logo AMcorp

AMcorp

Skarżysko-Kamienna

Opinie o AMcorp

Lucjan 2014-01-31 22:09
Witam. Pracowałem dla nich. Wypłacalni są!!!!! ja niestety w stanach teraz jestem. Potrzebowałem przeczekać czas aż wizę dostanę. spoko.
6
LUcek 2014-02-04 12:47
A gdzie mają siedzibę? może ja bym spróbował, bo w ostatniej firmie top.... jakoś nie wypłacili mi do tej chwili kasy za ostatni miesiąc:-)
4
Roman 2014-02-06 12:50
Z zycia kolegi ktorego znam wiem ze nie ropacuje w dostepnych godzinach prawie całą dobę do dyspozycji 4 rano odebrac auto(usunięte przez administratora)
1
Ja 2014-02-07 13:58
Czyli o 4 rano się nie da odebrać auta od nich? Bo nie jarzę
Wiktor 2014-02-23 16:14
Możesz i o północy odebrać. ja zdawałem o 2 w nocy. I nie było problemów. A koleś powyżej pisze o czymś innym całkiem i nie na temat chyba. Bo w inne pracował wypożyczalni. Pozdrawiam.
Anonimowy 2014-05-05 12:27
O czym wy tu piszecie? O tym że nie można auta odebrać? przecież tu chodzi o opinię o pracodawcy.
jak dla mnie jako pracodawca jest spoko.
1
wlazly 2014-10-24 18:49
Witam,
Pracowalem 7 miesiecy,firma bardzo dobrze wyplacalna, niestety nie poradzilem sobie w szkole i musialem wrocic w rodzinne strony.Ogolnie polecam.
2
Krzysztof 2014-11-13 13:26
(usunięte przez administratora) praca ciezka, a atmosfera kiepska..
2
Jacek 2014-11-26 11:54
Pracowałem, w sumie nie długo ale wystarczająco aby napisać co o nich sądzę. Praca może i ciężka ale satysfakcjonująca. Jeśli chodzi o atmosferę w relacjach z innymi pracownikami była bardzo w porządku. Niestety relacje biuro-pracownik, żenada. (usunięte przez administratora)
JA 2015-01-15 15:42
Praca nie jest ciężka, ja miałem problem tylko ponieważ dużo zleceń nocnych dostawałem, ale miałem dużo godzin przepracowanych dla jednych dobrze, a dla innych źle.
ejskar 2015-05-05 09:07
Nie polecam tej firmy.
4
anonim 2015-05-26 13:11
POLECAM ! BARDZO ZADOWOLONA!
1
SRECK 2015-06-18 11:50
solidna firma,dziękuję;-)
Jack 2015-08-03 11:01
Jest ok
Łukaszz 2015-08-28 13:42
Bardzo profesjonalny serwis,konkurencyjne ceny,miła obsługa,gorąco polecam!!!
Klaudek 2015-08-28 13:50
Jestem bardzo zadowolona..
rafciol 2015-08-28 14:46
moja ocena 5/5 nic wiecej nie mozna dodac. dziekuje
duszek 2016-06-08 11:48
Czemu nie polecasz zakładu kosmetycznego w Śródmieściu - wg mnie bardzo dobry!
Fajna praca, dobre zarobki.
advertisement 2016-06-21 18:48
Polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
Hamilton 2016-07-17 17:58
Jestem stałym klientem i polecam tą firmę w 100% miła obsługa doskonałe Auta czyste i zadbane polecam wszystkim
majka 2016-08-25 14:49
jeśli jest to dobrze wynagrodzone to jak najbardziej mogę jechac i dwa razy tyle, nie widzę w tym żadnego problemu. a tak w ogóle to gdzie oni ogłoszenia o pracę publikują>?
1
REKLAMA. 2017-04-26 17:49
Kurs pełnej księgowości prowadzony jest od podstaw do samodzielnego księgowego. W czasie 120 godzin lekcyjnych zajęć aż 80% zajęć poświęcamy na ćwiczenia praktyczne. Oferujemy konkurencyjne ceny już od 699zł przy kursie z samej praktyki. Dostępne tryby zajęć to: dzienny, wieczorowy i weekendowy.

Kurs księgowości realizujemy w kilkunastu polskich miastach: Białymstoku, Bydgoszczy, Gdańsku, Katowicach, Krakowie, Lublinie, Olsztynie, Opolu, Poznaniu, Siedlcach, Szczecinie, Warszawie, Wrocławiu, Łodzi, Zielonej Górze, Rzeszowie. Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach, liczba miejsc jest ograniczona.

W Warszawie istnieje możliwość realizacji kursu w jednej z wybranych lokalizacji:

- kurs weekendowy (soboty i niedziele) przy ul. Żurawiej 47 (Centrum)
.REKLAMA 2017-04-26 17:56
Kurs pełnej księgowości prowadzony jest od podstaw do samodzielnego księgowego. W czasie 120 godzin lekcyjnych zajęć aż 80% zajęć poświęcamy na ćwiczenia praktyczne. Oferujemy konkurencyjne ceny już od 699zł przy kursie z samej praktyki. Dostępne tryby zajęć to: dzienny, wieczorowy i weekendowy.

Kurs księgowości realizujemy w kilkunastu polskich miastach: Białymstoku, Bydgoszczy, Gdańsku, Katowicach, Krakowie, Lublinie, Olsztynie, Opolu, Poznaniu, Siedlcach, Szczecinie, Warszawie, Wrocławiu, Łodzi, Zielonej Górze, Rzeszowie. Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach, liczba miejsc jest ograniczona.

W Warszawie istnieje możliwość realizacji kursu w jednej z wybranych lokalizacji:

- kurs weekendowy (soboty i niedziele) przy ul. Żurawiej 47 (Centrum)
Jakub 2017-05-17 10:59
Jedyne, co jest pewne w tej firmie to zarobki. Pracowałem tam przez rok i zawsze wszystko było na czas. Niekiedy był problem z grafikiem i wolnymi dniami, ale to jak zawsze jest kwestia dogadania się. Pracują tam w porządku ludzie, więc raczej nie było to zazwyczaj aż tak trudne.
matimati 2017-05-17 15:43
Nie zawsze mam czas, aby zarezerwować wcześniej samochód, ale jeszcze mi się nie zdarzyło, że nie było dla mnie dobrego samochodu. Poza tym często jeżdżę w nocy, więc godziny odbioru i zdawania samochodu w moim przypadku są bardzo późne. Nigdy nie miałem kłopotów związanych z tym, że chce skorzystać z ich usług o 3 w nocy.
Norbii986 2017-05-18 12:01
Firma dba o pracowników. Pensje są w porządku i nie ma problemów z ich wypłacanie, wiem bo sam pracowałem tam przez 3 lata. W sieci krążą różne opinie na temat Carfree, część z nich jest bardzo negatywna i kompletnie się z nimi nie zgadzam. Mogę powiedzieć tylko tyle, że praca w Carfree w Krakowie była całkiem spoko.
2
JakubJK 2017-05-18 13:59
Przekonał się do tej firmy dopiero kiedy sam wypożyczyłem auto. Nie sądziłem, że może się to odbywać w tak prosty sposób. Pani, która akurat wtedy mnie obsługiwała była miła i odpowiedziała na wszystkie moje pytania i rozwiała wszelkie moje wątpliwości. Myślę, że jeszcze kiedyś do nich wrócę.
zocha 2017-05-19 12:25
Praca z klientem bywała męcząca, bo wymagania niektórych z nich były bardzo wysokie. Mimo to zawsze w pracy znalazł się ktoś kto podniósł moje samopoczucie i nastawienie. Starałam się nie narzekać, bo pensja tam nie była niska i zawsze można było liczyć na to, że zostanie wypłacona w terminie.
REKLAMA 2017-05-21 09:23
Kurs pełnej księgowości prowadzony jest od podstaw do samodzielnego księgowego. W czasie 120 godzin lekcyjnych zajęć aż 80% zajęć poświęcamy na ćwiczenia praktyczne. Oferujemy konkurencyjne ceny już od 699zł przy kursie z samej praktyki. Dostępne tryby zajęć to: dzienny, wieczorowy i weekendowy.

Kurs księgowości realizujemy w kilkunastu polskich miastach: Białymstoku, Bydgoszczy, Gdańsku, Katowicach, Krakowie, Lublinie, Olsztynie, Opolu, Poznaniu, Siedlcach, Szczecinie, Warszawie, Wrocławiu, Łodzi, Zielonej Górze, Rzeszowie. Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach, liczba miejsc jest ograniczona.

W Warszawie istnieje możliwość realizacji kursu w jednej z wybranych lokalizacji:

- kurs weekendowy (soboty i niedziele) przy ul. Żurawiej 47 (Centrum)
olo 2017-05-22 12:32
Tylko dwa razy miałem okazję skorzystać z ich usług. Aby mieć pewność, że nic nie stanie na mojej drodze do celu specjalnie rezerwowałem auta ok. tydzień wcześniej, aczkolwiek słyszałem, że zazwyczaj nie ma problemu z wypożyczeniem auta tego samego dnia. Jestem zadowolony, bo wszystko w obu przypadkach było ok.
nadja 2017-05-22 13:57
Pracowałam tam tylko miesiąc, ale zrezygnowałam tylko dlatego, że nie byłam w stanie pogodzić studiów z pracą. Zaczynając i kończąc pracę nie miałam najmniejszych nawet problemów. Pensja została mi wypłacona zgodnie z umową, więc wszystko przebiegało w przyjaznej atmosferze.
Agata 2017-08-07 08:54
@nadja rozumiem, że poleciałabyś pracę w AMcorp dla osób dostępnych na cały etat? Czy chciałabyś więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą? Jakie są zalety pracodawcy? Te informacje są przydatne w poszukiwaniu pracy.
Zostaw swoją opinię o AMcorp - Skarżysko-Kamienna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMcorp