Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.

Olsztyn

Opinie o Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.

kirka 2016-06-21 11:00:01
no a jeśli ktoś chciałby wyższą poprzeczkę i ma większe ambicje to to samo stanowisko jest też dla osób z językiem niemieckim w Olsztynie
1
ak 2016-06-21 11:21:19
Czy to prawda, że firma straciła Gdańsk na rzecz Olsztyna i że ludzie, którzy deklarowali się, że będą pracowali do końca na starej lokalizacji poszli po rozum do głowy i jednak się pozwalniali? Czy to prawda? Co się stało z ludźmi z Gdańska?
6
renia 2016-06-21 13:21:37
takich ofert nie brakuje na podobne stanowisko, także z językiem kiemieckim i francuskim, ciekawe jednak czy to będą tylko połaczenia przychodzące czy będę musiała również wychodzące wykonywać, napiszcie
toki 2016-06-21 15:00:19
Specjalista ds. obsługi klienta - połączenia przychodzące jest u nich potrzebny.
Pracownik 2016-06-21 15:24:37
Widzisz , kasuja wpisy zeby lipy nie było, bo premie zabiorą i za co te pijackie spedy beda wyprawiac :-)
6
kim 2016-06-21 16:08:11
hej, widze ze maja teraz wiele ofert pracy, zastanawiam sie czy nie aplikować na Konsultanta, jaka stawka? pracowlaiscie?
bona 2016-06-22 13:15:20
ale o jakiego konkretnie konsultanta ci chodzi? niektórzy tutaj muszą wykazać się umiejętnością języka niemieckiego lub francuskie, sprawdź lepiej sobie
marek 2016-06-22 22:23:42
Na Olsztyn szukają teraz ludzi z francuskim @bona więc może o to chodzi
Anna 2016-06-23 09:35:46
Hej,
Cały czas jestes zainteresowana? Daj znac.
marek 2016-06-23 10:56:53
Widzę, że teraz Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o. ma sporo nowych rekrutacji, więc chyba faktycznie firma si rozwija (tak słyszałem). Fajnie, ja się zastanawiam nad aplikacją na stanowisko konsultanta infolinii. Trzeba mieć minimum 130h w miesiącu dyspozycyjności, ja mam nawet więcej ;) Jakie stawki?
studentka 2016-06-24 11:01:38
Byłam w transcom na rozmowie w Białymstoku, ale za te 8zł/h to szału niema, a az tak dobrze nie znam języka żeby robić w dziale z niemieckim (tam lepiej płacą) byłam też w k2dystrybucje na Malmeda i mam tam znajomą, tam dają nawet 11zł/h na rękę +premia+prowizja... chyba wyjdzie lepiej.
1
klakier 2016-06-24 11:14:04
co nam daje pracę zmianowąod poniedziałku do piątku w godzinach 7 - 22, 1 sobota w miesiącu, no dla mnie jednak byłby to problem bo studiuję zaocznie, jednak też nie ukrywam że 8,50 zł NETTO/H + premie bardzo mnie kusi i to zacne warunki finansowe moim zdaniem
erf 2016-06-25 13:58:05
hje hej wiedze ich najnoszwa oferta rpacy ejst na stanowisko specjaslity do spraw oblsugi klienta tylko trzeba znac jezyk angieslki albo hiszpanski..:)
marek 2016-06-25 15:31:03
Na jakim stanowisku @klakier? Bo w większości teraz to ogłoszenia są jednak na stanowiska dla ludzi z językiem obcym a tam na pewno jest więcej niż 8,5 netto na rękę! Bądźmy precyzyjni i nie wprowadzajmy innych w błąd
gosdia 2016-06-27 11:57:46
większość ale nie wszystkie, bez języków ob cych to teraz np możesz się rekrutować na konsultanta infolinii, pracownika działu reklamacji albo jako specjalista ds, sprzedaży, jest moim zdaniem spory wybór mofert
ergth 2016-06-27 20:31:12
a mnie wlasnie zaitnereowana w sumie praca na stanowisko specjalsity do spraw sprzedazy w Gdańsku widze ze oferuja umowe o prace a dla mnie to juz jest na prawde duzy plus poza tym sa profesjonalne szkolenie przygotowujące do pracy,wynagrodzenie podstawowe za 3/4 etatu jak za cały etat
kim 2016-06-28 09:34:47
ola' z jednej strony w ogłoszeniach o pracę widać czego oczukują, poprawna dykcja jest też wymogiem, może na poczatek są ok bo można się wdrożyć i zdobyć jakieś dosiwadczenie
marek 2016-06-28 12:23:09
W Gdańsku można próbować swoich sił w rekrutacji na stanowisko Specjalisty ds. Obsługi Klienta z językiem angielskim. Ktoś zna stawki?
:) 2016-06-28 15:02:03
Kto Ci takich głupot naopowiadał?
Szerzycie tu jakieś herezje!! Dlaczego kasujecie negatywne wpisy?
3
tymianejk 2016-06-28 15:09:47
tylko przyjacielu weź pod uwagę że na tym stanowisku dzwonisz do ludzi którzy już mają ofertę a to podnosi poprzeczkę
1
bambi 2016-06-29 10:05:32
jakoś twoja opinia nadal tutaj jest i jej nikt nie skasował - @tymianek można też na taką ofertęw załapać się w wersji hiszpańskojęzycznej i chyba francuskiej o ile się nie mylę
kim 2016-06-29 14:47:37
Cyz na specjakistę obsługi klienta po okresie próbnym można liczyć na umowę o pracę?
pigwa 2016-06-30 09:56:11
przy opcji z językiem hiszpańskim na to stanowisko widzę proponują pracę na pełen etat więc sugeruje to że umowa o pracę powinna być. poza tym ciekawe o co chodzi z tym "profesjonalnym" szkoleniem na start
slawek 2016-06-30 12:42:10
Niestety umów o pracę nie dają. Pracujesz na zlecenie cały czas. Nawet 5 lat.
1
miko 2016-06-30 12:53:44
ja mam właśnie pytanie o przełozonych, jak to wygląd i czy mozna sie jakoś spokojnie dogadac z nimi czy nie za bardzo? a jeśli chodzi o oferty pracy to teraz jest taka nowa do nich jako Specjalista ds. Obsługi Klienta z językiem angielskim, wiec działają.
marek 2016-07-01 12:11:15
W sumie mi osobiście na tę chwile umowa na zlecenie jakoś mocno nie przeszkadza, chociaż wiadomo - każdy chciałby mieć umowę o pracę. Ale dla studentów jest to do przyjęcia. A oferty pracy są w porządku, np. szukają pracownika działu reklamacji.
erfr 2016-07-02 22:07:50
@marek zalezy kto czego oczekuje od pracy taka prawda :) chociaz wiesz co powiem Ci ze na przyklad na stanowisku specjalsity do spraw sprzedazy w Gdańsku napisali ze oferuja umowe o prace wiec to zalezy od stanowiska
tadek 2016-07-03 20:32:22
ta opcja jest na tym stanowisku też atrakcyjna dla osób znających rewelacyjnie język angielski lub nawet hiszpański, takie obcojęzyczne wersje tej oferty pracy również widziałam w internecie, warto sobie poszukać jak ktoś będzie zainteresowany tematem
ra 2016-07-04 21:41:04
widziałam, w Gdańsku tą z hiszpańskim, obiecujecie benefity pozapłacowe - możecie konkretnie napisać jakie?
kj 2016-07-04 23:18:15
@tadek no to jeśli trzeba znać język hiszpański i angielski to muszą naprawdę nieźle płacić? W koncu hiszpanski nie jest jeszcze tak popularny. W takim razie na jakie wynagrodzenie można liczyć ????
dk 2016-07-05 21:24:42
Cześć "pracujący inaczej". Zbieram informację na temat firmy Transcom i innych świadczących usługę infolinii czy też BO dla klienta PLAY. Chcę założyć stronę internetową na temat Waszych firm z pełnym opisem bukietu korzyści jakie może osiągnąć szeregowy pracownik CC. Wypisujcie wszystko co tylko chcecie. W razie W to podaję mój adres e-mail kolawada@gmail.com
3
eeee 2016-07-05 21:37:29
@kj trzeba tez na jednym ze stanowisk znac jezyk niemiecki..poza tym widze ze oferuja tu umowe o prace
marek 2016-07-06 20:57:57
Bardzo zabawne @dk ale może chociaż ktoś się dowie przez żarty, że warto spróbować a już na pewno jak ktoś zna język obcy
34 2016-07-11 18:34:57
taka prawda ze na wiekszosvi stanowsik tutaj wymagana jest znajomosc jezykow obcych np. niemieckiego
wert 2016-07-12 09:59:11
Specjalista ds. Obsługi Klienta w języku niemieckim jest u nich terz poszukiwany. Z tego co wiem to jak zna się dodatkowy język to dobrze za to płaca, bo jest mało osób w branży z takimi umiejętnościami z tego co wiem.
kim 2016-07-12 22:53:47
wert' to wlasnie mnie ter interesuje, czy dodtakowy jezyk ,jego znajomosc jakos wplywa na wysokosc pensji czy nie? byles moze na rozmowie klwaifikacyjnej?
marek 2016-07-13 13:30:41
Ja tam widziałem @Samuel, że prawie w każdym ogłoszeniu jest napisane "praca na cały etat" to nie dziwię się, że nie godzą się na 6h dziennie. A co do innych oskarżeń w pracy jest regulamin wystarczy się do niego odnieść i porozmawiać
joza 2016-07-14 09:14:54
@marek no właśnie elastyczne grafiki obiecują i to mnie zastanawiam, poza tym wynagrodzenie ze stawką godzinową + systemy premiowe a jeśli tych godzin będzie mniej to się boję że ucierpią moja zarobki na tym:/>
34 2016-07-14 21:27:47
ja widze ze u nich w firmie rektutacja caly czas trwa..szukaja do pracy na stanowisku konsultanta infolinii w Białymstoku na przyklad chodzi tutaj m.in. o odbieranie tylko połączeń przychodzących, informacji nt. bieżących płatności i wysokości faktur
Spokojny 2016-07-15 10:23:44
Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko pracownika działu reklamacji. Warunki następujące: tygodniowe szkolenie, 7,5 zł za godzinę (praca dwuzmianowa: 6 - 14, 14 - 22), zapłata godzinowa podwyższa się o złotówkę co jakieś trzy miesiące dobijając do bodajże 10,5 zł za godzinę po roku. Umowa-zlecenie oczywiście.
Mi osobiście nie odpowiadały takie warunki i podziękowałem, ale muszę przyznać, że panie z działu Human Resources (a raczej jedna Pani z którą miałem przyjemność rozmawiać) były bardzo uprzejme i uczciwe. Już na samym początku przedstawiono mi warunki pracy, odnoszono się do mnie kulturalnie, z uśmiechem, bez śladu fałszu. Jeśli podane wyżej warunki wam odpowiadają i idziecie na rekrutację, to nie musicie się niczego obawiać.
A panie z HR zasługują na premie. Bo jeżeli idziesz na rekrutację, nie odpowiada ci oferta i wychodzisz po pięciu minutach uprzejmie dziękując, a ciągle masz po tym pozytywne zdanie o firmie, to widać, że osoby z tobą rozmawiające robią naprawdę świetną robotę.
Noc 2016-07-15 11:40:58
Są ogłoszenia Specjalista ds. obsługi klienta w języku litewskim/niemieckim i zastanawiam się jakie jest lepiej płatne, litwa jest trochę biedniejsza, czy kasa jest taka sama czy może bywa różnie na podobnych stanowiskach, znam oba języki tak się składa
Wal 2016-07-15 14:22:21
Mi się wydaje, że jeśli chodzi o Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o. to jest tutaj naprawdę spokojnie i nie ma się nad czym zastanawiać
hg 2016-07-15 20:56:59
hej no pewnie ze tak jezeli ktos jest zainteresowany to niech da sobie szanse i niech sprobuje zaaplikowac teraz jest na prawde spora ta rotacji u nich
1
toki 2016-07-15 22:52:24
Super, że jest umowa o pracę @frtg, przecież takie stabilne zatrudnienie to rzadkość.
Wy 2016-07-16 22:51:18
Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o. ma tutaj bardzo dobrą pozycję, jesli chodzi np. o Gdańsk bardzo dobrze się rozlicza, ma świetne ogłoszenia o prace, generalnie naprawdę bardzo mi się podoba, bardzo mocno polecam, komentarze są mega pozytywne, pozdrawiam
1
marek 2016-07-18 11:03:49
To trochę utarte zwroty @Wy jeśli wiesz jak się naprawdę pracuje w firmie to wtedy pisz bo, że jest świetną firma to każdy może powiedzieć. Ze swojej strony mogę powiedzieć, że jeśli znasz jakiś niecodzienny język jak np. litewski to możesz zarobić 3000 brutto mało/dużo decyzja należy do pracownika
kim 2016-07-18 21:26:32
marek z jednej strony to wszystko fajnie brzmi ale zeby chcoaiza placili ci za to ze znasz ten jezyk to bylob inaczej bo wymagac moga ale moze to nie wlicza ci sie jako dodatkowe kompetencje
Mirecki 2016-07-18 22:39:22
Jesli chodzi o Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o. to powiem Wam, że na konsultantach telefonicznych możecie nieźle zarobić, podstawę może mają taką sobie, ale zdecydowanie dodatki pomagają w godnym życiu
Litwin 2016-07-21 15:18:36
Marku Ty tam pracujesz z językiem litewskim?
wert 2016-07-21 15:24:22
Specjalista ds. obsługi klienta w języku litewskim jest potrzebny u nich. Oferują godziny pracy, pomiędzy 8-16, a 16-24 (praca przy amerykańskim projekcie) no i też benefity pozapłacowe (ubezpieczenie, opieka medyczna, system motywacyjny), wiec dobrze to wygląda.
Zostaw swoją opinię o Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o. - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.