brak logo

HITOR

Toruń

Opinie o HITOR

anonim 2011-12-01 09:46:08
Wspaniała firma , atmosfera super....polecam tą firme.
6
driver 2014-11-20 20:51:24
Bardzo dobra lojalna firma. Polecam :)
3
krzysztof 2015-10-29 18:32:10
ile w tej firmie zarabia kierowca?
1
Rolo 2016-06-04 22:14:00
Ani stabilne zatrudnienie, ani dobre zarobki. ,nic wielkiego, wymagania straszne. Umowa zlecenie rok,później możesz zacząć pytać, powiedzą że są inni w kolejce i tak w kółko.
4
arko 2016-08-14 11:16:53
Popieram przedmówcę, praca po 12-16 godzin dziennie za niecałe 3tys. zł to słabo, do tego umowa zlecenie i marne szanse na umowę o pracę, duża rotacja pracowników.
6
mark 2016-08-25 13:54:08
a moj przedmowca sie myli praca 16 godzin nie realna zawzgledu na nie przeginanie czasu w tej firmie. nie ktorzy narzekajacy wola zarabiac wiecej i pod stołem dostawać ja wole mniej miec ale wszystko na konto z urlopami nie ma kłopotu, atmosfera ok no i sprzet nowy.umowa zlecenie owszem ale to juz w wiekszosci firm norma.
7
Dante 2016-09-07 17:06:44
Proszę Cię Mark... Pokaż mi szanującą się firmę,która zatrudnia na umowę zlecenie ? Nie bądź śmieszny. Z tego co czytam, to firma zatrudnia na umowę zlecenie,trudno o urlop, praca po 12-15 godzin, za dość małe pieniądze, chciałem zapytać o pracę, jednak większość negatywnych opinii skłoniła mnie do nie robienia z Siebie woła do pracy, współczuję pracownikom ! Koledzy szukać nowych, lepszych firm, do zobaczenia !
4
Sadownyyy 2016-09-18 13:33:22
To co ostatnio się tu wyprawia to masakra, pracowałem co prawda kilka dni... jednak są się zauważyć,brak szacunku dla pracownika, samochody pozostawiają dużo do życzenia... to ma jechać, a,ze Ty się martwisz czy wrócisz do domu, to już nikogo to nie obchodzi... praca faktycznie minimum 12 h, umowa zlecenie również prawda, koledzy mówili,ze szybko nie ma co liczyć na umowę o pracę. I co jest najabardziej żenujące ? Mycie auta co piątek, często po całym dniu jazdy, bo jak nie to po premii... Przy tylu autach firma powinna posiadać jakąś myjnie, albo chociaż miejsce na mycie aut, a nie pod chmurką. Dodam,ze już w pierwszym dniu pracy miałem poważne problemy ze sprzętem. Nie polecam firmy HITOR,szkoda nerwów, za 2 tygodnie pracy otrzymałem wynagrodzenie w wysokości 1200 zł. Uważam,ze słabo jak na dwa tygodnie ,przy takiej odpowiedzialności.
4
sadownyyy 2016-09-24 19:15:27
Hitor spada na dno. Dobrze ze chociaż wywalili kierownisia- Skończą sie lewzny. Brak szacunku dla pracownikow. Haslo przewodnie : Jebaj tyle masz
1
Piotr 2016-09-26 11:01:13
Opinia nastepnego buraka co go....no wie a sie udziela. . Panowie z Hitoru. Spójrzcie w lustro i oceńcie siebie a nie piszecie bzdury sami na siebie bo to wy tworzycie ten wizerunek nikt inny.
3
Szczerbaty 2016-09-27 19:53:20
He he
1
Hitorek 2016-09-28 09:34:34
Widac pan sadowyy nie dal sobie rady w Hitorze z cofaniem i woli szczekac niz ugryzc sie w język i przyjsc porażkę. A pracowwac trzeba wszędzie chyba ze ma sie dwie rece.... Ogólnie. Firma wmiare z kilkoma mankamentami typu masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak beduin a będzie ci dane
4
Sadownyyy 2016-09-28 21:30:32
Pan Sadownyyy potrafi cofać, ale nie chciał wyciągać karty kierowcy, aby zjechać do domu i nie spać w Gniewkowie kierowniczku.
6
LUXXTORPEDA 2016-09-28 21:33:41
Piękna opinia. CAŁA PRAWDA W JEDNYM ZDANIU. Ktoś wreszcie ma jaja, by napisać całą prawdę !! Dziękujemy !!!!
4
WŁASNE ZDANIE NA TEN TEMAT 2016-10-05 22:27:47
Powiem wam wszystkim, że ta firma pracowników ma gdzieś. Brak jakiegokolwiek szacunku dla pracownika. Jeżeli pójdzie się do biura a przełożony mówi że ma wy......bane to chyba coś tu nie gra. Chce sie dzień wolnego idzie się tydzien prędzej z prośba i nigdy nie wiesz czy te wolne dostaniesz. A najczęsciej jest tak, że zapomnieli o twoim wolnym. Układy i układziki...... wchodzenie w d.....e . Zamiast podwyżek to spadek wynagrodzenia..... Nowe auta to raty leasingu trzeba z czegoś spłacać więc obcinają pensje pracownikom i nie potrafią uzasadnić tego czemu taka mała pensja w tym m-ącu. Oszukują jak się da. Zawsze pracownik ucierpi jak się w firmę sprzętami inwestuje. NIE DOCENIAJĄ PRACOWNIKÓW I NA TYM TA FIRMA DUŻO TRACI. DOCEŃCIE W KOŃCU TYCH PRACOWNIKÓW!!!!!!
6
O N A 2016-10-14 11:24:03
No cóż. Nic dodać nic ująć w tym temacie. Niedługo wszyscy walną wypowiedzenia z tego co na mieście mówią.... juz parę osób odeszlo. A zostana Tylko Ci którzy emeryturę niedługo dostaną....
5
Uwaga na hitor !!! 2016-11-18 21:37:18
Typowi Janusze Transportu zero pojęcia na temat transportu, mieszanie kierowców z błotem . umowa zlecenia oraz traktowanie kierowcy jak śmiecia przeciez przyjdzie następny.rotacja kierowców bardzo duża.uważać na HITOR !!.nie polecam.ich motto radz sobie sam . mycie auta co tydzien szczotką ... pozostawia wiele do życzenia .ciężarówki szrot prócz nowych actrosów. z boku widać ze to dobra firma ale -NIE WARTO !!
4
Tomek 2016-11-25 12:07:41
Cześć koledzy firma hitor to kompletne dno. Zero szacunku dla kierowców. Zero umowy. Zero perspektyw. Liczy się tylko norma. Szefostwo uważa się za wielkich biznesmenów. Wystarczy popatrzeć gdzie się tankuja i w jaki sposób. Śmiech. Mycie auta szczotka A lalunia tylko chodzi o zagląda. I premie zabiera. Nowe actrosy,reszta złom. Wypłaty od 2500 do 2900 przy 230 h w miesiacu. Zero urlopu. Kiedy zadzwonisz do biura zazwyczaj wszyscy są na urlopie. Psy nie ludzie !!! Nie polecam
4
rafi Hitor 2016-11-26 22:11:55
Tak to wszystko prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie potrafią powiedziec ile sie zarabia nawet a dlaczego?Bo przeciez mozna okrasc pracownika..szmaciarstwo
5
wÓŁ HITORA 2016-11-28 20:46:53
Pracowałem 4 miesiące, wszystko napisane powyżej jest prawdą, samochody śmiecie, gdzie nie pojedziesz to leżysz pod naczepą, dzwonisz,że jest problem to usłyszysz, uwaga cytuję słowa pseudo 'szefa' 'No musisz sobie jakoś poradzić' chociaż sam nie ma pojęcia o czym się do niego mówi, kolejny mądrala za biurkiem. A jak skończy Ci się czas usłyszysz, ' to wyciągnij kartę' jak prosisz aby Ci to napisał w sms, nagle słyszysz ' przecież ja Ci nic nie narzucam' Piątek jak co piątek, śmieszny mycie tych jego 'aut' tankowanie narzucają Ci sami jak im się chce i mają czas to ty musisz zjechać, stracić czas, ale to nic on o 15 idzie do domu, a co z Tobą ? ' musisz sobie poradzić sam' Jeśli chodzi o samą robotę, jest dość ciężka, wymagająca, stres aby tylko nic się nie pourywało, inna sprawa koledzy wyżej pisali ile godzin za jakie pieniądze. Szanujmy się Panowie, niech te dziady wreszcie docenią ludzi,którzy siedzą u nich z przyzwyczajenia, ludzi którzy boją się zmian, bo takich tam wielu! i też jadą po nich jak po ślepych koniach, za nędzne 2,5 tyś miesięcznie. A no i do biura nie polecałbym iść, bo tam usłyszysz, tylko NORMA,NORMA jak jest nie po ich myśli to kradniesz, jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólne dno, strata czasu. Brak umowy, Jedyne co masz w hitorze to ten ich śmieszny płyn i szczotka do mycia złomów. To jest na pierwszym miejscu, reszta poniżej oczekiwań. Częste kontrole kabin kierowców przez 'marionetki' z biura. bo przecież jeżdzisz autostradami i nie ma prawa być ziarenka piasku na wycieraczce. Śmieszne buraki. zmarnowane 4 msc. krew sie gotuje.
3
Andrew 2016-12-02 11:41:20
Dramat. Dorwali się chłopcy do internetów.
Pracować dobrze to "trza umić". Bycie kierowcą trudna rzecz. Fakt, że w sytuacjach trudnych trzeba sobie radzić samemu - to chyba normalne. Jesteś kierowcą, jesteś na miejscu to do zmiany koła ma do Ciebie kierownik gnać przez pół Polski? Widać w gimnazjum nie nauczono was logicznego myślenia i słuchania ze zrozumieniem, wyciągania wniosków i kreatywności.... Trochę wyobraźni i samokrytycyzmu Panowie. Najlepiej obsmarować kogoś nie podpisując się z imienia i nazwiska.
Kiedyś mówiło się, że papier wszystko przyjmie, teraz można bezkarnie obsmarowywać ludzi w internecie.
Prawda jest taka, że do pracy trzeba dorosnąć i porządnie się jej nauczyć, i dopiero jak jest się w swoim fachu naprawdę dobrym, to można stawiać nie wiadomo jakie warunki i wymagania. Nie wierzę, aby firma transportowa działała po za prawem pracy, aby ignorowała przepisy i wytyczne. Nie wierzę w przekroczenia czasu pracy i brak szacunku do ludzi. Jeżeli ktoś jest roszczeniowy i problemowy to zawsze taki będzie. Współczuję Waszym przyszłym pracodawcom.
Jakoś nie widzę złomu Hitoru na ulicach, raczej porządna flota, aż miło popatrzeć jak jadą. Panowie, wypisujący te opinie, pewnie rozgoryczeni po zwolnieniu, jak widać słusznym, bo zamiast wziąć się do uczciwej roboty siedzą teraz i przelewają żale, oczerniają- polecam przy okazji wysłać zgłoszenie do programu "Wzruszyła mnie Twoja historia".
4
krzychu operator 2016-12-02 20:55:09
Ludzie nie słuchajcie firma fantastyczna pensja 2-3 tysiące po 8 godzin.robota czysta.a kół sie nie zmienia bo w zestawach nie ma zapasówek bo kasy nima.ogólnie atmosfera spoko tylko wszyscy tak piexd(o)lą dla żartów .szef po liceum wielki transportowiec..., powiem tak omijać szerokim łukiem, Andrzej co Cie boli ? ze ludzie piszą prawdę jak jest? dobrze ze piszą od tego są internety , zeby wiedzieli jak jest .Neptyk z Ciebie skoro uwazasz ze ktos kogos tu oczernia. osobiscie mysle ze firma nie godna polecenia . ludzie robią z przyzwyczajenia jak kolega wyzej napisał.a ten anderw to sciemia pewnie z biura kto ... haha pozdro !!!!! omijac hitora !!!!!!!!!:)
4
nikt :) 2016-12-02 21:43:14
Firma robi kroki poniżej pasa ... koledzy omijać hitor , kradną z pensji delegacje kreślą, i potrafią pokazać wykazu co za co jest płacone .. ciekawe dlaczego..., pomijając juz co wy tu piszecie flota ładna pff bo trzeba myć co piątek to moze i to wygląda a podstód jak zajrzysz to uwazaj zeby poduszka Cie w mordke nie jebxła Andrew ;) technicznie to serio złomy...pozdro kierowcy
2
Andrew 2016-12-06 08:01:06
Dziwne, od kiedy zaczęła się nagonka i niepochlebne komentarze... Skończyło się Piotruś cwaniakowanie i boli bardzo ? Musisz sobie poużywać? Fakt drugiej takiej firmy już nie znajdziesz- dowal więc ile wlezie.
2
ONA 2016-12-09 18:09:43
Andrew podniecasz sie tym Panem chyba tesknisz za nim i ta firma.Bo piszesz ze juz dawno tam nie pracujesz a nadal cie do niej ciagnie.
Gosc nie pracuje juz 4 miesiace a ty nadal sie podniecasz... Firma jest taka a nie inna jedni przychodza drudzy odchodza i tak bedzie...ja pracuje nadal bo hmm bo musze.wyplata stala na czas a jej wielkosc no coz jest rozna podejscie tez do pracownika ale popijemy na wigili 16 wiec bedzie o czym gadac.a wtedy zaden z nas nie powie szefostwu ze jest zle!!! Taka prawda ze gadamy tu bo anonimowi jestesmy a tak to zaden geby nie otworzy.do zobaczenia w pracy
1
piper 2016-12-09 20:28:22
Firma spadła na psy , to wszyscy wiedzą :)
1
mARIola 2016-12-09 21:28:43
WIEDZIE CO JESTESCIE SMIESZNI :)
1
Zostaw swoją opinię o HITOR - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HITOR