Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SBA Euro

zdjecie uzytkownika
Ahlem - 2014-10-19 10:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję przez SBA Euro, mieszkam z ludźmi którzy pracują na kanapkach i są zadowoleni. w pracy jest chłodno, ale kwestia przyzwyczajenia. Warunki tu gdzie mieszkamy bardzo fajne, dom, podzielony na trzy mieszkania, pokoje 2 i 3 osobowe, salon, kuchnia.
zdjecie uzytkownika
raven - 2014-10-22 12:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , dziś dzwonili do mnie czy chciałbym z nimi wyjechać , ale się zastanawiam czy jechać czytając te wszystkie opinie czy szukać innej agencji.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-29 16:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.mam propozycje pracy przez sbaeuro w van loon ,krojenie stekow.czy moze ktos tam pracuje , jak ogólnie jest w pracy czy to jest praca przy tasmie na akord.jak dlugo moze byc ta praca pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Misiak - 2014-10-31 13:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dostal ktos oferte pracy na produkcji frytek ?
zdjecie uzytkownika
Dawiiidekkk - 2014-11-02 09:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś we wtorek z tej agencji do holandii ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-11-05 19:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, że SBA euro ma naprawdę dużo ofert pracy do Tilburg'a, ciekawe czy po prostu nie maja chętnych do pracy, a ludzi potrzeba, czy też oznacza to ogromne rotacje. Ktoś może jeszcze jest w stanie polecić ta pracę na kanapkach, bo kolega napisał, ale to informacja z trzeciej reki. Za ten pokój w mieszkaniu, które jest częścią domu się cos płaci, łazienki są trzy, kuchnia jedna?
zdjecie uzytkownika
OJCIECMATUESZ - 2014-11-07 18:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cze jestem własnie w tym domu ( to naprawde jest byly klasztor wiem co mowie ) ,z robota jest tak ze rotacja itd , ogolnie agencja nie warta zachodu , chamstwo chaos , brak szacunku , olewaja pracownika , przyjedz pewnie sie spotkamy :)
zdjecie uzytkownika
Ahlem - 2014-11-09 21:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-11-05 19:48:03]:
w jednej częsci domu za która płacisz masz kuchnie, ze stołem gdzie można zjeść, jest salon, kanapy, telewizor, polska telewizja, ubikacja osobno, łazienka również, na górze są pokoje jak pisałam 2 lub 3 osobowe, płaci się tygodniowo 82e. Na dworze miejsce gdzie można posiedzieć gdy jest ciepło :) do miasta 5km . Blisko domu sklep spożywczy i knajpa ;)
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-11-10 16:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OJCIECMATUESZ - 2014-11-07 18:10:42]:
Pracuje ktoś w tej firimie jako operator wózka widłowego? albo w firmie nissan, ablo słyszał od kogos jak jest tam z z godzinami. Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-11-10 16:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ahlem - 2014-11-09 21:24:17]:
Wie ktoś cos na temat pracy w nissanie ? ilość godzin? warunki. prosze kogoś życzliwego o jakąś informację
zdjecie uzytkownika
jessss - 2014-11-11 16:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś moze w branży metalowej? poszukują slusarzy, spawaczy. Ciekawi mnie ilość godzin, czy są tygodniowki i jakiej stawki należy się spodziewać. Na ich stronie jest napisane, ze mieszkanie, przejazd z Polski do Holandii i na miejscu do pracy autem służbowym jest przez nich zapewnione.
zdjecie uzytkownika
magisderek nałogu - 2014-11-12 13:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandro - 2014-06-30 00:31:48]:
PRZYJERZDŻAJĄ LUDZIE ROBIĄ DWA TYGODNIE ROBIĄ NA DOM, A PÓŹNIJ SIEDZOM BEZ PRACY. OBICUJA GURY ZLOTE I GUWNO Z TEGO JEZD
zdjecie uzytkownika
magisderek nałogu - 2014-11-12 13:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandro - 2014-06-30 00:31:48]:
PRZYJERZDŻAJĄ LUDZIE ROBIĄ DWA TYGODNIE ROBIĄ NA DOM, A PÓŹNIJ SIEDZOM BEZ PRACY. OBICUJA GURY ZLOTE I (usunięte przez administratora)Z TEGO JEZD
zdjecie uzytkownika
ROCCO - 2014-11-13 10:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SIEMA SBA SUPER JEST PRACOWALEM 7 MIESIECY W DHL TIEL POZDRAWIAM KRYSTIANA KRZYCHA ZŁOTEGO DRAGONA SYLWKA ZDROJE GRZEGORZA PAWLA NO CAŁĄ EKIPE GODZINKI BYLY BYLO DOBRZE ZAJEBISCI LUDZIE POZDRO ROCCO MIREK CIEBIE TEZ POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-11-19 22:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że natknąłem się na podobne ogorzenie co jessss ale nikt jeszcze nie odpowiedział na jego pytania a ja z chęcią się przyłącze pod nie bo chciałbym wiedzieć czy warto wyjeżdżać za granice, bo coraz częściej z takim wyjazdami można wrócić zamiast na plusie to na poważnym minusie czego by nikt nie chciał. Więc liczę na waszą pomoc
zdjecie uzytkownika
Picker - 2014-11-24 16:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bladolicy - 2014-09-17 17:03:46]:
Witam. Jaka agencja wygryzła SBA?
zdjecie uzytkownika
szantaler - 2014-12-04 02:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu Twoim zdaniem jakaś inna agencja miałaby wygryźć z biznesu SBA Euro ? z tego co mi wiadomo na te chwilę to SBA normalnie funkcjonuje i w dalszym ciągu ma dość dużo ofert pracy ze swojej agencji. Są to dość podstawowe stanowiska jak pracownik produkcyjny czy pracownik w zakładach mięsnych , ale to jednak nadal coś
zdjecie uzytkownika
Picker - 2014-12-08 18:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szantaler - 2014-12-04 02:09:36]:
No dobra. Jaka firma jest teraz na DHL Tiel?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-12-10 14:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam zamiar wyjechać z firmy Sba euro. na magazyn ile godzin jaka stawka itp
zdjecie uzytkownika
Ewela - 2014-12-17 17:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Poszukuje pilnir pracy w Holandi. Kilka razy zrezygnowalam z wyjazdu po prostu oszustwo;-( czy ktokolwiek chcialby mi pomoc cos podpowiedziec w kwestii jakiejs pracy moze jest jakies wolne mirjsce cokolwiek. Jestem pracowita i zadna praca nie jest mi straszna:-( prosze o kontakt. Tylko smsy ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
truskawka - 2014-12-18 12:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja również jak koleżanka z poprzedniego wpisu Ewela poszukuję pracy w Holandii ale mam pewne wątpliwości bo kiedyś inna agencja zamknęła mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zbieraniu malin. czy SBA Euro można zaufać? bardzo zależy mi natakiej informacji pilnie. na jakie stanowiska można się starać o pracę i czy agencja pomaga w razie niejasności i problemów?
zdjecie uzytkownika
Ahmyd - 2014-12-18 13:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2014-09-27 19:52:47]:
Firma Sba flex z siedziba w Tilburgu nie jest kompetentna brak godzin umownych mozna czekac do dwoch miesiecy na prace koordynatorzy maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownikow a jak masz wypadek w pracy to robia sobie z tego żarty. W biurze robia libacje alkoholowe bo czemu nie w koncu zaraz "Świeta" maja. Ucinaja penscje na godzinach i za najmniejsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie uda im sie wypatrzyc. Lokacje zapuszczone z jednym wielkim kotle. To tylko opinia, a ty czytelniku wybierz to co uważasz za słuszne.
zdjecie uzytkownika
Ewela - 2014-12-18 16:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [truskawka - 2014-12-18 12:32:32]:
Odezwij sie na moj mai bo nr usuneli ewelina880209@wp.pl
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-20
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
SBA Euro Sp. z o.o. została założona w 2000 roku i jest powiązana kapitałowo z holenderską spółką SBA Euro BV – obecnie pod nazwą handlową SBA Flex. Polski oddział SBA Euro jest agencją zatrudnienia wpisaną do rejestru agencji zatrudnienia pod numerem 520. Zajmujemy się rekrutacją i selekcją pracowników poszukujących pracy w Polsce i zagranicą. To właśnie SBAFlex jest głównym pracodawc
zdjecie uzytkownika
pezet - 2014-12-18 17:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisnie ktos 19 do Tilburga moze ze szczecina ?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-12-20 19:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam agencja oferuje pracę na magazynie przy pakowaniu i metkowaniu skarpetek. Czy ktoś się orientuje jak to jest i ile godzin pracy zapewniają??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SBA Euro?
Zadaj pytanie
x