Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.

Olsztyn

Opinie o Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.

Gosia 2015-10-20 08:03
Praca w Transcom polega na kompleksowej obsłudze klienta zarówno telefonicznie, przez e-mail bądź live chat. Jeśli chodzi o stawki są one zróżnicowane w zależności od projektu, w którym się pracuje. Przyjdź na rozmowę rekrutacyjną to dostaniesz pełną informacje od rekrutera.
secundo 2015-11-14 00:49
nie wiadomo co się dzieje .... (usunięte przez administratora)
2
nikuś 2015-11-15 20:41
pracuje tam ponad rok. raz jest gorzej raz lepiej. powiem nie zarabiam sporo ale na pewno więcej niż w realu. Kasa na czas i do tego TL nawet fajny. nie wiem jak na innych projektach ale u mnie ok. Co mnie tylko denerwuje umowa śmieciowa bo to na starość do niczego się nie liczy. Wiadomo zawsze i tak pozostanie siec play jest najdroższa siecią w Polsce i oferty są nudne dla potencjalnych klientów, ale po to nas mają by wciskać kity klientom. Powiem atmosfera jest ok :P. teraz wymyślają nie przekraczaj przerw bo za to kara itd ale idziesz tam pracować a nie siedzieć. Pozdrawiam TL.
Tomek 2015-11-26 09:17
As a co to znaczy, że umowa jest niekorzystna i że warunki takiej umowy nie są respektowane?
2
ja 2015-12-07 11:54
Jakoś osoby, które traktują tą pracę poważnie , nie narzekają. Jeżeli jesteś dobrym sprzedawcą to masz wysokie premie, a na godz. płacą 8,5, a nie 6,5.
german 2015-12-18 21:26
czy ktoś z was pracował w transcom na infolinii niemieckojęzycznej? jaka atmosfera? są dodatkowe premie? dzięki za wszelkie informacje :)
4
german 2015-12-18 21:34
mozesz napisac cos wiecej o projekcie obcojęzycznym? jaka atmosfera czy są premie itp. planuje tam aplikować (usunięte przez administratora)
3
Jacek 2016-01-14 11:40
Hubi napisz do nich albo zadzwoń, info o stawkach podają podczas rozmowy rekrutacyjnej.
do alutek 2016-01-21 13:46
@ alutek małe sprostowanie: na projekcie językowym jest 4000 zł brutto na rękę to ok. 3000 zł
basti 2016-01-21 23:02
Watro tam isc na projekt jezyjowy
robcio 2016-01-22 12:20
(usunięte przez administratora)
ann 2016-01-25 11:14
Polecam zglosić się do osób, które pracują w HR, powinny wiedzieć najlepiej jakie są zarobki
mała 2016-02-26 08:55
Witam . A jak wygląda praca jeżeli chodzi o godziny ? Jak długo pracujesz w ciągu jednego dnia ? Po 8 h czy więcej ? I ile dni w tygodniu ? Pozdrawiam
mała 2016-02-26 08:55
Witam . A jak wygląda praca jeżeli chodzi o godziny ? Jak długo pracujesz w ciągu jednego dnia ? Po 8 h czy więcej ? I ile dni w tygodniu ? Pozdrawiam
1
Darek 2016-02-26 09:29
W zależności od projektu na którym chciałabyś pracować. Grafik jest elastyczny. Spytaj się rekruterów mailem albo telefonicznie.
Darek 2016-02-26 09:30
W zależności od projektu na którym chciałabyś pracować. Grafik jest elastyczny. Spytaj się rekruterów mailem albo telefonicznie.
mała 2016-02-27 09:47
Dzięki za odpowiedź. Generalnie wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej odnośnie projektu Play . Dostałam tą pracę . Od wtorku zaczynam szkolenie , które trwa siedem dni. Podstawa nie za duża ale może z premii cos uda się dorobić heh Co do godzin to w teorii widać , że da się to pogodzić z innymi zajęciami .
nowa 2016-04-07 22:21
Pracuje od niedawna i nie moge narzekc :D Hajs sie zgadza atmosfera miła czego chciec wiecej :) Posiedzisz pogadasz, mile towarzystwo a cele jak cele spelniasz masz hajs a jak nie nie masz jak w kazdej firmie. Osoby, ktore pisza negatywne opnie chyba sobie nie radziły i stad te slowa:) Pozdrawiam TRANSCOM !! :)
marta 2016-04-14 18:27
Widziałam ogłoszenie specjalista ds. obsługi klienta z językiem niemieckim. Chciałabym aplikować jednak mam obawy czy w 100% dogadałabym się z klientem, przez telefon na pewno jest trudniej, a ja uczyłam się języka w szkole. Interesuje mnie opinia osób, które pracują lub pracowały na podobnym stanowisku.
marta 2016-04-14 18:28
Widziałam ogłoszenie specjalista ds. obsługi klienta z językiem niemieckim. Chciałabym aplikować jednak mam obawy czy w 100% dogadałabym się z klientem, przez telefon na pewno jest trudniej, a ja uczyłam się języka w szkole. Interesuje mnie opinia osób, które pracują lub pracowały na podobnym stanowisku.
... 2016-04-15 21:16
Śmieszy mnie podejście ludzi którzy potrafią tylko krytykować, firma jest w porządku. Może nie zawsze z każdym kierownikiem uda się zawsze dogadać, ale na tyle różnych działów, które są dostępne każdy może znaleźć własne miejsce gdzie będzie czul się dobrze. A stawki nie są aż tak złe, patrząc na to że 8 zł/h w zimie siedzisz w ciepłym, na głowę nie pada. A premie są możliwe do otrzymania, tylko trzeba spełnić postawiony cel, mieć jakiś staż i doświadczenie na danym stanowisku. Nie sprawiedliwe by było gdyby rozdawali pieniądze dla osób nowo przyjętych, które dopiero się wdrążają albo chodzących do pracy jak sobie chcą. myślę że negatywne komentarze piszą właśnie osoby z tej drugiej grupy, którym nie wyszło z własnej winy. A na koniec Transcom to w końcu korporacja wiec stawiane są cele i trzeba je realizować, albo przynajmniej się starać. A jak człowiek nie chce takiej pracy to niech idzie na budowę albo do spożywczego i haruje za najniższą krajową.
1
ewelina 2016-04-22 00:00
Pracowałam w TRANSCOM Olsztyn jakieś 2 lata temu i na maksa zraziłam się do pracy na słuchawkach.(usunięte przez administratora)Zatrudniłam się na projekt ponagleniowy a za chwilę zaczęli nas przerzucać na migrację i sprzedaż. Chyba tylko wrogowi poleciłabym pracę w tej firmie.
3
jajajaija 2016-05-10 19:44
(usunięte przez administratora) Nie idź do transcomu, poszukaj czegoś w normalnych warunkach :). Pozdrawiam.
4
max 2016-05-16 15:46
ciągle rekrutują xD to chyba nie przypadek, polecam iść do innej firmy
3
konsultant 2016-06-17 16:24
Oczywiście jeśli chcecie możecie o coś mnie tutaj zapytać.
OBSERWATOR 2016-06-20 19:47
Czy to prawda, że z Waszej firmy pozwalniało się sporo ludzi a atmosfera spowodowana systemem motywacyjnym stała się jeszcze gorsza? Podobno mieliście też przeprowadzkę?
6
BO 2016-06-21 08:50
Pracownik Olsztyn GU :) gratulacje :) cała esencja tego co sie dzieje na florze :)
10
ak 2016-06-21 11:21
Czy to prawda, że firma straciła Gdańsk na rzecz Olsztyna i że ludzie, którzy deklarowali się, że będą pracowali do końca na starej lokalizacji poszli po rozum do głowy i jednak się pozwalniali? Czy to prawda? Co się stało z ludźmi z Gdańska?
8
Anna 2016-06-23 09:35
Hej,
Cały czas jestes zainteresowana? Daj znac.
erf 2016-06-25 13:58
hje hej wiedze ich najnoszwa oferta rpacy ejst na stanowisko specjaslity do spraw oblsugi klienta tylko trzeba znac jezyk angieslki albo hiszpanski..:)
:) 2016-06-28 15:02
Kto Ci takich głupot naopowiadał?
Szerzycie tu jakieś herezje!! Dlaczego kasujecie negatywne wpisy?
6
slawek 2016-06-30 12:42
Niestety umów o pracę nie dają. Pracujesz na zlecenie cały czas. Nawet 5 lat.
3
dk 2016-07-05 21:24
Cześć "pracujący inaczej". Zbieram informację na temat firmy Transcom i innych świadczących usługę infolinii czy też BO dla klienta PLAY. Chcę założyć stronę internetową na temat Waszych firm z pełnym opisem bukietu korzyści jakie może osiągnąć szeregowy pracownik CC. Wypisujcie wszystko co tylko chcecie. W razie W to podaję mój adres e-mail kolawada@gmail.com
5
Spokojny 2016-07-15 10:23
Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko pracownika działu reklamacji. Warunki następujące: tygodniowe szkolenie, 7,5 zł za godzinę (praca dwuzmianowa: 6 - 14, 14 - 22), zapłata godzinowa podwyższa się o złotówkę co jakieś trzy miesiące dobijając do bodajże 10,5 zł za godzinę po roku. Umowa-zlecenie oczywiście.
Mi osobiście nie odpowiadały takie warunki i podziękowałem, ale muszę przyznać, że panie z działu Human Resources (a raczej jedna Pani z którą miałem przyjemność rozmawiać) były bardzo uprzejme i uczciwe. Już na samym początku przedstawiono mi warunki pracy, odnoszono się do mnie kulturalnie, z uśmiechem, bez śladu fałszu. Jeśli podane wyżej warunki wam odpowiadają i idziecie na rekrutację, to nie musicie się niczego obawiać.
A panie z HR zasługują na premie. Bo jeżeli idziesz na rekrutację, nie odpowiada ci oferta i wychodzisz po pięciu minutach uprzejmie dziękując, a ciągle masz po tym pozytywne zdanie o firmie, to widać, że osoby z tobą rozmawiające robią naprawdę świetną robotę.
3
Mrrro 2016-07-21 10:49
Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o. z tego co wiem ma wprowadzić jakieś dodatki czy podwyżki, brzmi to dość dobrze tak ogólnie
Litwin 2016-07-21 15:18
Marku Ty tam pracujesz z językiem litewskim?
serio? 2016-08-04 20:41
8,h na godzine podstawy co daje przecietnie kolo 1500 to zacne warunki? Chyba dla studenciakow, ktorych utrzymuja rodzice;)

Szanujmy sie na rynku pracy.. Co z tego ze sypna potem 2 czy 3 stowy premii? Jak wyżyć za taki pieniądz?
10
kolka 2016-09-01 16:45
Umowy o pracę dają, tylko zależy od wyników wszystko i od projektu na którym się pracuje.
agatka 2016-10-06 15:28
@marek, chyba dostajesz jakiś dodatek do pensji za to cierpliwe zachwalanie i przekonywanie do Transcomu :D.
4
xd 2016-10-06 18:08
Najważniejsze dla mnie jest to, że oprócz dobrych zarobków dorzucają jeszcze premie co znacznie urozmaica teraz zatrudnienie, ale czy wypłata jest na czas?
Morusz 2017-01-08 14:05
Jedni piszą dobrze o firmie a Ty nie polecasz tam pracy. Dlaczego, czy to jest praca nie dla Ciebie?
Wielki 2017-01-19 12:08
Ależ złość przez Ciebie przemawia. Pracuję i wiem co mówię. Płacą w terminie, czasami są wypłacane premie i co jeszcze można powiedzieć? Zawsze możesz zmienić prace, przecież nikogo na siłę nie będą trzymać.
Ania GU 2017-02-03 14:58
Pracowałam w Transcomie w Olsztynie rok. Na projekcie GU. Fantastyczna atmosfera, wspaniali ludzie, Team Lederzy pomocni, możnabyło zwrócić się do nich z każdą sprawą, moją Team Lederką była Kamila K. cudowna kobietka, ludzka. Studiowałam dzennie i nie było problemu żeby dogadać się co do grafiku. Cele sprzedażowe dostosowane do predyspozycji konsultanta. Szybka ściez]żka kariery i wiele cennych szkoleń, które wiele wniosły w moją pracę i wyniki sprzedażowe. Imprezy integracyjne zespół, wiele wyjazdów. Polecam tą pracę każdemu a sama będę ją wspominała z łezką w oku.
2
zadowolona 2017-02-06 08:26
Super firma żeby się rozwijać jak również pod względem atmosfery.
Lidia 2017-03-01 09:37
Ania GU, z tego co piszesz to firma zdecydowanie warta zainteresowania. A czy jest dofinansowanie pakietu medycznego?
Zed I Wit 2017-03-07 20:37
Jak teraz sprawa wygląda z godzinówką, jeśli UZ to mam nadzieję, że 13zl/h. Mam nadzieję, że się nie mylę. W przyszłym tygodniu mam rozmowę o pracę i nie chciałbym tracić czasu :)
Jak ogólne wrażenia? Najlepsze działy do wyboru?
Lidia 2017-03-08 09:14
Zed I Wit po rozmowie koniecznie podziel się z nami, jak Twoje wrażenia i opisz swój proces rekrutacyjny- zapewne pomoże to wielu użytkownikom forum. ;)
Iza 2017-03-23 15:48
Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.jest spoko firmą, taka jest moja ocena -pracownika.Szkoda, że nikt nie pisze na forum o szkoleniach.
:D 2017-03-30 11:49
Na początku jak zaczęłam tam pracę było ok jednak po zmianie tl na moim dziale atmosfera się popsuła. Ogólnie zbyt dużo krytyki ze strony tl a za mało pochwał. (usunięte przez administratora)
3
Stella 2017-04-18 11:14
Widzę, że mają zapotrzebowanie na ludzi ze znajomością różnych języków obcych. Słyszałam sporo dobrych opinii o firmie. Mam chęć spróbować, znam dobrze szwedzki a co wy na to?
Zostaw swoją opinię o Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o. - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.