SBA Euro

Opole

Opinie o SBA Euro

skieta 2015-09-05 10:29:08
A do pracy przy ziemniakach ma ktoś jakieś informacje czy warto? Jutro mam mieć wyjazd i się zastanawiam.
5
romek 2015-09-21 17:12:18
teraz pojaiwło się kilka nowych pgłoszeń od nich na pracownika produkcji, na pracownika do zn=bioru owoców też w Holandii i na spawacza ale to do Tilburg jest. Sam zastnawiam się teraz nad pracą u nich, bo podobno firma bardzo przyznana człowiekowi, załatwia troche formalności za Ciebie i pomaga we wszystkim.
2
Tadek 2015-09-30 12:45:48
Witam czy ludzie bez jezyka Angielskiego maja szanse na prace w SBA EURO.
4
jack 2015-10-07 17:28:48
Totalny brak informacji. W burze babka mówi ze są w zakładzie(Produkcja Mleka w proszku) do tyły z pracą itp.. po przyjeździe okazuje sie ze praca tylko na 1 tydzien potem chcieli nas wysłać na rozładunek kontenerów.... brak słów... dzięki za taki przepływ informacji w firmie...
ryja 2015-10-21 20:17:16
@Tadek na pewno moze byc ciezko bez jezyka chociaz na poziomie komunikatywnym. w zaleznosci na jakie stanowisko chcesz sie zalapac? bo np pracownik produkcyjny mozliwe ze bys dal rade, ale juz technik serwisant, oprator CNC, spawacz, mechatronik. to moze byc ciezej moim zdaniem.. a firma wydaje sie solidna agencja w koncu istnieje od 2000 roku i powiem ze sama jestem zainteresowana praca u nich.
PIOTR 2015-11-04 10:24:34
żadnej pracy niema po 2 do 3 dni w tygodniu ściągają wszystkich aby zarobić na sofi kasę i utrzymać Hotel maja ludzi za śmieci zapytasz się coś jesteś do wyrzucenia
1
PAWEŁ 2015-11-04 10:29:58
WSZYSTKICH ŚCIĄGAJĄ DO MIĘSA PRACA 2 DO 3 DNI W TYGODNIU ABY UTRZYMAĆ HOTEL I ZAROBIĆ NA SOFI PRACA BARDZO CIĘŻKA, DO KOORDYNATORÓW NIE DODZWONISZ SIĘ .... NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NIE POLECAM POLECAM
szantaler 2015-11-06 12:43:34
Czołem. Pracowałem w kilku bardziej znanych miejscach w tej branży. Ludzie jednak mówią , że polecają to miejsce ze względu na atmosferę. Nie trzeba pracować w największych firmach aby czuć się w nich dobrze. Oczywiście praca przez SBA Euro to praca fizyczna. Mnie interesuje obecnie stanowisko dekarza
1
czarownica 2015-11-08 00:13:24
Czy ktoś wie coś na temat pracy w skarpetkach?
wsdefrgt 2015-11-08 16:11:25
@szantaler mi się wręcz wydaje że czasami nawet lepiej jest pracował w małym przedsiębiorstwie niż w jakiejś dużej firmie
asdf 2015-11-10 19:48:36
@wsdefrgt , teraz poszukują kogoś do pracy w holnadki na stanowisku pakowacza mleka, dodatkowym waruniem jest dobra znajomosc angielskiego, doświadczenie w branży z żywnościa a oferują atrakcyjne wynagrodzenie i transport z polski do holandii, mysle ze warto sprobowac jezel ktos spelnia powyzsze warunki
czarownica 2015-11-11 15:02:46
Dużo mają teraz ofert.Czy ktoś wybiera się do pracy w skarpetkach?
mami 2015-11-13 00:58:43
fakt, dużo ofert się pojawiło, a mnie mocno też interesuje posada w boxtel na pracownika zakładu mięsnego, obym nie wyszedł stamtąd w skarpetkach @czarownica :)
nieznajoma 2015-11-16 18:47:10
Czy ktoś wie coś na temat pracy w skarpetkach ? Podobno miała być i teraz nie ma
1
pat 2015-12-03 10:39:01
CZY KTOS WIE NA TEMAT PRACA slimaki w czechach przez sk ezpress pardubice
gfd 2015-12-03 16:01:46
no pdoobno rekrutacja u nich w firmie SBA Euro Sp. z o.o. nadal trwa, głównie to szukają osób do prayc za granicą, warto spróbować no bo wiadomo zarobki w euro
ciekawa 2016-01-20 16:38:00
Witam chciałam się dowiedziec o pracy na uszczelkach jak to wyglada z zamieszkaniem i z godzinami? czy to co mowia w polsce jest prawdą? bo po opiniach można róznie sądzić
włóczykij 2016-01-20 17:50:55
@ciekawa nie wiem jak to jest z pakowaczem uszczelek ale na stanowisku fizycznym do załadunku i rozładunku paczek gwarantują zakwaterowanie. Myślę że na tym stanowisku trochę więcej zapłacą bo paczki są o dużej wadze i gabarytach
ardo 2016-01-24 22:54:01
@ciekawa, no własnie zbyt wiele to oni w ogłoszeniu na produkcje uszczelek nie napisali. Jedynie wymagania jak wykształcenie co najmniej średnie techniczne, doświadczenie techniczne i bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub holenderskiego.
XxxxXXx 2016-02-02 23:05:25
ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM !

W biurze patola. Nie wiem co tam w ogole robi to polaczenie glizdy ze sloniem. Koordynatorzy porazka. Jeden swieci tylkiem po necie szuka chlopa haha druga nieogarnieta (wiatraczka gowniara) potrafi w czwartek napisac jak we wtorek masz do pracy. Na "klasztorze" syf. Myszy w pokoju, nas*ane* szok. i podwyzka 85 eu.
Praca na Atlant dla niedorobionych. w sumie sami tacy tam sa :/
Ogolnie to jest tak. Jestes niewolnikiem i zapier**las* jak kon. Puki nie zachorujesz.
Odpowiednie instytucje powiadomione teraz bierzemy sie za ich biuro/syf w PL

J.(woman) ciekawe czy tak będziesz mordą szczekała na ulicy jak się spotkamy jak to szczekałaś przez telefon :D
3
kuba 2016-02-03 10:58:23
na pewno z mieszkaniem nie może być problemu, bo tym zjmuje się bezpośrednio firma, wiec tu byłby spokojny. A też jak dla faceta to dobra jest oferta jako Ślusarz konstrukcji metalowych
mk41 2016-02-11 09:59:08
Dobrze że poczytałem te opinie bo właśnie miałem dzwonić i wysyłać cv.
Basia 2016-02-11 11:57:42
A może jednak nie warto sugerować się wszystkimi negatywnymi opiniami i jednak wysłać CV @mk41? Ja sama mam wątpliwości, ale zdecyduje się wysłać CV na produkcje.
anka 2016-02-20 20:18:39
mój mąz pracował u 5 firmach w Nl powiem Wam ze najlepiej było mu w Mahevi
1
tason 2016-02-20 20:46:39
Nie ma na co czekać @Basia, teraz są dobre oferty właśnie za granicą z tej firmy, a plusem jest to, że nie ma jeszcze sezonu, dzięki czemu możesz mieć lepsze zawkaterowanie.
AaaTil 2016-03-01 20:54:40
Pojechałam przez SBA do pracy z chłopakiem, pracowaliśmy w zakładach mięsnych (nie taki diabeł straszny jak go malują). Jak ktoś chce bawić się cały czas i jarać zioło na każdym kroku to długo miejsca nie zagrzeje i to nie tylko w SBA, ale w każdej innej agencji. Uzbieraliśmy niezłą sumkę przez ten czas wielki plus za możliwość wyrabiania nadgodzin i dodatki do tego.
2
nieznajomy 2016-03-01 21:09:41
A mnie zainteresowało ogłoszenie na pracownika produkcji na zakładach mięsnych. Skoro zapewniony jest transport i nawet zakwaterowanie to już jest to dobrze dla pracownika.
powodzenia 2016-03-13 13:11:17
Tylko @nieznajomy praca fajna, jednak trzeba się liczyć z tym, że wymogiem koniecznym jest znajomość języka niemieckiego albo angielskiego, bo inaczej się nie dogadasz w tej Holandii.
Imigrantka 2016-03-17 10:15:02
hej wszystkim mam pytanko o te skarpetki czy rekrutują jeszcze i jak ktoś jest to jak z godzinami i tygodniówkami czy jest ok250na tydz? te same pytania kieruje też odnośnie pracy na produkcji z frytkami czy ktoś coś wie?
czek 2016-03-17 11:24:54
@imigrantka chyba masz spore ciśnienie by zarobić jak najwięcej, skoro chciałabyś pracować blisko 250 godzin miesięcznie. Ja też bym mógł, ale jednak na załadunku.
Imigrantka 2016-03-19 09:29:13
@ czek - tak mam ciśnienie :-) jakbyś czytał ze zrozumieniem mój wpis to byś wywnioskował że pytam o wysokość tygodniówki, szkoda tylko że marnujesz bezsensownie prawo do wypowiedzi a nie wnosisz nic do wątku który mnie interesuje. pozdr!
Alek 2016-03-19 12:44:07
Widzę sporo dobrych ogłoszeń tutaj do pracy np. w Holandii czy w innych miejscach, podoba mi się ogólnie produkcja frytek, wygląda na dobrą zabawę jednak
olsen 2016-03-21 22:39:53
wybacz koleżanko ale brednie piszesz !!! zapraszam na klasztor w tilburgu ul kardinaal de jogplej jak jarasz zioło CO JEST NIE DOZWOLONE i jesteś rumunem to masz robote zawsze i proszę przestańcie pisać brednie o tym biurze ze jest okey !!!mnie dziwi ze oni dalej istnieją wogule ale mam nadzieje ze to sie zmieni ze taki pan kaczyński jak sie dowie o tym to coś poradzi bo potrzebuje sukcesów
becia 2016-03-22 08:32:37
praca to praca nigdy zabawa @Alek, pamiętaj o tym, poza tym aby pracować za granicą i dobrze zarobić musisz znać język, może to być angielski wszędzie się porozumiesz
Ania 2016-04-01 14:45:48
a co jest złego w tym biurze w łodzi? Pytam o to, ponieważ nawet niespecjalnie widzę ogłoszenia do tego miasta, skąd takie rzeczy się biorą jak ta opinia
mpn 2016-04-02 11:25:19
chcialem wystawic rzetelna opinie o tej agencji jesli chcesz tu przyjechac do pracy tutaj nie rob tego chyba ze chcesz stracic pieniadze albo masz gdzie stad uciec ja tu jestem tydzien sciagneli mnie na swieta siedze tydzien zadnej oferty pracy niedostalem zostalem przyslowiowo wyje any na kase nie pilem nie cpalem przyjechalem zeby zarobic przez swieta siedzialem patrzylem jak w domu ludzie imprezuja po swietach poszedlem do biura 2 godziny przesiedzialem poczym sie dowiedzialem ze niema tej pracy do ktorej przyjechalem kazali czekac na telefon po dwoch dniach znowu mnie wezwali do biura i powiedzieli mi ze moge isc na mieso bylem na szkoleniu w tych zakladach po czym znowu sie dowiedzialem ze niebede pracowal znowu wolne i tak dzisiaj daje sobie spokoj i jade do domu ich lokacje mieszkaniowe to zwykle meliny i speluny jak do tej pory pracowalem przez kilka innych biur i nigdy wczesniej mi sie takie cos nie przytrafilo najgorsze biuro w jakim bylem jak im powiezialem ze sa nieodpowiedzialni i narazili mnie na spore wyatki dotyczace wyjazdu to mi powiedzieli zebym sie przestal awanturowac ps. mam 6 letnie doswiadczenie pracy w holandi na magazynach i produkcji angielski znam a nawet mnie nie wyslali na jeden zien do pracy jednA WIELKA ZENADA TO CALE BIURO NA OBRAZANIE KOGOKOLWIEK SZKODA SLOW I CZASU SERDECZNIE NIEPOLECAM
1
andrzej6 2016-04-03 19:54:51
@mpn a jednak w sieci przecież odzywają się osoby które pojechały z nimi do Holandiii do pracy i są bardzo zadowolone. i ja żonę wysyłam na pomocnika dekarza do Tilburga
1
imi 2016-04-05 10:51:18
żone na pomocnika dekarza a co ona będzie mu kawę w przerwach parzyć? hihi - a teraz poważnie to baby na pomocnika dekarza też przyjmują?????
andrzej6 2016-04-05 20:22:31
no mam nadzieję. Krystyna jest dość silna in obrotna, na dekarza też da radę.Certyfikat VCA ma również wymagany. poza tym wyjazd do Tilburga więc kobita zwiedzi trochę świata
polo 2016-04-08 17:41:20
Mam jechać w ten weekend do pracy przy mięsie w boxtel przez firmę sba flex, co możecie powiedzieć?
Imigrantka 2016-04-09 09:22:07
praca w culemborgu? ktoś wie jak tam jest? ile godzin? czy daleko jest zakwaterowanie? bardzo proszę o w miarę obiektywne opinie?
1
Seredinh 2016-04-29 12:00:22
Ja byłem zadowolony z SBA Euro, złozyłem papiery w piatek, w sobotę miałem wyjazd a w poniedziałek szedłem do pracy do ECO Ketelservice, przyjemna praca i kilku super polaków. Mieszkałem na klasztorze w Tilburgu, za to odradzam pracę na frytkach
truth 2016-05-03 17:51:41
a czemu nie mówicie o normach? ze jak się nie wyrobi zwalniają od razu
hamas 2016-05-05 13:45:59
truth' a ty masz doswiadczenie? Ja aplikowalem na Montera oferuja pomoc w zakwaterowaniu i dowozie wiesz ile na reke dają?
juta 2016-05-31 22:50:05
Wyjezdzam na wedliny do tilburg czy ktos byl lub jedzie w piatek.bo nie wiem czego sie spodziewac
andal 2016-06-02 21:15:10
a Pracownik magazynu w Holandii to dostaje od firmy zakwaterowanie?
Amy 2016-06-20 21:12:38
Jakie są wasze opinie o tej firmie na dana chwilę? Warto jechać? Opłaca się?
1
ghnm 2016-06-20 21:39:59
uzupełniając pytanie @Amy widzę oferty przede wszystkim do Holandii - jak tam ze znajomościa języka? Konieczny warunek, czy jakoś da rade znając tylko podstawy tego języka? bede wdzieczna za info !!!
adamkac 2016-07-17 19:07:23
Firma w porządku. Piękne domki, organizacja. Jedynym minusem było to, że nowym pracowników rzucili do najcięższej roboty w Holandii. Szkoda, bo wielu ludzi nie wytrzymało w niej. A człowiek chciał dłużej zostać w Holandii i spokojniej pracować. Mało kto wytrzyma nerwowo w Rhenusie. Masakra.
ailo 2016-07-18 08:55:28
Wiadomo, że jakieś podstawy zawsze warto znać @ghnm, ale ciekawe czy dorucają jakieś socjale do zarobków. Pewnie tak, bo zależy im na pracownikach właśnie.
Zostaw swoją opinię o SBA Euro - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro