brak logo

Kadry Polskie sp. z o. o.

Opole

Opinie o Kadry Polskie sp. z o. o.

pracownik 2010-04-16 07:59:24
NIE POLECAM! NIECH NIKT NIE WYJEŻDŻA DO HOLANDII JAKO MONTER RUSZTOWAN!!! ja wyjechalem i niestety jestem wsciekly firma współpracuje z MSB a o tamtej firmie można już sobie poczytać więcej. 0 BHP i ciągle im mało najlepiej sie zatyrać śmieszne kary za wszystko no i dojazd do pracy codziennie 150km! jeszcze nie wiadomo czy dostaniemy wyplate wlasnie szukam innej firmy bo tamta jest porażką
anonim 2010-04-19 13:54:02
Przekonałem się osobiście. Nie polecam-wręcz odradzam!
maniac 2010-04-27 15:36:34
Czy ktoś miał/ma kłopoty z uzyskaniem pieniedzy za zwrot podatku? bo mnie zwodza i oszukuja od jakichs dwu miesiecy, pieniadze sa u nich na koncie, ale nie chca ich przelac na moje konto! Gnojom nie popuszcze wecej wydam na wyjasnienie sprawy, ale złodzieji dojade!
anonim 2010-05-04 10:33:30
Jeżeli macie jakiekolwiek problemy z odzyskaniem pieniędzy to proponuję Wam zgłosic sprawę do SNCU- zupełnie darmowo przez internet można wszystko załatwić. Ja sama użerałam się z moimi pracodawcami z Holandii zeby odzyskać pieniadze wakacyjne, wydzwaniałam i prosiłam się o swoje ponad 4 miesiące i nic, aż w końcu zgłosiłam to do tej instytucji i za chwilkę [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oddali pieniadze, których pewnie nigdy sama bym nie wyprosiła. Proponuję zgłosić to właśnie do SNCU, jest również stronka pomoc.nl , jeśli ktoś chciałby coś więcej wiedzieć proszę pytać, pozdrawiam i życzę powodzenia
escobar 2010-05-07 11:29:08
Chcialbym wyjasnic wszystkim rusztowaniowcom ktorzy skusili by sie na wyjazd z firmy kadry polskie obojetnie z ktorej siedziby firmy poniewaz sa to poprostu najprawdziwsi zlodzieje no chyba ze ktos marzy o pracy za 800-900 euro do tego kary za jakies wymyslne zeczy i potracenia nie wiadomo wogole za co. A tak wogole to po przyjezdzie na miejsce okazuje sie ze nie pracujesz dla kadr tylko dla MSB nastepnego zlodzieja tylko ze juz holenderskiego u ktorego to zdazyl sie juz zagniezdzic polski personel ktory oczywiscie ma cie gleboko gdzies.Dojazdy do pracy po ponad 100 kilometrow dziennie do tego ciagle problemy z tankowaniem samochodow. Jednym slowem w polsce na rusztowaniach zarobisz tyle samo albo i lepiej i nie bedziesz sie musial martwic ze z wyplaty potraca ci za rzeczy o ktorych nie masz pojecia. Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam bo tego burde lu to firma nazwac nie mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
tom 2010-05-07 19:34:02
Witam ,
jeżeli ktoś lubi mocne wrażenia , adrenalinkę, chce podnieść sobie ciśnienie(bo ma za niskie) i zwiedzić Holandię ,to kadry polskie zapewnią to każdemu naiwnemu monterowi rusztowań. Ogólnie "firma" nie wypłaca wszystkich pieniędzy, przez dwa miesiące wciskają jakieś bajki ze sprawdzaniem godzin i błędami z podatkiem holenderskim.Ale jeżeli ktoś zgłosi że mu się nie zgadza pensja to .... max po 2 dniach wszystko wyrównują !! Prawda że fantastyczna firma :) , nawet list z przeprosinami wysyłają ! To nic , ze przy następnej pensji .... to wyrównanie zabierają hahahaha. Ale wiadomo ze znajdą sie tacy co pojadą żeby ...przekonać sie osobiście :) Informacje dla tych panów : jak tam dojedziecie przywita Was dwóch kierowców-gaciowych , [usunięte przez administratora] . Nie dajcie się naciągnąć na płacenie za benzynę lub za przejazdy za tunele, oni zawsze mają przy sobie 5 euro i chcą żeby za wszystko samemu płacić, póżniej tylko farciarze odzyskują te pieniądze. Nie denerwujcie się jak będziecie siedzieć w jakieś norze bez elektryczności i czekac 2-3 tygodnie na pracę . Luzik, praca będzie na bank, jak tylko jakas grupa osób zrezygnuje , Wy wskakujecie na ich miejsce i następny transport z Polski przyjeżdza juz na Wasze miejsce i czeka az zrezygnujecie . I tak biznes się kręci.Czeka Was jeszcze kilka niespodzianek :) np. jeżeli nie przepracujecie 168 godzin w miesiącu , pracujecie za niższą stawkę :) , w umowie nigdzie tego nie znajdziecie. O płaceniu podatku już nie będę Was straszył , to trzeba przeżyć. Powodzenia !
anonim 2010-05-08 19:32:40
witam poprosze onfo o Kadrach Polskich i pracy jako monter rusztowan na terenia Antwerpi i Roterdamu i okolic jestem zaproszony na rozmowe i testy w Wroclawiu i niewiem co otym myslec
[usunięte przez administratora] czekam na info pozdrawiam
komisja śledcza 2010-05-19 12:40:10
A co tu można o [usunięte przez administratora] pisać ?
allessola 2010-06-07 18:37:08
Ja tez mam ten problem, nie dosc ze mialam ogromne probloemy z dodzwonieniem sie ( okazalo sie ze mieli przeprowadzke) to pani powiedziala mi ze padl system i naprawa moze potrwac 2-3 miesiace?!!!!!!?! Dwa miesiace temu dzwonilam i jakos nikt mi nie mowil ze padl system, potem ze byly problemy z przelewami a po 2miesiacach od pierwszego telefonu ze padl system. Malo tego moje pieniadze leza u nich na koncie juz ok. rok poniewaz rozliczalam sie w marcu 2009r. i zwrot nastepuje do ok 6ciu miesiecy to pytam sie dlaczego nie zostaw wykonany przelew wczesniej? cos mi tu smierdzi i na pewno nie odpuszcze zlodziejom!
Irena 2010-06-13 13:34:51
Ja też rozliczałam się przez tą firmę z podatku i od marca nie mogę się doprosić przelewu. Kilku moich znajomych jest w tej samej sytuacji - pieniądze leżą na ich koncie (jeśli w ogóle tam są!!!!) od dawna, mimo że nie mają do nich żadnych praw!! Chyba nie pozostawiają wyboru i trzeba to zgłosić na policje.
allessola 2010-06-24 16:04:46
ja tez mam zamiar to zglosic ale nie wiem gdzie najlepiej? czy ktos juz to zglosil i gdzie? jesli tak to prosze zapisac, ja mieszkam w katowicach ale mysle zeby sie przejechac do opola o ile cos to pomoze, moge zapomniec ze ktos odbierze telefon, dzwonie tam bezskutecznie, na dodtaek raz pani specjalnie sie ze mna rozlaczyla!!! mam juz dosyc tego bo te pieniadze leza tam juz od roku i nie jest to 100euro tylko 1300 wiec szlag mnie trafia bo skoro maja je na holenderskim koncie to nie widze problemu zeby zrobic przelew! na pewno tez nie ma zadnej awarii systemu jak mi to pani powiedziala bo nie ma takiej awarii, ktorej naprawa zajelaby tyle miesiecy! bez przesady, moze ktos byl tam w biurze? napiszcie co mowia tam na miejscu...
anonim 2010-06-27 20:48:20
Jako osoby oszukane przez firmę Kadry Polskie (chodzi oczywiście o zwrotu podatku z Holandii) przygotowani jesteśmy na proces w sądzie administracyjnym.
Tak "beznadziejnej" firmy w życiu nie widzieliśmy. Całkowity brak szacunku dla klienta, zero profesjonalizmu...
Podsumowanie: [usunięte przez administratora]
anonim 2010-07-05 11:14:00
czy ktos juz zaczal jakas procedure w sadzie w sprawie zwrotu podatku? prosze o odpowiedz
Bartek 2010-07-17 22:08:06
Jezeli chodzi o prace w Polsce to nie wyplaca ci wynagrodzenia, jezeli nie napiszesz 20 maili lub 15 telefonow do firmy, w ktorej i tak odsylaja Cie do oddzialu a z oddzialu do siedziby, Nie polecam firmy jako kontrahenta.
BYŁY PRACOWNIK KADR 2010-07-27 17:13:30
Panowie jeżeli chcecie narazić się na koszty i siedzieć bez pracy z dwa tygodnie następnie popracować ze trzy tygodnie i znowu posiedziec nastepne dwa tygodnie to zapraszam śmiałków do Holandii a na postojowym nic nie płacą tylko jedzenie ubywa z lodówki i człowiek się wku....a a KADRY POLSKIE mają wyje.....ne.Za bramki trzeba płacić samemu odzyskać tą kase graniczy z cudem. 60 Euro odciągają każdemu za to że tak zajebista firma daje swoje auto pracownikowi żeby mógł dojeżdzać do pracy nawet do 200 km dziennie
w dwie strony bo nie potrafią lokalu wynająć bliżej pracy bo jest za drogo.POZDROWIENIA DLA ODWAŻNYCH ALBO NAIWNYCH.
1
seba 2010-08-20 20:56:08
To złodzieje. Miałem dostać 865 EU a dostałem tylko 707 EU
dziwny 2010-09-04 18:55:48
pewnie se cos policzyles czego nie miales dostac, a moze potracili ci za jakis kurc albo vca
Oszukany 2010-09-08 15:17:15
Ja także na moje nieszczęście rozliczałem podatek z NL z tą pseudo firmą i potwierdzam wszystkie wpisy ostrzegam każdego aby poszukał innej firmy do rozliczeń podatku tutaj pozostaje już tylko sąd a firma prędzej czy później upadnie.
monter 2010-10-16 09:45:00
Pracuję obecnie w Holandii ,wysłany przez "Kadry Polskie".
To prawda , że ta firma współpracuje z firmą: dawniej "MSB" teraz "Kadry Contracting". Prawdą jest ,że są problemy z przelewami, ale:
1.Nie jest to wina "Kadr" , pieniądze z projektów nie trafiają do kasy i jeżeli firma nie otrzyma godzin to niby za co ma zapłacić.
2. Rzekoma firma"MSB" nie jest złą firmą. To właśnie tam pracuje niejaki Bob i to właśnie ten człowiek jeździ za naszymi godzinami (pieniędzmi), po innych firmach.Po odzyskaniu naszych przepracowanych godzin , na tej podstawie wypłacane są nam pieniążki.
3. Nie piszcie bzdur na temat kasy.
ja zarabiam jako monter ok 2400- do 2700 Euro / miesiąc + bonus.jeżeli ktoś ma w domu syf to mu doliczą karę za ten syf i cześć.Jeżeli ktoś nie ma ochoty ruszyć tyłka do roboty i nie zgłosi tego to mu potrącą 40 euro za dzień- chyba to jest normalne (niech się cieszy , że jeszcze pracuje).
Dorośli ludzie tu przyjeżdżają , a się zachowują jak dzieci.
W Polsce przyszło by wam kopać rowy w deszczu z łopatą w ręku i nie narzekalibyście , a tutaj??
Riczi 2010-10-26 14:03:17
Odradzam tą firmę. Moja przygoda z nia trwa już prawie 2 lata a do tej pory nie mam kasy za zwrot podatku. Chciałem rozliczyć się za 2008 rok, dokonałem opłaty i pieniądze są podobno u nich n akoncie ale nie chcą przelać na moje. Nie odbieraja telefonów, a jak juz uda sie dodzwonic to Pani mówi że nie wie kiedy bedą przelane pieniądze i ze o tyym decuduje szef. Tak więc odradzam ta firmę, zobaczymy jak sprawa się zakończy bo nie odpuszczę.
dobrze poinformowany 2010-10-30 19:16:54
kadry Tax i kadry polskie to nie jest ta sama firma,

kadry polskie wysylaja ludzi do pracy do holandii a kadry tax rozliczaly z podatku / kiepsko/, kasa na rusztowaniach jest w porzadku rozliczanie sie z podatku w kadry tax to tragedia

pozdrufka
Rosinek 2010-12-12 21:34:07
Ja pracuje w Kadrach Polskich ok 6miesięcy i jak na razie nie mam powodów żeby narzekać. Pieniądze co miesiąc wpływają na konto w takiej sumie jakiej powinny, godzinki w moim przypadku również się zgadzają. Jeżeli ktoś nie dba o porządek czy też o samochód to owszem kary lub dopłaty ze strony pracownika są stosowane przez tą firmę ale w większości przypadkach jest to uzasadnione (ja nigdy kary jeszcze nie dostałem gdyż razem z kolegami w miarę możliwości dbamy o to co nam firma dała do użytku). A co do zwrotu z podatku czy rozliczenia rocznego to jeszcze nie mogę się wypowiedzieć, ale po opiniach które tutaj czytam to oczekuje na to z niecierpliwością ;)
pozdrawiam
monter2 2011-01-06 13:24:02
ja niestety pracuje w tej niby firmie od 5 miesiecy i jeszcze nigdy nie zaplacono mi tyle ile przerobilem faktycznie mieszkam w kepingu gdzie zamarza woda,rozlacza sie prad i siedzisz w ciemnosciach no i jest tak wielki grzyb na scianach za mozna sie udusic nic nie pomaga wietrzenie a ogrzewanie jest tylko w tzw.salonie i ustawione jest automatycznie na 16 stopni jest tak zimno w pomieszczeniach,w ktorych sie spi ze brak slow ja mam szczescie bo do pracy mam tylko 5o km ale niektorzy jezdza 170 i nie dostaja za dojazd ani centa juz sie szykuje spora grupa osob,ktora idzie do sadu z ta firma bo kradna i [usunięte przez moderatora] jak sie da nie polecam nikomu pracy u nich zreszta ja sam nie wracam do tych zlodziei trzekam za moimi pieniedzmi i ide doP.I.P.ZGLOSIC CO SIE TAM WYRABIA
Monter3 2011-01-12 22:00:11
To kolego strasznie się poświęciłeś pracując w takiej firmie przez 5 miesięcy. Muszę zapytać, ktoś tam kogoś na siłę trzyma?
Koledzy dojeżdżali po 170 km i nikt im za to nie zapłacił? Ale rozumiem, że tobie za te 50 km płacili, bo piszesz wyłącznie o sytuacji kolegów...
fatalne warunki mieszkaniowe? Nic prostszego, zrób foty, tylko nie zapomnijcie najpierw chłopaki tam posprzątać
rusztowaniowiec 2011-01-30 12:18:28
Widze ze ktos z kierownictwa odpisal monterowi2 kazdy dobrze wie ze wy nie placicie nikomu za dojazdy ba nawet nie ma zwrotu podatku w waszej firmie ale urzad skarbowy zajmie sie ta sprawa bo niemacie prawa nikogo rozliczac bez jego zgody.Tak wogule na nowy rok poucinaliscie stawki za godziny i zabraliscie dodatek za pranie a syfiaste kepingi zostaly tam mozna codziennie sprzatac a wilgoc i plesn i tak wychodzi na scianach.Inspekcja Pracy tylko czeka na sygnal i oficjalna skarge bo wstepnie juz z nim rozmawialem holandia i belgia to nie wasze prywatne rancza i nie macie prawa robic co wam sie podoba okradac pracownikow wymyslac kary za byle co a jeszcze sprawdze czy nie naleza mi sie diety od was pozdrawiam was przekrety!!!!!!
sylcyt 2011-03-10 10:30:56
ja wydzwaniam do firmy o zwrot pieniedzy są na ich koncie juz miesiąc a oni cały czas zwodzą prezes telefonu oczywiscie nie odbiera a dowiedzialam sie ze firma w niedlugim czasie zamyka wszystkie swoje biura
anonim 2011-04-19 10:21:57
Mi też wiszą pieniądze z podatku (+60zł za użyczenie konat)trzeba się zebrać wszyscy razem pójść tam i zrobić porządek najlepiej z policją
anonim 2011-04-19 18:26:09
maniac - 2010-04-27 15:36:34

Czy ktoś miał/ma kłopoty z uzyskaniem pieniedzy za zwrot podatku? bo mnie zwodza i [usunięte przez moderatora] od jakichs dwu miesiecy, pieniadze sa u nich na koncie, ale nie chca ich przelac na moje konto! [usunięte przez moderatora] nie popuszcze wecej wydam na wyjasnienie sprawy, ale [usunięte przez moderatora] dojade!

Tak ja walczę z nimi prawie 2 lata już- twierdzą ze odesłali niesłusznie na nich przelany mój zwrot podatku (okazując nawet potwierdzenie przelewu ale jakieś lewe-bo do NL nie dotarł ten zwrot) jedna banda nawet w moim imieniu z Belastingdienst pracownik 2-krotnie wysyłał zapytanie co z tym zwrotem- i nawet jemu nie raczyli odpowiedzieć. Odradzam wszystkim załatwianie jakikolwiek spraw z tą firmą. US z NL radzi wystąpić na drogę z powództwa cywilnego i chyba tak zrobię zaskarżając przy okazji o odsetki. Nic po dobroci ...
anonim 2011-05-05 11:50:23
ja też nie mogę się doczekać pieniędzy, nikt nie odbiera telefonów, prawie 1600 euro mają mi przelać, czy ktoś już to zgłaszał?
anonim 2011-09-25 14:30:39
Koledzy jeżeli firma KADRY odtrąciła wam jakiekolwiek pieniądze za tzw KARY to możecie je bez problemu odzyskać !!!!! Wystarczy napisać pismo do Państwowej Inspekcji Pracy we Wrocławiu o tym że zostały wam potrącone pieniądze w sposób nie zgodny z Prawem Pracy !!!! Tutaj macie stronkę do PIPu we Wroclawiu http://www.wroclaw.oip.pl/ a tutaj macie stronkę ze wzorami i drukami jak to zrobić : http://www.wroclaw.oip.pl/wzory_drukow/index.php . Ja i parę kolegów napisaliśmy i w ciągu 2 miesięcy odzyskaliśmy wszystie pieniądze za kary więc do dzieła - piszcie bo to wasze pieniądze. Taką skargę można przez Neta wiadomością e-mail wysłać . Pozdro i powodzenia
jonas27 2012-01-29 09:28:43
Witam jestem pierwszy raz na forum i nie zgadzam się że ta firma jest do .....Ja i moi koledzy pracowalismy ponad rok na budowie tunelu i jestesmy wstanie podjąc podobną w każdej chwili,zarabialismy po 3 tys euro,płacili nam za wszystkie przeloty do polski a było to co 4 tygodnie/4 tygodnie pracy 1 tydzien w domu/,raz tylko bylismy 5 tygodnie z powodu pogody.Teraz nie pracujemy przez Kadry ponieważ jest ciężko z pracą dla ciesli tunelowych ale firma super,kontaktowalismy się z koordynatorką p [usunięte przez moderatora]..z OPOLA i zawsze bendziemy ją miło wspominac,więc w moim przypadku firma naprawde super tylko pamiętajcie że tylko pare osób pisze żę jest tak zle ale w tej firmie pracuje pare setek jak nie tysięcy osób i wierzcie mi są zadowoleni a niezadowoleni zawsze się znajdą a Kadry nie zawsze mogą brac odpowiedzialnosci za posredników Holenderskich pozdr
klim@x 2012-11-22 20:11:34
Pracowalem w firmie KADRY ponad 9 mc-y na przelomie 2011/2012 r w Holandii jako monter rurociągów w firmie Marine Service Noord B.V. przy budowie jachtów i bardzo sobie chwale - dobre pieniazki (zawsze na czas), niezle mieszkanie pod Roterdamem (blisko miejsca pracy), nowiutki sluzbowy samochod do dyspozycji nie tylko w drodze do pracy, zero problemow z urlopami, zadnych problemow przy rozliczaniu sie ze skarbowka (ku mojemu zaskoczeniu nawet dostalem spory zwrot podatku prawie 1500 zl za 6 mc-y pracy). Jak czytam niektore opinie to mam wrazenie, ze pracowalem w zupelnie innej firmie niz ich autorzy. Bardzo sobie chwale prace w KADRACH i bez wachania wystawiam ocene celujaca.
czerwony pik 2013-04-28 13:20:53
na początek mojego wpisu powiem że nie jestem jeszcze pracownikiem tej firmy, ale mogę Wam opisać jak na dzisiaj wygląda ich rekrutacja w Polsce i niech każdy sam oceni czy wiele jest takich firm które dają nam szanse na podniesienie swoich własnych kwalifikacji praktycznie bez żadnych kosztów własnych. Najpierw złożyłem do nich swoje CV za jakiś czas ok 2 tyg. zostałem zaproszony na rozmowę wstępną i test teoretyczny oraz praktyczny ze znajomości montażu rusztowań. Po zakończonym teście (ok. 3 godziny) została mi zaproponowana grupa przydziału od 1 do 3 oraz konkretna stawka godzinowa od 9 do 11 euro netto, następnie zostałem pożegnany i miałem czekać na telefon z firmy za ok miesiąc. W podanym wcześniej przybliżonym czasie kiedy to ja już zapomniałem że mieli dzwonić, otrzymałem wiadomość że jeśli jestem jeszcze zainteresowany pracą zapraszają mnie na dwu tygodniowe szkolenie praktyczne i teoretyczne oraz w tym czasie firma przygotuje i przeprowadzi na jej koszt egzaminy na dodatkowe uprawnienia myślę tu o certyfikacie VCA oraz Steigerbouwer A. Jeśli ktoś jest zainteresowany to powiem tylko że koszt VCA to ok. 1300 zł. a Steigerbouwer A to ok 3800 zł. Ku mojemu zaskoczeniu wszystko okazało się prawdą choć dodam obiektywnie że przez te dwa tygodnie szkolenia mieliśmy opłacony hotel ze śniadaniem, ale pozostałe posiłki były we własnym zakresie, egzamin na VCA odbywał się w Gdańsku i tu dojazd też na własny rachunek, ale muszę też szczerze powiedzieć że wszyscy monterzy zostali o tych warunkach poinformowani już na pierwszym spotkaniu wstępnym we Wrocławiu. Oczywiście ktoś zapyta gdzie jest haczyk w tym wszystkim? Już odpowiadam. A więc firma również od początku informowała że koszt szkolenia VCA zostanie nam potracony na dwie raty z wypłaty, a koszt Steigerbouwer A musimy zwyczajnie odpracować i jeśli przepracujemy na normalnych warunkach 2400 godzin w ich firmie koszty te ulegną zatarciu jednocześnie zapewniając nas pisemnie że gdyby po zakończeniu kursu przez 30 dni nie znaleźli nam pracy za granicą za w/w stawki uprawnienia przechodzą na nasza własność bez żadnych kosztów. Jasne ktoś może powiedzieć że powinni jeszcze to czy tamto, ale racjonalnie pomyślcie ile jest firm na naszym polskim rynku które inwestują przed wyjazdem za granice ok 7000 zł łącznych kosztów w osobę ( szkolenia + hotel + sprzęt do pracy itd.) ile???Pamiętajcie jednocześnie Panowie czy gdybyście WY byli właścicielami takiej firmy nie chcielibyście również w jakiś sposób zabezpieczyć swojej przyszłości, tu dostrzegam raczej większe chęci symbiozy niż pasożytnictwa ze strony właścicieli. Wszystkie warunki otrzymaliśmy na piśmie z pieczątkami i podpisami. Ach no i chciałem się jeszcze odnieść do tych co podobno im nie płacą, bo czegoś nie rozumiem chyba? Byłem w siedzibie firmy przez dwa tygodnie codzienni pracownicy biurowi i rekrutujący byli tuż za szybą i jakoś nikogo tam z awantura o pieniądze nie widziałem ani takich rozmów nie usłyszałem, może się tam pozmieniało na lepsze? Fajne jest też to że choć na szkoleniu ciągle klepaliśmy rusztowania to zawsze można było się napić kawy czy herbaty dostępnej dla wszystkich. Prawda że zawsze ktoś może mi zarzucić że nie byłem jeszcze z nimi za granica i się nie przekonałem jak jest naprawdę, ale z drugiej strony z tymi uprawnieniami jakie posiadam dzięki tej firmie nie będę długo narzekał na brak pracy. Pozdrawiam wszystkich normalnych monterów i życzę bezpiecznej pracy.
czerwony pik
2
tamara 2013-06-08 09:36:17
takie [usunięte przez moderatora] szkolenia że [usunięte przez moderatora] tylko kłamie, godzin straconych nie da się czasami znaleźć. a za nieobecnosć w pracy 44euro kary, umowa 300zł brutto (umowa zlecenie)
3
Monter4 2013-08-22 14:41:13
Kolego zamaiast obrazac pracownikow biura zastanów sie moze ze informacje ktore ci ta pani przekazuje sa jej rowniez przez kogos przekazywane,z tego co wiem ona pracuje na bielanach wroclawskich a nie w Holandii wiec zamiast obrazac ludzi wez sie moze czasem zastanow do kogo kierowac pretensje.Jak dla mnie uwazam ze akurat ta pani zawsze staje w naszej obronie i pomaga rozwiazywac problemy.
Antek 2013-08-22 21:13:25
Witam....! Ja powiem krotko, i jedno : [usunięte przez moderatora], i brak wynagrodzenia. Juz złożyliśmy pozew do Prokuratury, ktory podobno bada sprawe i proceder. Bedzie bardzo ciekawe a konsekwencje ogromne... [usunięte przez moderatora].... OCZYWIŚCIE ODRADZAM!
2
cvv 2013-08-23 14:41:39
Antku, a powiedz mi jak teraz wyglada sprawa z Kadrami Polska? Slyszalem ,ze spolka jest w stanie likwidacji , a miedzyczasie powstała nowa Kadry Cargo Sp. z.o.o. z siedzibą w Gdańsku. Ponadto , słyszałem ,ze potrzebują monterów w Holandii, moglbys to potwierdzic ( upadłosc Kadr Polskich i powstanie Kadr Cargo )
2
lena 2013-08-28 14:12:26
witam, czy kadry polskie jeszcze istnieją? W tamtym roku belasting zamiast na moje konto przelal pieniądze na konto Kadr które ponoc sa w upadlosci i do tej pory nie umie ich odzyskac, tak jak kilka dziesiat innych osob. To jak to jest z tymi kadrami?
1
lena 2013-08-30 15:09:36
Tak, kadry polskie są w upadłości,od chyba końca października z tego co mi mówiła syndyk prowadząca upadłość kadr. chyba ze zmienili nazwę tego nie wiem. Strona istnieje ale żaden nr tel nie odpowiada, a oferty pracy na ich stronie są z 2011roku.
lena 2013-08-30 15:22:23
A tutaj strona KRS o ich upadłościhttp://www.imsig.pl/pozycja/2012/214/14433,KADRY_AGENCJA_PRACY_TYMCZASOWEJ_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84_W_UPAD%C5%81O%C5%9ACI_LIKWIDACYJNEJ
2013-09-11 22:00:56
Moje pieniądze też przelano na ich konto,nie odpowiadają na wezwania urzędu holenderskiego,nie wiem jak się skontaktować i odzyskać swoje pieniądze.
1
lena 2014-01-19 13:45:57
Wita, słychać już coś u Was odnośnie wypłacenia zaległego podatku? Ja w tygodniu będę znów dzwoniła do syndyka co słychać z naszym zwrotem podatku ale ciężko to widzę. pozdrawiam
pracownik 2014-02-18 17:51:09
na Polskich umowach(jeśli tak to można nazwać?)to aż 300 zł. ! firma zmieniła nazwę i działa nadal, żal nie pracować za takie pieniądze hehe ;) ale czy nikt tego nie widzi?
2
anonim 2014-04-07 13:58:15
Wiesz moze jaka jest nowa nazwa firmy ?
kusy 2014-05-13 21:33:44
Obecnie to Kadry Cargo&Industrial Services Sp.z o.o z siedzibą w Warszawie,(usunięte przez administratora)
iiii 2014-05-17 00:17:40
panowie szkolenie zaczyna sie 19.05.2014 wybiera sie ktos???? pytam konkretnie czy ogolnie jest sens tracic urlop i cenny czas??? opinie no nie wiadomo co myslec poda kos jakis konkret
były 2014-12-07 07:52:49
dziwne umowy na parę stówek złotych! pracy na umowie Polskiej wykonując pracę na terenie Holandii... :(
1
MATIS 2015-01-08 14:06:05
Witam, proszę bardzo się ze mną skontaktować. Jestem w takiej samej sytuacji. Mój nr tel (usunięte przez administratora)
Praca za free 2016-08-23 17:04:42
Mi do dziś nie wypłacili 3200 euro !! Już ponad rok
ajo 2016-10-19 22:07:21
Łukasz, najlepiej zrobisz jak sam sie z nimi skontaktujes zale wiesz co jezeli masz doswiadczenie i chcesz wyjechac to podejrzewam, ze masz szanse ale musisz wiedziec i pamietac o tym, ze wymagaja znajomosci od wszystkich kandydatów znajomosci jezyka niemieckiego
Zostaw swoją opinię o Kadry Polskie sp. z o. o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kadry Polskie sp. z o. o.