Bureau Veritas Polska Sp.z o.o. poszukuje osób na stanowisko Inspektor nadzoru. Jakie warunki zatrudnienia oferują? Czy można liczyć na umowę o pracę?
Dzień dobry Czy są tutaj osoby który aktualnie pracują dla firmy Bureau Veritas, I mogły przedstawić jak się pracuje w firmie oraz na jakie zarobki można liczyć.
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Bureau Veritas Polska Sp.z o.o.?
Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Bureau Veritas Polska Sp.z o.o.? Chętnie zatrudniają?

Z pewnością warto dodać, że mamy dobrego pracodawcę więc i praca jest przyjemna, polecam.
Opowiecie jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Bureau Veritas Polska Sp.z o.o.?
Czy Bureau Veritas Polska Sp.z o.o. zapewnia kartę multisportu?
Jakiej marki i modelu są auta służbowe osób pracujących jako audytorzy?
@Anna A czy teraz mimo tego co się dzieje firma prowadzi rekrutacje?
Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Bureau Veritas Polska Sp.z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
Dwa. Najpierw rozmowa telefoniczna z HR, a po przejściu jej pozytywnie jest się zaproszonym na rozmowę kwalifikacyjną do biura.
Jest tu ktoś kto pracuje na recepcji? Jak się pracuje, jakie zarobki i zakres obowiązków ?
Bardziej angielski biznesowy czy potoczny podczas rozmowy w Bureau Veritas Polska Sp.z o.o.?
Zapewne zależy na jakie stanowisko chcesz kandydować, u mnie był potoczny, aje np na stanowisko audytora bądź inspektora może być już bardziej branżowy.
Szanowna Pani www.gowork.pl to nie miejsce na takie wywody.
Jak się panu moje "wywody" nie podobają, to nie ma pan obowiązku ich czytania. Napisałam, co napisałam, żeby uzasadnić moją rezygnację z pracy w tej firmie. Ani zachowanie tej pani, ani tego pana nie spotkało się z DOKŁADNIE żadną reakcją przełożonych!!!
Szanowna Pani, czytam te wywody z zapartym tchem, to gotowy scenariusz na kinowy hit.
Skoro "czyta je pan z zapartym tchem", to DLACZEGO pan twierdzi, że "gowork to nie miejsce na takie wywody". PODSTAWOWY brak logiki myślenia, szanowny panie!!! A swoją drogą, RZECZYWIŚCIE muszę się zastanowić, czy moich przygód w BV nie opisać w scenariuszu filmowym. Zwłaszcza przebojów z paniami z księgowości, które wymagały opisywania każdego (malutkiego) biletu MPK na, wypełnianym OBUSTRONNIE, druku A4. Po to, żeby dostać zwrot 2-3 zł za przejazd służbowy. Gotowy scenariusz na komedię!
Firma to ludzie, a pisze Pani o wydarzeniach sprzed 10 lat. Przez te lata ludzie się wymienili więc to już inna firma.
Czynne uczestnictwo w dyskusji jest naprawdę bardzo istotne, a zatem to dobrze, że postanowiłeś zostawić tu swój głos. Jednakże mógłbyś napisać coś więcej o pracodawcy, jakim jest Bureau Veritas Polska. Zapewniają Wam tam dostęp do pełnego pakietu socjalnego?
Owszem ludzie się wymienili , bo z różnych powodów, w tym, finansowych, nie dawało się tam pracować. A obecnie, jak widzę, wcale nie jest lepiej.
Jak można łatwo zauważyć - masz sporą wiedzę na temat aktualnej kondycji firmy Bureau Veritas Polska. W związku z tym byłoby naprawdę dobrze, jakbyś opisała Nam chociaż niektóre z tamtejszych warunków zatrudnienia. A może jeszcze orientujesz się, czy osoby posiadające niewielki stopień niepełnosprawności mają tam szansę na pracę?
NIESPRAWNOŚĆ polegająca na lizusostwie i przymilaniu się do wszystkich bez wyjątku, jest MILE widziana w każdej firmie!. Aplikuj, powodzenia!
Czy orientujesz się, jak obecnie wygląda sytuacja w Bureau Veritas? Piszesz, że nie jest lepiej niż kiedyś. Co masz na myśli?
Na stronie firmy w w zakładce kariera znajdziesz dwa aktualne ogłoszenia, na stanowisko Planista/opiekun klienta w dziale planowania z językiem angielskim i na stanowisko Operator kruszarek. Czy któreś z tych ogłoszeń, pasuje do Twoich oczekiwań i czy posiadasz już doświadczenie w branży?
Potrzebuję aktualnych opinii o firmie :) Czy ktoś mógłby się taką opinią podzielić?
Słyszałem o firmie dobre opinie, podpowie mi ktoś czy można aplikować, czy w ogóle firma potrzebuje kogoś?
Obecnie poszukuą tylko osoby na recepcję. Ale jest opcja przesłania CV do bazy na przyszłość.
@Marlena Masz rację, przez tyle lat mogło dużo się zmienić w Bureau Veritas Polska. Pracujesz tam aktualnie? Jakie są teraz obecnie warunki zatrudnienia? Na tyle korzystne, iż warto tam spróbować swoich sił? @Wiktor Mam nadzieję, że użytkownik @anonymous pomógł Ci w tej kwestii. A jakie stanowisko spełniłoby stawiane przez Ciebie oczekiwania?
Bardzo dziękuję Ci za udzielenie mi odpowiedzi. Jednak Twoje wypowiedzi są trochę lakoniczne, a przecież znajdzie się tu wiele osób, które chciałby poznać bardziej szczegółowe kwestie, związane z tym pracodawcą. Czy Bureau Veritas Polska dba o swoich pracowników, organizując im jakieś cykliczne kursy podnoszące kwalifikacje?
Tak, na przykład dofinansowuje angielski. A szkolenia tematyczne też można sobie wybrać. Jest też fajny socjal, opieka medyczna, karty sportowe albo bilety do kina, zawsze na święta też coś jest. Mi się podoba atmosfera, fajni ludzie pracują.
Cyklicznych kursów nie ma jako takich, jeśli chodzi o kwalifikacje potrzebne do wykonywania pracy danym na stanowisku. Zamiast tego firma proponuje kursy excela, czy asertywności - w sumie nawet nie wiem, czy to dobre rozwiązanie. Aby dobrze wykonywać swoje obowiązki, musisz szybko się uczyć od bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek. Innej drogi nie ma. A tak praktycznie jesteś rzucony na głęboką wodę i radź sobie sam człowieku.
Liczy się jednak to, że Bureau Veritas Polska przygotowuje w jakiś sposób swoich nowych pracowników do ich przyszłych obowiązków poprzez właśnie takie kursy. Należy docenić ten gest. Jak długo już pracujesz w tym przedsiębiorstwie? Może powiesz Nam, jakie są w nim możliwości rozwoju i ścieżka kariery?
https://kariera.bureauveritas.pl/ https://kariera.bureauveritas.pl/oferty-pracy/ Tu możesz na bieżąco śledzić oferty pracy.
@teresa, piszesz o odpowiedzialności, czy możesz rozwinąć te myśl? A jak wygląda sytuacja z benefitami, firma Bureau Veritas Polska oferuję swoim pracownikom szeroki pakiet dodatków pracowniczych? Będzie nam niezwykle miło za Twój kolejny wpis w tym wątku!
Jeszcze nie słyszałam żeby wszyscy byli zadowoleni z zarobków.
Jak się pracuje w Bureau Veritas Polska Sp.z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Bureau Veritas Polska Sp.z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.