2.9/5

Opole - Carrière

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Carrière

Opinie o Carrière Gliwice

Nie przegap nowości o Carrière!

Klaudix

26.06.2026 07:26

Agencja wzięła ode mnie i narzeczonego wszystkie dane osobowe, rozmawialiśmy przez kamerkę z rekruterką w sprawie konkretnego zakladu pracy, chwile przed wyjazdem dali nam znać ze tam jednak nie ma miejsca, po czym od 4 miesięcy zawsze gdy dzwonimy, mówią ze oddzwonią, jak możecie sie domyślać nie oddzwaniają. Więc po co przechowują dane osob z którymi jednak nie zamierzają podejmować współpracy?

Magazynier

16.06.2026 15:12

Nie polecam

Przebieg rekrutacji Podczas rozmowy rekrutacyjnej Pani z którą rozmawiałem nie potrafi podać stawki netto, nie potrafi mi powiedzieć jak wyglądają mieszkania, gdy pytam jak odniesie się do negatywnych opinii o tej agencji pracy zaczęła się cieszyć pod nosem jednocześnie wmawiając mi że tę opinię są nie prawdziwe a ja już na pierwszej rozmowie widzę że są prawdziwe... Nie dajcie się ludzie wykorzystywać bo takie same pieniądze można zarobić w Polsce i z szacunkiem do siebie. Nie polecam. Pytania W czym jest problem podać stawkę netto? Pani mówi że od wieku itp itd ale chyba nie prowadzicie działalności od dzisiaj żeby nie wiedzieć jaka stawką netto mi się powinna należeć. Dlaczego kwota za mieszkanie i ubezpieczenie jest tak wysoka? To przecież się nie kalkuluje w żaden sposób.

Rezultat:

Dostałem pracę, ale nie przyjąłem

#RozmowaKwalifikacyjna

03.06.2026 20:14

Bardzo nieprofesjonalna firma. Chciałam rozpocząć pracę od zaraz. Rozmawiałam z rekruterką kilka dni temu i do dziś nie mam informacji w sprawie ofert pracy. Traktują kandydatów niepoważnie.
    #OperatorLiniiProdukcyjnej

01.05.2026 09:18

Witam wszystkich. Chciałam zapytać czy jest ktoś z Państwa, kto pracuje na sortowaniu odpadów w Lidlu w Almere. Jak wygląda praca? I zakwaterowanie do tej pracy? Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
    Były pracownik Jumbo

01.05.2026 08:32

Dramat nawet zaległego urlopu po 6 tygodniach nie wypłacili, a jak się dzwoni to tylko zbywają ,że zobaczą i odzwonia po czym brak kontaktu
    były pracownik

26.04.2026 19:17

No kilka niedociągnięć jest. jak to było w pewnym filmie😊

14.04.2026 20:09

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam pytanie odnośnie lokacji,w Bleiswijk praca order picker jumbo. Jak wyglądają tam lokacje? Czy w ogóle carriere ma studia dwuosobowe dla małżeństw? Pozdrawiam
    #OrderPicker

17.02.2026 14:30

SikorkaWrocek

29.03.2026 01:39

Pytales czy to prawda ze firma GXO kontynuuje projekt mk ultra na pracownikach ?
    Zawiedzony

24.03.2026 22:55

Ogólnie liczyłem na pracę w magazynie albreht hein lub Jumbo. (usunięte przez administratora)dzwoniła ,zapewniła że praca jest. Po 2 rozmowach rekrutacyjnych "zostaliśmy wytypowani" po czym kontakt się urwał (: ,oczywiście telefony odbierali ale mimo że zapewnili że praca jest ,stawka świetna i państwa zatrudnimy to w ciągu tygodnia okazało się że pracy nie ma. Po takim szoku i 3 tygodniach oczekiwania dzwoniłem co jakiś czas informować się czy coś się zmieniło w międzyczasie szukając czegoś pewnego i co zobaczyłem na OLX ? Świeże oferty pracy od carriere których nie ma. (usunięte przez administratora)
    Ismail

12.02.2026 11:40

Zostałem poinformowany, że praca zaczyna się od najbliższego poniedziałku. Na podstawie tej informacji przestałem szukać innych ofert, ponieważ traktowałem ich deklarację poważnie. Kiedy jednak zadzwoniłem ponownie, usłyszałem, że „wciąż wybierają kandydatów” i że ewentualnie oddzwonią. Uważam takie zachowanie za skrajnie nieodpowiedzialne i nieprofesjonalne. Składanie konkretnych obietnic bez pokrycia to brak szacunku do czyjegoś czasu i sytuacji życiowej. Przez ich niesłowność straciłem realne możliwości zatrudnienia gdzie indziej. Nie polecam współpracy z firmą, która nie potrafi jasno komunikować decyzji i wprowadza kandydatów w błąd.
    Mart

06.02.2026 12:58

Szacunek, dla Pani z rekrutacji, że nie czarowała mnie o jednoosobowych pokojach, ktorych nie ma. Szkoda, bo oferty wydaja się fajne. moze kiedys :)
    łydkaCenzora

10.02.2026 10:26

co racja to racja, w rekrtuacji ważna jest prawda 😊 PS. słyszałeś ten kawał ? rzecz sie dzieje w pociągu, trasa kilka godzin, koordynator firmy GXO dosiada sie do nieznajomych, podróż długa, nieznajomi aby umilić sobie czas mówią, a chodźcie będziemy opowiadać kawały o korporacjach, które oferują minimalne stawki, mobbingują i zastraszają pracowników utratą pracy. - moment, moment, panowie jeśli chcecie opowiadajcie takie kawały ale ja musze uprzedzić że jestem koordynatorem firmy GXO. - dobrze, rozumiem, będziemy opowiadać powoli i puentę powtarzać dwa razy. 😃😃😃
    Kub

11.01.2026 17:04

Czy ktoś orientuje się jak wygląda dokładnie praca przez agencję Carriere w miejscowości Zaltbommel na magazynie DHL? Jak wyglądają wynagrodzenia jak to wygląda jeśli chodzi o zakwaterowania itp. Z góry dzięki 🙏

24.06.2025 23:58

Jak wygląda praca w Albert Heijn? Czy jest nacisk na normy, jaki jest kontakt z koordynatorem, wynagrodzenie, jakie godziny pracy, zakwaterowanie (ilu osobowe)?
    PustelnikGX0

25.12.2025 12:09

Koordynator ci moze(usunięte przez administratora) zrobic. Tracisz prace na jednym magazynie, to otrzymujesz propozycje z kolejnych magazynow, rozne agencje pracy wydzwaja do ciebie i blagaja zebys chciala dla nich pracowac. A kto ci karze te normy robic ? xd Ty se wydrukj liste firme ktore płacą wiecej, pokaz i powiedz koordynatorowi ze firma w ktorej pracujesz nie wyrabia normy płacy xdd

Oferty pracy - Carrière

NOWA LOKALIZACJA: Pracownik magazynu z produktami świeżymi M/K - HALA CHŁODNA - wykładanie towaru + kompletacja zamówień

Raalte

16.5 - 19 EUR / h

Zbieranie zamówień złożonych ONLINE – NOWA, WYŻSZA STAWKA – Jumbo Den Bosch

16.5 - 18.5 EUR / h

Kompletacja produktów mrożonych w Jumbo – dobra stawka

17.39 - 19 EUR / h

Order Picker (M/K) - artykuły spożywcze. OD ZARAZ - MAGAZYN JUMBO OMNICHANNEL

16.2 - 18 EUR / h

PRACOWNIK MAGAZYNU Z OBSŁUGĄ WÓZKA (M/K) – Rozwijaj swoją karierę w logistyce!

Weert

14.74 - 17.59 EUR / h

Order Picker (M/K) - znana sieć supermarketów Jumbo - hala ciepła

15.9 - 17.5 EUR / h

03.05.2025 20:33

Jedzcie 2 lub 3 dni i na hotelu zarobki 300 euro tygodniowo a skąd wiem kumpel robił i sam mi powiadał a normy są zakazane nl
    Xyz

10.12.2025 17:50

300 euro za 3 dni pracy to bardzo dobre zarobki, serio xd
    kasiaa

21.11.2025 12:44

Jak oceniacie prace tuinderij vers na produkcji sałatek?

07.09.2025 15:15

Dzień dobry, jestem kandydatem ,czy ktoś może napisać mi jakie jest zakwaterowanie jadąc do pracy w AH geldermalsen przez carriere ?
    Koleś

14.11.2025 23:14

Warto zebys tez spytal, czy w obrebie magazynu na ktory sie wybierasz jest juz dogadana klika, innymi słowy czy jest nepotyzm i kolesiostwo ?
    Generał Italia

16.11.2025 10:31

Spoko, a jak już zapytam to mi nie odpowiesz, tylko napiszesz o co jeszcze warto zapytać. Zamiast napisać na którym magazynie pracowałeś i jak tam było, to bawisz się w podchody jak dzieciak. Chyba, że nigdzie nie byłeś, tylko kolega Ci opowiadał...
    xxx

24.09.2025 18:35

Cześć może ktoś się wypowiedzieć jak mniej więcej wyglądają lokacje i jakie normy są w albercie? i ogólnie jak tam praca czy jest ciężka? I jak wychodzi tygodniówka?
    ….

20.09.2025 08:34

Bardzo ale to bardzo nie polecam, chora agencja która nie wypłaca pieniędzy, po dwóch miesiącach pracy wróciłem jeszcze z długiem u nich który sami sobie wymyślili, z całego serca nie polecam.
    Beta

30.04.2025 18:15

Wyjechalem z dziewczyna we wrzesniu 2024 na alberta w eindhoven , bylismy w niedziele kontakt awaryjny jak dotrzec do mieszkania gdzie sa klucze niestety mega slaby okolo 40 minut sie dodzwanialismy , na miejscu bungalow na 5 osob słabo wyposażony bardzo jedynie pralka mikrofala 2 lodówki, z czasem zaczela wychodzic mocno plesn w pokojach lazience vo zrzucano na nas ze to nasza wina ze nie sprzątamy i nie wietrzymy domu gdzie nie bylo ogrzewania i mieszkaliśmy w październiku i listopadzie w 13 stopniach a prosby o to aby naprawiono to byly chyba usuwane na myholland a housemaisterka jedyn probowala pomoc sama z siebie , kontakt i itp przed przyjazdem bardzo fajny i na temak akurat , praca sama w sobie na albercie spoko dalo sie robic normy bardzo wymuszaja na houtbaarze na coelu nic nie bylo z normami chca 400 liderzy po cichu zalezy kto akceptuja 320-370 , polowa liderow mega spoko przyjazni mili druga polowa tragedia niemili chamscy itp , wielu kapusiow w pracy ktorzy przymilaja sie mocno w biurze i liderom w zamian za spokoj i brak norm , tygodniowki rozne 320-490€ przynajmniej tyle mielismy , ludzie co tam dluzej robili od nas mieli srednio 490-580€ , zaleznie nie wiaodmo od czego Roznice w wyplatach ja 370 dziewczyna 390 za tyle samo godzin itp , stawki zaczeli podnosic po okolo 3 msc co jakis czas o kilkanaście/kilkadziesiat centow , potem przeniesli nas na nowo zbudowane domki fajne cieple fajnje wyposazone , ogolem jak sie trafi dobrze to jest git ale trzeba mjrc cierpliwość do nich jesli chodzi o biuro w firmie czy o portal bo czesto pomocy zero i jedynie jakies wonty do czlowieka xd , aczkolwiek planujemy wrocic od nowa i zobaczyc co sie dalej dzieje ale tym razem na Jumbo wiec moze niedlugo cos sie odezwe o tym troche chaotycznie napisane ale ogarnac sue da
    Beta

18.05.2025 20:45

Nie wiem jak z jumbo robilismy w albercie w eindhoven , aczkolwiek wiem ze otto jumbo w nieuwegein czy jakos tak sobie chlopaki chwala majac po 700 na tydzien mieszkajac w hotelu fajnym
    Tuptak

15.07.2025 00:05

W albercie albo jumbo przypisuje sie recznie duze zamowienia kolesiom w dniu zwolnien czy jak kto woli " odświeżenia ekipy" ? 700 euro netto tydzien na zakwaterowaniu agencyjnym na komisie ? niech ci pokaze pasek wyplaty
    Ania

19.05.2025 21:01

Jaki jest okres wypowiedzenia? Na stronie piszą że wymagana jest gotowość do wyjazdu na okres min. pół roku. Nie można na mniej czasu?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Carrière?

ALBERT HEIJN ONLINE

19.05.2025 20:55

Pracuje ktoś na magazynie ALBERT HEIJN ONLINE w Amsterdamie i może napisać jak wygląda praca? Zbieranie zamówień jest na nogach za pomocą skanera? Jakie są zakwaterowania? Znajomość języka jest potrzebna? Ogólnie jak wyglądają zasady w pracy?

13.03.2025 09:32

N

30.03.2025 10:34

Co masz na myśli ? Zastanawiam się nad przeniesieniem
    Wolek

18.02.2025 19:32

Pracowałem w Otto przez 2 miesiące AH Order Picker. Jak dzwoniłem do rekrutantki to mówiła,że nie mogę pracować przez Carriere jako Order Picker w Jumbo czy Lidl. Czy to prawda?
    Izka

09.03.2025 21:02

Tak to prawda, jeśli chciałbyś pracować na tym samym magazynie co pracowałeś. Możesz przejść do Carriere ale wtedy musisz pracować gdzie indziej. Inaczej, trzeba odczekać 3 miesiące. Biura mają „umowę” o nie podkradanie sobie pracowników.
    Xyz

16.02.2025 22:14

Hej, jakie są lokacje w Carriere? Czy ktoś pracował może w almere w lidlu? Czy domki spoko?
    Beata

12.02.2025 16:50

Czy ktoś pracował albo pracuje z tej agencji na szklarni? Jakie warunki? A może ktoś teraz jedzie właśnie do takiej pracy?
    Jakub99

07.02.2025 13:33

Bardziej personalne podejscie niz w innych agencjach - pierwszy raz nie jestes numerem a czlowkiem. bez probemu przelozyli mi wyjazd na pozniej jak potrzebowalem. Zobaczymy jak bedzie dalej ale teraz duzy plus dla pani z Gliwic, ktora byla bardzo pomocna.

Kontakt - Carrière

Partyzancka 2C 46-060 Gliwice

Branża główna: Rekrutacja i HR

FacebookIconInstagramIcon

22.01.2025 14:17

Kaska

27.01.2025 22:23

Ja mam zamiar składać aplikacje do tej agencji możemy gdzieś pogadać zamiast tej strony ?
    monia

04.02.2025 12:03

witam. ja jestem w takiej sytuacji,tylko ja dopiero od czerwca planuje wyjazd.

03.02.2025 22:00

Witam będę się wybierał ale muszę wiedzieć jakie warunki mieszkaniowe i czy jest wifi i czy są godziny jechać wywalić kasę to nie sztuka
    Nivk

30.12.2024 18:23

Zbywają brak konkretów brak ludzi profesjonalnych zenada i tyle na temat dzwoniąc można usłyszeć panią która mówi że przekieruje do rekruterki która zaś nie oddzwania zenada agencja na zero
    Janusz

01.02.2025 12:44

Zgadza sie. Oboje z partnerka aplikowalismy na pikerke. Mimo, iz oferta byla swieza i spelnalismy wymagania, niestety pracy nie dostalismy
    Joseph

28.01.2025 14:14

Polecam agencję, pani z Gliwic bardzo pomocna, na wszystkie pytania odpowiada, przekazuje istotne informacje, bardzo kompetentna, chyba Pani Zuzanna, warto na nią trafić na rozmowie. Informacja o miejscu, warunkach, itp. Polecam
    Łukasz

04.09.2024 20:54

Witam czy może ktoś napisać coś o pracy w AH w Tilburgu,jak z godzinami,jakie tygodniówki wychodzą oraz jaki standard mieszkań? Byłbym wdzięczny pozdrawiam Łukasz
    AH Tilburg

13.12.2024 22:49

Dowiedziałeś się coś bo ja tam,właśnie jutro się wybieram?
    kacper

23.01.2025 05:17

i jak?
    Tomek

22.01.2025 12:43

kolega mówił mi żeby jechać do Holandi przez Carierę. i jest ok, mam auto to dojazdu do pracy i mieszkanie tez jest ok. naj ważnijesze że godziny są
    Kinga

22.01.2025 20:39

Czy musiałeś dostarczać zaświadczenie o niekaralności?
    Kinga

22.01.2025 20:38

Czy firma wymaga dostarczenia zaświadczenia o niekaralności? Niestety partner jest karany a bardzo nam zależy na wyjeździe
    [email protected]

07.01.2025 15:08

Nie pracowałem w tej Agencji ale słyszałem same pozytywne opinie
    Ciekawy

07.01.2025 10:15

Czy ktoś pracował przez tą agencję w Albert heijn geldermalsen i powie jak z godzinami i lokacjami?
    Praca

19.12.2024 11:47

Tragedia jedno wielkie (usunięte przez administratora) !! Nie polecam tej agencji pracowałem w tuinderij vers na produkcji sałatek praca tam to śmiech na sali . Polanowie do pracy odbywało się tam z dnia na dzień także zero życia prywatnego bo tak naprawdę nie wiadomo kiedy jest dzień wolny . Wypłaty tygodniowe 300 max 400 e tragedia przyjeżdżasz na 7 do pracy o 12 jedziesz z powrotem do domu prośby o więcej godzin przeważnie zakańczały się durnym uśmiechem i cały czas ta sama gatka że trzeba dostać się na stałą listę. Także jak jedziesz do Holandii zarobić pieniądze w spokoju to nawet nie dzwoń do tej agencji szkoda nerwów
    Tomm

25.12.2024 02:36

Cześć prosiła bym Cie o wiecej szczegółów, sam mam zamiar wybrac sie tam po swietach. Ogólnie jak długo tam pracowałas ? Jakie są warunki zakwaterowania i jakie zmiany ? Oraz czy praca ciezka czy względnie lekka ?
    Nemezis34

27.12.2024 15:40

Podpinam się.. tez się tam wybieram.i przez tą agencje .. Jadę jako singiel więc szukam opini.pomocnych w podjęciu decyzji by nie wtopić i nie stracić czasu..

24.11.2024 13:31

Obiad

13.12.2024 10:39

Tak poważnie piszesz? Taka lipa chciałem pracować jako picker w albercie
    Gabriela

09.05.2024 12:46

Witam,ktoś mógłby powiedzieć jak wyglada praca przez ta agencje w Jumbo ?
    Alek

09.05.2024 15:59

Jumbo jest ok. Są godziny pracyy więc normalnie się pracuje. Zakwaterowanie też ok ale to mogę tylko powiedzieć gdzie ja byłem. Ogólnie na plus
    Dejw

21.11.2024 21:04

A powiedz mi mordeczko na jakim projekcie byłeś i czy też wymagają zaświadczenie o nie karalności?
    Ka....

12.11.2024 22:18

Witam czy ktoś byl w miejscowości Brielle w Holandii przy produkcji Sałatek w firmie Tuinderij Vers B.V. Chciał bym się dowiedzieć czy tam praca jest spoko jakie są warunki mieszkalne będę jechać tam pierwszy raz mam trochę wątpliwości i obawy nie wiem czy jechać czy nie i co wogole myślicie o agencji carriere
    Agnieszka Borkowska

29.08.2024 11:51

Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z Carrière. Przede wszystkim ze stałego planingu w firmie Rainbow I z opieki koordynatora Anity. Mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłym sezonie. Również bardzo miło współpracuje się z pracownikami Rainbow.
    Byłam

04.11.2024 16:16

Potwierdzam Pani Anita była w porządku, też pracowałam kilka miesięcy w rainbow na sortowni i była fajna ekipa także będę dobrze wspominać..no ale praca lekka nie była :)

Zostaw merytoryczną opinię o Carrière