Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: SBA Euro

zdjecie uzytkownika
Alan - 2015-08-26 09:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, dostałęm oferte pracy w Holandii w zakłądach mięsnych, czytałem tutaj duzo negatywnych opini, jednak chcialbym sie dowiedziec jak jest na prawde. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2015-09-01 14:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam dostalismy oferte pracy w Holandii w zakladach miesnych w Boxtel.
Ktos moze cos powiedziec poza tym ze 80e tygodniowo za zakwaterowanie sie płaci?
zdjecie uzytkownika
skieta - 2015-09-05 10:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A do pracy przy ziemniakach ma ktoś jakieś informacje czy warto? Jutro mam mieć wyjazd i się zastanawiam.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-09-21 17:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz pojaiwło się kilka nowych pgłoszeń od nich na pracownika produkcji, na pracownika do zn=bioru owoców też w Holandii i na spawacza ale to do Tilburg jest. Sam zastnawiam się teraz nad pracą u nich, bo podobno firma bardzo przyznana człowiekowi, załatwia troche formalności za Ciebie i pomaga we wszystkim.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-09-30 12:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ludzie bez jezyka Angielskiego maja szanse na prace w SBA EURO.
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-10-07 17:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalny brak informacji. W burze babka mówi ze są w zakładzie(Produkcja Mleka w proszku) do tyły z pracą itp.. po przyjeździe okazuje sie ze praca tylko na 1 tydzien potem chcieli nas wysłać na rozładunek kontenerów.... brak słów... dzięki za taki przepływ informacji w firmie...
zdjecie uzytkownika
ryja - 2015-10-21 20:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tadek na pewno moze byc ciezko bez jezyka chociaz na poziomie komunikatywnym. w zaleznosci na jakie stanowisko chcesz sie zalapac? bo np pracownik produkcyjny mozliwe ze bys dal rade, ale juz technik serwisant, oprator CNC, spawacz, mechatronik. to moze byc ciezej moim zdaniem.. a firma wydaje sie solidna agencja w koncu istnieje od 2000 roku i powiem ze sama jestem zainteresowana praca u nich.
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2015-11-04 10:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kasia i Tomek - 2015-05-15 10:04:39]:
żadnej pracy niema po 2 do 3 dni w tygodniu ściągają wszystkich aby zarobić na sofi kasę i utrzymać Hotel maja ludzi za śmieci zapytasz się coś jesteś do wyrzucenia
zdjecie uzytkownika
PAWEŁ - 2015-11-04 10:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKICH ŚCIĄGAJĄ DO MIĘSA PRACA 2 DO 3 DNI W TYGODNIU ABY UTRZYMAĆ HOTEL I ZAROBIĆ NA SOFI PRACA BARDZO CIĘŻKA, DO KOORDYNATORÓW NIE DODZWONISZ SIĘ .... NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NIE POLECAM POLECAM
zdjecie uzytkownika
szantaler - 2015-11-06 12:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czołem. Pracowałem w kilku bardziej znanych miejscach w tej branży. Ludzie jednak mówią , że polecają to miejsce ze względu na atmosferę. Nie trzeba pracować w największych firmach aby czuć się w nich dobrze. Oczywiście praca przez SBA Euro to praca fizyczna. Mnie interesuje obecnie stanowisko dekarza
zdjecie uzytkownika
czarownica - 2015-11-08 00:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie coś na temat pracy w skarpetkach?
zdjecie uzytkownika
wsdefrgt - 2015-11-08 16:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szantaler mi się wręcz wydaje że czasami nawet lepiej jest pracował w małym przedsiębiorstwie niż w jakiejś dużej firmie
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-11-10 19:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wsdefrgt , teraz poszukują kogoś do pracy w holnadki na stanowisku pakowacza mleka, dodatkowym waruniem jest dobra znajomosc angielskiego, doświadczenie w branży z żywnościa a oferują atrakcyjne wynagrodzenie i transport z polski do holandii, mysle ze warto sprobowac jezel ktos spelnia powyzsze warunki
zdjecie uzytkownika
czarownica - 2015-11-11 15:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo mają teraz ofert.Czy ktoś wybiera się do pracy w skarpetkach?
zdjecie uzytkownika
mami - 2015-11-13 00:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt, dużo ofert się pojawiło, a mnie mocno też interesuje posada w boxtel na pracownika zakładu mięsnego, obym nie wyszedł stamtąd w skarpetkach @czarownica :)
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-11-16 18:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zbiory - 2015-06-21 14:28:37]:
Czy ktoś wie coś na temat pracy w skarpetkach ? Podobno miała być i teraz nie ma
zdjecie uzytkownika
pat - 2015-12-03 10:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOS WIE NA TEMAT PRACA slimaki w czechach przez sk ezpress pardubice
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-12-03 16:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pdoobno rekrutacja u nich w firmie SBA Euro Sp. z o.o. nadal trwa, głównie to szukają osób do prayc za granicą, warto spróbować no bo wiadomo zarobki w euro
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-01-20 16:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałam się dowiedziec o pracy na uszczelkach jak to wyglada z zamieszkaniem i z godzinami? czy to co mowia w polsce jest prawdą? bo po opiniach można róznie sądzić
zdjecie uzytkownika
włóczykij - 2016-01-20 17:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawa nie wiem jak to jest z pakowaczem uszczelek ale na stanowisku fizycznym do załadunku i rozładunku paczek gwarantują zakwaterowanie. Myślę że na tym stanowisku trochę więcej zapłacą bo paczki są o dużej wadze i gabarytach
zdjecie uzytkownika
ardo - 2016-01-24 22:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawa, no własnie zbyt wiele to oni w ogłoszeniu na produkcje uszczelek nie napisali. Jedynie wymagania jak wykształcenie co najmniej średnie techniczne, doświadczenie techniczne i bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub holenderskiego.
zdjecie uzytkownika
XxxxXXx - 2016-02-02 23:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM !

W biurze patola. Nie wiem co tam w ogole robi to polaczenie glizdy ze sloniem. Koordynatorzy porazka. Jeden swieci tylkiem po necie szuka chlopa haha druga nieogarnieta (wiatraczka gowniara) potrafi w czwartek napisac jak we wtorek masz do pracy. Na "klasztorze" syf. Myszy w pokoju, nas*ane* szok. i podwyzka 85 eu.
Praca na Atlant dla niedorobionych. w sumie sami tacy tam sa :/
Ogolnie to jest tak. Jestes niewolnikiem i zapier**las* jak kon. Puki nie zachorujesz.
Odpowiednie instytucje powiadomione teraz bierzemy sie za ich biuro/syf w PL

J.(woman) ciekawe czy tak będziesz mordą szczekała na ulicy jak się spotkamy jak to szczekałaś przez telefon :D
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-02-03 10:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno z mieszkaniem nie może być problemu, bo tym zjmuje się bezpośrednio firma, wiec tu byłby spokojny. A też jak dla faceta to dobra jest oferta jako Ślusarz konstrukcji metalowych
zdjecie uzytkownika
mk41 - 2016-02-11 09:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze że poczytałem te opinie bo właśnie miałem dzwonić i wysyłać cv.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2016-02-11 11:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może jednak nie warto sugerować się wszystkimi negatywnymi opiniami i jednak wysłać CV @mk41? Ja sama mam wątpliwości, ale zdecyduje się wysłać CV na produkcje.
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-02-20 20:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój mąz pracował u 5 firmach w Nl powiem Wam ze najlepiej było mu w Mahevi
zdjecie uzytkownika
tason - 2016-02-20 20:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma na co czekać @Basia, teraz są dobre oferty właśnie za granicą z tej firmy, a plusem jest to, że nie ma jeszcze sezonu, dzięki czemu możesz mieć lepsze zawkaterowanie.
zdjecie uzytkownika
AaaTil - 2016-03-01 20:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojechałam przez SBA do pracy z chłopakiem, pracowaliśmy w zakładach mięsnych (nie taki diabeł straszny jak go malują). Jak ktoś chce bawić się cały czas i jarać zioło na każdym kroku to długo miejsca nie zagrzeje i to nie tylko w SBA, ale w każdej innej agencji. Uzbieraliśmy niezłą sumkę przez ten czas wielki plus za możliwość wyrabiania nadgodzin i dodatki do tego.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2016-03-01 21:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie zainteresowało ogłoszenie na pracownika produkcji na zakładach mięsnych. Skoro zapewniony jest transport i nawet zakwaterowanie to już jest to dobrze dla pracownika.
zdjecie uzytkownika
powodzenia - 2016-03-13 13:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko @nieznajomy praca fajna, jednak trzeba się liczyć z tym, że wymogiem koniecznym jest znajomość języka niemieckiego albo angielskiego, bo inaczej się nie dogadasz w tej Holandii.
zdjecie uzytkownika
Imigrantka - 2016-03-17 10:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim mam pytanko o te skarpetki czy rekrutują jeszcze i jak ktoś jest to jak z godzinami i tygodniówkami czy jest ok250na tydz? te same pytania kieruje też odnośnie pracy na produkcji z frytkami czy ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
czek - 2016-03-17 11:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@imigrantka chyba masz spore ciśnienie by zarobić jak najwięcej, skoro chciałabyś pracować blisko 250 godzin miesięcznie. Ja też bym mógł, ale jednak na załadunku.
zdjecie uzytkownika
Imigrantka - 2016-03-19 09:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ czek - tak mam ciśnienie :-) jakbyś czytał ze zrozumieniem mój wpis to byś wywnioskował że pytam o wysokość tygodniówki, szkoda tylko że marnujesz bezsensownie prawo do wypowiedzi a nie wnosisz nic do wątku który mnie interesuje. pozdr!
zdjecie uzytkownika
Alek - 2016-03-19 12:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę sporo dobrych ogłoszeń tutaj do pracy np. w Holandii czy w innych miejscach, podoba mi się ogólnie produkcja frytek, wygląda na dobrą zabawę jednak
zdjecie uzytkownika
olsen - 2016-03-21 22:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AaaTil - 2016-03-01 20:54:40]:
wybacz koleżanko ale brednie piszesz !!! zapraszam na klasztor w tilburgu ul kardinaal de jogplej jak jarasz zioło CO JEST NIE DOZWOLONE i jesteś rumunem to masz robote zawsze i proszę przestańcie pisać brednie o tym biurze ze jest okey !!!mnie dziwi ze oni dalej istnieją wogule ale mam nadzieje ze to sie zmieni ze taki pan kaczyński jak sie dowie o tym to coś poradzi bo potrzebuje sukcesów
zdjecie uzytkownika
becia - 2016-03-22 08:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca to praca nigdy zabawa @Alek, pamiętaj o tym, poza tym aby pracować za granicą i dobrze zarobić musisz znać język, może to być angielski wszędzie się porozumiesz
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-01 14:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jest złego w tym biurze w łodzi? Pytam o to, ponieważ nawet niespecjalnie widzę ogłoszenia do tego miasta, skąd takie rzeczy się biorą jak ta opinia
zdjecie uzytkownika
mpn - 2016-04-02 11:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chcialem wystawic rzetelna opinie o tej agencji jesli chcesz tu przyjechac do pracy tutaj nie rob tego chyba ze chcesz stracic pieniadze albo masz gdzie stad uciec ja tu jestem tydzien sciagneli mnie na swieta siedze tydzien zadnej oferty pracy niedostalem zostalem przyslowiowo wyje any na kase nie pilem nie cpalem przyjechalem zeby zarobic przez swieta siedzialem patrzylem jak w domu ludzie imprezuja po swietach poszedlem do biura 2 godziny przesiedzialem poczym sie dowiedzialem ze niema tej pracy do ktorej przyjechalem kazali czekac na telefon po dwoch dniach znowu mnie wezwali do biura i powiedzieli mi ze moge isc na mieso bylem na szkoleniu w tych zakladach po czym znowu sie dowiedzialem ze niebede pracowal znowu wolne i tak dzisiaj daje sobie spokoj i jade do domu ich lokacje mieszkaniowe to zwykle meliny i speluny jak do tej pory pracowalem przez kilka innych biur i nigdy wczesniej mi sie takie cos nie przytrafilo najgorsze biuro w jakim bylem jak im powiezialem ze sa nieodpowiedzialni i narazili mnie na spore wyatki dotyczace wyjazdu to mi powiedzieli zebym sie przestal awanturowac ps. mam 6 letnie doswiadczenie pracy w holandi na magazynach i produkcji angielski znam a nawet mnie nie wyslali na jeden zien do pracy jednA WIELKA ZENADA TO CALE BIURO NA OBRAZANIE KOGOKOLWIEK SZKODA SLOW I CZASU SERDECZNIE NIEPOLECAM
zdjecie uzytkownika
andrzej6 - 2016-04-03 19:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mpn a jednak w sieci przecież odzywają się osoby które pojechały z nimi do Holandiii do pracy i są bardzo zadowolone. i ja żonę wysyłam na pomocnika dekarza do Tilburga
zdjecie uzytkownika
imi - 2016-04-05 10:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żone na pomocnika dekarza a co ona będzie mu kawę w przerwach parzyć? hihi - a teraz poważnie to baby na pomocnika dekarza też przyjmują?????
zdjecie uzytkownika
andrzej6 - 2016-04-05 20:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mam nadzieję. Krystyna jest dość silna in obrotna, na dekarza też da radę.Certyfikat VCA ma również wymagany. poza tym wyjazd do Tilburga więc kobita zwiedzi trochę świata
zdjecie uzytkownika
polo - 2016-04-08 17:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jechać w ten weekend do pracy przy mięsie w boxtel przez firmę sba flex, co możecie powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Imigrantka - 2016-04-09 09:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca w culemborgu? ktoś wie jak tam jest? ile godzin? czy daleko jest zakwaterowanie? bardzo proszę o w miarę obiektywne opinie?
zdjecie uzytkownika
Seredinh - 2016-04-29 12:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem zadowolony z SBA Euro, złozyłem papiery w piatek, w sobotę miałem wyjazd a w poniedziałek szedłem do pracy do ECO Ketelservice, przyjemna praca i kilku super polaków. Mieszkałem na klasztorze w Tilburgu, za to odradzam pracę na frytkach
zdjecie uzytkownika
truth - 2016-05-03 17:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu nie mówicie o normach? ze jak się nie wyrobi zwalniają od razu
zdjecie uzytkownika
hamas - 2016-05-05 13:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
truth' a ty masz doswiadczenie? Ja aplikowalem na Montera oferuja pomoc w zakwaterowaniu i dowozie wiesz ile na reke dają?
zdjecie uzytkownika
juta - 2016-05-31 22:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjezdzam na wedliny do tilburg czy ktos byl lub jedzie w piatek.bo nie wiem czego sie spodziewac
zdjecie uzytkownika
andal - 2016-06-02 21:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Pracownik magazynu w Holandii to dostaje od firmy zakwaterowanie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-06-25
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
SBA Euro Sp. z o.o. została założona w 2000 roku i jest powiązana kapitałowo z holenderską spółką SBA Euro BV – obecnie pod nazwą handlową SBA Flex. Polski oddział SBA Euro jest agencją zatrudnienia wpisaną do rejestru agencji zatrudnienia pod numerem 520. Zajmujemy się rekrutacją i selekcją pracowników poszukujących pracy zagranicą i w Polsce. To właśnie SBAFlex jest głównym oferentem&nb
zdjecie uzytkownika
Amy - 2016-06-20 21:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są wasze opinie o tej firmie na dana chwilę? Warto jechać? Opłaca się?
zdjecie uzytkownika
ghnm - 2016-06-20 21:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uzupełniając pytanie @Amy widzę oferty przede wszystkim do Holandii - jak tam ze znajomościa języka? Konieczny warunek, czy jakoś da rade znając tylko podstawy tego języka? bede wdzieczna za info !!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SBA Euro!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert