Profim Sp. z o.o.

Turek

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 329 ocen.

Profim Sp. z o.o.
3 329 6 1

Opinie o Profim Sp. z o.o.

anonymus

Drodzy Państwo - zarządzający i kierujący firmą PROFIm / bo chyba nadal ktoś wam to relacjonuje/. Do niedawna zmuszaliście pracowników do wykorzystania urlopów wypoczynkowych do końca bieżącego roku. Nota bene zrobiliście to łamiąc PO RAZ KOLEJNY przepisy Kodeksu Pracy, ponieważ pracodawca może przymusić pracownika do wykorzystania urlopu wypoczynkowego tylko w dwu przypadkach: -zaległego urlopu i -rozwiązania umowy o pracę. Więc pracownicy zrobili to. Zaplanowali sobie urlopy, najczęściej we wigilię Bożego Narodzenia, Sylwestra i dwóch dni pomiędzy. I nagle okazało się, że tak nie można. Ze produkcja zagrożona. Więc PO RAZ KOLEJNY łamiąc przepisy Kodeksu Pracy, powołując się na tenże kodeks, dokładnie art. 151 zaplanowano nadgodziny, bo praca w dni wolne od pracy wg harmonogramu, nawet jeśli za te dni pracownik otrzyma dzień wolny w innym terminie, jest pracą nadliczbową art. 1513. Według tegoż artykułu , pracodawca NIE MOŻE planować nadgodzin miesiąc do przodu zasłaniając się szczególnymi potrzebami. Nawet jeśli zagrożone jest dotrzymanie terminów. Mogliście to przewidzieć. Na tym polega między innymi zarządzanie. Dochodzę do wniosku, że w poprzednich firmach nie sprawdziliście się państwo, trafiliście do Turku na nasze utrapienie i w tej firmie teraz wprowadzacie chaos i zamęt. Tu też się nie sprawdzicie. Oczywiście pracownicy po raz kolejny dostosują się do tych sprzecznych decyzji ale... ...nie tak dawno mieliście kontrolę Państwowej Inspekcji Pracy. Nie wyciągnęliście wniosków z tego wydarzenia. Chyba nadszedł czas na kolejną wizytę tych panów i kontrolę bardziej szczegółową. Zapewniam, że jest to możliwe. Tym razem będzie to już recydywa.

Franc
@anonymus 16.11.2018 13:21

Ale Marcin się nie boi

T.K
@Franc 16.11.2018 15:36

Marcin to się nadaje na pakowanie naszych wyrobów na tiry.

Mati Dei

A jakim cudem na MWG .... nie dotarla do pracownikow wiadomosc o tym ze 2.11.2018 jest dniem wolnym od pracy tylko informowano pracownikow ze jest to normalny dzien pracy a teraz po czasie organizuje sie odrabianie tego dnia w sobote ? Szczyt hipokryzji .... przestancie traktowac nas jak niedorozwinietych, panowie brygadzisci do was te slowa poniewaz to wy odpowiadaliscie za to aby pracownik zostal poinformowany o zmianie organizacji pracy . Ale w sumie nie ma sie co dziwic bo na wszystkich innych dzialach ludzie wiedza na czas o kazdej sprawie (np. wywieszalo sie premie tylko tutaj zawsze to bylo wielka niewiadoma ). MWG zawsze traktuje sie jak dzial dla uposledzonych i kiedys i dzis .....w sumie to powoli przestaje sie dziwic

Pwmt1
@Mati Dei 15.11.2018 05:25

CZY MAGAZYNIERZY Z G8 G10 G16 OTRZYMUJĄ PROWIANT ZIMOWY KTÓRY IM SIĘ NALEZY OD 1 LISTOPADA BO PRACUJĄ NA DWORZE I TAM MAJĄ ZALADUNKI POJAZDÓW

Endriu
@Pwmt1 15.11.2018 18:01

Na razie niczego nie otrzymaliśmy. Z tego co słyszeliśmy prowiant maja otrzymać tylko te osoby które będą ladowaly auta na dworze i będzie to zależało od temperatury....

Mors
@Mati Dei 15.11.2018 05:25

Bo tych z gotowych brygadierow trzeba usunac ze stanowiska. To sa osoby stające pod siebie i oczerniaja pracownikow byle swoje 4litery ratowac. Endrio siostra da- klamca, biegacz- traktuje ludzi jak swoje bydlo, jedynie co Pablo w miarę spoko jest. Teraz widac ich strach jak ich przelozeni laduja auta, szkoda tylko, ze na hali i we dwoje.

BOBO
@Pwmt1 15.11.2018 18:01

Po co wam suchy prowiant? będziecie gołębie karmić?

Wito

Ciekawe ile dadza nam swieta pewnie znowu MARNE 200 ZL smiechu warte taka suma.WKONCU FIRMA FLOK niech sie postara i dolozy nam na ŚWIĘTA

T.K
@Wito 11.11.2018 14:23

Jak flok to pewnie 200 ojro

Ja
@Wito 11.11.2018 14:23

Akurat Flokk nie decyduje kto ile dostaje. Wszystko zależy od zarządu Profim. Flokk jedynie ustala jaki ma być minimalny zysk w Profim a to jakim kosztem będzie wykonane zadanie zależy od naszych przełożonych.

Poirytowany

Na G16 brygadziscie ze zm A już się w (usunięte przez administratora) poprzewracało . Nie tędy droga ! Wprowadza mobbing wobec pracowników ściga ich za byle gó... Wiecznie się przypie....... Niewiadomo co chce tym osiągnąć.moze poprostu brakuje panienek które mógł by wyrwać. Wszystko jest do czasu a karma powraca.

Zmiana A
@Poirytowany 07.11.2018 11:32

Nie wiem co za baran to pisał i o którym brygadziste mowa ale jeżeli chodzi o brygadziste z pwmet to nie mamy żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie można się zgłosić do niego z każdym problemem i zawsze pomoże wiec mamy nadzieję że zostanie u nas na zmianie jak najdłużej, bo współpraca układa się bardzo dobrze! Także ta wypowiedź Pana "poirytowanego" jest wyssana z palca...

samanta94
@Zmiana A 07.11.2018 18:20

Już siebie sam nie usprawiedliwiaj królewiczu

komandos
@Zmiana A 07.11.2018 18:20

Pracuję z brygadzistą z pwmet Zm A G16 już wiele lat. Nigdy się na nim nie zawiodłem. Pomagał, zadziałał, nigdy nie robił problemów. Nigdy nie zgodzę się z opinią, że stosował mobbing. Gdy znam człowieka z dobrej strony, to aż mnie boli, że tak można kogoś krzywdzić. Natomiast "ten" niezadowolony musi się najpierw zastanowić nad obowiązkami wykonywanymi przez siebie. Może tam leży przyczyna niezadowolenia?! A może to są osobiste zagrywki związane z brygadzistą? Niezadowolony, a może powinieneś pomyśleć o zmianie pracy? Będziesz szczęśliwszy! Nie chcę być anonimowy. mój numer 3371

Ja
@Zmiana A 07.11.2018 18:20

Panie komandos zgadzam się z Panem i popieram w 100%! Mój numer 3559

Vectra
@Zmiana A 07.11.2018 18:20

Ja tez potwierdzam słowa Komandosa. Moj nr. 3560

On
@Zmiana A 07.11.2018 18:20

Też popieram komandosa 4391

Gruby
@Zmiana A 07.11.2018 18:20

Podpisujemy sie tez pod słowami komandosa. Nasze nr to 2261 i 4424.

Przydupas

No tak, przecież jak ktoś się dogaduje z przełożonym i nie ciśnie go w internetach to z automatu jest przydupasem, przecież to logiczne... A tak na marginesie to ciekawi mnie jak się tu znalazłaś? Zabladzilas po drodze do kuchni czy jak? Bo chyba zbyt bystra nie jestes :-)

Obserwatorek

Madzia lub Samanta a raczej Marcin weź się za robotę na tej tokarce czy co tam robisz a nie piszesz bez sensu tu komentarze.... Opanuj się trochę...

Jacek
@Obserwatorek 08.11.2018 23:13

Dokładnie . Weź się Marcinku za robotę a nie chodzisz obserwujesz a później (usunięte przez administratora) . A na koniec płaczesz że się nie wyrabiasz.. z nygustwa.????????????

Maja
@Poirytowany 07.11.2018 11:32

@Poirytowany, mobbing jest poważnym oskarżeniem, oznacza prześladowanie, uporczywe nękanie i zastraszanie, stosowanie przemocy psychicznej wobec podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy. Czy faktycznie miało to miejsce? Jeśli tak, to czy podjąłeś kroki, by temu przeciwdziałać? Opisz proszę nieco szerzej tę sytuację.

Zgred

Na profilu Profim na Fb piszecie że zakupiliscie pracownikom nowe spodnie i kurtki zimowe co nie jest prawdą... Z tego co słyszeliśmy to dopiero zostały zamówione i prawdopodobnie będą na wiosnę, jak to zwykle bywało w tej firmie...

Pracownik

Ten brygadzista Zm.A z met. Było by dobrze żeby zajął się tym co należy do obowiązków na stanowisku które powierzył mu pracodawca , a nie zlewka Pogaduchy po kątach to priorytet. Osoba funkcyjna na lini przełożony - pracownik. ...nieporozumienie. Ale spoko usmieszek i ok. Pozdrawiam

Ślusarz
@Pracownik 08.11.2018 01:04

Skoro jesteś kolejny taki cwaniak to zgłoś to oficjalnie i bez ukrywania swojej tożsamości, bo pisać bzdury anonimowo na lewo i prawo nie biorąc za to odpowiedzialności to każdy potrafi, ja pracuje na slusarni od wielu lat i jakoś nie zauważyłem żeby kto kolwiek miał jakiś problem z brygadzista. Masz problem to idź do przełożonego, a nie piszesz jakieś kocopoły na publicznym forum, tu się wystawia opinie na temat firmy a nie obrabia du.py anonimowo... A i jeszcze jedno bystrzaki, zanim coś napiszecie to pamiętajcie że chociaż nie wyświetla się tu wasze imię i nazwisko to nawet w internecie nikt nie jest anonimowy tak jak wam się to wydaje..

Michu

Brygadzista że (usunięte przez administratora) bo my na ciebie niebedziemy pracować tylko zajmij się swoimi obowiązkami a jak się nie podoba to zmień prace

..

Jak to jest że dziewczyny na pwwyl zawsze mają premie za kaizena?? Skoro nie pracują na AIUT'cie

Jozek
@.. 06.11.2018 10:11

Bo są równi i równiejsi A tym bardziej na zm A przydupaski

zflustrowany
@.. 06.11.2018 10:11

Z tymi panienkami to są jakieś cyrki. Mają najlzejsza robotę a wyrobienie mają najwyższe na wydziale średnio 3000-3500 akordu. A teraz jeszcze po zmianach form to pójdzie w górę rzecz jasna . I do tego 12% Kaizen miesiąc w miesiąc . Przecież to jest kupa kasy. A na Linia Aiut trzeba skakać po formach jak małpy w zoo i masz wyrobienie 2000-2500 i Kaizen co drugi miesiąc jeśli się uda. Zróbcie z tym porządek w końcu bo to faceci tutaj(usunięte przez administratora) a nie te święte krowy.

Anonim

Czy na wszystkich działach tak jest czy tylko na piankowni ze zmuszają ludzi do przyjścia w sobotę do pracy a jest poniedziałek i niema co robić kto podejmuje takie inteligentne decyzje!!!!???

Mariola
@Anonim 08.10.2018 18:08

Nikt nikogo nie zmusza człowieku jak chcą to przychodzą

Szwaczka g10
@Anonim 08.10.2018 18:08

Proszę zwrócić uwagę kierowcy autobusu ze przystanek na Kączkowskiego przenieśli dalej i z tamtą d ma odbierać pracowników i tam ich odwozic tak wszyscy robią tylko nie kierowca co wozi kaliska profim a on sucha ludzi co ludzie mówią w autobusie niech nas zabiera i odwozi na nowy przystanek bo inaczej złożę skargę na kierowcę

anonymous
@Szwaczka g10 09.10.2018 20:57

Pospacerujesz sobie ten kawałek dalej to ci na zdrowie wyjdzie

anonymous
@Anonim 08.10.2018 18:08

A czy normalne jest to żeby kobiety po 200 zł zarabiały?? A inny (usunięte przez administratora) 8 godz i zarobił 60 zł

hihot
@Mariola 09.10.2018 11:04

(usunięte przez administratora) dobrze się czujesz ? A tekst typu jak nie przyjdziesz to nie dostaniesz w przyszłości urlopu to jak możesz nazwać ?To jest szantaż za co kodeks karny powinien być dla takiej osoby. A że później nie ma pracy w poniedziałek to już jest rzeczą normalna na tym dzikim wydziale. Zmiana miejsc dla niektórych form to kolejny dziwny wymysł osób rządzących. W ogóle niczemu to nie służy poza tym ze jest zamieszanie i ze zlecenia nie są zamykane w terminie a niektóre osoby wyrabiają 200% normy. Naprawdę pokłony dla tych którzy na to wpadli .

anonymous
@hihot 10.10.2018 16:37

Pokłony to należą się osobą które za wszelką cenę chce zarobić jak najwięcej.. każdy rozumie że pieniądz jest rzeczą ważną.. Ale niektóre osoby to naprawdę przesadzają

Smak
@Anonim 08.10.2018 18:08

Do kogo zgłosić że zmuszają na nadgodziny?

anonymus
@Smak 27.10.2018 07:51

Pracownik, który odmawia pracodawcy wykonywania pracy po godzinach, naraża się na oskarżenie o naruszenie obowiązków pracowniczych i zwolnienie z pracy. Ale... Pracodawca może zlecić nadgodziny pracownikowi zatrudnionemu na podstawie umowy o pracę/ nie więcej niż 150 godzin w roku/ wyłącznie w szczególnych przypadkach np. gdy trzeba usunąć awarię czy przeprowadzić akcje ratowniczą. Może być to także podyktowane szczególnymi potrzebami pracodawcy, czyli potrzebami niecodziennymi, występującymi w sytuacjach wyjątkowych. Uzasadnieniem powierzenia pracy nadliczbowej nie powinien być normalny, stały wzrost zapotrzebowania na pracę w firmie, który jest związany ze zwiększeniem zakresu działalności przedsiębiorstwa /tak jak dzieje się to w PROFIm/. Tak więc nadgodziny nie mogą być wcześniej dokładnie planowane i wyliczane /tak jak dzieje się to w PROFIm/. To kolejne wykroczenie kierownictwa. To sprawa Państwowej Inspekcji Pracy ale panowie pewnie się z tego wyłgają.

Fan
@anonymus 27.10.2018 10:17

Caly czas opowiada że śmieje się z każdej kontroli, zgodnie z hasłem że pracownik jest najważniejszy szczegolnie wtedy kiedy boi się zgłaszać wypadków

Anonymus
@Fan 27.10.2018 17:39

Masz na myśli dyrektora operacyjnego? Otóż nie do końca tak może się śmiać. Zauważyliście, że na tablicach informacyjnych pojawiły się informacje o zmianach czasów przezbrojeń, technologii itp? To wynik /jak myślę/ kontroli Państwowej Inspekcji Pracy, która była u nas jakiś czas temu/ dwa, trzy miesiące temu?/. Zgodnie z Ustawą o informowaniu pracowników i przeprowadzaniu z nimi konsultacji, pracodawca ma taki obowiązek. To oczywiście dopiero połowa tej ustawy, bo trudno zaliczyć do konsultacji z pracownikami zgody na te zmiany kierowników wydziałów, DZJ czy technologów. Uzasadnienia tych zmian co prawda wywołują uśmiech na twarzy/a może irytację/ no ale wszystko jeszcze przed nami.

Bobo

Na g16 też by pasowało zrobić porządek z technologami bo nygusy nic nie robią tylko chodzą jak zbłąkane owce. Zdecydowanie jest ich za dużo .

Anonymus
@Bobo 01.11.2018 08:46

Na G16 technolodzy wykonują teraz bardzo ważne zadanie. Technologie zmieniają tak aby skrócić czas operacji. Toż to żyła złota!!!

T

Ja tam popieram takie zachowanie. Skończyć w końcu z praca po znajomości. Bo paru pseudo inżynierów nie ma pojęcia co tu robi. Teraz jeszcze czystkę na g16.

SOP
@T 31.10.2018 16:46

O czym Ty człowieku gadasz? Idealna wypowiedź w stylu nie znam ludzi, sytuacji, a wypowiem się i podepnę pod ogół. Żenada!

zaniepokojona
@T 31.10.2018 16:46

Praca po znajomości w PROFIM skończyła się już dawno temu. Bez kwalifikacji tylko na produkcji się utrzymasz. PROFIM staje się KORPO. Tam wszystko musi być wyliczone. Podobnie jak w mojej firmie. Tylko nie tak drastycznie. No i ten korposzczurzy wyścig tych co są wyżej nad pracownikami fizycznymi wygląda śmiesznie. Z 2 dyrektorów zrobili chyba z 10 jak nie lepiej. Każdy po nowym Audi A6 w niebylejakim wyposażeniu dostał... Do obejrzenia czasami na parkingach od strony elektrowni .To się nazywa inwestycja zaoszczędzonych na pracownikach minutach pracy. A akord jak niektórzy się wypowiadają cały czas rośnie. A place dyrektorskie często sięgają 20 tysi. (Wyszukajcie sobie z danych statystycznych 2018). Jak to kiedyś gdzieś w artykule było opisane "rybka połknęła rekina ". Ciekawe jaki plan mają nowi zarządzający? Śledząc od wielu lat stronę profim gdzie się chwalą co można zobaczyć? Chyba 2 nowe rzeczy w tym roku i same odgrzewane kotlety. Tendencja spadkowa od momentu transferu. Czyżby zagraniczni współwłaściciele chcieli z nas Polaków zrobić tylko montowanie? Chiny Europy? Patrząc na to wszystko z boku chyba w tym kierunku to idzie. Eliminacja zbędnych ogniw. Z produkcji odchodzili ludzie a przyjęć nie było ani ogłoszeń n stronie. Podobnie będzie z tymi technologiami. Ludzie muszą gdzieś pracować to i na 200% też będą zasuwać. A szczególnie ci co związali się z rejonem i pobudowali na kredyt . Zostanie tylko garstka najlepszych obciążonych na 200% bo dadzą radę. Sądzę ,że takie eliminacje odbędą się w każdym dziale wykształconej kadry a za 3 lata będzie ich nie więcej niż 20 %obecnej. A na produkcji sami się wykruszą .Każda spółka inwestycyjna przejmuje przedsiębiorstwo z myślą o zyskach robiąc z firmy dojną krowę. Podsumowując: -ubywa liczba pracowników fizycznych a produkcja idzie dalej (większy zysk) - eliminacja kadry technicznej i nowych produktów (duże oszczędności) - kupowanie nowych samochodów (sztuczne pompowanie wartości firmy) Wartość firmy wzrasta więc wszyscy powinni się cieszyć :) (sarkazm) Kochani. Liczą się tylko słupki omawiane na wysokim szczeblu:) Myślą i kalkulują by człowieka dojechać ale nie zajechać. Czy to PROFIM czy to SUNGARDEN będzie to samo. Tak czy inaczej życzę wszystkim przyjemnej pracy.

Ewa
@zaniepokojona 31.10.2018 20:21

W jednej z poprzednich firm dyrektor z 3000 zszedł do 700 pracownikow

Aad
@T 31.10.2018 16:46

Czystkę to trzeba zrobić z tobą człowieku. Nie masz o niczym pojęcia a się tu nie potrzebnie wypowiadasz.

sa

Ładnie polecieliście z technologami z gie8, 5 wyrzucic jednego dnia - gratulacje dla marcinka. nie pozdrawiam

Rrrr
@sa 30.10.2018 20:30

O co poszło?

Ewa
@sa 30.10.2018 20:30

Kanie się podoba

[*]

"Dla Nas liczy się pracownik", dbamy o pracownika, szanujmy się wzajemnie, propagandowa gazetka co miesiąc wydawana a tu nagle akcja z technologami dobrze przemyślana. Wylecieli potraktowani niczym przestępcy w kajdanach. Typowe zachowanie korpo. W ostatnim kodeksie postepowania przyjętym przez zarząd uregulowano kwestie dotyczące uczciwosci etyki oraz kultury pracy. Pracodawco...brak kultury. Utrzymujemy wysokie standardy zachowań etycznych...ale tylko na papierze, nasz wysoki standart pochodzi od tego co nazywamy "dusza"...raczej chyba nie macie duszy a święto zaduszki za dwa dni, warto przemyśleć; jako firma jesteśmy otwarci na różnorodność i traktujemy ją z szacunkiem - przecież to bzdura; każdy pracownik powinien czuć się swobodnie w kontakcie z kierownictwem lub zarządem...pokażcie mi takich pracowników..., swobodnie mówię "dzień dobry" a Marcin jest głuchy i zagryza peta; zasada otwartych drzwi - drzwi sa zawsze otwarte jak ci nie pasuje to się zwolnij....itd. Tak wygląda kodeks. Wesołych świąt :(

Targi

Gdyby nie RR na targach to było by słabo. Nowi jeszcze duzo muszą się uczyć.

ania

mam pytanie powiedzcie czy firma daje prace chalupnicza

For a Better Day

Stołówka G16 Bardzo proszę o zakupienie nowych automatów do Herbaty, gdyż te obecne są stare, często nie działają, przez co połowa naszej przerwy śniadaniowej schodzi na czekanie przy jednym działającym automacie.

Sanepid
@For a Better Day 11.10.2018 23:18

Taka sama sutuacja jest na g8 proszę zobaczyć samemu

anonymous
@For a Better Day 11.10.2018 23:18

Automat z batonami trzeba naprawić w pierwszej kolejności

Józek
@For a Better Day 11.10.2018 23:18

Nie poradę niech naprawia

Xy
@For a Better Day 11.10.2018 23:18

Niech najpierw naprawia Pawła k. Z pierwszej zmiany na slusarni

pracownik
@For a Better Day 11.10.2018 23:18

Zajrzyj do środka tego automatu to przestaniesz pić tą herbatę :) Jeden wielki (usunięte przez administratora)

G10
@For a Better Day 11.10.2018 23:18

Na g10 pojawiły się stare/nowe automaty do herbaty, być może te które opisujecie. (usunięte przez administratora) brud - nie do opisania. Pies by się z tego nie napił.

@w
@G10 19.10.2018 14:36

z g 16 na g10 zamienili bo nowe a tam teraz mają stare!!!

Xy
@@w 19.10.2018 18:38

Nie prawda, na G16 są te same co były, po prostu był serwis, automaty zostały naprawione i wyczyszczone... Przestań wprowadzać ludzi w błąd

Mariola

Czy można elektroniki palić na halach ??

Antek
@Mariola 18.10.2018 06:05

Oczywiście nawet normalne jak kilka postów niżej. Przykład idzie z góry. Skoro przełożony może to pracownik co gorszy. Dla Profim najważniejsi są pracownicy.

anonymous
@Mariola 18.10.2018 06:05

Jak nikt nie widzi to możesz

Werc
@Antek 18.10.2018 19:28

Ale paradzie wszystko wolno, gospodarczy przecież kiepy po nim posprzata.

Jam

Inspekcja pracy powinna się zaintetesować tym w jakich warunkach pracują operatorzy robotów spawalniczych. Pracują na jednej hali z spawaczami ręcznymi którzy mają maski na oczy. Przez 8h przebywania w takich warunkach oczy czasem wysiadają. Przepisy mówią że stanowiska spawalnicze powinny być zasłoniete aby nie narażać pozostałych pracowników. Nawet przed wejściem na spawalnie jest tablica że grozi utrata wzroku.

T.W.BOLEK

Panie kierowniku magazynów wiem,że pana pomysły są kontrowersyjne i dziwne.Spowodowane jest to brakiem racjonalnego uzasadnienia.Może to podoba się Dyrektorowi ale jak dla mnie-brak efektów i dziwny chaos.Pan swoim zachowaniem zmusza ludzi do różnorakich bzdurnych przemyśleń.Firma wynajeła inną firmę aby ta popracowała nad przepływem informacji.A dla pana napisana poczta z problemem,pytaniem czy inna sprawą nie ma żadnego znaczenia.Bo poprostu pan odpisuje na wybrane poczty od osób ważniejszych od siebie.Podejrzewam,że jak by była napisana do wiadomości Dyrektora. Pana reakcja była by inna.Może napiszę coś o Pana najnowszym pomyśle a mianowice premii wywieszanej gdzie brak jest informacji o podstawie oraz premi dodatkowej.Po pierwsze nikt z nas nie dostał informacji o tym,że premia będzie wywieszana w takiej formie.A następstwem tego są pytania wszystkich pracowników dlaczego tak jest i że zakład napewno chce oszukać .Zwarzyszy na to,że na innych działach premia wisi w takiej formie jak zawsze.Proszę pamiętać,że trzeba umiejętnie połączyć interesy firmy oraz pracownika.A zły klimat wśród pracowników,który Pan wprowadza nie służy temu aby ta maszyna zatrybiła.I hasło,które wyswietla się na telewizorze przy wejściu do firmy "Dla nas najważniejszy jest pracownik" proszę sobie wziąść do serca bo narazie najważniejszy jest PAN.

anonymous
@T.W.BOLEK 04.10.2018 23:51

W tej firmie wymyślano już różne bzdury i pewnie jeszcze wymyślą nie jedną, ale hasło "Dla nas najważniejszy jest pracownik" to szczyt hipokryzji zarządu.

zosia
@T.W.BOLEK 04.10.2018 23:51

Flokk jak były mądry to podziękowałby obecnemu zarzadowi a zatrudnilby poprzedniego, sam by on więcej zrobil niż oni razem wzięci.

Beta
@zosia 06.10.2018 19:51

Dyrektor wróć i posprzataj po paradzie

Nina

(usunięte przez administratora)urządził sobie biuro w magazynie i wlasna palarnie tylko gdzie taka osoba na stanowisku przestrzega przepisów BHP i PPOZ nornalny pracownik juz dawno mial by wypowiedzenie a tu pewnie sprawa bedzie zamiecjana pod dywan .

anonymous
@Nina 28.09.2018 21:30

Taki to i może sobie pewnie popić w pracy i nic mu nie zrobią. Układziki i znajomości

Jas
@anonymous 28.09.2018 23:07

Przyklad idzie z góry, jak by ich alkomatem sprawdzic to nikt by nie został

Obserwstor

Dyrektor pozbył się konkurenta, miały być takie wyniki i nic. Coraz więcej firm wewnętrznych a flokk obserwuje i kiedyś rozliczy.

Huzar
@Obserwstor 30.09.2018 15:00

Jakiego konkurenta?

Szwaczka

Zawiedziona - jaka dyskryminacja? Zakład daje ci możliwość posiadania karty multisport a ty narzekasz? Poza tym warunki tutaj nie dyktuje zakład tylko firmy rozprowadzajaca te karty. Jestem pracownica tej firmy i nie chciałabym żeby za moje socjalne pieniądze obdarowywać twoich koksowatych kolegow żeby mogli za pół darmo na siłownie sobie chodzić.

Az sie boję

Jak pan Parada nic z tym nie zrobi to do INSPEKCJI PRACY to zgłosić

Zetor
@Az sie boję 29.09.2018 09:00

W pierwszej kolejności (usunięte przez administratora) zwolnią dla dobra naszej firmy

pipi

tylko niech Pan tego nie zlekcewarzy bo nastepnym razem moze byc BUUUUUUMMMMM

Strach sie bac
@pipi 28.09.2018 14:54

Strach pomyśleć co sie dzieje przeciez za ścianą tego magazynu chemicznego pracują pracownicy

KRÓLEWICZ
@Strach sie bac 28.09.2018 16:26

Pewnie przygotowują tam sobie rózne substancje

Anyo

Dziś gdy wynosiłam śmieci zaobserwowalam pewna przerażająca rzecz widziałam jak do magazynu chemicznego wchodziły osoby z kawą i papierosami w ręku napewno byl to jakiś lider lub brygadzista bo szary strój i jeszcze osoba w cywilnych ciuchach jakaś funkcyjna nie wiem znam wszystkich ludzie tam samo rzeczy latwopalne lakiery jakaś chemia to.moze grozić wybychem ja mam dzieci rodzine A ktoś.mnie naraża na.cos.takiego podajcie adres e-mail żeby to.zglosic do.odpowiedniego działu albo jeszcze gdzies wyzej tam.musza.byc zamontowane kamery bo widocznie ich nie ma

Marcin
@Anyo 27.09.2018 17:05

Na tablicy informacyjnej masz kontakt email oraz nr.tel do kierowników mistrzów dział bhp itd. Tablice są rozmieszczone na wydziałach więc żaden problem coś znaleźć. Pozdrawiam

LaonZ

Inna ksywka tego pana to PANICZ. Ciekawe skąd się wzięła? Może od nic nierobienia i wysługiwania się podwładnymi!!!

My
@Anyo 27.09.2018 17:05

Niech sprawdza KAMERY i niech poniasa konsekwencje bo narażają innych na niebezpieczeństwo Panie(usunięte przez administratora) takie sytuacje w panskim zakladzie.

Zawiedziona

Mowi się ze w Profim nie ma dyskryminacji ....a dlaczego karty Multisport moze posiadac po zniżce tylko pracownik i jego formalna druga połowa ....pytam czy idac z duchem czasu ...zaręczeni ....rozwiedzeni albo inni pozostajacy w zwiazkach nieformalnych sa gorszego sortu ?

anonymous
@Zawiedziona 27.09.2018 12:27

Jak ktoś jest sam to nie może mieć karty?:(

Józek

Wpuscie na szatnie kota albo łapki na myszy pokładzie bo coraz więcej tego badziewia. Tylko czekać aż szczęki się wpiernicza

krzysiekcipa
@Józek 26.09.2018 21:11

Zjedzą cie jak króla Popiela hehe

Mistrz

Proponuje ludzi jednozmianowych ze slusarni rozdzielic na 3 zmiany,potrzebni sa popoludniu i w nocy.Na rance jest zbedna taka ilosc dniowkowych ludzi.Przydadza sie w innych godzinach,uzupelnia kadre

Jacek
@Mistrz 25.09.2018 13:00

Dokładnie popieram wypowiedź mistrza . 3 dniówkowych na ślusarni na rano to za dużo a poprawki też są na popołudniu i nockach więc byli by przydatni . Niestety do tej pory musimy radzić sobie sami a dodam że pracujemy w akordzie.

kot

Nowy pomysł kierownika m.C. teraz napuscił na siebie mistrzów mają się sprawdzac na wzajem kontrolować no i jakby co to kapować na siebie ----- ale to teraz poprawi i tak kiepskę atmosfere na metalowym

Tomi
@kot 20.09.2018 16:29

Na metalowym jak nie masz pracy to slusarnia murowana to jest jakies chore nie kazdy nadaje sie na pilnikach nie sztuka zrobic bubel a pozniej po premii żenada zapraszamy kierownika na pilniki

Jozek
@kot 20.09.2018 16:29

Bez sensu z ta slusarnia rozumie wszystko ale zmuszac do pracy w tym (usunięte przez administratora) to sie nadaje do pip wszyscy sie smieja ze my na metalowym jestesmy tak traktowani ja 4dzien na pilnikach mam dosyc niech dyrektor sie tym zainteresuje

Franio
@kot 20.09.2018 16:29

Zapomnijcie ze bedzie praca oni chca zeby ludzie sie zwalniali tylko kto bedzie pracowal szkoda ze kierownik nie wezmie tych lazegow co na rano tylko chodza na pilniki 8godz przelaza i jeszcze tylko na rano chodza to jest zenada

Asd
@Franio 20.09.2018 22:52

I ponad 100%premii mają haha ????20%za orgatec 10%za coś innego i już pasuje a to że miesiąc w miesiąc im dokładają to już szczegół

anonymous
@Asd 24.09.2018 18:12

Kto ma ponad 100 premii? chyba lizusy jakieś

Kolo
@Tomi 20.09.2018 22:44

To czemu nie ma zmian na benhardzie piwinniscie powymieniac te babki tez bym chetnie poszedl na nadgodziny a co mam isc na slusarnie co jakis czas powinni zmieniac stanowiska pracy

Maja

@Jozek, i rozumiem, że pracodawca takie przeszkolenie zapewnia, przenosząc pracownika na inne stanowisko? @Franio, dlaczego sądzisz, że firma chce, by pracownicy się zwalniali? Wydaje się to nielogiczne. @Xxx, czy także pracujesz w ślusarni? Rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy i warunków? Możesz wymienić zalety zatrudnienia w tym miejscu?

Franio
@Maja 25.09.2018 08:29

Nie pracuje na ślusarni tylko musze chodzic wescie sie za tych godz co na rano tylko chodza przeciez tam jest tyle niepotrzebnych co 8godzin z ręcami w kieszeni i smieja sie ze ty na ślusarnie idziesz na spinerze jest jeden co chodzi i nic nie robi np i kierownik tego nie widzi

Bary
@Franio 25.09.2018 09:37

Nie tylko tam na wiertarkach dwie osoby na godzinowce jedna non stop na fajki chodzi pochodza i osiem godzin zleci

Zawiedziony
@Maja 25.09.2018 08:29

Nie narzekam na warunki na metalowym tylko ta niesprawiedliwosc ze my w akordzie zapieprzamy a ci na rano i na godzinowce nic nie robia i sa zadowoleni jak sie tu nie denerwowac

Zostaw opinię o Profim Sp. z o.o. - Turek

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.