Jak wygląda praca na stanowisku Kierownik Magazynu w firmie SymPhar? Czy mogę liczyć na więcej niż 8500 , jeżeli mam duże doświadczenie?
Czy w trakcie rekrutacji firma SymPhar podawała informacje o zarobkach w mieście Warszawa?
W czerwcu był wpis, z oczekiwaniem na podwyżkę (pensji w firmie, nie cen w sklepach). Czy tym oczekiwaniom stało się zadość? Jakimi zarobkami firma stara się przyciągać nowych i utrzymać obecnych pracowników? Ile mogę zarobić, jako analityk / kontroler finansowy? Z racji wykształcenia ten temat najbardziej mnie interesuje, a ogłoszenie nie podaje kluczowej informacji.
Z tego co widzę w ogłoszeniach o pracę, to pracując jako Recepcjonista można liczyć na 4500 . Czy to prawda?

Przeczytałem że pensje niskie i żadnego socjala. Nic się nie poprawiło od ostatnich wpisów? Przecież wszystko tak drożeje to kasa powinna być większa. Ktoś próbował zagadać na ten temat, bo sam nie wiem czy aplikować jak miałbym mało zarobić.
Czy jest możliwość pracy w SymPhar na część etatu?
Odradzam każdemu pracy w tej firmie.. Zarządzanie leży, komunikacja leży, znajomość produktów wśród lekarzy leży.. Plan pracy zmienia się średnio co tydzień lub dwa, w firmie panuje nerwowa atmosfera ze względu na spadki sprzedaży. Przedstawiciele medyczni są zmuszeni do pracy również jako przedstawiciele farmaceutyczni, nacisk na generowanie zamówień aptecznych i krytyka w przypadku ich braku. Moje doświadczenie: przedłużona umowa do końca roku 2020, podpisana pierwszego sierpnia- rm dzwoni po 3 tygodniach, że dziękuje z początkiem września :)
Czy w SymPhar występują paczki/bony świąteczne?
Może są chętni do aplikowania do SymPhar? Firma kładzie szczególny nacisk no to, aby wartości takie jak: uczciwość, otwartość, szacunek oraz przyjazna i nieformalna atmosfera połączona z pełnym profesjonalizmem, były regułą stosowaną na co dzień. Uważamy, że przestrzeganie najwyższych standardów etycznych i jakościowych przynosi korzyść naszym pacjentom, klientom, partnerom i pracownikom. Więcej informacji możecie znaleźć na ich oficjalnej stronie, do której Was odsyłam: https://www.symphar.com/kariera/ Tam też macie dostępne aktualne ofert pracy proponowane przez tego pracodawcę. Kto z Was widzi się w takim własnie miejscu? Dajcie znać w komentarzach, co myślicie!
co z brednie, ta firma od lat jest na równi pochyłej brak pomysłu na rozwój z wyjątkiem rozrywkowego charakteru szefa ....kto lubi zapraszam
Skąd taka opinia na temat SymPhar? Możesz napisać coś więcej? Jako wieloletni pracownik na pewno posiadasz kilka ciekawych informacji na temat atmosfery w zespole, warunków płacowych, systemu premiowego. Czy wraz z rosnącym stażem pracy można było liczyć na podwyżki? Daj znać, jestem ciekaw co masz do powiedzenia na ten temat.
Firma nie przestrzega absolutnie żadnych norm, zasad i standardów. Nie traktuje swoich pracowników z szacunkiem i godnością. Pensje są nie adekwatne :/ a premie nieosiągalne praktycznie wcale.
Hejka zgłosił się do mnie headhunter z propozycją pracy w nowym jak twierdzi dziale pulmo wie ktoś ... coś z Was na ten temat jak sie pracuje w SyP jaką plus minus kase moge dotać i takie tam wszelkie uwagi mile widziane
tragedia woj.kujawsko-pomorskie rekrutacja na PM ,kompromitacja dla firmy :)
Trudno jest dowiedzieć się coś o pracy. Szkoda, że nikt nie zagląda na forum
Powiedzcie co się dzieje teraz w SymPhar? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o posadę?
CZy cos się zmnieniło na lepsze
Jesli chodzi o poziom Rks to jedna byla ,,kierowniczka" prowadzi teraz bloga - to dobre podsumowanie jej kompetencji i innych rksow i managerow z tej firmy.
Jacka juz dawno pogonili zgadnij za co ....jak pracowales to sie domyslisz . Marketing na zenujacym poziomie(kalendarzyki w gino buaha ). Zero oryginalnosci ktora kiedys slynal Symphar .
Czy Jacek jeszcze dyryguje całym tym cyrkiem?
Obecnie SymPhar prowadzi rekrutacje na stanowisko Przedstawiciel Medyczny. Co jako obecni pracownicy firmy możecie powiedzieć o pracy na tym stanowisku? Czego mogą spodziewać się kandydaci? Czym SymPhar wyróżnia się na tle innych pracodawców? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które trafiły na ten wątek szukając opinii na temat firmy.
W sumie taki dyspozytor w transporcie krajowym może liczyć na na prawdę wysokie zarobki, zwłaszcza, że i premie się trafiają do podstawy zarobków, więc nie jest tak źle.
15.000 PLN rocznek premii :)
Jak się pracuje w SymPhar?
Zobacz opinie na temat firmy SymPhar tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jak wygląda rekrutacja do firmy SymPhar?
Kandydaci do pracy w SymPhar napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.