Express People

Katowice

Opinie o Express People

roksi 2016-12-25 20:57
I jak praca ciezko jest
gdzie moje pieniadze !!!!! 2016-12-27 13:03
praca ok w denso warunki przynajmniej na zamku ok ludzi duzo meneli i ja sie pytam gduie moje pieniadze czekam caly czas !!!!!!
5
ObecnyPracownik 2016-12-28 00:57
Ja jestem teraz od 13 grudnia tutaj w Skodzie, mieszkamy w Pardubicach, 65km od miejsca pracy, dojazd starym autobusem przegubowym, czesto przepelnionym, raz sie silnik zapalil a raz rozrusznik padl xd ogolnie firma ma problemy organizacja, czekalismy tydzien zeby do pracy pojsc, 3 dni zeby zrobic zdjecia do przepustek, praca na skodzie okej, 8h dziennie, stanowiska rozne, sa testy i szkolenie 2dniowe po przyjezdzie, jest mozliwosc oblania tego i zwolnienia, moeszkanie na 3-, pokoje 3-4osobowe, 3hotele rozne w miescie, duzo patologi i pijakow, byla akcja z nacpanymi rumunami, policja itd. Koordynatorzy czesto kreca, obiecuja wyplaty, zaliczki a przywoza z 3-4 dniowym poslizgiem, zaliczki sa ale 1000 koron w trzech ratach, żal.pl 200 potem 300 i 500 koron (1000 koron to tylko 160zl), umowa po czesku, wogole w katowocach obiecuja a tu robia swoje, mieszkania darmowe przez 6 miesiecy, potem 1600kc, obiady dofinansowane po 3miesiacach, duzo ludzi ucieka po paru dniach, tygodniach, o przestoju na swieta 24-02.01 w katowicach niemowili, obiecywali prace a skoda stoi. Ogolniw Skoda, Czechy ok ale ExpressPeople dno i syf i porazka. Nie polecam, lepiej szukac czegos na Prage.
5
gdzie moje pieniadze!!!!!!!!!!! 2016-12-28 23:49
czekam juz ponad miesiac ponoc wyslali ale nie doszly i reklamacje zlozyli poczekam jeszcze troszke jak nie bedzie po sylwestrze kasy to zglaszam sprawe do panstwowej inspekcji pracy i po zawodach ale jezeli chodzi o prace nie ma tragedii tylko zalezy na jakich ludzi trafisz
3
gdzie moje pieniadze!!!!!!!!!!! 2016-12-29 14:55
no mi jeszcze kasy za wrzesien i pazdziernik nie wyplacili hehe
2
Express People 2016-12-29 15:16 [pracodawca]
Szanowny Panie,
jeżeli nie zakładał Pan konta w Czechach, to pieniądze idą pocztą. To nie jest nasza wina, że nie zakładał Pan konta. Wszystkie osoby, które miały/mają konto w CR, wynagrodzenie dostają terminowo.

Druga sprawa - adres zamieszkania. Podczas podpisywania dokumentów podał Pan adres korespondencyjny, pod którym się okazało, że jednak Pana nie ma, więc to też nie jest nasza wina, że pieniądze nie doszły na czas. Proszę pamiętać o aktualizacji danych u pracodawców, bo to może Pana spotkać w każdej firmie.

@ObecnyPracownik

Dokładnie trzy tygodnie temu cały zespół EXPRESS PEOPLE odwiedził pracowników w SKODA Auto.
Wszystkie problemy są znane i z tego co mi wiadomo, zostały już rozwiązane zgodnie z obietnicą managera. Jeżeli nie - proszę o kontakt mailowy ze mną niedzielski@express-people.com.
Wspomnę jeszcze zakwaterowanie - nikt z Państwa podczas audytu nie skarżył się znacząco na zakwaterowanie - a co do Rumunów - to przypomnę tylko, że o atmosferę na hotelu dbają Państwo sami. Tak jest w każdej firmie. Problemy ze współlokatorami należy zgłaszać na recepcji.

Pozdrawiam
kości 2016-12-29 17:56
Witam. Czy ktoś 07 01 2017 r. jedzie może do Kvasienic ? A może ktoś wie jak tam ogólnie jest w tej fabryce skody ? No i jakie są warunki w hotelu. Co to za testy?
Michał Katowice 2016-12-30 13:15
Witam serdecznie chciałem przedstawić faktyczna sytuacje pracy w Skoda Kvasiny oraz zakwaterowań ponieważ z tego co tu przeczytałem ludzie nie do końca piszą prawdę i bardzo koloryzują. Sam pracuje tam od ostatniego tyg. listopada. Praca jest 3 zmianowa polegająca na montażu aut w zależności od tego w jakich czynnościach na szkoleniu będziesz dobry jest przydzielane stanowisko tzn. jesteś szybki to idziesz na stanowisko w którym musisz wykazać się sprawnością fizyczną oraz umysłową (musisz pamiętać co gdzie przykręcić/podłączyć - złe podłączenie wiąże się z zagrożeniem życia potencjalnego klienta na auto wiec za błąd dostajesz kare pieniężną), jesteś wolniejszy dostajesz łatwiejszą prace tzn. wykonujesz mniej czynności w jednym przejściu linii produkcyjnej (wciąż musisz pamiętać o odpowiednim podłączeniu danego elementu, każdy błąd na każdym stanowisku jest karany). Średnie przejście linii produkcyjnej trwa od 3 do 5 minut w zależności od tego jak wyrobiona jest norma z poprzedniej zmiany (czy musisz nadrobić za nich czy oni nadgonili produkcje a ty masz looz). Często zdarza się ze już 1.5 przed końcem zmiany mamy wyrobioną normę co za tym idzie linia stoi i masz potencjalnie czas wolny zazwyczaj każą zamiatać lecz nie ma tyle mioteł aby każdy to robił. Czyli na moje doświadczenie zawodowe praca jest w miarę OK. Dojazd do pracy jest faktycznie 2 przegubowym starym autobusem miejskim lecz jeśli chodzi o miejsca aktualnie nie ma z tym problemu po wysiedleniu Rumunów zostało ich bardzo mało tzn. była selekcja ci którzy sprawiali problemy zostali odesłani bądź sami zrezygnowali. Racja autobus raz się podpalił tzn zaczęło się dymić lecz w przeciągu godziny koordynatorzy pozawozili ludzi do pracy. Jeśli chodzi o zakwaterowanie mieszkam w Pardubicach na hotelu Hurka jest to najzwyklejszy hotel robotniczy, pokoje są zadbane w zależności kto mieszkał wcześniej bądź do kogo cie przydziela taki jest zachowany porządek (jak sobie pościelisz tak się wyśpisz) pokoje są 2-4 osobowe z własna łazienką oraz kuchenką elektryczną (jest to jedyny hotel z własna kuchenka i łazienką), sprzątaczka co 2 dzień wynosi śmieci i zamiata pokój oraz zmienia firanki wyłącznie wtedy jeśli jest zachowany względnie wzrokowy porządek (jesteś osoba schludna i dbasz o porządek jesteś brany pod uwagę) w innym przypadku burdel w pokoju jest zgłaszany do właścicielki hotelu która osobiście wpada bez zapowiedzi do pokoju i daje kary pieniężne. Z powodu burd jakie były robione po pijaku przez pewne osoby w weekendy tzn. 2 wybite i wyrwane z zawiasów okna na korytarzu oraz otworzenie wszystkich gaśnic na każdym piętrze hotelu były robione kontrole policyjne. System zaliczkowy: po 2 dniach treningu dostajesz 200kc po następnych 3-4 dniach 300kc na 2 tyg pobytu zazwyczaj w pn dostajesz 500kc w 3 tyg dostajesz 1000kc w tym momencie możesz co tyg brać zaliczkę 1000kc (zaliczkę dostaniesz wyłącznie wtedy gdy masz pełna frekwencje w danym tygodniu - nie chodzisz do pracy nie ma zaliczek, wystarczy jeden opuszczony dzień). Stravinki czyli bony żywnościowe które możesz wykorzystać w sklepiku firmowym bądź zwykłym markecie (poza penny) o wartości 45kc za dzień pracy dostajemy 4-5 dni po wypłacie . Jeśli nie podpisałeś pisma potwierdzającego nr konta bankowego czeskiego wypłatę możesz otrzymać do ręki w biurze naszej agencji znajdującej się na firmie Skoda (w tym miejscu będziesz odbierać ciuchy robocze przyznawane po treningu sprawnościowym). Gdyby ktoś miał więcej pytań proszę pisać w odpowiedzi. Elo i z farcikiem ;D
3
roksi 2017-01-02 20:55
I jzk tam jest?
Karol22 2017-01-03 04:18
Witam.
Wczoraj na olx pojawiła się oferta pracy na CNC. Jeśli ktoś był/jest proszę o odpowiedź jak zarobki.
Pozdrawiam.
nie odbieraja telefonow!!!!! 2017-01-03 09:18
oni klamia nie wierz im mialem wszystkiego sie dowiedziec po swietach a teraz nie odbieraja telefonow nie powazne zachowanie masakra
Szpok 2017-01-03 09:39
Witam mam jechać w sobotę do fabryki skody do Kvasin powiedz jak jest z zjazdami do domu chodzi mi co ile możesz jechać i czy nie robią problemu
Express People 2017-01-03 09:41 [pracodawca]
Dzień dobry,

@Karol22 - stawka miesięczna jest podana w ogłoszeniu - od 4000 zł netto do 7000 zł netto. Wymagamy kwalifikacji i doświadczenia. Więcej informacji uzyska Pan u naszych rekruterów pod numerem podanym w ogłoszeniu.

@nie odbieraja telefonow!!!!! - Przepraszamy za utrudnienia w kontakcie. Proszę napisać do mnie maila na adres niedzielski@express-people.com z numerem, który nie odpowiada oraz datą, kiedy kontaktował się Pan z nim. Wyjaśnimy sobie sytuację i na pewno ktoś do Pana oddzwoni.

Pozdrawiam serdecznie i życzę Szczęśliwego Nowego Roku!
Paweł Niedzielski
Express People

oscarro denso 2017-01-03 11:50
mam juz wszystkie pieniadze to na poczcie byl problem jest ok wszystko sie zgadza
1
bartek 2017-01-04 16:10
/jak z jezykiem
1
roksi 2017-01-04 19:42
Jedzie ktos na slowacje teraz w niedziele
były 2017-01-05 13:00
Brak konkretów i dokładnych informacji w biurach w Polsce.A hotele to jak hotele robotnicze.
jamesc 2017-01-05 18:08
Hey tak ja jade a co wiesz cos wicej
MatusiKilluminati 2017-01-10 04:42
Warto jechać ? :)
2
elek 2017-01-11 03:58
o co chodzi z tym pakietem fitness lub rodzinny ? jakaś siłownia na hotelu jest wie ktoś?
Express People 2017-01-11 14:30 [pracodawca]
Dzień dobry,
niestety nie oferujemy "pakietów fitness" ani "pakietów dla rodziny".
Pozdrawiamy
1
oskar 2017-01-11 23:20
jak bedziesz mieszkal w libercu to sa 4 silownie kosztza caly miesiac ok 700koron to niewiele praca w denso okej
Ccc 2017-01-12 15:05
Jechał ktoś przez biuro w Kielcach? Moje Cv do fabryki na Cnc wysyłają już 3 razy tłumacząc się ze coś zostało przeoczone:0 Na meila odpowiadają co drugi dzień? Zawsze po 14!(odjebie dwa meile na koniec zmiany i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mam pytanie czy zawsze to tak działa? Wszędzie? Brak jakiegokolwiek kontaktu z ich strony.
Express People 2017-01-12 16:40 [pracodawca]
Dzień dobry,
osobiście analizuję wszystkie CV na stanowiska specjalistyczne oraz przesyłam je do pracodawcy. Odpowiedź na zapytanie może trwać nawet do miesiąca czasu, zależnie od pracy wewnętrznego HR.
Proszę o cierpliwość, jeżeli koleżanki z Kielc otrzymają odpowiedź, to na pewno przekażą ją Panu bezzwłocznie.

Pozdrawiam
zniesmaczony 2017-01-17 11:43
Próbowałem się z Wami skontaktować z 3 nr o każdej porze, ale ani razu nikt pod tym numerem 537 605 409 nie odebrał. Co to ma być? ile można , widać że wam nie zależy na porządnych ludziach
1
Express People 2017-01-17 12:16 [pracodawca]
Dzień dobry,
bardzo nam przykro, że nie udało się Panu z nami skontaktować. Proszę próbować również pod innymi numerami 665 777 031, 577 363 860.
Nasi rekruterzy odbierają połączenia od poniedziałku do piątku od 8:00 do 16:00, lecz jeżeli są w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, kontakt może być utrudniony.
Pozdrawiam
Kacper.00 2017-01-19 09:01
Czy wybiera sie moze ktos w ta niedziele 22.01.17 do Czech do miejscowosci Pelhrimov??
Karol22 2017-01-20 09:42
Na Cnc?
johny 2017-01-21 01:20
Ma ktos moze jakies informacje jak wyglada praca w miejscowosci koprivnice?? stawka godzinowa i ogolnie fajnie jak by ktos wyopwiedzial sie o warunkach pracy itp
sir Alex 2017-01-21 09:41
chcialbym zasiegnac opinii o pracy w firmie Conteg w Pelhrimovie.
rrrrrrrrrrrr 2017-01-21 20:03
zarobki możesz sprawdzić na ofertach w czechach, wystarczy, że wpiszesz "Prace Conteg Pelhrimov" tam masz podane zarobki brutto. Tu wiednieje na montażu 17000 - 20000 brutto. Agencja nie może ci dać mniej niż fabryka macierzysta. Pamiętaj, że zarobki są podawane brutto. Możesz je przeliczyć korzystająć z kalkulatora wypłaty w Czechach "mzdova kalkulacka" w google. Wez pod uwagę ile odliczają za zakwaterowanie i inne pierdoły, o to się od razu dopytaj. Jak ci zaproponują mniej niż na ofertach w Czechach, od razu wiedz, że chcą cię wydymać :-)
2
Krzyś 2017-01-28 10:14
Wczoraj wróciłem... Hotel patologia. Mówiąc od początku wyjazdu. Wyjazd z Katowic gdzie już połowa była pijanych ale co tam liczy się sztuką. Po drodze Policja zwinęli dwóch ale reszta pod wpływem jedzie dalej. Co cierpią trzeźwi awantury bijatyka w busie. Itp... Hotel szyby powybijane śmierdzi kanalizacja. Libacje na porządku dziennym. I to taka tolerancja na alkohol i używki. Co do samej pracy nie mam zastrzeżeń praca ok. Ale koordynatorzy po prostu nie wychowani Pani Koordynator potrafi powiedzieć roz..... was wszystkich. Itd krzyczą nic nie idzie z nimi załatwić. Autobus zimno spóźnia się i jest ciasno inne agencje potrafią załatwić ta nie. Sumując praca ok i jeśli ktoś chce żyć w nie ludzkich warunkach to polecam...
4
Paula- Wlkp 2017-01-29 17:51
hej ja mam wyjedzac 5.02.2017 ale widze ze raczej nie wyjade bo psychicznie moge nie wytrzmac ja z alkoholikami z dalala od nich . Wiec niewiem czy czechy przez te firme czy co innego tylko ze ja juz dalam wypowiedzenie w obecnej firmie wiec niewiem co mam robci
1
Krzyś 2017-01-31 16:06
Radzę dobrze się zastanowić mówię pracą w samej Skodzie ok. Ale nic po za tym.
2
Zenek 2017-02-06 08:54
Mi się tutaj podoba. (usunięte przez administratora)
on 2017-02-12 08:44
odradzam tą agencję,to oszusci!!!!!
1
mol 2017-02-12 22:29
Dlaczego? Napisz cos wiecej
F.K 2017-02-13 05:46
Oszukują na wszystkim,oferują umowę o dzieło na 300h ze stawką 10 tyś koron brutto,czyli 1600zł brutto,za takie pieniądze nawet miesiąca nie przeżyjesz w CZ,druga sprawa za wszystko pobierają opłaty,dają kary finansowe za byle co,praca jest 6 dni w tygodniu po 12 h,to policz sobie ile musisz przepracować h za te 1600zł brutto,umowa jest tak skonstrowana że nie ważne ile godzin przerobisz a zawsze dostaniesz te 10tyś kc brutto,ponieważ w CZ umowa o dzieło może być tylko do 10 tyś koron,jeżeli przekroczy tą kwotę to oni muszą już odprowadzać zus i inne potrącenia,a tak to tylko podatek odprowadzą,druga sprawa wypłatę masz dopiero po 2miesiącach pracy!!!zaczynasz pracę od 1 lutego to wypłatę masz w 25 marca!!,hotele które oferują to śmierdzące pijackie meliny,awantury,kradzieże,pobicia to tam codzienność,sprowadzają ludzi z kryminalną przeszłością,alkoholików i ćpunów,nikt normalny nie wyjedzie z nimi do tego chlewu i za takie grosze!!! Więc odradzam każdemu,byłem tam i widziałem co tam się dzieje,uciekłem po 2 dniach.
2
mol 2017-02-13 12:24
A w jakiej pracy byleś, i w jakiej miejscowości ?
F.K 2017-02-13 23:30
Foxconn Pardubice,największy syf i wyzysk na ziemi.
1
Niko 2017-02-14 09:47
A kiedy tam byłeś? Mam tam znajomego, chciałem dojechać, ale coś nie ma ostatnio wyjazdów tam.
demotywator 2017-02-14 20:03
Ja już tu pisałem bardzo dużo wątków o tej "agencji" ale wszystkie zostały usunięte tu. Sam fakt, że piszą o nich polskie media jako o oszustach o czymś świadczy. (usunięte przez administratora)
1
Express People 2017-02-16 14:27 [pracodawca]
Dzień dobry,
bardzo mi przykro, że nie był Pan zadowolony, ale proszę nie oczerniać pracodawcy, który Panu nie przypadł do gustu. Większość co Pan piszę to stek bzdur. Wielokrotnie już to wyjaśniałem, ale jeżeli komuś brakuje dalej odpowiedzi - wyjaśnienie poniżej (dotyczy to tylko i wyłącznie oferty pracy w Pardubicach i Kutnej Horze):
- umowa o dzieło do 300 godzin, później umowa o pracę,
- stawka oferowana na miejscu to 65 CZK netto podstawa + 20 CZK netto dodatku za wydajność i frekwencję,
- wynagrodzenie jest płatne do ostatniego dnia miesiąca za miesiąc poprzedni. Oznacza to, że wynagrodzenie np. za styczeń otrzymamy na koniec lutego. Każdy z pracowników jest o tym informowany, podpisuje umowę, więc nie rozumiem Państwa toku myślenia. Jeżeli ktoś nie godzi się na takie warunki to wystarczy odmówić podpisania umowy i podjęcia zatrudnienia.
- odniosę się do "tego syfu". Powtarzam po raz kolejny z rzędu, że o hotel i atmosferę na nim PRACOWNICY DBAJĄ SAMI. Jesteśmy agencją pracy, nie biurem podróży.
- kwestia normalności jest sporna. Oferta pracy jest dla każdego. Wszyscy pracownicy mają jasno przekazywane warunki zatrudnienia. Podczas wyjazdów nie spotykam się z negowaniem tych warunków. Pytanie klucz, dlaczego byli pracownicy piszą negatywne opinie, a aktualnie pracujący nie?

OD siebie dodam, że nie akceptujemy przychodzenia do pracy pod wpływem alkoholu. Przyjście do pracy w stanie wskazującym na spożycie kończy się dyscyplinarnym zwolnieniem z pracy. Nie można mieć wówczas do nas pretensji.

@demotywator
Cenimy sobie wszystkie opinie - również negatywne. Jednak pamiętajmy o kulturze wypowiedzi. Nie akceptujemy wulgaryzmów oraz opinii niepopartej konkretnymi argumentami. Każdy może wejść sobie na forum i napisać negatywną opinię, również bez wcześniejszej współpracy z danym pracodawcą. W dodatku absolutnie nie akceptujemy podszywania się pod naszą firmę - tego typu posty nie mają prawa być wyświetlane.

Pragnę również przypomnieć, że działamy już od ponad 10 lat w Polsce, a każdego roku pośredniczymy w ponad 1000 zatrudnień. Pracując z ludźmi bardzo ciężko uniknąć negatywnych opinii. W dodatku weźmy pod uwagę, że bardzo rzadko pisze się pozytywne opinie - proszę przejrzeć również fora innych agencji, pracodawców. Regularnie przechodzimy wewnętrzne oraz zewnętrzne audyty, mające na celu weryfikacje naszej pracy, wiarygodności, zgodności naszej działalności z prawem. Regularnie również (raz w miesiącu) jesteśmy kontrolowani przez Państwową Inspekcję Pracy, mimo iż nie jesteśmy pracodawcą w Polsce (tylko pośrednikiem). W ciągu całego okresu naszej działalności (przypominam, że w Polsce istniejemy od 2006 roku)nigdy nie otrzymaliśmy negatywnej opinii od organów administracji państwowej.

Mam nadzieję, że wyczerpałem temat.
Pozdrawiamy serdecznie
Zespół Sk Expres
1
demotywator 2017-02-16 15:56
Kochano Agencja Express People, ani razu nie napisałem wulgaryzmu, przedstawiłem fakty, które zostałem na miejscu, nic po za tym. Jeżeli słowo "oszust" traktują Państwo za wulgaryzm, to przyznaję się do wulgarnych wypowiedzi. Moje posty były wielokrotnie kasowane z tego forum, jak również posty wszystkich niezadowolonych osób, uważacie Państwo to za uczciwe stosunki ?. Dla mnie jest to zwyczajnie nieuczciwe podejście. Chcecie aby ludzie u was pracowali, to niech wasi pracownicy mówią "CAŁĄ" prawdę. Pracowałem w Czechach przez różne agencję pracy, ale nigdy się nie spotkałem z czymś takim jak wasza umowa o dzieło na 300 godzin, jest to tylko dla naiwnych, a później dziwicie się, że ktoś negatywa napisał.
Nadal nie odpowiedzieli Państwo na moje zasadnicze pytanie: Dlaczego o waszej agencji piszą jako o oszustach i wyzyskiwaczach polskie media ? Powiedzmy, że na resztę pytań odpowiedzieliście.

demotywator 2017-02-16 16:40
odnośnie podszywania się pod waszą firmę, to w ogóle nie wiem o co kaman.
Express People 2017-02-16 18:30 [pracodawca]
Szanowny Panie,
odpowiedziałem już na wszystkie zarzuty - dodam, że kilkakrotnie. Z mojej strony wyjaśniłem już wszystko i temat został wyczerpany.
Nigdy nie doszły do nas informacje o tym, by nami interesowały się media.
Prosimy, aby każda opinia była poparta argumentami. Opinie bez konkretnej argumentacji nie będą akceptowane.

Pozdrawiamy
Zespół Sk Expres
demotywator 2017-02-16 20:21
nie można tu wklejać link z adresem strony ale wystarczy wkleić do wyszukiwarki google: "Praca w Foxconn w Pardubicach tylko dla naiwnych"

Właśnie ten artykuł wyjaśnia wszystko o Państwa firmie :-)

Pozdrawiam
1
Express People 2017-02-17 08:37 [pracodawca]
Szanowny Panie,
z przyjemnością przeczytałem ten artykuł. Polecam przejrzeć dokładnie wiadomość. To nie są - jak to Pan określił - polskie media. Jeżeli tak by było, to ja również jestem reporterem / redaktorem / dziennikarzem, bo osobiście dodaję tam artykuły nt. różnych wydarzeń i produktów. Polecam zasięgnąć informacji o autorze.

Druga sprawa, jeżeli czytałbym Pan uważnie moje odpowiedzi to na pewno zauważyłby Pan, że odpowiadałem na zarzut dot. tej opinii. Proszę również spojrzeć na datę. Aktualnie mamy rok 2017, a od tamtego czasu wiele się zmieniło - o czym również odpowiadałem.

Temat ten zamykam i więcej do niego odwoływać się nie będę. Jeżeli moja odpowiedź Pana nie satysfakcjonuje, to zapraszam do jednego z naszych biur. Porozmawiamy.

Pozdrawiamy
Sk Expres Sp. z o.o.
Malolat 2017-02-20 13:45
Cześć jestem z tej firmy aktualnie w Jabloncu i czekam 10 dni aby pojsc do pracy i dupa dalej siedzę bez pracy musiałem dzwonić do mamy żeby mi gotówkę wyslala bo nie miałem za co przeżyć firma wogole nie jest ogarnieta a m koordynatora czekamy czasem po 5 h żeby coś załatwić jakąś masakra
Express People 2017-02-20 14:12 [pracodawca]
Dzień dobry,
żaden z pracowników nie kontaktował się z nami w tej sprawie.
Proszę o kontakt z naszym biurem pod numerem telefonu, który otrzymał Pan od rekrutera.
Gdy dowiemy się tylko szczegółów to sprawę natychmiast wyjaśnimy.

Pozdrawiamy
Zespół Sk Expres
Zostaw swoją opinię o Express People - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Express People