SBA Euro

Opole

Opinie o SBA Euro

XxxxXXx 2016-02-02 23:05:25
ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM ! ODRADZAM !

W biurze patola. Nie wiem co tam w ogole robi to polaczenie glizdy ze sloniem. Koordynatorzy porazka. Jeden swieci tylkiem po necie szuka chlopa haha druga nieogarnieta (wiatraczka gowniara) potrafi w czwartek napisac jak we wtorek masz do pracy. Na "klasztorze" syf. Myszy w pokoju, nas*ane* szok. i podwyzka 85 eu.
Praca na Atlant dla niedorobionych. w sumie sami tacy tam sa :/
Ogolnie to jest tak. Jestes niewolnikiem i zapier**las* jak kon. Puki nie zachorujesz.
Odpowiednie instytucje powiadomione teraz bierzemy sie za ich biuro/syf w PL

J.(woman) ciekawe czy tak będziesz mordą szczekała na ulicy jak się spotkamy jak to szczekałaś przez telefon :D
7
mk41 2016-02-11 09:59:08
Dobrze że poczytałem te opinie bo właśnie miałem dzwonić i wysyłać cv.
anka 2016-02-20 20:18:39
mój mąz pracował u 5 firmach w Nl powiem Wam ze najlepiej było mu w Mahevi
2
AaaTil 2016-03-01 20:54:40
Pojechałam przez SBA do pracy z chłopakiem, pracowaliśmy w zakładach mięsnych (nie taki diabeł straszny jak go malują). Jak ktoś chce bawić się cały czas i jarać zioło na każdym kroku to długo miejsca nie zagrzeje i to nie tylko w SBA, ale w każdej innej agencji. Uzbieraliśmy niezłą sumkę przez ten czas wielki plus za możliwość wyrabiania nadgodzin i dodatki do tego.
5
Imigrantka 2016-03-17 10:15:02
hej wszystkim mam pytanko o te skarpetki czy rekrutują jeszcze i jak ktoś jest to jak z godzinami i tygodniówkami czy jest ok250na tydz? te same pytania kieruje też odnośnie pracy na produkcji z frytkami czy ktoś coś wie?
Imigrantka 2016-03-19 09:29:13
@ czek - tak mam ciśnienie :-) jakbyś czytał ze zrozumieniem mój wpis to byś wywnioskował że pytam o wysokość tygodniówki, szkoda tylko że marnujesz bezsensownie prawo do wypowiedzi a nie wnosisz nic do wątku który mnie interesuje. pozdr!
4
olsen 2016-03-21 22:39:53
wybacz koleżanko ale brednie piszesz !!! zapraszam na klasztor w tilburgu ul kardinaal de jogplej jak jarasz zioło CO JEST NIE DOZWOLONE i jesteś rumunem to masz robote zawsze i proszę przestańcie pisać brednie o tym biurze ze jest okey !!!mnie dziwi ze oni dalej istnieją wogule ale mam nadzieje ze to sie zmieni ze taki pan kaczyński jak sie dowie o tym to coś poradzi bo potrzebuje sukcesów
3
mpn 2016-04-02 11:25:19
chcialem wystawic rzetelna opinie o tej agencji jesli chcesz tu przyjechac do pracy tutaj nie rob tego chyba ze chcesz stracic pieniadze albo masz gdzie stad uciec ja tu jestem tydzien sciagneli mnie na swieta siedze tydzien zadnej oferty pracy niedostalem zostalem przyslowiowo wyje any na kase nie pilem nie cpalem przyjechalem zeby zarobic przez swieta siedzialem patrzylem jak w domu ludzie imprezuja po swietach poszedlem do biura 2 godziny przesiedzialem poczym sie dowiedzialem ze niema tej pracy do ktorej przyjechalem kazali czekac na telefon po dwoch dniach znowu mnie wezwali do biura i powiedzieli mi ze moge isc na mieso bylem na szkoleniu w tych zakladach po czym znowu sie dowiedzialem ze niebede pracowal znowu wolne i tak dzisiaj daje sobie spokoj i jade do domu ich lokacje mieszkaniowe to zwykle meliny i speluny jak do tej pory pracowalem przez kilka innych biur i nigdy wczesniej mi sie takie cos nie przytrafilo najgorsze biuro w jakim bylem jak im powiezialem ze sa nieodpowiedzialni i narazili mnie na spore wyatki dotyczace wyjazdu to mi powiedzieli zebym sie przestal awanturowac ps. mam 6 letnie doswiadczenie pracy w holandi na magazynach i produkcji angielski znam a nawet mnie nie wyslali na jeden zien do pracy jednA WIELKA ZENADA TO CALE BIURO NA OBRAZANIE KOGOKOLWIEK SZKODA SLOW I CZASU SERDECZNIE NIEPOLECAM
12
imi 2016-04-05 10:51:18
żone na pomocnika dekarza a co ona będzie mu kawę w przerwach parzyć? hihi - a teraz poważnie to baby na pomocnika dekarza też przyjmują?????
1
polo 2016-04-08 17:41:20
Mam jechać w ten weekend do pracy przy mięsie w boxtel przez firmę sba flex, co możecie powiedzieć?
10
Imigrantka 2016-04-09 09:22:07
praca w culemborgu? ktoś wie jak tam jest? ile godzin? czy daleko jest zakwaterowanie? bardzo proszę o w miarę obiektywne opinie?
1
Seredinh 2016-04-29 12:00:22
Ja byłem zadowolony z SBA Euro, złozyłem papiery w piatek, w sobotę miałem wyjazd a w poniedziałek szedłem do pracy do ECO Ketelservice, przyjemna praca i kilku super polaków. Mieszkałem na klasztorze w Tilburgu, za to odradzam pracę na frytkach
truth 2016-05-03 17:51:41
a czemu nie mówicie o normach? ze jak się nie wyrobi zwalniają od razu
1
juta 2016-05-31 22:50:05
Wyjezdzam na wedliny do tilburg czy ktos byl lub jedzie w piatek.bo nie wiem czego sie spodziewac
Amy 2016-06-20 21:12:38
Jakie są wasze opinie o tej firmie na dana chwilę? Warto jechać? Opłaca się?
5
adamkac 2016-07-17 19:07:23
Firma w porządku. Piękne domki, organizacja. Jedynym minusem było to, że nowym pracowników rzucili do najcięższej roboty w Holandii. Szkoda, bo wielu ludzi nie wytrzymało w niej. A człowiek chciał dłużej zostać w Holandii i spokojniej pracować. Mało kto wytrzyma nerwowo w Rhenusie. Masakra.
3
tom 2016-08-01 17:47:15
Jedzie ktoś w piątek do tilburga na mięso?
kRZYSZTOF 2016-08-02 16:53:21
Ja mam zamiar jechac do Tilburga w ten piątek do fabryki kartonów ale waham się bo nie wiem czy jezeli jade tylko o na 4 tyg. to czy np. bede miał wypłacony ten dodatek 8% , jak daleko miaszka się od miejsca zamieszaknia ? , jakiego stanu sa domki? i czy musze mieć koniecznie konto HOLENDERSKIE WALUTOWE czy tylko konto walutowe ale banku w polsce np. millenium

PROSZE O PORADĘ

POZDRAWIAM
kRZYSZTOF 2016-08-02 16:53:55
Ja mam zamiar jechac do Tilburga w ten piątek do fabryki kartonów ale waham się bo nie wiem czy jezeli jade tylko o na 4 tyg. to czy np. bede miał wypłacony ten dodatek 8% , jak daleko miaszka się od miejsca zamieszaknia ? , jakiego stanu sa domki? i czy musze mieć koniecznie konto HOLENDERSKIE WALUTOWE czy tylko konto walutowe ale banku w polsce np. millenium

PROSZE O PORADĘ

POZDRAWIAM
kRZYSZTOF 2016-08-02 16:54:14
Ja mam zamiar jechac do Tilburga w ten piątek do fabryki kartonów ale waham się bo nie wiem czy jezeli jade tylko o na 4 tyg. to czy np. bede miał wypłacony ten dodatek 8% , jak daleko miaszka się od miejsca zamieszaknia ? , jakiego stanu sa domki? i czy musze mieć koniecznie konto HOLENDERSKIE WALUTOWE czy tylko konto walutowe ale banku w polsce np. millenium

PROSZE O PORADĘ

POZDRAWIAM
OnK.K 2016-08-04 12:10:30
ja jade na magazyn
Anonimous 2016-08-05 14:40:22
Ludzie ogarnijcie się!!!!!
Osoby które pisza tutaj że biuro Sba czy to w Polsce czy w Holandii są ok są na pewno podstawione i nie mówią prawdy. Biuro Sba w rzeszowie- wyjazd w piątek a pomimo tego co mówiła pani w biurze bus nie zamówiony. Gdybym sam go sobie nie zamówił to bym nie pojechał wogóle. I teraz żałuję tego że tak sie nie wydarzylo bo co dzieję się w biurze SBA Flex w Tilburgu to głowa jest mała na to a dokładniej w biurze niczego absolutnie niczego nie mozna się dowiedzieć. Osoby które są tam w biurze mają centralnie wyje....bane na Ciebie i Twoje problemy. Cały czas problemy z salarisami(wypłaty). Cały czas albo nie są policzone godziny albo albo cos jest zapisane i nikt nie chce Ci wytłumaczyc o co chodzi bo PRZEZ TELEFON O SALARISACH NIE ROZMAWAIAJĄ!!! Jesteś na chorobowym to wogóle nie liczą Ci tego i nie wypłacają bo mówią ze bedzie korekta do tego!. Wizyta w szpitalu na pewno będziesz musiał ją ogarnąć sam bo żaden koordynator nie pojedzie z Tobą tylk wysla kierowce z Tobą który leje na to czy tobie pomogą w szpitalu czy nie! Cały czas problemy z różnorakimi sprawami. Mówię ludzie Wam zastanówcie się czy warto bo nic tu nie zarobicie przez te biuro a tylko stracicie czas i kasę. I proszę nie mówcie mi że to jest dobre biuro bo nigdy takie nie było i nie będzie!!! Nie polecam tego biura w 1000% Uważajcie na to biuro!!!!
9
Jack 2016-08-05 14:46:04
UWAGA!!!
Wstawiłem opinię ale nie dodało. Widać że ktoś moczy paluszki w tych komentarzach bo wszystkich nie dodaje. Uważajcie na to Biuro bo jest bardzo źle. niczego się nie dowiesz, w niczym Ci nie pomogą lipa że szok. Nie jedzcie nigdzie przez te biuro
8
Angela 2016-08-26 13:26:24
Mam pytanie. Dostałam ofertę na wyjazd do Holandii do zbiorów. Na 2-3 tygodnie. Przez telefon wszystko pięknie ładnie, ale czytając opinie mocno zaczęłam się zastanawiać. Proszę o jakieś informacje. Czy ktoś już jeździł na tak krótki okres?
1
krzychu 2016-08-29 15:58:15
ja byłem rok temu na zbiorach i w tym roku również jadę i mogę powiedzieć że wszystko jest ok choć może trochę daleko do pracy ale jak dla mnie to nie problem
2
krzychu 2016-08-29 16:17:02
jeśli chodzi o pracę przy zbiorach owoców to jak dla mnie jest wszystko w porządku byłem rok temu i w tym roku również się wybieram. Nie powiem jest może i trochę daleko do pracy od miejsca zamieszkania ale nie narzekam. Zbiory owoców to polecam
pracownik 2016-09-14 13:50:52
WITAM WSZYSTKICH pracowałem w tej firmie i jeżeli myślisz o pracy w SBA to ODRADZAM !!!

Ludzie w biurze to istna patologia brak jakiejkolwiek kultury, nie szanują ludzi.

ZAKWATEROWANIE ISTNY HORROR

jednym słowem NAJGORSZA AGENCJA ze wszystkich.

Polecam za to COVEBO niebo a ziemia. a pozytywne komentarze wystawiają ludzie z biura SBA.
2
danielek92 2016-09-15 12:36:31
Witam mam wyjechac z agencji SBA do pracy w Tillburgu na wóżek oraz komisjoner artykułów zwierzęcych. Zakwaterowanie w wysokości 70 euro tygodniowo i ubezpiecznie 23 stawka moja 22 lata 9.28. Kto był w tej pracy i na zakwaterowaniach tam mógłby doradzić wyjazd? bylem z agencjii pollux i uciegłem po 3 dniach stamtad i szukam czegos pewnego i naprawde sensownego proszę o komentarze pozdrawiam Daniel
mm 2016-09-16 15:38:02
aaatil niektorzy zapier... po 20/h na dobe za 5 euro i sa w siodmym niebie pogratulowac i to ma byc zycie ?raczej wegetacja wlasnie przez takich pojechanych ludzi
5
Szlachtazrudy 2016-09-18 17:36:05
A gdzie konkretnie pracowałes, zastanawiam sie nad wyjazdem przez ta firme i każda opinia jest dla mnie cenna. Pracowałem przez Covebo i mam inne doświadczenia niz ty, szczególnie jeśli chodzi o kwestie zarobków, dymali okrutnie..
1
Szlachtazrudy 2016-09-18 17:36:45
A gdzie konkretnie pracowałes, zastanawiam sie nad wyjazdem przez ta firme i każda opinia jest dla mnie cenna. Pracowałem przez Covebo i mam inne doświadczenia niz ty, szczególnie jeśli chodzi o kwestie zarobków, dymali okrutnie..
1
LOSU 2016-09-27 07:53:34
Nie byłem s SBA ale niedawno uciekłem z Covebo. Byłem ogólnie już kilka razy przez różne bióra. E&A, Randstad, Covebo, Ruigrok i APN. Z tych wszystkich najgorszy był Ruigrok A najlepsze E&A. Powiem tak: zawsze, ale to zawsze w jakimś biurze trafi się dobra robota i zakwaterowanie albo zła robota i lipne zakwaterowanie. Najlepszy przykład COvebo, Kuzyn mieszka w parku rozrywki i zbiera zamówienia, a ja mieszkałem w bungaloku w pokoju 2x2 i rozładowywałem tiry w firmie z mięsem jan Zanbergen, rękami wszytsko po 60-70 ton dziennie. A po drugie to zauważyłem, że opinie różnym biurom wystawiają ludzie, którzy trafili właśnie 'gorzej' i to oni chcą przestrzegać innych przed tymi biurami (wiem po sobie). Bo kto komu się dobrze pracuje i ściąga znajomków do biur będzie pisał jak to tam jest super zajeb....e, BO PO CO.
5
Bajlando 2016-09-28 20:28:19
Witam wszystkich :)
Pracowałem przez sba rok!!!
Karol 2016-10-14 05:53:48

Pisze tutaj nie o Opolu ale o Pracownikach agencji w Tilburgu.
Firma ma tylko tzw oferty śmieciowe za najniższą stawkę,opłaty za mieszkanie w warunkach uwłaczających ludzkiej godności ponad 80eur/tydzień.Pracownicy agencji niby mili ale nic kompletnie z nimi nie załatwisz ,kręcą i mataczą i zawsze powiedzą ci to co chcesz usłyszeć ale nic konkretnego z tego nie wyniknie.Koordynatorzy nie mają pojęcia o swojej roli a ewenement na skale europejską to tzw KOBYŁA(poznacie ją po wyglądzie) przeważnie ma wolne albo jest gdzieś nieosiągalna.Można na temat tej firmy pisać i pisać ale niestety nic dobrego.Współpraca z tą agencją to poważne doświadczenie życiowe i kop emocjonalny na wiele miesięcy. Podsumowanie: Ludzie, kasy widocznej gołym okiem tam nie zobaczycie ,pozdrawiam
3
Karol 2016-10-16 03:13:14
Już się naćpałeś,co brałaś?
1
Jarek K. 2016-10-17 17:43:25
potwierdzam,Dobre" to się skonczyło w 2010, potem to tylko chwilówki w jednej pracy lub innej.Pracowałem tam od 2007 do 2010.Mieszkania i współlokatorzy to" ostatni sort polaka", w duzym uproszczeniu, ludzie kulturą nie grzeszą, ale cóż zdobic.Mieszkałem w Heerenven. Na dzien dzisiejszy raczej polecałbym młodziezy aby rozglądała sie najpierw za pracą w kraju, moze zrobiła dobre kursy -spawacza inne.Najpierw zainwestuj w siebie.Holandia to jest pojscie na"łatwiznę" stracisz czas i pieniądze oraz nerwy.To nie jest tego warte.Co było dobre to skonczyło sie krótko po kryzysie w 2009 roku.
2
Nie Polecam ~ 2016-10-20 01:43:17
Zgadzam sie z Jarkiem K., pracowalem przez Sba Euro i dobre czasy skonczyly sie juz dawno temu, pamietajcie rodacy, holendrzy to przebiegle skur****ny mysla i dzialaja bardzo szybko , nie liczcie na ludzi z biura bo przewaznie boja sie o swoje posady i raczej wam nie pomoga , nie liczy sie czlowiek, w tej firmie liczy sie tylko i wylacznie kasa, reszta to mydlenie oczu i robienie was w ch**ja np. dodatki urlopowe , walka z nimi jest trudna i pochlania mnostwo energii i pieniedzy, maja swoich adwokatow i zdaza sie ze zastraszaja innych wykorzystujac do tego swoje wplywy , to w jakich warunkach mieszkacie malo co ich interesuje, macie dwie rece i nogi wiec to wystarczy zeby was wyslac do pracy i strzyc ile wlezie ,mieszkania i klasztory musza byc oplacone wiec rotuja i zongluja ludzmi tak zeby nie byc na minusie , jestescie dla nich tylko miesem armatnim, przede wszystkim tanim miesem na ktorym sie robi ogromne pieniadze . Zapamietajcie to rodacy wybierajac sie przez te firme, ze mozecie liczyc tylko i wylacznie na siebie, bo firma mimo zapewnien przez telefon i slodkich obietnic kalkuluje z predkoscia swiatla ile na was moze zarobic... Jesli pragniecie porzadnego kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zderzenia z rzeczywistoscia to ta firma dostarczy wam niezapomnianych wrazen , zniszczyli juz wielu ludzi wiec jesli chcecie do nich dolaczyc smialo obierzcie kierunek na Tilburg.
6
lukibdg 2016-10-25 17:19:10
tak maja :D przewaznie praca z polakami
lukibdg 2016-10-25 17:31:47
generalnie biuro posrednictwa bardzo slabe ja pracowalem w zieleni miejskiej i mieszkalem w katshevel klasztorze jakims , gdzie w pokoju mielismy ołtarz jakis stary i wielkiego Jezusa na scianie , generalnie zakwaterowanie do dupy strasznie , praca sama w sobie nie byla zla bo mielismy robote na tydzien chyba ze padal deszcz to zostawalismy na miejscu . pozatym ludzie ktorzy z nami mieszkali szkoda gadac . PATOLA . nie polecam
monka 2016-10-26 23:02:14
Pracuje ktoś może w fabryce frytek ? Zadzwonili do nas że są dwa miejsca. Jak wygląda praca i warunki mieszkalne ? Mówili nam tylko o domach szeregowych i hotelach pracwniczych
Stanlej 2016-10-27 15:47:43
Dokładnie covebo lipa i jeszcze marne miesięczne wypłaty
masakra 2016-10-31 09:30:44
witam wrocilem po dwoch tygodniach pracy mialem pracowac za 9.82 na pakowaniu miesa a jak przyjechalem do sba w holandi okazalo sie ze id na pakowanie ziemnikow za 9.23 po 2 tyg dzwoni do mnie koordytator , (usunięte przez administratora) i mowi mi ze konczy sie robota na ziemniach i ide na mieso do innej miejscowosci ,no poraszka,w biurze zero zorganizowania i szczerze powiem ze oszukali mnie mialo byc 9.80 a okazalo sie inaczej,wrocilem do polski bo jak tu sie nie wkurzyc,nikomu nie polecam tej agencji z reka na sercu mowie
1
lukkuc7 2016-11-04 17:24:06
kompletna kalpa
gawryś 2016-11-08 14:57:33
ta agęcia to najgorszy syf w jaki mozna wpaśc , pracowałem w najcięższych zakładach mięsnych w szczecinie ale nawet Agryf nie był tak przesrany ani niemiecki milex tu jest najgorzej dno i wodorosty
gawryś 2016-11-08 14:59:45
ta agencja to wysyła do najgorszej żeżni jak jest w nl , nawet w szczecińskim agryfie ani niemieckim milex tak nami nie pomiatali za marne grosze
gawryś 2016-11-08 15:06:54
pracowałem w szczecinie w zakadach mięsnych i w niemczech też ale nigdzie nie było az tak źle , pomiataja ludzmi , wypłaty groszowe robota najcięższa z mozliwych , mowa o zakładach mięsnych nie wiem jak gdzie indziej ale odradzam sba i vion
gawryś 2016-11-08 15:24:07
wysyłają do najcięższych zakładów mięsnych w nl, pracowałem kiedyś i w szczecinie w zm i w Niemczech w milex i nigdzie nie było tak ciężko jak tu, odradzam
. 2016-11-09 16:21:29
Po przeczytaniu opinii zrezygnowałem z wyjazdu.
1
S 2016-11-16 14:03:43
Prawidlowo!!!
Zawiedziony 2016-11-18 09:51:57
ODRADZAM! ODRADZAM! ODRADZAM! ODRADZAM!

Wyjeżdzalem do holandii przez tą firmę,,,wszystko spoko oferta wszystko wyjazd szybki jak zwykle.

Kiedy nadszedł przed dzień wyjazdu powinien skontaktować sie ze mna przewożnik(sba deklaruje organizację przejazdu). Jednaak tak się nie dzieje... oczywiście godzina pózna nie wiadomo co robić. w Polsce zwolniłem sie z pracy w nadzieji ze wyjade i bedzie lepiej więc co zaryzykowałem i zamówiłem busa na własną odpowiedzialność(gdyby okazało sie ze nie ma pracy w holi wracam do domu z niczym!!!) Na co pani na kolejny dzień powiedziała ze napewno tak nie było i ze ona osobiscie zamawiała busa!!! ale to dopiero początek bo w holandii tzn Sba Flex TILBURG!!!! to jest dopiero cyrk!!!! na każdym kroku Cię wykorzystują...najlepiej jakbyś pracował za darmo i to po 60 godzin... jeżeli pracujesz powyżej 40 godzin to nadgodziny pracujesz praktycznie za darmo!!!! brak zgody na jakiekolwiek wyjazdy czy d sklepu czy do bankomatu po kasę!!!nic!!! każdy cie olewa!!!byłem u lekarza to wszystko musisz załatwiać sam!!!nie obchodzi ich to czy znasz jezyk czy nie(ja nie miałem z tym problemu ale znam przypadki gdzie ludzie musieli sciagać znajomych bo nic nie można było załatwić) koordynatorzy centralnie wyje... domki porażka!!! brud i grzyb!!!! przeżucanie ludzi z roboty do roboty!!! NIE POLECEM I NIE JEDZCIE Z TEJ FIRMY!!!!
ZASTANÓW SIE DOBRZE CZY WARTO MARNOWAC CZAS I PIENIADZE!!! POZNIEJ TYLKO ZOSTANIE ZAL I SMUTEK!!!!
PORAZKA!!!
Zostaw swoją opinię o SBA Euro - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro