brak logo

Apteka "Nowa Farmacja"

Białystok

Opinie o Apteka "Nowa Farmacja"

farmaceutka 2015-05-22 08:44:16
Witam. Zastanawiam się nad pracą w tej sieciówce i chciałam się o niej czegoś dowiedzieć. Jak zarobki techników? Jak z planami do wyrobienia? I ogólnie jak tam jest?
17
farmaceutka 2015-06-19 13:45:24
Tak, tylko ja jako technik farmaceutyczny
7
mich 2015-06-23 13:07:17
Witam, ponawiam pytanie. Jakie warunki zatrudnienia są w tej sieciówce i jak wyglądają zarobki?
1
Mobbing 2015-12-28 21:36:42
To czy jest miło, zależy przede wszystkim od kierownika apteki, a nie od sieciowki.Byłem pracownikiem tej sieci ,w aptece gdzie atmosfera była nie do zniesienia. Magistrów ma się za nic, techniczka odpisywała na maile adresowane do magistra, który rzekomo miał zastępować kierownika. A tak naprawdę stał tylko za pierwszym stołem. Ogólnie magistrów ie są bardzo krytykowani, liczą się tylko pupile kierowniczki, które nic nie robią tylko non stop szpieguja i donoszą .Nie wspomnę już o zaglądaniu do kopert z wynagrodzeniem przez wyżej wspomniane osoby. Juz dawno nie ma mnie w tej aptece, i z tego co wiem od stycznia odeszło stamtąd 7 czy 8 osób. Ktoś powinien chyba mieć nad tym kontrolę i się zainteresować. A tak w ogóle to w tych aptekach nie liczy się pacjent ani pracownik, tylko przykasowki. Najważniejsze to ile gum ORBIT sprzedałem. Premia tez nie jest sprawiedliwie dzielona ,najwięcej mają pupilki kierowniczki. Porażka,
5
pancjent 2016-01-08 18:54:59
@Mobbing pisze prawdę. Ryba psuje się od głowy...
Pani kierownik zajmuję się tylko zbieraniem informacji o życiu prywatnym pracowników oraz przetwarzaniu tych danych. Za pierwszym stołem stoi technik - stażysta, który wydaje leki recepturowe i udaje "wielkiego" magistra. Nie tylko magister jest traktowany jak zło konieczne, pacjenci również. Obsługa pozostawia bardzo wiele do życzenie. Paniusie nic nie robią. Siedzą, obgadują i śmieją się na całą aptekę. Inni pracują za kilka osób. Brak równego traktowania pracowników. Brak profesjonalizmu. Jaka tam musi być atmosfera pracy, jak ja jako pacjent to odczuwam. Nigdy więcej tam nie poczynię zakupów. Nie warto.
5
Beata 2016-06-20 19:33:50
Byłam, pracowałam, zwolniłam się. Dziękuję bardzo. Traktują aptekę jak sklep z kosmetykami. Najważniejszy utarg, agresywna promocja. Każdego pacjenta musisz witać formułką "witamy w najtańszej aptece w mieście", oszustwa z promocjami. Ceny z promocji funkcjonują tylko przez kilka dni. generalnie inaczej wyobrażałam sobie pracę w aptece.
5
ola 2016-06-20 23:57:36
Sieć przechwalona.Szukają frajerów do roboty.Nikt się tam nie pcha.To nie jest praca dla wykształconego magistra farmacji,on się nie liczy w tym trybie roboty.Jest on złem koniecznym.Gdyby było tak dobrze to nie musieliby miesiącami się ogłaszać.Ja zrezygnowałam.Kocham swój zawód ale w normalnej aptece ,a nie jak w sklepie spożywczym.
1
Xxx 2016-07-06 00:53:45
Tylko nie do Łomży ! Pracowałam tam i traumę mam do dzisiaj. Zresztą wcześniejsze komentarze wszystko wyjaśniają. Szkoda tylko, że centrala się niczym nie interesuje. Tyle dobrych i fajnych pracowników z tej apteki odeszło... Żal.
1
Xxx 2016-07-06 12:40:08
No teraz jest chwilowo inny kierownik na zastępstwie, więc wszyscy chyba mają nadzieję, ze coś się zmieni. Tego życzę pracowitym dziewczynom,które tam zostały.
Bo chyba premia nie należy sie za koleżeństwo, siedzenie przez 8 h i plotkowanie . Tylko premia powinna być dla osób pracowitych .A nowemu kierownikowi życzę owocnej pracy i powodzenia
1
mgr 2016-07-06 16:40:02
Oferty na pewno są ok. Ale wazna jest atmosfera. Niestety, jak sie dopuszcza do władzy niewłaściwe osoby i nie ma nad nimi kontroli, to traci sie w ten sposób pracowników.
5
abcd 2016-08-16 21:50:58
Dużo można tu opowiadać... Najśmieszniejsze jest to, że wszyscy pracownicy odchodzili z apteki z powodu atmosfery itp , a po odejściu jeszcze byli obgadywani, że ciasta na pożegnanie nie przynieśli haha . Niektórym chyba brakowało przekąski do kawy i plotkowania :-)
1
Jaga 2016-08-21 14:14:56
Dziwne siec posiada okolo 50 aptek a pisza tylko o tym samym kierowniku w bylym miescie wojewodzkim.Co z nim nie tak!!!.Przede wszystkim ma wielkie parcie na szklo i robi to nie O,Key(podklada swinie).Inny przyklad przychodzi nowy pracownik do pracy. Juz po tygodniu "KIEROWNIK"wydaje o nim opinie ze do niczego sie nie nadaje (nie chodzi o pierwszy stol).Poniewaz kazda siec ma swoja polityke, wiec obowiozkiem kierownika jest to przekazac.TEGO nie robi wrecz niedopuszcza ale opinie szybko wydaje i puszcza w eter!!!!.A poplotkowac to sobie lubi. Kazdy dzien pracy zaczyna od plotkowania i zajmuje to Jemu spory % CZASU POSWIECONY NA PRACE.(tego nie odrabia).Pracownikow dzieli na dwie kategorie: pupilkow z ktorymi pracuje dlugo(niezastapieni) i reszta gorsza.( wyraznie daje to odczuc)
I ta "GORSZA "ciagle sie rotuje.(Nikt nie chce byc ponizany) Nie chodzi tu o prace.Praca jak w kazdej aptece raz wiecej raz mniej w stosunku do ilosci zatrudnionych osob nie wiecej jak w innnych aptekach.GODZINY PRACY TEZ NIE MAJA ZMACZENIA.(ciagle to powtarza).CHODZI tu przede wszystkim o ATMOSFERE jako tworzy(wine widzi tylko u innych , a nie spojrzy na siebie ) i PODZIAL pracyNp: na zmiane przychodzi 5 osob: 3 osoby zajmuje sie papierologia w ktorej jest wieczny balagan(pupile kierownika). 2 osoby na ekspedycji -czesto cala apteka ludzi -nikogo to ni interesyje -niewazne -a powinno Moze w koncu GORA tym sie zainteresuje.
3
Jaga 2016-08-21 14:15:30
Dziwne siec posiada okolo 50 aptek a pisza tylko o tym samym kierowniku w bylym miescie wojewodzkim.Co z nim nie tak!!!.Przede wszystkim ma wielkie parcie na szklo i robi to nie O,Key(podklada swinie).Inny przyklad przychodzi nowy pracownik do pracy. Juz po tygodniu "KIEROWNIK"wydaje o nim opinie ze do niczego sie nie nadaje (nie chodzi o pierwszy stol).Poniewaz kazda siec ma swoja polityke, wiec obowiozkiem kierownika jest to przekazac.TEGO nie robi wrecz niedopuszcza ale opinie szybko wydaje i puszcza w eter!!!!.A poplotkowac to sobie lubi. Kazdy dzien pracy zaczyna od plotkowania i zajmuje to Jemu spory % CZASU POSWIECONY NA PRACE.(tego nie odrabia).Pracownikow dzieli na dwie kategorie: pupilkow z ktorymi pracuje dlugo(niezastapieni) i reszta gorsza.( wyraznie daje to odczuc)
I ta "GORSZA "ciagle sie rotuje.(Nikt nie chce byc ponizany) Nie chodzi tu o prace.Praca jak w kazdej aptece raz wiecej raz mniej w stosunku do ilosci zatrudnionych osob nie wiecej jak w innnych aptekach.GODZINY PRACY TEZ NIE MAJA ZMACZENIA.(ciagle to powtarza).CHODZI tu przede wszystkim o ATMOSFERE jako tworzy(wine widzi tylko u innych , a nie spojrzy na siebie ) i PODZIAL pracyNp: na zmiane przychodzi 5 osob: 3 osoby zajmuje sie papierologia w ktorej jest wieczny balagan(pupile kierownika). 2 osoby na ekspedycji -czesto cala apteka ludzi -nikogo to ni interesyje -niewazne -a powinno Moze w koncu GORA tym sie zainteresuje.
3
hvgff 2016-08-21 21:41:34
Ja byłam w tej gorszej kategorii haha . I dlatego już mnie tam nie ma
2
farmacutka 2016-08-27 16:23:50
Za nic w świecie nie polecam tam pracy. Chyba że komuś pasuje bycie podawaczem. Nie robi się nic innego poza sprzedażą, żadnych szkoleń i dokształcania. Cofnęłam się tam w rozwoju. a to wszystko za marne zarobki i ciągły brak premii i wieczne podwyższanie progów, aby przypadkiem jej nie wyrobić. Na atmosferę nie narzekam, bo akurat u nas była super
3
3er 2016-08-27 19:00:00
hej no prawda jest taka ze cos takiego nigdy nie prowadzi do niczego dobrego niestety..najlepiej to jest się po prostu skupic na swojej pracy na tym co do ciebie należy na swoich obowiązkach i tyle bez zandego plotkownia po co sobie utrudniać zycie :)?
1
Wanda 2016-11-23 11:32:46
Szybko, sprawnie. Bardzo dobry kontakt mailowy.
2
samosia 2016-11-28 17:04:34
dziwi mnie fakt że organy nadzorujące przestrzeganie prawa Farmaceutycznego udają że nie widzą tych ciągłych ogłoszeń że NF szuka ciągle jakiegoś pracownika do jakiejś Apteki. Fakt kontrola nie zauważa że z zatrudnionych 4mgr 2 jest na macierzyńskim a trzeci na urlopie.....
2
Zostaw swoją opinię o Apteka "Nowa Farmacja" - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka "Nowa Farmacja"