Zduńska Wola sklep na Osmolińskiej to jakaś masakra .Tam się sprzedaje stare rzeczy .Zastanawiam się jak bezwzględna i podła jest pani kierownik skoro wyraża zgodę aby takie starocie sprzedawać KLIENTOM.Kobieto ogarnij się bo wstyd że taki sklep jest w Zduńskiej Woli.Jak można tak truć klientów.Mięsko mieli się każde co popadnie a kupuje się jako drogie dobre mięso (usunięte przez administratora) !I to pierwsza klasa.Wstyd pani kierownik.Do pani to można mówić a pani udaje ze nie słyszy tego .Grot powinien wstydzic sie takiej kierowniczki na Osmolińskiej w Zduńskiej Woli
Witam Wczoraj pojawiło się ogłoszenie o zapotrzebowaniu na stanowisku wędzarz. Chciałbym zapytać obecnych i byłych pracowników zaznajomionych z tematem obróbki termicznej o warunki pracy na atmosach tu dzież tradycjach. Mam wieloletnie doświadczenie w pracy na wędzarni w wiodoncej firmie na rynku świętokrzyskim, lecz chętnie popracował bym gdzieś w Polsce na dobrych warunkach.
Tak czytając niektóre komentarze to nie rozumiem. Mówicie o nie świeżości towaru,a tak naprawdę to pewnie sami tego nie pilnujecie.Pracuje 3 lata w firmie i bylam na różnych sklepach i jeśli( a było to może 2 czy 3 razy) dostajecie w dostawie cos czego byście sami nie kupili to oddajesz to na zaklad i po problemie.Tak naprawde to narzekają Ci którym się pracować nie chce.Uwierzcie da się przypilnowac towaru,dat i porzadku na sklepu,wystarczy chcieć.
Witam chciałbym się przeprowadzić do Łodzi. Obecnie mieszkam na Śląsku jeśli chodzi o doświadczenie w branży jest około 6 lat w tym 2 lata brygadzisty na peklowaniu. Ale przejdźmy do sedna sprawy. Jaka szansa jest na to by zatrudnić się w zakładzie.?
Witaj, myślę, że nie będzie większego problemu ze znalezieniem dla Pana stanowiska. Proponuje zadzwonić do firmy i porozmawiać.
Jakie zarobki są w tej firmie? W ogłoszeniu o pracę podane ok 4000 brutto przy produkcji i pakowaniu mięsa mielonego. Jak wygląda praca i czy takie zarobki są możliwe? Praca dla mężczyzny czy kobiety??
OOO ... widzę że nic się nie zmieniło , a nawet idzie cały czas na gorsze , spotkałem kilka osób które w Grocie pracowały - wszyscy potwierdzają że żenada i szkoda gadać najgorszy okres w ich pracy zawodowej . Konkluzja z rozmów jest taka..... (usunięte przez administratora) wyciskają człowieka do ostatniej kropelki , (usunięte przez administratora), brak fachowości , marnotrawstwo , nadmuchana bańka (usunięte przez administratora), brak poszanowania człowieka ... itp. Jeśli masz wroga koniecznie poleć mu prace (usunięte przez administratora)
Jakie wartości są cenione w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot sp.j.?
To trudne i ważne pytanie. Obecnie w Zakładzie wprowadzanych jest sporo zmian i sama jestem ciekawa jakie wartości są w firmie najważniejsze.
(usunięte przez administratora)
Zapominasz o RODO i identyfikacji osób. A to już jest zabronione prawem. Z uwagi na takie a nie inne sformuowania zawarte w treści.
Zostawcie Piotra w spokoju.On potrafi tyle co potrafi i więcej potrafić nie będzie no bo i z kąd . Nadzorować będzie dalej produkcję i tyle.Inwencji nie ma żadnej.Dla niego produkt homogenizowany to to samo co drobno rozdrobniony.To tak samo jakby słonia nauczyć tańczyć.A tak w ogóle to całkiem spoko facet.
Jesteś....skoro to piszesz. Podsycasz. Nieładnie. Czas chyba oddać sprawę do prawnika. Minka zrzednie.
(usunięte przez administratora)
To wygląda na prywate.
Czy Ty w ogóle wiesz co piszesz ? Czy pracujesz tydzień czasu i nie masz o niczym zielonego pojęcia ? Dyrektor produkcji pracuje w zakładzie od 20lat. Ma wykształcenie wyższe i przechodził przez wiele działów produkcyjnych. Zakład zna jak własną kieszeń i nie widzę na ten moment nikogo kto by się lepiej nadawał niż on do tego co robi. Powiedz mu to w twarz, że nie ma przygotowania technologicznego, a nie się do niego cieszysz.
Jaka to prawda?! Bzdura nad bzdurami! Nie masz pojęcia, to nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie pisz tych kłamstw (zajmij się lepiej efektywną pracą). Jak masz odrobinę odwagi to przyjdź do mnie albo wejdź do kadr i przekonaj się, jakie branżowe szkoły i studia wyższe ukończyłem oraz jakie stanowiska zajmowałem w naszej firmie. Pracuję w firmie „Grot” od ponad 20 lat i zaczynałem pracę na rozbiorze i sukcesywnie przechodziłem przez różne działy i stanowiska, dzięki swojemu przygotowaniu technologicznemu i ciężkiej pracy, co doceniał właściciel firmy awansując mnie ze stanowiska na stanowisko. Domyślam się, z którego działu pochodzisz, gdzie pracujesz po 7 godzin i narzekasz, jak ciężko zarobiony jesteś, ale oczywiście jak masz jakiś problem to przychodzisz do mnie z „podkulonym ogonem” po ratunek. I nie obrażaj ludzi, bo w „Grocie” do tej pory pracuje wielu dobrych fachowców od ponad 20lat, no może z wyjątkiem Ciebie. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich poważnych współpracowników!
Daj spokój. To zero. Zero pozostanie zerem. Nie przejmuj się nim. On jest zerem. Ty Dyrektorem. Co mu się dziwisz że Ci zazdrości. Zero to zero i tyle.
Specjalista z IPN się znalazł. Zmień zawód.Faktem jest to że ty biegasz nadal po produkcji a Piotr jest Dyrektorem. Piotr, ktoś juz napisał że zero jest zerem nie przejmuj się.
To jakaś bzdura. Ktoś wprowadza nieprawdziwe informacje. To jest celowe zagranie. Gdzie napisane pozytywne komentarze w tym temacie? Nieprzyjęta oferta i sie zaczęło!
Fakt, ze dyrektor zaczynal na samym dole hierarchii dziala tylko na jego korzysc - zna zaklad od samego dolu. On ma sie znac na obowiazkach dyrektora i jesli nim jest wlasciciele uznali ze to potrafi.
Wyliczanie zawartości fosforanów to bardziej robota dla technologa. Zadania dyrektora produkcji to raczej koordynowanie pracy różnych działów produkcyjnych tak żeby ,,robota" została wykonana w sposób efektywny i bezpieczny
A jaki technolog? Jak u nas w firmie nie ma żadnego . Hi,hi,hi.... Myślałem że przez ten czas Pan (usunięte przez administratora) nauczył się podstaw.
Po pierogach z mięsem panstwa firmy mialam bardzo mocne zatrucie pokarmowe bol zoladka nie do zniesiemia przestrzegam innych przed trujacymu gotowymi daniami
na go work wejść umiesz, ale napisać albo zadzwonić do firmy, że była taka sytuacja to już nie da rady nie ? Więc przestań ściemniać i wracaj do siebie.
Jak można taką białą surową sprzedawać to jest nie do zjedzenia jeszcze jako super brawo grot można klienta przyciągnąć i oszukać tylko raz nie polecam waszych wyrobów
Daruj sobie. Wpisz się na fb z danymi a nie na forum. Zazdrość bierze ? W dobie koronowirusa należałoby trochę poważniej do życia podchodzić. A życie może oddać karma wraca pamiętaj.
Mam pytanie jak wyglada praca na produkcji ? Ile godzin praca miesiecznie ? Praca na jedna zmiane ? Atmosfera? I ostantnie jakie srednie wynsgrodzenie na koniec miesiąca, bez zadnych nadgodzin ?
P.Jozefie. Dał Pan na szpital Biegańskiego 100.000 zł. Szacun. A ile planuje Pan dac swoim pracownikom za pracę dla Pana w niebezpieczeństwie utraty zdrowia i życia?Jesteśmy przerażeni. Ale do pracy chodzimy.
Nie wiedziałem że pracujesz dla Grota. Ja pracuję dla wyplaty i poniędzy . A co do Kruka to tak zarządzał że już go nie ma. Cieszmy się więc że nasz Szef robi to lepiej i dzięki temu mamy kase na koncie na czas. A jak jestes taki mądry załóż swój biznes Będziesz poświęcał się dla siebie pseudo bohaterze .
A kto Ci każe pracować !!! Idź na zwolnienie jak nie chcesz pracować,a to że szef dał pieniądze na walkę z koronawirusem to powinno się chwalić .Wiesz na jakich zasadach jesteś przyjęty i za ile pracujesz więc o co chodzi??? Też nie zawsze jestem ze wszystkiego zadowolona i często ponarzekam ,ale lubię swoją pracę i chętnie do niej chodzę
No naprawdę szacun jastem ciekaw jaki zysk z tego będzie miał!! Bo on nic nie robi bezinteresownie !! ! A pracownikom napewno da jak zawsze !!!????
(usunięte przez administratora)
Jak znać życie i Grota to w glos się cieszy !!! Ci co go znają to wiedzą jaki jest!!!
Czy rozmowa rekrutacyjna w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot sp.j. odbywa się również w języku angielskim?
Obiło mi się o uszy, że Grot od potencjalnych pracowników wymagają: dyspozycyjności oraz umiejętności pracy w zmiennych warunkach i aktualnego orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznych. Więc chyba faktycznie nie wymagają tam angielskiego. @pracownik, a powiesz coś o przebiegu rekrutacji w tej firmie?
W Andrespolu wielkim problemem Pań sprzedających jest pokrojenie wędliny cienko. Zawsze oponują i nie chcą tego zrobić. Problem powtarza się bardzo często.
Ciekawa jestem jak z jakością mięsa i wędlin w sklepach Grot. Ostatnie wydarzenia poddają w wątpliwość jakość wyrobów .
Ludzie którzy znali firmę odradzali mi tan prace. Ja myślałam ze nie maja racji bo ten kto chce pracować to szef będzie zadowolony i zawsze anajdxie sobie miejsce. Niestety pomyliłam się. Stres i ciężka harówa , to co mo tam zostało . Odpowiedzialność materialna za towar który daje wiele do życzenia. A co ja mam do tego co z magazynu przywożą a płacić zastraty każą . Pieniądze obiecywane inne. Właściciel jak król nic nie słucha . Widzę ze opinie popisują tez osoby które tan nie pracowały . Bo zadna z dziewczyn tak nie mówi ze fajnie jest .
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 37.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 28, z czego 9 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 9 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.