Profim Sp. z o.o.
3 338 6 1

Opinie o Profim Sp. z o.o.

Jakjatowidzę

Ja uważam, że zanim się zrobi takie testy, najpierw należy zadać pytanie, jaką możliwość rozwoju dawał zakład wcześniej pracownikowi.. bo przecież do tej pory cenni byli pracownicy, którzy dużo robili, a nie ważne jak, nie było czasu na naukę metrologii (pomiarów), tylko byle do przodu i coś zarobić, ale czy to wina pracowników? Czy polityki firmy, więc niesprawiedliwe jest to, że teraz od ludzi wymaga się nie wiadomo czego. Gadanie, że ktoś pracuję długo i się nie nauczył niczego, bo jest taki czy owaki jest na głupotą, bo jaka płaca taka praca. Najpierw trzeba coś tym ludziom dać na zaczęte, żeby oni od siebie mogli więcej dać również. Ale to tylko moje zdanie.

obserwator

sprawdzian z samokontroli dwa razy klikasz ten same pytania , idzie latwo sie wylozyc bo sa pomieszane .troche stresu i gotowe . 20 sek. na odpowiedz. co za bzdury wymyslaja. czy ja pracuja na srodku krzyzowki ze mam 20 sek. na reakcje. Po co te tablety na scianach ktore mialy ulatwiac prace. kazdy pracownik ma dostep do technologi a tam nie ma podpuchy jak w tescie .tylko po to zeby oblac egzamin, i pokazac jak to DZJ jest potrzebny. 34 dzj -pracownikow musza udowodnic ze sa potrzebni bo inaczej za szlaban.

Ciekawy
@obserwator 20.01.2019 12:40

Podobno to nie jest 20 sekund. I o jaką podpuche chodzi? Zdawałeś ten egzamin już? Jak Ci poszło?

Skąd tylu
@obserwator 20.01.2019 12:40

34? Nie mogę się doliczyć, jak liczę to 10 wychodzi

gosc
@Skąd tylu 21.01.2019 13:05

Pewnie naprzyjmowali więcej czerwonych

Witek

Ja pracuje 17lat i jak sie przyjmowalem tak a sama kase teraz mam a oni mowia ze z roku na rok jest lepiej chyba do nich bo ja stoje w miejscu

obserwator
@Witek 20.01.2019 11:23

zabieraja ludzia kase tam gdzie pracownik duzo wyciagnie (akordowcy). Jest z czego brac jak sie ma wyplate (3000-5000) moze nie potrzeba im takich ludzi. beda obcinac tak dlugo az srednia spadnie do 2200 i co wtedy. 2 zmiany i po profim. wtedy wszyscy beda pracowac za najnizsza w powiecie.

T.K
@Witek 20.01.2019 11:23

Stoisz i będziesz ,widocznie stwierdzili że jesteś głąb i mamoła skoro przez 17 lat pracy nic się nie rozwinąłeś zawodowo.

Witek

W kwietniu koniec zak l adu (usunięte przez administratora) w troki i zpiepszaj jak możesz

Wielki ptak
@Witek 19.01.2019 16:42

A to czemu niby?

Xyz
@Witek 19.01.2019 16:42

Ty skąd takie info masz?

Witek
@Xyz 20.01.2019 08:00

To jak ty nie wiesz to sie nie dziwie ze jestes cieciem wszyscy wiedza przeciez poczty byly

Xyz
@Witek 20.01.2019 11:20

Przyjdź pajacu na Arjo powiedz mi to w oczy że jestem cieciem.

święty
@Witek 20.01.2019 11:20

No mógłbyś wodzu z łaski swojej napisać co było w tych pocztach nawet nie tylko temu cieciowi z arjo

T.K
@święty 20.01.2019 19:51

Jesteś taki sam głąb jak ten wituś zadnej poczty nie było na chłopski rozum kto wysyła poczte ze w kwietniu koniec zakładu.

robocik

Z glebokim zalem zawiadamiamy,ze doswiadczeni pracownicy,z dlugoletnim stazem polegli w bitwie o samokontrole.Proponuje zrobic testy panom egzaminatorom,niech sie pochwala swoimi umiejetnosciami.

Idol DZJ
@robocik 15.01.2019 11:37

16lat na produkcji i właśnie oblałem test z samokontroli.w cudzysłowiu oblalem.Z tego wynika że przez 14 lat miałem samokontrolę i przez ten okres produkowałem buble ,a kontrola z G16 ich nie wyłapała.Skoro mi ją teraz zabrali tzn że musiałem robić źle .Gdzie wy panowie z DZJ wtedy byliście.?Pewnie w swojej kanciapie nic nie robiąc .A najlepsze jest to że ta osoba co teraz stwierdzila że nie ,zasługuje na samokontrolę sama wtedy wnioskowała o przyznanie mi samokontroli .a wiedzę i umiejętności posiadałem i posiadam takie same lub większe niż wtedy gdy mi ją przyznali.

Majka
@robocik 15.01.2019 11:37

Przecież to jest jakas paranoja ci glabi nadawaja sie do zbierania szyszek w lesie przeciez to jest jakas porażka oni sami nie umią tych testow siedza w akwarium i na telefonach grają

Xyz
@Idol DZJ 15.01.2019 20:22

Czlowieku ja pracuje dwa lata i zaliczylem test na 90%, a jezeli ty pracujesz 16 lat i go nie zaliczyles to albo jesteś głupi albo mało inteligentny. Nie obrazajcie chłopaków bo robią dobrą robotę a oczerniaja ich Ci którzy tych testów nie zaliczyli . Prawda jest taka że jak jesteś klimaty to test zaliczasz z palcem w (usunięte przez administratora)

Alva
@Xyz 15.01.2019 22:43

No to ja czegoś nie rozumiem, pracownik pracujący dwa lata zdał a ci którzy pracują 10lat nie zdali, poprostu widocznie produkowaliscie buble, I w dodatku wydaje ci się że przez np 8lat żadne wymagania się nie zmieniły? Najlepiej jest wziąć kasę ale trzeba udowodnić że coś się umie.

Umisz
@Majka 15.01.2019 20:55

Tak nie umią ???????????????????? za to ty umisz ???? ty najpierw Skończ szkołę podstawową a potem pisz.

Umisz
@Umisz 16.01.2019 17:39

Haha nie no widać że gość umi język polski hehe :-) pozdrawiam

Kaszmir
@Xyz 15.01.2019 22:43

Xyz kretynie, to,że pracujesz w DZJ to jasna sprawa. Nie kłam na ogólnym forum. Prawda jest taka ,że" jeszcze płyniecie ale kra nad wami zamarza". Na szczęście decyzja już zapadła - nie będzie w Profi m tego nieszczęsnego działu DZJ. Wielu z was złożyło PDO- ale niewielu je dostanie. Kończą się umowy, część dostanie propozycje nowych stanowisk- na produkcji. Jak się nie spodoba to Ciao .

anonymous
@Xyz 15.01.2019 22:43

Może i jesteś "klimaty" ( pisownia oryginalna) ale nie nazywaj nikogo "głupim albo mało inteligentnym" bo gdybyś naprawdę był kumaty (czytaj: inteligentny) to zauważyłbyś, że pytania w testach są o zróżnicowanym stopniu trudności i kryteria oceny też są różne. Więc cały ten egzamin jest "do bani". Bez urazy.

Xyz
@anonymous 17.01.2019 13:00

Pomyłka w pisowni "klimaty"to tak na marginesie. O ile mi wiadomo to każde gniazdo ma swój zestaw pytań, pewnie ze pytania są różne jedne łatwiejsze drugie trudniejsze ale o to właśnie chodzi czy na prawo jazdy w testach masz pytania o tym samym stopniu trudności- Nie. Jeśli pracujesz 10 lat to przez Ten czas spotkales się z różnymi przypadkami i rozwiązanie takiego testu nie powinno nastreczyc Ci problemów. Nie było moim celem obrazić kogokolwiek.

anonymous
@Xyz 17.01.2019 16:19

Jasne. Cytuję : ..."albo jesteś głupi albo mało inteligentny" - kto by się obraził na takie słowa?

Ewda
@Kaszmir 16.01.2019 20:28

Dlaczego nazywasz kogoś kretynem? Bo sam nim jesteś, jak byś zauważył to forum nie służy do wylewania twoich boleści du.. Y tylko opinie o firmie. Ciekawe masz informacje naprawdę kolejny przykład twojej niestety bezmyślności bo nawet nie znasz podstawowych zasad funkcjonowania firmy. Pracujesz tu tyle lat i się okazuje że jednak nie jesteś tak dobry no przykro.

Kaszmir
@Ewda 18.01.2019 06:37

Od razu widać ,że ty i ten Xyz to jeden i ten sam półgłówek.Pewnie cię niedawno przenieśli do DZJ i teraz ból tyłka , że wszyscy w firmie mają cię za nic.Boli?? A będzie bolało jeszcze bardziej.Zawsze tak jest, gdy doskwiera brak jakichkolwiek umiejętności .

wawa
@Kaszmir 18.01.2019 20:15

Zobaczysz ile poleci produkcyjnych już niedlugo

wykopek
@wawa 18.01.2019 21:10

To kto niby będzie robił. Prezesi przyjdą spawać i szlifować na ślusarnie? xd

Szwacz

Powiedzcie mi co się wydarzy w kwietniu w profim ze pracownicy sie boją a juz wszyscy mówią ze w kwietniu sie zmieni czy coś wiecie bo kierownicy nie chcą mówić słyszałam tez o kolejnym nowym dyrektorze szwalni czy to prawda

kutas
@Szwacz 18.01.2019 18:20

spawaczy kastrują

Dodadoni
@kutas 18.01.2019 21:20

Ale jak obustronnie??Jeśli tak to masakra.

pracownik

Prawda jest taka ze trzeba mieć w (usunięte przez administratora) ten zakład i ludzi którzy tam rządzą! ! Pracują tam świnie które potrafią się sprzedać za parę % premii tak jak jest np na PWWYL. JEST parę osób którzy trzymają z zielonymi koszulkami i za parę groszy będą chlapac jezorem. Typowe scierwa które nie mają szacunku dla samych siebie.

Pwwyl
@pracownik 15.01.2019 22:13

Popieram w 100 % !!!

Panasonik

Zabieranie ludzia pieniedzy za samokontrole. To okolo 200 do 350zl mniej do wyplaty swietny sposob na szukanie oszczednosci. Mozna za to przyjac nastepnego dyrektora do spraw bylejakich. Ale najwaznieszy jest czlowiek pracownik. Brawo Wy

Bec
@Panasonik 16.01.2019 11:42

Za dużo zarabiamy i czas podzielić się z funduszami i firmami które sprowadza zarzad

cipcius
@Panasonik 16.01.2019 11:42

Babo trzeba było sie przygotować do testu a nie.

zainteresowany

proponuje aby tym ktorzy nie zdali samokontroli wyplacic rocznom odprawe dziekuje

robocik

dlaczego nikt nie wypowie sie na temat wspanialych testow na samokontrole. doprowadzja one do sraczki pracownikow, swiat idzie do przodu ,wszedzie podwyzki, a wyplaty wstecz. zdaja tylko nieliczni .Genialne testy wymyslone przez szczękę,zeby pograzyc ludzi Jest z czego sie nabijac, jakie to tumany pracuja w profim

Ludwik

To samo jest na metalowym ten sam kierownik i mistrzu tez nikt tam nie chce isc bo atmosfera gęsta jak żyjesz z nimi dobrze tu bedą ci ładnie gadać a zachwile wywąchaja i juz jestes be tak robi mistrzu

Ma-t
@Ludwik 12.01.2019 08:36

Niestety takie mamy kadry kierownicze , jakim cudem zaliczają testy kompetencyjne jeśli nie potrafią rozmawiać z ludźmi . Czy obecne władze muszą się godzić na wszystkie rozwiązania które stawia flok , przecież my mamy ińna mentalnosc i do pewnego momentu będziemy siedzieć cicho ale jak się miarka przeleje to się okaże że zakład trzeba zamknąć bo nie będzie miał kto robić. Tu nie Norwegia tu jest Polska.

Brygadzista
@Ma-t 12.01.2019 09:21

A kto powiedział,że oni zaliczyli testy kompetencji?? Nie ma czegoś takiego jak zaliczenie testu kompetencji.W tym teście nie chodziło o zaliczenie.Mogłeś w nim wypaść beznadziejnie , raczej dobrze , dobrze lub super. Jak wypadli wyżej wymienieni- powinniście sobie sami odpowiedzieć :)

Car
@Brygadzista 13.01.2019 00:02

A zarząd zaliczyl....

anonymous
@Ma-t 12.01.2019 09:21

To nie Flokk stawia wymagania. To ludzie, którzy przyszli wraz z Innova Capital.

Ania
@anonymous 13.01.2019 17:25

Bartos tyle obiecywał i wyszło jak to z funduszami

anonymous

W serwisie WP ukazał się artykuł i wywiad z Adamem Kosieradzkim, prezesm GoWork.pl. Przeczytajcie. Warto. Na pewno powinien to przeczytać nasz pracodawca. Dla "niepiśmiennych" i leniwych napiszę, że portal ma blisko 100 procesów związanych z żądaniem usunięcia niepochlebnych wpisów. Pracodawcy żądają ich usunięcia zamiast podjąć dialog z pracownikami i wsłuchać się w głos ludzi. (usunięte przez administratora)

Cezar

Ta firma nie zasługuje nawet na miarę nazwy zakładu .... Za moich czasów mówiło się - " pracuje w kołchozie " i widzę w aktualnych opiniach , że jest tak nadal , żeby nie powiedzieć , iż jest jeszcze gorzej .... Zmuszanie w formie zastraszania do przyjścia na nadgodziny w soboty oraz niedziele przez śmiesznych brygadzistów czy kierowników - pachołków całej "góry" . Nie będę podawał więcej przykładów jak są traktowani pracownicy przez "swego pracodawcę " , gdyż zabrakło by mi całego dnia, aby to opisać ..... Korzystając z okazji chciałbym zapytać się , czy na PWMT1 nadal żądzą Mariusz L. i jego " wierny adiutant Walduś Z ? którym nie zapomnę do końca życia , za to co uczynili mnie i niejednemu pracownikowi ......

PWMT1
@Cezar 11.01.2019 18:20

TAK NADAL KIEROWNIKIEM JEST PAN MARIUSZ.L i nadal jest też WALDEK .Z

Ludwik
@PWMT1 11.01.2019 21:17

Nadal sa ci sami panowie dlatego nikt nie chce tam isc do pracy

Cezar
@PWMT1 11.01.2019 21:17

Czyli nadal na te kanalie trzeba patrzeć i udawać , że wszystko jest w porządku . Dopóki ci dwaj Judasze będą na tych załatwionych stołkach , to nigdy tam dobrze nie będzie . Bardzo szybko zapomnieli jak byli zwykłymi szeregowymi a zwłaszcza śmieszny mistrz , który ma ok 40 lat a wygląda jakby był po 50 -stce , tak przeżywa te swoje "ala" kierownicze stanowisko . Nie będę się więcej wypowiadał na ich temat , bo szkoda mojego czasu a poza tym moje słowa nie " uzdrowią chorej sytuacji na PWMT1 " , która była , jest i będzie ......

batrus
@Cezar 12.01.2019 16:46

Który to mistrz?

pracownik

Które działy się załapały do zwolnień dobrowolnych z tzw. odprawa, wiecie coś na ten temat ?? Proszę o odpowiedź

Jadzia
@pracownik 08.01.2019 01:34

Wiecie od kiedy PDO będzie obowiązywać na produkcji, kto będzie mógł skorzystać, które działy obejmie?

Buldog
@Jadzia 10.01.2019 21:54

Z programu PDO czyli z programu darmowych odejść już niedługo bedą mogli wszyscy skorzystać.

gosc
@Buldog 11.01.2019 09:33

To nikt by chyba nie został w tym zakładzie hehe

Dera
@gosc 11.01.2019 17:51

A marcin...

Andre

Witam forumowiczów. Piszecie, że są zwolnienia a ja zostałem zaproszony na spotkanie o pracę, więc co się dzieje w firmie? Mam też pytanie odnośnie działów, a mianowicie na który dział najlepiej trafic a którego unikać? Wspomnieli mi, że mają coś dla mnie na dziale montażu i tapicer co sądzicie o tym dziale? Jaki jest tam kierownik, ile zarabiają na tym dziale i czego ogólnie mogę się tam spodziewać? Z góry wszystkim dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

Agsh
@Andre 08.01.2019 18:18

Daj sobie spokój z tą firmą !. Pierwsze 3msc próbne będą super, później zobaczysz prawdziwe oblicze

Andre
@Agsh 08.01.2019 20:43

Co takiego się dzieje, że odradzacie tam pracę? Czy ten dział monter i tapicer jest ok czy są dużo lepsze działy? Jeśli nie profim to jaki zakład pracy polecacie? Nie mam dużego rozeznania w okręgu.

Andre
@Andre 08.01.2019 22:57

Jak wyglądają sprawy z zarobkami na dziale monter, tapicer? Z góry dzięki.

Helenka.G.
@Andre 08.01.2019 18:18

Lepszej pracy niz w dziale TA to nie znajdziesz. dział bez lidera i bez brygadzisty i bez mistrza jest tylko kierownik ja tez staram sie przyjąć do działu TA czekam tylko za ogloszeniem

X
@Andre 08.01.2019 22:57

Teraz każdy lepszy

K.t
@Andre 08.01.2019 18:18

Najlepiej trafić na dział modelarnia na piankach . Bo to się nic nie robi A za wszystko premie mają. Trzeba się prosić żeby jakieś przekładki robili..

Marcin
@Andre 08.01.2019 22:57

Szukaj gdzie indziej pracy na tapicerce wyciagniesz ledwo 2000 a jak musisz sie napracowac

Marcin
@Andre 08.01.2019 18:18

Daj sobie spokoj trzy miesiace beda spoko a pozniej wyzeracze cie zjedza bedziesz zarabial najnisza krajowa wiecej nie dostaniesz ja tak wytrzymalem

Metalowy

Wspaniała jest ta nasza grupa osób z działu kontroli na G16 ,przeprowadzająca egz.z wiedzy pracownika na temat wiedzy z zakresu wiedzy np.o grubości rurki.Żeby zatrzymać swoje ciepłe stołeczki zabierają pracownikom samokontrolę.Bo myślą że jak pracownik nie będzie miał samokontroli to oni wtedy będą potrzebni .Panowie PDO składamy do 13. Nie lękajcie się .

Robo
@Metalowy 09.01.2019 16:05

Ja tam zdałem

Obytakdalej
@Metalowy 09.01.2019 16:05

I wreszcie się ktoś za to wziął brawo panowie ciśnijcie porządnie, jak ktoś kumaty to zda, I weźcie się za resztę działów tylko tak porządnie wszystko musi mieć ręce i nogi. Bo te wcześniejsze egzaminy to chyba wszyscy zdawali śmiech ????

T.K
@Metalowy 09.01.2019 16:05

A co tu się dziwić szukają wszędzie oszczędności tylko po to te egzaminy kieruś z metalowego próbował i też oblał, nawet pracownik z dzj Wiesio też nie zdał.

X
@T.K 09.01.2019 20:24

Potrzebne pieniądze na dwa nowe auta

sati

Czy ktoś wie jak nazywa się firma syna Rychlika ? I gdzie się znajduje ?

Agsh
@sati 08.01.2019 17:19

Hush Design Kolska Szosa. Czy warto tam pracować?. Kieruje tam były kierownik wydziału Pianek, pracuje były kierownik magazynu g16. Jak robiłeś w firmie jak byli to wiesz jak jest!

Witek

To nie plotki ludzie wczoraj dostali wypowiedzenia to jest żalosne co oni wyprawiaja

Xmen
@Witek 03.01.2019 16:33

Na jakim dziale zaczęli zwalniać ludzi? Szybko się za to zabrali odrazu po nowym roku.

Majka
@Xmen 03.01.2019 18:08

Na 8 juz dostali

vhvhjhb
@Majka 04.01.2019 16:19

na 8 na jakim dziale

Szwaczka
@Majka 04.01.2019 16:19

Co to za dzial 8 bo chce skladac cv i nie wiem czy warto

Szwaczka
@Witek 03.01.2019 16:33

Dlaczego nie odpisujecie jezeli za czeliscie to odpowiedzcie

Halina
@Szwaczka 05.01.2019 16:35

8 to nie dział to numer firmy bo Profim na ul.Górniczej ma trzy zakłady G8 G10 G16.

Szwaczka
@Halina 06.01.2019 08:41

Dzieki tylko co na tym dziale8 robia bo mnie interesuje szycie

Borys
@Szwaczka 06.01.2019 16:01

To musisz na g 10sie przyjac

Czytojuz

A czy to prawda że chromownie mają wygasić? Bo podobno firma zewnętrzna taniej zrobi.

Takto jest
@Czytojuz 02.01.2019 23:10

Jak by ją zamknęli to największy błąd jaki mogliby zrobić. Im to się nic już nie opłaca.

Szwaczka

Slyszalam plotke ze profim ma puscic autobusy jezeli to prawda to powiedzcie w jakich kierunkach bo jestem zainteresowana praca w profim

Cfc
@Szwaczka 06.01.2019 16:04

Dla własnego dobra poszukaj sobie innej firmy

Obi-Wan Kenobi
@Szwaczka 06.01.2019 16:04

Miały być autobusy ,robili ankiety kto z jakiego miejsca ale temat upadł- pieniądze zostały przesunięte na inne cele "bardziej "ważne dla pracowników- czyli zamydlenie oczu i do przodu. Nie licz na autobusy z poza terenu Turku .

Tuz

A czy ktoś mógłby podać jakieś pozytywne informacje o zmianach w Profim?

X
@Tuz 03.01.2019 07:21

Wraca stara kadra....

Tuz
@X 03.01.2019 22:02

Chyba raczej to nie możliwe po wyprzedaniu się ...

Domino

Na metalowym ludzie sami się zwalniają. Nikt tam nie chce robić w tym (usunięte przez administratora) i pyle metalowym . Człowiek wychodzi brudny jak by w kopalni robił .

Polska

Profim zaczyna nowy rok od dobrowolnych zwolnień ale tylko dla niektórych działów.Reszta będzie systematycznie i samoistnie się eleminowac poprzez zwolnienia ale już bez kasy za odejście .Dużo pracowników jest naiwnych wierząc w to co mówią ich kierownicy że dla wszystkich jest praca .Prawdziwa rewolucja nastąpi w kwietniu wtedy wielu naiwnych się zdziwi.

Zofia

Czy sa jakies przyjecia do profim i gdzie najlepiej sie dostac

dariusz
@Zofia 27.12.2018 15:42

Najlepiej się dostać i najbardziej płatna praca jest w dziale TA

Zosia
@dariusz 27.12.2018 15:50

Czyli co to za dział

wielkifekalio
@Zosia 27.12.2018 18:51

Smerfy. A poważnie to kontrola jakości. Duża kasa za darmo

Darek
@wielkifekalio 28.12.2018 01:20

Marcin też ma dobrą robotę wybiera firmy doradcze i już kasa leci

Zosia
@wielkifekalio 28.12.2018 01:20

Z tego co wiem to jakosc jest czerwona a nie niebieska cos mnie wkręcasz

Non Omnis Moriar

No i mamy Nowy Rok. Za rok o tej porze nie poznacie tej firmy.A zmiany zaczną się już w pierwszym kwartale tego roku. Życzę wszystkim powodzenia, bo wiem ,że każdemu będzie one potrzebne jednak nawet ono nie każdemu pomoże.

Xmen
@Non Omnis Moriar 01.01.2019 00:18

Pytanie czy plotki i te tzw. zmiany będą dotyczyć redukcji etatów a jeśli tak to na jakich działach w firmie

Ludwik
@Non Omnis Moriar 01.01.2019 00:18

Juz pare osob dziś dostało wypowiedzenia

Roxi

Nic nie piszecie profim śpi czy juz upadlo

Święty fiut
@Roxi 30.12.2018 10:37

Święta ludzie pewnie śpią se pijani

Szwaczka
@Roxi 30.12.2018 10:37

Podpowiedzcie ile zarabiaja szwaczki poniewaz mysle o zmianie pracy i jestem zainteresowana

Lego
@Szwaczka 30.12.2018 19:49

Zapytaj inne szwaczki co się we firmie dzieje jak do nich odnosi się zarząd

Szwaczka
@Lego 01.01.2019 09:44

No to niech podpowiedza szwaczki jezeli zle sie dzieje

profim84

To cale spotkanie wigilijne to jakis.zart chyba...a cala zaloga w garniturach zero kultury rozum niedorozwoja nas za jakis rumunow maja tylko musimy robic po 200÷ 250 godzin w miesiacu zeby zarobic cos a.on spojzy ile.ty wyplaty.masz.i jeszcze utnie.premie bo mandarynek.musza kupic wstyd dla takich zlodzieji inaczej nazwac nie potrafie

???
@profim84 22.12.2018 12:27

Co Ci jest?

Mikołaj
@profim84 22.12.2018 12:27

Mogę się założyć że tacy jak ty będąc w zarządzie nie dali by nawet zgniłej pomarańczy,nigdy nic wam nie pasuje,gdyby nie było poczęstunku też byś się rozkminiał.Zarobki są jakie są normy też, szału nie ma.Trzeba było się uczyć założyć firmę i robić bale dla pracowników . Poczęstunek był ok ,zawsze to jakiś miły gest w naszym kierunku.

Marcin
@profim84 22.12.2018 12:27

Tak źle tak nie dobrze co by nie zrobili to żle nietrzeba bylo isć

Prezes junior
@profim84 22.12.2018 12:27

Super mega spotkanie wigilijne z poczęstunkiem i z prezesem i dyrektorami dowiedzieliśmy się o rozwoju firmy oraz o zmianach jakie czekają nas w nowym roku

Xxx
@Prezes junior 23.12.2018 11:27

Po tych wszystkich niedotrzymanych obietnicach nadal im wierzysz

Metal
@Prezes junior 23.12.2018 11:27

Temu zarzadowi już nikt nigdy nie będzie wiezrzyl , jezeli flokk chce odzyskać zaufanie pracownikow to powinien ich wymienić i zacząć budować od podstaw

Cujek 93

Jak tam idzie zdawanie samokontroli na pwmt? hehe

Dario
@Cujek 93 22.12.2018 19:12

Teraz samokontrole będzie miało 5 osób na zmianie. Oszczędności muszą być.

Ma-t
@Cujek 93 22.12.2018 19:12

Trzeba oddzielić ziarno od plew .

Operator
@Dario 22.12.2018 21:54

Ciekawe czyj to pomysł te testy których nie idzie zdać. Teraz trzeba przyjąć jakościowców więcej bo jak nadąża sprawdzać tylu ludziom sztuki:). Chyba nieco produkcja stanie:D

Xxx
@Dario 22.12.2018 21:54

Musimy wspierać Marcina i jego ekipe

Swiadectwo

A ja pozdrawiam dwóch brygadzistów z g8. Lizusy Maciusia... I na was przyjdzie czas panowie szeryfowie wielcy... Jeszcze trochę to nie będziecie mieli kim pracować... Żal was...

Grześ
@Swiadectwo 18.12.2018 23:28

Wszyscy brygadzisci w portki walą po nowym roku beda łopatami kopać i pośmiejemy sie tak jak oni z nas

Templariusz
@Grześ 19.12.2018 16:32

Grześ po nowym roku to się zacznie usuwanie takich przyglupow jat ty którzy są głównymi hamulca i rozwoju tej firmy

Wiesio
@Templariusz 19.12.2018 18:53

YYbez hamulca nic nie pojdzie a ty jestes jednym z tych buraow i boisz sie o swoja posadke pojdziesz do lopaty

Templariusz
@Wiesio 20.12.2018 14:19

Wiesio twój pseudonim jednak zobowiązuje. Rzeczywiście w tym co napisałem można wyczuć strach buchachacha. Zrozum w końcu istotko o małym rozumu, że nie będzie tak jak sobie wyobrazasz. Nie miałeś i nie będziesz miał wiele do powiedzenia. Ot taki to żywot takich robali.

GRUBY BENEK
@Templariusz 20.12.2018 19:29

Ty moze i masz ale same głupoty których nikt nie słucha lizusie

Halina

Chciałam sie spytac bo rozstrzygnięto konkurs na menagera i pracownika roku w profim i dlaczego wygrali wszyscy pracownicy biurowi a nie pracownicy fizyczni?

Marcin
@Halina 19.12.2018 21:17

A co byś chciała wygrać trzeba miec predyzpozycje na to wyróżnienie a robol takich nie ma

M.K.S.B
@Halina 19.12.2018 21:17

Wygrali ci co najbardziej(usunięte przez administratora)lizali proste .wielcy królewicze którzy się wywyższają

Annalbel
@Halina 19.12.2018 21:17

Robolu do roboty a nie nagród sie zachciewa

Zostaw opinię o Profim Sp. z o.o. - Turek

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.