brak logo

Unilever

Katowice

Opinie o Unilever

Beata Albatros 2016-09-23 11:29
(Premizlaus ) ,jak patrzę na monitor , to mnie się wydaje że nie w Unilewerze są żydzi , tylko ty jesteś właśnie żydem i coś masz nierówno pod sufitem, żeby nie Hitler zrobił z takimi jak ty porządku to żydzi zawładnęli by całym światem.
Premizlaus 2016-09-23 18:41
Bank Rothschildów sponsorował Hitlera i napędzał całą machinę wojenną globalnego konfliktu w latach 1939-1945. Zginęła biedota żydowska, bogacze na wojnie się dorobili. Jak chcesz więcej informacji ode mnie, to podaj adres poczty, bo to nie miejsce, żeby wypisywać się na takie tematy. Tutaj pisze się o pracy w Unileverze.
Umcia Umcia 2016-09-30 21:44
Od wielu, wielu lat jeżdżę na rowerze, turystycznie. Po okolicach Chorzowskiego Parku przejeździłem tysiące kilometrów. Znam tę okolicę na wylot. Są przepiękne. Pływam, też od bardzo dawna. Przez ostatnie parę lat można mnie spotkać prawie w każdą sobotę i niedzielę na basenie w Siemianowicach. Znam wszystkich ratowników i oni mnie znają.
Kocham las. Mogę godzinami chodzić po nim lub jeździć rowerem. Najwspanialsza w lesie jest wiosna, kiedy przyroda budzi się do życia. Ptaki zdzierają gardła, zwierzęta można spotkać na każdym kroku. Nie są jeszcze płoszone. Pisząc o swoich zainteresowaniach widzę las. Świerki, sosny, fotogeniczne brzozy. Wszechobecna zieleń. Bardzo lubię zbierać grzyby. Wiele lat temu zainteresowałem się fotografią.
Z aparatem chodziłem prawie wszędzie. Lubiłem i lubię fotografię reportażową i podglądanie przyrody. Polska lustrzanka Start II towarzyszyła mi przez wiele lat. Później była Practika Super TL, mam ją jeszcze, ma 35 lat. Przestała robić zdjęcia ze starości. Dzisiaj robię zdjęcia Konicą - Minoltą. Mam wiele pudeł i albumów zdjęć. Moim hobby i pracą jest również rozwój miasta i jego okolic. To moja pasja zawodowo - prywatna. Nie będę jednak zanudzać, bo to temat rzeka. Czy część tych pasji zawodowo - prywatnych uda mi się niebawem realizować? Zobaczymy.
Z aparatem chodziłem prawie wszędzie. Lubiłem i lubię fotografię reportażową i podglądanie przyrody. Polska lustrzanka Start II towarzyszyła mi przez wiele lat. Później była Practika Super TL, mam ją jeszcze, ma 35 lat. Przestała robić zdjęcia ze starości. Dzisiaj robię zdjęcia Konicą - Minoltą. Mam wiele pudeł i albumów zdjęć. Moim hobby i pracą jest również rozwój miasta i jego okolic. To moja pasja zawodowo - prywatna. Nie będę jednak zanudzać, bo to temat rzeka. Czy część tych pasji zawodowo - prywatnych uda mi się niebawem realizować? Zobaczymy.
Moje zainteresowania przyszły same…. Od najmłodszych lat interesuję się elektroniką i elektryką. Lubię kombinować ze sprzętem RTV i komputerem. W ostatnim konkursie z fizyki ( 2012r.) na ciekawe doświadczenie zdobyłem 5 miejsce … otóż skonstruowałem KLIMATYZATOR. Interesuję się technologią i telefonami komórkowymi. Sprawdzam ich funkcje i płynność działania systemu. W wolnym czasie bardzo lubię jeździć na rowerze. Moim kolejnym zainteresowaniem jest fotografia. Często robię zdjęcia. Chodzę również na kółko fotograficzne w szkole. Bardzo dobrze wychodzą mi zdjęcia natury, jak i widoków : )
3
potencjalny 2016-10-04 21:12
A jak wygląda praca na Chorzowskiej w Katowicach, w logistyce?
2
KL 2016-10-05 12:07
Praca w UL Katowice ..... Proszę poszukać sobie gdzie indziej. Żeby nie było że nie ostrzegałem
3
Cap 2016-10-09 20:50
Jak jesteś taki mądry-a to sam-a sobie szukaj pracy ,daunie,cepie niedorobiony!!!!!!
1
potencjalny 2016-10-11 21:45
Ale jakieś konkrety? Podobno pracują w święta? Mnie oferują przez agencję a po pół roku bezpośrednio pod Unilever.
kotka 2016-10-13 10:51
-Przy umowie zlecenie - brak wynagrodzenia na czas. Trzeba się prosić o sprawdzenie, czy przelew poszedł i kiedy dojdzie. Zero szacunku do pracownika.
Ciągły chaos, nieuporządkowane sprawy firmy.
5
Erotoman 2016-10-18 11:09
Bestio!!..co kusisz i rozpalasz moje żądze uśpione,przez Ciebie staje się niegrzeczną dziewczynka,moje myśli owładnięte Tobą,moje ciało rozpalone czeka...byś zawładnął nim,ustami,językiem co spragniony w pot i nektar.Niech utonę w Twych silnych ramionach,niech poczuje Twój męski zapach,wilgotna skórę...chce usłyszeć Twój szybki urywany oddech! Chce słyszeć Twój krzyk ekstazy ,wykrzyczane moje imię! Moje ciało nadal rozpalone,czeka...
Zartownis 2016-10-23 08:14
Pokojówka prosi chlebodawczynię o pożyczkę. Na pytanie o powód, przytacza argumenty:
- Po pierwsze prasuję lepiej od Pani.
- A kto powiedział, że prasujesz lepiej ode mnie?
- Pani mąż.
- Aha...
- Po drugie, gotuję lepiej od Pani.
- A kto powiedział, że gotujesz lepiej ode mnie?!
- Pani mąż!
- Naprawdę...
- A trzeci powód jest taki, że jestem w łóżku lepsza od Pani!
- Czy mój mąż tak powiedział?!!!
- Nie, proszę Pani, to opinia ogrodnika.
5
zizi 2016-10-26 22:39
Teraz się dziwicie, że w Anglii nienawidzą i atakują Polaków? Jeśli Polacy w Anglii zachowują się tak samo jak w Polsce, a na pewno zachowują się tak samo. Albo jeszcze gorzej. To przykre. Ale to od nas zależy, czy będziemy szanowani czy pomiatani. Niestety bezrobocie w Polsce spowodowało to, że trzymaliśmy się pracy jak mogliśmy i stąd ta patologia. A w dodatku przez te 8 lat rządów liberałów nauczyliśmy się, że człowiek się nie liczy. Nauczono nas pogardy dla drugiej osoby. Czytałam tu właśnie czyjąś taką pogardliwą opinię, chodzi o tych "nieudaczników". Otóż, "udacznik" jest na stanowisku przynajmniej dyrektora, a reszta to pracownicy, nie nieudacznicy. Taka jakaś liderka nawet pisać poprawnie nie potrafi ale wyzywać kogoś od nieudaczników, o to tak. Tak więc ludzie szanujcie się, bo jak sami się nie będziecie szanować to właśnie taka liderka, czy jakaś tam brygadzistka będzie jeździć po was jak po "krasym byku" i będzie z tego dumna, że wam dowaliła.
4
KIKI 2016-11-05 17:53
-Przy umowie zlecenie - brak wynagrodzenia na czas. Trzeba się prosić o sprawdzenie, czy przelew poszedł i kiedy dojdzie. Zero szacunku do pracownika.Nikomu nie polecam tej firmy czysty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Pole nie może być puste 2016-11-05 22:06
kiki burdel to ty masz w łepetynie , wypłaty są na czas , a ja nigdy niemiałem problemów z przelewem pieniędzy na konto , jeżeli masz tarcie i bardzo Cię swędzi to się podrap między nogami .
1
Pole 2016-11-06 20:59
Jakie to jest śmieszne co tutaj piszecie... W jakiej firmie będzie lepiej niż tutaj ?? Wątpie, że gdzie indziej będziecie mieli taki lajt... Jedyne co jest minusem to brak pracy dla ludzi z Randstadu i przyjmowanie ludzi z Madeja i Lambertz gdzie zaśmiecają ten Zakład Pracy i psują opinię ,ale gdyby był grafik od pon do pt to nie byłoby tak źle... W innych firmach za tą samą kasę trzeba zapier..... ,ale było by dobrze żeby dali ludziom zarobić i dźwignęli te płace Pozdrawiam!
3
Pimpuś 2016-11-08 20:13
Odnośnie nagrywania:
Przepisy prawa pracy nie regulują tej kwestii. Nie ma jednoznacznych wytycznych, według których pracodawcy mogliby stwierdzić, czy stosują te metody zgodnie z prawem.

Zgodnie z wyrokiem Europejskiego Trybunału Praw Człowieka z dnia 3 kwietnia 2007 roku zastosowanie monitoringu w miejscu pracy powinno być proporcjonalne do celu i w możliwie jak najmniejszym stopniu ingerować w życie pracowników.
Przy instalacji kamer powinno się wziąć pod uwagę kilka reguł:

-kamer nie można instalować w miejscach, gdzie osoba monitorowana może zasadnie oczekiwać zachowania swojej prywatności np. w szatniach, toaletach;

-o prowadzeniu monitoringu należy uprzedzić osoby, które mogą znaleźć się w jego zasięgu np. umieszczając w widocznym miejscu tabliczkę “obiekt/teren monitorowany” oraz piktogram;

-zapisy powinny być przechowywane jedynie przez czas niezbędny dla celów zapewnienia bezpieczeństwa i w warunkach zabezpieczających je przed dostępem osób niepowołanych.
Małgorzata 2016-12-02 17:05
Czy może mi ktoś wytłumaczyć z pracowników Unilevera , dlaczego jest tak że zamawiani są ludzie z ran stadu w każdy piątek ( wystawiany jest grafik ) , a później są jakieś poprawki nie dociągnięcia grafiku , odwoływane i odprawiane z kwitkiem ludzi . Co jest przyczyna takiego stanu rzeczy ? - maszyny się psują ? , za dużo mają ludzi ? , przekręty ? , albo swoimi pracownikami z Unilevera obstawiają zmiany . ?
1
tyna222 2016-12-21 15:31
pani Marta tylko zacytowala poprzednią osobę i to ona napisała "cherbata", czytajcie całość a nie pojedyncze komentarze :)
Pozdro600dlaekipy 2016-12-27 16:41
Ja od 4 lat wiem co mnie czeka po przekroczeniu. Banda chuja na łączyć łapach. Nie powiem jest sporo spoko osób i znajomych. Ale zawsze trza tam wchodzić z założenia że koło chuja latają sprzedawcę konfitury i robić swoje.
1
Pozdro600dlaekipy 2016-12-27 16:48
Hahaha pewnie liczyła że ktoś podrapie
Pozdro600dlaekipy 2016-12-27 16:57
Sezon zimowy otwarty, do pica trza dokładać
Pozdro600dlaekipy 2016-12-27 17:00
Sex afery? Myślałem że demokracja jest i można se podupczyć najzwyczajniej w świecie
Randstad 2016-12-31 09:32
Bestio!!..co kusisz i rozpalasz moje żądze uśpione,przez Ciebie staje się niegrzeczną chłopakiem,moje myśli owładnięte Tobą,moje ciało rozpalone czeka...byś zawładnął nim,ustami,językiem co spragniony w pot i nektar.Niech utonę w Twych silnych ramionach,niech poczuje Twój kobiecy zapach,wilgotna skórę...chce usłyszeć Twój szybki urywany oddech! Chce słyszeć Twój krzyk ekstazy ,wykrzyczane moje imię! Moje ciało nadal rozpalone,czeka...
1
Bober 2017-03-10 23:09
Unilever jest super!
Sonia 2017-03-17 23:10
Szkoda że Erika B. odeszła :(
1
Gość 2017-03-27 21:56
Gość ale ja się nie dziwię że ludzie odchodzą z tej Firmy , bo musi być coś na rzeczy , albo z waszymi móżdżkami , bo nie szanujecie ludzi........
1
Adam Wyleżał 2017-03-31 20:27
Adam mam pytanie czy są jakieś przyjęcia , na produkcję mam doświadczenie w tej dziedzinie , szukam pracy . ?
Bardzo proszę uczciwe i szczere osoby o odpisanie , gdzie się mam zgłosić w sprawie pracy .
Adam Wyleżał 2017-04-06 08:32
Czy na tej ulicy Kołodzieskiej jest Zakład Kołodzieji produkcja kół do furmanek .??????
Lolo 2017-04-10 06:53
Witam, to prawda, ze zamykają oddzial Unilever Katowice?
Marek Kondrat 2017-04-12 21:58
Bolo ty kretynie zastanów się co piszesz , bo jak cię znajdę to ciebie zamknę.!!!!!!!
Lolo 2017-04-13 14:45
Naucz się czytac! A jak nie jestes w temacie to zamknij paszczura! Banino przeniesli do Poznania, a Katowice ponoc sprzedali, lub zamkna..to pytam czy to prawda!
Lestek 2017-05-07 20:09
Dobra firma. Jak na korpprację stosunkowo mało korporacyjna. Dobre benefity i atrakcyjne wynagrodzenie. Miła atmosfera w biurze
Ania Wszechwiedząca 2017-05-16 18:22
Nie przepraszaj.Na margarynach co drugi to ciota.
Gość 2017-05-19 22:50
Ty chyba piszesz o sobie i o swoich koleżankach.
Jestem pracownikiem i nie mam czasu na gdybanie co 2017-05-30 21:59
Jestem pracownikiem i nie mam czasu na gdybanie co by było. Czy wy ludzie macie czas na pracę? Najlepiej będzie jak każdy będzie robił to co do niego należy a rządzenie sprawami firmy zostawcie szefom!
Piecyk 2017-06-02 09:02
Pracuje w Unilever od dobrych kilku lat. Zacząłem swoją pracę w fabryce, a obecnie jestem zatrudniony w HUB na Chorzowskiej i o firmie mogę się ogólnie dobrze wypowiadać. Osoba świeżo po studiach może się tutaj sporo nauczyć, jeśli tylko będzie chciała. Na plus: co jakiś czas pojawiają się nowe projekty ( mniej lub bardziej ciekawe), luźna atmosfera, przełożony nie stoi i nie patrzy mi na ręce, szkolenia ( jest ich mało, ale w dziale wewnętrznie sami się szkolimy). Minus: zarobki zdecydowanie za niskie, za wczasy pod gruszą można pojechać do Zakopanego ( ale tylko w jedną stronę chyba), ciągłe cięcia.
Ogólnie sporo się nauczyłem i chce dalej się rozwijać, ale już w innej firmie.

Jon 2017-06-08 12:12
Jak się robi w Krafcie. Margaryniarze.
Jestem pracownikiem i nie mam czasu na gdybanie . 2017-06-08 21:34
Pisz jaśniej o co Ci chodzi Cioto.???
Pozdro600dlaekipy 2017-06-09 23:41
Jak faceci są ciotami , to wy kobiety jesteście cipami!!!!!!!
xyz 2017-06-13 10:32
Od jakiegoś czasu notorycznie pojawiają się ogłoszenia do Unileveru w Katowicach na stanowisko Planisty Materiałowego, dlaczego? Jest tam taka rotacja ludzi czy firma się tak rozwija?
Zadziwiające jest to, że co raz to ogłoszenie ma inna Agencja Pośrednictwa Pracy.
Jest tam aż tak źle?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
gosia 2017-06-21 19:20
chodziło o "cherbata" a nie "herbata"
On 2017-06-24 13:30
Chodziło o zdrady ????
1
Ja 2017-06-24 23:23
Czy chodzi o zdrady damsko męskie.????
On 2017-06-26 00:55
No raczej on i ona????
1
Xxx 2017-06-26 23:20
Np..mechanik z operatorka????
Anna. 2017-06-27 17:33
Dlaczego obecnie jest taka rotacja przez agencje?Złote gòry obiecują.Czy to tylko sezonowa potrzeba?
Ja 2017-06-29 08:02
Kocham Cię !!!!
xyz 2017-06-29 10:54
A jak wygląda praca w biurze?
Ja 2017-06-30 17:56
Wszyscy się kochają...
Kowol 2017-07-04 18:22
Nie masz racji ...
Pracowałem na pakowaniu herbat i w jednym miesiącu 3 osoby nie otrzymały przelewu wogóle bo w kadrach się pomylili i przesłali je na inne konta a ja osobiście otrzymałem 1100zł za 166h pracy .
Warunki beznadziejne a kierownictwo jeszcze bardziej ... Szkoda słów
Ja 2017-07-06 09:01
Drodzy koledzy i koleżanki obchodziliśmy 25 - lecie Unilevera dostaliśmy prezenty w postaci tabletów co myślicie o tych prezentach . ? ? ? ?
Zostaw swoją opinię o Unilever - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever