SBA Euro

Opole

Opinie o SBA Euro

kRZYSZTOF 2016-08-02 16:54
Ja mam zamiar jechac do Tilburga w ten piątek do fabryki kartonów ale waham się bo nie wiem czy jezeli jade tylko o na 4 tyg. to czy np. bede miał wypłacony ten dodatek 8% , jak daleko miaszka się od miejsca zamieszaknia ? , jakiego stanu sa domki? i czy musze mieć koniecznie konto HOLENDERSKIE WALUTOWE czy tylko konto walutowe ale banku w polsce np. millenium

PROSZE O PORADĘ

POZDRAWIAM
OnK.K 2016-08-04 12:10
ja jade na magazyn
1
Anonimous 2016-08-05 14:40
Ludzie ogarnijcie się!!!!!
Osoby które pisza tutaj że biuro Sba czy to w Polsce czy w Holandii są ok są na pewno podstawione i nie mówią prawdy. Biuro Sba w rzeszowie- wyjazd w piątek a pomimo tego co mówiła pani w biurze bus nie zamówiony. Gdybym sam go sobie nie zamówił to bym nie pojechał wogóle. I teraz żałuję tego że tak sie nie wydarzylo bo co dzieję się w biurze SBA Flex w Tilburgu to głowa jest mała na to a dokładniej w biurze niczego absolutnie niczego nie mozna się dowiedzieć. Osoby które są tam w biurze mają centralnie wyje....bane na Ciebie i Twoje problemy. Cały czas problemy z salarisami(wypłaty). Cały czas albo nie są policzone godziny albo albo cos jest zapisane i nikt nie chce Ci wytłumaczyc o co chodzi bo PRZEZ TELEFON O SALARISACH NIE ROZMAWAIAJĄ!!! Jesteś na chorobowym to wogóle nie liczą Ci tego i nie wypłacają bo mówią ze bedzie korekta do tego!. Wizyta w szpitalu na pewno będziesz musiał ją ogarnąć sam bo żaden koordynator nie pojedzie z Tobą tylk wysla kierowce z Tobą który leje na to czy tobie pomogą w szpitalu czy nie! Cały czas problemy z różnorakimi sprawami. Mówię ludzie Wam zastanówcie się czy warto bo nic tu nie zarobicie przez te biuro a tylko stracicie czas i kasę. I proszę nie mówcie mi że to jest dobre biuro bo nigdy takie nie było i nie będzie!!! Nie polecam tego biura w 1000% Uważajcie na to biuro!!!!
9
Jack 2016-08-05 14:46
UWAGA!!!
Wstawiłem opinię ale nie dodało. Widać że ktoś moczy paluszki w tych komentarzach bo wszystkich nie dodaje. Uważajcie na to Biuro bo jest bardzo źle. niczego się nie dowiesz, w niczym Ci nie pomogą lipa że szok. Nie jedzcie nigdzie przez te biuro
11
Angela 2016-08-26 13:26
Mam pytanie. Dostałam ofertę na wyjazd do Holandii do zbiorów. Na 2-3 tygodnie. Przez telefon wszystko pięknie ładnie, ale czytając opinie mocno zaczęłam się zastanawiać. Proszę o jakieś informacje. Czy ktoś już jeździł na tak krótki okres?
1
krzychu 2016-08-29 15:58
ja byłem rok temu na zbiorach i w tym roku również jadę i mogę powiedzieć że wszystko jest ok choć może trochę daleko do pracy ale jak dla mnie to nie problem
2
krzychu 2016-08-29 16:17
jeśli chodzi o pracę przy zbiorach owoców to jak dla mnie jest wszystko w porządku byłem rok temu i w tym roku również się wybieram. Nie powiem jest może i trochę daleko do pracy od miejsca zamieszkania ale nie narzekam. Zbiory owoców to polecam
pracownik 2016-09-14 13:50
WITAM WSZYSTKICH pracowałem w tej firmie i jeżeli myślisz o pracy w SBA to ODRADZAM !!!

Ludzie w biurze to istna patologia brak jakiejkolwiek kultury, nie szanują ludzi.

ZAKWATEROWANIE ISTNY HORROR

jednym słowem NAJGORSZA AGENCJA ze wszystkich.

Polecam za to COVEBO niebo a ziemia. a pozytywne komentarze wystawiają ludzie z biura SBA.
2
danielek92 2016-09-15 12:36
Witam mam wyjechac z agencji SBA do pracy w Tillburgu na wóżek oraz komisjoner artykułów zwierzęcych. Zakwaterowanie w wysokości 70 euro tygodniowo i ubezpiecznie 23 stawka moja 22 lata 9.28. Kto był w tej pracy i na zakwaterowaniach tam mógłby doradzić wyjazd? bylem z agencjii pollux i uciegłem po 3 dniach stamtad i szukam czegos pewnego i naprawde sensownego proszę o komentarze pozdrawiam Daniel
mm 2016-09-16 15:38
aaatil niektorzy zapier... po 20/h na dobe za 5 euro i sa w siodmym niebie pogratulowac i to ma byc zycie ?raczej wegetacja wlasnie przez takich pojechanych ludzi
5
Szlachtazrudy 2016-09-18 17:36
A gdzie konkretnie pracowałes, zastanawiam sie nad wyjazdem przez ta firme i każda opinia jest dla mnie cenna. Pracowałem przez Covebo i mam inne doświadczenia niz ty, szczególnie jeśli chodzi o kwestie zarobków, dymali okrutnie..
1
Szlachtazrudy 2016-09-18 17:36
A gdzie konkretnie pracowałes, zastanawiam sie nad wyjazdem przez ta firme i każda opinia jest dla mnie cenna. Pracowałem przez Covebo i mam inne doświadczenia niz ty, szczególnie jeśli chodzi o kwestie zarobków, dymali okrutnie..
1
LOSU 2016-09-27 07:53
Nie byłem s SBA ale niedawno uciekłem z Covebo. Byłem ogólnie już kilka razy przez różne bióra. E&A, Randstad, Covebo, Ruigrok i APN. Z tych wszystkich najgorszy był Ruigrok A najlepsze E&A. Powiem tak: zawsze, ale to zawsze w jakimś biurze trafi się dobra robota i zakwaterowanie albo zła robota i lipne zakwaterowanie. Najlepszy przykład COvebo, Kuzyn mieszka w parku rozrywki i zbiera zamówienia, a ja mieszkałem w bungaloku w pokoju 2x2 i rozładowywałem tiry w firmie z mięsem jan Zanbergen, rękami wszytsko po 60-70 ton dziennie. A po drugie to zauważyłem, że opinie różnym biurom wystawiają ludzie, którzy trafili właśnie 'gorzej' i to oni chcą przestrzegać innych przed tymi biurami (wiem po sobie). Bo kto komu się dobrze pracuje i ściąga znajomków do biur będzie pisał jak to tam jest super zajeb....e, BO PO CO.
5
Bajlando 2016-09-28 20:28
Witam wszystkich :)
Pracowałem przez sba rok!!!
Karol 2016-10-14 05:53

Pisze tutaj nie o Opolu ale o Pracownikach agencji w Tilburgu.
Firma ma tylko tzw oferty śmieciowe za najniższą stawkę,opłaty za mieszkanie w warunkach uwłaczających ludzkiej godności ponad 80eur/tydzień.Pracownicy agencji niby mili ale nic kompletnie z nimi nie załatwisz ,kręcą i mataczą i zawsze powiedzą ci to co chcesz usłyszeć ale nic konkretnego z tego nie wyniknie.Koordynatorzy nie mają pojęcia o swojej roli a ewenement na skale europejską to tzw KOBYŁA(poznacie ją po wyglądzie) przeważnie ma wolne albo jest gdzieś nieosiągalna.Można na temat tej firmy pisać i pisać ale niestety nic dobrego.Współpraca z tą agencją to poważne doświadczenie życiowe i kop emocjonalny na wiele miesięcy. Podsumowanie: Ludzie, kasy widocznej gołym okiem tam nie zobaczycie ,pozdrawiam
4
Karol 2016-10-16 03:13
Już się naćpałeś,co brałaś?
1
Jarek K. 2016-10-17 17:43
potwierdzam,Dobre" to się skonczyło w 2010, potem to tylko chwilówki w jednej pracy lub innej.Pracowałem tam od 2007 do 2010.Mieszkania i współlokatorzy to" ostatni sort polaka", w duzym uproszczeniu, ludzie kulturą nie grzeszą, ale cóż zdobic.Mieszkałem w Heerenven. Na dzien dzisiejszy raczej polecałbym młodziezy aby rozglądała sie najpierw za pracą w kraju, moze zrobiła dobre kursy -spawacza inne.Najpierw zainwestuj w siebie.Holandia to jest pojscie na"łatwiznę" stracisz czas i pieniądze oraz nerwy.To nie jest tego warte.Co było dobre to skonczyło sie krótko po kryzysie w 2009 roku.
2
Nie Polecam ~ 2016-10-20 01:43
Zgadzam sie z Jarkiem K., pracowalem przez Sba Euro i dobre czasy skonczyly sie juz dawno temu, pamietajcie rodacy, holendrzy to przebiegle skur****ny mysla i dzialaja bardzo szybko , nie liczcie na ludzi z biura bo przewaznie boja sie o swoje posady i raczej wam nie pomoga , nie liczy sie czlowiek, w tej firmie liczy sie tylko i wylacznie kasa, reszta to mydlenie oczu i robienie was w ch**ja np. dodatki urlopowe , walka z nimi jest trudna i pochlania mnostwo energii i pieniedzy, maja swoich adwokatow i zdaza sie ze zastraszaja innych wykorzystujac do tego swoje wplywy , to w jakich warunkach mieszkacie malo co ich interesuje, macie dwie rece i nogi wiec to wystarczy zeby was wyslac do pracy i strzyc ile wlezie ,mieszkania i klasztory musza byc oplacone wiec rotuja i zongluja ludzmi tak zeby nie byc na minusie , jestescie dla nich tylko miesem armatnim, przede wszystkim tanim miesem na ktorym sie robi ogromne pieniadze . Zapamietajcie to rodacy wybierajac sie przez te firme, ze mozecie liczyc tylko i wylacznie na siebie, bo firma mimo zapewnien przez telefon i slodkich obietnic kalkuluje z predkoscia swiatla ile na was moze zarobic... Jesli pragniecie porzadnego kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zderzenia z rzeczywistoscia to ta firma dostarczy wam niezapomnianych wrazen , zniszczyli juz wielu ludzi wiec jesli chcecie do nich dolaczyc smialo obierzcie kierunek na Tilburg.
7
lukibdg 2016-10-25 17:19
tak maja :D przewaznie praca z polakami
lukibdg 2016-10-25 17:31
generalnie biuro posrednictwa bardzo slabe ja pracowalem w zieleni miejskiej i mieszkalem w katshevel klasztorze jakims , gdzie w pokoju mielismy ołtarz jakis stary i wielkiego Jezusa na scianie , generalnie zakwaterowanie do dupy strasznie , praca sama w sobie nie byla zla bo mielismy robote na tydzien chyba ze padal deszcz to zostawalismy na miejscu . pozatym ludzie ktorzy z nami mieszkali szkoda gadac . PATOLA . nie polecam
monka 2016-10-26 23:02
Pracuje ktoś może w fabryce frytek ? Zadzwonili do nas że są dwa miejsca. Jak wygląda praca i warunki mieszkalne ? Mówili nam tylko o domach szeregowych i hotelach pracwniczych
Stanlej 2016-10-27 15:47
Dokładnie covebo lipa i jeszcze marne miesięczne wypłaty
1
masakra 2016-10-31 09:30
witam wrocilem po dwoch tygodniach pracy mialem pracowac za 9.82 na pakowaniu miesa a jak przyjechalem do sba w holandi okazalo sie ze id na pakowanie ziemnikow za 9.23 po 2 tyg dzwoni do mnie koordytator , (usunięte przez administratora) i mowi mi ze konczy sie robota na ziemniach i ide na mieso do innej miejscowosci ,no poraszka,w biurze zero zorganizowania i szczerze powiem ze oszukali mnie mialo byc 9.80 a okazalo sie inaczej,wrocilem do polski bo jak tu sie nie wkurzyc,nikomu nie polecam tej agencji z reka na sercu mowie
2
lukkuc7 2016-11-04 17:24
kompletna kalpa
gawryś 2016-11-08 14:57
ta agęcia to najgorszy syf w jaki mozna wpaśc , pracowałem w najcięższych zakładach mięsnych w szczecinie ale nawet Agryf nie był tak przesrany ani niemiecki milex tu jest najgorzej dno i wodorosty
gawryś 2016-11-08 14:59
ta agencja to wysyła do najgorszej żeżni jak jest w nl , nawet w szczecińskim agryfie ani niemieckim milex tak nami nie pomiatali za marne grosze
gawryś 2016-11-08 15:06
pracowałem w szczecinie w zakadach mięsnych i w niemczech też ale nigdzie nie było az tak źle , pomiataja ludzmi , wypłaty groszowe robota najcięższa z mozliwych , mowa o zakładach mięsnych nie wiem jak gdzie indziej ale odradzam sba i vion
gawryś 2016-11-08 15:24
wysyłają do najcięższych zakładów mięsnych w nl, pracowałem kiedyś i w szczecinie w zm i w Niemczech w milex i nigdzie nie było tak ciężko jak tu, odradzam
. 2016-11-09 16:21
Po przeczytaniu opinii zrezygnowałem z wyjazdu.
4
S 2016-11-16 14:03
Prawidlowo!!!
Zawiedziony 2016-11-18 09:51
ODRADZAM! ODRADZAM! ODRADZAM! ODRADZAM!

Wyjeżdzalem do holandii przez tą firmę,,,wszystko spoko oferta wszystko wyjazd szybki jak zwykle.

Kiedy nadszedł przed dzień wyjazdu powinien skontaktować sie ze mna przewożnik(sba deklaruje organizację przejazdu). Jednaak tak się nie dzieje... oczywiście godzina pózna nie wiadomo co robić. w Polsce zwolniłem sie z pracy w nadzieji ze wyjade i bedzie lepiej więc co zaryzykowałem i zamówiłem busa na własną odpowiedzialność(gdyby okazało sie ze nie ma pracy w holi wracam do domu z niczym!!!) Na co pani na kolejny dzień powiedziała ze napewno tak nie było i ze ona osobiscie zamawiała busa!!! ale to dopiero początek bo w holandii tzn Sba Flex TILBURG!!!! to jest dopiero cyrk!!!! na każdym kroku Cię wykorzystują...najlepiej jakbyś pracował za darmo i to po 60 godzin... jeżeli pracujesz powyżej 40 godzin to nadgodziny pracujesz praktycznie za darmo!!!! brak zgody na jakiekolwiek wyjazdy czy d sklepu czy do bankomatu po kasę!!!nic!!! każdy cie olewa!!!byłem u lekarza to wszystko musisz załatwiać sam!!!nie obchodzi ich to czy znasz jezyk czy nie(ja nie miałem z tym problemu ale znam przypadki gdzie ludzie musieli sciagać znajomych bo nic nie można było załatwić) koordynatorzy centralnie wyje... domki porażka!!! brud i grzyb!!!! przeżucanie ludzi z roboty do roboty!!! NIE POLECEM I NIE JEDZCIE Z TEJ FIRMY!!!!
ZASTANÓW SIE DOBRZE CZY WARTO MARNOWAC CZAS I PIENIADZE!!! POZNIEJ TYLKO ZOSTANIE ZAL I SMUTEK!!!!
PORAZKA!!!
ex niewolnik. 2016-12-13 14:49
Pracowałem dla tej firmy dziesięć lat. Kiedy się mnie pozbywali zostałem zobligowany do podpisania cyrografu że nie będę się źle wypowiadał o tej firmie. Skoro nic złego nie mogę napisać a dobrego nic nie ma, nie pozostaje nic innego jak zachować wymowne milczenie.
9
Spes 2016-12-26 11:09
Strata czasu i pieniędzy. Ściągnęli i nie dali pracy. Wyrabiają Sofi, bo za to dostają od państwa kasę. Potem oferta pracy dwa dni w tygodniu albo żadnej.. Na stancję nie starczy, a raczej melinę z karaluchami. Złodzieje i naciągacze. Unikać!
Imigrant 2017-01-17 12:05
Bardzo zależy mi na wyjeździe do Holandii przez SBA. Może mi ktoś powiedzieć jakie warunki muszę spełniać? Jakie są zarobki i warunki mieszkaniowe za granicą?
Karol 2017-01-18 07:42
Masz kłopoty z czytaniem? wyżej wszystko pisze.może już przed wyjazdem się naćpałeś?
5
ss 2017-01-21 19:43
Ja niestety ale rezygnuje z wyjazdu po tym co tu przeczytałem.
Ewelka 2017-01-22 14:09
Oszuści Serdecznie nie polecam !!!Te wasze agencje w Holandii to totalna porażka ludzie omijajcie tą firmę szerokim łukiem, słodzicie przez telefon a w rzeczywistości masakra Brak słów na was!!!!odradzam odradzam !!!!
2
Imi 2017-01-23 19:04
Fajna agencja i ja często korzystam z ich ofert pracy. Nie miałem żadnych problemów o jakich tu piszecie.
lolek 2017-02-05 12:09
Powiem wam tak. SBA to firma ktora zyje z taniej sily roboczej z polski rumuni itp . roznica jest taka ze dle ludzi z rumuni 150 euro za tydzien to duzo a dla polaka to nic ,chyba ze macie inne zdanie . Ja pracowalem w VION Boxtel na miesie poprosty tragedia pod kazdym wzgledem Pan koordynator Radoslaw albo Bartosz to bogowie i wladcy, ludzie to dla nich mieso robocze ktore nie ma prawa miec wlasnego zdania to od nich zalezy ile godzin bedziesz pracowal wiec ile zarobisz w tygodniu i od nich zalezy jak cie sponiewieraja i na jakim stanowisku ,nic od nich pozatym sie nie dowiesz np. gdzie jest twoje stanowisko pracy gdzie jest taki dzial , a zaklad jest duzy i brak jakich kolwiek tabliczek informacyjnych . Szanse maja ladne dziewczyny jak sa pokorne maja szanse na lepsze traktowanie . Zarobki zazwyczaj do 200 euro jak masz szczescie powyzej 200 ale nie wiecej niz 250 jak robisz po 10 godzin i w sobote . Co do soboty to jest platna 160 % ale warunek jest taki musisz miec wypracowane do piatku minimum 36 godzin inaczej sobota bedzie liczona normalnie . nadgodziny nie ma takiego pojecia . Koszty jakie ponosicie przyjezdzajac do pracy to fikcyjne badanie lekarskie za ktore musicie zaplacic 20 euro z wlasnych pieniedzy 30 euro za czipa 20 do 30 euro buty 50 klucze do domu i jak chcecie korzystac z internetu 15 euro co miesiac . Mieszkalem w boxtel w bialym domku kolo stacji warunki srednie bez luksusow ale da sie zyc to jedyna dobra wiadomosc inne lokalizacje lepsze . Napewno nie zarobicie tu 1000 euro za miesiac nie ma takiej mozliwasci ja za miesiac zarobilem 602 euro bulem tylko miesiac i az dlatego ze chcialem odrobic pieniadze ktore wydalem na ten wyjazd i powrot . Zaczym tam pojedziecie zastanowcie sie dwa razy zeby nie zalowac bajki o zarobkach 300 -400 euro tygodniowo sa kitem zeby ludzi sciagnac na miejsce a potem musisz robic minimum miesiac zeby miec za co wrocic . Jeszcze jedno dziennie mozna pracowac 7,20 h jezeli pracujesz dluzej to nadgodziny sa zatrzemywane w portfelu na ktory sie godzisz podpisujac umowe wiec czytajcie dokladnie umowe wyplacaja te pieniadze dopiero jak odchodzisz z pracy w terminie 7 tygodni od rozwiazania umowy . NIE POLECAM WAM TEJ FIRMY JEST TAK KOSZMARNA I OSZUKANCZA JAK INNE FIRMY GDZIE LICZY SIE TYLKO TO ZEBY NA LUDZIACH ZROBIC KASE DECYZJA NALEZY DO WAS >
1
yukxxx 2017-02-05 19:54
W Rooseland spotkałem typa co wychwalał tą agencje. Ja narazie przez OTTO ale jak coś by było to odzywam się do tej firmy
Irek 2017-02-16 12:25
Świetna agencja, potrafią wszystko zorganizować. Ludzie jadący do pracy za granicą myślą, że tam pracuje sie tak jak w kraju a to błąd tam trzeba zasuwać!!!
swiadomy 2017-02-16 21:29
Zapewne kazali ci napisac tego posta twoi pracodawcy z Sba Euro , problemy to sie zaczynaja przekraczajac prog waszej agencji ...
lolek 2017-02-17 16:31
Nie widzialem wiekszych oszustow niz SBA to grupka cwaniakow ktorzy wraz z koordynatorami Żeruja na biednych polaczkach i daje sobie paznokcie powyrywac ze o tych szwinglach wlasciciel Holenderski nic nie wie . A mianowicie jadziesz do pracy obiecuja 300do 450 euro tydzien bzdura , chcesz podjac prace musisz zaplacic za badania lekarskie w Tilburgu 20 euro i pani pseudo lekarka zwarzy cie zmiezy i nieraz zmiezy cisnienie . Po co po to zeby co tydzien kasowac kase bo te badania sa watpliwe i nic nie wnosza poza tym zaklad tego nie wymaga bo nawet nie wypisuja swiadectwa lekarskiego . Drugie zeby chodzic do pracy musisz miec internet bo planing przychodzi na email to musisz wykupic ten internet za 15 euro miesiac , a tak naprawde wlasciciel zapewnia za darmo internet ale nikt nie wie ze polscy pracownicy pobieraja te oplaty . pobieraja kaucje za czipa buty itp i po zakonczeniu pracy niby zwracaja ,....NIGDY NIE DOSTANIECIE TYCH PIENIEDZY, jak juz wrocicie do domu do polski dostaniecie solaris na ktorym beda kwoty zwrotu i pod spodem te same kwoty tylko z minusem czyli dostaniesz 0 a jak zadzwonisz to ci powirdza ze to potracenia za inne koszty ale nie powiedza jakie . Ile mozna zarobic ? Jak lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koordynatorowi to 250 no moze 260 ale przecietnie 150 do 200euro . OGOLNIE NIE POLECAM TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA OD TYCH OSZOSTOW . ZA TYDZIEN OPUBLIKUJE TU MOJE SOLARISY >OBSERWOJCIE
lolek 2017-02-17 16:33
Nie widzialem wiekszych oszustow niz SBA to grupka cwaniakow ktorzy wraz z koordynatorami Żeruja na biednych polaczkach i daje sobie paznokcie powyrywac ze o tych szwinglach wlasciciel Holenderski nic nie wie . A mianowicie jadziesz do pracy obiecuja 300do 450 euro tydzien bzdura , chcesz podjac prace musisz zaplacic za badania lekarskie w Tilburgu 20 euro i pani pseudo lekarka zwarzy cie zmiezy i nieraz zmiezy cisnienie . Po co po to zeby co tydzien kasowac kase bo te badania sa watpliwe i nic nie wnosza poza tym zaklad tego nie wymaga bo nawet nie wypisuja swiadectwa lekarskiego . Drugie zeby chodzic do pracy musisz miec internet bo planing przychodzi na email to musisz wykupic ten internet za 15 euro miesiac , a tak naprawde wlasciciel zapewnia za darmo internet ale nikt nie wie ze polscy pracownicy pobieraja te oplaty . pobieraja kaucje za czipa buty itp i po zakonczeniu pracy niby zwracaja ,....NIGDY NIE DOSTANIECIE TYCH PIENIEDZY, jak juz wrocicie do domu do polski dostaniecie solaris na ktorym beda kwoty zwrotu i pod spodem te same kwoty tylko z minusem czyli dostaniesz 0 a jak zadzwonisz to ci powirdza ze to potracenia za inne koszty ale nie powiedza jakie . Ile mozna zarobic ? Jak lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koordynatorowi to 250 no moze 260 ale przecietnie 150 do 200euro . OGOLNIE NIE POLECAM TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA OD TYCH OSZOSTOW . ZA TYDZIEN OPUBLIKUJE TU MOJE SOLARISY >OBSERWOJCIE
KOKOS 2017-02-18 00:16
Witam pracowałem z dziewczyna 5 miesiecy w VION BOXTEL
Powiem tak praca była cieżka miałem 3 sekundy na zawieszenie połtuszy na hak zgubiłem tam 15kg
Placa 180 euro za 5 dni i pracy w soboty niebylo
w tym okresie miałem 21 lat
Z kordynatorami nieda się nic załatwić
Miałem urlop zaplanowany z wyprzedzeniem 3 miesiecznym
Dzień przed urlopem dowiedzialem sie że urlopu niemamy i z tego wzgledu zakończyliśmy współprace z firmą

Pokoje bardzo małe
Pokój byl 2.5 na 2.5 z spadem
Wakacyjne do tej pory nieotrzymałem 550 euro wakacyjnego

Ogólnie niespotkałem tak złej firmy
Ziomal 2017-02-24 08:28
Nic nie rozumiem z tych opinii. Słyszałem, że to fajna agencja.?
JarekTop 2017-02-25 18:44
Te wszystkie opinie pisza ludzie którym się nie udało, pojechalem na rok zarobić na wesele. Jak jestes nastawiony na zarabianie, to osiagniesz swoj cel. Widzialem rozne sytuacje jak to w zyciu bywa ale z doświadczenia wiem że najszybciej wyjezdzaly osoby ktore nic soba nie prezentowaly, bez jezykow obcych, mlodzi ktorzy jada do nl tylko po to, zeby ostro pimprezowac. Nie dziwię się ze 250 jurkow to dla nich caly ch...na tydzien. Ogarnijcie się z takim podejściem to mozecie w pl co najwyzej zostac panem Wiesiem z pod sklepu.......
JarekTop 2017-02-25 18:45
Te wszystkie opinie pisza ludzie którym się nie udało, pojechalem na rok zarobić na wesele. Jak jestes nastawiony na zarabianie, to osiagniesz swoj cel. Widzialem rozne sytuacje jak to w zyciu bywa ale z doświadczenia wiem że najszybciej wyjezdzaly osoby ktore nic soba nie prezentowaly, bez jezykow obcych, mlodzi ktorzy jada do nl tylko po to, zeby ostro pimprezowac. Nie dziwię się ze 250 jurkow to dla nich caly ch...na tydzien. Ogarnijcie się z takim podejściem to mozecie w pl co najwyzej zostac panem Wiesiem z pod sklepu.......
pracownik 2017-02-26 20:47
Nie polecam tego biura czy to w Polsce czy w Holandii w Tilburgu, pierwsze moje oburzenie na biuro w Holandii, obskurne biuro, poczekalnia duża, ale nie ogrzewana i zmarzłem, druga sprawa: zamiast człowieka wycieńczonego po długiej podróży busem szybko obsłużyć i posłać na domek lub hotel to zajmują się człowiekiem cały dzień. Przyjechałem do biura o godz. 9 a wyjechałem dopiero o godz 17. Do tego czasu obsługiwali mnie. Inna sprawa to "zarobki" przez tą firmę, miały być 5 dni pracy a były 2 lub 3 i człowiek nie wiele zarobił, ba prawie całość co człowiek zarobił to wydawał na jedzenie. Z całą pewnością nie wyjadę już nigdzie przez tą firmę i nikomu nie polecam.
Hanna 2017-02-27 14:12
@pracownik rozumiem Twoją opinię. Czy ktoś z Was miał jakieś inne doświadczenia związane z SBA Euro?
Zostaw swoją opinię o SBA Euro - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro