SBA Euro

Opole

Opinie o SBA Euro

czek 2016-03-17 11:24:54
@imigrantka chyba masz spore ciśnienie by zarobić jak najwięcej, skoro chciałabyś pracować blisko 250 godzin miesięcznie. Ja też bym mógł, ale jednak na załadunku.
Imigrantka 2016-03-19 09:29:13
@ czek - tak mam ciśnienie :-) jakbyś czytał ze zrozumieniem mój wpis to byś wywnioskował że pytam o wysokość tygodniówki, szkoda tylko że marnujesz bezsensownie prawo do wypowiedzi a nie wnosisz nic do wątku który mnie interesuje. pozdr!
3
Alek 2016-03-19 12:44:07
Widzę sporo dobrych ogłoszeń tutaj do pracy np. w Holandii czy w innych miejscach, podoba mi się ogólnie produkcja frytek, wygląda na dobrą zabawę jednak
olsen 2016-03-21 22:39:53
wybacz koleżanko ale brednie piszesz !!! zapraszam na klasztor w tilburgu ul kardinaal de jogplej jak jarasz zioło CO JEST NIE DOZWOLONE i jesteś rumunem to masz robote zawsze i proszę przestańcie pisać brednie o tym biurze ze jest okey !!!mnie dziwi ze oni dalej istnieją wogule ale mam nadzieje ze to sie zmieni ze taki pan kaczyński jak sie dowie o tym to coś poradzi bo potrzebuje sukcesów
2
becia 2016-03-22 08:32:37
praca to praca nigdy zabawa @Alek, pamiętaj o tym, poza tym aby pracować za granicą i dobrze zarobić musisz znać język, może to być angielski wszędzie się porozumiesz
1
Ania 2016-04-01 14:45:48
a co jest złego w tym biurze w łodzi? Pytam o to, ponieważ nawet niespecjalnie widzę ogłoszenia do tego miasta, skąd takie rzeczy się biorą jak ta opinia
mpn 2016-04-02 11:25:19
chcialem wystawic rzetelna opinie o tej agencji jesli chcesz tu przyjechac do pracy tutaj nie rob tego chyba ze chcesz stracic pieniadze albo masz gdzie stad uciec ja tu jestem tydzien sciagneli mnie na swieta siedze tydzien zadnej oferty pracy niedostalem zostalem przyslowiowo wyje any na kase nie pilem nie cpalem przyjechalem zeby zarobic przez swieta siedzialem patrzylem jak w domu ludzie imprezuja po swietach poszedlem do biura 2 godziny przesiedzialem poczym sie dowiedzialem ze niema tej pracy do ktorej przyjechalem kazali czekac na telefon po dwoch dniach znowu mnie wezwali do biura i powiedzieli mi ze moge isc na mieso bylem na szkoleniu w tych zakladach po czym znowu sie dowiedzialem ze niebede pracowal znowu wolne i tak dzisiaj daje sobie spokoj i jade do domu ich lokacje mieszkaniowe to zwykle meliny i speluny jak do tej pory pracowalem przez kilka innych biur i nigdy wczesniej mi sie takie cos nie przytrafilo najgorsze biuro w jakim bylem jak im powiezialem ze sa nieodpowiedzialni i narazili mnie na spore wyatki dotyczace wyjazdu to mi powiedzieli zebym sie przestal awanturowac ps. mam 6 letnie doswiadczenie pracy w holandi na magazynach i produkcji angielski znam a nawet mnie nie wyslali na jeden zien do pracy jednA WIELKA ZENADA TO CALE BIURO NA OBRAZANIE KOGOKOLWIEK SZKODA SLOW I CZASU SERDECZNIE NIEPOLECAM
6
andrzej6 2016-04-03 19:54:51
@mpn a jednak w sieci przecież odzywają się osoby które pojechały z nimi do Holandiii do pracy i są bardzo zadowolone. i ja żonę wysyłam na pomocnika dekarza do Tilburga
1
imi 2016-04-05 10:51:18
żone na pomocnika dekarza a co ona będzie mu kawę w przerwach parzyć? hihi - a teraz poważnie to baby na pomocnika dekarza też przyjmują?????
1
andrzej6 2016-04-05 20:22:31
no mam nadzieję. Krystyna jest dość silna in obrotna, na dekarza też da radę.Certyfikat VCA ma również wymagany. poza tym wyjazd do Tilburga więc kobita zwiedzi trochę świata
polo 2016-04-08 17:41:20
Mam jechać w ten weekend do pracy przy mięsie w boxtel przez firmę sba flex, co możecie powiedzieć?
1
Imigrantka 2016-04-09 09:22:07
praca w culemborgu? ktoś wie jak tam jest? ile godzin? czy daleko jest zakwaterowanie? bardzo proszę o w miarę obiektywne opinie?
1
Seredinh 2016-04-29 12:00:22
Ja byłem zadowolony z SBA Euro, złozyłem papiery w piatek, w sobotę miałem wyjazd a w poniedziałek szedłem do pracy do ECO Ketelservice, przyjemna praca i kilku super polaków. Mieszkałem na klasztorze w Tilburgu, za to odradzam pracę na frytkach
truth 2016-05-03 17:51:41
a czemu nie mówicie o normach? ze jak się nie wyrobi zwalniają od razu
1
hamas 2016-05-05 13:45:59
truth' a ty masz doswiadczenie? Ja aplikowalem na Montera oferuja pomoc w zakwaterowaniu i dowozie wiesz ile na reke dają?
juta 2016-05-31 22:50:05
Wyjezdzam na wedliny do tilburg czy ktos byl lub jedzie w piatek.bo nie wiem czego sie spodziewac
andal 2016-06-02 21:15:10
a Pracownik magazynu w Holandii to dostaje od firmy zakwaterowanie?
Amy 2016-06-20 21:12:38
Jakie są wasze opinie o tej firmie na dana chwilę? Warto jechać? Opłaca się?
4
ghnm 2016-06-20 21:39:59
uzupełniając pytanie @Amy widzę oferty przede wszystkim do Holandii - jak tam ze znajomościa języka? Konieczny warunek, czy jakoś da rade znając tylko podstawy tego języka? bede wdzieczna za info !!!
adamkac 2016-07-17 19:07:23
Firma w porządku. Piękne domki, organizacja. Jedynym minusem było to, że nowym pracowników rzucili do najcięższej roboty w Holandii. Szkoda, bo wielu ludzi nie wytrzymało w niej. A człowiek chciał dłużej zostać w Holandii i spokojniej pracować. Mało kto wytrzyma nerwowo w Rhenusie. Masakra.
2
ailo 2016-07-18 08:55:28
Wiadomo, że jakieś podstawy zawsze warto znać @ghnm, ale ciekawe czy dorucają jakieś socjale do zarobków. Pewnie tak, bo zależy im na pracownikach właśnie.
tom 2016-08-01 17:47:15
Jedzie ktoś w piątek do tilburga na mięso?
asdf 2016-08-01 17:53:38
Rzucili? @adamkac ja myślałam, że jak się jedzie to do konkretnej pracy a nie tak ciemno, że nie wiadomo gdzie cię dadzą
kRZYSZTOF 2016-08-02 16:53:21
Ja mam zamiar jechac do Tilburga w ten piątek do fabryki kartonów ale waham się bo nie wiem czy jezeli jade tylko o na 4 tyg. to czy np. bede miał wypłacony ten dodatek 8% , jak daleko miaszka się od miejsca zamieszaknia ? , jakiego stanu sa domki? i czy musze mieć koniecznie konto HOLENDERSKIE WALUTOWE czy tylko konto walutowe ale banku w polsce np. millenium

PROSZE O PORADĘ

POZDRAWIAM
kRZYSZTOF 2016-08-02 16:53:55
Ja mam zamiar jechac do Tilburga w ten piątek do fabryki kartonów ale waham się bo nie wiem czy jezeli jade tylko o na 4 tyg. to czy np. bede miał wypłacony ten dodatek 8% , jak daleko miaszka się od miejsca zamieszaknia ? , jakiego stanu sa domki? i czy musze mieć koniecznie konto HOLENDERSKIE WALUTOWE czy tylko konto walutowe ale banku w polsce np. millenium

PROSZE O PORADĘ

POZDRAWIAM
kRZYSZTOF 2016-08-02 16:54:14
Ja mam zamiar jechac do Tilburga w ten piątek do fabryki kartonów ale waham się bo nie wiem czy jezeli jade tylko o na 4 tyg. to czy np. bede miał wypłacony ten dodatek 8% , jak daleko miaszka się od miejsca zamieszaknia ? , jakiego stanu sa domki? i czy musze mieć koniecznie konto HOLENDERSKIE WALUTOWE czy tylko konto walutowe ale banku w polsce np. millenium

PROSZE O PORADĘ

POZDRAWIAM
hamas 2016-08-02 19:19:13
Wrunki widzę, ze opisujecie, ze są całkiem przystepne i dobre, poza tym wieksozsc czasu spedza sie w pracy w wracasz do domku po to by polozyc sie spac i odpoczac ale fajnie,ze w przyjemnych warunkach chociaz a ile ludzi na kwaterach jest?
OnK.K 2016-08-04 12:10:30
ja jade na magazyn
Alek 2016-08-04 14:41:42
Ogólnie to sytuacja jest taka, że warto próbować i warto robić coś ku temu, aby wszystko było na swoim miejscu, moim zdaniem firma rozwija się jak na Bydgoszcz całkiem dobrze i nie ma co narzekać za bardo, niektórzy to wprawdzie strasznie lubią, ale też bez przesady jednak
Anonimous 2016-08-05 14:40:22
Ludzie ogarnijcie się!!!!!
Osoby które pisza tutaj że biuro Sba czy to w Polsce czy w Holandii są ok są na pewno podstawione i nie mówią prawdy. Biuro Sba w rzeszowie- wyjazd w piątek a pomimo tego co mówiła pani w biurze bus nie zamówiony. Gdybym sam go sobie nie zamówił to bym nie pojechał wogóle. I teraz żałuję tego że tak sie nie wydarzylo bo co dzieję się w biurze SBA Flex w Tilburgu to głowa jest mała na to a dokładniej w biurze niczego absolutnie niczego nie mozna się dowiedzieć. Osoby które są tam w biurze mają centralnie wyje....bane na Ciebie i Twoje problemy. Cały czas problemy z salarisami(wypłaty). Cały czas albo nie są policzone godziny albo albo cos jest zapisane i nikt nie chce Ci wytłumaczyc o co chodzi bo PRZEZ TELEFON O SALARISACH NIE ROZMAWAIAJĄ!!! Jesteś na chorobowym to wogóle nie liczą Ci tego i nie wypłacają bo mówią ze bedzie korekta do tego!. Wizyta w szpitalu na pewno będziesz musiał ją ogarnąć sam bo żaden koordynator nie pojedzie z Tobą tylk wysla kierowce z Tobą który leje na to czy tobie pomogą w szpitalu czy nie! Cały czas problemy z różnorakimi sprawami. Mówię ludzie Wam zastanówcie się czy warto bo nic tu nie zarobicie przez te biuro a tylko stracicie czas i kasę. I proszę nie mówcie mi że to jest dobre biuro bo nigdy takie nie było i nie będzie!!! Nie polecam tego biura w 1000% Uważajcie na to biuro!!!!
3
asdf 2016-08-05 14:44:21
Jak ktoś jedzie na same wakacje @alek bo takie oferty też tutaj są np. do Holandii no to może się zbytnio niczym nie musi przejmować gorzej jak jedziesz na dłużej to wtedy lepiej sprawdzić jaka jest umowa, zakwaterowanie itp.
Jack 2016-08-05 14:46:04
UWAGA!!!
Wstawiłem opinię ale nie dodało. Widać że ktoś moczy paluszki w tych komentarzach bo wszystkich nie dodaje. Uważajcie na to Biuro bo jest bardzo źle. niczego się nie dowiesz, w niczym Ci nie pomogą lipa że szok. Nie jedzcie nigdzie przez te biuro
5
asdf 2016-08-05 15:48:41
czy ktoś wie - jest sens w tej chwili aplikować na stanowiska wakacyjne? Wiem, że poszukiwali w Tilburg pracownika produkcyjnego
Angela 2016-08-26 13:26:24
Mam pytanie. Dostałam ofertę na wyjazd do Holandii do zbiorów. Na 2-3 tygodnie. Przez telefon wszystko pięknie ładnie, ale czytając opinie mocno zaczęłam się zastanawiać. Proszę o jakieś informacje. Czy ktoś już jeździł na tak krótki okres?
1
wsdefrgt 2016-08-26 17:53:56
no tak chyba calkiem niedanwo sien te oferty od nich pojawily
krzychu 2016-08-29 15:58:15
ja byłem rok temu na zbiorach i w tym roku również jadę i mogę powiedzieć że wszystko jest ok choć może trochę daleko do pracy ale jak dla mnie to nie problem
1
krzychu 2016-08-29 16:17:02
jeśli chodzi o pracę przy zbiorach owoców to jak dla mnie jest wszystko w porządku byłem rok temu i w tym roku również się wybieram. Nie powiem jest może i trochę daleko do pracy od miejsca zamieszkania ale nie narzekam. Zbiory owoców to polecam
Marek 2016-08-29 16:25:50
No z tego co ja wiem to potzebni są aktualnie ludzie do Bydgoszczy i wydaje mi się, że jak poszukacie to znajdziecie, np. Orderpicker operator wózka widlowego w Holandii
asdf 2016-09-14 13:15:23
@krzychu a na tych owocach to można zostać więcej bo w ogłoszeniu było napisane, że dyspozycyjność 2-3 tygodnie i tak się zastanawiam czy można zostać na dłużej bo na tak krótko to się nie opłaca
pracownik 2016-09-14 13:50:52
WITAM WSZYSTKICH pracowałem w tej firmie i jeżeli myślisz o pracy w SBA to ODRADZAM !!!

Ludzie w biurze to istna patologia brak jakiejkolwiek kultury, nie szanują ludzi.

ZAKWATEROWANIE ISTNY HORROR

jednym słowem NAJGORSZA AGENCJA ze wszystkich.

Polecam za to COVEBO niebo a ziemia. a pozytywne komentarze wystawiają ludzie z biura SBA.
nasza 2016-09-14 21:37:21
@ pracownik - a co było nie tak z tym zakwaterowaniem nie tak? jakie dokładnie pan owały tam warunki? pytamn, bo chce sie zatrudnić i to dla mnie ma znaczenie. A co do ludzi...no tak, to równie wazna kwestia, nawet jak nie wazn iejsza od zakwaterowania...
danielek92 2016-09-15 12:36:31
Witam mam wyjechac z agencji SBA do pracy w Tillburgu na wóżek oraz komisjoner artykułów zwierzęcych. Zakwaterowanie w wysokości 70 euro tygodniowo i ubezpiecznie 23 stawka moja 22 lata 9.28. Kto był w tej pracy i na zakwaterowaniach tam mógłby doradzić wyjazd? bylem z agencjii pollux i uciegłem po 3 dniach stamtad i szukam czegos pewnego i naprawde sensownego proszę o komentarze pozdrawiam Daniel
hamas 2016-09-15 12:37:59
A na ile podpisujecie umowy na zbiory jabłek? Na długo wyjazd?
mm 2016-09-16 15:38:02
aaatil niektorzy zapier... po 20/h na dobe za 5 euro i sa w siodmym niebie pogratulowac i to ma byc zycie ?raczej wegetacja wlasnie przez takich pojechanych ludzi
4
kuba 2016-09-16 15:39:51
O rany @gosia, to skoro zarobki dochodzą do 5 tysięcy złotych, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu o takie stawki jest dość trudno, a pewnie do tego dochodzą jeszcze jakieś premie.
Szlachtazrudy 2016-09-18 17:36:05
A gdzie konkretnie pracowałes, zastanawiam sie nad wyjazdem przez ta firme i każda opinia jest dla mnie cenna. Pracowałem przez Covebo i mam inne doświadczenia niz ty, szczególnie jeśli chodzi o kwestie zarobków, dymali okrutnie..
Szlachtazrudy 2016-09-18 17:36:45
A gdzie konkretnie pracowałes, zastanawiam sie nad wyjazdem przez ta firme i każda opinia jest dla mnie cenna. Pracowałem przez Covebo i mam inne doświadczenia niz ty, szczególnie jeśli chodzi o kwestie zarobków, dymali okrutnie..
kris 2016-09-18 17:38:16
@kuba ale wiesz, czy takie stawki są oferowane na każdym stanowisku? Chciałbym się dowiedzieć ile można zarobić, jeśli wyjechałbym do Holandii do magazynu
LOSU 2016-09-27 07:53:34
Nie byłem s SBA ale niedawno uciekłem z Covebo. Byłem ogólnie już kilka razy przez różne bióra. E&A, Randstad, Covebo, Ruigrok i APN. Z tych wszystkich najgorszy był Ruigrok A najlepsze E&A. Powiem tak: zawsze, ale to zawsze w jakimś biurze trafi się dobra robota i zakwaterowanie albo zła robota i lipne zakwaterowanie. Najlepszy przykład COvebo, Kuzyn mieszka w parku rozrywki i zbiera zamówienia, a ja mieszkałem w bungaloku w pokoju 2x2 i rozładowywałem tiry w firmie z mięsem jan Zanbergen, rękami wszytsko po 60-70 ton dziennie. A po drugie to zauważyłem, że opinie różnym biurom wystawiają ludzie, którzy trafili właśnie 'gorzej' i to oni chcą przestrzegać innych przed tymi biurami (wiem po sobie). Bo kto komu się dobrze pracuje i ściąga znajomków do biur będzie pisał jak to tam jest super zajeb....e, BO PO CO.
jacek 2016-09-27 09:45:41
@kris to nie jest stała stawka, tam są stawki godzinowe - zależy ile przepracujesz
Zostaw swoją opinię o SBA Euro - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro