brak logo

Pabemia Grupa

Warszawa

Opinie o Pabemia Grupa

misio 2012-06-01 18:54:34
nie jest tak żle,
z przerwą pracuje w tej firmie już przeszło 10 lat. Pracownicy owszem się zmieniają ,ale na niższych stanowiskach i to głównie obiboki. To prawda że kiedyś zarobki były wyższe ,no ale kryzys i tutaj widać.Wierzę jednak że szefostwo sobie poradzi ,bo zna się na rzeczy. Opóźnienia w wypłatach owszem są ,ale niewielkie i za to są zaliczki.Natomiast nigdy wcześniej nie były ,od jakiegoś roku się zaczeły.
(usunięte przez administratora)
1
trele 2013-08-08 12:18:08
post powyzej to kolejna zenada; stanowczo odradzam prace w tej firmie
nicolas 2013-11-03 11:45:04
szczerze nie polecam!Omijajcie szerokim łukiem tego pracodawce.
Łukasz 2015-07-07 14:01:03
Pracowałem tam parę lat temu. Jedyne co mogę dobrego powiedzieć o tej firmie to to, że pracownicy są w porządku (przynajmniej Ci którzy pracują tam dłużej).
Pytacie o zarobki, odpowiedź jest prosta. Jest to firma prowadzona w typowo polski sposób (z osobistego doświadczenia: pracowałem tam 3 miesiące i jak się okazało jedynym pewnikiem był brak umowy i pensja z 2-3 tygodniowym opóźnieniem, co ważne niższa niż ustalona, a dodatkowo miałem jeszcze oficjalnie załatwić staż z PUP). Duży plus mogę dać za doświadczenie, które tam dostałem: 'nigdy więcej nie będę szukał pracy u "polaka"'

Ogólnie odradzam kontakt.
Łukasz 2015-07-16 08:10:34
@majkel - zgadzam się z opinią o popełnionym błędzie, co więcej uważam to za dobrą lekcję.
Co do reszty jest to moja opinia (spowodowana tym czego doświadczyłem w ww. firmie), jeżeli się z nią nie zgadzasz i chcesz spróbować tam pracy to nikt Ci nie broni (choć osobiście uważam, że jeśli nie potrzebne Ci takie doświadczenie jak moje to jest to ewidentna strata cennego czasu). Post na tym portalu ma dać możliwość wyrażenia swojego zdania oraz ewentualnie 'przestrzec' innych ludzi przed błędami, które się samemu popełniło.
Łukasz 2016-03-15 19:49:15
@Iza chyba nic się nie zmieniło, skoro brak pozytywnych komentarzy
NutriClinic vs Pabemia sp z o o sp K 2016-06-13 22:20:40
Szanowni Państwo, dziękujemy za opinie.
Pragniemy zwrócić uwagę na fakt, iż:
1. Pabemia Grupa Sp z .o.o Sp. K - jest zupełnie inną firmą niż Pabemia, Pabemia Grupa. Zarząd, właściciel - inne osoby, płace zawsze na czas, wszyscy pracownicy są od razu zatrudniani na umowę o pracę.
Dodatkowo w firmie pracują pracownicy, którzy są z nią związani przeszła 20 lat - chyba tak źle nie jest? A i czasem ciasto na poczęstunek się znajdzie.
2. NutriClinic to zupełnie inna branża i sektor, a także kierownictwo :)
fanka 2016-06-23 18:30:06
no ale wystarczy google użyć i już wiadomo że działacie od 1991 i czym się zajmujecie:* czy nadal macie swoja siedzibę w Warszawie czy coś się zmieniło?
Zostaw swoją opinię o Pabemia Grupa - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pabemia Grupa