brak logo

Unilever

Katowice

Opinie o Unilever

Waclaw 2016-05-12 13:06:48
Bianka prymitywna to ty jesteś , nie oceniaj co ludzie piszą tylko się zatrudnij w Firmie a później możesz mieć swoja opinie na temat ludzi i Firmy....więcej optymizmu......
2
Waclaw 2016-05-12 13:15:52
Bianka prymitywna to ty jesteś , nie oceniaj co ludzie piszą tylko się zatrudnij w Firmie a później możesz mieć swoja opinie na temat ludzi i Firmy....więcej optymizmu......
1
Sosnowiec 2016-05-15 00:04:05
wiesz czym jest wstyd ????? zgnoic kogos za darmo !!!!! ja niemam nic do Ślązaków!!!!!!!! to są zarozumiale barany kturzy nic nie potrafia bo jak by cos umieli to by pod.....ac nie musieli tylko czemu tylko hanysow????????????????????? przepraszam porządnych
Jacek 2016-05-24 16:00:45
Mała jeżeli ludzie będą mieli prace to ja nie potrzebuję ich zasranych 500+ złodziejskiego rządu , niech mi tylko dadzą dobrze zarobić minimum 2,500 złotych i dobra prace , a ja będę wiedział co zrobić z ta gotówka i na co ja przeznaczyć . Jeżeli jesteś zainteresowana to napisz do mnie pogadamy jeżeli jesteś taka odważna . email:jacekpk1@outlook.com
3
Ela 2016-05-31 17:55:15
Nie polecam. kolesiostwo i falsz- w zakladzie pracuja rowni i rowniejsi. atmosfera pracy fatalna, kazdy kazdego obgaduje. jeden moze wszystko drugi nie moze nic. jako praca dorywcza moze i spoko bo pracuje sie w roznych brygadach ale praca w systemie to narazanie sie na niepotrzebne nerwy i zmeczenie (praca 7 dni w tygodniu)jedyny plus to wyplata w terminie, ale jak sie jest zatrudnionym przez Randstad to trzeba pilnowac bo agencja lubi przycinac
1
blade 2016-06-15 14:22:32
taka zgrana tam ekipa że jeden drugiego bez zastanowienia sprzeda za pochwałkę
1
blade 2016-06-15 14:27:39
masz racje , a dodatkowo dyskryminacja , mobbing i brak poszanowania godności , jedynie dobrze mają ci którzy sprzedają kolegów i koleżanki swoim Panom , kumoterstwo i kolesiostwo w biurze , pracownik traktowany jak niewolnik , jak nikogo nie sprzedasz to nie będziesz miał tam dobrze , najlepiej się nie odzywać ,zwiesić głowę i wykonywać wszystkie polecenia nawet te idiotyczne
5
ja 2016-06-25 12:55:26
czysta patologia tam w tym zakładzie.....
4
Jac 2016-06-27 06:08:40
czysta patologia tam w tym zakładzie..... a skąd wiesz jak jest w tym zakładzie pracujesz tam ? ,czy tylko piszesz to co usłyszysz od trzecich osób . ?
1
Botik 2016-07-03 22:04:46
A ty leserze i bumelancie!
sed 2016-07-21 20:40:52
Na początku 2013 pisałem ze to syf nie firma a dzisiaj możecie sie przekonać do czego prowadzą rządy małopolskich buraków
1
TADM 2016-07-26 20:31:58
Pracowałam tam niecały misiąc żeby zarobić sobie trochę pieniędzy na studia. CIESZĘ SIĘ, że nie muszę już tam wracać, bo praca tam to jakiś KOSZMAR! Naprawdę panują tam spartańskie warunki. Ludzie z pod firm nie są traktowani jak ludzie tylko liczby. Nowi pracownicy rzucani są na głęboką wodę. Kiedy pierwszy dzień pojawiłam się w pracy (trafiłam akurat na zieloną zmianę) dostałam podział na kartony. NIKT nie poinformował mnie gdzie mam iść i nie wytłumaczył co mam robić. Nie otrzymałam rękawic ochronnych (na szkoleniu BHP twierdzili, że je otrzymamy) na hali dowiedziałam się, że ich nie mają. Po 2 godzinach pakowania herbaty w kartony miałam pozacinane dłonie tak, że kartony wypadały mi z rąk. Przyszła brygadzistka, która miała szaleństwo w oczach (NAPRAWDĘ xD) i zaczęła się drzeć i rzucać hasłami do pracownika zatrudnionego na stałe: "Jakich mi pracowników przysyłają?! Do niczego się nie nadają!" wściekła zabrała mnie z przydzielonego miejsca i resztę dniówki mną "poniewierali" tzw. rzucali WSZĘDZIE. Pracownicy zachowywali się jak wariaci, każdy kazał robić co innego. Czułam się przytłoczona i upokożona - chyba do tego dążyli, na ich twarzach pojawiła się satysfakcja, miałam ochotę uciec z tamtąd z płaczem. Drugiego dnia poszłam tam jak na ścięcie - trafiłam na tę samą zmianę. O dziwo, dzień upłynął w miarę spokojnie ale to pewnie dla tego, że na taśmie przydzielona byłam z ludźmi z pod firmy, oni całkowicie inaczej podchodzą do nowych pracowników - chodziaż osoba zatrudniona z wagi czasem coś tam parsknęła, kiedy użyte wypraski czasem nie pojawiały się na czas. Idąc tam do pracy NIGDY nie wiesz co Cię czeka, tam wszystko może się zdarzyć, chwilę jest spokój, a kiedy coś nie wychodzi istne szaleństwo. Brygadzistki wyładowują na ludziach swoją frustrację, zauważyłam, że szczególnie na tych spokojnych, którzy nie odpowiedzą w ten sam sposób. Aaa i zapomniałam dodać, że pracujemy z ludźmi z Ukrainy, oni traktowani są jak święte krowy. Podobna sytuacja panuje w Unileverze , nic dodać , nic ująć.
5
Jaja 2016-07-26 22:17:01
To co tu wypisujecie to jesteście ludźmi z rynsztoka ciulami i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedorobionymi.
ktos 2016-07-28 21:49:57
Może ktos napiać jakie sa zarobki w tej firmie?? Szczególnie w biurze.
Ona 2016-07-30 20:52:51
Słuchaj ktoś zarobki są w biurach około 5,000 brutto, a resztę sam sobie oblicz ile dostaniesz na rękę.
Baran 2016-08-04 21:52:25
A jak tam Zibi z Margaryny, dalej tak puchnie?
3
Helena 2016-08-07 23:32:13
Po moim przeanalizowaniu tych trzech województw ,,Unilevera" Katowice Wałbrzych Poznań to wielkie badziewie dno bezmózgowców , a ludzie tam pracujący są bardzo dokuczliwi i mściwi, a sami są guwno warci, ale innym tyłki obrabiają i wywołują sztuczne konflikty między pracownikami, jest to szumowina wyciągnięta z rynsztoku gdzie nigdy nie widziała pracy, i nie ma się co dziwić ze jest to Zakład Pracy chronionej dla nieudaczników, bo inne Zakłady Pracy nie chciałyby takich zwierząt.
Obserwator Unilevera 2016-08-20 14:11:00
Oj pada Wam powolutku cały zakład zwłaszcza herbata... Z takimi rządami to tylko równia pochyła w dolnym kierunku. Jedna wielka gonitwa i dociskanie ludzi...została ich juz garstka a niestety z tą garstką choćbyście szanowni szefowie niestworzone rzeczy wymyślali, wyniku nie osiągniecie.
Zauważcie ze odchodzą ludzie.... odchodzą ludzie i to juz masowo a bedzie jeszcze wiecej zwolnień uwieżcie 60 - 70% % szuka nowej pracy aby to wiedziec trzeba wyjśc do nich a nie tylko zza biurka sterować zakładem. Także życzę powadzenia herbato i buy.
6
widzący 2016-08-21 09:10:30
Podstawa : jak nie ma kogoś wśród rządzących kto ma jaja tylko same cioty to niestety
1
riki 2016-08-21 13:53:39
Nie ma jak za(usunięte przez administratora) . to były dobre czasy. Sztucznie nie uśmiechał się do ludzi, nie chodził i nie podawał reki jak dyrektorka podała i trzeba było jej sie przypodobać a docenić tez potrafił i nawet łze uronił za ludzmi. Miał facet swój honor, męski honor . A teraz - Jeszcze 1 rok i z tymi rzadami koniec fabryki
2
Woman 2016-08-21 15:34:17
Riki Tiki - aleś ty niemądry synek
widzacy 2016-08-21 18:04:46
Za określenie cioty to muszę przeprosić trochę za ostro pojechałem. A później by mnie sumienie gryzlo
Anonim 2016-09-01 22:23:03
-Przy umowie zlecenie - brak wynagrodzenia na czas. Trzeba się prosić o sprawdzenie, czy przelew poszedł i kiedy dojdzie. Zero szacunku do pracownika.
Ciągły chaos, nieuporządkowane sprawy firmy.
- Sztuczna atmosfera, typowa dla korpo, na dłuższą metę można tam zwariować.
-Ciągły stres, udawanie i koniecznosc bycia dwulicowym.
2
Pracownik Zewnętrzny 2016-09-04 07:41:14
Mnie nie interesuje mnie unilever bo ja pracuje tez na produkcji ale w innej firmie na 4 zm z umowa na stałe i zarabiam 2700zł na reke bez nadgodzin plus fajny socjal tylko lubie sobie porównać zarobki od innych firm produkcyjnych ale wszędzie jest zapiepsz na produkcji u mnie nie mówiąc już o takich zakładach jak: Lambertz , Madej Wróbel , Zakłady Duda - Bis czy Unilever a wogule i duże korporacje zakładów pracy gdzie pracują same oszołomy np. wyjście się napic czy wyjście do wc jest na odbijanie się wiec zadługo sobie nie posiedzisz i palic nie wolno bo jest zakaz czujki sa itp.
Pracownik 2016-09-04 08:01:13
Bardzo mnie to bawi to co wypisujecie na forum te prymitywy , kamienia łupanego jestem normalnym człowiekiem i wszystko mam na miejscu , ale nie spodziewałem - lam się , ze będę mieć doczynienia z daunami , bo nikt takich osobników w innych zakładach nie chce , i dlatego są tworzone takie zakłady pracy dla nieudaczników .
mila 2016-09-11 22:26:36
A na cherbatach same sex afery
2
on 2016-09-11 22:33:24
No az tak zle to nie ma :-)
Liger Marta Grzelak 2016-09-14 21:16:49
A na cherbatach same sex afery ? , mila tak ? to opisz jak to wszystko wygląda krok po kroku , jestem ciekawa Lider Marta Grzelak Unilever Bydgoszcz .
1
Jan nosi dzban 2016-09-15 08:55:30
A co to jest "cherbata" Pani "liger"?
Liderka Marta Grzelak 2016-09-15 18:54:00
A co to jest "herbata ? , człowieczku herbata to jest taki napój , jeżeli zachce Ci się siusiu idziesz do ubikacji i to co wysiusiasz wypijasz jako setkę , na zdrowie . . . . . . . .
Premizlaus 2016-09-15 20:08:04
Unilever to firma żydowska.
Premizlaus 2016-09-18 21:08:04
Oo powiało grozą. A czy za nielubienie unileverowskich produktów idzie się na rozstrzelanie?

A tak na poważnie, to proszę teraz o przestudiowanie tego materiału: https://marucha.wordpress.com/2013/03/06/upadek-rodzinnych-gospodarstw-rolnych/ + mapka: http://3.bp.blogspot.com/-1sIdXBjY_Ec/UgfUUYzg7lI/AAAAAAAAAKM/L2CCIAGKKQs/s1600/k0pv0.jpg

Nie ma tu żadnego znieważenia. Podałem po prostu pochodzenie etniczne właścicieli koncernu, który kontroluje firmę Unilever. Czy widać w moim poprzednim tekście jakieś wzywanie do eksterminacji czy dyskryminacji? Nie, zatem proszę ochłonąć.

Kto chce dociec prawdy, ten do niej dotrze. Wystarczy poszukać w internecie.
Chyba Polacy mają prawo wiedzieć, dla kogo pracują?

A jako Administrator może się tutaj podać każdy. Skąd mam pewność, że jesteś prawdziwy?
1
mila 2016-09-20 12:02:13
Krok po kroku haha dobre;)ile ty masz latek pani Marto :-)
1
Jan nosi dzban 2016-09-23 07:26:58
Chyba niewiele, skoro pisze herbata przez "ch" i jara się sex aferami w firmie :)
2
Beata Albatros 2016-09-23 11:29:40
(Premizlaus ) ,jak patrzę na monitor , to mnie się wydaje że nie w Unilewerze są żydzi , tylko ty jesteś właśnie żydem i coś masz nierówno pod sufitem, żeby nie Hitler zrobił z takimi jak ty porządku to żydzi zawładnęli by całym światem.
Premizlaus 2016-09-23 18:41:27
Bank Rothschildów sponsorował Hitlera i napędzał całą machinę wojenną globalnego konfliktu w latach 1939-1945. Zginęła biedota żydowska, bogacze na wojnie się dorobili. Jak chcesz więcej informacji ode mnie, to podaj adres poczty, bo to nie miejsce, żeby wypisywać się na takie tematy. Tutaj pisze się o pracy w Unileverze.
Umcia Umcia 2016-09-30 21:44:25
Od wielu, wielu lat jeżdżę na rowerze, turystycznie. Po okolicach Chorzowskiego Parku przejeździłem tysiące kilometrów. Znam tę okolicę na wylot. Są przepiękne. Pływam, też od bardzo dawna. Przez ostatnie parę lat można mnie spotkać prawie w każdą sobotę i niedzielę na basenie w Siemianowicach. Znam wszystkich ratowników i oni mnie znają.
Kocham las. Mogę godzinami chodzić po nim lub jeździć rowerem. Najwspanialsza w lesie jest wiosna, kiedy przyroda budzi się do życia. Ptaki zdzierają gardła, zwierzęta można spotkać na każdym kroku. Nie są jeszcze płoszone. Pisząc o swoich zainteresowaniach widzę las. Świerki, sosny, fotogeniczne brzozy. Wszechobecna zieleń. Bardzo lubię zbierać grzyby. Wiele lat temu zainteresowałem się fotografią.
Z aparatem chodziłem prawie wszędzie. Lubiłem i lubię fotografię reportażową i podglądanie przyrody. Polska lustrzanka Start II towarzyszyła mi przez wiele lat. Później była Practika Super TL, mam ją jeszcze, ma 35 lat. Przestała robić zdjęcia ze starości. Dzisiaj robię zdjęcia Konicą - Minoltą. Mam wiele pudeł i albumów zdjęć. Moim hobby i pracą jest również rozwój miasta i jego okolic. To moja pasja zawodowo - prywatna. Nie będę jednak zanudzać, bo to temat rzeka. Czy część tych pasji zawodowo - prywatnych uda mi się niebawem realizować? Zobaczymy.
Z aparatem chodziłem prawie wszędzie. Lubiłem i lubię fotografię reportażową i podglądanie przyrody. Polska lustrzanka Start II towarzyszyła mi przez wiele lat. Później była Practika Super TL, mam ją jeszcze, ma 35 lat. Przestała robić zdjęcia ze starości. Dzisiaj robię zdjęcia Konicą - Minoltą. Mam wiele pudeł i albumów zdjęć. Moim hobby i pracą jest również rozwój miasta i jego okolic. To moja pasja zawodowo - prywatna. Nie będę jednak zanudzać, bo to temat rzeka. Czy część tych pasji zawodowo - prywatnych uda mi się niebawem realizować? Zobaczymy.
Moje zainteresowania przyszły same…. Od najmłodszych lat interesuję się elektroniką i elektryką. Lubię kombinować ze sprzętem RTV i komputerem. W ostatnim konkursie z fizyki ( 2012r.) na ciekawe doświadczenie zdobyłem 5 miejsce … otóż skonstruowałem KLIMATYZATOR. Interesuję się technologią i telefonami komórkowymi. Sprawdzam ich funkcje i płynność działania systemu. W wolnym czasie bardzo lubię jeździć na rowerze. Moim kolejnym zainteresowaniem jest fotografia. Często robię zdjęcia. Chodzę również na kółko fotograficzne w szkole. Bardzo dobrze wychodzą mi zdjęcia natury, jak i widoków : )
potencjalny 2016-10-04 21:12:11
A jak wygląda praca na Chorzowskiej w Katowicach, w logistyce?
KL 2016-10-05 12:07:25
Praca w UL Katowice ..... Proszę poszukać sobie gdzie indziej. Żeby nie było że nie ostrzegałem
3
Cap 2016-10-09 20:50:55
Jak jesteś taki mądry-a to sam-a sobie szukaj pracy ,daunie,cepie niedorobiony!!!!!!
potencjalny 2016-10-11 21:45:24
Ale jakieś konkrety? Podobno pracują w święta? Mnie oferują przez agencję a po pół roku bezpośrednio pod Unilever.
kotka 2016-10-13 10:51:39
-Przy umowie zlecenie - brak wynagrodzenia na czas. Trzeba się prosić o sprawdzenie, czy przelew poszedł i kiedy dojdzie. Zero szacunku do pracownika.
Ciągły chaos, nieuporządkowane sprawy firmy.
2
Erotoman 2016-10-18 11:09:59
Bestio!!..co kusisz i rozpalasz moje żądze uśpione,przez Ciebie staje się niegrzeczną dziewczynka,moje myśli owładnięte Tobą,moje ciało rozpalone czeka...byś zawładnął nim,ustami,językiem co spragniony w pot i nektar.Niech utonę w Twych silnych ramionach,niech poczuje Twój męski zapach,wilgotna skórę...chce usłyszeć Twój szybki urywany oddech! Chce słyszeć Twój krzyk ekstazy ,wykrzyczane moje imię! Moje ciało nadal rozpalone,czeka...
Zartownis 2016-10-23 08:14:48
Pokojówka prosi chlebodawczynię o pożyczkę. Na pytanie o powód, przytacza argumenty:
- Po pierwsze prasuję lepiej od Pani.
- A kto powiedział, że prasujesz lepiej ode mnie?
- Pani mąż.
- Aha...
- Po drugie, gotuję lepiej od Pani.
- A kto powiedział, że gotujesz lepiej ode mnie?!
- Pani mąż!
- Naprawdę...
- A trzeci powód jest taki, że jestem w łóżku lepsza od Pani!
- Czy mój mąż tak powiedział?!!!
- Nie, proszę Pani, to opinia ogrodnika.
1
zizi 2016-10-26 22:39:54
Teraz się dziwicie, że w Anglii nienawidzą i atakują Polaków? Jeśli Polacy w Anglii zachowują się tak samo jak w Polsce, a na pewno zachowują się tak samo. Albo jeszcze gorzej. To przykre. Ale to od nas zależy, czy będziemy szanowani czy pomiatani. Niestety bezrobocie w Polsce spowodowało to, że trzymaliśmy się pracy jak mogliśmy i stąd ta patologia. A w dodatku przez te 8 lat rządów liberałów nauczyliśmy się, że człowiek się nie liczy. Nauczono nas pogardy dla drugiej osoby. Czytałam tu właśnie czyjąś taką pogardliwą opinię, chodzi o tych "nieudaczników". Otóż, "udacznik" jest na stanowisku przynajmniej dyrektora, a reszta to pracownicy, nie nieudacznicy. Taka jakaś liderka nawet pisać poprawnie nie potrafi ale wyzywać kogoś od nieudaczników, o to tak. Tak więc ludzie szanujcie się, bo jak sami się nie będziecie szanować to właśnie taka liderka, czy jakaś tam brygadzistka będzie jeździć po was jak po "krasym byku" i będzie z tego dumna, że wam dowaliła.
2
KIKI 2016-11-05 17:53:22
-Przy umowie zlecenie - brak wynagrodzenia na czas. Trzeba się prosić o sprawdzenie, czy przelew poszedł i kiedy dojdzie. Zero szacunku do pracownika.Nikomu nie polecam tej firmy czysty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Pole nie może być puste 2016-11-05 22:06:56
kiki burdel to ty masz w łepetynie , wypłaty są na czas , a ja nigdy niemiałem problemów z przelewem pieniędzy na konto , jeżeli masz tarcie i bardzo Cię swędzi to się podrap między nogami .
Pole 2016-11-06 20:59:22
Jakie to jest śmieszne co tutaj piszecie... W jakiej firmie będzie lepiej niż tutaj ?? Wątpie, że gdzie indziej będziecie mieli taki lajt... Jedyne co jest minusem to brak pracy dla ludzi z Randstadu i przyjmowanie ludzi z Madeja i Lambertz gdzie zaśmiecają ten Zakład Pracy i psują opinię ,ale gdyby był grafik od pon do pt to nie byłoby tak źle... W innych firmach za tą samą kasę trzeba zapier..... ,ale było by dobrze żeby dali ludziom zarobić i dźwignęli te płace Pozdrawiam!
2
Pimpuś 2016-11-08 20:13:16
Odnośnie nagrywania:
Przepisy prawa pracy nie regulują tej kwestii. Nie ma jednoznacznych wytycznych, według których pracodawcy mogliby stwierdzić, czy stosują te metody zgodnie z prawem.

Zgodnie z wyrokiem Europejskiego Trybunału Praw Człowieka z dnia 3 kwietnia 2007 roku zastosowanie monitoringu w miejscu pracy powinno być proporcjonalne do celu i w możliwie jak najmniejszym stopniu ingerować w życie pracowników.
Przy instalacji kamer powinno się wziąć pod uwagę kilka reguł:

-kamer nie można instalować w miejscach, gdzie osoba monitorowana może zasadnie oczekiwać zachowania swojej prywatności np. w szatniach, toaletach;

-o prowadzeniu monitoringu należy uprzedzić osoby, które mogą znaleźć się w jego zasięgu np. umieszczając w widocznym miejscu tabliczkę “obiekt/teren monitorowany” oraz piktogram;

-zapisy powinny być przechowywane jedynie przez czas niezbędny dla celów zapewnienia bezpieczeństwa i w warunkach zabezpieczających je przed dostępem osób niepowołanych.
Małgorzata 2016-12-02 17:05:00
Czy może mi ktoś wytłumaczyć z pracowników Unilevera , dlaczego jest tak że zamawiani są ludzie z ran stadu w każdy piątek ( wystawiany jest grafik ) , a później są jakieś poprawki nie dociągnięcia grafiku , odwoływane i odprawiane z kwitkiem ludzi . Co jest przyczyna takiego stanu rzeczy ? - maszyny się psują ? , za dużo mają ludzi ? , przekręty ? , albo swoimi pracownikami z Unilevera obstawiają zmiany . ?
Zostaw swoją opinię o Unilever - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever