brak logo

Fabryka mebli "AJ"

Słupsk

Opinie o Fabryka mebli "AJ"

Sam 2016-09-04 23:39
Hahaha 'Pani W' xD w końcu ktos i o niej się wypowiedział :D a tak to chyba każdy boi się tej Hetery bo do tej pory jakaś cisza o niej. A co stało sie z opisywana tutaj wcześniej Anita ?
2
Lolo 2016-09-06 20:10
Cichy ale otworzyles oczy.zwolniles Malgoske a przyjmujesz Huberta do pracy?tej firmie to już nawet Hubert nie pomoże.
2
Ron 2016-09-07 00:47
Jusz chyba nie wiecie kogo zwolnić zeby było lepiej... Śmiech na sali, KTO NASTĘPNY ?? Zaraz zaraz jusz nie ma kogo zwalniać. Tu jusz nic nie pomoże z waszymi rzondami. , Anders powinien przysłać cały zespół góry ze Szwecji bo jesteście wszyscy siebie warci. Zaorać obecna władze i dac wszystkich nowych, z tego pieca chleba juz nie bedzie. Wszystko zaczelo sypać sie rok temu, nagle zwolnili Jacka i tak poszło, odszedł Paweł zatrudnili Nieogara na lakiernie w sumie teraz to nikt nie ogarnia łoncznie z dyrektorem... Nikt nie ogarnia tej kuwety. ZAORAĆ TEN [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I WPUŚCIĆ NOWE DZI**I.
6
brawo 2016-09-09 19:15
brawo,brawo.co za firma.może ukraina pomoże jarkowi ?masakra jakaś.pewnie Anders dobiera mu się do dupy,i niewie jak tu się obronic.dlatego tak czesto zmienia kadre i zwala wine na nich.jarku może ciebie trzeba zmienić ? bo nie dajesz już rady.szef produkcji andrzej otworzył oczy i ucieka z tej firmy.żenada jakaś
2
Jan 2016-09-10 20:34
PATOLOGIA
4
Br 2016-09-11 22:07
Kurde, zaczynam sie martwić. Coraz mniej ludzi do zwolnienia teraz czas na nas :) trzeba uważać :P
5
żubr 2016-09-16 12:05
chłopaki dawać,dawać,bo wysyłka czeka,a tu za oknem weekend.jaki weekend?jutro do pracy.zapomnijcie o weekendzie,trzeba ratować a.j.bo dziura się powiększa
4
Dżony Brawo 2016-09-17 00:36
Dziura ? Chyba kanion :D w AJ jest taka dziura że jak Putin chciał tarcze wysadzić to spojrzał na mapę, na mapie zobaczył AJ'ot i rzekł "wy to już jesteście w Takiej Du**e że głębiej się nie da... "I sobie darował.

Witaj w AJocie gdzie życie miło płynie, kadry mają luz a produkcja stresem żyje, czasem dostaniesz opier**l bo tak tu jest w naturze, że dyrektor z biura robi gów*oburzę. Lecz jak nie robić akcji jak grunt już kruchy i co będzie wtedy jak Anders zrobi ruchy ? Trzeba tuszować sprawy i problemy dzienne, coby problemy nie ujrzały światło dzienne. Na montażu jest wesoło i sielanka teraz, bo wcześniej Arek dał opier**l nieraz, teraz turaj rządzi już tylko dyrektor i ma minę nietęgą niczym młody rektor. Na produkcj jak to zawsze, każdy pali głupa, i tylko się czeka aż sparzy się d*pa. ta sparzoną dupa u dyrektora często nic dziwnego gdy widzi że zaległości gęsto. zaraz przyjdzie czas ze Głośny rękawy zakasa i zobaczy jaka za to marna KASA ! Morał bajki krotki i wszystkim znany, haruj w AJocie mocno a zostaniesz WYRUCH*NY.
11
misiek 2016-09-17 08:13
I wszystko w temacie
1
Rafa 2016-09-18 17:18
Pracowałem, nie polecam. Marne zarobki kierownicy ciagle wymuszają presję, zeby zarobić 2000to trzeba zrobic milion nadgodzin a i trzeba przy tym pilnować bo kadrowa czesto "przeoczy" conieco ma ósemkach. Ciągły pośpiech o harmider, nie było spokojnego dnia tylko ciagle latali Że cos trzeba szybko zrobic bo wyjeżdża. Jedyny plus to ze wyplata zawsze na czas (choć jakcwspominalem marna) próbują cos nadrobić socjalami ale ogólnie to słabo. Nawet W Morpolu większy spokój i o wiele przyjemniejsza atmosfera.
4
Jacek 2016-09-19 23:59
Tez pracowałem i nie polecam. Głownie przez atmosferę. Wypłata była zawsze na czas ale atmosfera padaka
4
Spec 2016-10-01 00:32
Bo dają pod stołem resztę
Sacha 2016-10-01 22:55
Spec 2016-10-01 00:32:58
pod stołem to byli ci co dostali ta podwyzke haha
2
0rh+ 2016-10-04 14:28
Widzę że jak ktoś opiszę firmę aj zbyt prawdziwie to opinia znika najdalej po dwóch dniach. I wcale nie chodzi tu o wulgarne słowa
7
Zenek 2016-10-04 20:41
bo prawda w oczy kole i kogos boli ze ludzie opisuja jak jest a komus jest to nie na reke
6
ajajaj 2016-10-11 21:04
wariatkowo
5
ajajaj 2016-10-14 07:40
Idź popracuj to zrozumiesz
3
Rafik 2016-10-17 23:12
Chcecie wiedziec o firmie ? Poczytajcie komentarze i nie chcijcie przekonać sie na własnej skórze.
4
Ak 2016-10-20 19:09
Nie chcesz mieć czasu dla rodziny, chcesz pracować w weekendy,lubisz jak mimo twojego doświadczenia zawodowego szef małolat ma zawsze rację. Lubisz zmiany planu z dnia na dzień z godziny na godzinę. Przyjdź do AJ czekamy
8
ja 2016-10-26 10:58
Co to za firma ?
2
Ron 2016-11-06 11:43
Praca w tej "poważnej" i "profesjonalnej" firmie to nic innego jak wykorzystywanie człowieka...
10
Sick 2016-11-09 07:59
Harówa straszna a wypłata 1650 zł dziękuje pozdrawiam
4
RYSIO 2016-11-14 14:26
Pracowałem, wieczny chaos, poganianie i rozsypka planu działania, owszem pieniądze na czas, czasami przycięte w kadrach, ale to standard, że co miesiąc trzeba było być u kadrowej i tłumaczyć, że brakuje za nadgodziny. Szkoda pracowników z wieloletnim stażem, ktorzy zarabiają mniej będąc operatorami kilku konkrentnych maszyn od kolegów, którzy stoją przy nich lub obsługują jedną jeszcze słabo, CHORE ale prawdziwe. Małgosia to najlepsza maskotka AJ-tu dlatego jedzcie więcej drodzy koledzy z produkcji, szkoda słów. Nie brakuje tam również gamoniów na produkcji, ale wszędzię znajdą się ofiary, które ciągle narzekają i opowiadają, ze juz niedlugo sie zwalniają, a tyrają do tej pory za 13,20, a podwyżki dali tym którzy ich rządali, jesli cos sobą reprezentujesz i znasz swoją wartość to idż i się nie bój, najlepiej odrazu do Pani Anety tam jest CENTRUM DOWODZENIA xD
5
Lark 2016-11-17 11:29
Zapraszamy do zmiany pracodawcy!
Fabryka Domów Mobilnych i Szkieletowych "Lark Leisure Homes" z siedzibą w Darłowie, pilnie zatrudni:
- szefa zakładu produkcji,
- kierowników działu produkcji mebli,
- kierowników działu produkcji i montażu domów mobilnych,
- brygadzistów do w/w działów

Oferujemy:
- stabilną pracę na podstawie umowy w nowoczesnej i dynamicznej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- kadrze kierowniczej, która nie mieszka w Darłowie zapewniamy mieszkanie.

Strona internetowa: www.larkfactory.com

Kontakt: praca@larkfactory.com tel. 693 470 999
3
Lark 2016-11-17 11:42
Zapraszamy do zmiany pracodawcy!
Fabryka Domów Mobilnych i Szkieletowych "Lark Leisure Homes" z siedzibą w Darłowie, pilnie zatrudni:
- szefa zakładu produkcji,
- kierowników działu produkcji mebli,
- kierowników działu produkcji i montażu domów mobilnych,
- brygadzistów do w/w działów

Oferujemy:
- stabilną pracę na podstawie umowy w nowoczesnej i dynamicznej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- kadrze kierowniczej, która nie mieszka w Darłowie zapewniamy mieszkanie.

Strona internetowa: www.larkfactory.com

Kontakt: praca@larkfactory.com tel. 693 470 999
4
Zet 2016-11-30 05:54
Aj Firma jakich wiele w regionie - zagraniczny kapitał, a polscy poganiacze którzy żeby się podlizać lub zarobić pare groszy więcej gnębią i gonią rodaka do upadłego. Nic szacunku i ani odrobiny przyzwoitości. Niestety ludzie ludziom zgotowali ten los, albo Polak Polakowi. To jest ich 5 minut a drugiej takiej roboty nie znajdą więc będą nas gnębić do upadłego. I nawet jak będziesz się starał i dawał z siebie więcej niż możesz kosztem rodziny i zdrowia to i tak jesteś winny niewykonania planu.
10
ja 2016-12-07 17:39
Pracowałem nie polecam. Cały czas udoskonalają sposoby dokręcenia śruby pracownikowi. To prawda że jakbyś się nie starał zawsze jest mało.Kadra to raczej dozorcy,a nie fachowcy którzy mają pojęcie o produkcji, no z małymi wyjątkami pozdrawiam G.L. Gratuluję pomysłu z kamerami, może jeszcze drut kolczasty i pieski. A może by się tak wziąć za ewidencję czasu pracy, firma od dłuższego czasu jest przygotowana do ewidencji elektronicznej, są przecież karty chipowe. No ale po co przecież godziny i nadgodziny wpisuje się na karty pracy najlepiej ołówkiem ,a na koniec miesiąca gumka myszka i po nadgodzinach, a przy rejestracji elektronicznej było by ciężko zadziałać.
Pozdrawiam załogę , życzę wesołych świąt , więcej wolnych weekendów i żeby wam w grudniu nie zabrali premii aby mieli z czego dać parę groszy na święta
8
ktosiek :) 2016-12-11 17:34
a jak bhp ? co sie dzieje ?
3
Df 2017-01-19 07:57
Oni udają że płacą ja udaję że pracuję i jakoś się to kręci
9
CZY 2017-01-23 18:28
czy naprawdę tak tam tragicznie????
5
Pr 2017-01-25 22:24
Uciekam z tego chorego zakładu jak najdalej. Tragedia, ratuj się kto moze !
8
operator 2017-02-04 11:46
W necie znów ogłoszenie że AJ poszukuje 4 operatorów CNC (jak co dwa trzy miesiące).
Widać padają wam jak muchy albo pewnie awansują
"Szanowna" firmo jeszcze długo będziecie szukać proponując tak atrakcyjne stawki - atrakcyjne są ale dla pracodawcy. 2400 PLN to potrafi wyciągnąć operator miotły w solidnej firmie. To nawet jak na okolice Słupska cieniutko tym bardziej że od 2017 roku 13 zyla dostaje każdy nawet pan Janek na portierni.
10
Mr kabat 2017-02-07 09:43
Wiolka to nie długo łysego z beemki na jakies kierownicze stanowisko wciągnie.
8
R 2017-02-09 13:34
Hahahahaha
3
Szczesciarz 2017-02-16 09:45
Serdecznie nie polecam tego zakładu, chyba że chcesz zasuwac pon-so, robić 4 brygadowki czy też 12 stki. Robiłem na wszystkich tak zwanych kluczowych maszynach a wypłata nie przekraczała 1700 zł. System podwyżek działa tylko w teorii w praktyce trzeba lazic i walczyć o parę groszy podwyżki... Szkolenia? Będziesz umiał tyle ile się dowiesz od innych. Maszyny padają jedna za drugą bo nikt nie wie jak je konserwowac, do tego 10 minut na sprzątanie z tego syfu... Brawo wy. Życzę wszystkim pracownikom znalezienia normalnego miejsca pracy.
11
Gość 2017-03-05 15:16
Witam. Czy AJ potrzebuje obecnie magazynierów? Jeżeli tak, to chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca magazyniera w tej firmię. Jaka płaca, na ile zmian się pracuje, jakie warunki trzeba spełnić, jakie obowiązki ma taki magazynier i czy jest w miarę dobra atmosfera i ogarnięci ludzie?
1
Robik 2017-03-08 06:54
Nie pchaj się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
8
Robik 2017-03-09 10:01
Słowo usunięte przez administratora oznaczało teren podmokły,grząski.
Rzeczywiście niecenzuralne motyla noga
8
Japa 2017-03-10 20:07
Nie polecam nikomu prace w tym zakładzie gdzie zapierdzielasz cały miesiąc aby zarobić jakieś dobre pieniądze a w dzień wypłaty się dowiadujesz ze ci premie zabrali ch*j wie za co firma PORAŻKA
8
Tron 2017-03-10 23:42
Człowiek zapi**dala cały miesiac a z góry tylko darcie mordy ze cos nie wyjeżdża, wszystko to wina produkcji, problem jest w tym ze Ci inteligenci co nami zarządzają nie maja o tym pojęcia. Moze i Jarek ma łeb na karku ale reszta "umysłowych" zamiast mózgu ma "gow*o" Krzysiu nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Bezkręgowiec moze i w Rd dawał rade ale to na tyle. Śmiech na sali. Montaż leży i kwiczy, produkcja leży i kwiczy, magazyn leży i kwiczy ale żyje swoim życiem bo jest zdała od tego gow*a.
8
Sergiej 2017-03-13 13:10
Ulubione zajęcie dyrektora Jarka wyzywanie ludzi i zabieranie premi !!!
7
barbapapa 2017-03-13 16:59
Jarek mam nadzieję że na starość nie będzie miał ci kto podać szklanki wody.
Chyba tylko małgosia ci loda przyniesie
5
Lolokolo 2017-03-14 11:01
Hmmm… ciekawe.
Na prawie 50siąt wpisów tutaj, winny jest albo Jarek albo kadra zarządzajaca.
Żaden z Was, partacze, nie widzi spieprzonych partii materiału wychodzących z Waszych rąk, notorycznie źle wierconych nóg do smiesznego ‘Freda' , tendencyjcyh listew konstrukcyjnych kontenerków, które co rusz są źle przefrezowane lub zwiercone... nie ten odcień bejcy? W sumie przecież ‘prawie’ nie widac!!! Pomylone etykietki na paczkach??? To sie ‘przeklei’....
A przecież do tego nie potrzeba wiedzy stolarskiej!! Tylko zdrowego rozsądku i uwagi... nawet to potraficie SPIER...Ć !!!
Plujecie na Małgosie, biedny ma ludzi jakich ma. Jak widac po wynikach każdego wydziału – są to sami ‘mistrzowie swiata’, ktorych to na siłę Malgosia lub Krzysio trzyma w AJ.
Frustracja Jarka jest tylko wynikiem WASZYCH wspaniałych osiągnięć, dobrych pomysłów i ‘bezgranicznie rzetelnej’ pracy.
Gratuluje pokory i obietktywizmu.
Hhh 2017-03-14 12:27
He he Jarek aleś się rozpisał ☺
6
flinston 2017-03-14 16:52
No niestety pierwsza zasada dowodzenia czy zarządzania zawsze jest twoja wina panie dowódco czy zarządco a ludzie pracują tak jak ich ustawisz i przypilnujesz, a jak się nie znasz na tej robocie nie potrafisz pokazać, pokierować i przypilnować to nic tu po tobie. Dobry szef wymaga najpierw od siebie potem od innych, mądry uczy się całe życie a g..pi zawsze wszystko wie i umie.
5
cv 2017-03-14 16:58
e to chyba nie jarek to małgosia :)
4
lolokolo 2017-03-14 20:48
ja piszę, aby każdy popatrzył na samego siebie - a Pan dalej... Jarek winien. "...Jest tylko MOJA racja..." I dziwić się, że facet telefonami rzuca...
Harry Potter 2017-03-15 23:49
Serdecznie pozdrawiam Pana Betona
Mr. Beton 2017-03-16 00:44
Serdecznie dziękuję za pozdrowienia kolego. Pozdrowienia idę również od mojej osoby dla jedynego miłego kolegi :)
błe 2017-03-17 18:29
ale wazelina
2
Zostaw swoją opinię o Fabryka mebli "AJ" - Słupsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka mebli "AJ"