Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SBA Euro

zdjecie uzytkownika
Myk - 2014-09-10 12:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Część mam do,was pytanie. Jak wyglada sprawa z godzinami oraz stawka w sba na produkcji kanapek? Ile za mieszkanie i ubezpieczenie pobierają?
zdjecie uzytkownika
Krystian Taraszkowski - 2014-09-12 13:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak pracowalem 3 miesiace i kazdego dnia mialem prace , ale pryjada takie debile ktore mowia ze nie beda pracowac bo tu jest za zimno ludzie wake up nikt tu na wakacje nie przyjechal ! Polecam i mam nadzieje ze nie bawem tam wroce :)
zdjecie uzytkownika
sbaflex tak na prawde sbaeuro !!! - 2014-09-15 18:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSZUŚCI !!!! GDBYBY WSZYSCY SIE ZEBRALI , NA PEWNO FIRMA BY UPADŁA . BRUD SYF KRĘTACTWO NIC WIĘCEJ !!! KRADNA PIENIADZE I OSZUKUJA LUDZI !! MOWIA ZE BEDZIE PRACA A NIE MA !!! LUDZIE ZJEDZAJA Z DALEKA NIBY NA GRUSZKI POSIEDZA 3 TYGODNIE W DOMU , 2 DNI PRACY PRACY ZEBY ZAROBIC NA NICH ( MIESZKANIE,UBEZPIECZENIE)OSZUSCI I NIC WIECEJ !!!! MOWIA ZE BEDZIE PRACA A NIE MA !!!!!!! KOGO OKRADLI I ZROBILI W (usunięte przez administratora)ZGŁASZAĆ !!
zdjecie uzytkownika
Bladolicy - 2014-09-17 17:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem jako Picker na nd tiel przez 9 miesięcy nie miałem dnia wolnego , kasa była by dobra gdyby za nocki płacili wiecej ale nie płacili i tylko przy dużej ilości godzin wychodziło dobrze. Z tego co zauważyłem zależy wszystko kto na jaka firmę trafi na nd tiel godziny były , były przypadki ludzi których nie dało sie nauczyć pikowania bo po holendersku do 20 nie szło im sie nauczyć liczyć i z odróżnianiem 3 kolorów były problemy , krótko mówiąc w sba mozna poznać osobę wykształcona po studiach jak i zwykłych tępych meneli którym zawsze cos pasować nie bedzie, w Polsce dla takich ludzi nie podobało sie wyjechali za granice a tu tez lipa , w pracy raz byly dobre dni raz gorsze gdy było bardzo dużo pracy i sie niewyriabialiamy ale tak jest wszedzie bo to Holandia . M
Ja oceniam biuro bardzo dobrZe dZieki sba udało mi sie odłożyć pieniadZe nabrać doświadczenia dZieki któremu pracuje teraz w Holandii na kontrakcie nie przez biuro tylko przez firmę . Dla tego z czystym sumieniem polecam to biuro mi sie udało :) ściągnąłem do sba kolegę tez był zadowolony , nigdy mi nic nie brakowało w przelewach a jak już był jakiś błąd z następnym przelewem była korekta , biuro najlepsze przez jakie pracowałem nawet cZasem tęsknię i chciał bym wrócić szkoda ze stracili kontrakt na nd tiel wygryzło sba inne biuro a to tylko dla tego ze najeżdżalo sie tam tylu głąbów mających dwie lewe ręce i tylko długie jęzory podziwiam Michała kierownika za to ze tak długo wytrzymał z ta banda idiotów i brał wszystko na klatę , podsumowując sba jest ok a te wpisy sa od ludzi którym nie pyklo i szukają winnych wszystko niestety od sba nie zależy sa team liderzy na kontraktach nie spodoba sie im twoja gębą i lecisz a w tedy biuro nic do powiedzenia nie ma , pozdrawiam SBA
zdjecie uzytkownika
Bladolicy - 2014-09-17 17:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Holandii nikt wam nie zagwarantuje pracy na stałe chyba ze masz minimum kontrakt 40 h tyg ja nie robie przez biuro mieliśmy mały przestój i raptownie z dnia na dzień 2x wiecej pracy i od jutra dwie zmiany z tego czesc przyjdzie z biur pracy nie stety chłopakom nie pyknie jak przyjdą do nas popracują tydzień Max dwa i papa :) i wtedy bedą narzekać na biuro które ich do nas wyślą szkoda tylko ze biuro ma najmniej do gadania ilu przyjdzie i na jaki czas , zrobią swoje i nara niestety tak tu w Holandii jest i nic tego nie zmieni
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-09-27 19:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz poszukują także do pracy w zakładzie mięsnym na różnych stanowiskach: pakowanie gotowych produktów mięsnych do małych i większych skrzynek – waga mięsa od 2 do 20kg, ważenie, krojenie i pakowanie mięsa oraz słoniny. Oferują: Atrakcyjne wynagrodzenie, Transport z Polski do Holandii oraz z miejsca zakwaterowanie do zakładu pracy, Zakwaterowanie oraz Obsługę kadrowo-administracyjną.
zdjecie uzytkownika
Ironia - 2014-09-28 18:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca-hmm chyba brak pracy,zero zgodności z umową odnośnie ilości godzin
koordynatorzy-nieliczna pomoc,człowiek się tylko denerwuje
mieszkanie-nie było najgorzej,ale mogłoby być taniej...
reasumując człowiek więcej wydaje na wyjazd niż tam zarabia, jedna wielka kpina!!
zdjecie uzytkownika
bw - 2014-10-06 20:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nela - 2014-05-07 21:21:57]:
wlasnie o to chodzize na durni z polski tylko czekaja
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-10-13 17:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może ktos pracował juz przez SBA Euro w Tilburgu? zainteresowała mnie oferta pracy, stanowisko to PRACOWNIK PRODUKCYJNY oczywiście miejsce pracy to Holandia. Obowiązki: Praca na linii produkcyjnej: -przygotowanie i pakowanie kanapek -ważenie, krojenie i pakowanie kawałków mięsa -pakowanie, etykietowanie, kontrola jakości artykułów przemysłowych Warto, warunki są ok?
zdjecie uzytkownika
Ahlem - 2014-10-19 10:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję przez SBA Euro, mieszkam z ludźmi którzy pracują na kanapkach i są zadowoleni. w pracy jest chłodno, ale kwestia przyzwyczajenia. Warunki tu gdzie mieszkamy bardzo fajne, dom, podzielony na trzy mieszkania, pokoje 2 i 3 osobowe, salon, kuchnia.
zdjecie uzytkownika
raven - 2014-10-22 12:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , dziś dzwonili do mnie czy chciałbym z nimi wyjechać , ale się zastanawiam czy jechać czytając te wszystkie opinie czy szukać innej agencji.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-29 16:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.mam propozycje pracy przez sbaeuro w van loon ,krojenie stekow.czy moze ktos tam pracuje , jak ogólnie jest w pracy czy to jest praca przy tasmie na akord.jak dlugo moze byc ta praca pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Misiak - 2014-10-31 13:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dostal ktos oferte pracy na produkcji frytek ?
zdjecie uzytkownika
Dawiiidekkk - 2014-11-02 09:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś we wtorek z tej agencji do holandii ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-11-05 19:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, że SBA euro ma naprawdę dużo ofert pracy do Tilburg'a, ciekawe czy po prostu nie maja chętnych do pracy, a ludzi potrzeba, czy też oznacza to ogromne rotacje. Ktoś może jeszcze jest w stanie polecić ta pracę na kanapkach, bo kolega napisał, ale to informacja z trzeciej reki. Za ten pokój w mieszkaniu, które jest częścią domu się cos płaci, łazienki są trzy, kuchnia jedna?
zdjecie uzytkownika
OJCIECMATUESZ - 2014-11-07 18:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cze jestem własnie w tym domu ( to naprawde jest byly klasztor wiem co mowie ) ,z robota jest tak ze rotacja itd , ogolnie agencja nie warta zachodu , chamstwo chaos , brak szacunku , olewaja pracownika , przyjedz pewnie sie spotkamy :)
zdjecie uzytkownika
Ahlem - 2014-11-09 21:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-11-05 19:48:03]:
w jednej częsci domu za która płacisz masz kuchnie, ze stołem gdzie można zjeść, jest salon, kanapy, telewizor, polska telewizja, ubikacja osobno, łazienka również, na górze są pokoje jak pisałam 2 lub 3 osobowe, płaci się tygodniowo 82e. Na dworze miejsce gdzie można posiedzieć gdy jest ciepło :) do miasta 5km . Blisko domu sklep spożywczy i knajpa ;)
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-11-10 16:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OJCIECMATUESZ - 2014-11-07 18:10:42]:
Pracuje ktoś w tej firimie jako operator wózka widłowego? albo w firmie nissan, ablo słyszał od kogos jak jest tam z z godzinami. Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-11-10 16:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ahlem - 2014-11-09 21:24:17]:
Wie ktoś cos na temat pracy w nissanie ? ilość godzin? warunki. prosze kogoś życzliwego o jakąś informację
zdjecie uzytkownika
jessss - 2014-11-11 16:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś moze w branży metalowej? poszukują slusarzy, spawaczy. Ciekawi mnie ilość godzin, czy są tygodniowki i jakiej stawki należy się spodziewać. Na ich stronie jest napisane, ze mieszkanie, przejazd z Polski do Holandii i na miejscu do pracy autem służbowym jest przez nich zapewnione.
zdjecie uzytkownika
magisderek nałogu - 2014-11-12 13:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandro - 2014-06-30 00:31:48]:
PRZYJERZDŻAJĄ LUDZIE ROBIĄ DWA TYGODNIE ROBIĄ NA DOM, A PÓŹNIJ SIEDZOM BEZ PRACY. OBICUJA GURY ZLOTE I GUWNO Z TEGO JEZD
zdjecie uzytkownika
magisderek nałogu - 2014-11-12 13:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandro - 2014-06-30 00:31:48]:
PRZYJERZDŻAJĄ LUDZIE ROBIĄ DWA TYGODNIE ROBIĄ NA DOM, A PÓŹNIJ SIEDZOM BEZ PRACY. OBICUJA GURY ZLOTE I (usunięte przez administratora)Z TEGO JEZD
zdjecie uzytkownika
ROCCO - 2014-11-13 10:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SIEMA SBA SUPER JEST PRACOWALEM 7 MIESIECY W DHL TIEL POZDRAWIAM KRYSTIANA KRZYCHA ZŁOTEGO DRAGONA SYLWKA ZDROJE GRZEGORZA PAWLA NO CAŁĄ EKIPE GODZINKI BYLY BYLO DOBRZE ZAJEBISCI LUDZIE POZDRO ROCCO MIREK CIEBIE TEZ POZDRAWIAM
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-24
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
SBA Euro Sp. z o.o. została założona w 2000 roku i jest powiązana kapitałowo z holenderską spółką SBA Euro BV – obecnie pod nazwą handlową SBA Flex. Polski oddział SBA Euro jest agencją zatrudnienia wpisaną do rejestru agencji zatrudnienia pod numerem 520. Zajmujemy się rekrutacją i selekcją pracowników poszukujących pracy w Polsce i zagranicą. To właśnie SBAFlex jest głównym pracodawc
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-11-19 22:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że natknąłem się na podobne ogorzenie co jessss ale nikt jeszcze nie odpowiedział na jego pytania a ja z chęcią się przyłącze pod nie bo chciałbym wiedzieć czy warto wyjeżdżać za granice, bo coraz częściej z takim wyjazdami można wrócić zamiast na plusie to na poważnym minusie czego by nikt nie chciał. Więc liczę na waszą pomoc
zdjecie uzytkownika
Picker - 2014-11-24 16:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bladolicy - 2014-09-17 17:03:46]:
Witam. Jaka agencja wygryzła SBA?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x