logo Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Grot” Sp. j.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Grot” Sp. j.

Starowa Góra

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Grot” Sp. j.

Kurczak 2016-05-19 23:12
Kartę sportową na basen i siłownię,można dostać teraz w każdej takiej dużej firmie ale nie zapominajcie że za darmo jej nie macie ,,a co do pracy w grocie jest ciężko i do tego dochodzi czasami stres.Życie to nie bajka trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by coś mieć i to jest chore,dobrze że mamy wybór i zawsze możemy zrezygnować z takiej pracy jeśli jest nam ciężko ,,
1
zenek 2016-05-24 11:33
Negatywnie
7
Kasia 2016-05-25 18:03
Ciekawe w jakiej z ZM,hi hi,w żadnej.Który człowiek na produkcji ma karty i gdzie.Dobry dowcip.W dużej firmie i owszem ale chyba tylko w banku.
A jak zapłacisz 18 zł a zyskasz 100 to jesteś matoł,że nie umiesz liczyć.
A tak w ogóle po co się męczysz i zajmujesz miejsca innym którzy chcą pracować.
Brak ci odwagi na zmiane?Czy pracujesz w konkurencji i żali ci że nie masz.
1
Grocik 2016-05-31 20:56
Jak Firma przedstawia swoje stanowisko co do opini na forum to sprecyzuje nie ma płaconych 50 i 100setek za godz nadliczbowe KŁAMSTWO!!!
13
mimi 2016-06-05 20:43
Widocznie coś kręcisz, ja pracuje w Grocie i mi wypłacają i 50 i setki. Pozdro
2
imi 2016-06-12 00:05
wchodzisz w kokosa bo tam jesteś ja nie krecę jak odejdziesz bedziesz pisac prawde!
7
zenek 2016-07-18 20:05
Chciałam tylko wyrazić swoją opinię na temat tej firmy nigdy w życiu nie pracowałam tak wrednej firmie jak ta cała tak zwana firma to jedno wielkie bagno
17
zadowolona 2016-07-20 21:37
Zenek ja pracuje w firmie już 2,5 roku i do tej pory nie dało się odczuć tej wredoty jak napisałeś. W każdej firmie może się trafić ktoś kto zajdzie nam za skórę. Ja mam to szczęście, że mam super atmosferę i kierownika.
1
Lalka 2016-08-07 12:29
Kto to pisze te pozytywne opinie chyba sama p.Jola i sam p.Dominik atmosfera jest nie do wytrzymania
18
ZMP GROT 2016-08-17 17:09
W związku z tym wpisem chcielibyśmy poprosić o trochę profesjonalizmu i rzetelności. Nasz marketing przestawia konkretne wymagania i oczekujemy na propozycje z rożnych źródeł. Wybierana jest najlepsza oferta, która najlepiej odzwierciedla to czego oczekujemy. Wszystko odbywa się na ustalonych wcześniej zasadach i tego się trzymamy. Dziękujemy.
1
Designer 2016-08-18 10:29
Z naszych dotychczasowych doświadczeń firma Grot jest firmą która cały czas chce iść do przodu i podążać z duchem czasu . Reklama i marketing to z całą pewnością tylko kropla w morzu aktualnych działań w tej firmie. Z naszej strony polecamy współpracę z firmą Grot zarówno w zakresie reklamy jak i marketingu.

Łukasz Pawlak
Senior Designer w firmie Media4U
2
ZPM GROT 2016-08-18 10:41
Aktualne oferty pracy można śledzić na naszej stronie internetowej, gdzie znajdzie Pan/i informacje na temat danego stanowiska. Można też skontaktować się telefonicznie ((42) 230 22 46) i wtedy postaramy się odpowiedzieć na zadane pytania. Dodatkowo zachęcamy do wysyłania CV (rekrutacja otwarta) na adres mailowy rekrutacja@zpmgrot.pl.

Dział HR
2
Pogoda 2016-08-21 22:20
Czy tak naprawdę źle się dzieje w tej firmie, że wasi koordynatorzy jeżdżą po konkurencyjnych sklepach mięsnych i zostawiaja wizytowki z namiarami na wasze dane do działu kadr. To jest żenujące co robicie. Jeden wielki wstyd. A uważacie się za taką pożądaną firmę. Tragedia!!!!
8
Pogoda 2016-08-21 22:20
Czy tak naprawdę źle się dzieje w tej firmie, że wasi koordynatorzy jeżdżą po konkurencyjnych sklepach mięsnych i zostawiaja wizytowki z namiarami na wasze dane do działu kadr. To jest żenujące co robicie. Jeden wielki wstyd. A uważacie się za taką pożądaną firmę. Tragedia!!!!
10
zasmucony 2016-08-24 09:01
Ooo, widac, ze kadry zaczely prace i siedza na goworku piszac chwalebne komentarze:)
Zatrudnienie na umowe o prace to dzis standard w kazdej z wiekszych firm, chyba ze mowimy o pracy sezonowej i ukraincach, to wtedy faktycznie zatrudnia sie przez agencje pracy.
No i wlasciwie poza ta umowa o prace nic wiecej nie ma:-) Brednie o socjalu pisza tu kadrowe zeby zachecac idiotow do przyjscia do pracy. Tak samo na rozmowie kwalfikacyjnej cuda obiecuja. Pozniej jak podpiszesz umowe to dopiero sie dowiadujesz, ze multisport przysluguje Ci po pol roku harowy;-) Premie notorycznie zabierane. Nadgodzin nie wyplacaja, a zeby zrobic swoje musisz je robic. Kase i szkolenia to maja tylko kierownicy i co chwila sa wielbieni. Zwykly pracownik biurowy czy produkcji jest nikim w oczach wlasciciela
18
Abstra 2016-08-29 10:01
Szanowna Pani miała okazję Pani nas poznać, a my przedstawić konkretne propozycję pod dany projekt. W Firmie ZPM GROT natomiast wciąż są wybierane od lat te same schematy, które nie wnoszą nic nowego w działalność Firmy.
2
rozczarowana 2016-09-02 12:00
To źle się orientujesz wcale taka stawka nie jest jak mówisz wypłacają najniższą średnia krajową i każą pracować po 12 godzin na dodatek nie ma mowy o przerwach. Paczkowalnia ma największy przemiał ludzi tam ludzie pracują po góra 2 miesiące a ci co zostają to są zdesperowani. Jeżeli tam nie pracujesz to nie wypowiadaj się. Tam pracodawca robi z pracownikiem co tylko chce. Więc zanim się zaczniesz wypowiadać to się dowiedz Bożenko. Rozczarowana
13
prawda 2016-09-02 12:48
No podają tak bo nikt tam nie chce pracować tam. Przepraszam ale nie ma tam takiej kwoty do zarobienia i praca to harówa a wiem co piszę. Nie będę nikogo przekonywać proszę iść spróbować a po 2 tygodniach proszę się jeszcze raz odezwać czy jest faktycznie to 3.500,00 zł. BRUTTO do zarobienia.
10
Prawdomówny 2016-09-02 13:06
Zgadzam się z przedmówcą "zasmucony" to jest czysta prawda ten zakład pracy to jest jedno wielkie dno kłamstwo na kłamstwie kłamstwem popychane. Szczera prawda
13
Tomek 2016-09-03 22:29
Będzie kolejna Wędzona, tam też syn zaczął rządzić...
Pini 2016-09-05 11:06
Rotacja jest cały czas; na każdym stanowisku. Oferty też są cały czas na stronie www, do tego przez agencje pracy poszukują pracowników.
3
mycha 2016-09-05 11:27
Trochę tego nie rozumiem. Wszyscy tak narzekacie..
Jak mi nie odpowiada praca i jestem w niej źle traktowany/traktowana to szukam innej, z której będę zadowolony/a. Przypuszczam, że nikt nikogo na siłę nie trzyma.
1
Krzych 2016-09-12 18:33
3500 to chyba za trzy miesiące to się zgodzę tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam a
7
Zły 2016-09-19 20:05
Nie polecam!
9
Anonimowy 2016-09-25 20:06
Ale numer!!!!Podobno produkcji wyrobów z beczki Pana Grota nauczył ojciec i dziadek??!!Rodzinna tradycja...Nie ładnie tak kłamać klientów i przypisywać sobie nieswoich technologii.Żenada i duża oznaka płytkości.Jak ktoś się dowie,że przypisuje sobie Pan cudze osiągnięcia to pęknie ze śmiechu..
10
pracownik 2016-09-26 12:45
Ludzie nie czytajcie durnych opinii.Pracuję w tej firmie prawie 5lat,nigdy nikt nie zabrał mi premii,nadgodziny są płacone.Jak się przyjmowałam też czytałam negatywne opinie,ale postanowiłam sama się przekonać i nie żałuję.Jak ktoś napisze dobre zdanie o firmie to zaraz są komentarze,że to góra pisze,a negatywne to każdy może napisać,bo anonimowo.Przez takich ludzi dużo osób rezygnuje z podjęcia pracy,a szkoda,bo zawsze warto spróbować i samemu się przekonać nic się nie traci.
3
Krzych 2016-09-26 19:39
Tak to prawda.Pan Grot nie zrobił tych wyrobów i nie nauczył go tego ani ojciec i dziadek.Nie ładnie .Nie ładnie.To się nazywa kłamstwo....
9
Xyz 2016-09-29 20:33
Jaką jakością.Tym byle czym co produkują ze starego mięsa z mroźni....
9
Zosia 2016-09-29 20:53
A przyprawy mają z trawy.Hi.Hi.
4
Xyz 2016-09-30 21:04
A po co szukają?I tak tam nikt nie Chce iść do pracy.Żal ..... ściska.
6
Twardy 2016-09-30 21:37
Dfg gubisz się w zeznaniach.Długo już pracujesz w firmie Grot?Daj spokuj i bezmyślnie nie odpisuj.
4
Mycha 2016-09-30 22:39
Nadal potrzebują nieudaczników i partaczy.
8
Www 2016-10-02 20:10
Walcz,walcz.Warto.Super firma.Bardzo rozwojowa.
Zosia 2016-10-09 14:09
Słyszałam o tych ich wyrobach.Kiedyś kupowałam.Były super.Ale dlaczego już nie są....Mam pytanie skoro to nie Pan Grot czy rodzina je zrobili to kto?Tak z ciekawości pytam.
4
Lucas 2016-10-09 15:30
Wiesz co, jeśli chodzi o Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Grot” Sp. j. i jego wyroby to musze Ci wprost powiedzieć, że nie jest tak znów strasznie, bywa czasami gorzej, ale wyroby są nadal pierwszej jakości
1
Nowa 2017-01-30 22:06
Czy GROT ma jakieś nowe oferty pracy dla sprzedawcy? Najbardziej odpowiada mi Łódź, może ktoś wie? Mam tylko info, że fajnie się tu pracuje no i zarobki?
1
Małgosia 2017-02-01 18:39
Witam oczywiście że są oferty na Łódź . Znajdziesz na stronie firmy
1
Kierowniczka 2017-02-01 20:27
Będzie bardzo dużo miejsc pracy u nas jak dalej będzie tak się działo.chyba zależy komuś by zepsuć to co było dobre.Tak ogromnej presji nie było nigdy.Jesteśmy załamane po spotkaniu w firmie.Może czas puknąć się w czoło tam u góry.
7
Kierowniczka 2017-02-01 20:29
Będzie bardzo dużo miejsc pracy u nas jak dalej będzie tak się działo.chyba zależy komuś by zepsuć to co było dobre.Tak ogromnej presji nie było nigdy.Jesteśmy załamane po spotkaniu w firmie.Może czas puknąć się w czoło tam u góry.
10
Kasia 2017-02-03 18:36
Niestety zgadzam się z tobą.To smutne
9
szkodagadać 2017-02-05 20:28
Niestety ja również się muszę zgodzić.
Problemy zaczęły się odkąd zatrudnili Marka, podobno stary wyga z branży mięsnej.
Problem w tym, że facet jest totalnie odrealniony. Siedzi i wymyśla jakieś "niby" promocje i dziwne oferty, kładąc przy okazji sprzedaż starych, sprawdzonych i zarabiających rzeczy.
Atmosfera pracy i wymagania które zaczęli stawiać są nierealne tak samo jak pan Marek
Najlepsze z tego wszystkiego jest to, że odkąd zaczął pracować był na naszym sklepie tylko jeden raz... przez 5 minut.. :(
Rzeczywiście jak tak dalej pójdzie to będzie tam wiele miejsc pracy :(

10
jeszcze pracownik 2017-02-07 12:06
Rzeczywiście to się trzyma kupy, bo podobno tenże Marek zanim przyszedł do Grota rozwalił od środka już kilka firm. Znalazłam bardzo ciekawy artykuł na jakimś forum:
http://www.bankier.pl/forum/temat_re-marek-edward-szamatowicz,7482205.html
Bardzo ciekawa lektura, podobno to stary wojskowy, który wylatywał wiele razy za mobbing.
Wdrażał jakieś programy oszczędnościowe, które zniszczyły takie firmy jak "Madej, Wróbel" czy Beefsan :)
Po tym wszystkim pracował na kasie w Biedronce, czy gdzieś tam...
Widać, że odzyskał siły i chce rozdupczyć Grota.
Ma doskonałe wyniki - jest już na półmetku...
Szkoda, bo firma była porządna...
3
Załoga sklepu 2017-02-07 15:52
Racja odkąd pojawił się P. Marek zrobił się jeden wielki zamęt ,sto tysięcy promocji na raz,jakieś śmieszne rankingi między sklepami ,które robią jeden wielki zamęt. Klienci już zaczynają nerwowo reagować na te wszystkie promocje. P. Marek robi wyścig szczurów co do tej pory było stosowane w korporacjach. W tej chwili do pracy chodzi się bez entuzjazmu i chęci. W pracy jest nerwówka i ciągła gonitwa. Nowi pracownicy są na tych samych warunkach co starsi.Dzięki P. Markowi spora część pracowników zastanawia się nad zmianą pracy,bo ile można wytrzymać w takim napięciu i stresie.
5
Życzliwiec 2017-02-07 17:43
A w zakładzie lepiej. Nie ma Witka. Spokój i cisza. Lidusia święta jak zawsze. Robimy swoje. Do tej pory mieliscie lepiej w sklepach to teraz czas trochę na was. Trzymajcie się To minie jak i nasz aktor Witold.
3
W...... 2017-02-09 16:43
A ja uważam iż cała nerwówka na sklepach jest przez to,że nie ma ludzi do pracy,a dlaczego nie ma? Bo jest 500+ to po co pracować lepiej siedzieć w domu i nic nie robić.Takie myślenie ludzi
3
Kto 2017-02-09 23:13
kadry znów zaczeły swoją prace na zlecenie ?
3
Nunus 2017-02-13 09:05
Ja pracuje dla Grota już kilka lat i nie narzekam sobie.
Gosia 2017-02-13 19:18
To zacznij pracować dla siebie....
6
Zebra 2017-02-23 09:46
Szukam pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego i słysząc dobre opinie o Grocie myślę o aplikowaniu. Czy jest w chwili obecnej zapotrzebowanie na takiego pracownika? Może jeszcze dowiem się jak przebiega rekrutacja? Na jaką kasę mogę liczyć na wejście?
aaa 2017-02-23 17:42
Co słysząc???Dobre opinie???
Zostaw swoją opinię o Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Grot” Sp. j. - Starowa Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Grot” Sp. j.