MARKET BUDOWLANY FORMAT

Zawiercie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 403 ocen.

MARKET BUDOWLANY FORMAT
2 403

Opinie o MARKET BUDOWLANY FORMAT

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARKET BUDOWLANY FORMAT

Karolina

@ona, niestety nikt nie zareagował na Twoje pytania. Czy sama zorientowałaś się odnośnie do ofert pracy na stanowisko, którym interesowałaś się w MARKET BUDOWLANY FORMAT? A może już pracujesz w tej firmie? Jeżeli tak, to jakie warunki zatrudnienia zostały Ci zaproponowane na rozmowie kwalifikacyjnej?

   
Valdemor

Tez chciałbym pracować w tej firmie ale dostac się tam jest trudno mam paru kolo co robia na żarówkach i farbach a gadają ile to zarabiaja na łape może się i popisują troche ale prawie 4 tysie co miesiąc przytulają a sa doradcami dla klienta i jak sie simieją ze musza pierdoły kupującym cisnać zeby tylko marze wyrobic i kase zarobic

   
ona
@Valdemor 27.09.2017 23:50

witam chcialam zapytac ile w mrowce zarabia kasjerka i czy sa oferty przy dla kasjerow?

   
Karolina

@do karolina, nie rozumiem tego, co chciałeś lub chciałaś mi przekazać. Ze swojej strony zapewniam, że nie jestem pracownikiem MARKETU BUDOWLANEGO FORMAT. Zapytałam o takie kwestie, które mogą być interesujące zarówno dla mnie jak i dla innych użytkowników, którzy chcieliby się zatrudnić w tej firmie. Może korzystając z okazji, mógłbyś lub mogłabyś opisać swoje doświadczenie wynikające ze współpracy z MARKETEM BUDOWLANYM FORMAT?

   
Karolina

Z uwagi, że nastał nowy rok 2018 zachęcam osoby zatrudnione w MARKET BUDOWLANY FORMAT o podzielenie się z innymi chętnie zaglądającymi na to forum użytkownikami aktualnymi informacjami dotyczącymi warunków pracy w tej firmie. Czy znane są Wam jakieś planowane lub obecnie przeprowadzane zmiany w niej? Szykują się jakieś nowe rekrutacje?

   
do karolina
@Karolina 19.01.2018 18:45

A co kreci Ci robienie intryg, w tej firmie nie ma takich osób a ty pilnuj swojego podwórka

   
Nie jestem robotem

Kocham

   
:)
@Nie jestem robotem 18.12.2017 22:54

:)

   
Karolina

@blblacar, jeżeli wspominaliście o imprezie prywatnej, to zarówno ja jak i inni użytkownicy forum zainteresowani MARKETEM BUDOWLANYM FORMAT jako pracodawcą i tym co oferuje pracownikom, nie musimy znać jej szczegółów. Jeżeli jednak jest to spotkanie organizowane przez firmę, to nie widzę przeciwwskazań np. w dopytywaniu o częstotliwości występowania takich spotkań i atmosfery jaka na nich panuje.

   
Karolina

@As czy masz na myśli coś w rodzaju imprezy integracyjnej organizowanej przez MARKET BUDOWLANY FORMAT? Jeżeli tak, to co możesz powiedzieć na temat tych spotkań? Jak często się odbywają?

   
blblacar
@Karolina 14.11.2017 16:44

a piszesz o tym książkę ? To jest prywatna sprawa pracowników.

   
As

Ostatnio tylko gadki na formie, która w jakiej sukience pójdzie, a my faceci ile który wypije. Szykuje sie kolejna fajna impreza.

   
anonimowy
@As 26.10.2017 21:56

A co nie zaprosili i żal ściska ?

   
Cichy Blony Guy

Tak słodko pisesz o sobie może szukasz chłopaka na poziomie, który również się uważa za faceta spoza tzw. środowiska.Mężczyzny któremu zależy na odnalezieniu kogoś do wiernej przyjaźni, która może z czasem przerodzi się w coś więcej.

   
marcin

Wkurzacie mnie, jak zadałem pytanie konkretnie to chciałem konkretnej odpowiedzi a nie milion innych nie zwiazanych, tez zarobi tyle, tamten nie...czy wy wiecie ze żyjecie? ogarnijcie sie, pytałem bo było ogłoszenie na magazyniera 3700 brutto to zaczynacie teksty "ile to na hucie zarobią" czy w biedronce. konkret ludzie konkret!!!

   
Marcin
@Tomcio Paluch 20.09.2017 20:55

ludzie mnie kochają i szanują, ciesze sie ogromną sympatią, mysle ze jako nowy magazynier w waszej firmie bede bardzo lubianą osobą

   
demostes

Nie 3700 tylko 2700 daja na reke tak pisze na drzwiach w tym sklepie bo nie ma chetnych na prace w tym sklepie i żadna to rewela bo w amazon sosnowiec dostajesz tyle samo jako magazynier a dodatkowo darmowe przejazdy do i z pracy plus darmowa opieka medyczna i rabat do 15% ale przede wszystkim otrzymujesz cos wiecej pracodawce z renoma miedzynarodową a nie jakiegos lokalnego czlowieka który nie umie postępować z ludzmi a w dodatku w zawierciu buduje sie sieciowka ktora ma 40 marketow budowlanych w polsce Więc na nic ta wasza biegająca mrówka aadhd żenada lol

   
marcin

ostatnio widziałem ogłoszenie o prace 3700 brutto na magazynie, faktycznie az tak u was dobrze?

   
Widz
@realista 16.09.2017 17:48

Ty człowieku prawdopodobnie pracujesz w kiosku Ruchu i nie widziałeś się z pracownikami Huty trzydzieści lat.

   
Ewa

Zgadzam się z tą opinią dyletanctwo niektórych kierowniczek i kierowników bardzo razi w oczy klientów

   
JONEK

Widac zmiany w sklepie ale pomyślcie też o wymianie kierowniczek i kierowników bo w casto średnio ogarnięty doradca jest dwa poziomy wyżej. Właścicielom proponuje sprawdzić w praktyce jak to wygląda

   
Karolina

@As, firma jest na tyle duża ,że wszyscy ze sobą się nie znacie? Jeżeli chodzi o aktualne oferty pracy to nie są zamieszczone na portalach z ofertami, chyba, że wiesz coś na temat aktualnych przyjęć do pracy? Firma często poszukuje Specjalistów ds. Sprzedaży?

   
As

Zmiana tematu,? A może jakaś impreza firmowa? Są nowe twarze w naszej firmie może warto je bliżej poznać?

   
exs pracownik

W Formacie da się pracować do puki jest się w łaskach Łapota, a że to gość o dość chwiejny emocjonalnie to wypaść z jego łask nie problem. Pozbywa się nie wiedzieć czemu wartościowych pracowników jak dyrektorzy firmy którzy mu ten kram trzymali w ryzach, jak i wielu wartościowych pracowników. Takie ma widzimisię i dlatego z całym szacunkiem uważam że nie jest spoko gościem za jakiego go wielu uważa. Ci którzy mu non stop bez mydła i wazeliny włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze będą bezpieczni bo on uwielbia takie łaszenie się plebsu. A na prawdę jest spryciarzem któremu w odpowiednim czasie udało się za pomocą cwaniactwa wybić ponad przeciętną i teraz się ma za króla swojego kramu, a jego pracownicy to poddani którzy często wbrew sobie muszą grać jak im zagra, a jak nie to wara z królestwa hahahahah

   
nikt ważny
@exs pracownik 04.07.2017 09:59

Jeśli to prawda co piszesz proszę podaj dowody bo pisać może każdy co chce i jak chce zwłaszcza anonimowo

   
Pracownica

A który z nich jest najfajniejszy ?

   
h.
@zakochana koleżaneczka 16.06.2017 22:27

To Ty zakochana koleżanko zostawiasz miłosne karteczki na biurku ?

   
pracownica

"HUGO" jest zajęty :(

   
Koleżanka
@pracownica 02.06.2017 20:55

A możecie jaśniej kim jest chłopak o zapachu HUGO ?

   
Nimfa

Mnie też wpadli w oko chłopaki z biura tylko którego tu wybrać jak wszyscy noszą zarost

   
Ana

No kochana ja mam kilka ciasteczek na przykład: Bartuś, Kamil, Łukaszek A Wy jakie macie typy?

   
Kasjereczka
@Ana 25.05.2017 22:53

A ja głosuje na ciacha z biura tych stanu wolnego Buziaczki dla chłopaka o zapachu Hugo :-)

   
Gowork usuń raz jesze ten komentarz a zobaczysz p

W Formacie jest dużo fajnych facetów.To co kobietki może ranking na najlepsze ciacho?

   
Bella
@Gowork usuń raz jesze ten komentarz a zobaczysz p 23.05.2017 21:28

To zaczynaj ten ranking :D :D

   
Ana

A jak tam Michał z dzialu drzwi montazysta fajny jest

   
Adam

Mam doświadczenie w pracy przy materiałach budowlanych i wykończeniowych , czy ktoś może wie czy jest jakiś wolny etat a jak już to ile można zarobić ?

   
Zadowoleni pracownicy

Dziękujemy za kolejną imprezę integracyjną jak co roku było wspaniale.

   
witko

Szkoła językowa rzeczywiście ma bardzo dobre kursy, ale wiadomo czy w najbliższym czasie będą szukali kogoś do sekretariatu? Dają dobre zarobki, dlatego mi zależy.

   
sij

no zapewnia

   
TRUBADURKA ANA

UŚMIECHAJCIE SIĘ DZIEWCZĘTA PO CO SIĘ UŚMIECHU BAĆ KAŻDA Z WAS NIECH ZAPAMIĘTA TRZEBA SIĘ NAUCZYĆ ŚMIAĆ

   
mezo

dzień puszczania pierdów uważam za otfarty

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
pracownik

Nie wiem, bo jeśli jest zapotrzebowanie to się pojawiają. Teraz nie ma więc i ofert nie ma

   

Zostaw opinię o MARKET BUDOWLANY FORMAT - Zawiercie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARKET BUDOWLANY FORMAT