Profim Sp. z o.o.

Turek

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 321 ocen.

Profim Sp. z o.o.
3 321 6 1

Opinie o Profim Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Maja

@Riki, czy przestoje na dziale metalowym często się zdarzają? Wspomniałeś też, że pracodawca organizuje zadania na innych stanowiskach, czy zapewnia wtedy przeszkolenie? @anonymous, piszesz, że kobiety zarabiają za mało, czy różnice w wynagrodzeniu mężczyzn i kobiet są bardzo duże? Może ich praca jest nieco lżejsza?

Eliza

Dlaczego nie ma juz wody do picia przecież przekracza na halach 35stopni dajcie wody panie Dyrektorze

Don
@Eliza 12.09.2018 23:45

Brakuje, w ogóle w tak dużej firmie źle by nie było gdyby woda gazowana była dostępna przez cały rok dla pracownika to dla firmy grosze

anonymous
@Eliza 12.09.2018 23:45

DROGA PANI ELIZO WODA PITNA W BUTELKACH BYŁA W SEZONIE LETNIM GDY NA HALACH TEMPERATURA PRZEKRACZAŁA 28 STOPNI A OD WRZESNIA POZOSTAŁO NAM PIĆ WODE MINERALNĄ KTÓRA JEST W DUŻYCH BUTELKACH DAR NATURY

Tomi
@Don 13.09.2018 01:22

Moze pan Porada da nam jeszcze troszeczke tej wody gazowanej chyba ze bedzie skapil

Don
@Tomi 14.09.2018 23:31

Coś Ty już na grupie na Facebook napisali że wody nie będzie mamy do dyspozycji berbeluche bo kosz na wodę 70-90 gr.na pracownika to za dużo więcej nie placa bo w sklepie kosztuje 1.20 a za takie ilości to mają taniej i biorą od producenta po cenie hurtu bez marży sklepu

Zig zag
@Eliza 12.09.2018 23:45

Szanowny "anonymusie" domyślam się po stylu wypowiedzi, że możesz być przedstawicielem działu kadr. Chciałbym wam zwrócić uwagę, że dystrybutory z wodą które tak promujecie są tak zasyfione od środka, że napicie się wody z takiego automatu grozi w najlepszym wypadku silnym bólem żołądka w najgorszym ostrą sraczką. Przetarcie ich z zewnątrz żeby ładnie wyglądały niewiele się ma do poprawy jakości samej wody. Pylenie na niektórych działach jest tak duże że sam automat musiałby być gruntownie czyszczony co tydzień żeby jakość wody pozostawała na przyzwoitym poziomie. Swoją drogą jestem ciekaw jak opary kwasów z chromowni, lakierni czy pianek wpływają na jakość samej wody. Nie jestem odosobniony w tej wypowiedzi wiele osób nie pije tej wody na halach bo jak mówią źle się po niej czują. Dziwie się, że jeszcze nikt jej nie zaniósł do zbadania do sanepidu. Woda zamknięta w szczelnych butelkach załatwiła by większość z opisanych problemów.

Kolo
@Zig zag 15.09.2018 15:45

Oczywiscie tej wody nie da sie pic to jest żabianka

Bary
@Eliza 12.09.2018 23:45

Jutro daje wode do badania zabianke

Riki
@Bary 16.09.2018 12:05

To idź sobie z kranu pić wodę jak Ci ta nie pasuje...

Tomi
@Riki 16.09.2018 19:13

Nie bydz taki madry madralo sam pewnie pierwszy biegles po wode

Riki
@Tomi 17.09.2018 18:08

Tak i po 10 zgrzewek chowalem po szafkach

Women

Proszę zarząd o zainteresowanie się Automatykiem, ze zmiany "C" (Przemysławem). Odnosi się do nas naprawdę niemiło, wręcz wulgarnie, a my nie będziemy tego tolerować, zgłaszałyśmy to wiele razy kierownictwu i nic nie zrobili, proszę zapytać o opinię operatorów i pozostałych automatyków na jego temat. Nikt nie chce z nim pracować, ponieważ on do pracy z ludźmi się nie nadaje.

Tomi
@Women 11.09.2018 23:09

A zastanowiliscie sie z kim ten biedny przemek pracuje porzal sie boze ja bym tam z tymi babkami nie wytrzymal

Zawiedziony
@Tomi 11.09.2018 23:36

Zgodze sie z tym pyskate rzadza donosza

Wonder women
@Tomi 11.09.2018 23:36

Przemek już sie nie usprawiedliwiaj z anonima Twoim obowiązkiem jest sumiennie pracować i odzywać sie kulturalnie. To jest twoja praca, nie robisz nikomu łaski

Jozek
@Women 11.09.2018 23:09

Dajcie spokuj temu Przemkowi a czy inni automatycy tacy slodcy nie sadze kazdy ma swoje za uszami

senat
@Jozek 12.09.2018 23:46

Dokładnie, nie tylko on taki jest

Zorientowany
@senat 13.09.2018 20:42

Nie znam drugiego takiego automatyka, który by się tak zachowywał. Przemuś zaangażował chyba całą rodzinę do pisania komentarzy w jego obronie :)

Riki

No i co miało być dużo zleceń i gdzie są? Nie na co robić na metalowym!!

anonymous
@Riki 13.09.2018 16:36

Ślusarnia jest Niedługo to na kolach będzie trzeba tam z pilnikarką robić bo tylu ludzi:D

Riki
@anonymous 13.09.2018 20:40

Ja nie jestem ślusarz żeby tam robić mam inny bagaż i chce mieć zapewnioną pracę na swoim stanowisku a nie jak śmkeciem będą czlowiekiem rzucać dzisiaj tu jutro tam i jeszcze Ci premie wezmą bo źle coś zrobiłeś chora polityka tego zakładu

Riki
@Riki 13.09.2018 23:09

Mam inny angaż miało być

anonymous
@Riki 13.09.2018 23:09

Riki pewnie z A zmiany jesteś? jak tak to sie nie dziw ze jesteś tak traktowany:]

Koko1234

Na zmianie c ,same układy i kolesiostwo ,może troszkę traktowania ludzi w miarę "po rowno", być może gora sie temu bliżej przyjrzy .

anonymous

Mało kobiety zarabiają na pwwyl.. jeszcze im formy dokładają na koło. 200 zł dniowki.. Mało..

Wacek

Super zysk dla firmy przez ucięcie czasów przezbrojeń na PWMET !!!! Szkoda że My pracownicy nic z tego nie mamy !!! To powinno znaleźć się w sądzie!

Krzyschuj
@Wacek 11.09.2018 16:49

Klimatyzacje nie zime założyli więc muszą sobie odbić:]

Bobo

Apeluje do kierownika działu transportu z g16 aby zrobił coś wkoncu z szalejącym na wózku pracownikiem Arkadiuszem ze zmiany A . Jeździ po wydziale jak by był na wyścigach formuły 1 . Kwestia czasu i zdarzy się wypadek. Niech weźmie i paleciakiem jeździ a nie na wózek wsiada. Już nie jedną osobę by rozjechał dzięki Bogu nic nikomu się jeszcze nie stało.

Jolka
@Bobo 09.09.2018 10:44

Arek już nie raz by mnie przejechał:(

anonymous
@Bobo 09.09.2018 10:44

Koleś (usunięte przez administratora) jak rajdowiec a jak mu zwrócić uwagę to wymachuje fallusem na dowidzenia

Barry White

Uwaga-Alarm!!! Po zamknięciu nielegalnej pieczarkarni na terenie Dolnej Saksonii, w kierunku Profim zmierza 16 wykfalifikowanych szwaczek w wieku mocno po reprodukcyjnym. Z drugiej strony do portu w Świnoujściu za dwa dni zacumuje kuter na pokładzie którego płynie 12 emerytowanych pracowników od ocieplenień pochodzenia włoskiego, oraz jeden blacharz- dekarz! 3 z nich ma wyroki za obnarzanie się w miejscu publicznym. Oni nadal twierdzą, że jedynie oddawali urynę pod wpływem Chorwackiej Rakiji w okolicach miejskiego centrum harcerskiego, na oczach drużyny młodych druchów zdobywajacych kolejną sprawność w pobliskim parku linowym! Od jutra 150% normy aby zablokować ich angaż !!!!!!

Thor
@Barry White 06.09.2018 15:19

W tej firmie pracują tępe cepy. Firma chce im dać autobusy na dojazd do pracy a tu brak chętnych. Ręce opadają. Termin zgłoszeń na poszczególne linie upływa jutro a tu niektórzy nie wiedzą, że w ogóle coś się dzieje dzieje,choc ogłoszenie wisi na tablicach

Pracownik
@Thor 06.09.2018 18:10

Mają tylu chętnych do pracy że muszą żonglować ludźmi aby zapewnić ciągłość produkcji. W zakładzie który dba o pracowników coś takiego jest nie do pomyślenia.

Pwmet
@Pracownik 06.09.2018 18:46

Nie dadzą zarobić ludzi nie będzie i opinie dobrej nie będzie chodź by klaskali uszami... Na wszystko kasę mają tylko nie dla pracownika produkcji który zarobi sam na siebie i na nich jeszcze

anonymous
@Pwmet 06.09.2018 19:14

Na zmianie C znaleźli (usunięte przez administratora) którzy robią najgorsze roboty.. niech każdy to robi A nie jedna czy dwie osoby

Xxx
@Pracownik 06.09.2018 18:46

To przesuwanie ludzi jest chore przecież jak ktoś idzie robić nie na swoim stanowisku to o wypadek nie trudno a tyle mówią o bhp i obniżeniu wypadkowosci

Merxui

Zgodzę sie na pianki nie warto przychodzić bo brygadzista i kierownictwo nie maja szacunku dla ludzi i nie dbają tez o dobrych pracownikow.Gdyby zarobki byle lepsze ludzie by sie nie zwalniamy wręcz przeciwnie.

obserwaror
@Merxui 01.09.2018 16:17

Na pianki możesz przyjąć się jeśli jesteś kobietą ... nie narobisz się a wypłatę ponad 3000zl. Miesiąc w miesiąc . Faceci mają tam (usunięte przez administratora) aby zarobić 3000zl.muszą tyrac jak DZIKI . TO NIE JEST NORMALNE !!

krzyschuj
@obserwaror 03.09.2018 12:37

A na co babie tyle kasy?:]

Visitor
@Merxui 01.09.2018 16:17

Zgadza się. Tu już nie chodzi o zarobki tylko o atmosferę w pracy. Szkoda strzępić ryja. Jaśniepaństwo wielkie, byle się do czegoś doje..bać bo humor nie dopisał

Nowy
@Merxui 01.09.2018 16:17

To jest śmiech co się tam dzieje. Grunt żeby pupilki zarobili A reszta to w y J e B k A..

jestem z pianek
@Nowy 05.09.2018 09:50

dokładnie tak jak mówisz...

Lili

W kadrach 8 osób niech idą sprzątać, na co ich tam tyle na liczne pensji dla nowych dyrektorów?

Renia
@Lili 05.09.2018 12:42

Nieporada chwali się jaki to on psycholog i ile książek przeczytał i jakie to rozwiazania u nas wprowadza.

Nike

A teraz, piszcie ile kto ma za godzinę, szwaczki też dodając sztuki uszyte na godzinę, wszystkie działy, zobaczymy czy bez premium jest najniższa krajowa.

Wolverain

Dlaczego pracownicy wykonujący ta sama pracy a nawet pracujący w jednej brygadzie jak choćby na oberonie jedni są rozliczani z akordu a drudzy mają stawkę godzinowa . Dlaczego kierownik lakierni pozwala na taka dysproporcje o ile mi wiadomo jest to niezgodne z kodeksem pracy.

Zawiedziony
@Wolverain 26.08.2018 08:34

Bo kazdy robi co chce a zapomni ze kierownik lakierni cos z tym zrobi mylisz sie to jest ten sam co ns chromowni jak sie odezwiesz to ci da wypowiedzenie on tak potrafi

anonymous
@Wolverain 26.08.2018 08:34

Nie jest to zabronione przez Kodeks Pracy. To zależy od warunków umowy a tę zawiera w imieniu pracodawcy dyrektor. Kierownicy wydziałów nie mogą dokonywać czynności prawnych czyli zawierać umów.

Xyz
@anonymous 26.08.2018 19:01

Ok tylko dlaczego jedna osoba dostaje 2500 a druga za ta sama pracę i robią razem dostaje 2000

anonymous
@Xyz 27.08.2018 08:13

A to już jest zabronione przez K.P

Kierowca

Noce są coraz dłuższe, a wkrótce zaczną się opady deszczu. Wasi magazynierzy są niewidoczni na placu po zmroku. Dosyć że plac jest słabo oświetlony to jeszcze macie ciemne ubranie. Jak przyjeżdżamy na załadunki to musimy się przyglądać czy ktoś nie wyjdzie za rogu samochodu tym bardziej że załadunki są na placu. My jak wjeżdżamy na załadunek, posiadamy kamizelki i jesteśmy bardzo dobrze widoczni ale waszych pracowników nie widać. To cud że nikt jeszcze nikogo nie rozjechał, a było nie raz blisko.

Krzyschuj
@Kierowca 01.09.2018 08:24

Porozjeżdżaj ich a nie sie przejmujesz

Pracownik
@Krzyschuj 01.09.2018 20:11

Jeden chciał Poradę rozjechać ale niestety się nie udało.

anonymous
@Pracownik 02.09.2018 11:43

Mógłby chociaż trochę go najechać:(

anonymous
@Pracownik 02.09.2018 11:43

Trochę go ten dyrektorek zwyzywał ale fakt faktem mało brakowało i odje... ał by go.

Froo

Jak jest na PWMT 2 lub na wydziale pianek wylewanych ? Ktoś opisze bo chciałbym tam pracować

bractwo alfa
@Froo 28.08.2018 15:09

gościu odradzam. (usunięte przez administratora) jakich malo

Gosc
@Froo 28.08.2018 15:09

Pianki wylewane to dno .. zieloni za nic mają pracowników.. jadą po niektórych jak po B u r e J s u c e.

Pytanie

Mam pytanie czy na koniec roku nadal jest plebiscyt z nagrodami za najlepsze pomysly mam na kacie juz z 15 sztuk. Czy daja cos jeszcze na zachete za czasow Ryszarda to funkchonowalo i zachecalo do myslenia

anonymous
@Pytanie 29.08.2018 20:55

Do roboty a nie wydziwiać z pomysłami

Synek

Idzie Orgatec jestem ciekaw ile osób zabiorą z dołu na targi bo była kiedyś mowa że zwykłych szarakow mieli zabierać, pewnie pojedzie sama elita i będą ładować whisky i polska kiełbasę za nasz hajs

Maja

@Gienek, czy nie ma żadnych lodówek ani miejsca, gdzie można przechować napoje? Jeśli faktycznie jest tak jak piszesz, to czy pracownicy nie próbowali zmienić tej sytuacji? Wypadek koniecznie powinien być zgłoszony! Napiszcie proszę, czy na każdym stanowisku temperatura jest tak problematyczna.

Dfsa
@Maja 23.08.2018 01:36

Lodówki są, ale w biurach, gdzie pracownik jest nie mile widziany.

LLQ DŻEJ

Drodzy Poprostu trzeba działać a nie puszczać słów na wiatr.Trzeba wyeliminować kolesiostwo,partactwo, ludzi nie kompetentnych.Szukacie oszczędności?Zobaczcie na magazynie G16 kobity w biurach,które nic nie robią tylko panoszą się po magazynie.Udają ważne.Z jakiej racji takim osobom płacicie?To są sztuczne stanowiska pracy.One dostają premię za KAIZEN?Jaki maja rewir?Biuro?Bo nie widziałem żeby dbały o porządek.Jak lubicie płacić komuś za darmo ok.Ale nie dopieprzajcie się do na zwykłych roboli.Magazyn na G16 zrobił się jednym wielkim eldorado dla wybranych.Proponuję aby kobitka od Pana Matczaka z biura zabrała się wreszcie za pracę bo premia za zastępstwo zastępcy kierownika-MASAKRA.Nabijana kaska za piękne oczy.

T.W.BOLEK
@LLQ DŻEJ 09.08.2018 23:56

No nie wierzę kto taki odważny??hehehhe

El Dorado
@T.W.BOLEK 10.08.2018 00:03

Bolek na dewa konta jedziesz? Sam se odpisujesz i jeszcze lajkujesz. Maniak

T.W.BOLEK
@El Dorado 10.08.2018 12:16

No niestety ZONK.Z wypowiedzi pana LL coś tam dowiedziałem się,że jest taka premia za zastępstwo zastępcy kierownika.A lajkuje bo mi się podoba,że jest jeszcze ktoś kto zauważa anomalia.Maniakiem jestem gdyż przy każdym wpisie mam informację sms.I oczywiście cieszy mnie to,że karuzela propagandy zaczyna się kręcić.

Jozio
@T.W.BOLEK 10.08.2018 13:28

Oj Radku Radku ????

T.W.BOLEK
@Jozio 13.08.2018 09:54

Jeżeli myślisz,że tym wpisem mnie "odkryjesz". To uwierz mi,że ja przynajmniej się nie boję.I nie piszę głupot jak większość tutaj.A spostrzegawczy jesteś słabo.Bo to jest nick dla inteligentnych a gdybym w pracy nie mówił,że to ja piszę to byś się sam nigdy nie zorientował.

T.W.BOLEK
@LLQ DŻEJ 09.08.2018 23:56

A tak na marginesie.Wypowiedz pana LLQ DŻEJ popierana jest przez 24 osoby.To nie tylko ja i on tak twierdzimy.Szkoda,że anonimowo i dlatego zasilę grupę na FB i będę wypowiadał się oficjalnie.Pozdrawiam cieniasów.

Jozio
@T.W.BOLEK 14.08.2018 13:34

Posłuchaj ja tu cię nie oceniam a mogę śmiało powiedzieć że popieram trzeba wyeliminować to wszystko co pisałeś a co do tego eldorado to niestety muszę powiedzieć że ktoś do tego doprowadził, widocznie twojemu za-kierownika to pasuję zresztą jemu wszystko pasuje byle tylko szumu nie robić. A tak na marginesie to jest dużo też ludzi co uważa że wasze stanowisko jest niepotrzebne, moglibyście robić to co robicie będąc magazynierami.

T.W.BOLEK
@Jozio 20.08.2018 09:50

Oczywiście,że masz rację.Tylko by trzeba zmienić to personalnie.Czyli ja sobie tylko wydaje,ładuje samochody.Ktoś musi puszczać-zatwierdzać zlecenia.Operować w taki sposób transportem aby wszystkie komponenty docierały na czas i w odpowiednie miejsca.Odbiór i reakcja na przesyłane informacje pocztą elektroniczną czy telefonicznie.Organizacja pracy ludzi w danym dniu czyli np więcej zleceń wcześniejszych na chromowni-kierowanie większej siły roboczej.Usprawnianie w szybkim czasie komponentów potrzebnych na produkcję.Stały kontakt z kierowcami w celu przyśpieszenia przywozu czy wywozu na G8 itd....Czyli i tak musi być jakaś osoba koordynująca a czy to będzie lider czy magazynier-nie ma znaczenia.I niech nikt myśli łącznie z tobą,że to będzie robił ktoś za pieniążki magazyniera.Bo jednak wydawanie i ładowanie samochodów różni się od tego co napisałem wyżej.A jak napewno wiesz to my również ładujemy i wydajemy dodatkowo.Tak na koniec to myślę że twoje spostrzeżenie co do potrzebności czy niepotrzebności liderów to bardziej powinno być skierowane do twoich ludzi na magazynie czy metalowym.

Ocalony

Wolny, wolny z nową lepszą pracę. Jak się okazało ofert jest pełno.

anonymous
@Ocalony 18.08.2018 18:52

jaką teraz masz prace?

Ocalony
@anonymous 18.08.2018 21:00

Na magazynie, nic już nie chcę mieć wspólnego z profim.

Riki

A czy ktoś ma jakąś informację kiedy ma być wprowadzone wynagrodzenie godzinowo zadaniowe?

anonymous
@Riki 10.08.2018 12:47

Miało być na robotach ale coś zwlekają bo boją sie ze hapole będą mniej (usunięte przez administratora)

Nike

Zrodło money.pl Rada OPPZ województwa mazowieckiego zaapelowała do firm o skracanie czasu pracy pracownikom ze względu na panujące upały. Postuluje także dodatkowe dni wolne od pracy, ze względu na panujący skwar. Płatne dni wolne od pracy miałyby przysługiwać pracownikom, gdy temperatura w zakładzie pracy przekracza 28 stopni. Pracownicy argumentują, że praca podczas upałów jest mniej wydajna i może źle wpływać na zdrowie pracowników. Ponadto wiąże się z większym stresem oraz obniżeniem bezpieczeństwa, zarówno pracowników, jak i odbiorców usług firmy. Chodzi zwłaszcza o branże budowlaną, gastronomię i rolnictwo. „Jednocześnie przypominamy o obowiązku zapewnienia nieodpłatnie przez pracodawcę zimnych napojów, gdy temperatura w pomieszczeniach pracy przekracza 28 stopni, a na otwartej przestrzeni 25 stopni. Napoje powinny być dostępne w ilości zaspokajającej potrzeby zatrudnionych. Pamiętajmy, że za zignorowanie przepisów grozi grzywna od 1 do 30 tys. zł” – piszą związkowcy. Należy pamiętać, że podobne regulacje obowiązują także w czasie, gdy panują ekstremalnie niskie temperatury. Pracodawca musi wtedy m.in. zapewnić dostęp do ciepłego pomieszczenia o temperaturze co najmniej 16 stopni, pracodawca musi też zapewnić nieodpłatne posiłki w postaci jednego gorącego dania i napojów. Dania powinny zawierać około 50-55 procent węglowodanów, 30-35 procent tłuszczów, 15 procent białek oraz posiadać wartość kaloryczną około 1000 kcal. OPZZ apeluje także, aby to instytucje publiczne dały dobry przykład i skróciły swoim pracownikom czas pracy w trakcie, gdy żar leje się z nieba. Zachęcam biurowców oraz cały zarząd do zamienienia się stanowiskami pracy z pracownikami !!!!

anonymous
@Nike 08.08.2018 21:13

co do postulatów po części można się zgodzić, natomiast co do podsumowania to nie po to latami uczyli się i ślęczeli nad książkami kiedy ty pierdziałeś w stołek pod budką z piwem żeby się teraz z tobą zamieniać na stanowiska

NIEDOCENIONY
@anonymous 09.08.2018 07:19

ja nie pilem napojow "wyskokowych", nie pije i mam nadzieje ze tak pozostanie, ukonczylem studia wyzsze jako 3-i na roku pod wzgledem sredniej, a pomimo tego jestem niedocenionym robolem w tej firmie, ktory chetnie pokazalby jak powinno wygladac zarzadzanie rodem z XXI wieku obecnie panujacym. pozdrawiam wszystkich niedocenianych po uczelniach wyzszych

Xyz
@anonymous 09.08.2018 07:19

Niestety wyksztalcenie nie idzie w parze z inteligencją a tej brakuje naszym przelozonym sredniego i wyzszego szczebla zwłaszcza na g16 .

Nike
@anonymous 09.08.2018 07:19

A skąd wiesz jakie mam wykształcenie? Na pewno nie profimowskie jak ty a nawet nie paliwowe, bo paliwo tylko chlory piją

Go go
@Nike 10.08.2018 11:34

Uderz w stół a nozyce się odezwą

Barry White

Nie wiem skąd ta nagonka na liderów, mistrzów, kierowników, zarząd czy panie w biurach? To nie polowanie z wyżłem weimarskim szorstkowłosym w lasach nieopodal Bristolu na dzikie kaczki. Mój kolega zna osobę wyżej postawioną która, tutaj uwaga: była świadkiem wielkiego wybuchu/ na bazie jego luźnych przemyśleń tworzony jest program nauczania w tak renomowanych uczelniach jak Cambridge czy Harvard/ jest autorem słynnego puddingu w atelier Amaro/ tylko on zna recepturę oraz tajny składnik paprykarzu szczecińskiego/ a słynne jabłko z raju pochodzi z sadu nad którym osobiście prowadził oprysk w kabinie kultowego już Breguela!!! Nie wiem jak wy, ja tego nie mam w swoim CV!

Neonówka

Ja chciałbym tylko powiedzieć że mamy świetny zarząd, wybitnych fachowców, firma się rozwija a pracownicy zarabiają coraz więcej... :-D

anonymous
@Neonówka 08.08.2018 02:15

he he he

Nike
@Neonówka 08.08.2018 02:15

A ja uważam że wraz ze zmianą zarządu pracownicy zarabiają co raz mniej

Bobi
@Nike 08.08.2018 14:22

Ja tez tak uważam. A ogólnie to proponuję abyście zaśpiewali na kratce sobie ile każdy wyrabia (akordowi) i liczcie wyrobienie na koniec miesiąca ja tak robię i ponad 300zl wcięło mi i nie wiadomo gdzie...

anonymous
@Bobi 08.08.2018 17:00

Błąd systemu pewnie:D

anonymous
@Bobi 08.08.2018 17:00

Błąd systemu pewnie:D

Bobi
@anonymous 10.08.2018 08:21

Szkoda że ten system myli się zawsze na korzyść firmy a nie pracownika... przypadek?!

Nike

A wg według mnie kiedyś zakład oceniony był na 4 a teraz na mniej niż 0

Nike

Sprawa zgłoszona do inspekcji pracy ????

Nike
@Nike 10.08.2018 11:36

Jest, bez ???? Buźka miała być Srajcie narody :-D

Nike
@Nike 10.08.2018 11:38

A co najlepsze nie zwolni mnie nikt bo jeśli by mnie znaleźli to już dawno nie pracuję, a źródłem informacji są znajomi.

Maja

W ostatnim czasie byliście bardzo aktywni na wątku, sporo pisaliście o wysokiej temperaturze panującej w miejscu pracy. Czy w czasie upałów pracownicy mają zapewniony stały dostęp do zimnych napojów? @Ania, @Eliza, zapoznajcie się z regulaminem portalu, nie wolno tutaj nikogo obrażać! @anonymous, dlaczego sądzisz, że ludzie nie chcą zgłaszać wypadków? Jaki jest tego powód?

Gienek
@Maja 08.08.2018 14:14

Wodę mineralną mamy ale jest nagrzana od temperatury panującej na produkcji a wypadków nikt nie zgłasza bo jesteśmy zastraszani przez zarząd. Startują w konkursie i kasa się liczy a nie pracownik

Eliza
@Maja 08.08.2018 14:14

Nie obrazamy tylko stwierdzamy fakty tak sie pracuje na szwalni zrobcie cos z tym takie sa nasze spostrzerzenia

XXX
@Maja 08.08.2018 14:14

Wystarczy wyjść z klimatyzowanego pomieszczenia i zobaczysz jak jest i jakie są warunki

Ehh...
@XXX 08.08.2018 19:38

Maja jest administratorem tej strony nie pracownikiem profim

Robak
@Maja 08.08.2018 14:14

Napoje są ale ich temperatura wynosi powyżej 30 35 stopni bo taką mamy na hali

Pracuś
@Maja 08.08.2018 14:14

Ludzie są zastraszania przez przełożonych grożą im zebraniem premi lub zwolnieniem

anonymous
@Robak 09.08.2018 17:21

Ale można zimną wode z automatu sobie nalać

Barry White

Czy to prawda? Kolega powiedział mi, że wiele osób z nowego zarządu wywodzi się z branży paliwowej i tutaj realizują tajny plan pod kryptonimem " Bukareszt płonie, agrest tanieje ", pracownicy którzy nie wytrzymają klimatu à la Kotlina Danakilska mają być składowania w specjalnych silosach, a z ich ciał mają być wytwarzane paliwa nowej generacji na potrzeby tajnej bazy wojskowej w Krępiewie, wsi w powiecie bydgoskim???

Chujkrzyś
@Barry White 09.08.2018 20:12

Taka prawda przejrzałeś ich

Pracownik

Czy na innych działach również jest tak , że pracownik , który nie przyjdzie w weekend do pracy musi wpisać sie na liste i później podać usprawiedliwienie dlaczego nie mógł przyjść w ten dzień ? Zabieranie premii straszenie ludzi , przychodzi Porada i straszy . Wydaje mi sie , że będąc na takim stanowisku mógłby zachować się jak facet i kulturalnie wyrażać sie do osób pracujących w tej firmie .

Eliza

Szwaczki w profim to nygusice siedza w klimatyzowanym pomieszczeniu i jeszcze zle maja niech ida do lopaty jak nie pasuje na ich miejsce znajda sie lepsze i nie beda puszczec tylko pracowac

Pan Badura
@Eliza 07.08.2018 16:19

Szwaczki z profim to pracownice które znają swoją wartość i znają wartość pieniądza. Dają ile dostają. A na byle co się nie rzucają jak inne z obcego województwa co nie potrafią u siebie pracy znaleźć i cieszą się z ochlapow

Ania
@Pan Badura 07.08.2018 17:54

Bzdura damusie z profim tylko byscie fuchy szyly tylko nikt nowy jak przyjdzie nie chce z wami pracowac bo wy fuchy a inne pierdoly noe dacie zarobic innym i fochy stroicie inne orzyjda i uszyja nie jestescie niezastapione

Pan Badura
@Ania 07.08.2018 22:07

No jak wy tak szyłyscie jak piszcie to nic dziwnego że już nie pracujecie haha tu pracują rzetelni ludzie i dobrzy fachowcy z wiedzą i doświadczeniem. A co do fuchy to trzeba sobie staż wyrobić a kociambry od najlepszego od razu by chciały zaczynać?

Obserwator
@Ania 07.08.2018 22:07

Ale to co szwaczki wybierają sobie same prace?

Bozena
@Obserwator 08.08.2018 22:00

Oczywiscie byle czego nie beda szyly nowe pracownice musza szyc co popadnie pracuje tam rok i mam dosyc tego chachulstwa tylko elity mago szyc fuchy

Zostaw opinię o Profim Sp. z o.o. - Turek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.