Steskal Piekarnia Ryszard Steskal

Nowy Targ

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o Steskal Piekarnia Ryszard Steskal

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Steskal Piekarnia Ryszard Steskal

ed

Miałam przyjemność pracować w tej firmie i mam wrażanie, że ludzie piszą nie o tej firmie w której ja pracowałam. Być może większość opinii negatywnych jest tutaj bo ludzie mylą dwie firmy na rynku nowotarskim, które są o tej samej nazwie. wiem, że ta Ryszard to w Krakowie i Chrzanowie nie mają swoich punktów. to można sprawdzić na ich stronie www. a o tych punktach najwięcej tutaj jest negatywnych komentarzy. Z tymi wewnętrznymi waśniami to mogę się zgodzić. Pracowałam w wielu frimach tego typu i wszędzie to samo. Pracownicy tworzą sami atmosferę pracy - sami sobie. Nie będę tutaj wypisywała personalnie kto tam, który z pracowników najbardziej mąci i skłóca wszystkich ale jeśli chodzi o wypłaty to wszystko otrzymywałam zgodnie z umową i na czas, nikt mnie nigdy nie oszukał. wiedziałam za ilę pracuję bo o tym jesteśmy informowani od razu. Dają pakiety zdrowotne z których dwa razy korzystałam. tyle mam do powiedzenia. Teraz sama otworzyłam wlasną działalność i już inaczej patrzę na pracodawcę. Nikt nie widzi ile kasy muszą płacić Państwu poza naszą pensją. drugie tyle idzie na różne opłaty. Ciężko mi teraz na swoim, ciężko zarobić na pracownika a co dopiero na siebie ale ciągnę to bo zawsze marzyłam, żeby prowadzić swój sklep. Ale żadnych kokosów nie ma. Wychodzi tyle samo co u Steskala a stres i odpowiedzialność nieporównywalna. Ale żal zamykać, człowiek czuje się bardziej wartościowy samemu coś prowadząc.

Mamuśka

Witam. Ja tam akurat nie pracowałam,ale z takim zachowanie jak dzisiaj w tym sklepie nie spotkałam się jeszcze nigdy . Byłam na spacerze z dwójką dzieci (1,5 i 3 latka)weszłam do piekarni Steskal w Chrzanowie na ul. krakowskiej i Zamówiłam tam zapiekankę na ciepło mialam 5 min zaczekać. Dzieci jadły frytki i to tak przeszkadzało ekspedientce ze kazala mi wyjść ze sklepu bo jak to stwiedziła" nikt nie ma prawa jeść w tym sklepie nic innego co nie byla tam kupione". Poprostu zdębiałam i wyszlam jak mozna 1,5rocznego dziecku wytlumaczyc ze pani zabronila mu jesc w srodku??!!!!! Porażka!!!

ed
@Mamuśka 03.09.2015 21:57
Witam. Ja tam akurat nie pracowałam,ale z takim zachowanie jak dzisiaj w tym sklepie nie spotkałam się jeszcze nigdy . Byłam n...

pomyliła Pani firmy. nie o tego steskala chodzi. Ryszard Steskal nie ma sklepu w chrzanowie. to jest sklep Zbigniewa Steskala. i widzę, że wiele osób tutaj piszących myli te firmy

nick

Nie polecam pracy w tej firmie bo można sobie zniszczyć tylko zdrowie i psychike.A i tak w tej firmie niczego się nie dorobisz.Piszą głupoty żę mozliwość awansu podniesienia kwalifikacji ale niestety to nie prawda.Zycze tej firmie aby UPADŁA a szef obudzi sie z ręką w nocniku że miał firme ale audytorzy pomogli mu aby upadła.LUDZIE UCIEKAJCIE OD TEJ FIRMY I NIE KUPUJCIE ZADNYCH PRODUKTÓW Z PIECZYWA BO TO TYLKO SAMA CHEMIA

Trololo
@nick 30.10.2017 22:28
Nie polecam pracy w tej firmie bo można sobie zniszczyć tylko zdrowie i psychike.A i tak w tej firmie niczego się nie dorobisz....

Wszędzie masz teraz chemię i nie ma wyjatków. ????????

Mysza

Niestety popieram opinie które są niżej. Ciągle ino praca o wolne to trzeba sie czasem prosić. Wykorzystują pracowników nie ma w ogóle kto pracowac do tego niskie płace na prawdę bardzo niskie. Szefowie nie zdają sobie sprawy że życie też kosztuje jak zarabia się 1800 z palcem w (usunięte przez administratora) Za dużo wymagają. Sama w sobie firma jest okropna może byłaby lepsza gdyby szefowie oraz menadżerowie zaczeli doceniać człowieka i żeby nie myśleli że ludzie to roboty. Pozdrawiam były pracownik.

Joanna

@Julia możesz napisać tutaj, jaką decyzję podjęłaś w sprawie rozpoczęcia pracy w Steskal Piekarnia Ryszard Steskal? Jeżeli jesteś pracownikiem tej firmy, to prosiłabym Cię o podzielenie się z użytkownikami forum swoimi pierwszymi wrażeniami i napisanie kilku słów temat warunków zatrudnienia.

Bożena

Złe traktowanie pracowników, niskie płace, kierownictwo do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracownicy lawinowo zwalniają się z sieci sklepów Steskal dlatego szukają kolejnych naiwnych. U Steskala już nikt nie chce pracować. Odradzam pracę w tej firmie

Julia
@Bożena 13.10.2017 09:10
Złe traktowanie pracowników, niskie płace, kierownictwo do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracownicy lawinowo zwal...

Właśnie mam iść do pracy w Steskalu , ale po przeczytaniu opiń na temat tej firmy nie wiem co mam zrobić.

Joanna

@Lala piszesz, że Twoim zdaniem firma Steskal Piekarnia Ryszard Steskal powinna bardziej dbać o swoich pracowników. Rozumiem, że jesteś jednym z nich. Możesz powiedzieć co w Twojej ocenie wpływa na wykruszanie się pracowników? Jaka atmosfera panuje w Steskal Piekarnia Ryszard Steskal? Jakie warunki zatrudnienia oferuje pracodawca?

Lala

Tylko z tymi 10 osobami na swoje miejsce sie nie zgodze.JAKOS NIKT SIE NIE PCHA DO PRACY W STESKALU. Powinni. Bardziej dbac o pracownikow bo zaczynaja sie wykruszac i bedzie jeszcze gorzej jak tak bede dalej robic z ludzmi....

Lala

Uwolniona.....* Czyzby pisala to nasza ulubiona menadzerka...a ktoz by inny.... Popracujecie sami sie przekonacie jak tam naprawde jest

uwolniona od steskala

Menadżerka niczego przed szefem nie ukrywa bo one zgłaszają to do audytorów a audytor robi wode z mózgu szefowi że jezeli ktoś się nie podporzadkuje to drzwi są otwarte nikt nikogo nie bedzie zmuszał do pracy a na twoje miejsce jest 10 innych osób.Taka prawda że szef o wiekszośći problemów wie i niestety ZGADZA SIE Z TYM taka prawda.OMIJAJCIE TA FIRME NAPRAWDE BARZO Z DALEKA

Lala

Czy ktos mi powie czemu tak duzo osob zwalnia sie ze sklepow steskal...?

Monika N
@Lala 19.09.2017 22:48
Czy ktos mi powie czemu tak duzo osob zwalnia sie ze sklepow steskal...?

Lala czemu? Temu że zwalnia się po kilku dziesięciu pracowników miesięcznie i to z długoletnim stażem. Machloje, przekręty, zastraszanie, niskie płace. Nawet kierownicy odchodzą. I morda w kubeł bo... Menadżerki wywierają presję. Oszukują, kłamią. Firma Steskal to PORAŻKA! OBÓZ PRACY nie normalna firma. Nie przychodźcie pracować do Steskala - psychiatra murowany

kolejna była już pracownica

jak czytam te wszystkie pozytywne opinie to od razu wiem, że to manipulatorstwo menadżerek, które ukrywają prawdę przed szefem, że jest ok itd... nie było, nie jest i nie będzie ok, nawet przez to, że są takie menadżerki jakie są. prawda o sytuacji na sklepie jest fałszowana, pracownicy nagminnie właśnie przez to zwalniają się. mogłabym wiele napisać na temat funkcjonowania wewnątrz sklepu ale i tak to moderator usunie. kolejną rzeczą jest to, że nijak nie można skontaktować się z szefem, a wszelkie informacje o nieprawidłowościach giną na drodze kierownictwo-menadżerki, z naciskiem na "menadżerki". LUDZIE! nie podejmujcie pracy w sklepach STESKAL!

Joanna

@była pracownica z tego co piszesz oraz z wcześniejszych opinii wnioskuję, że bardzo dużo zależy od postawy kierowników konkretnego sklepu. Jeśli występują jakieś nieprawidłowości, to może warto takie informacje przesyłać bezpośrednio do firmy.

Basia
@Joanna 18.07.2017 11:55
@była pracownica z tego co piszesz oraz z wcześniejszych opinii wnioskuję, że bardzo dużo zależy od postawy kierowników konkr...

Joanna jakie "bezpośrednio do firmy"? Nie ma żadnego dostępu do szefa, wszystko ginie u kierownictwa i menadżerek, każda negatywna informacja. Menadżerki tuszują wszystkie nieprawidłowości i oszukują "górę", że jest ok. Klienci odchodzą, pracownicy odchodzą, na sklepach rządzi klika pracowników "po rodzinie" i ci którzy czerpią inne korzyści. O czym mowa?! Ta firma idzie na dno. Pan Steskal obudzi się... ale już z ręką w nocniku. W Nowym Targu na Evry pracownicy zwalniają się lawinowo. Niskie płace, a ogromne wymagania, jakaś chora punktowa ocena pracowników od niedawna, wszystko to nonsens i ukrywanie faktów przed szefostwem. Nie ma do kogo zwrócić się o pomoc w podstawowych sprawach pracowniczych! Nowe osoby pracują 2-3 dni, maksymalnie tydzień i uciekają ze sklepu. Manka, braki, niekompetencja, niskie płace, odpowiedzialność materialna za przekręty, mobbing, przymus trzymania mordy na kłódkę, lekceważenie pracowników, układy - układziki wewnętrzne... żenua... :P

Maciej

Sklep fajny ale obsługa do kitu! Zawsze panie obgadują klientów ( jak chodchodziny/a ile pieniędzy ma i tp....) Ktoś powinien ich skontrolowac bo jak to się nie zmieni niebede robił u was zakupów :)

była pracownica

Generalnie w Steskalu w Rabce pracuje się bardzo źle poprzez niekompetencję kierownictwa, kolesiostwo, nierówne traktowanie, faworyzowanie pracowników z którymi utrzymuje się kontakty prywatne, członków rodziny itp. Ogólny bałagan i dezinformacja. Atmosfera wśród pracowników również niemiła, ciągłe donosicielstwo, każdy unika pracy jak może, konflikty, pracownicy nie zajmują się pracą a obgadywaniem. Płace są tragiczne, do tego przymus pracy w niedziele, nie udzielanie urlopów kiedy chce pracownik tylko na "widzi-mi-się" kierownictwa i kolesiostwa, załatwianie jakichś wewnętrznych nieporozumień "po rodzinie". Pracowałam w tym sklepie i odradzam (oraz ostrzegam!) pracę w nim. Jeżeli chcecie być traktowani normalnie, zdrowi psychicznie i w miarę zarobić, to wszędzie tylko nie w Steskalu. Żaden pracownik nie wystawi tej firmie pozytywnej opinii, a wszelkie pozytywne to manipulatorstwo menadżerek...

Joanna

@Zorianato świetnie, że pracownicy mogą liczyć na pomoc od swoich managerów. A jakie dodatkowe benefity zapewnia pracodawca?

PRACOWNICA A.R.
@Joanna 12.04.2017 15:42
@Zorianato świetnie, że pracownicy mogą liczyć na pomoc od swoich managerów. A jakie dodatkowe benefity zapewnia pracodawca?...

Ty - Joanna? Którą ty jesteś z menadżerek mąciwodo? Bo widzę po postach, że jesteś którąś z nich... blablaj dalej te farmazony, nikt tu przygłupawy nie jest i widać kim jesteś. Pozdrawiam mącicielko :)

Zoriana

Ja się naprawdę dziwię tym wszystkim podłym opiniom. Jest zupełnie inaczej. Widzisz ofertę pracy i dzwonisz. Jest rozmowa, nawet proszą o CV, bo na niektórych sklepach znajomość języków obcych jest potrzebna. Potem są 2 tyg szkolenia, a w końcu dobierają pracownikowi dogodny w dojeździe sklep - w końcu na tę5:30 trzeba jakoś dojechać. Szkolenie daje tylko ogólne pojęcie o prowadzeniu sklepu, podstawy. Dalej menadżer prowadzi za rękę, a jest, naprawdę!, na każde zawołanie. Ileż razy ja wydzwaniałam, to tylko menadżerzy wiedzą. Godziny ustala się tak , jak komu pasuje, chyba że coś wypadnie i trzeba zostać dłużej. Tak serio to dziewczyny naciągają godziny q górę, bo każdy chce zarobić więcej. To ich wybór. Praca jest ok, tak, trochę raportów trzeba spisać(2) i zamówienie zrobić, remanent, który zajmuje kilkanaście minut i zwroty, ale to norma w handlu. Trzeba oddać szefostwo, że jest ludzkie, bardzo blisko nas szaraków. Cierpliwe, mało czołowe i pomocne. Wymagają pewnych standardów, jednak kto się pracy nie boi, ten nie ma z tym żadnego problemu. Pracuję w Steskalu od dłuższego czasu i to jest dobra praca. I zapłacone mam za każdą dodatkową godzinę.

Życzliwa

Kochani Pracownicy! Nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie, jak pracujecie zbyt wiele godzin, to dlatego, że chcecie więcej zarobić. Zapraszam do Biedronki lub Lidla skoro myślicie, że ta praca jest zła. Tam poznacie jak wygląda bardzo ciężka praca za małe pieniądze. Chwal kierownika swego, bo możesz mieć gorszego! Pozdrawiam :)

Quattro
@Życzliwa 30.01.2017 13:06
Kochani Pracownicy! Nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie, jak pracujecie zbyt wiele godzin, to dlatego, że chcecie więc...

To ty k....wa nie wiesz ile w Lidlu zarabiają. Pełny socjal płatne nadgodziny premie itp. Zanim zaczniesz coś pisać to pisz z głową. Zasiegnij informacji a później się wypowiedź.

kulka

@ pracownik ale po co używasz tutaj nazwiska - chcialbyś żeby twoje nazwisko było tu wymienione ???

anonim

(usunięte przez administratora)

Maalaa

Najlepiej podejdź do dowolnej cukierni i zostaw cv w Krakowie cały czas szukają

anka

Kasa mała , godzin bardzo dużo , premii żadnych... szału nie ma ogólnie....

Maalaa

Wydaje mi się że pomyliliscie dwie różne firmy. Zbigniew Steskal to inna firma a Ryszard Steskal to inna. I każda z tych firm ma innych managerów. Ogólnie jeśli chodzi o warunki pracy u Zbigniewa Steskala fakt wymagają większej ilości godzin ale dzięki temu można zarobić więcej. Prawda jest taka że 90% dziewczyn które tu pracują to banda leni. Bardziej interesują się wewnętrznymi plotkami na temat firmy i innych dziewczyn w niej pracujących zamiast zająć się pracą. Managerowie potrafią wynagrodzić Prace jeśli widzą źe ktoś naprawdę dobrze pracuje i dba o dobro firmy. Urlopy jak najbardziej udzielane i wolne również. Dziewczyny które pracują cały tydzień zawsze w miarę możliwości dostają sobotę i niedzielę Wolna. Przeważnie mają miejsce pracy dobierane do miejsca zamieszkania. Przedstawiacie firmę jako tyranow tylko dlatego że jesteście zbyt leniwe na to żeby ciężko pracować. Niestety życie to nie jest Relax i wakacje więc zepnijcie dupy i napiszcie prawdę jak to jest z tą wasza praca.

elmo

patologia

uprzejmy

Jawne łamanie prawa pracy!! Dziewczyny na sklepach pracują po około 70h w tygodniu (pon-piąt po 12-13h, w sobotę dodatkowe+8h). Na papierze umowa na pełny etat, pod stołem reszta pieniędzy za dodatkowe godziny. Oczywiście bez dopłaty za nadgodziny, przekraczaniem maksymalnej ilości godzin nadliczbowych, z łamaniem 11h przerwy pomiędzy zmianami, nie wspominając o dzieleniu wynagrodzenia na oficjalne (minimalna krajowa) oraz na część nieoficjalną (otrzymywaną bezpośrednio do ręki). Oczywiście część nieoficjalna nie jest opodatkowana i w przypadku choćby choroby pracownika lub zwykłego urlopu wypoczynkowego w żaden sposób nie jest uwzględniana w wypłacie.

dalia

ta jakość steskala to również w nowym saczu?

saba

A co powiecie o opracowaniu w budkach Steskal ?

lala

Ksenia jest okropna jezdzi Po pracownikach jak Po psach....powinni ja zwolnic !!

Pracownik steskala

Zgadzam sie z wcześniejszymi wpisami ta Ksenia Bizub to kompletny brak podejscia do pracownika i pracy, nie ma nic pojecia jak pracować. Z tego co wiem i inni mówią to tylko jeździ niby na kontrol a po sklepach z ciuchami łazi.

qqqqq

zdrowych wesołych swiat popaprance zal mi was

pracownik kilkuletbi steskal
@qqqqq 21.12.2014 13:50
zdrowych wesołych swiat popaprance zal mi was

Coś mi się wydaje ze ona sama to pisała, nie z nam nikogo kto byłby zadowolony z współpracy z Ksenią Bizub!! Wszyscy narzekają i mają już jej dość!!

pracownik steskal

A ja z nią pracuje dwa miesiące i jestem zadowolona. Zawsze pomoże i nawet nie trzeba prosić , bo sama od siebie reaguje. Wymaga trudno taka kolej rzeczy. Ty pracownik jesteś i szkoda gadać !!!!

pracownica
@pracownik steskal 14.12.2014 15:19
A ja z nią pracuje dwa miesiące i jestem zadowolona. Zawsze pomoże i nawet nie trzeba prosić , bo sama od siebie reaguje. Wymag...

Ale ściema!! Ta kobieta nie ma pojęcia jak kierować ludźmi, Dośc że straszny wyzysk i praca gorsza niż w biedronce to jeszcze taka osoba która nie ma pojęcia o niczym !!

Pracownik steskala

Dno!! Nie polecam tego sklepu i pracodawce ze względu na wyzysk !! A i menager od siedmiu boleści - Ksenia Bizub - brak podejścia do pracownika i zero doświadczenia !!

anonim

(usunięte przez administratora)

ona_2015

to widzę że już spadła stawka na szkoleniu bo mi dano 5 zł na godzinę. Ogólnie atmosfera ok tylko pracodawca chce żeby pracować po 13h dziennie nie ma zmian na rano czy tez popołudniu (przynajmniej tak mówiła P.Gosia) pracujesz po 13h codziennie ewentualnie jakiś dzień wolny w tygodniu ( bo nie chca żebyś pracowała cały tydz po 13h więc caly tydz bez ndz i jedno dnia w tyg jeśli bedzie ktoś na zastępstwo w tym dniu kiedy chcesz wolne .W miesiącu wychodzi 210 h za 1600 zł bo stawka to 8 zł za godz wiec raczej bez rewelacji. AAaaa .. masz dodatkowo doliczane pół godz za przyjście przed otwarciem i wyłożenie towaru, za twój czas po zamknięciu kiedy sprzątasz , rozliczasz się itp nie ma zapłacone. Wiec wydaje mi się że robiąc " półtorej miesiąca w miesiąc za 1600 zł to żadna rewelacja , tym bardziej że pracując po 13 h od 5.30 do 19 to w domu tylko spisz :)

mika

rekrutacja - telefon - pani zaprasza cie na szkolenie ( nie ma żadnej rozmowy) jeśli ci sie podoba, masz szkolenie 2 tygodniowe ( płatne - 7zl/h ), później umowa o prace i w zaleznosci od sklepu od 8 do 10 zl/h. Pracuje sie różnie jedne chca pracowac po 8 h dziennie a inni caly dzień ( 12-13h ). Wiekszosc sklepow jest otwarta do 19 w soboty do 14.

niewiadomym

Słuchaj bicz jak ci się coś nie podoba to szczel sobie barana o ścianę może przyjdzie ci rozum do głowy a wtedy nie będziesz opowiadać bajek na temat pewnej osoby a jak nie to inaczej sprawę załatwie a wtedy to już wszyscy będą wiedzieć co jak gdzie kiedy i dla czego robisz z kierownikiem a jeśli chcesz pewnej osobie tyłek obmyć to wiesz do kogo się zgłosić i wtedy będzie oko w oko tyle z mojej strony więc się zastanów czy warto bo możesz naprawdę dużo stracić a do tego już wiele nie brakuje chce

xxx

210 godzin na pół etatu za 1600 zł(usunięte przez administratora)

ja

(usunięte przez administratora) nic dodać nic ująć.

Lis

Miałem przyjemność też pracować w tej porąbanej firmie szczerze nie polecam nikomu tej firmy (usunięte przez administratora)

Madzia 7895

a ten wpis gosc2333 to jest ewidentnie pani kierownik wiec nowe kolezanki nie bierzcie tego wpisu pod uwage

jaka ja

Mimo wszystko praca po tyle godzin codziennie to gruba przesada i warto sie tym zajac ,a ja jako klientka nie moge patrzec na to jak dziewczyna pracuje od switu do nocy,nieporozumienie totalne.

aik

Ewa a ten gość z blizną to co porabia ,?? jest kierowcą czy pracuje na piekarni?!

Gosc2333

Dziewczęta, proponuję wykonywać swoją pracę zgodnie z obowiązkami - a nie, spoufalać się z kierownikiem i kierowniczką, i liczyć na wyższy zarobek, bądź coś :) To jest praca dla osób które chcą zarobić, a nie tylko narzekać że za dużo godzin, że mały zarobek itd. Co do kierownika - jest w porządku, oczywiście - potrafi manipulować ludźmi ale taka jest jego praca i należy też jego zrozumieć. Kierowniczka? Bardzo kompetentna osoba, na właściwym stanowisku - bardzo wyrozumiała i potrafi zrozumieć człowieka. Jeśli się wam nie podoba, to nikt was tam nie trzyma na siłę. Cieszcie się, że macie wypłaty zawsze na czas. A Pan właściciel, no cóż... Gdybyście miały kilkadziesiąt sklepów na głowie, to też byście nie miały czasu na wysłuchiwanie leniwych pracowników, którym nie chce się pracować haha. Ogólnie mówiąc, pracę polecam tym którym chce się pracować, potrzebują pieniędzy. Plusem jest to, że kierownictwo nie siedzi wam głowie całymi dniami, nie ględzi że słaby dzień. A co do remanentów - no za coś wam płacą, jeśli ktoś jest inteligentny i obrotny to zrobi go w 10 minut.

?

[usunięte przez moderatora] DAJ SPOKój

jadzia

ej po co wy głupie piszecie że zabiera dziewczyny kase do domu ???? nie wiecie ze narażacie je na niebezpieczeństwo ? czasami trzeba się zastanowić nad tym co się pisze bo ktoś nawet przez przypadek może to przeczytac i pozniej wykorzystać. A o tym że nosza dziewczyny kase napiszcie do ziarna.

?

No to masakra jak za gabaryty zwalniaja ,tam gdzie ja pracowalam tez za lada zbyt duzo miejsca nie bylo ale z tego co pamietam to taka jeans [usunięte przez moderatora] to ma ma czym siedziec ,to pewnie po tych slodkosciach ?????!!!!

Jola

Panie [usunięte przez moderatora] proponuję przy następnej wizycie w Krakowie wejście do sklepu i rozmowę ze swoimi pracownicami na temat tego jak się im pracuje czego by oczekiwały itp. a nie jeżdżenie i sprawdzanie czy mają daszki bo jest to dziecinada ,a do tego przecież ma pan świadomość tego że zostają one ostrzegane o tym że jest pan w Krakowie i mają nosić ubrania firmowe.Proszę pamiętać że zwykły pracownik krzywdy firmie nie zrobi to Ci na wyższych krzesełkach mogą więcej ,ale to tez pan zapewne wie:)a na koniec chciałam dodać że zwolnienie ze względu na otyłość to jest dyskryminacja,pozdrawiam

Bożenka

Tak pracuje taki gość cwaniaczek ciągle chodzi przy naszym kierowniczku i doradza mu w marketingu.

Ewa

Czy w waszej firmie pracuje taki gość z blizną?

ewa

Droga Koleżanko ,ja nie miałam żadnych układów z Panią [usunięte przez moderatora] ale mi osobiście bardzo spasowała a co do brania kasy do domu to paranoja ale trzeba kasę oddać czyli ją upilnować ,żeby nie zginęła a to czy ty ją bierzesz czy nie to twój problem .Mi wydaje się ,że są w tej pracy poważniejsze problemy ,ja już nie pracuję w tej pseudo porządnej firmie ale jak znajdę czas to wybiorę się do Pana Steskala na rozmowę tajne przez poufne i mu wychaczę kilka ciekawych , o których nie wie bo w tej firmie Panowie Księgowi szczelnie razem z Szaro-Burym chronią dostępu do Pana Szefa .Ja jak żyję trochę na świecie to nikt nigdy mnie tak nie potraktował jak zrobił to Szaro -Bury i na pewno zrobię wszystko ,co się , żeby poznał co znaczy ludzka krzywda .Ja napisałam list do Pana Szefa ,który jak wiem gdzieś utknął w księgowości firmy ,dzwoniłam do firmy też nic z tego bo Pan Prezes jest osaczony ,ale tak czy innaczej dopnę swego i tyle ja tam się nie boję bo nie ma czego ,ale dziwię się ,że ludzie tkwią w czymś takim i jest im dobrze .Może ,któraś z poszkodowanych lub byłych pracownic ma ochotę na wycieczkę do Nowego Targu .Jest bezrobocie ale roboty za 7-8 zł jest dużo ja w tydzień znalazłam pracę i pracuję po 8 h dziennie i jest fajnie i w życiu bym nie chciała pisać tych kilku raportów dziennie ,robić remanentu każdego dnia ,bo to jest chory system i tyle a rządzą nim takie chore bolki jak niektóre osobniki w Steskalu .Czasem kupuję u nich torcik malinowy pychotka jest polecam !!!Na Kalwaryjskiej jest najmilsza ekspedientka w całym Steskalu a w tym nowym przy Matecznym to takie babsko wstrętne niemiłe aż się nie dobrze robi !!!

byla

błagam nie opowiadaj że pani [usunięte przez moderatora] jest taka ok bo z tego co wiem to tylko dla wybranych ,ma swoje ulubienice i tyle ,a mnie bardziej ciekawi to kiedy zaprzestaną pracownica zabierać utargi do domów bo to jest śmieszne że kierownictwo ich nie zbiera tylko narażają dziewczyny na niebezpieczeństwo ale jak znam firmę steskal to dopiero jak coś się stanie to zmienia zasady

ewa

cd.dalszy :a pracowników jak szmaty do podłogi traktują ,ja też po słuchaniu jaką to cyt.jedną z lepszych pracownic jestem zostałam ,wysłana na urlop i zwolniona bo Szaro-Buremu coś nie na rękę było .Panie [usunięte przez moderatora] dobra passa też się kiedyś skończy a ja wierzę w rozsądek Pana Steskala .Pozdrawiam wszystkie fajne koleżanki i życzę wytrwałości .A jakby nie te pewne rzeczy to praca sama w sobie była przyjemna .Mój były Klient z tego sklepu powiedział mi ,no Panie sprzedawczynie już się tak nie uśmiechają ,no ale z czego tu się śmiać PORAŻKA i tyle .

Zostaw opinię o Steskal Piekarnia Ryszard Steskal - Nowy Targ

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Steskal Piekarnia Ryszard Steskal