Express People

Katowice

Opinie o Express People

Krzyś 2017-01-31 16:06
Radzę dobrze się zastanowić mówię pracą w samej Skodzie ok. Ale nic po za tym.
2
Zenek 2017-02-06 08:54
Mi się tutaj podoba. (usunięte przez administratora)
2
on 2017-02-12 08:44
odradzam tą agencję, (usunięte przez administratora)
3
mol 2017-02-12 22:29
Dlaczego? Napisz cos wiecej
F.K 2017-02-13 05:46
(usunięte przez administratora) oferują umowę o dzieło na 300h ze stawką 10 tyś koron brutto,czyli 1600zł brutto,za takie pieniądze nawet miesiąca nie przeżyjesz w CZ,druga sprawa za wszystko pobierają opłaty,dają kary finansowe za byle co,praca jest 6 dni w tygodniu po 12 h,to policz sobie ile musisz przepracować h za te 1600zł brutto,umowa jest tak skonstrowana że nie ważne ile godzin przerobisz a zawsze dostaniesz te 10tyś kc brutto,ponieważ w CZ umowa o dzieło może być tylko do 10 tyś koron,jeżeli przekroczy tą kwotę to oni muszą już odprowadzać zus i inne potrącenia,a tak to tylko podatek odprowadzą,druga sprawa wypłatę masz dopiero po 2miesiącach pracy!!!zaczynasz pracę od 1 lutego to wypłatę masz w 25 marca!! (usunięte przez administratora)
7
mol 2017-02-13 12:24
A w jakiej pracy byleś, i w jakiej miejscowości ?
Niko 2017-02-14 09:47
A kiedy tam byłeś? Mam tam znajomego, chciałem dojechać, ale coś nie ma ostatnio wyjazdów tam.
Express People 2017-02-16 14:27 [pracodawca]
Dzień dobry,
bardzo mi przykro, że nie był Pan zadowolony, ale proszę nie oczerniać pracodawcy, który Panu nie przypadł do gustu. Większość co Pan piszę to stek bzdur. Wielokrotnie już to wyjaśniałem, ale jeżeli komuś brakuje dalej odpowiedzi - wyjaśnienie poniżej (dotyczy to tylko i wyłącznie oferty pracy w Pardubicach i Kutnej Horze):
- umowa o dzieło do 300 godzin, później umowa o pracę,
- stawka oferowana na miejscu to 65 CZK netto podstawa + 20 CZK netto dodatku za wydajność i frekwencję,
- wynagrodzenie jest płatne do ostatniego dnia miesiąca za miesiąc poprzedni. Oznacza to, że wynagrodzenie np. za styczeń otrzymamy na koniec lutego. Każdy z pracowników jest o tym informowany, podpisuje umowę, więc nie rozumiem Państwa toku myślenia. Jeżeli ktoś nie godzi się na takie warunki to wystarczy odmówić podpisania umowy i podjęcia zatrudnienia.
- odniosę się do "tego syfu". Powtarzam po raz kolejny z rzędu, że o hotel i atmosferę na nim PRACOWNICY DBAJĄ SAMI. Jesteśmy agencją pracy, nie biurem podróży.
- kwestia normalności jest sporna. Oferta pracy jest dla każdego. Wszyscy pracownicy mają jasno przekazywane warunki zatrudnienia. Podczas wyjazdów nie spotykam się z negowaniem tych warunków. Pytanie klucz, dlaczego byli pracownicy piszą negatywne opinie, a aktualnie pracujący nie?

OD siebie dodam, że nie akceptujemy przychodzenia do pracy pod wpływem alkoholu. Przyjście do pracy w stanie wskazującym na spożycie kończy się dyscyplinarnym zwolnieniem z pracy. Nie można mieć wówczas do nas pretensji.

@demotywator
Cenimy sobie wszystkie opinie - również negatywne. Jednak pamiętajmy o kulturze wypowiedzi. Nie akceptujemy wulgaryzmów oraz opinii niepopartej konkretnymi argumentami. Każdy może wejść sobie na forum i napisać negatywną opinię, również bez wcześniejszej współpracy z danym pracodawcą. W dodatku absolutnie nie akceptujemy podszywania się pod naszą firmę - tego typu posty nie mają prawa być wyświetlane.

Pragnę również przypomnieć, że działamy już od ponad 10 lat w Polsce, a każdego roku pośredniczymy w ponad 1000 zatrudnień. Pracując z ludźmi bardzo ciężko uniknąć negatywnych opinii. W dodatku weźmy pod uwagę, że bardzo rzadko pisze się pozytywne opinie - proszę przejrzeć również fora innych agencji, pracodawców. Regularnie przechodzimy wewnętrzne oraz zewnętrzne audyty, mające na celu weryfikacje naszej pracy, wiarygodności, zgodności naszej działalności z prawem. Regularnie również (raz w miesiącu) jesteśmy kontrolowani przez Państwową Inspekcję Pracy, mimo iż nie jesteśmy pracodawcą w Polsce (tylko pośrednikiem). W ciągu całego okresu naszej działalności (przypominam, że w Polsce istniejemy od 2006 roku)nigdy nie otrzymaliśmy negatywnej opinii od organów administracji państwowej.

Mam nadzieję, że wyczerpałem temat.
Pozdrawiamy serdecznie
Zespół Sk Expres
2
demotywator 2017-02-16 15:56
Kochano Agencja Express People, ani razu nie napisałem wulgaryzmu, przedstawiłem fakty, które zostałem na miejscu, nic po za tym. Jeżeli słowo "oszust" traktują Państwo za wulgaryzm, to przyznaję się do wulgarnych wypowiedzi. Moje posty były wielokrotnie kasowane z tego forum, jak również posty wszystkich niezadowolonych osób, uważacie Państwo to za uczciwe stosunki ?. Dla mnie jest to zwyczajnie nieuczciwe podejście. Chcecie aby ludzie u was pracowali, to niech wasi pracownicy mówią "CAŁĄ" prawdę. Pracowałem w Czechach przez różne agencję pracy, ale nigdy się nie spotkałem z czymś takim jak wasza umowa o dzieło na 300 godzin, jest to tylko dla naiwnych, a później dziwicie się, że ktoś negatywa napisał.
Nadal nie odpowiedzieli Państwo na moje zasadnicze pytanie: Dlaczego o waszej agencji piszą jako o oszustach i wyzyskiwaczach polskie media ? Powiedzmy, że na resztę pytań odpowiedzieliście.

3
demotywator 2017-02-16 16:40
odnośnie podszywania się pod waszą firmę, to w ogóle nie wiem o co kaman.
Express People 2017-02-16 18:30 [pracodawca]
Szanowny Panie,
odpowiedziałem już na wszystkie zarzuty - dodam, że kilkakrotnie. Z mojej strony wyjaśniłem już wszystko i temat został wyczerpany.
Nigdy nie doszły do nas informacje o tym, by nami interesowały się media.
Prosimy, aby każda opinia była poparta argumentami. Opinie bez konkretnej argumentacji nie będą akceptowane.

Pozdrawiamy
Zespół Sk Expres
demotywator 2017-02-16 20:21
nie można tu wklejać link z adresem strony ale wystarczy wkleić do wyszukiwarki google: "Praca w Foxconn w Pardubicach tylko dla naiwnych"

Właśnie ten artykuł wyjaśnia wszystko o Państwa firmie :-)

Pozdrawiam
2
Express People 2017-02-17 08:37 [pracodawca]
Szanowny Panie,
z przyjemnością przeczytałem ten artykuł. Polecam przejrzeć dokładnie wiadomość. To nie są - jak to Pan określił - polskie media. Jeżeli tak by było, to ja również jestem reporterem / redaktorem / dziennikarzem, bo osobiście dodaję tam artykuły nt. różnych wydarzeń i produktów. Polecam zasięgnąć informacji o autorze.

Druga sprawa, jeżeli czytałbym Pan uważnie moje odpowiedzi to na pewno zauważyłby Pan, że odpowiadałem na zarzut dot. tej opinii. Proszę również spojrzeć na datę. Aktualnie mamy rok 2017, a od tamtego czasu wiele się zmieniło - o czym również odpowiadałem.

Temat ten zamykam i więcej do niego odwoływać się nie będę. Jeżeli moja odpowiedź Pana nie satysfakcjonuje, to zapraszam do jednego z naszych biur. Porozmawiamy.

Pozdrawiamy
Sk Expres Sp. z o.o.
Malolat 2017-02-20 13:45
Cześć jestem z tej firmy aktualnie w Jabloncu i czekam 10 dni aby pojsc do pracy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej siedzę bez pracy musiałem dzwonić do mamy żeby mi gotówkę wyslala bo nie miałem za co przeżyć firma wogole nie jest ogarnieta a m koordynatora czekamy czasem po 5 h żeby coś załatwić jakąś masakra
2
Express People 2017-02-20 14:12 [pracodawca]
Dzień dobry,
żaden z pracowników nie kontaktował się z nami w tej sprawie.
Proszę o kontakt z naszym biurem pod numerem telefonu, który otrzymał Pan od rekrutera.
Gdy dowiemy się tylko szczegółów to sprawę natychmiast wyjaśnimy.

Pozdrawiamy
Zespół Sk Expres
wkm 2017-03-04 21:19
pracował ktoś jako operator cnc? warto? jak dużego doświadczenia wymagają? w ogłoszeniu brak informacji, dopiero wymagane w ogłoszeniu na ustawiacza, ile faktycznie da się zarobić? no i jak zakwaterowanie? i co z językiem?
JOLO 2017-03-07 20:18
Chciałbym zasięgnąć informacji na temat pracy przy montowaniu lamp w miejscowości Nowe Miasto nad Wagiem na Słowacji. Jak wygląda praca czy ok? czy normy wyśrubowane ze 3 Japończyków z całym szacunkiem dla nich nie dałoby rady? Czy zarobki zgadzają się z tym co mówią w biurze czyli ok 3000 NETTO? jakie warunki zakwaterowania? po ile ludzi na pokojach? Co ile i na ile wracacie do Polski?
Maciek 2017-03-10 01:10
Pracowałem w Pardubicach w Latach 2007 2008r i jakoś nie mam nic do firmy czy warunków pracy tam .Ja jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Mam zamiar wrócić do niej ponownie.
Joanna 2017-03-13 14:24
Jesteście zainteresowani znalezieniem pracy za pośrednictwem firmy Express People? Zachęcam do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy. http://www.express-praca.pl/wolne-stanowiska/
... 2017-03-21 16:03
Stanowczo nie polecam tej '' agencji pracy '' mamy marzec zaraz kwiecień a PIT-u dalej nie mam.. Po wykonanym telefonie o godzinie 15:20 (tak udało się dodzwonić w końcu po hamskim odrzucaniu połączenia przez Panią rekruter) przekierowała mnie do działu administracji. Po wykonaniu telefonu dowiedziałem się że MUSZĘ NAPISAĆ PODANIE O PRZESŁANIE PITA DO SK EXPRESS! Kurde co za ludzie.. Wysyłać ludzi owszem ale tyle by było. Ogarnijcie się.. Bo NIE POLECAM WAS! Szkoda już mi nerwów.. Jak nie otrzymam pita od Was mam to gdzieś. Waszym obowiązkiem jest przesłanie rozliczenia rocznego a nie moim żeby go szukać cholera wie gdzie.. Tak więc wy za to bekniecie nie ja.
5
Express People 2017-03-24 10:09 [pracodawca]
Szanowny Panie,
jak był Pan informowany, firma rozlicza Pana w kraju, gdzie Pan pracował (Czechy, lub Słowacja) a co za tym idzie nie ma obowiązku wysyłać lokalnego odpowiednika PIT do pracownika. Wszystko odbywa się zgodnie z prawem. Podpisywał to Pan podczas wyjazdu do fabryki. Jeżeli potrzebuje Pan rozliczyć się w Polsce to musi Pan napisać podanie o przesłanie rozliczenia. Innej drogi nie ma i każdy pracownik jest o tym informowany.

Pozdrawiamy
Zespół Sk Expres
1
jabłkowy 2017-03-25 17:01
te oferty na stronie co są to wszystkie aktualne? cały czas 10 stanowisk wolne hehe?? ile się średnio czeka na wyjazd?
1
pix 2017-03-25 18:48
a jeżeli ktoś nie przejdzie treningu sprawnościowego to odsyłają do domu ?
Frahu 2017-03-28 21:36
Masz jakąś odpowiedź na swoje pytanie? Jestem zainteresowany praca i chcę wiedzieć coś wiecej
Nono 2017-03-29 09:07
Na adres email przesłałem prośbę o przesłanie zeznania rocznego wraz z adresem przesłania zeznania oraz kopia D. O. czy to wystarczy aby przesłać mi zeznanie?
Joanna 2017-04-10 10:22
@Zdychający pies o jakich sytuacjach wspominasz? Co działo się podczas Twojego wyjazdu?
Szukajacy pracy 2017-04-10 11:11
Chora agencja pracy , ogłoszeń daja opór , dzwonię trzy dni , wysyłam prośby o kontakt i nic .... Jak tak podchodzą na początku to co dopiero jak dadzą pracę . Żenada !
3
Joanna 2017-04-11 11:23
@Szukajacy pracy nadal nie uzyskałeś odpowiedzi? Sprawdź, czy masz dobry kontakt do firmy. Aktualne numery/maile znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,34586,0,0,znajdz_nas
Zdychający pies 2017-04-11 16:34
Sz.Pani jeżeli faktycznie interesuje Pani to co tu się dzieje za pośrednictwem tej firmy proszę przyjechać do Liberca i zobaczyć wszystko na własne oczy. Tego się na prawdę nie da opisać słowami. Słowa typu syf oszuści nie odzwierdziedlą sytuacji w jakiej znaleźli się nasi rodacy dzięki Sk expres.
10
Bozena 2017-04-19 14:20
Czytam i nie wierzę! !!!!! Samo kłamcy i obludnicy. Pracowalam przez trzy miesiace na Słowacji, zarabialam ok 650 euro na reke a podobno miałam coś 500 brutto w helli. I nas też były problemy z pijakami,zulami. Oni przyjeżdżają ino się napic a nie do roboty. Jak czytam te wasze komentarze to rzygac mi się chce,tak to jest jezeli człowiek nierozumny gdzieś jedzoe. Wszystkim się (usunięte przez administratora) wszystko należy a robić to nima komu. Polecam ta prace każdemu, Pani Eva złota kobieta, nawet dawała nam większe zaliczki jak trzeba było. Problemu z jakimś wolnym nie było, wypłaty na czas. Oczywiście skarzyli się na nią Ale to pacany , tumoki co nie chodzą do roboty i chcą zaliczki noooo ciekawe za co. Boże...jak to czytałam to krew mnie zalała.
2
Skorp 2017-04-23 19:00
Witam pracuje ktoś może w czechach na produkcji komputerach ?? Pjakie opinie sa
Skorp 2017-04-23 19:32
Itam pracuje ktoś może w foxconn
sk Rob 2017-05-07 17:14
Ktoś tu niedawno pisał, że agencja upada? I chyba tak jest? Zero kontaktu a i ogłoszeń mało. Za dużo ściemy było?
Express People 2017-05-08 10:28 [pracodawca]
Dzień dobry,
agencja nie upadła i ma się bardzo dobrze.
Aktualne oferty znajdzie Pan na stronie www.express-people.com, GoWork.pl, Poloniusz.pl, OLX.pl oraz Lento.pl.
Na naszej głównej stronie znajduje się też formularz kontaktowy, po jego wypełnieniu do 24h skontaktuje się z Panem rekruter.

Pozdrawiamy
Zespół Sk Expres
Kamil 2017-05-08 15:45
Pracowała Pani może przy montażu świateł samochodowych w Helli? W koczowcach?
Jesli tak, to prosiłbym o jakąś szczerą opinie , gdyż jest to mój pierwszy wyjazd za granice
memster94 2017-05-11 16:29
Witam wkrótce wyjeżdzam do Czech do pracy do Fabryki Adient w miejscowości Kvasiny przez agencje People Express i chciałbym się dowiedzieć jakie są realia tej pracy czy wgl warto tam wyjeżdzać jakie są warunki pracy i mieszkania i czy są wypłacalni no i czy można oczywiście zarobić przeczytałem pare opini i troche podchodzę sceptycznie do tego wyjazdu byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź ..
Marcin szewczyk 2017-05-17 14:29
Firma Express People- Katowice ma i może dobre intencje gdy wysyła ludzi do pracy jak mnie do Skody w Kwasinach lecz to co obiecują nie ma się nic wspulnego z realiami na miejscu. Na rozmowie w Katowicach miało być dojazd do pracy za darmo, ubytownia raczej nora Weselka w której nas zakwaterowano to katastrofa. Pod prysznicami robaki co można zobaczyć na filmie w jutabe Veselka worms armagedon obsługa wchodziła sobie podczas naszej nieobecności do pokoju robiła zdięcia i na tej podstawie wystawiała pokuty. Co do zarobków moja najwieksza wyplata to 21000 tys koron za miesiac luty za 157,5 godziny dwadzieścia dni roboczych. Za marzec otrzymałem 17700 tys koron za 19 dni roboczych a za kwiecień 16800 tyś rownież za 19 dni. Skąd taka różnica kordynator Peter stwierdził , że tak płaci Skoda i mogę sobie zajść nawet do Skody zapytać. Pracuje tutaj od 17 listopada do dziś nie otrzymałem rozliczenia podatkowego za rok 2016 od kordynatora p.Grzesia usłyszałem ze wcale się nie muszę rozliczyc bo nie pracowałem tam ponad trzy mieciace ale firma ma taki obowiązek,karty do lekarza. Na dodatek obaj kordynatorzy nie odebrali od nas , ubrań roboczych, karty wstepu na teren Skody gdyż mieli to w dupie. Dobrze że Skoda zerwała z nimi umowę na dostarczananie taniej siły roboczej. Jeśli ktoś bedzie miał pytania może napisać do mnie na fb Marcin Szewczyk.Ps dodam że kolega za za 25 dni pracujacych otrzymał 21000 tysiecy. Wnioski pozostawiam czytajacym.
1
Marcin szewczyk 2017-05-18 07:52
Jesli pracownik rozliczyc chce sie sam tak jak ja chcialem ma taki obowiazek.
Marcin szewczyk 2017-05-18 08:09
Praca dobra mam wielu znajomych którzy przeszli z Skody właśnie do Adientu. Mam wieką nadzieję że dotrzymają umowy bo z wieloma strasznie ta agentura poleciała w kulki z ubytownią , dojazdami i przede wszystkim kasa jaka mieliśmy zarabiać. Dlatego kilku ludzi składa pozew do sądu pracy w poniedziałek ja osobiście rownież należe do tej grupy.
uwazajcie 2017-05-18 13:18
UWAGA! Zalatuje amatorszczyzną.
Choć (na szczęście) nie miałam okazji współpracować z tą "agencją" to chciałabym ostrzec przed nieprofesjonalnym podejściem firmy już na wstępie.
A więc sytuacja wyglądała tak: wysłałam CV, kilka dni później oddzwonił Pan, którego nazwiska nie pamiętam, powiedział że jest z SK Express i czy jestem nadal zainteresowana. Powiedziałam żeby podał więcej szczegółów na temat wyjazdu itp. Nic szczegółowego nie powiedział, o zakwaterowaniu, dojeździe itp (wszystkie suche informacje które były w ogłoszeniu). W ofercie pracy było podane wynagrodzenie od 2500-3500zł, on powiedział że wynagrodzenie to 2500, nic nie wspominając o możliwości zarobienia tego 3500. Tu już wzbudziło moje wątpliwości, ale chcąc dać mu się wykazać napomknęłam, że muszę się zastanowić bo przeczytałam w internecie wiele niepochlebnych opinii i powiedziałam wprost że się trochę BOJĘ. I co usłyszałam? ... NIC. Zupełnie jakbym tego nie powiedziała. A może miał problem ze słuchem... Nie wiem.
Ale, powiedzcie mi firmo Express People, jak człowiek ma wyjechać z Wami za granicę do pracy (kobieta) gdy macie takiego niekompetentnego pracownika od rekrutacji (czy też od telefonów, nie wiem jak to u Was jest)?
Szczerze przyznam, że gdyby rozmowa była na poziomie pewnie bym się zdecydowała, żeby sobie dorobić. Odbyłam już wiele rozmów o pracę, ale na prawdę nigdy nie spotkałam się z czymś takim, żebym musiała wypisać komuś negatywną opinię, tylko po to by ostrzec innych ludzi! I to jeszcze na podstawie rozmowy telefonicznej.
WSTYD jak na firmę z "10-letnim doświadczeniem na rynku pracy"...
7
greg 2017-05-23 22:03
nie jedz tam
4
Marcin szewczyk 2017-05-26 08:46
Może Pan odpowie mi na pytania bo jakoś już byłym kordynatorom nie chce się ze mną spotkać nie odbierają tel a jeśli już umawiają się na spiotkanie wysyłaja swojego pomocnika który nie umie i nie nic po polsku. Dnia 29 . 04 . 2017 roku ukończyłem pracę w waszej agencji do dziś nikt nie zgłosił sie po ubranie, kartę wejścia na teren zakładu! Czemu? Do dzisiejszego dnia cierpliwie czekałem na listek od wypłaty oraz strawienki za miesiąc kwiecień? Nie jestem odosobnionym przypadkiem. Czemu zostałem rownież zwolniony 17, 12, 2016 roku z paragrafy 66 kodeksy pracy i przyjety ponownie 02.01.2017 roku podpisując nową umowę?!?!?
Z wyrazami szacunku były pracownik waszej firmy Marcin Szewczyk.
marcinszewczyk720@gmail.com
3
Dundee 2017-05-27 16:22
Witam. Mam wyjazd w środę 31 maja 2016 do fabryki DELTA w Nowa Dubnica. Proszę o więcej inormacji i czy warto jechać. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Express People 2017-05-27 18:49 [pracodawca]
Szanowny Panie,
tego typu spraw nie załatwia się na Facebooku, ani innych portalach np. GoWork. Tutaj niestety nie będę pisał informacji, dotyczących Pana osoby. Ogranicza to ustawa o ochronie danych osobowych.

Jeżeli chce Pan dowiedzieć się szczegółów współpracy to proszę odwiedzić jeden z naszych oddziałów - Katowice, Krzywa 10 albo Kielce, Okrzei 2/5.

Ubrania robocze, kartę do zakładu zwraca Pan samodzielnie. Był Pan o tym informowany wcześniej. Nikt specjalnie do Pana nie przyjedzie po odbiór w/w rzeczy.
Kolejne tego typu wypowiedzi będą usuwane. GoWork nie jest miejscem to rozwiązywania problemów pracowników.

Pozdrawiamy
Zespół Sk Expres
nas 3 2017-06-01 14:51
Nie decydujcie sie ludzie na wspolprace z ta agencja.klamcy do potegi.w kazdym razie odradzam wyjazdy na Słowację.Ubytownie koszmarne pelne cyganow ktorzy szukaja pretekstu do awantury.pijanstwo dzien w dzien.poza tym agencja wiele obiecuje umowa jest nic nie warta bo na miejscu podpisuje sie 2 umowe w jezyku slowackim ktora nie pokrywa sie w zadnym stopniu z ta z Polski.np.obiecuja darmowe przejazdy do i z pracy po czym wychodzi na to ze kazdy musi na wlasna reke dostac sie komunikacja.za bilety nic nie jest wracane wiec radze zabrac wiecej pieniazkow jesli ktos by jednak zdecydowal sie na wyjazd.dofinansowanie do posiłków to nastepna bajka.brak opieki,pomocy koordynatora.zastanowcie sie 5 razy zanim wladujecie sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] osoby ktore tu przyjezdzaja po 3 dniach zazwyczaj wracaja taktez bylo z nami.NIE POLECAM!!!!!my w 3 skladamy wnioski do sadu.kpina paranoja i patologia.
6
Hmmm 2017-06-01 16:04
Hej, jakieś opinie o pracy na Słowacji? Jak sprawa zakwaterowania, ciężkie warunki czy da się przeżyć?
nas 3 2017-06-02 17:56
Nie polecam w zadnym wypadku..kagencja klamie na kazdym kroku.ubytownie pelne pijanych cyganow.awantury i zaczepki to codziennosc.odradzam
6
patryk 2017-06-06 19:57
cześć mam paę pytanek jeśli mogę nie mogę cię znależść fb jak bedziesz odpisz ok ?
Robot 2017-06-10 16:47
Chcialem jechac ale po komentarzach nie pojade... wolalbym dostac dofinansowanie do zakwetorowania niz darmowy pokoj. Da sie tak zrobic w express?
1
pracownik 2017-06-12 11:13
sk expres omijajcie z daleka oszuści jak chcecie jechać do czech to przez work serwice warunki mieszkaniowe dobre i płacą uczciwie
6
Zostaw swoją opinię o Express People - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Express People