Profim Sp. z o.o.

Turek

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 281 ocen.

Profim Sp. z o.o.
3281

Opinie o Profim Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.

Merx

No i lipa z majowki

CHUJKRZYŚ

Nie będzie majówki dla pwmt?

Jajcarz
@CHUJKRZYŚ 25.04.2018 21:54

Nie będzie majowki będzie gnojowka

kobayashi

Standardowy tekst osób pracujących na godzinowce "nie pasuje Ci to się zwolnij " hehehe to świadczy o tym jakie to są g bury .... i nieroby. A ludzie bdb piszą:naparzaja jak głupi a zarabiają po 50zl. A "pasożyty" na godzinowce .. ujem baki zbijaja i maja w nosie co się dzieje z pozostałymi osobami. Ważne ze oni swoje zarobią a reszta może najniższe krajowe dostać . A i tak pełno ludzi się zwalnia i bdb ,niech w końcu przejrza na oczy !! ,pozdrawiam normalne osoby :-]

ja
@kobayashi 24.04.2018 21:03

13 zł na godzine wg ustawy obowiązuje dla osób zatrudnionych na umowę zlecenie. Pracownicy zatrudnieni na cały etat mogą mieć mniejsze wynagrodzenie.

Bronek

Panie Marku wstaw sie za na mi u władzy twoj dział pwmet o to prosi

Gucio

A co macie za problem postawic sie? Jak caly dzial powie ze nie przyjdzie w majowe to nic wam nie zrobia... Nie zwolnią całego działu...

Pwmat

Zrubcie cos bo zaraz nie bedzie mial kto pracowac chcemy byc traktowani jak wszyscy tym bardziej valy zakład stoi dajcie nam tez czas spedzic z rodzina a nie na pwmet jak i tak roboty nie ma prosimy

Smutny

Masz racje wojtek metalowy jest traktowany jak zlo konoeczne czarne murzyny od roboty zapominaja o nas poznoej fzieivie sie ze nie chca do nas przyjsc do pracy dosyc ze zapieprzamy e systemie to jak wszyscy oda na majoeke my do profim

Wojtek

To jest chory caly zaklad ma wolny majoey wekkend czemu tylko metalowy ma isc do pracy gdzie tu sprawiedliwosc nowe władze niech zrobia cos z tym wszyscy mogli odrobic czy urlopy a my do pracy

Gienek
@Wojtek 24.04.2018 11:14

Tu jest duża zasługa kierownika...

...

Bzdury wypisujcie i tyle. Przez was ludzie nie chcą składać CV. Skoro jest tak źle i nie dobrze to czemu się nie zwolnisz? Psujecie opinie o firmie . Gdyby było tak jak piszecie to nie pracowało by tyle ludzi w zakładzie. Jest mowa o podwyżkach od maja jeszcze nic nie dali a wy już siejecie propagandę . Poczekajcie końca.

b
@... 21.04.2018 07:18

Podwyżki obiecano na luty. Pamiętasz?

Anna

:)

jagodka

A głupoty pitolicie. Profim jest (usunięte przez administratora)

Akord

Szukają pracowników poprzez media. Niedługo wózkowych nawet braknie skoro już im zabrali po 12%. A co będzie później kto wie. Po prostu masakra. Człowiek idzie do pracy w sobotę czy niedziele i po 40 50 zł wychodzi z akordu na robotach spawalniczych . A urlopu niechętnie dają bo ktoś musi te buble zrobic. Spawaczą juz przezbrojenia zmniejszyli i czy to według was są podwyżki? ????

nikt

Przydałoby się pomieszać zmiany na pwwyl bo niektórym zwłaszcza kobitkom to się w czterech literach popszewracało.

Kraina czarów

Do obrońców powiem tylko tyle, że jeżeli firma musi tworzyć materiały promocyjne swojej marki to musi być już tragicznie. Opinię maja zwalona w regionie i nic co do tej pory robia nie zmieni tego poglądu. Żadne płatne artykuły nie zmienia opinii ludzi. 10 osób pracuje przy krześle ? to jakiś żart. Handlowiec, ślusarz, spawacz, szlifierz, galwanizer lub lakiernik, krojczy, szwaczka, wylewacz pianki, tapicer, monter juz 10 osób jest, a gdzie pomocnicy, magazynierzy, operatorzy maszyn? Każdy element przechodzi przez 2-3 razy większa ilość rąk niż zawarta w artykule. Czytając ten artykuł twierdze, że nic mnie już niedziwi w braku pojęcia o sytuacji w zakładzie skoro nawet nie wiedzą ile osób pracuje przy jednym krześle. Śmiech na sali. Artykuł powinien brzmieć "Się ma, ma się, się kręci i jakoś leci"

CHUJKRZYŚ

Czemu teraz ma być 28 procent premii a nie 30 co to zmienia?

Podawacz piłek

Jesteście napędem propagandy.Brawo za zangażowanie

G8000

DoG8 wesoło na 1 co miałeś na myśli dla mnie to prosto żenada każdy dużo gada a mało robi wesoło to będzie po zebraniu z mądrymi glowami

anonymous

Ty sie zwolniji

Fff
@anonymous 18.04.2018 22:43

Musisz być powiązany z zarządem

Smrodek

Pisałem o tym już dawno i powtórzę. Nie mamy co liczyć na podwyżki! Cały proces jest tak strasznie odwlekany w czasie, że szczerze wątpię w ich intencje. Ostatnie ogłoszenia parafialne odnośnie systemu premiowego wnoszą tyle co nic. Zarządowi tak naprawdę nie chodziło o zmianę stawek tylko o pokazanie pracownikom "że się coś dzieje" dajmy im coś do czytania to może dadzą nam spokój na jakiś czas. Kasa musi się zgadzać, takie jest założenie ludzie się nie zwalniają to znaczy, że stawek nie trzeba podnosić ot tyle w temacie. Karmienie ludzi obietnicami zawsze było, jest i będzie modne. Sytuacja przypomina trochę filozofię osła z marchewką wystawioną pod nosem a z tyłu tłusty woźnica. Chyba nie muszę tłumaczyć kto jest tutaj osłem a kto woźnicą?

ob
@Smrodek 18.04.2018 12:07

To sie zwolnij

G8

Hrhehr na g8 żyć nie umierać. Tak wesoło jeszcze nigdy nie była haha. Nie wiem jak wydział 2 ale widziałam 1 to normalnie raj

G8
@G16 17.04.2018 23:04

No jest tam w (usunięte przez administratora) wesoło

G16

Mają zrobić tą regulacje tylko nie wiadomo od kiedy. A o godzinowce słuch zaginoł. Tak wszystkim mowil kierownik czy tam prezes w lutym. A zaraz będzie maj i nic nie słychać. Wszystko po to żeby ludzie się nie zwalniali. Ludzi przenoszą z chromowni i lakierni na metalowy ponieważ ludzi brakuje. I nie rozumie tego ze godzinowka im zostaje a my musimy robić w akordzie! To jest chore. Lepiej iść na l4 i się nie denerwować .

Bobi
@M. 17.04.2018 06:38

Nie Ty jeden dużo ludzi o tym mówi... kpina z ich strony...

jagodka

(usunięte przez administratora) bo na lepsze czasy niema co liczyc bedzie coraz gorzej ludzie nie czekaja do maja tylko kto moze to sie ewakuluje z tej firmy

pupa

Nie ma się co czarować. Obecny zarząd jest prawdopodobnie tylko do momentu pełnego przejęcia przez FLOKK. Co będzie potem to się dopiero okaże.

Pan Badura
@Ccc 15.04.2018 21:32

Kłamią na każdym kroku a Porada nawet dzień dobry nie potrafi odpowiedzieć pracownikowi jak już szlachetna zawita na produkcji...

zahah

ahahahahahahahahahahahah

Podwyżki

Słyszeliście o regulacjach płacy

Pracownik

Po jaki h.. te waszez oponie nie pasuje wam prezes,dyrektor,mistrz brygadzista czy lider ,to na h.. sie patrzysz bierz (usunięte przez administratora) w kroki i wypier..... po h.. masz sie stresowac pujdziesz gdzie ci pasuje i bedzie ok.po co te wasze (usunięte przez administratora) jak siedzicie robocie a tylko sie przypierda..... i zawsze wam zle

Palacz
@neutralny 12.04.2018 09:15

To niech zaloza kamere tam gdzie siedza liderzy brygadzisci i pan jagodzinski nygus jakiego nie bylo wywala sie na fotelu i pokazuje brzuszysko NA MAGAZYN GOTOWY POWINNI GO DAC NA LADOWANIE TIROW

pracus

Może by ktoś się w końcu zainteresował tym co robi lider czy brygadzista i ich z tego rozliczal? ?? Bo ludzie ciężko pracują w akordzie żeby zarobić 100zl. A takie "faje" przechodzą ,przesiedza całą zmianę i maja dniowki jeszcze wyższe. Nie mówiąc o tym ze wysluguja się podwładnymi. Reagujcie w końcu na takie cha-mstwo !!

Marianoo69

Dlaczego ten koleś co ostatnio nie miał okularów i nie dostaliśmy premia z g16 zawsze jak przechodzę koło niego to śmierdzi kupą?

CHUJKRZYŚ
@Marianoo69 09.04.2018 21:25

Z której to zmiany koleś?

Wojtek

Dajcie spokuj takimi wpisami mozecie komus krzywde wyrzadzic spojrzcie na siebie nie oceniajcie innych

Bobi
@Wojtek 09.04.2018 14:42

A ktoś kto pracuje niebezpiecznymi narzędziami będąc pod wpływem alkoholu bądź też innych środków odurzających nie może zrobić nic niewinnemu innemu pracownikowi? Według Ciebie pijani mogą prowadzić samochód bądź obsługiwać maszyny? Wstyd mi za Ciebie że muszę pracować w śród takich osób jak Ty. Ciekawe co byś powiedział gdybyś był ofiarą pijanego? Bardzo dobrze jestem za tym aby w takich przypadkach reagować i tępić pijanych kierowców i pracowników.

Bronek

Dobrze sie wzieli za pijakow jeden jeszcze zostal na g16bodajrze na gietarkach a na dodatek jest liderem chodzi jak mu pasuje raz jest za pare dni chorobowe i go trzymaja innych dawno by wyrzucili dobry kierownik jest na met

Zostaw opinię o Profim Sp. z o.o. - Turek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.