brak logo

Marczenko K.R.

Wrocław

Opinie o Marczenko K.R.

viking 2010-05-12 18:00:13
mnie też korci
anonim 2010-05-19 14:01:56
Rozumiem rozgoryczenie ludzi, ktorzy popracowali tam pol roku i sami odeszli albo ich odeszli, ale chcialbym przeczytac opinie ludzi pracujacych tam dluzej nz rok. A wiem,ze sledza watek :). Poprosze o wypowiedz
anonim 2010-06-08 08:44:29
A można się dowiedzieć na jakim stanowisku pracujesz? Produkcja czy biuro?
anonim 2011-06-30 17:10:41
a gdzie sie podzialy wszystkie wpisy na temat owej firmy?? tak ciekawie sie rozwijala dyskusja a tu patrze i tylko kilka wpisow. Jestem zasmucony bo bylo tak ciekawie, no coz pewnie wlasciciel pan(usunięte przez administratora)maczal w tym paluszki
123 2011-07-06 19:42:51
Firma się rozwija w dynamiczny sposób.
Że aż w ciągu miesąca odeszło 8 pracowników.
Tak dalej dynamicznego rozwoju dla firmy.
? 2011-07-20 18:36:00
ja też nie narzekam na rynku pracy jest dużo ofert można zmieniać prace jak rękawiczki
? 2011-08-02 21:33:52
Fajnie jest w firmie.
Następne 4 osoby odeszły.
anonim 2011-09-21 14:39:53
A jak teraz wygląda sytuacja z płaceniem za pracę??
były pracownik 2011-12-01 21:20:44
Witam wszystkich,
z informacji, które posiadam przeciwko firmie już toczy się stosowne postępowanie
lusia 2012-02-21 08:29:02
Jak tam "najlepsza" na świecie firma? żyje?
wścibski 2012-04-03 10:54:28
Dzień dobry,

czy ktoś będzie mógł mi powiedzieć co się stało, że firma przeniosła się na zakrzowską 19 we Wrocławiu?Dziękuję za informację.
były pracownik 2012-05-24 12:01:40
Ale paradoks proszę państwa - najlepiej na współpracy z tą firmą wyszły te osoby, które szybko dostały wypowiedzenia. Czasem opłaca się zostać zwolnionym z dnia na dzień :)
były pracownik 2012-05-27 23:54:31
P. Marczenko myślą,że jak pousuwają wpisy z opiniamii ludzi przez nich pokrzywdzonych to ich sumienie się oczyści ?
Nasza krzywda widać nie tylko nas boli ? Mam nadzieję że wy też nie możecie spać po nocach .Poczucie winy was dusi ? Nie zbudujecie swojego szczęścia na krzywdzie czynionej ludziom, którzy uczciwie i ciężko pracowali.pan Bóg nierychliwy , ale SPRAWIEDLIWY !!!!!!
tshyjk 2012-06-24 18:10:04
i co już po wszystkim? a co z firmą? co z pracownikami?
były pracownik 2012-06-25 12:31:41
Oto zapłata , zatrzymana przez was robotnikom , którzy zżęli pola wasze, krzyczy , a wołania żeńców dotarły do uszu Pana Zastępów.
( św Jakub 4,5)
Nadchodzi czas rozliczenia , bądźmy cierpliwi , za nasze krzywdy zapłacą napewno !!! Do siódmego pokolenia odbijać im się będzie zło wyrządzone bliźnim .
Maks Kolanko 2012-07-19 09:41:44
Ze względu na ogłoszenie upadłości wszyscy poszkodowani powinni skontaktować się z syndykiem masy upadłościowej, który obecnie zajmuje się zarządzaniem tej tzw. firmy.
wierzyciel 2012-08-26 02:22:28
Czy możecie podać jakies namiary do syndyka, czy firma nadal mieści się na Kiełczowskiej??
herkules 2012-08-31 17:11:04
jakie wynagrodzenie oferuje ta firma \"Marczenko\" że mają problemy z wypłacaniem? Dzięki za odpowiedź pozdrawiam :)
mas 2012-09-01 18:15:09
No właśnie takie :))
herkules 2012-09-01 19:43:28
no chodzi mi o konkrety ile oferują pomińmy że w kulki lecą ;)
mas 2012-09-03 08:33:55
To zależy jaką wartość przedstawiasz. Jak się wycenisz na rozmowie na 2000 tyś, to zaproponują Ci 1700 + premia uznaniowa. Jak wycenisz się na 3000, to zaproponują Ci 2500+premia uznaniowa. O ile oczywiście spełnisz ich szerokie wymagania. Premia uznaniowa znika po 3 miesiącach i nie jest wypłacana i nie ma szans na jej wyegzekwowanie bo jest to premia UZNANIOWA.
andrzej a 2012-09-23 13:42:22
Nie polecam, syf, kiła i ubóstwo.najlepsze rozwiązanie to zamknąć to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u. (usunięte przez administratora)
Rysiek 2012-11-12 13:47:00
Super firma ,dobrze płaca i na czas ,nie rozumiem kto pisze takie bzdury i po co ! Nam nikt nie zaszkodzi i na nic wasze smarowanie.
okradziony 2012-12-02 21:52:01
Super to będzie jak oddacie wreszcie ciężko zarobione przez nas pieniądze . Firma zeszła na psy przez waszą głupotę i stawianie na biuralistów zamiast na fachowców od produkcji !!! Nasze ''smarowanie''jest zbyteczne już wy sami zadbaliście o to by zhańbić nazwisko
1
okradziony 2 2012-12-18 15:57:31
Nie oddadzą dorobili się na nas.
Nie płacili nam bo wpłacali sobie na konto, żeby się zabezpieczyć.
lezly 2013-07-09 09:08:28
(usunięte przez administratora)Nie placenie dla ludzi zarobionych pieniedzy to straszne ,po co sobie robic wrogow na ulicy?????,ja podejrzewam ze po prostu nie maja pieniedzy na wyplaty a jak nie maja to nie powinni istniec,kiedys bylem tam w biurze i faktycznie siedzialo pare osob ktore nic nie robili ,z reszta bylo ich wiecej niz na warsztacie
lezly 2013-07-20 10:08:33
napisz wiecej cos o tej firmie i ludzi oszukanych??????pare lat temu chcialem im dac dosc duzo pracy (dobrej pracy)zrezygnowalem i widocznie dobrze zrobilem,,pozd,,,
fan kornelki 2013-08-31 10:09:38
TAK WYMAGAJĄ DOŚWIADCZENIA-MUSISZ BYĆ ODPORNY NA BRAK WYPŁAT:)
BOTAK 2014-03-28 01:10:35
Bylem krotko kierownikiem produkcji, ale jak zobaczylem, ze wysysaja z ludzi jak pijawki i kupuja nowe mercedesy to mnie krew zalewala ... Zostalem zwolniony ;) Jak moi poprzednicy i pewnie wszyscy po mnie ...
znawca 2014-03-28 14:58:14
dzisiejsze merce to padlina, nie znają się na autach za grosz hehe
Norin 2014-05-31 15:59:35
Ocena profilu Marczenko tutaj na gowork.pl nie powala, 2/6 - ‎222 głosy, nie wiem, kto oceniał w prawdzie, ale chyba nie jest najlepiej.
Alfa 2014-12-19 19:07:52
Może znaczną część stanowią pracownicy albo klienci niezadowoleni z usług świadczących przez tą firmę. Jednak patrząc na ilość głosów nie może to być przypadek, że firma ma więcej złych aniżeli dobrych opinii. Przydałoby się tylko dowiedzieć z czego to wynika, dlatego jak jakiś pracownik by się wypowiedział w tym temacie to byłbym wdzięczny.
brak wynagrodzeń 2015-02-13 11:36:12
Czy orientuje sie ktoś jak wygląda sprawa z upadłością Marczenko i z zapłatą przez syndyka wynagrodzeń?
1
miro 2015-04-01 19:53:35
@łucja, oczywiście zmieniło się bardzo dużo, nawet nie wyobrażasz sobie jak wiele. Marczenko K R jest w upadłości od jakiegoś czasu, nie wyślesz więc tam CV bo już nie ma gdzie go wysyłac, firma nie działa, syndyk chyba spłaca wierzycieli i to by było na tyle po Marczenko K R. Pozdrawiam i powodzenia z szukaniem pracy gdzie indziej!
Podwykonawcs 2016-01-27 13:09:12
Ta firma to masakra mi nadal zalegają z płatnoscia nawet nakaz zapłaty nic nie daje tacy ludzie to podłosc zeby za swoje pieniadze walczyc...i nik nie moze z nim porzadku zrobic
Okradziony 2016-03-07 20:46:01
Jak jest szansa, że się rozjaśni i możecie pomóc to postarajcie się wypłacić zaległe wypłaty zasądzone prawomocnym wyrokiem sądowym , bo do tej pory czekamy na pieniądze . ZŁODZIEJE !!!!
OKRADZIONY 2016-05-11 21:49:10
No i tu się mylisz !!! Państwo M. mają prawo , umowy ,zobowiązania ....( usunięte przez administratora )! Wyzuci z poczucia przyzwoitości , bez honoru !Przyjdzie i na nich czas rozliczenia .
były prac. 2016-05-11 21:55:03
Zgódź się bez wahania , przekonasz się do czego są zdolni :)
Okradziony 2016-08-03 13:22:43
balso , znaleźli wyjście przepisali cały majątek na innych i wg prawa nie mają nic co można by spieniężyć , aby pospłacać długi !!! Nie mają nic : pieniędzy ................a nawet HONORU !!!
Zostaw swoją opinię o Marczenko K.R. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marczenko K.R.