logo Asunto Group Sp. z o.o.

Asunto Group Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Asunto Group Sp. z o.o.

Leniwiec 2012-09-18 12:01
Le [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapomniałeś , że nie byłeś w porządku wobec firmy i Właścicieli a oczekiwałeś od nich żeby traktowali Cię poważnie.
Wniosłeś tak złą atmosferę do firmy , że wszyscy czekali aż zakończysz pracę.Nie wiem z czego Właściciele się nie wywiązali wobec Ciebie ale Ty masz z tym ogólnie problem wszędzie gdzie pracowałeś - wszyscy są żli i każdy jest do niczego.
Andżelika 2012-09-18 12:47
już pracuję w Asunto i nie zapeszając jest ok.Ale dzięki za ostrzeżenie.
2
Gośka 2012-09-25 20:34
ale zakręcona firma
Skuter 2012-10-19 23:03
Bardzo chciałbym pracować dla firmy Asunto Food Group Poland Sopot.
Co zrobić żeby się dostać do pracy ?
gośka 2013-04-11 22:11
żydek - 2013-04-09 17:33:48

Nie polecam tej firmy,jest to banda oszustów,nie uczciwi,nie płacą za nic na czas.Traktuja ludzi jak wyrzutki społeczeństwa. nie warto...
żydek ??? nie słyszałam aby ktoś narzekał na naszą firmę - teraz już wiem , że poza żydkiem - ale nie może być inaczej:)
Irek 2013-05-31 12:39
anonim - 2013-05-09 15:48:34

Możecie napisać coś więcej na temat warunków pracy jakie są w Asunto Food Group Poland S.J.? Jak tam się pracuje? Złożyłem tam swoje CV i dlatego chciałem dowiedzieć czegoś więcej na temat pracy tam. Ile tam kasy miesięcznie moge wyciagnąć? Jaki tam są godziny pracy? Jaką dają umowę i jak jest z socjalem?
Anonim = osoba któa pracuje dla niniejszego prtalu. Bliźniacze wpisy pojawiają się odnośnie kilk firm.
anonim 2013-06-13 23:32
Bliźniacze wpisy? Jakieś dziwne. A tak poważnie to ile się zarabia? Bo nie wiem czy wysłać swoją aplikację do nich
Zośka 2013-06-14 12:48
wynagrodzenia są dobre powyżej średniej w Trójmieście , firma w porządku , dużo dużo pracy.
Firma szybko się rozwija i jest z tygodnia na tydzień więcej pracowników ale to dobrze bo jak patrzę co dzieje się w innych miejscach to tu jest stabilnie i ciekawie.
jasiek 2013-07-12 20:45
na razie trudno jest awansować ponieważ struktura jest płaska ale sądzę , że za jakiś czas tak
jasiek 2013-07-17 10:41
w tej firmie dopiero tworzy się struktura i za jakiś czas będzie można myśleć o awansach z tego co obserwuję to powoli jest nas więcej co oznacza , że firma jest rozwojowa i powinna mieć uporządkowaną hierarchię
Leszek Ch 2013-10-04 19:46
zajebioza ! :)
Arnold Boczek 2013-10-12 14:25
gdzie mieści się siedziba i ile osób tam pracuj? to chyba w miarę młoda firma.
Marketing AG 2013-11-22 05:58



Asunto Group spółka jawna
Aleja Niepodległości 658.5, 80-865 Sopot, Poland
tel.: +48 58 342 47 64, +48 58 760 33 40
fax: +48 58 342 41 81
e-mail: info@asuntogroup.eu
________________________________________________________

NIP: 585 14 44 751, REGON: 220705919, Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ w Gdańsku,
VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Numer KRS 0000362926
www.bestbakery.eu, www.lillyplanet.eu, www.facebook.com/AsuntoFood
szoper 2014-04-26 19:07
szkoda, że na stronie Asunto Food nie można znaleźć żadnych odnośników co do ewentualnych ofert pracy
jakie warunki 2014-05-20 18:51
Asunto, jak tam warunki w tej pracy? Pytam, bo tez chcem sie zalapac ale musze miec jakies info. dziekuje wszystkim za pomoc.
1
pytajnik 2014-06-25 13:24
A jak z wynagrodzeniem? Jest na czas?
regulamin 2014-06-25 22:12
nie ma zastrzeń do wypłat - zawsze na czas a często przed czasem , warto starać się o pracę , firma cały czas się rozwija
regulamin 2014-06-28 17:27
w umowie o pracę termin wypłaty przypada na 10 następnego miesiąca a wynagrodzenie mam na koncie najpóżniej 5 a standardem jest 3 dzień nowego miesiąca
thenorthremembers 2015-05-25 14:48
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjne Rewolucji Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyj.na rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
den den 2015-06-21 19:20
Jak widać wszystko da się wyjaśnić i mam nadzieję, że do końca zostanie wyjaśnione, ale plus, że nie wymigują się od odpowiedzialności tylko chcą rozwiązać problemy, bo równie dobrze mogliby sobie odpuścić tą całą sprawę. Nie jedna firma tak robi a tutaj jednak pozytywna niespodzianka, ciekaw jestem jak to się zakończy jednak.
Ola 2015-08-13 00:10
@den den masz rację. Niestety rzadko można spotkać się z sytuacją, gdy pracodawca czy ktoś jest jego przedstawicielem, zdobywa się na odwagę i komentuje wpisy ludzi na forach. Jak dla mnie to bardzo pozytywna kwestia i już na starcie dość duży plus dla firmy. Ciekawe jak z resztą warunków w tej firmie.
Marta Kalwasińska 2015-09-07 18:02
Szanowni Państwo, zgodnie z wcześniej przekazaną informacją podaję nowe numery telefonów po zmianie operatora obsługującego Asunto Group.Zachęcam do kontaktu.
tel.: +48 58 341 50 40
tel.: +48 58 341 59 12
fax: +48 58 341 45 48
kas 2015-09-12 03:50
A ja zastanawiam się po co robić dobrą minę do złej gry. Czy nie lepiej porozumieć się z obecnymi pracownikami, coś lepszego dla jednej i drugiej strony wynegocjować i dalej współpracować? Bo jeżeli cały czas będzie taki bałagan, to raczej furory to nie zrobi i niewiele osób będzie zainteresowanych podjęciem pracy
ktos ktos 2015-09-28 15:40
z tego co mi wiadomo to całkiem dobrze sobie radzi i ma całkiem miłe biura, a "pan właściciel" chyba się nie ukrywa przynajmniej z moich informacji
Ciekawski 2015-10-28 10:34
Gdzie teraz swoją siedzibę ma firma Asunto?
49
Pedro 2015-11-26 20:38
Pogłoski o śmierci Asunto są zdecydowanie przedwczesne :)
https://www.facebook.com/AsuntoFood/

Pozdrawiamy wszystkich naszych "wielbicieli" :)
1
krewet 2015-12-02 14:14
@michal jak to juz historia. ze niby juz jej nie ma? dziwne bo wlasnie jestem na ich stronie i potwierdzam ze grupa asunta jest dostawcą w Europie Środkowej i Wschodniej PRODUKTÓW DO ODPIEKU7\ oraz OWOCÓW MORZA
1
michal 2015-12-02 22:16
@krewet A powiedz mi gdzie kupię te produkty do odpieku i owoce morza? :)
38
Ireneusz Tucholski 2015-12-15 14:17
Szanowni Państwo,
zachęcam do kontaktu bezpośredniego ze mną w celu ustalenia terminów spłat zaległych zobowiązań z każdym z Państwa.Proszę się nie obawiać nie mam zamiaru unikać realizacji zobowiązań zaciągniętych przez firmy.Ponieważ sytuacja wymaga trochę czasu aby zamknąć wszelkie rozliczenia więc bardzo chętnie z każdym osobno ustalę termin realizacji płatności.
Proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny :

ireneusz.tucholski@asuntogroup.eu , + 48 505 761 786

Obrażanie mojej osoby nie spowoduje nagle zmiany sytuacji finansowej spółek.
Pozdrawiam wszystkich.
Ireneusz Tucholski




3
xy 2015-12-16 20:27
Best Bakery - Facebook
https://www.facebook.com/BestBakeryPoland/
Szanowni Państwo,. z przyjemnością pragniemy poinformować wszystkich Klientów, którzy zainteresowani są zakupem Ciasta do Pizzy, że od stycznia 2016 ...
bravo TY 2015-12-27 22:31
dowiesz się w swoim czasie
bravo ja 2015-12-30 21:14
no i o to chyba chodzi, Irek teraz jesteś kobietą?
10
brawo Ty 2015-12-31 18:02
"brawo ja" = Ja, Irena i ja
3
bravo ja 2015-12-31 18:59
czy mi się wydaje czy znikają wpisy?
Witold 2015-12-31 20:43
Szczesc Boze.Szczery pacierz to najmocniejsza modlitwa.Tej modlitwie zawdzieczam to ze pokusy zle ze zlymi duchami mnie oposcily. To ze trzydziesci lat nie bylem w szpitalu.To ze dziesiatki lat nic mnie nie boli.W dzien i nocy.Dobrze ta modlliwe odmawiac w intencjach ogolnych.Mozna jechac sutobusem tramwajem autobusem i gdziekolwiek odmawiac pacierz.
5
Witold 2015-12-31 20:45
OJCZE DYREKTORZE WIECEJ SPOKOJU.MNIEJ KRYTYKI .
6
takejn 2016-01-08 02:59
Gdzie można składać do nich aplikację wiecie ? Czy nie lepiej byłoby przyjść do nich i osobiście im wręczyć CV i jak to ewentualnie jest przez nich odbierane, bo widzę, że stanowiska koordynatorskie w potrzebie.
lekarz 2016-07-29 13:08
z tego co słyszę z rynku , to rzeczywiście firma miała dość spore problemy ale wychodzi już na prostą i sprzedaje.Mają dobre i ciekawe produkty ale jak na razie nie widać ich znowu w sklepach.
1
rd 2016-10-03 15:24
jest tez u nich potrzebny pracownik na stanowiski front- end wizard tylko mnie cieawi to jak zarobki na takim stanowisku wygladaja na ile można liczyc?
1
atut 2017-01-24 09:01
Pod żadnym pozorem nie podejmować pracy w w/w firmie.
19
Lidia 2017-07-20 23:11
@atut - dlaczego? Mógłbyś podzielić się z innymi użytkownikami forum swoim doświadczeniem z pracą dla Asunto Group Sp. z o.o.? Opinie na temat pracodawcy są bardzo potrzebne osobom chcącym być może aplikować na podobne stanowisko, które Ty obejmowałeś.
Atut 2017-08-01 13:46
Bo nie płaci pensji bo ma dziesiątki wyroków zasądzonych nakazów zapłaty zaległych wynagrodzeń a nie wypłacił ani grosza.
Bo obiecuje wszystko a nie realizuje nic.
Bo łamie życie pracownikom i ich rodzinom którzy mu zaufali.

Bo wg. niego wszystko to jest normalne.
3
Lidia 1 2017-08-03 11:19
Atut a kiedy pracowałeś w tej firmie ? złożyłam aplikację chociaż słyszałam o problemach ale dość odległych bo chyba w 2015 roku.
Atut 2017-08-04 21:43
Lidia czy Lidia 1 a może Ireneusz....
Lidia 2017-08-09 16:02
Atut jeśli mógłbyś napisać kiedy pracowałeś w tej firmie to byłoby wszystko jasne .Z tego co mi wiadomo to Asunto Group Sp.zo.o. od września 2015 roku nie zatrudniała żadnych pracowników.
Jeśli masz inną wiedzę na ten temat to podziel się nią w przeciwnym razie to co napisałeś jest nieprawdziwe.
"Bo nie płaci pensji bo ma dziesiątki wyroków zasądzonych nakazów zapłaty zaległych wynagrodzeń a nie wypłacił ani grosza.
Bo obiecuje wszystko a nie realizuje nic.
Bo łamie życie pracownikom i ich rodzinom którzy mu zaufali.

Bo wg. niego wszystko to jest normalne."
Dziesiątki wyroków również brzmi dość poważnie ale również ciekawe jest skąd posiadasz tą wiedzę ?
Podziel się z nami szerzej wiedzą, którą posiadasz - jest intrygująca.

Atut 2017-08-09 21:13
Skoro jak twierdzisz od września 2015 nie zatrudnia to na jakie stanowisko aplikowalaś/eś bo tak przecież napisałeś/aś .....mimo tego że wiesz o kłopotach....to co mówisz i piszesz kupy się nie trzyma.
I na tym zakończmy....Ireneuszu
Lidia 2017-08-10 11:21
Atut - czy to ładnie tak głupoty wypisywać ? napisz prawdę czy pracowałeś w tej firmie czy nie ? jeżeli nie to są to pomówienia a to jest już karalne.
Odpowiadając na Twoje pytanie zaczynam pracę w tej firmie od września i mam wiedzę na temat tego co się działo przez ostatnie 2 lata i niestety to co piszesz to są wyssane z palca bzdury a tego nie lubię.


Ireneusz Tucholski 2017-08-10 11:58
Dzień dobry "Atut"

przeczytałem dzisiaj ze zdziwieniem wpisy sygnowane nickiem "Atut".Spółka od 2015 roku nie zatrudniała żadnych pracowników.To co zostało napisane jest zwykłym pomówieniem i kłamstwem.W związku z tym reprezentująca Spółkę Kancelaria Prawna podejmie stosowne kroki w celu uzyskania Pana adresu IP oraz skierowania sprawy na drogę postępowania sądowego.W przypadku braku usunięcia wpisów umieszonych przez Pana nie tylko na tym portalu zostanie w dniu jutrzejszym skierowane zawiadomienie na policję.Sprawy tego typu trwają dość długo ale mogę Pana zapewnić, że jesteśmy zdeterminowani aby zakończyć bezkarność w internecie.

Wzywam Pana do natychmiastowego usunięcia wszelkich wpisów umieszczonych przez Pana godzących w dobre imię firm, które reprezentuję oraz mojej osoby.

W przypadku gdy wpisy nie zostaną usunięte, w dniu 10 sierpnia 2017 roku zostanie skierowana sprawa na drogę postępowania sądowego oraz złożone zawiadomienie na policję.

Pragnę zwrócić Pana uwagę na fakt, że umieszczając wpisy godzących w dobre imię firm, które reprezentuję oraz mojej osoby na różnych stronach internetowych narusza Pan co najmniej 2 §:

Po pierwsze są to pomówienia, przewidziane w art. 212 Kk, zgodnie z którym kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
______________________________________________________________________________________

Drugim przestępstwem, którego Pan się dopuścił jest zniewaga, przewidziana w art. 216 §2 Kk, zgodnie z którym kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Ponieważ nie jest to pierwsza taka sytuacja pragnę Pana przestrzec przed umieszczaniem podobnych wpisów.

Ze swojej strony mogę Pana zapewnić, że podejmiemy wszelkie dostępne prawem działania aby zakończyć Pana bezkarne posługiwanie się pomówieniami i zniewagami.

Ireneusz Tucholski Prezes Zarządu Asunto Group Sp.zo.o.
Pozdrawiajacy 2017-08-17 11:23
Witam. Doskonale znam właściciela tej firmy pana I.T. Jest mi dłużny 300 tys. złotych. Posiadam prawomocny wyrok sądu a mimo to właściciel uchyla się od spłaty. Ponad to ma postawione zarzuty prokuratorskie za oszustwa na szkodę wielu osób. Dodatkowo jedyna forma uszczypliwości pana Ircia jest opisywanie na tym portalu mojej firmy Alpin Michał Chrzanowski. Osoby chętne do kontaktu ze mną w sprawie zaległości pana Tucholskiego: alpin.gda@wp.pl
Pozdrowienia od Chrzanowskiego dla Tucholskiego
Uwaga na tego osobnika
1
Ireneusz Tucholski 2017-08-17 15:23
To Pan jest tym bandziorem, który kradnie samochody, straszy 16 letnie dziecko, że je zabije, wybija szyby w mieszkaniach i rozlewa Hukinol na klatce ??? Jest Pan tak odważny w swoim postępowaniu, że wysyła Pan kolegów dwójkami tak jak ostatnio do toalety za mną w pubie :) Mocne.
Nawet nie będę komentował Pana głupot - szkoda na to czasu.
Pan pracował w Asunto Group Sp.zo.o. ? - to jest portal dotyczący firm a nie prywatnych wynurzeń.


Zostaw swoją opinię o Asunto Group Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asunto Group Sp. z o.o.