Profim Sp. z o.o.

Turek

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 306 ocen.

Profim Sp. z o.o.
3 306

Opinie o Profim Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.

Ja

Woda z dachu lecaca to żaden problem, jakby leżał papierek na ziemi to pewnie by zareagowali buhehe :-D KAIZEN to jest jakiś cyrk bo w niczym nie pomagają tylko zamieszanie wprowadzają pojawiajac się na hali:D A jeśli chodzi o brygadzistow to oni mają w pupie pozostałych robili, najważniejsze że oni dostaną swoje premie od kierasa. Prawde mowiac w ogóle nie mozna liczyc na przelozonych. A ludzie w końcu powinni przejrzeć na oczy i uświadomić sobie ze są traktowani jak najgorsi śmiecie ,których można na każdym kroku robić w balona!

Don
@Ja 18.07.2018 19:45

mistrz i brygadzista nie powinien miec premii jakość i terminowość ponieważ z jakością nie ma nic wspólnego a do terminowości to jego obowiązek to wynika z umowy o pracę jako ich obowiązek aby pilnować żeby plan zszedł na zmianie... A to prawda że nic nie robią... jakoś problem się zgłasza to niedługo będą do portiera odsyłać bo co ich to...

Nowy

Witam jestem zainteresowany pracą w profim jakie stanowisko mi polecacie ?

XXX
@Nowy 18.07.2018 17:44

Zastępca kierownika pesto.

Pwmt1

Na produkcji Pwmt1 woda leci z dachu coraz bardziej jak deszcz pada, maszyny całe mokre są na stoły monterskie też leci i zero zainteresowania kogokolwiek a kaizen codziennie chodzi i się nie zainteresuje mimo to że koło regału zbiorczego ze śrubami wczoraj była duża kałuża to omijali! I tu ma być dobrze ?! Pracownik obsługuje maszynę a z dachu mu leci na głowę !

Jozek

Podziękowania co do cen należą się również dla brygadzistow z pwwyl. Bo zamiast ostrzec pracowników czym to grozi to im ciągle było mało.. I to chore zamykanie zleceń do przodu teraz sami idźcie w akord i zapier........ A nie ciągle przeasiadujecie w biurach i cały Internet przeglądacie albo latacie za młodymi pracownicami...

Pracuś
@Jozek 18.07.2018 08:41

A kto wydaje polecenie brygadziscie żeby zamykać wcześniej zlecenie terminowość najważniejsza bo jest za to premia a że robota nie zrobiona kiedyś się zrobi

Ciekawy

Witam mam pytanie do pracowników ile zarabiacie i na jakim dziale jestescie ?

kobayashi

Pytam się gdzie jest Mistrz i Kierownik wydziału pianek wylewanych ??Chyba po to są na swoich stołkach aby wstawić się za ludźmi z swojego działu? W końcu po to ludzie robili więcej aby terminowość była i żeby mogli premie wziąć . A TERAZ co mają pracowników w 4 literach ? CHOROBOWE w takiej sytuacji to za mało ... zróbcie coś, co w końcu da im do myślenia ze pracownicy produkcyjni powinni być szanowni i doceniani, w przeciwnym razie będą walić was w balona przy każdej okazji.

belzebub
@Bolek 16.07.2018 05:10

Na lakierni robił to samo.telefon i ucieczka.widac nic się nie zmieniło

Maja

Zachęcam Was do merytorycznych wpisów, dotyczących pracodawcy, działań firmy. Nie powinny się tu pojawiać komentarze dotyczące konkretnych osób, tym bardziej takie, które je obrażają. Wielu z Was wypowiada się negatywnie, może powiecie, jakie zmiany by się przydały? Czy dostrzegacie też plusy, jak na przykład terminowe wypłaty czy duża ilość przerw?

Józek
@Maja 17.07.2018 17:43

weź Maja nie pier...l bo masz ciepłą posadke i tacy jak wy macie nas roboli głęboko w czterech literach. Co komu mówimy to zamiatacie wszystko pod dywan a ludzia na mieście mydlicie oczy że jest wszystko pięknie. Nie dziwcie się że nikt nie chce się tu przyjmować bo w tej firmie dobre czasy minęły równo z odejściem Pana Rychlika teraz schodzicie 100 metrów pod mul. Widać gołym okiem ile ludzi ubyło tylko z g8. bez pozdrowień dla ciebie

Uff jak gorąco

Panie kierowniku działu metalowego powtarzająca się już któryś raz z rzędu awaria klimatyzacji na stolowce g16. Ludzie jedząc śniadanie gotują się . Proszę coś z tym zrobić ...

Do zarządu profim

Moim zdaniem w okolicy przejścia dla pieszych przy g16 powinny znaleźć się progi zwalniające...

Songo

ci wszyscy mistrzowie nadala sie do wymiany ,brak jakiejkolwiek koncepcji na poprawe pracy,to samo na szwalni,kierownik ktory juz nie wie jak zmotywowac swoich pracowników,a mistrzowie juz nie wiedza co maja robić, jeden co godzine na papierosa a drugi ma rece w kieszeni 8 godzin.a cutter ktory był kupiony juz 3 miesiące temu nadal nie kroi.

Tomi
@Songo 16.07.2018 14:03

To jeszcze nie zatopil szwalni i jeszcze tam siedzi szczur

anonymous

Możecie podać konkretne przykłady: stanowisko; operacja gdzie podniesiono normy?

pracownik

Panie parada przyjdz Pan na pianki wylewane sam je..C vebdo za 2.61..... od poniedziałku idziemy na chorobowe... hajs musi się zgadzać u ciebie w kieszeni. bez pozdrowień

Garnek
@jegomość 13.07.2018 20:08

Tylko czekają ile da się wycisnąć

,.,.,.,.,.,.

Jarki to fajne chłopaki

anonymous
@,.,.,.,.,.,. 11.07.2018 16:43

albo (usunięte przez administratora) hehe

Syn

Weźcie się za tych co siedzą w oknach w g16 (chyba to zawieszki) co idę do pracy na 14 czy zawsze z 8 na 16 to zawsze siedzą w oknach grupka osób,. od innych wymagacie pracy to od nich też wymagacjcie

abc
@Wyksztalcony 09.07.2018 21:50

gdzie Ty masz technologa po zawodówce???

Riki

MAJA tu nie trzeba nic tłumaczyć wystarczy poczytać to co tu piszą pracownicy firmy...

Ja
@Riki 10.07.2018 04:27

Po tych wpisach można jedynie stwierdzić że tu sami idioci pracuja.

pracownik

Dobrze że się zwolniłem bo ta firma schodzi na psy.... może jeszcze rok dwa i zamkną jak kopalnie

Mentos

czy ktoś z was ma informację od kiedy Profim przestaje robić zlecenia dla ikea ?.

Bobi
@Mentos 09.07.2018 19:25

A ma przestać?

Maja

Przypominam Wam, że forum nie jest miejscem na prywatne dyskusje, lecz służy do wymiany opinii na temat pracodawców. Czy w rzetelny sposób możecie opisać obecną sytuację w firmie? @Riki, wspominasz, że coś zmieniło się na gorsze, możesz wytłumaczyć, co takiego się dzieje? Dlaczego według Ciebie ma być jeszcze gorzej? @123, Twoja opinia również jest negatywna, z jakiego powodu? Może znajdziesz też jakieś plusy?

Franek
@Maja 09.07.2018 13:00

Czytaj ze zrozumieniem

XXX

Czy ktoś wie co się dzieje z chłopakiem który miał wypadek na piankowni!?

Patyk
@Pracus 02.07.2018 18:43

Na innych wydziałach też nie zgłaszają

123

Cały zakład schodzi na psy aż szkoda gadać

Riki
@123 04.07.2018 22:28

To już widać odkąd innova capital nas kupiła... już jest po firmie. Jest tragicznie a będzie jeszcze gorzej

anonymous

Ciężko idą te 3 zmiany na robotach:(

Ktoś

Co by się nie działo to ciągle narzekanie u Was... bardzo dobrze że są trzy zmiany.

anonymous
@Ktoś 02.07.2018 09:32

Ja wolałem 4 zmiany

anonymous

No jutro na trzy zmiany hehe Ciekawe czy będzie robota

sraka
@anonymous 01.07.2018 20:37

No i po co te trzy zmiany komu:(

Do działu BHP

Proponuję zamontować progi zwalniające w szczególności w pobliżu bramy przy magazynie rmt2. Niektórzy kierowcy myślą że odcinek drogi jest torem wyścigowym. No i gdzie są wytyczone drogi dla kierowców ktorymi mogli by się poruszać? Obecnie jest pełna samowolka na terenie zakładu.

Hmm

Nie chcemy jagodzinskiego za brygadziste to jest ostatnia osoba jaka chcemy miec za brygadziste nic nie umie poco taki czlowiek robi smieszne projekty co nikt ich nie stosuje bo do niczego sie nie nadawaja. Porazka otworzcie oczy

Pracownik
@Hmm 28.06.2018 16:30

Zbierzcie się i idźcie do kierownika że nie chcecie jagody na brygadziste,a nie tu piszecie sobie..w kupie siła, może wtedy kierownik otworzy oczy na pewne sprawy i znacznie słuchać ludzi.

Maja

Drodzy użytkownicy, forum nie jest miejscem na przepychanki słowne i obrażanie innych osób. Myślę, że takie tematy powinny być załatwiane wewnątrz firmy. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Profim. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

ja
@Maja 28.06.2018 11:11

Oprócz pensji w wysokości od 10.50zl na godzinę możesz liczyć na paczkę dla dziecka na święta bożego narodzenia, bony w wysokości ok 200 zł, zniżka na karnety na pływalnię i siłownie oraz piknik rodzinny raz w roku. Od września ma być wprowadzona bezpłatna opieka medyczna.

Car

panie prezesie nieładnie w szkołach chwalić się że wprowadziles firmę do Europy bo zrobił to Prezes Rychlik, wiemy że nie ma Pan żadnych osiągnięć i chwyta się brzytwy ale nie w ten sposób.

Don
@Car 26.06.2018 22:09

No prawda ale skoro już się szczycą że jesteśmy firmą europejską to powinniśmy mieć zarobki europejskie a nie tylko prezes dyrektor i kierownik ma takie. Pracownicy to co do Europy z firmą nie weszli hihi...

Jozek

My zm c chcemy azeby nasz mistrz Mariusz pozostał naszym mistrzem nam vardzo dobrze sie z nim pracuje a to chyba jest najwazniejsze kierowniku wstaw sie u wladzy w tobie sila i moc

Don
@jjaa 28.06.2018 22:43

No czyli norma w tej firmie zawsze (usunięte przez administratora) był i to się nie zmieniło i nie zmieni... Moim zdaniem aby takie kłamstwo ograniczyć powinno być tak że mistrzowie powinni mieć inne zmiany nie na tych których byli

Obiektywny

Jak dla mnie to Pan Jagodzinski byl od samego poczatku porażką jako Brygadzista ktory nic nie ogarnia i zawsze odsylal do lidera . Ciagle skargi na zmiane i ludzi ze brak organizacji . Teraz bylo chociaz widac ze Dydek byl i potrafil zalatwic i rozmawiac z ludzmi a nie tylko spacerowc z kierownikiem po produkcji i na palarnie . Moze nowy Kierownik powinien zebrac opinie od brygadzistow zmianowych jak wygladala współpraca z Jagoda . Lepiej nie zostanie. przy tych projektach ktorych i tak nie widac aby wdrozyl .

John Wick

Do john wick poto jest ten portal by wyrazac swoje zdanie i opinie a kak ci to przeszkadza to mie zagladaj na ta STRONE

Zostaw opinię o Profim Sp. z o.o. - Turek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.