brak logo

Pavonique Sp z o.o.

Warszawa

Opinie o Pavonique Sp z o.o.

M. 2011-06-13 10:45:16
Zdecydowanie odradzam...
4
anonim 2011-06-29 18:11:59
M. - 2011-06-13 10:45:16

Zdecydowanie odradzam...

właśnie dostałem oferte pracy.napiszcie dlaczego jest tam kiepsko
1
Ajhel 2012-05-05 22:36:32
Firma powstała tylko po to aby spełniać chore ambicje właścicielki, która musi się pokazać w gronie wpływowych koleżanek - zamiast leżeć i pachnieć za pieniądze męża, bawi się w prowadzenie firmy, o zgrozo kosztem niewinnych ludzi. Z perspektywy pracownika jest to gra na zamęczenie - albo będziesz spełniał zachcianki za marne grosze, albo po 3-6 m-cach zaczniesz szukać pracy. Przez pół roku, na ok. 12 zatrudnionych osób, zmienia się 6. Niech ta statystyka ostrzeże Was przed choćby zalążkiem mysli o pracy w tej firmie, w której pracownik jest zabawką, ew. śmieciem, którego i tak zastąpią inni...
4
anonim 2015-12-04 14:27:05
Czy może ktoś zweryfikować jak jest teraz w Pavonique, znalazłam ogłoszenie "specjalista ds. sprzedaży" zastanawiam sie czy warto aplikować na handlowca?
1
gość 2015-12-05 20:52:48
Powyższą opinię pisała chyba sama właścicielka… O tych 3 tys. to można pomarzyć, premii nikt na oczy nie widział, a prowizje dostaniesz może dwa razy w roku - skąpy właściciel tej firmy zrobi wszystko, żeby tylko jej nie wypłacić. W pełni podzielam opinię z 05.05.2012, która idealnie oddaje sytuację w fimie - w tym roku zmieniło się już 13 pracowników, to chyba wszystko tłumaczy... Pracownicy są ciagle inwigilowani (kontrola na każdym kroku pracy, traktowani jak bezwartościowe przedmioty, z którymi można zrobić wszystko. Szczerze odradzam, szkoda czasu i zdrowia.
2
ZM 2015-12-09 18:58:42
Ja także odradzam, jakielkolwiek by stanowisko nie było, praca w tej firmie to najgorszy z możliwych wyborów. W biurze atmosfera jest jak na pogrzebie, strach sie odzywać, cokolwiek zrobisz wszystko jest zle, już po miesiącu pracy człowiek ma dosyć . To, co przedstawia na rozmowie wlaścicielka nijak sie ma do pózniejszej pracy (np. premii nie uświadczysz, szkolić musisz się praktycznie sam). Na dodatek z dnia na dzień zmiana zdania i wmawianie, że to Twoja wina. Jak najdalej od takich pracodawców.
2
Rysio 2015-12-29 20:53:13
Jestem jedną z 13 osób które pracowały w Pavonique i odeszły w tym roku, podtrzymuję opinie o złej sytuacji panującej w firmie do czego w 100 % przyczynia się właścicielka, nazywana przez pracowników „wampirem energetycznym”. Zapewniam, że już po miesiącu nie będziesz miał energii i motywacji do pracy, zmienia zdanie z dnia na dzień, kłamie w oczy i wmawia że to twoja wina.
Jeżeli nie masz żadnych zawodowych ambicji, lubisz być traktowany jak „ZERO”, lubisz jak pracodawca na każdym kroku rzuca ci kłody pod nogi żebyś tylko nie odniósł sukcesu, akceptujesz nie płacenie premii , prowizje chcesz dostawać może 2-3 razy w roku to jest to praca idealna dla Ciebie!!!
2
marco 2016-01-26 11:06:48
Witam. właśnie się ukazało ogłoszenie na specjalistę woj mazowieckie , jesli ktos zainteresowany;)) ja po tym co słyszałem , NIE aplikuję.
1
Klient 2016-02-22 20:12:54
Co do atmosfery to jest tragedia, jedyna tego przyczyna jest wlascicielka, która zapewne sama zamieszcza powyższe dwie opinie próbując znaleźć jeleni, których będzie gnębić i mieszać z błotem. Zreszta od jakiegoś czasu chodzą słuchy po mieście,ze i tak ta firma niedługo pewnie padnie...nikomu nie polecam jakiejkolwiek współpracy z ta firma.
2
sylv 2016-03-08 15:11:37
Zdecydowanie odradzam! Rotacja pracowników nie jest dziełem przypadku. Rozmowa o pracę i przedstawione na niej warunki nijak maja się do późniejszej współpracy. Właścicielka nie ma za grosz kultury, kłamie, oszukuje i traktuje pracowników jak służących. Do tego trzeba znosić jej wahania nastrojów i zmianę zdania co drugi dzień. Wypiera się ustaleń ustnych, a nawet pisemnych. Praca tylko dla masochistów.
3
worker 2016-03-15 17:52:43
Odradzam, trzymajcie sie jak najdalej od tego miejsca. "Dostep do wody i ogrzewanie" to można powiedzieć jedyne pozytywne strony tej pracy. Wszystko co w innych firmach jest podstawa i standardem normalnej pracy tu uważane jest za wielka łaskę ze strony właściciela.
2
1 z 13-tu 2016-03-31 19:34:25
Absolutnie odradzam, praca w tej firmie to zgadzanie się na brak jakiegokolwiek szacunku dla własnej osoby, właścicielka "wampir energetyczny" to kłamczucha, manipulantka, która nie wywiązuje się z umów pisemnych i ustnych; traktuje pracowników jak śmieci i zabaweczki, z którymi może robić co jej się tylko podoba; jesteś tam aby spełniać chore zachcianki Wielkiej zepsutej, bogatej Pani, której nic się do końca nie podoba i zawsze znajduje najmniejszy minimalny błąd. Wykorzystywanie i manipulacja pracownikami jest na porządku dziennym a jeśli nie spełnisz jej chorych zachcianek po prostu potrafi się na Ciebie obrazić. Jesteś tam aby dogadzać a nie pracować, zapomnij o sukcesie lub awansie, zgniecie Cię na każdym kroku, po krótkim czasie albo szukasz pracy albo trwasz w tym "syfie" dopóty dopóki Cię nie zwolni lub nie przedłuży kontraktu. Kontrolę odczuwasz na każdym kroku, codzienne sprawdzanie w jakikolwiek dostępny sposób. Jeśli lubisz być "ZEREM' to praca dla Ciebie!
5
captcha 2016-09-19 22:06:46
dno. odradzam zdecydowanie
sandra 2016-09-20 10:50:22
Podejście do klienta jest bardzo ważne, ale ważne jest to, że każdy dba o to, żeby zatrudnienie u nich opierało się na przyjacielskich relacjach. Wiecie jednak czy niedługo pokaże się u nich jakiekolwiek ogłoszenie pracy? Dziękuję za szybką odpowiedź.
Anonimowy 2016-12-02 11:54:05
Popieram w 1000%
Zostaw swoją opinię o Pavonique Sp z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pavonique Sp z o.o.