Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tales Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Tales Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xx - 2013-11-28 10:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hypatia - 2013-09-25 11:28:07]:
kierowniczka potrafi znależć złoty środek?,o kim ty mówisz ,przecież to osoba zupełnie niekompetentna ,która najlepiej zna się na robieniu zestawień i tabelek a do tego nie trzeba być kierownikiem natomiast o handlu nie ma zielonego pojęcia do czego sama się przyznaje otwarcie,obecnie w firmie więcej powoduje zlego niż dobrego swoją ignorancją,cięzko uwieżyć że tak długo można utrzymać się na stanowisku nie reprezentując nic sobą,może czas się przebudzić!
zdjecie uzytkownika
krak - 2013-12-20 15:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tales przypomina tytanika,niedługo zacznie tonąć przy takiej organizacji,atmosfera w firmie jest tak napięta,że wiekszość ludzi myśli o zmianie pracy,czeka tylko na dobrą okazję,szef jest skłócony z połową załogi ,jak może dobrze dziać się w takiej firmie,nie polecam tam pracy nikomu,dobrze ,że już tam nie pracuję,mam przynajmniej normalnego szefa!
zdjecie uzytkownika
zz - 2014-01-08 19:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tym Titanikiem to święta racja przy tej polityce jaką prowadzi szef.
Warunki płacowe tak zagmatwane że nikt nie wie o co chodzi.
Jak ucieknie połowa ludzi do konkurencji to dno pewne.
Lepiej się rozglądnąć za jakąś rozsądną firmą i z należytą kasą .
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2014-02-12 18:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dzięki za opinie, bo szukając czegoś o Tales w google wychodzi tales, ale z minetu, więc trudno o opinie.
zdjecie uzytkownika
mariuszek - 2014-03-20 23:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, "jak ucieknie", to że do tej pory nie uciekli musi oznaczać, że w jakiś sposób jednak zależy im na Talesie
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-03-21 20:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niby dlaczego ludzie mają od Tales uciekać? Nie za darmo dostali te wszystkie certyfikaty rzetelności i wiarygodności..
zdjecie uzytkownika
LOL - 2014-04-23 15:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostając wypłatę patrzysz na certyfikaty swojej firmy? :D
zdjecie uzytkownika
Shawik - 2014-07-22 19:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
:) :) :)
zdjecie uzytkownika
wow - 2014-08-01 10:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo tales!zrywanie świeżo zawartych umów z poważnymi firmami równa się powolnemu upadkowi firmy bo nikt już nie będzie takiej firmy traktował poważnie!fama pójdzie dalej,nie da się tak prowadzić firmy,niestety nie ma tam kto nią kierować gdyż pani kierownik się do niczego nie nadaje, chyba że do robienia zestawień ,no cóż kiedyś ta firma miała potencjał...
zdjecie uzytkownika
Kora - 2014-09-03 13:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@LOL Z tej perspektywy rzeczywiście certyfikaty nie wiele mogą pomóc. Ale czy aby na pewno cały czas tak sytuacja w Talesie panuje? Przecież wszystkie produkty, które sprzedaje Tales są dosyć 'chodliwe'. Może rzeczywiście potrzebna jest świeża miotła w postaci nowego kierownika i wszystko wróciłoby na właściwe tory?
zdjecie uzytkownika
mazi - 2014-10-06 23:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może ktoś poda konkrety?ile tam można zarobić?czy jest jakaś podstawa itp.
zdjecie uzytkownika
Lorik - 2014-10-21 18:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem, czemu ta firma ma jakies problemy, skoro sprzedaz szla im bardzo dobrze. Pracowalem niedaleko i czasem gadalismy na papierosie. Nie wiem jak jest teraz i przypadkiem trafilem na watek o tej firmie. Moze mnie ktos oswiecic? Nie mam juz kontaktu z ludzmi stamtad, ale jakby co coś tu wstawie
zdjecie uzytkownika
Info - 2014-12-17 19:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również potrzebuje konkretnie pracy i tak odnowie ten wątek z pewna niepewnoscia czy uzyskam informacje na temat pracy tam a najbardziej mi zalezy na ifnormacjach o zarobkach jakie można uzyskać - mam nadzieje, że napiszecie jescze o rozwoju kariery i bedzie wtedy bardzo w porządku, z góry dziękuje za pomoc
zdjecie uzytkownika
lis małopolskie - 2014-12-20 07:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólna opinia to taka że ta firma to jakaś ruina. Pchaja sie w jakąś chinszczyzne bez certyfikatow , uwaga lampki choinkowe bez atestu(sami drukują i naklejaja atesty) a żarówki takie ze mnie koplo przy wkrecaniu 150w. Ostatnio był u mnie przedstawiciel handlowy mówił ze beda miec premie ujemne , pieknie ich motywuja nie do pracy lecz do ucieczki z tej firmy.Z tego co wiem to ludzie spoko tylko własciciel stracił kontakt z rzeczywistością.
zdjecie uzytkownika
Insider - 2015-02-18 17:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta "ruina" dostała kolejny certyfikat, tym razem Gazela Biznesu 2014, więc chyba nieco na wyrost ta poprzednia opinia.... Firma ma 23 lata a niektórzy pracują w niej ponad 15 lat, wiele osób powyżej 10 lat. Rekordzista 19 lat. Czy osoby te są niewolnikami, że nie odchodzą jeśli jest tak źle ?
zdjecie uzytkownika
Margaret - 2015-03-25 00:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Insider - 2015-02-18 17:28:54]:
A co mają robić jak mają rodziny z dziećmi? Znam tych starych lisów i gdyby na rynku pracy nie było tak źle to rekordzista miały max 2 lata. Poza tym tytuł przyznawany firmie przez Gazele jest wart tyle co papier w toalecie!
zdjecie uzytkownika
zal.pl - 2015-05-19 12:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragedia to malo powiedziane
zdjecie uzytkownika
tales fack - 2015-06-17 21:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolejny wpis o tym syfie zablokowali?
zdjecie uzytkownika
tales biuro - 2015-06-17 21:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
straszne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obroty spadają gustaw szaleje wymienia pracowników co dziennie .
kasuje wpisy i docenia lizusów firmowych od 5 lat bez zmian . Nowe produkty nowe pomysły i nic ? brak normalności tylko ten biały murzyn sie tam najlepiej trzyma. k kierownik ch. najwyższego wsparcia.

większość wpisów jest kasowana , aby nikt nic nie wiedział.
zdjecie uzytkownika
W. cienistek. - 2015-06-24 21:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno nie widziałem u siebie przedstawiciela ? straszne te chińskie produkty.
A teraz zero obrotu u mnie na sklepie . przyjechali do mnie z hurtowni z energy źarówkami , tymi samymi co z talesa , cholera co za czasy tales przysyła przedstawiciela , hurtownia tej samej marki wysyła handlowca o co tu chodzi?
Bałagan w tej firmie chyba jest nie do opisania . Ciekawe ile wytrzyma ten z talesa przedstawiciel nic nowego , u nas na rynku w Opocznie , można taniej wszystko kupić be z jakiegoś problemu , i sprzedaje to za normalna cene a tu tylko czekać nowej gęby na mieśćie. W. Cienistek.
zdjecie uzytkownika
kurdanów .pl - 2015-06-24 22:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O coś nowego napisali o tym syfie czajnikowym. brałem ich produkty kilka razy i co? Reklamacje i n0n stop. Korekty czas i czas oczekiwania handlowcy tylko kłamią a na do datek ciągle jak to napisane nowe gęby , super zarządzanie
polecam szkolenie z zakresu częstotliwości wyrzucania w błoto pieniędzy ...
inne firmy które teraz nawiązują współprace handlową całkiem inne podejście do tematyki a tales zesr... ny i nie odnawialny Kraków i świat ....
zdjecie uzytkownika
mauer ela - 2015-07-05 10:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam się czegoś dowiedzieć na temat tej firmy , przypatkiem na sklepie spotkałam handlowca , odradzał mi tą historie , czyli raczej nie polecał tej firmy
dla takiej młodej osoby jak ja ? chyba coś jest z tych wpisów prawdą.
zdjecie uzytkownika
bogand - 2015-07-12 22:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś chce pracować w tej firmie nich najlepiej będzie prawnikiem albo adwokatem.
inaczej zostanie goło dupcem , cwaniaki i nie zrozumiałe warunki pracy .
już nie jeden został tam wykiwany. jest to kolejna firma złodziejska i bandycka.

Jutro mam spotkanie z osobą która też ma zamiar skończyć z tym gu nem.

Toaletes
zdjecie uzytkownika
teres - 2015-07-15 19:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś pilnuje swoich interesów to na pewno go nie oszukają, ale co to za frajda z pracy skoro trzeba się pilnować na każdym kroku, żeby pracownik szanował pracodawce, to pracodawca musi szanować pracownika. A tu nie ma i tego i tego. Jeśli ktoś jest uparty to myślę, że sobie poradzi, ale po co tracić nerwy.
zdjecie uzytkownika
Jack Zach - 2015-07-16 10:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej nie korzystam z wpisów na tej stronie , jestem byłym pracownikiem tej firmy
no cóż muszę tu podziękować kierownikowi Jurkowi za normalność w nie normalności.
Praca tej firmie obłożona totalną biurokracją , podobna jak się prowadzi działalność gospodarczą , tylko pojęcie działalności a pracowanie u kogoś i wykonywanie tego samego za marne grosze mija się z celem .
A w ogóle pozdrawiam całe biuro talesa panią Gosie, Izę ,Anie , i super sprytnego
doskonałego Jurka Kierownika.
Przez ten krótki czas bardzo duże doświadczenie zdobyłem.
Polecam prace tam tylko dla tych którzy chcą zdobyć tam cenne doświadczenie
Kariera w tej firmie to raczej coś bardzo odległego .
Wiadomo jak trudno teraz o normalną prace ...
Ale to już przeszłość Pozdrawiam Jack Zach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tales Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tales Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert