Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SBA Euro

zdjecie uzytkownika
wb - 2015-01-20 13:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo przyjezdzajci tu wlasnie czekaja na takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Polski,Kase robia na mieszkaniach-klasztorach wydzierzawili za grosze a teraz lupia kase ,dadza 2 dni roboty po to zeby tylko potracic za mieszkanie.
Jak widac glupkow nie brakuje co tydzien przyjezdza 30 osob,maja duzo pokoi wiec i kase robia. POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
Pilotto - 2015-02-05 21:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam sporo i jak, ktoś zaciśnie pasa to przetrwa. Z pracą to loteria, jak jesteś normalny to raczej coś znajdziesz. A jak masz 2 lewe ręce, alko cały dzień we krwi, jarasz przed robotą to już jest gorzej. Loenen tragedia, jeśli chodzi o warunki. Dzicz, z bardzo niskim standardem. Zresztą inne lokacje też syf. Jak ktoś ma wyebane to niech jedzie. No i sporo jest cwaniactwa w tej Holi, gangsterzy z Polski przyjechali, pseudoprawilniaki, połowa uciekła z kraju.
zdjecie uzytkownika
skandal - 2015-02-12 15:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Picker - 2014-12-08 18:04:01]:
tempo team
zdjecie uzytkownika
gerty - 2015-02-26 22:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma SBA zapewnia pracownikom kompleksową obsługę:pomoc w organizacji transportu za granicę,opiekę rezydentów na miejscu w Holandii,ewidencję rozliczeń zgodnie z przepisami prawa obowiązującego w Holandii,dobre warunki mieszkaniowe w zakwaterowaniach oferowanych przez SBAFlex,możliwość z korzystania z rowerów i samochodów służbowych na dojazd do pracy.
zdjecie uzytkownika
ufo - 2015-03-04 11:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie o pracy w neijmegen aalten
zdjecie uzytkownika
drek - 2015-03-14 21:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz wygląda praca dla SBA Euro w Holandii? Ta pomoc w organizacji transportu za granicę poelga na wskazaniu jakiegoś przewoźnika, czy sami organizują transport? Ile w ogóle taka podróż kosztuje, bo pewnie nie jest jak za jeden uśmiech. Jak tez wygląda możliwość zjazdów do polski? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-03-18 20:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem dla sba 3 lata 2007-2010 to były dobre lata, samochody jeszcze bez czipów gps i ogolnie w miare dobra atmosfera, nie liczac wybaczcie -odpadów -ktore przyjechały aby pic, palic i awanturowac sie ale przezyłem i jednak z biegiem czasu miło wspominam ten czas.Teraz jednak od 3 lat pracuje w Bawarii na bardzo przyzwoitych, dobrych warunkach,czyli dobra pensja i samodzielne mieszkanie plus auto firmowe do pracy i do domu.Zatem przemyslcie dwa razy czy nie warto za pracą isc do Bawarii? moim zdaniem warto zarobki wieksze, koszty utrzymania zdecydowanie nizsze a i jedzenie zdecydowanie lepsze.
zdjecie uzytkownika
Anthony - 2015-03-23 12:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jarek mozesz ogarnac prace w tej Bawarii??
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-03-27 10:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porazka sciagaja ludzi z pl i ludzie siedza bez pracy zestresowani w tym klastorze jak dla mnie jedna wielka porazka.
zdjecie uzytkownika
robin - 2015-03-29 15:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem o co masz w tej chwili pretensje @rambo. Ściągają ludzi do pracy , a jak już oni zachowują się po za miejscem pracy to już raczej nie powinno interesować agencji pracy. Moim zdaniem sama agencja w pełni wypełnia swoje obowiązki w stosunku do pracowników. Inną sprawą jest już to jak podchodzą do tego sami pracownicy
zdjecie uzytkownika
maly1 - 2015-04-05 15:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pracowac jako spawacz prosze o jakis wpis czy warto przez sba tam pracowac
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-04-09 13:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pretensje bo sciagaja ludzi do pracy a potem juz na miejscu okazuje sie z tej pracy niema lub trzeba czekac 2-3 tyg z czego pracujesz 2-3 dni w ciagu tygodnia i pracujesz tylko na klasztor czy to jest normalne chyba nie.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-04-13 12:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2015-03-18 20:54:41]:
nie mają transpotru znaczy swojego, mają kogoś kto wozi ale to nie ich firma transportowa więc transport samemu lepiej ogarnąć
zdjecie uzytkownika
kaśka - 2015-04-14 15:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to szkoda, bo myślałam że jednak mam szansę u nich zostać kierowcą. no ale też nie mam pewności czy by mnie przyjęli, bo wiadomo jak się w polsce traktuje kobiety za kółkiem
zdjecie uzytkownika
nist - 2015-04-28 21:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze, że teraz mają sporo ogłoszen pracy, mnie nawet zainteresowało stanowisko pakowania mleka w proszku. Może ktoś był i jest w stanie je polecić? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Przemo121 - 2015-05-07 10:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy mój kumpel był to miał przewalone, około 30 osób przyjechało na miejsce z czego około 25 zaczęło pracę w 2 tygodniu pobytu po 2-3 dni tygodniowo. Kumpel szybko się zmył i znalazł pracę na własną rękę ale znał język angielski bardzo dobrze i średnio niemiecki. Jeżeli nie znacie języka w stopniu dobrym to nawet nie myślcie o wyjeździe przez tą firmę.
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-05-13 19:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałam z chłopakiem ofertę pracy dotyczącą pracy przy mięsie na produkcji. Mógłby ktoś napisać czy faktycznie ta praca jest? Czy po przyjeździe okaże się, że będziemy bezsensownie siedzieć bezrobotni? Po przeczytaniu wyżej zamieszczonych postów, nie uśmiecha się wyjeżdżać więc proszę o jakieś bieżące informacje co się dzieje w tym Tilburgu?
zdjecie uzytkownika
Kasia i Tomek - 2015-05-15 10:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy którzy wybierają się do pracy przy mięsie w miejscowości Boxtel szczerze odradzam! Warunki mieszkaniowe straszne, syf, kila i mogiła. Wspólne łazienki, toaleta i kuchnia. Praca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciężko coś odłożyć, pracowaliśmy we dwoje, ale ciężko było coś odłożyć, na dwóch nasze przelew to ok 200 euro tygodniowo. Tragedia, oszukują na godzinach i ściągają za byle co z tygodniowe, niby pomylkowo ale potem trzeba się prosić i korektę. Nie polecam i odradzam.
zdjecie uzytkownika
Reset - 2015-05-20 12:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, piszę tego posta żeby każdy kto chce podjąć pracę w NL przez tę firmę wiedział, że po prostu nie warto..
W Polsce w biurze, wszystko było w porządku - zapewnienia itd. ogólnie wszystko 'cacy'.. Zaczęło się od tego, że robotę miałem zacząć zaraz po przyjeździe a w końcu czekałem tydzień, miałem mieszkać w Tilburgu i pracę też mieć w tym mieście, mieszkam 120km od zakładu w którym pracuje żeby być na 7 rano muszę po 5 wyjechać..
Mieszkam w lesie, w 'hotelu pracowniczym' (usunięte przez administratora) Jestem dorosłym człowiekiem, a gniotę się w pokoju z kumplem - mamy piętrowe łóżko i dwie wnęki bo szafami tego nazwać nie można - co najlepsze są bez drzwi..
Przyjechaliśmy żeby pracować przy 'mleku w proszku' a robimy całkiem przy czymś innym a wymagają od nas dużo pracujemy prawie jak nieludzie...
Kary jakie chcą nakładać na ludzi np. za 'pozostawienie otwartego okna na dłużej niż 30 min' są co najmniej śmieszne.. Podam przykład pewnego chłopaka - wstaje o 5 żeby na 7 być w zakładzie w Helmond, pracuje do 20;15 - powrót 2 godz i o 23 ma jechać prawie 2 godz na rozładunek UPS w Tilburgu!
(usunięte przez administratora) Godzin miało być 38-40 a ucinają tak, że dojazd do pracy zajmuje nam więcej niż sama praca - np. od poniedziałku do środy od 16;30 do 20;15 (11h w 3 dni) z tego dojazd w dwie strony zajmuje nam ponad 3,5 godziny (dłużej jedziemy niż pracujemy)!
(usunięte przez administratora)
Naprawdę nie polecam tej firmy, odradzam w 99%!!
zdjecie uzytkownika
Nigdywięcej - 2015-06-01 12:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcesz stracić czas i pieniądze?Jedź.
Gorszego syfu niż ta agencja nie widziałem.
W ogóle jechać do NL to głupota,bardzo ciężko o pracę,a Polaków mnóstwo. SBA kłamie,że jest praca.Po przyjeździe czekaj sobie na telefon,że masz iść do pracy. Ja czekałem 3 tygodnie i bez odzewu.
Nie wiem,w jakim celu SBA ściąga Polaków,skoro pracy NIE DOSTAJĄ.
Ale oni majá to w d...

zdjecie uzytkownika
greg - 2015-06-06 23:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Tez tam pracowalem 1999 przez 3 lata
zdjecie uzytkownika
Greg - 2015-06-06 23:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Pracowalem po 60 godzin tygodniowo
Dojazd do pracy na roweze
Ale dalo sie zarobic
A wiec powodzenia
zdjecie uzytkownika
Caroline06 - 2015-06-19 20:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
A czy ktoś może pracował przy zbiorze jabłek i gruszek przez firmę SBA Euro? Zastanawiam się nad wyjazdem do tej pracy w te wakacje i zależy mi na jakichkolwiek świeżych informacjach.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-25
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
SBA Euro Sp. z o.o. została założona w 2000 roku i jest powiązana kapitałowo z holenderską spółką SBA Euro BV – obecnie pod nazwą handlową SBA Flex. Polski oddział SBA Euro jest agencją zatrudnienia wpisaną do rejestru agencji zatrudnienia pod numerem 520. Zajmujemy się rekrutacją i selekcją pracowników poszukujących pracy zagranicą i w Polsce. To właśnie SBAFlex jest głównym oferentem pracy w
zdjecie uzytkownika
zbiory - 2015-06-21 14:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeździlem i bylo git miałem 3-4 tyg zawsze chociaż były osoby co tylko 2 tyg robili, godzin sporo bo robi sie po 8,5-10h dziennie nie liczac przerw w zalezności od sadu, wypłaty 275-350 euro tygodniowo, warunki mieszkaniowe wiadomo jak sie trafi ale tragedii nie ma, dojazd do pracy długo czasu zajmuje bo możesz miec i z 120km do pracy no i agencja ma deficyt nawigacji więc jeśli jest szansa ze bedziesz kierowcą to weź własną jeśli masz; co jeszcze praca lajtowa strasznie jak jest pogoda, jak pada deszcz to przej***ne okrótnie, kambodża jakaś; jest szansa bo tak sie zdarzyło ze praca na sadzie były 3 dni ale agencja wsadzala na ziemniaki czy cos zeby 2 tygodnie były bo zobowiazuje sie na 2-4 tyg dac ci prace i z tego sie w miare wywiazuje
hmm licz ze mozesz przyjechac i tydzień na prace czekać ( pierwszy solaris bedzie -25 euro) bo za ubezpieczenie wezmą ale praca w koncu bedzie, koordynatora polecam Marka, bardzo wporządku człowiek
zdjecie uzytkownika
luks - 2015-06-21 19:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie, gdzie dokładnie pracowaliście przez sba euro, bo opisujecie warunki u ich klientów, a nie w samej agencji. Teraz poszukują i na zbiór pomidorów i pracowników produkcyjnych, inne branże także są np. stolarz, pracownik zakładu mięsnego. Widac, że faktycznie zależy jak się trafi skoro jedni dojeżdżają rowerem, a drudzy autem 120 km...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SBA Euro?
Zadaj pytanie
alert