brak logo

FHU Myszka

Kraków

Opinie o FHU Myszka

bobo 2010-02-01 22:47:31
Fatalna obsługa, oszukuje na kasie wiec proszę sie przestrzegac zwłaszcza przy wydawaniu przez niemiła blondwłosą Panią reszty,poprosu szkoda słów,oczywicienie ma możliwosci zwrotu zakuponego towaru w chwili wzięcia reszty do reki,OMIJAC Z DALEKA-[usunięte przez moderatora]
2
bobo 2010-02-01 22:52:49
Bardzo niemiła obsługa , na allego oszukuje na przesyłkach, płacisz za priorytet polecony a dostajesz listem zwykłym za 4,3zł, wiec pewnie w sklepie naziemnym jest podobnie
2
olusia 2012-01-16 17:39:09
Zgadzam się z niemiłą obsługą- twierdzą, że realizują zamówienie w ciągu 3 dni roboczych, przy czym pieniądze ode mnie wpłynęły już 3 dni temu, a towar nawet nie został wysłany- na moje maile dostaję tylko jedno słowo odpowiedzi i nie otrzymuję informacji, o które pytam- nie polecam zakupu w tym sklepie- więcej nerwów niż to warte. Dawno nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu i w ogóle kultury a zakupy przez Internet robię bardzo często.
2
Marcin 2015-07-31 09:30:59
Totalnie niemiła obsługa, mogę jedynie potwierdzić powyższe komentarze. Dodatkowo Pani Anna robi przekręty na przesyłkach, kupując większą ilość towaru chyba świadomie zapomina dodać 1 sztuki, upierając się że wszystko było sprawdzone i znajduje się na paragonie to musi być w paczce. Z każdego kupującego robi złodzieja i oszusta. Omijać szerokim łukiem jakiekolwiek zakupy online od tego sprzedawcy. Słoma z butów i cebula.
2
Nika 2015-08-25 15:35:07
Trzymajcie się od tego sklepu z daleka . Nie dotrzymują terminów dostawy ! Obsługa to ze jest nie miła to mało powiedziane ! Szkoda słów zgadzam się z przedmówcą co tanie to drogie ! A szkoda Waszych nerwów !
1
nemesis 2016-02-12 16:48:00
3 tygodnie od zamówienia artykułów potrzebnych do porodu (ponad 300 zł) i brak towaru. Co gorsze zupełny brak kontaktu ze sprzedawcą. Sprawa idzie na Policję.
2
Wkurzony klient 2016-02-18 13:51:13
Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Towar który otrzymałem był niezgodny z zamówieniem, a obsługa wyjątkowo niemiła by nie powiedzieć chamska. Omijajcie szerokim łukiem!
1
Wiola 2016-03-02 23:03:41
Zostałam oszukana. Towar zamówiłam 3 stycznia 2016, tego samego dnia opłaciłam i do dnia dzisiejszego ani towaru, ani zwrotu pieniędzy. Co najzabawniejsze po zalogowaniu się na stronie jest informacja, że towar został do mnie wysłany,. Pani bezczelna, albo nie odbiera, albo rozłącza się w trakcie rozmowy. Sprawę zgłosiłam na policję i czekam na wynik. Pieniędzy do tej pory nie otrzymałam. Mój błąd że nie poczytałam opinii. Ostrzegam wszystkich przed tym sklepem !!!
1
MAMMA 2016-06-23 11:00:27
witam, również niestety zrobiłam zakupy w tym sklepie... pomimo zamieszkania w Krakowie, czyli mieście gdzie znajduje się sklep stacjonarny, zdecydowałam się na zakup z dostawą do domu. Jestem w 9 miesiącu ciąży i jeszcze brakowało mi m,kilku artykułów. Zamówienie złożyłam we czwartek, przelew podobno doszedł na piątek przed południem (telefonowałam w sobotę bo na liczne maile nikt nie odpisywał). Pytałam kiedy towar zostanie wysłany i doręczony, bo w końcu to to samo miasto, usłyszałam, że być może jeszcze dzisiaj.Pani była niezbyt uprzejma i niekontaktowa. Paczka przyszła w poniedziałek. Nie było dwóch artykułów, które zamówiłam a jedna rzecz była nie zgodna z opisem-po prostu inny produkt Zadzwoniłam od razu do firmy, tłumacząc Pani,jaka jest sytuacja. Z tak bezczelną osoba nie miałam jeszcze styczności! Usłyszałam cyt: "jeśli pani nie ma innych problemow, to niech się pani powiesi" i odłożyła telefon... Zdenerwowana wzięłam Córkę i pojechałam do sklepu stacjonarnego. Pochodziłam po sklepie troszkę się rozglądając. Następnie podeszłam do Pani prosząc o rozmowę z właścicielem. Usłyszałam, że to ona. Pogratulowałam więc podejścia do klientów i zażądałam wymiany towaru, którego nie zamawiałam oraz zwrotu pieniędzy za nie dostarczony towar. I znów usłyszałam PRZY 4 LETNIM DZIECKU!!! żebym się powiesiła, po czym dodała, że pieniądze będą zwrócone na konto. Zażądałam potwierdzenia na piśmie. Stwierdziła,że takiego nie dostane wypraszając mnie ze sklepu. Na koniec dodała cyt: "niech pani uważa na schodach, bo ma pani spora nadwagę..." Dodam, że Pani sylwetka nie grzeszy, więc swoje uwagi mogła zachować w stosunku do swojej osoby a nie kobiety w połowie 9 miesiąca ciąży! Przecież to brzmiało jak groźba!!! Taka osoba w ogóle nie powinna prowadzić własnej działalności gospodarczej, a już w szczególności sklepu z artykułami dla dzieci i do porodu!!! Wstrętna, opryskliwa, bezczelna kobieta, która nie ma szacunku do nikogo i oszukuje!
Sprawę zgłosiłam do federacji konsumenta, napisałam reklamację i czekam na zwrot należnych mi pieniędzy. Sprawy nie podaruję, bo jak widzę nie jestem pierwsza ani ostatnia.
ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!! LEPIEJ JUŻ ZAPŁACIĆ TROCHĘ WIĘCEJ NIŻ MIEĆ NIEPRZYJEMNOŚĆ Z TĄ PANIĄ
2
ODRADZAM 2016-07-04 14:47:42
NIE, NIE, NIE POLECAM POCZYTAJCIE OPINIE NA ALLEGRO I W INNYCH MIEJSCACH
Zostaw swoją opinię o FHU Myszka - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU Myszka