Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CARFREE

Pracowałeś w firmie CARFREE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lucjan - 2014-01-31 22:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam. Pracowałem dla nich. Wypłacalni są!!!!! ja niestety w stanach teraz jestem. Potrzebowałem przeczekać czas aż wizę dostanę. spoko.
zdjecie uzytkownika
LUcek - 2014-02-04 12:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A gdzie mają siedzibę? może ja bym spróbował, bo w ostatniej firmie top.... jakoś nie wypłacili mi do tej chwili kasy za ostatni miesiąc:-)
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-02-06 12:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z zycia kolegi ktorego znam wiem ze nie ropacuje w dostepnych godzinach prawie całą dobę do dyspozycji 4 rano odebrac auto(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-02-07 13:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli o 4 rano się nie da odebrać auta od nich? Bo nie jarzę
zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2014-02-23 16:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz i o północy odebrać. ja zdawałem o 2 w nocy. I nie było problemów. A koleś powyżej pisze o czymś innym całkiem i nie na temat chyba. Bo w inne pracował wypożyczalni. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Anonimowy - 2014-05-05 12:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O czym wy tu piszecie? O tym że nie można auta odebrać? przecież tu chodzi o opinię o pracodawcy.
jak dla mnie jako pracodawca jest spoko.
zdjecie uzytkownika
wlazly - 2014-10-24 18:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Pracowalem 7 miesiecy,firma bardzo dobrze wyplacalna, niestety nie poradzilem sobie w szkole i musialem wrocic w rodzinne strony.Ogolnie polecam.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-11-13 13:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) praca ciezka, a atmosfera kiepska..
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-11-26 11:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem, w sumie nie długo ale wystarczająco aby napisać co o nich sądzę. Praca może i ciężka ale satysfakcjonująca. Jeśli chodzi o atmosferę w relacjach z innymi pracownikami była bardzo w porządku. Niestety relacje biuro-pracownik, żenada. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-01-15 15:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest ciężka, ja miałem problem tylko ponieważ dużo zleceń nocnych dostawałem, ale miałem dużo godzin przepracowanych dla jednych dobrze, a dla innych źle.
zdjecie uzytkownika
Komentator - 2015-05-04 09:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma to dramat... Nie polecam
zdjecie uzytkownika
ejskar - 2015-05-05 09:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-05-06 11:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się. Widać że ktoś robi wpisy pozytywne żeby zasłonić negatywy. Komuś zależy na tym. Nie polecam tej firmy. Żenada..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-26 10:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
większośc komentarzy pisana co kilka minut, albo pisze je jedna osoba albo ktoś na zlecenie :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-26 13:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POLECAM ! BARDZO ZADOWOLONA!
zdjecie uzytkownika
SRECK - 2015-06-18 11:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
solidna firma,dziękuję;-)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-07-07 23:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne... Szukalam opinii o tej firmie i na innym forum, polki.pl, sa dokladnie takie same pozytywne wpisy. Zastanawiajace. Nie zaryzykuje.
zdjecie uzytkownika
Jack - 2015-08-03 11:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ok
zdjecie uzytkownika
Łukaszz - 2015-08-28 13:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo profesjonalny serwis,konkurencyjne ceny,miła obsługa,gorąco polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Klaudek - 2015-08-28 13:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolona..
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 13:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
rafciol - 2015-08-28 14:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja ocena 5/5 nic wiecej nie mozna dodac. dziekuje
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-09-24 18:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanka pracuje w biurze, po okresie próbnym dostała umowę o pracę.Wynagrodzenie pewnie zależne od stanowiska.Strona firmy www.carfree.pl tam wyślij zapytanie o pracę.
zdjecie uzytkownika
hanna b. - 2015-10-24 20:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to świetnie jak dają umowę o pracę, to mnie się podoba. tylko ciekawe bardzo jak się cały biznes kiręci, bo chciałabym może zdobyć u was na biurze zatrudnienie. w sumie nie wiem jak to jest popularne wypożyczanie samochodów w naszym kraju, dla mnie to wydaje się n adal usługą dość luksusową jak na kraj gdzie większość osób nadal jeździ starym fiatem
zdjecie uzytkownika
Nie Trollica - 2016-01-05 23:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że się sztuczny ruch tu zrobił ;))) taa się rzuciła konkurencja do gardła ;) Ja napisze dla tych co chca info jak tam robota wyglada. Łatwo nie jest, bo wadomo to nie od 7-15 za biureczkiem. Pracowałam i na infolinii i przy samochodach, wiadomo ludzie rózni. Warszawska klientela ma czasem wymagania, że hej a ty potulnie przytakuj, no ale życie ;)) Jest cisnienie ze klinta ma zawsze racje i trzeba zeby był zadowolony. Robota w nocy...Wiadomo nie dla każdeego. Ale firma wypłacalna i jak ktos liczy sie z praca po nocach to polecam. Jak ktos chce sie poobijac to nie radze, bo szef luka czesto.
zdjecie uzytkownika
walenrod - 2016-01-06 15:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nie Trollica dzieki, w koncu ktos pisze do rzeczy. wiadomo ze robota za lekka nie jest ale np dla mnie wazne jest zeby firma placila na czas i dawala poczucie stabilnosci a z tego co widze to na to mozna tam liczyc. a umowa?
zdjecie uzytkownika
swiety - 2016-01-07 19:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super wypożyczalnia szybka rezerwacja nie ma problemu z samochodami jak nie ma jakiegoś dają inny cenny przystępne ja wypożyczam już kilka kronie z Carfree i jestem zadowolony maja foteliki,nawigacje itd polecam :)
zdjecie uzytkownika
na plus - 2016-01-12 03:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Także jestem bardzo zadowolony z wypożyczalni Carfree. Zgodzę się, że ceny są okej, z pewnością nie są zawyżone. No i samochody bardzo dobre jakościowo.
zdjecie uzytkownika
Oksla - 2016-03-04 18:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie było bezpieczne to już dawno by upadli @Obiektywny. Więc może jednak nie jest tak tragicznie jak to wszyscy malują. Tym bardziej, że szukają teraz głównej księgowej w Kielcach. Takiej osobie zapewniają umowę o pracę i możliwość samorealizacji.
zdjecie uzytkownika
duszek - 2016-03-04 19:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje w tej firmie praktycznie od początku jej istnienia i wpisy konkurencji jak to jesteśmy źli i straszni można włożyć między bajki. Umowy o pracę, płatność pensji w terminie, fajny młody zespół - hmm droga konkurencjo pytanie czy u Was jest równie dobrze... ? to pytanie pozostawiam otwarte ;)
zdjecie uzytkownika
3er - 2016-03-06 18:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Oksla nietstety wz tego co widze to oferty pracy od nich szybciutko rozelszy widocznie nie jest jednak tak zle jak to ludzie tutaj pisza :) inaczej firma by nie istniala
zdjecie uzytkownika
terek - 2016-03-12 17:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma trzyma się ciągle i to całkiem nieźle, @3er, pracownicy jakoś nie mają zamiaru się zwalniać ponieważ dostają umowę o pracę i mają możliwość udziału w szkoleniach.
zdjecie uzytkownika
iggy - 2016-03-14 18:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że firma się trzyma @terek. Nawet rotacji nie ma wśród pracowników, co jest zdecydowanie gwarantem stabilnego zatrudnienia i zawieranej umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
eddie - 2016-03-16 18:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
iggry, z jednej strony brak rotacji to plus, ale z drugiej - trudno się dostać, bo miejsca się nie zwalniają. Za to z tego co wiem ludzie chwalą sobie tutaj atmosferę, jest fajny młody zespół i kazdy ma umowe o pracę.
zdjecie uzytkownika
row - 2016-03-18 18:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eddie ja z własnego doświadczenia wiem, że jeżeli wiesz, że chcesz gdzieś pracować, to nawet bez konkretnej oferty warto czasami pójść do firmy i osobiście złożyć cv. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
uyhk - 2016-04-17 20:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślisz że tak się udaje? A to nie jest troszkę nachalne? chociaż z drugiej strony widać że ci zależy
zdjecie uzytkownika
REKLAMa - 2016-04-27 19:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
polkxi - 2016-05-09 12:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reklama, nie ma to jak autopromocja. Wedlug mnie zrobienie samego kursu to nie wszystko. Oczywiście jest to istotne, ale w międzyczasie powinno się gdzieś jakieś praktyki robić i zdobywać doświadczenie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie CARFREE!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CARFREE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert