Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SBA Euro

zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-11-10 16:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [OJCIECMATUESZ - 2014-11-07 18:10:42]:
Pracuje ktoś w tej firimie jako operator wózka widłowego? albo w firmie nissan, ablo słyszał od kogos jak jest tam z z godzinami. Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-11-10 16:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ahlem - 2014-11-09 21:24:17]:
Wie ktoś cos na temat pracy w nissanie ? ilość godzin? warunki. prosze kogoś życzliwego o jakąś informację
zdjecie uzytkownika
jessss - 2014-11-11 16:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje ktoś moze w branży metalowej? poszukują slusarzy, spawaczy. Ciekawi mnie ilość godzin, czy są tygodniowki i jakiej stawki należy się spodziewać. Na ich stronie jest napisane, ze mieszkanie, przejazd z Polski do Holandii i na miejscu do pracy autem służbowym jest przez nich zapewnione.
zdjecie uzytkownika
magisderek nałogu - 2014-11-12 13:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandro - 2014-06-30 00:31:48]:
PRZYJERZDŻAJĄ LUDZIE ROBIĄ DWA TYGODNIE ROBIĄ NA DOM, A PÓŹNIJ SIEDZOM BEZ PRACY. OBICUJA GURY ZLOTE I GUWNO Z TEGO JEZD
zdjecie uzytkownika
magisderek nałogu - 2014-11-12 13:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandro - 2014-06-30 00:31:48]:
PRZYJERZDŻAJĄ LUDZIE ROBIĄ DWA TYGODNIE ROBIĄ NA DOM, A PÓŹNIJ SIEDZOM BEZ PRACY. OBICUJA GURY ZLOTE I (usunięte przez administratora)Z TEGO JEZD
zdjecie uzytkownika
ROCCO - 2014-11-13 10:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SIEMA SBA SUPER JEST PRACOWALEM 7 MIESIECY W DHL TIEL POZDRAWIAM KRYSTIANA KRZYCHA ZŁOTEGO DRAGONA SYLWKA ZDROJE GRZEGORZA PAWLA NO CAŁĄ EKIPE GODZINKI BYLY BYLO DOBRZE ZAJEBISCI LUDZIE POZDRO ROCCO MIREK CIEBIE TEZ POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-11-19 22:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że natknąłem się na podobne ogorzenie co jessss ale nikt jeszcze nie odpowiedział na jego pytania a ja z chęcią się przyłącze pod nie bo chciałbym wiedzieć czy warto wyjeżdżać za granice, bo coraz częściej z takim wyjazdami można wrócić zamiast na plusie to na poważnym minusie czego by nikt nie chciał. Więc liczę na waszą pomoc
zdjecie uzytkownika
Picker - 2014-11-24 16:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bladolicy - 2014-09-17 17:03:46]:
Witam. Jaka agencja wygryzła SBA?
zdjecie uzytkownika
szantaler - 2014-12-04 02:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu Twoim zdaniem jakaś inna agencja miałaby wygryźć z biznesu SBA Euro ? z tego co mi wiadomo na te chwilę to SBA normalnie funkcjonuje i w dalszym ciągu ma dość dużo ofert pracy ze swojej agencji. Są to dość podstawowe stanowiska jak pracownik produkcyjny czy pracownik w zakładach mięsnych , ale to jednak nadal coś
zdjecie uzytkownika
Picker - 2014-12-08 18:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szantaler - 2014-12-04 02:09:36]:
No dobra. Jaka firma jest teraz na DHL Tiel?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-12-10 14:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam zamiar wyjechać z firmy Sba euro. na magazyn ile godzin jaka stawka itp
zdjecie uzytkownika
Ewela - 2014-12-17 17:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Poszukuje pilnir pracy w Holandi. Kilka razy zrezygnowalam z wyjazdu po prostu oszustwo;-( czy ktokolwiek chcialby mi pomoc cos podpowiedziec w kwestii jakiejs pracy moze jest jakies wolne mirjsce cokolwiek. Jestem pracowita i zadna praca nie jest mi straszna:-( prosze o kontakt. Tylko smsy ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
truskawka - 2014-12-18 12:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja również jak koleżanka z poprzedniego wpisu Ewela poszukuję pracy w Holandii ale mam pewne wątpliwości bo kiedyś inna agencja zamknęła mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zbieraniu malin. czy SBA Euro można zaufać? bardzo zależy mi natakiej informacji pilnie. na jakie stanowiska można się starać o pracę i czy agencja pomaga w razie niejasności i problemów?
zdjecie uzytkownika
Ahmyd - 2014-12-18 13:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2014-09-27 19:52:47]:
Firma Sba flex z siedziba w Tilburgu nie jest kompetentna brak godzin umownych mozna czekac do dwoch miesiecy na prace koordynatorzy maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownikow a jak masz wypadek w pracy to robia sobie z tego żarty. W biurze robia libacje alkoholowe bo czemu nie w koncu zaraz "Świeta" maja. Ucinaja penscje na godzinach i za najmniejsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie uda im sie wypatrzyc. Lokacje zapuszczone z jednym wielkim kotle. To tylko opinia, a ty czytelniku wybierz to co uważasz za słuszne.
zdjecie uzytkownika
Ewela - 2014-12-18 16:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [truskawka - 2014-12-18 12:32:32]:
Odezwij sie na moj mai bo nr usuneli ewelina880209@wp.pl
zdjecie uzytkownika
pezet - 2014-12-18 17:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisnie ktos 19 do Tilburga moze ze szczecina ?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-12-20 19:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam agencja oferuje pracę na magazynie przy pakowaniu i metkowaniu skarpetek. Czy ktoś się orientuje jak to jest i ile godzin pracy zapewniają??
zdjecie uzytkownika
Ewela - 2014-12-22 09:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina - 2014-12-20 19:15:19]:
Agencja ktorys raz z kolei wstawia to ogloszenie. W sumie w niewielkim odstepie czasu wiec nie wiem czy to bubel czy nie ja osobiscie wysylalam cv ale odezwu zadnego nie bylo;-/
zdjecie uzytkownika
JANEK - 2014-12-29 12:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich czy mogli byś cie mi powiedzieć jak jest naprawdę z pracą i warunkami za pośrednictwem tej firmy a mianowicie co jest grane jeżeli chodzi o prace jako spawacz czy ktoś miał do czynienia w tym kierunku bardzo bym prosił o info
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-01-01 16:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie mnie też to bardzo interesuje, bo z nowym rokiem zostałem bez pracy bo moja obecna firma gdzie pracuje, pracowałem już w sumie właśnie na dniach się zwija z rynku. Doświadczenie jako spawacz mam 5 letnie, mam tez dobre referencje i żadnej pracy się nie boję. Czy może w SBA Euro będzie jakieś miejsce?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-01-02 17:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Byłam w tamtym roku, pracowałam na skarpetkach przez 2 tyg przed świętami. Po świętach brak pracy, aż w końcu połowa ludzi w klasztorze dostała sms z informacją że do 3 dni mamy opuścić miejsce zamieszkania w związku z zakończeniem umowy (umowy tygodniowe, brak pracy brak umowy). Jedyne na co zarobiłam będąc tam przez 2 m-ce to na bilet powrotny. Naprawdę niepolecam... Jakby ktoś chciał jakiś informacji to służe pomocą
zdjecie uzytkownika
gz - 2015-01-07 10:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, podczas wakacji w 2014 roku wyjechałem do Holandi do pracy przez agencję sba euro do tilburga do pracy w zakładzie encebe vleesvaren obok firmy vion boxtel przy pakowaniu mięsa.
Praca bardzo ciężka po 11, 12 godzin w chłodnych warunkach.
odnośnie zakwaterowania w mieście tilburg w byłym klasztorze to bardzo złe warunki,
pokój prywatny dzieli się z drugą osobą, bardzo mały, niestety miałem na parterze, gdzie są najgorsze pokoje. w nocy często były imprezy , krzyki , śpiewy upitych ludzi.
jeśli chodzi o finanse to za każdy tydzień płaci sie za ubezpieczenie niecałe 20 euro, zakwaterowanie to zależy jaki wiek, jak ma sie mniej niż 23 lata to niecałe 50 euro tygodniowo, a jeśli ponad 23 to 82 euro tygodniowoaaa, no i dojazd do pracy samochodem to 3 euro dziennie,
z pracą od poniedziałku do piątku to było różnie, ja ją miałem, gdyż dogadywałem się po angielsku, z kolei faceci co nie znają języka obcego już zdecydowanie trudniej, np. przyjechało dwóch nowych do pracy z Polski i przez pierwsze 2 tygodnie nie mieli pracy. natomiast z kobietami to jeszcze gorzej, znajoma która miała pracować przy kanapkach, tej pracy nie miała tylko bodajże 2 dni w tygodniu poszła do pakowania skarpet.Reasumując było ciężko , ale czy opłacalnie to już raczej nie.
teraz pracuję sobie rzecz jasna w Polsce w hurtowni spożywczej i jestem bardzo szczęśliwy.
zdjecie uzytkownika
KaczoR - 2015-01-20 10:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nie będę się dużo rozpisywał, ale w moim przypadku było katastroficznie mianowicie, obiecali że mam dojechać do kolegi który wyjechał tydzień wcześniej, Gdy już byłem w Tilburgu podpisywać w ich głównym biurze umowę przypomniałem im że ja do Pana Piotra mieszkać oni tak wiemy i kierwoca Frimy Mikołaj odwiezie Cie tam do niego taką odpowiedz otrzymałem po 2 godzinach jazdy Mikołaj mówi a tam twój kolega piotrek mieszka pokazując z autostrady boczne miasteczko, ja mówie ale miałem jechac do niego a on że aaa tam im się coś pozmieniało, i trafiłem d samych ćpunów i pijaków, następnie robili mi wała na kase mieszkając z ludzmi ktorzy byli młodsi ode mnie mieli nawet mniej godzin pacy co za tym idzie mniejsza stawka za godzinę zarabiałem po 40 nawet 60 euro tygodniowo mniej, a biuro umywało ręce od tego i mowili ze jest wsztsyko ok, i jak za 3cim razem zadzwoniłem do koorynatrokki z tym to powiedziała zebym już z tym nie wydzwaniał bo sięspakuje i pojadę do domu, taka była moja historia przez to biuro, akurat ja trafiłem na kozła ofiarnego i się moim kosztem zabawili, nie wszyscy mielis źle, ale są też tacy co ja którzy zostali "WYRUCHANI" przez nich, POZDRAWIAM.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-29
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
Nasz klient zajmuje się projektowaniem i produkcją komponentów dla wielu branż przemysłu: chemicznej, petrochemicznej, farmaceutycznej, energetycznej, systemów obronnych i branży spożywczej. Produkują wymienniki ciepła (płaszczowe, rurowe), chłodnice, zbiorniki (w tym próżniowe, ciśnieniowe).   WYMAGANIA:   Doświadczenie oraz posiadanie certyfikatu TIG 6g (HL-045) Komu
zdjecie uzytkownika
wb - 2015-01-20 13:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo przyjezdzajci tu wlasnie czekaja na takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Polski,Kase robia na mieszkaniach-klasztorach wydzierzawili za grosze a teraz lupia kase ,dadza 2 dni roboty po to zeby tylko potracic za mieszkanie.
Jak widac glupkow nie brakuje co tydzien przyjezdza 30 osob,maja duzo pokoi wiec i kase robia. POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
wb - 2015-01-20 13:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo przyjezdzajci tu wlasnie czekaja na takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Polski,Kase robia na mieszkaniach-klasztorach wydzierzawili za grosze a teraz lupia kase ,dadza 2 dni roboty po to zeby tylko potracic za mieszkanie.
Jak widac glupkow nie brakuje co tydzien przyjezdza 30 osob,maja duzo pokoi wiec i kase robia. POWODZENIA
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SBA Euro?
Zadaj pytanie
x