brak logo

Aspa Electro Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Aspa Electro Sp. z o.o.

admin 2015-08-10 14:57:08
Macie doświadczenie w pracz w firmie Aspa Electro Sp. z o.o. ? Ktoś z Waszych znajomych był ich pracownikiem i znacie nowinki? Twoja opinia jest ważna, pomóż innym znaleźć wymarzoną pracę i dodaj komentarz.
XXX 2015-09-20 22:11:04
Tragedia. Wyzysk, kolesiostwo.
Nikomu nie polecam
5
Tom 2015-10-15 16:14:34
Zajebista firma w której jest 5 handlowców i 3 prezesów ;)
Ogólnie szkoda czasu i nerwów.
2
Ja 2016-01-13 12:55:45
Masz dużą swobodę pracy a jeśli chodzi o atmosferę i ludzi to jest naprawdę ok. Handlowcy pracują tu po kilka ładnych lat to chyba nie może być tak źle. Wiadomo pracować trzeba jak w każdej innej firmie ale to chyba zrozumiałe.
4
obecny pracownik 2016-01-14 15:22:58
Firma nie jest idealna - żadna taka nie jest. Pracuję tu od dłuższego czasu i jak na razie nie planuję zmiany. W 2015 były małe zawirowania personalne (odeszły 2 osoby i powinny się cieszyć, że niedostały dyscyplinarek). Teraz jest super, zgrany zespół handlowy i fajna atmosfera pracy. Zarobki adekwatne do ilości klientów i zakresu obowiązków a jak ktoś uczciwie i solidnie pracuje to też cieszy się zaufaniem i dużą swobodą w organizacji swej pracy. Wszystkie wynagrodzenia są płacone uczciwie, przejrzyście i zawsze w terminie. Wszystko płacone na podstawie umowy pracę, oZUSowane, opodatkowanie itp (nic pod stołem czy w kopercie!!!). Żadnych GPSów i innych tym podobnych rzeczy. Jak ktoś kradnie czy oszukuje to błyskawicznie jest to wychwytywane i wylatuje z pracy (dyrektor ma chyba 7 zmysł i od razu wyczuwa co jest grane).
Podsumowując. Jeśli jako handlowiec chcesz się obijać to nie licz na to - tu trzeba pracować. Jeśli się ANGAŻUJESZ i UCZCIWE pracujesz to jest SUPER. Polecam.
3
obiektywny 2016-01-18 21:41:25
W pełni zgadzam się z powyższą opinią. Jeżeli ktoś jest leń i nygus to wszędzie będzie mu źle i zawsze będzie narzekał. Jeżeli jesteś pracowity to inni to docenią. Widocznie nie jest tam tak źle skoro obecny pracownik tak pozytywnie się wypowiada. Podejrzewam ,że te negatywne wypowiedzi to właśnie te dwie osoby co wyleciały i miały dostać dyscyplinarkę :) Także ludziska : Szanujcie pracę a praca poszanuje Was.
3
qw2 2016-02-07 21:51:51
Co za stek bzdur ;)
Jeśli chodzi o pracowników którzy pracują tam dłużej niż rok to jest 1 słownie JEDEN ;)
A dyrektor z 7 zmysłem sam o sobie pisze:) trzeba mieć straszne kompleksy i chorą głowę...
2
joc 2016-04-22 12:14:08
to jedna wielka porażka. firma bez perspektyw, rozwoju, przyszlości. Dopóki chińczyki będą wysyłać czajniki / maszyny to Europy to biznes będzie się toczył, ale kadra w tej firmie to jedna wielka katastrofa. UNIKAC TEGO MIESJSCA !!!!!!!!!!!!
2
joc 2016-04-26 20:06:41
Kolego firma z polskim kapitałem to powinno dać ci duzo do myslenia !! kolesiostwo, ukladziki, wazelina itp. jak bawia cie takie uklady to skladaj papiery na 100% masz robote
2
Słoń 2016-09-15 14:46:02
Firma Aspa electro lepiej sie sprawdza w inwigilacji swoich pracownikow niż w handlowaniu. Pracując tam musisz być przygotowany że są sprawdzane twoje wszystkie maile , połączenia przychodzące i wychodzące z telefonu służbowego , dodatkowo kolesiostwo i układy -handlowiec z najgorszymi wynikami zajmuje sie najbardziej strategicznymi klientami firmy i nie wazne ze ze skutkiem miernym wazne ze to znajoma dyrektora. Atmosfera zastraszania i nepotyzmu. A dyrektor z 7 zmysłem to człowiek który juz dawno powinien rozpocząć leczenie zamknięte.
4
Pazdan :) 2016-09-16 12:52:25
Ty Słoń weź bo pęknę ze śmiechu !!! Jestem pracownikiem tej firmy / działu handlowego / i praca mi się podoba.
Ty już dawno tu nie pracujesz a praca u nas Ci się nie podoba?!?! I kto tu powinien się leczyć????
Żenada i bardzo słabe
2
ktoś 2016-09-21 17:27:14
pękaj !!! taaa dopisywanie historii.. kto powiedział, że ja u Was już dawno nie pracuję?? Poza tym czytanie ze zrozumieniem- gdzie jest napisane , że praca u "was" mi się nie podoba ??? Żenujący i słaby jest poziom tej firmy i jak widać niektórych pracowników , pozdro 600!
Ziom Pazdana 2016-09-26 11:23:50
Ty ktoś, słoń czy jak się nazwiesz hahaha. Dokładnie wiemy kim jesteś, kto i co tobą steruje, więc daruj sobie filozoficzne wywody.
Znaczenia połowy swoich słów nie kumasz a wozisz się jak pracownik naukowy Uniwersytetu Jagiellońskiego.
Słaba jest praca w ASPA to wyjedź za pracą na Litwę ;)
4
Zostaw swoją opinię o Aspa Electro Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aspa Electro Sp. z o.o.