brak logo

LCS-Loss Control Service Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o LCS-Loss Control Service Sp. z o.o.

Naiwny 2011-04-02 07:29:42
Widzę, że pan( usunięte przez administratora )podjął nową strategie poszukiwania pracowników, teraz sam wystawia sobie pozytywne opinie. Z osób, które tam pracowały nikt nie ma pozytywnej opinii tej \"firmie\". (usunięte przez administratora) Szczerze odradzam współprace.
2
pracownik LCS 2012-10-06 08:24:32
A ja jestem zadowolona z pracy. Oczywiście nikt nie mówi że jest idealnie (taki stan nie jest możliwy do osiągnięcia) ale analizując wszelkie aspekty mojej kariery w tej firmie muszę przyznać, iż przeważają te pozytywne. Osoby które interesują się "życiem" firmy oraz wykonują swoją pracę z zapałem i zaangażowaniem są doceniane przez pracodawcę.
kwiatek 2013-01-21 17:15:08
Naiwny, zgadzam się z tobą. Nie znasz w tej firmie dnia ani godziny. Niby wszystko jest ok, są zadowoleni z twojej pracy aż tu pewnego dnia dostajesz wypowiedzenie(usunięte przez administratora) Nie polecam nikomu kto szuka stabilnej pracy.
prawda 2013-02-16 19:35:23
kwiatek - 2013-01-21 17:15:08

Naiwny, zgadzam się z tobą. Nie znasz w tej firmie dnia ani godziny. Niby wszystko jest ok, są zadowoleni z twojej pracy aż tu pewnego dnia dostajesz wypowiedzenie(usunięte przez administratora) Nie polecam nikomu kto szuka stabilnej pracy.
brak szacunku do pracowników, wyciskanie ostatnich soków, nieadekwatne wynagrodzenie, niezrealizowane obietnice, brak polityki rozwojowej dla pracowników...a na stronie taka reklama....
były pracownik 2013-05-19 12:35:41
To prawda, że wyciskają wszystkie soki, a płacą nieadekwatnie do wykonywanej pracy. Ile by człowiek nie pracował, to dla nich i tak za mało. Nie szanują ludzi. W umowie jest pensja + premia regulaminowa, ale stawiają tak wysoko poprzeczkę, aby przypadkiem nikt tej premii nie wypracował.
1
ja 2013-07-21 15:29:57
podpisuję się pod tymi negatywnymi komentarzami. pierwszy raz trafiło mi się takie nieciekawe miejsce pracy. tym którzy szanują swoje zdrowie i czas sugeruję omijać to miejsce
1
były 2013-12-12 12:43:46
(usunięte przez administratora) Potwierdzam również poprzednie negatywne opinie o pracodawcy. Jeśli ktoś siedzi już w branży, to na pewno wie co na rynku sądzi się o LCS. Generalnie w kolejnych etapach kariery nie ma się czym chwalić, a czasem trzeba to wręcz ukrywać.
do kuby 2014-02-23 12:31:05
wydaje mi się że jednoznacznie widać powyżej co się mówi na temat firmy - nieprawdaż? Czyżby kuba - 2014-02-12 11:55:08, lech - 2013-07-13 13:20:33, adam - 2013-07-26 10:44:01 to ta sama osoba? a kto tam? Pozdrowienia od byłego pracownika!
1
eos 2014-11-06 20:54:34
firma bardzo słabiutka, szkoda czasu. Bardzo małe pieniądze za ogrom pracy nierzadko w trudnych warunkach. Zdalna praca?? rozliczają Cie z każdej minuty, telefony o każdej porze dnia ( i nocy czasami). Najlepiej ponadto swoim samochodem i jeszcze na własny koszt.(usunięte przez administratora) Bardzo żałuje że straciłem czas ( i zdrowie) na tą firmę.
Nie polecam!! i ostrzegam - nie warto.
do jaster 2014-12-18 13:35:29
nie zabardzo rozumiem Twoj komentarz. To ze ludzie zostaja po godzinach i czasami pracuja w nocy jest prawda - niestety. juz Ci wyjasniam na czym polega funkcjonowanie firmy - tak wiec funkcjonowanie firmy polega na ( usunięte przez administratora ) przez drunych pracownikow (tak - niestety takie zdanie o pracownikach ma pracodawca - dodac jeszcze nalezy ( usunięte przez administratora )tec), siedzeniem cicho, zostawianiu po godzinach ( usunięte przez administratora ) Ty sie tam nie dorobisz.
2
ktoś 2015-01-27 19:41:24
Podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tej firmy. Straciłam tam tylko czas i zdrowie. Dla własnego dobra lepiej omijać tą firmę baaardzo szerokim łukiem. Na całe szczęście już "były pracownik"
bylypracownik 2015-02-27 11:53:02
Strona internetowa firmy wygląda na prawdę ok. Zawarte w niej treścią są merytorycznie dobre i do tego ciekawie wyglądają. Czytając treści na stronie wydaje się, że to na prawdę dobry pracodawca... Niestety ale tylko się wydaje. Pracowałem w firmie około roku. Gdyby ktoś zastanawiał się nad pracą w LCS- ja nie polecam. Po pierwsze- bardzo marna stawka. Po drugie- bardzo nędzna atmosfera (to głównie przez "zarząd" czyli "dyrektorów" i "prezesów" którzy tak szumnie się nazywają. Fakt- pracownicy centrali to bardzo mili ludzie, którym nie można nic zarzucić- pomocni i sympatyczni (dziwię się, że tam pracują- niektórzy mają wielkie doświadczenie i jest wiele firm, które mogłyby się o nich bić, ale mają klapki na oczach i pracują w LCS). Po trzecie- oszczędzanie na wszystkim- przede wszystkim na pracowniku... W całej swojej karierze- najbardziej negatywnie oceniam LCS.
PS. Pozdrowienia dla menadżerów i pracowników którzy starają się jak mogą. Polecam- poszukajcie lepszej pracy. Świat stoi przed Wami otworem i nie kończy się na LCS!
2
Były pracownik 2015-07-22 13:02:12
ernestynka ja straciłam rok czasu pracując na umowe zlecenie po 10 g dziennie za 1400 zł potem 1500 zł. To nie jest firma ubezpieczeniowa wiec stawki są malutkie. 8 zł za godzine dla osób w terenie (+własny samochód...). I wież mi - atmosfera w pracy jest bardzo ważna. Może mało w życiu doświadczyłaś, ale zapewniam Cie że tak jest. Zarząd tej firmy to jakaś masakra. Panom sie wydaje że mogą wszystko tylko dlatego że chadzają w garniakach...wyzysk, cwaniactwo i oszczędzanie na czym się da.
Były pracownik 2015-07-22 13:02:58
ernestynka ja straciłam rok czasu pracując na umowe zlecenie po 10 g dziennie za 1400 zł potem 1500 zł. To nie jest firma ubezpieczeniowa wiec stawki są malutkie. 8 zł za godzine dla osób w terenie (+własny samochód...). I wierz mi - atmosfera w pracy jest bardzo ważna. Może mało w życiu doświadczyłaś, ale zapewniam Cie że tak jest. Zarząd tej firmy to jakaś masakra. Panom sie wydaje że mogą wszystko tylko dlatego że chadzają w garniakach...wyzysk, cwaniactwo i oszczędzanie na czym się da.
rot 2016-05-12 20:19:16
czy praca w logistyce to taka "lekką ręką" jest, nie wydaje mi się. Wiem jednak, że mało tutaj nie zarobisz. Na pewno trzeba się wykazać, skupiać na swoich zadaniach.
Zostaw swoją opinię o LCS-Loss Control Service Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LCS-Loss Control Service Sp. z o.o.