaw swoją opinię o Akademia Wellness - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akademia Wellness