MARKET BUDOWLANY FORMAT

Zawiercie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 401 ocen.

Opinie o MARKET BUDOWLANY FORMAT

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARKET BUDOWLANY FORMAT

Karolina

@As czy masz na myśli coś w rodzaju imprezy integracyjnej organizowanej przez MARKET BUDOWLANY FORMAT? Jeżeli tak, to co możesz powiedzieć na temat tych spotkań? Jak często się odbywają?

blblacar
@Karolina 14.11.2017 16:44
@As czy masz na myśli coś w rodzaju imprezy integracyjnej organizowanej przez MARKET BUDOWLANY FORMAT? Jeżeli tak, to co możesz...

a piszesz o tym książkę ? To jest prywatna sprawa pracowników.

As

Ostatnio tylko gadki na formie, która w jakiej sukience pójdzie, a my faceci ile który wypije. Szykuje sie kolejna fajna impreza.

anonimowy
@As 26.10.2017 21:56
Ostatnio tylko gadki na formie, która w jakiej sukience pójdzie, a my faceci ile który wypije. Szykuje sie kolejna fajna imprez...

A co nie zaprosili i żal ściska ?

Valdemor

Tez chciałbym pracować w tej firmie ale dostac się tam jest trudno mam paru kolo co robia na żarówkach i farbach a gadają ile to zarabiaja na łape może się i popisują troche ale prawie 4 tysie co miesiąc przytulają a sa doradcami dla klienta i jak sie simieją ze musza pierdoły kupującym cisnać zeby tylko marze wyrobic i kase zarobic

Cichy Blony Guy

Tak słodko pisesz o sobie może szukasz chłopaka na poziomie, który również się uważa za faceta spoza tzw. środowiska.Mężczyzny któremu zależy na odnalezieniu kogoś do wiernej przyjaźni, która może z czasem przerodzi się w coś więcej.

marcin

Wkurzacie mnie, jak zadałem pytanie konkretnie to chciałem konkretnej odpowiedzi a nie milion innych nie zwiazanych, tez zarobi tyle, tamten nie...czy wy wiecie ze żyjecie? ogarnijcie sie, pytałem bo było ogłoszenie na magazyniera 3700 brutto to zaczynacie teksty "ile to na hucie zarobią" czy w biedronce. konkret ludzie konkret!!!

Tomcio Paluch
@marcin 20.09.2017 13:39
Wkurzacie mnie, jak zadałem pytanie konkretnie to chciałem konkretnej odpowiedzi a nie milion innych nie zwiazanych, tez zarobi...

I jak tu nie kochać Marcina za jego determinacje w odkrywaniu prawdy.Uważam ,że sobie poradzi

Marcin
@Tomcio Paluch 20.09.2017 20:55
I jak tu nie kochać Marcina za jego determinacje w odkrywaniu prawdy.Uważam ,że sobie poradzi

ludzie mnie kochają i szanują, ciesze sie ogromną sympatią, mysle ze jako nowy magazynier w waszej firmie bede bardzo lubianą osobą

demostes

Nie 3700 tylko 2700 daja na reke tak pisze na drzwiach w tym sklepie bo nie ma chetnych na prace w tym sklepie i żadna to rewela bo w amazon sosnowiec dostajesz tyle samo jako magazynier a dodatkowo darmowe przejazdy do i z pracy plus darmowa opieka medyczna i rabat do 15% ale przede wszystkim otrzymujesz cos wiecej pracodawce z renoma miedzynarodową a nie jakiegos lokalnego czlowieka który nie umie postępować z ludzmi a w dodatku w zawierciu buduje sie sieciowka ktora ma 40 marketow budowlanych w polsce Więc na nic ta wasza biegająca mrówka aadhd żenada lol

marcin

ostatnio widziałem ogłoszenie o prace 3700 brutto na magazynie, faktycznie az tak u was dobrze?

realista
@marcin 13.09.2017 14:52
no tak, 3700 to kolo 2600 na reke, skoro w innych firmach 2000 zł na reke to max

Człowieku co ty opowiadasz???.Tyle to nie zarobi młody nawet po kilku latach pracy w Hucie Katowice w 4-ro bryg. A 2600 -2800 zł do ręki to dostają starzy hutnicy po 40 latach pracy na ranną zmianę z dodatkami.Zejdź człowieku na ziemię!!!!Większa kasa też jest ale dla ludzi z układu.Jak ktoś nie lubi przełożonym włazić w kloakę to zarabia tak jak piszę.

Widz
@realista 16.09.2017 17:48
Człowieku co ty opowiadasz???.Tyle to nie zarobi młody nawet po kilku latach pracy w Hucie Katowice w 4-ro bryg. A 2600 -2800...

Ty człowieku prawdopodobnie pracujesz w kiosku Ruchu i nie widziałeś się z pracownikami Huty trzydzieści lat.

Ewa

Zgadzam się z tą opinią dyletanctwo niektórych kierowniczek i kierowników bardzo razi w oczy klientów

JONEK

Widac zmiany w sklepie ale pomyślcie też o wymianie kierowniczek i kierowników bo w casto średnio ogarnięty doradca jest dwa poziomy wyżej. Właścicielom proponuje sprawdzić w praktyce jak to wygląda

Karolina

@As, firma jest na tyle duża ,że wszyscy ze sobą się nie znacie? Jeżeli chodzi o aktualne oferty pracy to nie są zamieszczone na portalach z ofertami, chyba, że wiesz coś na temat aktualnych przyjęć do pracy? Firma często poszukuje Specjalistów ds. Sprzedaży?

As

Zmiana tematu,? A może jakaś impreza firmowa? Są nowe twarze w naszej firmie może warto je bliżej poznać?

exs pracownik

W Formacie da się pracować do puki jest się w łaskach Łapota, a że to gość o dość chwiejny emocjonalnie to wypaść z jego łask nie problem. Pozbywa się nie wiedzieć czemu wartościowych pracowników jak dyrektorzy firmy którzy mu ten kram trzymali w ryzach, jak i wielu wartościowych pracowników. Takie ma widzimisię i dlatego z całym szacunkiem uważam że nie jest spoko gościem za jakiego go wielu uważa. Ci którzy mu non stop bez mydła i wazeliny włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze będą bezpieczni bo on uwielbia takie łaszenie się plebsu. A na prawdę jest spryciarzem któremu w odpowiednim czasie udało się za pomocą cwaniactwa wybić ponad przeciętną i teraz się ma za króla swojego kramu, a jego pracownicy to poddani którzy często wbrew sobie muszą grać jak im zagra, a jak nie to wara z królestwa hahahahah

nikt ważny
@exs pracownik 04.07.2017 09:59
W Formacie da się pracować do puki jest się w łaskach Łapota, a że to gość o dość chwiejny emocjonalnie to wypaść z jego łask n...

Jeśli to prawda co piszesz proszę podaj dowody bo pisać może każdy co chce i jak chce zwłaszcza anonimowo

Pracownica

A który z nich jest najfajniejszy ?

zakochana koleżaneczka
@Pracownica 06.06.2017 16:12
A który z nich jest najfajniejszy ?

fajny jesteś chłopaku

h.
@zakochana koleżaneczka 16.06.2017 22:27
fajny jesteś chłopaku

To Ty zakochana koleżanko zostawiasz miłosne karteczki na biurku ?

pracownica

"HUGO" jest zajęty :(

Koleżanka
@pracownica 02.06.2017 20:55
"HUGO" jest zajęty :(

A możecie jaśniej kim jest chłopak o zapachu HUGO ?

Nimfa

Mnie też wpadli w oko chłopaki z biura tylko którego tu wybrać jak wszyscy noszą zarost

Ana

No kochana ja mam kilka ciasteczek na przykład: Bartuś, Kamil, Łukaszek A Wy jakie macie typy?

Kasjereczka
@Ana 25.05.2017 22:53
No kochana ja mam kilka ciasteczek na przykład: Bartuś, Kamil, Łukaszek A Wy jakie macie typy?

A ja głosuje na ciacha z biura tych stanu wolnego Buziaczki dla chłopaka o zapachu Hugo :-)

Gowork usuń raz jesze ten komentarz a zobaczysz p

W Formacie jest dużo fajnych facetów.To co kobietki może ranking na najlepsze ciacho?

Bella
@Gowork usuń raz jesze ten komentarz a zobaczysz p 23.05.2017 21:28
W Formacie jest dużo fajnych facetów.To co kobietki może ranking na najlepsze ciacho?

To zaczynaj ten ranking :D :D

Ana

A jak tam Michał z dzialu drzwi montazysta fajny jest

Adam

Mam doświadczenie w pracy przy materiałach budowlanych i wykończeniowych , czy ktoś może wie czy jest jakiś wolny etat a jak już to ile można zarobić ?

Zadowoleni pracownicy

Dziękujemy za kolejną imprezę integracyjną jak co roku było wspaniale.

witko

Szkoła językowa rzeczywiście ma bardzo dobre kursy, ale wiadomo czy w najbliższym czasie będą szukali kogoś do sekretariatu? Dają dobre zarobki, dlatego mi zależy.

sij

no zapewnia

TRUBADURKA ANA

UŚMIECHAJCIE SIĘ DZIEWCZĘTA PO CO SIĘ UŚMIECHU BAĆ KAŻDA Z WAS NIECH ZAPAMIĘTA TRZEBA SIĘ NAUCZYĆ ŚMIAĆ

mezo

dzień puszczania pierdów uważam za otfarty

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Nie wiem, bo jeśli jest zapotrzebowanie to się pojawiają. Teraz nie ma więc i ofert nie ma

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

a to ciekawe gdzie jest wywieszona oferta na takie stanowisko?

Ja się wypowiem bo sie na tym znam

Jesteśmy zgranym zespołem i to jest sukces osób pracujących i budujących markę firmy Format

ja tez sie znam
@Ja się wypowiem bo sie na tym znam 18.12.2015 21:55
Jesteśmy zgranym zespołem i to jest sukces osób pracujących i budujących markę firmy Format

Tak! Bardzo zgranym i to juz od kilku - kilkunastu lat :) taka familia :D :D

k

Jaki pracodawca taka rotacja.

anonim

(usunięte przez administratora)

energy

Dziwne? w formacie nie ma takiej rotacji pracowników jak w innych marketach.. i to jest akurat bardzo dobra sprawa. Świadczy to o tym,ze pracodawca nie robi sobie jaj z pracowników

WATOSZEK

SPYTAJ PANA DYREKTORA

daju

Co tam u was za zmiany mają być ???

anonim

(usunięte przez administratora)

do czarek

Jak nie masz nic lepszego to możesz sie zgłosić i zobaczyć na własne oczy jak wygląda praca w tej firmie

Gap.

Pan i Władca na końcu Formatu, w prawym narożniku.

podwładny
@Gap. 12.07.2015 18:28
Pan i Władca na końcu Formatu, w prawym narożniku.

oo a czemu akurat ten Pan i Władca?

kolega z pracy

Miła i bardzo fajna koleżanka ☺

CZARNA

DZIĘKUJĘ :)

szacun

A mnie się podoba obsługa w formacie,naprawdę fajna i miła obsługa jest na karniszach.Pozdrowienia dla miłej czarnej.

Klinets

W formacie to połowa ludzi zna się na rzeczy bo bedąc w bricko tam pracuje bydło, znawcy tacy że pozazdrościć rozumu , w sumie jego brak jak stałem i patrzyłem na to co tam wygadują osoby to ręce opadają, facet chce klej do drewna stoją przy nim z 10min i nie widzą go hahaha w końcu koleś mówi że nie ma, no boże co za idioci tam pracują, potem poszedłem chyba w piątek koło 9.00 po sadzonki jakaś stara wywłoka nie kulturalna zaczeła coś arogancko mówić potem podszedł jakiś łysawy chyba kolega to samo beszczelny, zamiast wyzywać się na wzajem to uwierzcie że macie fajny market i w miare ogarniętych ludzi, nie to co Bricko pozdrawiam klient

anonim

(usunięte przez administratora)

trzeźwa

Jeśli masz problem z nadużywaniem alkoholu proponuje zadzwonić: telefon zaufania dla osób z problemem alkoholowym i ich rodzin numer znajdziesz w internecie to naprawde nie boli a może pomóc tobie i twoim najbliższym

brawo

a kto to Xenia

wiosenka
@brawo 28.02.2015 08:42
a kto to Xenia

Bo ja wiem kto kim jest xenia tu każdy anonimowo pisze ale z tego co wyczytałam to ona napisała o nie umytych dłoniach po wyjściu z toalety i to najprawdopodobniej kogoś ubawiło więc stąd komentarz xenia rządzi. hej laski dajcie już spokój jak nie możecie się dogadać w pracy to przynajmniej nie wypisujcie bzdur i nie przenoście swoich problemów tutaj bo nikogo to nie obchodzi !

brawo

a kogo uważasz za prostaka yolewiczówna

yolewiczówna

Jak to dobrze że żadnej z tych hejterek nie podaje ręki na przywitanie.Hejtować hejterki!!

xenia
@yolewiczówna 21.02.2015 22:24
Jak to dobrze że żadnej z tych hejterek nie podaje ręki na przywitanie.Hejtować hejterki!!

Może rąk nie myjesz po wyjściu z toalety i to jest problem ale żeby o tym pisać to już lekka przesada.Też nie trawię prostych zachowań niektórych koleżanek a jakoś nie piszę o tym.

YES
@xenia 23.02.2015 21:03
Może rąk nie myjesz po wyjściu z toalety i to jest problem ale żeby o tym pisać to już lekka przesada.Też nie trawię prostych z...

XENIA RZĄDZI !

blade

Widzę rozgorzała ożywiona dyskusja na temat proszę was to nie jest odpowiednie miejsce i sposób na wyjaśnienie czegokolwiek. załatwmy te sprawy we własnym gronie. publiczne opisywanie nie pomogą w niczym a osoby których opisany problem dotyczy i tak nie zrozumieją że przytaczane frazy dotyczą bezpośrednio ich zachowań. pozdrawiam 98% załogi i nie dajmy się wciągać w żenującą grę pozostałych 2%

szczerze o nas samych

Hehhhh nad polepszeniem atmosfery powinniśmy się zastanowić by wzajemne stosunki między nami wypadały jeszcze lepiej bo w miłej atmosferze pracuje się lepiej. Ale absolutnie nie wolno nam spychać na margines tych osób co dobrą atmosferę psują, należy takie jednostki zresocjalizować. Dzięki Bogu osób tych jest garstka więc problem skutecznie można opanować. Jak pisze blade to nie jest odpowiednie miejsce ani czas aby rozwijać dyskusje. Podpisuje się pod wpisem blade 98 % osób zatrudnionych w Formacie to świetne koleżanki i świetni koledzy.

Stolarz

A co znaczą te dwie żółte gwiazdki z sześciu w prawej górnej części strony? Czy to nie wskaźnik atmosfery panującej w markecie? Ooo, jeśli tak to maaamy nad czym pracować!

brawo

tak zgadzam się lepiej trzymajmy się razem!!

brawo

masz racje wzajemny brak szacunku, wieczne obgadywanie

blade
@brawo 20.02.2015 18:20
masz racje wzajemny brak szacunku, wieczne obgadywanie

tylko nie należy wszystkich wkładać do jednego worka zjawisko o którym piszesz występuje dzięki "uprzejmości" kilku koleżanek ale to nie miejsce i czas by o tym pisać. 98% pracujących w tej firmie osób to mili i życzliwi ludzie

blade

żenujące są te wszystkie wpisy czy wy naprawdę jesteście tak mocno wykolejeni że nie ogarniacie nic prócz wzajemnego obrzucania się błotem.

;0

czyli format -super format ......kierownicy

:(

najgorszym pracownikiem jest ten kto na własną pracę żle mówi ludzie opamiętajcie się

"the best" pracownik
@:( 11.02.2015 19:37
najgorszym pracownikiem jest ten kto na własną pracę żle mówi ludzie opamiętajcie się

Zagadka: Jak nazywa się firma gdzie 82,5% pracowników to "najgorsi pracownicy"?

"the best" pracownik
@"the best" pracownik 16.02.2015 14:03
Zagadka: Jak nazywa się firma gdzie 82,5% pracowników to "najgorsi pracownicy"?

Odpowiedź: „Firma konkurencyjna”. Kto pomyślał inaczej niegodzien jest swego zaszczytnego stanowiska pracy.

o co chodzi

o co chodzi z tym czesiem, cuksami

Zostaw opinię o MARKET BUDOWLANY FORMAT - Zawiercie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARKET BUDOWLANY FORMAT