Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tales Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Tales Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Malgosia - 2010-09-19 13:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od jak dawna ta spółka zatrudnia pracowników? Czy wiesz coś o tym? Opinia pracowników to siła przebicia wielu firm w miejscowościach takich jak Kraków , pozostaw swoją opinię o firmie Tales Sp. z o.o.. Co dobrego a co negatywnego wiesz o tej spółce? Inni z wielką chęcią też o tym poczytają. Od kiedy tam pracujesz? Czy można tam dobrze zarobić?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-09 10:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Malgosia - 2010-09-19 13:48:21

Cześć, chciałbym polecić każdemu zakład pracy Tales Sp. z o.o.. Praca w tej firmie jest nawet przyjazna, mili ludzie bywają a również kierownicy. Jestem pracownikiem tego przedsiębiorstwa od kilku miesięcy i nie chciałbym zmienić jej w ogóle. Dla osób które myślą nad pracą w Tales Sp. z o.o. mam zamiar napisać że warto próbować, nie bywa łatwo się tutaj dostać aczkolwiek warunki bywają super! Polecam.

mysle ze najważniejszym atutem jest okres próbny dla handlowców po którym targety są wywindowane na poziom 200% tego co udao sie kazdemu sprzedac w tymże okresie próbnym, oraz nie bywała technika pozyskiwania samochow dla handlowców, szef firmy kupuje rozbite seicenta i inne fiaty, naprawia u jakiegos domorosłego mechanika ze wsi pod niepołomicami a potem każe ludziom tym jeździc.... cudowna praca... reszte dopowiedzcie sobie sami.
zdjecie uzytkownika
krakus - 2011-06-26 03:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Tales, która mieści się w Krakowie na ul. saskiej (Rybitwy) według mnie nie jest godna polecenia. Szef firmy podobno obiecuje jakies prowizje i dodatki do wypłaty np. paliwowa której nikt nigdy nie widzial. Dodatkowo w firmie panuje bałagan i brak porządku zarówno w "papierach' jak i magazynie. Jak jeżdze po hurtowniach takiego syfu nie widziałem. Magazynierzy - bez komentarza. Pozdrowić mogę jednynie panie pracujące w biurze:) PS. Panie (usunięte przez administratora) polecam ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA TOWAR NA MAGAZYNIE ZA KTÓRY PAN ZAPŁACIŁ, w koncu to pana pieniądze.
zdjecie uzytkownika
TARNÓW TALES - 2011-07-10 05:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Talesowi w tarnowie dziękujemy, pan który do nas przyjeżdza wiecznie ma jakieś braki, a towar dowozi na zasadzie "przywioze następnym razem" i zapomina. Zawsze czeka sie conajmniej kilka dni na dostawe. NIE POLECAM TEJ HURTOWNI!!!
zdjecie uzytkownika
dobra rada - 2012-02-27 21:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moja dobra rada szefie talesa kontroluj swoj magazyn bo ci towar rozniosą poza tym ciagle sa braki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2012-07-05 11:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JEST TAK ZLE JAK PISZECIE PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE ,DUZO SIE NAUCZYŁEM I PRZEDEWSZYSTKIM ZDOBYŁEM DOSWIADCZENIE ABY MOC ISC DALEJ.A ZAROBKI TO TAK NAPRAWDE ZALEZA OD HANDLOWCA (MUSI SIE TROCHE POSTARAC I WTEDY ZOSTANIE WYNAGRODZONY.A WARUNKI SZEF JEST UGODOWYM CZŁOWIEKIEM I ZAWSZE MOZNA SIE Z NIM DOGADAC.
zdjecie uzytkownika
Hypatia - 2013-09-25 11:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w firmie Tales niespełna rok. Atmosfera w pracy super, dziewczyny w biurze we wszystkim pomagają, szef to bardzo ugodowy i po prostu dobry człowiek. Kierowniczka wymagająca ale bardzo sprawiedliwa, zawsze potrafi znaleźć złoty środek. Pracowałam w różnych firmach od praktycznie 18 roku życia, ale to jest pierwszy zakład pracy któremu mogę wystawić 5 gwiazdek pod każdym względem. Szczerze polecam !!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 20:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa umowy zlecenia czy o dzielo trudno w pracy tej wytrzymac fizycznie czy mozna sie przyzwyczaic prosze o wasze zdanie czy warto aplikowac pozdrawiam!!
zdjecie uzytkownika
xx - 2013-11-28 10:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hypatia - 2013-09-25 11:28:07]:
kierowniczka potrafi znależć złoty środek?,o kim ty mówisz ,przecież to osoba zupełnie niekompetentna ,która najlepiej zna się na robieniu zestawień i tabelek a do tego nie trzeba być kierownikiem natomiast o handlu nie ma zielonego pojęcia do czego sama się przyznaje otwarcie,obecnie w firmie więcej powoduje zlego niż dobrego swoją ignorancją,cięzko uwieżyć że tak długo można utrzymać się na stanowisku nie reprezentując nic sobą,może czas się przebudzić!
zdjecie uzytkownika
krak - 2013-12-20 15:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tales przypomina tytanika,niedługo zacznie tonąć przy takiej organizacji,atmosfera w firmie jest tak napięta,że wiekszość ludzi myśli o zmianie pracy,czeka tylko na dobrą okazję,szef jest skłócony z połową załogi ,jak może dobrze dziać się w takiej firmie,nie polecam tam pracy nikomu,dobrze ,że już tam nie pracuję,mam przynajmniej normalnego szefa!
zdjecie uzytkownika
zz - 2014-01-08 19:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tym Titanikiem to święta racja przy tej polityce jaką prowadzi szef.
Warunki płacowe tak zagmatwane że nikt nie wie o co chodzi.
Jak ucieknie połowa ludzi do konkurencji to dno pewne.
Lepiej się rozglądnąć za jakąś rozsądną firmą i z należytą kasą .
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2014-02-12 18:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dzięki za opinie, bo szukając czegoś o Tales w google wychodzi tales, ale z minetu, więc trudno o opinie.
zdjecie uzytkownika
mariuszek - 2014-03-20 23:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, "jak ucieknie", to że do tej pory nie uciekli musi oznaczać, że w jakiś sposób jednak zależy im na Talesie
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-03-21 20:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niby dlaczego ludzie mają od Tales uciekać? Nie za darmo dostali te wszystkie certyfikaty rzetelności i wiarygodności..
zdjecie uzytkownika
LOL - 2014-04-23 15:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostając wypłatę patrzysz na certyfikaty swojej firmy? :D
zdjecie uzytkownika
Shawik - 2014-07-22 19:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
:) :) :)
zdjecie uzytkownika
wow - 2014-08-01 10:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo tales!zrywanie świeżo zawartych umów z poważnymi firmami równa się powolnemu upadkowi firmy bo nikt już nie będzie takiej firmy traktował poważnie!fama pójdzie dalej,nie da się tak prowadzić firmy,niestety nie ma tam kto nią kierować gdyż pani kierownik się do niczego nie nadaje, chyba że do robienia zestawień ,no cóż kiedyś ta firma miała potencjał...
zdjecie uzytkownika
Kora - 2014-09-03 13:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@LOL Z tej perspektywy rzeczywiście certyfikaty nie wiele mogą pomóc. Ale czy aby na pewno cały czas tak sytuacja w Talesie panuje? Przecież wszystkie produkty, które sprzedaje Tales są dosyć 'chodliwe'. Może rzeczywiście potrzebna jest świeża miotła w postaci nowego kierownika i wszystko wróciłoby na właściwe tory?
zdjecie uzytkownika
mazi - 2014-10-06 23:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może ktoś poda konkrety?ile tam można zarobić?czy jest jakaś podstawa itp.
zdjecie uzytkownika
Lorik - 2014-10-21 18:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem, czemu ta firma ma jakies problemy, skoro sprzedaz szla im bardzo dobrze. Pracowalem niedaleko i czasem gadalismy na papierosie. Nie wiem jak jest teraz i przypadkiem trafilem na watek o tej firmie. Moze mnie ktos oswiecic? Nie mam juz kontaktu z ludzmi stamtad, ale jakby co coś tu wstawie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tales Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x