brak logo

Actavis Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Actavis Polska Sp. z o.o.

ten co wie 2015-10-27 21:38:50
jasniej ; nie ma actavisu- nie istnieje zostal kupiony i koniec w styczniu teva przejmuje stery, za niedlugo zrobia miejsce niecalej setce a reszta arivederczi
1
gosc 2015-10-28 10:59:32
Czy wiesz jakie działy zostaną?
1
TI 2015-11-01 15:09:15
Ten co wie , które działy..???
xx 2015-11-03 19:54:48
nie bedzie ze dzialy tylko ludzie, ogony do ciecia lizidupy zostana, decyzje na bank zapadly
1
była 2015-11-10 20:09:00
Jaka renomowana? Z czego ta renoma niby?
xyz 2015-11-19 16:27:15
w jednym tygodniu rozmowa, w drugim praca czyli dość szybko
gosc 2015-11-20 22:13:08
a w trzecim zwolnienia grupowe. Powodzenia
xyz 2015-11-23 21:36:47
zwolnienia - jak będą - to dopiero po nowym roku.... więc nie ma się co martwić na karpia jeszcze będzie ;-)
to znowu MY 2015-12-11 13:33:17
Super wiadomość. Kolega BUMBUM dostał wypowiedzenie. Zajmie się teraz hodowlą pudli, świnek morskich i szczurów na pokarm dla pytonów. Życzymy Ci wielu sukcesów. Mamy nadzieję, że trafisz do firmy, w której w końcu ktoś pozwie Cię za gnębienie ludzi. hmmm a może już to się dzieje.... hahahahahahahahahahahaha
czy przypadkiem z obecnej a poprzedniej firmy to kolega nie odszedł z tego właśnie powodu? oliwa sprawiedliwa. a firm coraz mniej. a chciałeś zostać generalnym w Actavisie. może jakąś posadę w ministerstwie dostaniesz? zadzwoń - załatwimy Ci coś. Brawo dla izraelskiej firmy. Pozdrowienia dla całego actavisowskiego repostwa.
.. 2015-12-13 22:10:50
kto to bumbum?
.. 2016-01-08 01:07:40
max, firma przestaje powoli istnieć więc co więcej można Ci powiedzieć ;-)
ja 2016-01-10 07:25:54
Poczytaj informacje branżowe to będziesz się orientować. Po angielsku znajdziesz wiele informacji, po polsku też pewnie coś. To spółka notowana na giełdzie amerykańskiej więc strategiczne decyzje są ogłaszane.
ja 2016-01-12 08:05:43
Naiwny jesteś jak dziecko i chyba masz niewielkie doświadczenie. Firmy giełdowe to żadne aj-waj, nacisk na wynik aż do absurdu. Actavis został sprzedany. Część generyczną kupiła Teva. Reszta należy do Allergana. Do niedawna w Polsce w zasadzie obecny był tylko biznes generyczny, który znika pod tą marką.
cinek 2016-02-04 13:50:22
no co ty? w jaki sposób nabierze świeżości?
Actavis po prostu przestaje istnieć.
cinek 2016-02-08 16:48:49
ale sobie słodzicie. coz z tego ze maja skoro ctavisu juz nie ma.
Xyz 2016-02-13 16:54:24
Actavis został sprzedany wszyscy czekamy na połączenie.
Antek 2016-02-15 14:22:12
Ludzie Actavis został kupiony przez Teve . Nie po to zeby poszerzyć swoje portfolio, a wykosić konkurencje. Przejęcie okrzyknięte najwieksza fuzja w historii farmacji. Wystarczy poczytać wiadomości branżowe. Zatrudniać na pewno noe beda tylko zwalniać bo nie potrzebują dublować ani leków ani ludzi.
1
ja 2016-02-16 15:13:05
Bo trzeba czytać po angielsku. Śledź Bloomberga to będziesz na bieżąco.
Do Olami 2016-02-16 23:51:10
Myślisz ze jak zwolnią 200 osób to po to zeby zrobic miejsce dla Ciebie ? Chyba nie skoro tak mało wiesz o branży ! Nie trzeba byc geniuszem, wystarczy umiejetność obsługi wyszukiwarki, zeby słyszeć o tej fuzji ;)
zibi 2016-02-19 17:13:53
Piszesz jakby actavis miał coś do powiedzenia... został przejęty przez teve i tyle. Nie rozrasta się tylko znika, a to różnica. Rozrasta się za to Teva więc lepiej tam aplikuj.
Do Łukasz 2016-02-21 15:31:52
Słyszałeś o tym zeby któraś firma farmaceutyczna przejmując druga nie zwolniła pracownikow? W actavisie tylko 20% osób dostało promesy a reszta czeka na odprawy albo juz cos znalazła . Uważasz ze zbędnym lekiem tylko pod dwoma nazwami do jednego lekarza bedzie chodziło dwóch repow . Mało wiesz o tym rynku.
zibi 2016-02-29 09:13:21
nie mocno podzielone tylko opinie pracowników vs Twoja...
zibi 2016-03-01 18:47:50
starsi pracownicy czyli którzy? zostali już tylko młodzi bo reszta już dawno zmienila pracę. Nie ma takiego stanowiska i nie ma takiego ogłoszenia, od roku tylko pracownicy tymczasowi są przyjmowani.
starszy 2016-03-01 20:44:19
znam kilku starszych pracowników, którzy nadal pracują - do końca. Osiągają takie wyniki jak całe zespoły przedstawicieli i nie przejmują się takim gadaniem jak wasze.
1
starszy 2016-03-05 07:59:18
zgadza się, robimy to co do nas należy czyli sprzatamy biuro, pakujemy rzeczy i dalej nie wiemy co z nami będzie... nie bawimy się w spiski bo wszystko widać jak na dłoni. @monn jakkolwiek dużo nickow nie użyjesz piszac i komentujac własne wiadomości, uwlaczasz nam starym pracownikom myśląc że tego nie widzimy
1
stary 2016-03-07 08:03:04
masz rację, zartowalismy z tym przejęciem :) firma się rozwija i ma się dobrze, chcieliśmy Cię przechytrzyć ale jesteś bystry i się nie dałeś :) powodzenia więc i zapraszamy do firmy, wysyłaj cv bo teraz tworzy się u nas dużo nowych miejsc pracy :)
1
ja 2016-03-08 07:50:14
W psychologii to się nazywa wsparcie. Aplikuj, aplikuj...
Do Kaps 2016-03-13 18:49:15
Wiesz co to takiego ironia?
stary 2016-03-25 12:31:34
Bo przyjęcia są przez agencje. Dlatego ofert nie ma na stronie. Ale cały czas są zatrudniane nowe osoby. Aplikuj, jak się sprawdzisz to dostaniesz umowę z actavisem.
Grzesiek 2016-03-31 12:53:28
Najgorsza firma w jakiej miałem nieprzyjemność pracować, całe szczęście przelotnie .
stary 2016-03-31 21:12:55
Czemu najgorsza?
Txt 2016-04-13 06:52:07
Teva prowadzi rekrutację... Actavis nie widziałam raczej od sierpnia nikogo nowego.
1
stary 2016-04-14 14:53:04
Od sierpnia to się około dziesięć nowych osób przewinęło.

Txt jak od tego czasu nikogo nie widziałaś to przyjdź na kawę do drugiej kuchni to zobaczysz ile jest nowych twarzy.
Txt 2016-04-28 23:11:59
Mówiłam o polu
Mack 2016-05-20 10:45:10
Tak dają dwuskładnikowe wynagrodzenie oraz 13-pensję należy tylko złożyć aplikację do działu HR
xyz 2016-06-03 18:29:23
Podobno prawdziwych managerow poznaje się nie po tym jak zaczynają, ale po tym jak kończą. Wygląda na to ze w Acta nie było prawdziwych managerów.....
3
ccc 2016-06-05 00:28:33
@xyz a kto odszedł? kogo zwolnili?
1
Wór 2016-06-06 14:01:17
Nie wrzucajcie wszystkich do tego samego wora. Manager Managerowi nie równy. Tyczy się to również Actavisu.
1
kaziuk 2016-06-10 02:19:58
najlepsza w Actavis jest pewna regionalna kierowniczka,dobiegajaca pod 60ke notoryczna alkoholiczka ktora nawet na podwojne jezdzi z duzym zapasem gum mietowych....bo niby czosnku sie nazarła.Patologia
1
zahar 2016-06-29 20:21:58
no faktycznie,skoro dla ciebie samochod i telefon to sa dobre narzedzia to masakraskad ty sie urwales czlowieku?To sa standardowe narzedzia pracy repa
xyz 2016-07-16 22:09:15
DRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAT
Drak 2016-07-21 14:20:19
Miałem wątpliwą przyjemność pracować w tej firmie kilka miesięcy w IT całe szcześci ze znalazłem coś innego bo współpraca a raczej jej brak z tym gościem i jego szefem to jakaś masakra , ale cóż jak się awansuje krewnych i znajomych królika . To tak jest
3
Janek 2016-08-02 09:11:23
Napiszcie czy są duże zwolnienia w actavis słyszałem ze zmieniaja siedzibę wiec pewnie zrobili czystkę w biurze
Janek 2016-08-03 23:50:37
Do siedziby Tevy haha
Txt Xyz 2016-08-05 11:08:35
Po 23.08.2016 szukaj ewentualnych wolnych miejsc pracy ale już w Teva ( Actavisu już nie ma)może coś bedą potrzebować
Actavis dzięki za wszystko za większości dobre (czasem gorsze) chwile , fajni ludzie ( może niektórzy cyniczni) ale wszystko ma swój urok.
Janek 2016-08-05 15:50:31
A co z repami actavisu? Wielu zwolnili? Leki Tevy pokrywają się z lekami Actavisu wiec po co tyle ludzi do pracy?!!!!
Maryjanna 2016-08-10 06:52:19
mam pytanie do ludzi z actavisu,czy pracuje tam dalej taka starsza,przy kosci kierowniczka regionalna?Kiedys wspolnie bawilismy sie w hotelu,bylam przerazona ile kobieta w jej wieku (na oko kolo 60 lat) potrafi wychlac wódy!Celowo psze wychlac bo nazwac to piciem raczej bylo by duzym naduzyciem.Wszyscy wasi kierownicy sa tacy wyluzowani alkoholowo??
Nick 2016-08-23 17:33:18
Maryjanna, a ty co księgowa, która wylicza, co kto i za ile??? A może ty jakaś skrzywdzona owieczka (baranek), która próbuje wyżyć się w sieci :)
xyz 2016-08-31 18:09:09
Bylo dobrze.

Plany wysokie, ale przy odrobinie szczescia i ciezkiej pracy mozliwe do realizacji.
Niestety czesc managmentu nie nadawala sie do tego stanowiska.
Bylo minelo, troche szkoda ze minelo bo ludzie - przedstawiciele naprawde fajni.


renoma 2016-09-03 23:26:04
Ja to się zastanawiam czy kiedykolwiek będzie można znaleźć u nich zatrudnienie chociażby na customer service adminsitrator. Znam odpowiednio francuski, ale skoro można u nich liczyć na wysokie zarobki to się wcale nie dziwie, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne.
Zostaw swoją opinię o Actavis Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Actavis Polska Sp. z o.o.