Opinie o Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j. w Nowy Targ

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j.. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pozostałe - sprzedaż detaliczna

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j. w Nowy Targ

baner wywiady
-.-

Czy tylko mnie denerwują nowe reklamy i logo Pana steskala? Kiedyś pracowałem w tej firmie i trochę wiem jak tam jest od 'środka' i jak widzę tą 'miłość' i szacunek to mnie cofa ????

Były
@-.-

Takie sklepy omijam szerokim łukiem. Nazwa ośmieszająca, parking żenujący, ceny w sklepie wysokie. Najdroższy sklep wNTargu. Odradzam zakupy wszystkim znajomym że względu na ten parking,

zibi

Uwaga na ten sklep zaparkowałem i poszedłem na zakupy po powrocie otrzymałem kwit do zapłaty w wysokości 170 zł za brak opłaty parkingowej.Pomimo że wyjaśniłem wszystko email-em,to reklamacja nie została uznana. a wystarczyło sprawdzić monitoring czy rzeczywiście wchodzę do sklepu.Od tego incydentu już nigdy do tego sklepu nie wejdę.Myślę ze PAN STESKAL tym się nie przejmie.

klientka "Pana Steskala" ...
@zibi

kilka osób z moich znajomych miało podobny problem, ja dwa razy zdążyłam dogadać się z panią, która już wypisywała wezwania do zapłaty (miałam kwit w kieszeni/torebce), odstrasza klientów i nic więcej

Anna

Nie polecam. Żeby mieć premie, trzeba mieć dobry arkusz i chować towar pod ladę. Firma wyzyskuje ludzi, połowa wypłaty w kopercie, nie płatne nadgodziny. Najniższe stawki na Podhalu.

@Klientka

Czyli sądzisz, że to ten chlebek spod lady? I atmosfera Ci się tam na pewno podoba, bo z tego co widzę chyba niektórzy pracownicy mają co do niej pewne wątpliwości

Mikołaj Nowy wpis

Jest teraz troche ofert pracy. Szczególnie sezonowej. Na lato szukają pracownika do produkcji lodów. Praca tylko o czerwca do września ale jaką wybór co do umowy. Można dostać normalna uop. Prócz badań sanepidu trzeba mieć jakieś doświadczenie czy przyuczają? Ktoś był już na rekrutacji i coś napisze na ten temat?

Beti Nowy wpis

W skrócie: -Bardzo wysokiej wymogi -Niepłatne dodatkowo nadgodziny -Niepłatne dodatkowo Święta -Obiecywane premię i pseudo benefity praktycznie nie istnieją -Wypłata w kopercie pod stołem -Wysokie lojalki za wymagane do pracy ubrania -Nic nie wnoszące szkolenia online -Ciągle kontrolę audyty itp żeby tylko coś uciąć -Słaba pensja - czasami praca za 2 osoby ponieważ kierownictwo musi uciąć dniówki lojalki za wymagane do pracy ubrania -Nic nie wnoszące szkolenia online -Ciągle kontrolę audyty itp żeby tylko coś uciąć -Słaba pensja - czasami praca za 2 osoby ponieważ kierownictwo musi uciąć dniówki

Alicja Nowy wpis

Dzień dobry. Właśnie szukają na stanowisko POMOCNIK PIEKARZY, czy ktoś był na rozmowie i może coś napisać? Będę wdzięczna za każde info.

Majk Nowy wpis
@Alicja

Byłem i pytałem o pracę. Rozmowa normalna. Czekam na telefon z odpowiedzią

Kamila

Nie rozumiem Po co były podwyżki ? Tak sensownie . Każą nam obcinać dniowki więc jeden piernik czy dali by podwyżkę czy obcięli dniówkę. Ciekawe czy " wszyscy " sobie tak obcinają...chwilę był spokój w firmie ale widzę że od nowa zaczyna się robić....

@Kamila

A przedstawisz to w liczbach? Jakie podwyżki dali tak konkretnie i co z tymi dniówkami? Sumarycznie jak to wychodzi w ostatecznym rozrachunku?

Nika
@Katarzyna

Bardzo kiepsko. Gdyby nie kazali obcinać dniówek to wypłata była by super ale tak to lipa.

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j. na stanowisko SPRZEDAWCA? Czy przeprowadzana jest wstępna rozmowa telefoniczna?
logo firmy MAGAZYNIER
Nowy Targ
Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j.
(279 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Mieszkaniec Kowańca

Ogólnie rzecz biorąc porażka, a żeby pieczywa na kolację o godzinie 19.15 nie kupić. Pustki na półkach piekarniczych. Szczerze zadbajcie o to, aby nawet ktoś kto przyjdzie przed zamknięciem mógł kupić pieczywo na kolację.. Nie patrzcie pod swoje premie.. Tylko pod ludzi. Bo takie sytuacje zniechecaja i lepiej do rynku jechać i mieć pewne.

Zuzanna
@Anna

To może chociaż można te nadgodziny odebrać jako wolne?

Pracujaca
@Anna

Pracuje w tej firmie jakiś czas i nadgodziny są płatne znowu nie opowiadajcie . A z tymi arkuszami to prawda oni się cieszą że sklepy mają 100 procent a taka prawda że chowają dziewczyny a później jak nie sprzedadzą to chcą upchać na iiny sklep a klientowi się nie sprzeda bo do arkusza musi być. Hahahaha masakra .

Klientka
@Anna

Nie wiem czy o tym w tym mowa ale kiedyś przyszłam na sklep o 13 i nie było chleba żytniego a wróciłam się później za 2 godziny bo zapomniałam bułki tartej to chleb się znalazł a podobno jedna dostawa mają . Lubię u was robić zakupy dobre macie rzeczy

@Klientka

Wojtas

Nie polecam pracy w tej firmie.srednie wynagrodzenie a wymagania masakra.karty kontroli,kontrola pracownikow,premie nie do osiagniecia a jak sa smiech na sali.te same pieniadze albo lepsze bez zadnego stresu gdzie indziej

@Wojtas

Jaka karta kontroli? Pierwszy raz słyszę o takim wynalazku

Pracujaca
@Anna

Karty Kontroli normalne arkusze 2 w miesiącu większośc sklepów chowa towar to ma dobre arkusze. A nie chowasz to jesteś w tyle . A szefostwo tego nie widzi

Anna.w.
@Pracujaca

Z tym chowaniem to wszyscy wiedzą jak jest. Nie realne jest mieć zawsze wszystko musiała byś mieć każdy towar do końca bo nigdy nie wiesz co sprzedaż. A nikt wróżka nie jest. Taka prawda. Firma na poziomie bardzo dużym bo taka prawda ale tego oni zrozumieć nie mogą że raz idzie jedno a raz drugie. Tyle w temacie. Pozdrawiam pracownica.

Misia
@Anna.w.

Bardzo dobrze napisane. Musiała byś mieć każdego produktu bądź ile a prawda jest taka że jak rano się nie odsprzedaż z części towaru to później się " bujaj " z tym... Pewnie nie mówię żeby nie było wyboru popołudniu ale jak nie ma czegoś to kupi co innego. Z autopsji sprawdzone. Sporadyczny wypadek jak czegoś nie ma i mówi że dziękuję nie chce nic.

Jolanta

Widzę ze szukają pomocy kuchennej i kucharza :) czy te stanowiska różnią się bardzo pod względem wynagrodzeń? Może jakiś pracownik się wypowie?

-.-

Kierowca zawodowy
@-.-

Jak jeszcze długo ledowa reklama z idiotycznym logo Pan Steskal.pytam kogo Pan?będzie oslepiała i rozpraszała kierowcow na ul.ludzmierskiej...

Klient
@-.-

W serze żółtym trafiają się włosy, folia.. Zero higieny nie polecam tego sklepu.. Drogie produkty i złe traktowanie klientów.. Masakra. Spróbujcie zrobić zakupy za re sama kasę gdzie indziej. Zobaczycie roznice

Śmiech
@-.-

Omijam z daleka . nazwa,,Pan Steskal ,, , drożyzna, śmieszny parking,. Takie sklepy powinny być bojkotowane. Oby padł jak najszybciej. Żenada!!!!!!!!

Były
@-.-

Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j. poszukuje pracownika na stanowisko Kucharz. Czy ktoś z Was brał udział w procesie rekrutacji? Podzielcie się swoimi wrażeniami.

Ona
@Administrator

Pracowałam w ich restauracji, warunki są na prawdę dobre, fajna atmosfera w pracy, zgrany zespół :) Polecam, zrezygnowałam z powodów niezależnych ode mnie, ale jeśli będę miała możliwość planuję wrócić :)

Halina
@Ona

Czyli zarobki też są dobre? :)

On

Czy da się rozwiązać umowę za porozumieniem stron jak najszybciej

Jolanta
@On

A co takiego dzieje sie w firmie, ze rezygnujesz?

Sss
@zibi

Gdzie znajduje się ten sklep że trzeba płacić karę za parking

@Sss

Plac Evry Nowy Targ

Klient
@zibi

Firma Pan Steskal nic nie może zrobić w tej sprawie ponieważ parking został wynajęty zewnętrznej firmie i to ona nim zarządza. Zresztą na mandacie i kwitku z parkomatu widać do jakiej firmy należy parking.

@Klient

TO niech właściciele parkingu kupują sobie u PANA STESKALA ja ani myślę.

Jackie
@zibi

Wlasciciel-pan Piotr na pewno się tym nie przejmie. On i jego rodzinka to " Ludzie bez twarzy" , bez godności i honoru.

Pracownik firmy
@Jackie

Takie komentarze proszę sobie zachować dla siebie. W firmie dzieje się różnie, ale takie słowa to ostatnie co można powiedzieć o właścicielach firmy.

zniesmaczona była klientka
@zibi

Miałam niedawno podobne doświadczenie, przez roztargnienie zapomniałam wziąć biletu na parkingu i po powrocie z zakupów zastałam wezwanie do zapłaty 170 zł za jego brak. Na nic zdało się pisanie reklamacji i wysyłanie paragonu potwierdzającego dokonanie zakupów w galerii pana s. w tym czasie. Ostatecznie zapłaciłam karę ale ja i moja rodzina już nigdy nie pojawimy się w żadnym sklepie tej firmy. Pierwszy raz tak mnie poniżono i upokorzono jako klientkę i człowieka.

klientka "Pana Steskala" ...

Może przyszly pracownik

Witam jak wygląda praca w Steskalu jaka praca jakie wynagrodzenie Czemu na rozmowach zadają tyle pytań

Sylwia
@Może przyszly pracownik

A jakie konkretnie pytania Tobie zadali?

Czy wiecie coś o warunkach pracy w firmie Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j.? Czy warto aplikować na ofertę pracy Sprzedawca?

Administrator123
@Administrator

Nie polecam aplikować do firmy Piekarnio - Cukiernia -Delikatesy Ryszard Steskal sp.j

Nie polecam pracy w firmie Pan Steskal a szczególnie w galerii w Czarnym Dunajcu. Żądzi tam kierowniczka, która z pełnym wsparciem menagerki i szefostwa, pomiata pracownikami. Potrafi nawrzeszczeć na pracownika przy klientach, narobić plotek żeby skłócić zmiany albo ściągnąć dziewczynę do pracy w dzień wolny bo ona sobie nie radzi a często sobie nie radzi. Kto nie lubi pani kierownik ma obniżoną ocenę pracowniczą czyli mniejszą podwyzkę. Oczernia pracowników przed szefostwem a pani menager pomaga jej zamiatać wszystko pod dywan. W przeciągu 3 miesięcy odeszło ponad 10 osób. Więc jeśli lubisz stres, poniżanie i totalny chaos to zatrudnij się w nowej , pięknej galerii Pana Steskala w Czarnym Dunajcu

Joanna

@Wieloletnia pracownica, po Twoich komentarzach widać, iż cenisz sobie pracę w Steskal Piekarnia. Myślę, że dalsze wchodzenie w potyczki słowne z innymi użytkownikami forum do niczego nie prowadzi, dlatego może zechciałabyś napisać parę słów więcej na temat pracy w Steskal? Jak wygląda cały przepracowany przez Ciebie dzień?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wieloletnia pracownica
@Joanna

Jak dla mnie te wszystkie negatywne komentarze to tylko zwykła zemsta osób które z jakiegoś powodu wyleciały z pracy. Kto chce pracować i jest uczciwy będzie pracował i nie ważne czy są jakieś kontrole czy ich nie ma. Jeśli nie mam nic do ukrycia to czego mam się bać? Że ktoś przyjdzie i sprawdzi czy dobrze zrobie zamówienie czy mam porządek i czy jestem miła dla klienta ? Przecież to tylko dla mnie pomoc i nic więcej. Menadżerka też musi być twarda i konsekwentna bo inaczej wszyscy byśmy jej weszli na głowę. Ludzie zastanówcie się co wy wypisujecie bo to tylko o was źle świadczy i znaczy że żaden z was dobry pracownik

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
@Wieloletnia pracownica

a jak dla mnie to nie normalne zeby przewidzieć ile towaru na drugi dzien zamówić bo jak jest odpis to sa pretensje własnie od menadzerek a podobno sprawdzają zamówienia a pózniej mają pretensje mianowicie lidia bo z agatą idze się dogadać z lidią nie bo uniosła się dumą po awansie za kapowanie do audytora

natalia
@Wieloletnia pracownica

czemu się tak podlizujesz nie wiem premie dostaniesz za to jak się dowiedzą czy co

@Wieloletnia pracownica

Piszesz bzdury. Od tych kontroli uzależniona jest twoja wyplata i czy będzie premia. Ale zawsze wychodzi tak że podwyżek i premii nie będzie bo sklep wyszedł na 93%. Jaka płaca taka praca. Musisz się poniżać dla tych klientów bo inaczej cie zlinczuje. A wynagrodzenie jakie byli takie jest. I nie pisz takich bzdur bo szkoda

Krystyna
@Nowy

Kto zlinczuje? Właściciel całego interesu, kierownik sklepu, czy klient, bo tego zdania to nie zrozumiałam.

Pracuje u steskala owszem są premie uzależnione od osiągnięć sklepu trzeba spełnić wymaganą marżę, target, zwroty pieczywa na stoisku piekarniczym, karty kontroli, a często jest coś nie do osiągnięcia nie raz brakuje czegoś minimalnie i koniec, Są umowy lojalnościowe na UBRANIA ROBOCZE jak się zwolnisz wcześniej to musisz za nie zapłacić, PŁACISZ RÓWNIEŻ Za straty związane ze stoiskami mięsnym i warzywnym jeśli nie zmieścicie się w 3% strat także nie polecam :/

Krzysiek
@Pracownik

Racja

Natalia
@Pracownik

Zastanawiam się czy często zdarza się taka sytuacja, że nie udaje się spełnić którychś z kryteriów i premia przepada. Czy jednak może są to rzadkie przypadki. Jakie są te ewentualne koszta, które trzeba ponieść za ubrania i straty?

....
@Natalia

To nie są przypadki rzadkie. Premi nie ma w ogóle. Nie mówiąc o tym że nie mają szacunku do pracowników szczególnie szanowny Dyrektor i menadżerowie.

@Natalia

Nie liczyłbym na premie ani podwyżki. Zapłacisz za wszystko. Ubrania szkolenia i manka

Praca w tej firmie to pomyłka. Gdy idziesz na rozmowę o pracę to przeprowadzają ją jakbyś startował na stanowisko kierownicze musisz odbyć dwie takie rozmowy, obiecują ci cuda a w praniu wychodzi inaczej. Nie ma podwyżek ani żadnych premii bo szefostwo dotknęło covid ale pracownika już nie on niech robi za minimalna stawkę. . Jak wyjdzie manko to ci ściągają z wypłaty i nawet nie pytają czy się z tym zgadzasz a płacenie "manka" jest nielegalne. Jak ma ktoś ochotę dopłacać do interesu szefostwu to niech się tam przyjmie on się ucieszy a ty plac i płacz i pracuj za minimum. Skasują cie za wszystko. Jak się zwolnisz to zapłacisz za ubranie za szkolenie. Więc wyjdzie ci pół miesiąca za darmo. A na rozmowie nie wspominają o pokrywaniu kosztów szkoleń czy tzw. "manko".

Natalia

Jak dokładnie wygląda grafik pracy w firmie u pana Ryszarda Steskala? Niżej w komentarzach czytałam o pracy od poniedziałku do soboty. Czy sobota jest liczona jako normalny dzień pracy? Czy dodatkowo płatna, czy ma się wolny jakiś inny dzień?

Www

Wynagrodzenie w tej firmie nie jest uczciwe. Powinieneś mieć opłacone tyle godzin ile pracujesz. Musi się to w końcu zmienić.

Miodzik
@Www

Tam wszystko powinno być robione uczciwie. Nie ma dni wolnych robisz od poniedziałku do soboty. Sobota wliczona w urlop. Nie ma podwyższek ale ceny idą w górę... Robi się cały miesiąc bez niedziel.. Tak szanuje Szefostwo Dyrektor i inni nie doceniają człowieka jak zapierdziela się codziennie 6 dni w tygodniu. Nie mówiąc już o Szanowmym Dyrektorze który nie ma w ogóle szacunku. Aż przykro pisać że w tej firmie tak się dzieje ale przynajmniej już mam to za sobą.

e
@Www

a wiesz, że pracodawca może zarządać ujawnienia Twoich danych za szkalownie? radzę się zastanowić zanim zaczniesz kłamać na forum publicznym

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j. - Nowy Targ

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j.?

Zobacz opinie na temat firmy Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 1 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 476 708
  2. GoWork.pl 3 989 574
  3. linkedin.com 3 495 960
  4. olx.pl - praca 3 386 448
Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy Ryszard Steskal sp.j.
Przejdź do nowych opinii