brak logo

Fabryka mebli "AJ"

Słupsk

Opinie o Fabryka mebli "AJ"

Pracownik 2016-06-09 21:16:58
1300
1
maks 2016-06-10 08:57:04
to jakas porazka u nas w m-pol mamy na początek 2400
stefan 2016-06-13 08:25:51
porażką jest że ludzie pracujący przez 5 - 8 lat mają mniejszą stawkę od ludzi którzy pracują krócej ale taką mamy tutaj kadrę panującą niestety co to podwyżkę dali tylko wybranym a resztę olali
2
Pracownik 2016-06-13 10:29:25
Mało tego osoby wykonujące tą samą pracę mają różne stawki wszystko zależy od tego czy pan kierownik A.Cię lubi
3
Pracuś 2016-06-13 13:00:53
Wszystko zależy od kadry,która pozostawia tu wiele do życzenia.Władzę sprawują ludzie którzy nie mają o tym bladego pojęcia.Ubiorą koszule i paradują,tylko nie wiem czy jako modele,czy jako kierownicy.ładu i składu tam brakuje.zarobki bardzo marne
5
Henio 2016-06-14 16:58:16
Masz racje za duzo tu celebrytów nie mających pojęcia o meblarstwie i zarządzaniu produkcją
4
celebryta 2016-06-17 21:18:38
niewolnik dobrze napisałes.ale tak to jest z młoda kadra.dla małgosi liczy sie kariera,jest młody i głupi.niema rodziny,chce się pokazać staremu.zobaczymy czy za 5-10 lat będzie tak się poświęcał dla firmy ,jak będzie miał zonę i 2 dzięci,oczywiście jak wytrzyma psychicznie,bo tam kadra zmienia się często bo nieogarniaja tematu,a ty maestro jak jesteś taki dobry to zapraszamy do a.j pokazesz co potrafisz
5
rocki 2016-06-20 22:32:15

AJ byłem widziałem :)- czerwone ubranka jak w więzieniu o zaostrzonym rygorze i przestraszeni ludzie którzy boją się odezwać i powalczyć o swoje.
A jak ktoś próbuje się odezwać to papa za bramę
7
Olo 2016-07-04 09:59:53
Odchodzą najlepsi - bo mają dosyć cyrku albo są zwalniani bo walczą o swoje.
Jarek jak długo jeszcze, kiedy zareagujesz?Przecierz jeszcze trochę i nie będzie miał kto tego ciągnąć. Weź się za tą młodą nieporadną kadrę
16
Li 2016-07-13 10:57:34
Młoda kadra pokazała jak przez rok z zakładu pracy zrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
8
Heniu 2016-07-14 09:51:11
Aj kiedyś chodziły słuchy że ma być tam coraz lepiej ale jak na razie lecimy w dół, ludzie odchodzą, brak organizacji pracy, ludzie pracujący dłuższy okres mają mniejszą stawkę od pracujących krócej, podwyżki dostali tylko wybrani resztę olali MASAKRA
9
młody 2016-07-15 20:35:28
witam.totalna porażka.ludzie odchodza z tej firmy bo zarobili po 1500 na reke,i to starzy pracownicy.co ja tam robie???.karza nam robić po 12 godz zeby wypłaty były wyższe.porobie jeszcze miesiąc i jak niebędzie poprawy to trzeba z tamtąd uciekać.jeszcze troche a przyjdzie kadrze tam pracować.podwyzki daja ale po 20-50groszy,tragedia jakaś.niedziwie się starzym pracownikom ze poskładali wypowiedzenia,bo niemaja z czego utrzymać rodzin,ale jarek niewidzi problemu,młodych nabiorą po urlopie
6
kkthxbb 2016-07-22 03:58:23
patologia ze hej . cyrk ze zmianami, robienie nadgodzin przez glupote kierownikow i innych gamoni co mieszja w produkcji, godzin trzeba samemu pilnowac bo cuda potrafia sie dziac (byc w pracy i dostac nieobecnosc bo gamonie nie potrafia liczyc do 5), kase samemu trzeba liczyc bo kadrowa tez potrafi przyciac, gwiazdorzenie małgoski ktory nic nie potrafi poza sapaniem i wnerwianiem, kasa smieszna w porownaniu do sapierdolu a premie zabierana calemu zakladowi bo cymbaly z kierownictwa nie panuja nad produkcja, a o dostaniu urlopu to mozna zapomniec bo wiecznie sa w plecy i trzeba "nadrobic"
9
długi 2016-07-24 21:45:28
Cichy otwórz w końcu oczy.daj ludziom zarobić!dziwisz się ze pracownicy odchodzą,jak robią prawie za najniższą krajową,bo ciągle zabieracie premie.ludzie odejda.pamiętaj o tym,a rąk do pracy coraz mniej.a weż się wkońcu za swoją kadre i kierowniczków którzy niemaja pojęcia o produkcji,a nie tylko cięcia i cięcia
6
Zenek 2016-07-28 07:21:16
Jarek zniszczyłeś całkiem fajną firmę. Jeszcze rok temu dało się tu pracować, choć zarobki d..y nie urywały to choć atmosfera do pracy była jako taka. Do porażki przyczyniła się międzyinnymi kadra wyrwana rok temu z jakiejś łapanki lub z programu mam talent. I nic nie pomorze twoje kopanie drzwi lub palet z elementami. Na szacunek trzeba zasłużyć nikomu on się nie należy i strachem go nie wywalczysz. Obudź się chłopie mamy XXI wiek a firma się cofa do średniowiecznych metod.
14
abc 2016-08-08 17:17:54
Widzę ,że macie tu taką samą elitę nieudaczników jak w ABWoodzie w Sławnie Kret i Ociepa,o prezesie nie wspomnę.Gdzie tacy się lęgną
2
0rh+ 2016-08-12 07:52:05
ycarP zóbO ! AGAWU
3
Janusz. 2016-08-16 23:50:24
W firmie pomalutku wyłania się nowy dyrektor :) tfu, Dyrektorka :) chyba każdy wie o kogo chodzi :)
6
Hej 2016-08-17 14:54:29
KTO?!
Janusz. 2016-08-19 00:01:34
Pani W. Co to wszystko wie najlepiej.
Jakoś ostatnio jej dział się szybko rozrósł, a po co ta nowa Pani kierownik ? wszystko na patencie, nowa zaraz zostanie kierownikiem a ona polezie gdzieś wyżej. do niedawna miała jeszcze młodego, który latał wszystko załatwiać a teraz go nie widać, może miał już dosyć trzaskania kilometrów.

Na produkcji też dzieją się niestworzone rzeczy, Małgosia może prace nam lepiej zorganizujesz ? miało być lepiej a jest jak było a nawet gorzej z nowymi ludźmi.
7
Michal 2016-08-23 14:56:06
do idioty lub kretynów z nocnej zmiany kradnących napoje z automatu z kawą aby ci ręka uschła złodzieju ładnie cię rodzice wychowali baranie jeden z drugim to do ciebie panie O. rób tak dalej a ktoś cię w końcu sprzeda i polecisz z roboty
2
Cn 2016-08-26 11:23:58
Małgosia kup sobie jakąś książkę o technologii meblarstwa i przy okazji coś o zarządzaniu bo czasem aż przykro cię słuchać, normalnie żenada
4
Niewolnik 2016-08-31 19:53:46
Marna płaca, beznadziejne warunki pracy i tylko krzyczą mało mało. Pracowałem, nie polecam. Omijać szerokim łukiem
7
Ż 2016-09-02 18:37:18
Tu jest coraz weselej, po co jezdzic na kabarety do Charlotty? Nieh AJ sprzedaje bilety na jeden dzien na produkcji, to jest dopiero KABARET, jak ktoś lubi dobre kino to jak kto woli, dramat jakiś się znajdzie (Boże Boże DS się wali trzeba reagować, trzeba naprawiać ! Damian działaj ! ) albo Sci-fi ( jutro trzeba zdać DS -Arek składaj !!). Komedia jest tu dniem powszednim (jak sprawdzi się stan konta)
"Żyje nam się lepiej, oznajmił Dyrektor"
"To fajnie masz- pomyślała produkcja"
12
Sam 2016-09-04 23:39:27
Hahaha 'Pani W' xD w końcu ktos i o niej się wypowiedział :D a tak to chyba każdy boi się tej Hetery bo do tej pory jakaś cisza o niej. A co stało sie z opisywana tutaj wcześniej Anita ?
2
Lolo 2016-09-06 20:10:19
Cichy ale otworzyles oczy.zwolniles Malgoske a przyjmujesz Huberta do pracy?tej firmie to już nawet Hubert nie pomoże.
2
Ron 2016-09-07 00:47:30
Jusz chyba nie wiecie kogo zwolnić zeby było lepiej... Śmiech na sali, KTO NASTĘPNY ?? Zaraz zaraz jusz nie ma kogo zwalniać. Tu jusz nic nie pomoże z waszymi rzondami. , Anders powinien przysłać cały zespół góry ze Szwecji bo jesteście wszyscy siebie warci. Zaorać obecna władze i dac wszystkich nowych, z tego pieca chleba juz nie bedzie. Wszystko zaczelo sypać sie rok temu, nagle zwolnili Jacka i tak poszło, odszedł Paweł zatrudnili Nieogara na lakiernie w sumie teraz to nikt nie ogarnia łoncznie z dyrektorem... Nikt nie ogarnia tej kuwety. ZAORAĆ TEN [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I WPUŚCIĆ NOWE DZI**I.
6
brawo 2016-09-09 19:15:41
brawo,brawo.co za firma.może ukraina pomoże jarkowi ?masakra jakaś.pewnie Anders dobiera mu się do dupy,i niewie jak tu się obronic.dlatego tak czesto zmienia kadre i zwala wine na nich.jarku może ciebie trzeba zmienić ? bo nie dajesz już rady.szef produkcji andrzej otworzył oczy i ucieka z tej firmy.żenada jakaś
2
Jan 2016-09-10 20:34:56
PATOLOGIA
4
Br 2016-09-11 22:07:21
Kurde, zaczynam sie martwić. Coraz mniej ludzi do zwolnienia teraz czas na nas :) trzeba uważać :P
3
żubr 2016-09-16 12:05:08
chłopaki dawać,dawać,bo wysyłka czeka,a tu za oknem weekend.jaki weekend?jutro do pracy.zapomnijcie o weekendzie,trzeba ratować a.j.bo dziura się powiększa
2
Dżony Brawo 2016-09-17 00:36:53
Dziura ? Chyba kanion :D w AJ jest taka dziura że jak Putin chciał tarcze wysadzić to spojrzał na mapę, na mapie zobaczył AJ'ot i rzekł "wy to już jesteście w Takiej Du**e że głębiej się nie da... "I sobie darował.

Witaj w AJocie gdzie życie miło płynie, kadry mają luz a produkcja stresem żyje, czasem dostaniesz opier**l bo tak tu jest w naturze, że dyrektor z biura robi gów*oburzę. Lecz jak nie robić akcji jak grunt już kruchy i co będzie wtedy jak Anders zrobi ruchy ? Trzeba tuszować sprawy i problemy dzienne, coby problemy nie ujrzały światło dzienne. Na montażu jest wesoło i sielanka teraz, bo wcześniej Arek dał opier**l nieraz, teraz turaj rządzi już tylko dyrektor i ma minę nietęgą niczym młody rektor. Na produkcj jak to zawsze, każdy pali głupa, i tylko się czeka aż sparzy się d*pa. ta sparzoną dupa u dyrektora często nic dziwnego gdy widzi że zaległości gęsto. zaraz przyjdzie czas ze Głośny rękawy zakasa i zobaczy jaka za to marna KASA ! Morał bajki krotki i wszystkim znany, haruj w AJocie mocno a zostaniesz WYRUCH*NY.
10
misiek 2016-09-17 08:13:03
I wszystko w temacie
1
Rafa 2016-09-18 17:18:18
Pracowałem, nie polecam. Marne zarobki kierownicy ciagle wymuszają presję, zeby zarobić 2000to trzeba zrobic milion nadgodzin a i trzeba przy tym pilnować bo kadrowa czesto "przeoczy" conieco ma ósemkach. Ciągły pośpiech o harmider, nie było spokojnego dnia tylko ciagle latali Że cos trzeba szybko zrobic bo wyjeżdża. Jedyny plus to ze wyplata zawsze na czas (choć jakcwspominalem marna) próbują cos nadrobić socjalami ale ogólnie to słabo. Nawet W Morpolu większy spokój i o wiele przyjemniejsza atmosfera.
4
Jacek 2016-09-19 23:59:27
Tez pracowałem i nie polecam. Głownie przez atmosferę. Wypłata była zawsze na czas ale atmosfera padaka
3
Spec 2016-10-01 00:32:58
Bo dają pod stołem resztę
Sacha 2016-10-01 22:55:36
Spec 2016-10-01 00:32:58
pod stołem to byli ci co dostali ta podwyzke haha
2
0rh+ 2016-10-04 14:28:17
Widzę że jak ktoś opiszę firmę aj zbyt prawdziwie to opinia znika najdalej po dwóch dniach. I wcale nie chodzi tu o wulgarne słowa
7
Zenek 2016-10-04 20:41:43
bo prawda w oczy kole i kogos boli ze ludzie opisuja jak jest a komus jest to nie na reke
6
ajajaj 2016-10-11 21:04:14
wariatkowo
4
ajajaj 2016-10-14 07:40:37
Idź popracuj to zrozumiesz
2
Rafik 2016-10-17 23:12:44
Chcecie wiedziec o firmie ? Poczytajcie komentarze i nie chcijcie przekonać sie na własnej skórze.
4
Ak 2016-10-20 19:09:35
Nie chcesz mieć czasu dla rodziny, chcesz pracować w weekendy,lubisz jak mimo twojego doświadczenia zawodowego szef małolat ma zawsze rację. Lubisz zmiany planu z dnia na dzień z godziny na godzinę. Przyjdź do AJ czekamy
8
ja 2016-10-26 10:58:57
Co to za firma ?
2
Ron 2016-11-06 11:43:15
Praca w tej "poważnej" i "profesjonalnej" firmie to nic innego jak wykorzystywanie człowieka...
10
Sick 2016-11-09 07:59:16
Harówa straszna a wypłata 1650 zł dziękuje pozdrawiam
3
RYSIO 2016-11-14 14:26:19
Pracowałem, wieczny chaos, poganianie i rozsypka planu działania, owszem pieniądze na czas, czasami przycięte w kadrach, ale to standard, że co miesiąc trzeba było być u kadrowej i tłumaczyć, że brakuje za nadgodziny. Szkoda pracowników z wieloletnim stażem, ktorzy zarabiają mniej będąc operatorami kilku konkrentnych maszyn od kolegów, którzy stoją przy nich lub obsługują jedną jeszcze słabo, CHORE ale prawdziwe. Małgosia to najlepsza maskotka AJ-tu dlatego jedzcie więcej drodzy koledzy z produkcji, szkoda słów. Nie brakuje tam również gamoniów na produkcji, ale wszędzię znajdą się ofiary, które ciągle narzekają i opowiadają, ze juz niedlugo sie zwalniają, a tyrają do tej pory za 13,20, a podwyżki dali tym którzy ich rządali, jesli cos sobą reprezentujesz i znasz swoją wartość to idż i się nie bój, najlepiej odrazu do Pani Anety tam jest CENTRUM DOWODZENIA xD
4
Lark 2016-11-17 11:29:13
Zapraszamy do zmiany pracodawcy!
Fabryka Domów Mobilnych i Szkieletowych "Lark Leisure Homes" z siedzibą w Darłowie, pilnie zatrudni:
- szefa zakładu produkcji,
- kierowników działu produkcji mebli,
- kierowników działu produkcji i montażu domów mobilnych,
- brygadzistów do w/w działów

Oferujemy:
- stabilną pracę na podstawie umowy w nowoczesnej i dynamicznej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- kadrze kierowniczej, która nie mieszka w Darłowie zapewniamy mieszkanie.

Strona internetowa: www.larkfactory.com

Kontakt: praca@larkfactory.com tel. 693 470 999
2
Lark 2016-11-17 11:42:09
Zapraszamy do zmiany pracodawcy!
Fabryka Domów Mobilnych i Szkieletowych "Lark Leisure Homes" z siedzibą w Darłowie, pilnie zatrudni:
- szefa zakładu produkcji,
- kierowników działu produkcji mebli,
- kierowników działu produkcji i montażu domów mobilnych,
- brygadzistów do w/w działów

Oferujemy:
- stabilną pracę na podstawie umowy w nowoczesnej i dynamicznej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- kadrze kierowniczej, która nie mieszka w Darłowie zapewniamy mieszkanie.

Strona internetowa: www.larkfactory.com

Kontakt: praca@larkfactory.com tel. 693 470 999
2
Zet 2016-11-30 05:54:23
Aj Firma jakich wiele w regionie - zagraniczny kapitał, a polscy poganiacze którzy żeby się podlizać lub zarobić pare groszy więcej gnębią i gonią rodaka do upadłego. Nic szacunku i ani odrobiny przyzwoitości. Niestety ludzie ludziom zgotowali ten los, albo Polak Polakowi. To jest ich 5 minut a drugiej takiej roboty nie znajdą więc będą nas gnębić do upadłego. I nawet jak będziesz się starał i dawał z siebie więcej niż możesz kosztem rodziny i zdrowia to i tak jesteś winny niewykonania planu.
6
Zostaw swoją opinię o Fabryka mebli "AJ" - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka mebli "AJ"