Carrière

2.6 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Carrière

Łukasz

Agęcja wysyła e maile że niby 8m przykro a nawet się nie kontaktują a jak się kontaktują to po angielsku hehe.a wiedzieli że pracowałem bez języka ale co to za pracą chciałem pracować i zarabiać 5 godzin dziennie od poniedziałku do piątku z tego jeszcze dzień rezerwy jeden dzień , bo transportu nie było i zarabiasz na zakfaterowanie śmiech na sali na popołudnia u trochę lepiej bo 6 godzin dziennie hehe.Ogulnie jedna z gorszych agecji nie da się zarobić nie jestem (usunięte przez administratora) czy alkoholikiem narzekającym ale osoba która przyjechała zarobić ale się nie dało , do tego jak już się zwolniłem agęcja jieraczy odbierać e maili , a muszą wypłacić odszkodowanie za niedotrzymanie warunków umowy na co mam meile z przeprosinami z agecji co mi po przeprosinach jak więcej straciłem przez panie z biolura w Amsterdamie w alberthein , niedawno same zbierały zamówienia a teraz funkcja uderzyła do główki Dawid Team lider też myśli że będzie chodził i straszył ludzi i ganiał o normy , poza tym jak ci ludzie mają wyrobić normę jak co chwilę wzywa do kokpitu hehe .Cyrk nie polecam z całego serca tej agecji .Do puki będę żył zawsze będę pisał i przestrzegał ludzi a sama agęcja i tak odpowie za nasze straty w ostatnich dniach z Cariere AMSTERDAM ALBERTHEIN zwolniło się mnóstwo osub , to raczej jakiś tego powodu jest .

Jaki jest styl zarządzania w Carrière?

@Pytanie

Makabryczny brak zorganizowania brak transportu godzin pracy ogólnie dno myślałem że będzie to fajna agęcja ale okazało się że jest jeszcze gorsza od innych bardzo się zawiodłem a do tego jak przychodzi co do czego nie odpisują na e maile , poza tym niechca wypłacić odszkodowania za niedotrzymanie warunków umowy dokończył bym meile jeszcze jak pracowałem jak bym mugl .ogólnie nie polecam nie mają panie pojęcia o zarządzaniu na wszelkie zgłaszane problemu ignorancja przyjechałem tam do pracy ale się nie dało zaznaczam że nie jestem ćpunem ani alkoholikiem normalnie chodziłem do pracy ale po 5 godz.dziennie się nie da ledwo się zarobi na lokacje która jest ochydna hotel w leidendrop trzeba też tam kontrolę wysłać .

Membi

@Pracodawca.. dramat agencja . Wyzysk.. brak godzin. Norma mimo tego że nielegalna w Holandii to w Albercie wymagają ponad 340 a i tak manipulują normą. Na koniec wózka masz na skanerze 430+ powiedzmy produktów a przyjdzie niby lider i Ci powie że Twoja norma to 200 buhaha. Jedno wielkie kłamstwo (usunięte przez administratora)

Patrycja

(usunięte przez administratora) mnie nie ma godzin w pracy panie w biurze masakra kto je tam zatrudnił.oczywiscie że zarobek na lokacjach

Patryk

Masakra wyzysk i nękanie w pracy godzin brak zarabiają na zakfaterowaniach trzeba to zgłosić dodatków za mieszkanie brak ciekawe kto je zabiera .Również zgłaszam.

Łukasz

Witam wszystkich jeśli ktoś się zastanawia nad pracą w cariere a szczególnie orderpicker Amsterdam alberthein to radzę wszystkim miejsc tam szkoda nerwów wypłaty na poziomie 250 300 euro tydzień przy dobrym tygodniu na hotelu syf , raz w pracy masz w ciągu dnia 5 godzin , ciągle rezerwy brak dodatków terytorialnych pobierają od ciebie 120 euro i od państwa biznes się kręci , zatrudniają ludzi więcej niż jest im potrzebne nigdy się nie sugerowałem opiniami dlatego tam poszedłem ale jest to najgorsza agęcją w jakiej pracowałem panie z biura bardzo nie miłe i nic nie potrafią ciągle nerwy Dawid team lider ciągle dręczy ludzi zabraknie ci 3 punkty do normy już straszy norma 330 na godzinę i nie artykułów tylko lokacji hehe śmiech nie do wyrobienia .ogólnie masakra agęcja już prawnik składa pozew dlatego proszę wszystkich (usunięte przez administratora) o kontakt tak być nie może już jedna agęcją mnie oszukała ale zapłaciła mi inkare do państwa ta będzie kolejna .

Gary

(usunięte przez administratora)Na niektórych zakładach pracuje się tylko na zakwaterowanie. Ściągają więcej ludzi niż jest im w rzeczywistości potrzebne, a no właśnie po to żeby zarabiać na lokacji . Lokację najpierw trzeba odgruzować, bo wiadomo, że jedzie się cała noc po to żeby potem kilka godzin sprzątać, ale to akurat wina ludzi. Suma sumarum nie polecam.

Pani Iza
@Gary

Ludzie czy agencja bierze kasę za zakwaterowanie od ciebie? To nie jest wina ludzi tylko agencji że dają (usunięte przez administratora) za 120euro. To ich problem , powinni przygotować pokój przed przyjazdem, lub obciążyć tych co zrobili (usunięte przez administratora) A nie my mamy sprzątać po ludziach a agencja nam za to nie placi mało tego my płacimy na dzień dobry 120e za to że możemy posprzątać na dzień dobry? Nie dajcie sobie wmówić że to normalne.

Sop3l

Jakieś opinie o order picker Amsterdam albert heijn 13,40 brutto

Maja

Oczywiscie ze małe wyplaty tzw Rainbow sa tzw 4 na 2 tzn 4 dni idziesz do pracy a dwa wole dni juz wyjasniam za 4 dni jest na czysto 360 euro a teraz od tego odejmijmy 119 euro ktore idzie na poczet mieszkania to Nam zostaje 241 euro I z tego jeszcze trzeba kupic sobie jedz nie w tyg liczmy wydajemy 50 euro tygodniowo Co Nam daje 190 euro tyg śmiech na Sali jeszcze jak idziesz w niedziele masz 474 euro I znow odejmijmy mieszkanie plus te 50 euro na jedzenie daje Nam 305 euro No coz za takie pieniadze Sami sobie odpo czy warto tu pracowac pozdro mam Nadzieje ze moja odpo byla Pomocna Carriere Srarjera Chyba lepiej brzmi!

Karolina

Carriere śmiech (usunięte przez administratora) nic wiecej pracowałam dlugo przez kiedys byl to Holland Contracting Inna bajka słynna Firma Rainbow (usunięte przez administratora) stoisz na maszynie rece w chodze nie powiem gdzie... Tempo kregoslup boli it'd...słynne panie stojace na ogonkach biora te same pieniadze Co ty Co jestes na maszynie a Tam zasuwasz jak robot (a na obcinaniu ogonkow sciemka I te same pieniadze) zarobki pffff.....nie skomentuje no tak norma musi byc tylko to nie ty dostajesz premie tylko tzw.liniowi twoja ciezkà pracà no ale coz kogo to obchodzi wane ze kasa sie zgadza dla gory! Nie dla Roboli na maszynie.Nie pole am Rainbow a ogolnie Carriere!!!(usunięte przez administratora) Carrier tu nie z robicie.Domki 45 min jazdy autem do pracy mieszkasz od sklep u daleko a zaznaczam ze autem sluzbowym nie wolno ci podjechac na zakupy!wiec sobie radz ogolnie Dramat Nie Polecam!!!Dni I Wodorosty!

Rafał

Chce wyjechać do Jumbo jako order picker Hertogenbosch.Dojazd do pracy jest rowerem,busem czy autobusem?

Ola

Jestem zainteresowana wyjazdem w parze z partnerem jako order picker Jumbo do Hertogenbosch. W jakim mieście jest zakwaterowanie i w jaki dzień są organizowane wyjazdy z Polski do Holandii?

poszukiwacz

Witam serdecznie prosili byśmy z żoną informacje na temat zatrudnienia na orzeszkach poprzez CARIERRE... Warunki mieszkalno socjalne Transport Ubezpieczenie Dziękujemy

Carrière International to jedna z najszybciej rozwijających się agencji zatrudnienia, pozyskująca pracowników na rynek niderlandzki. Dla naszych holenderskich klientów rekrutujemy już od prawie 20 lat, w czasie których zrealizowaliśmy ponad 92 000 ofert pracy w takich branżach jak: logistyka, produkcja, ogrodnictwo czy rolnictwo. Jesteśmy agencją pośrednictwa pracy, posiadająca certyfikat nr 691 wydany przez Marszałka Województwa Dolnośląskiego.

Stanowisko: Pracownik produkcji sałatek, Tuinderij Vers.

Lokalizacja: Brielle, Holandia.

Opis stanowiska:
Dla naszego klienta poszukujemy osób do pracy przy taśmie produkcyjnej przy przygotowywaniu gotowych dań. Praca polega na myciu, krojeniu warzyw, z których następnie przygotowywane są sałatki. Następnie są one pakowane, etykietowane i szykowane do wysyłki. W firmie obowiązuje system pracy na 3 zmiany.

• Dokładność, cierpliwość.
• Komunikatywny język angielski.
• Motywacja do pracy.

Oferujemy:
• Gwarantowane wynagrodzenie wypłacane w systemie tygodniowym – od €11,98 brutto/h. + dodatki.
• Dodatki zmianowe i weekendowe.
• Dodatek wakacyjny i urlopowy.
• Dodatek dla kierowcy
• Ubezpieczenie holenderskie.
• Możliwość zakwaterowania i transportu do pracy.
• Opieka polskiego koordynatora.

Tuinderij Vers B.V. to nowoczesne przedsiębiorstwo przetwórstwa spożywczego, specjalizujące się w przygotowywaniu owocowych i warzywnych dań gotowych do spożycia. Firma oferuje pracę w zakładzie produkcyjnym w Brielle.

Spodobała Ci się ta oferta? Aplikuj już teraz! Wypełnij formularz umieszczony pod tym linkiem: https://prac.app/tuinderij[gowork]48
Pełne informacje o przetwarzaniu przez Carrière International danych osobowych znajdziesz w naszej Polityce prywatności: bit.ly/polityka_prywatnosci_carriere

Zwiazki....FNV

Zwiazki zawodowe lub odprawa ktora musza wyplacic prawnie tak Samo sie należy skoro nie chca dać fazy C

Stanowisko: Order Picker, Albert Heijn.

Lokalizacja: Amsterdam, Holandia.

Opis stanowiska:
Dla naszego holenderskiego klienta poszukujemy osób chętnych do pracy w centrum logistycznym jednego ze znanych marketów – Albert Heijn. Praca polega na zbieraniu zamówień, z wykorzystaniem ręcznego skanera oraz kolekcjonowaniu zamówionych produktów w logiczny i uporządkowany sposób. Wszystkiego nauczysz się podczas fazy przygotowawczej.

Wymagania:
– Gotowość do wyjazdu na okres min. 6 miesięcy z możliwością płatnego urlopu podczas trwania kontraktu.
– Dostępności do pracy zmianowej jak i w weekendy.
– Nie wymagamy znajomości języka angielskiego.
– Mile widziane prawo jazdy kat. B.
– Motywacji do pracy.

Oferujemy:
– Gwarantowane wynagrodzenie wypłacane w systemie tygodniowym – od €13,21 brutto/h.
– Dodatki za pracę zmianową.
– Dodatek z pracę w niedzielę i święta.
– Dodatek wakacyjny i urlopowy.
– Dodatek dla kierowcy.
– Możliwość rozwoju w strukturach organizacji.
– Możliwość wzięcia udziału w lekcjach języka holenderskiego.
– In-house (biuro agencji) na terenie zakładu pracy, gdzie załatwisz swoje sprawy związane z planem pracy, zakwaterowaniem czy finansami.
– Kantyna.
– Ubezpieczenie holenderskie.
– Możliwość zakwaterowania i transportu do pracy.
– Opieka polskiego koordynatora.

Albert Heijn to jedna z wiodących sieci supermarketów w Holandii istniejąca od 1887 roku. Posiada obecnie ponad 900 sklepów. Firma obsługuje także zakupy online, które podczas pandemii stały się jedną z najszybciej rozwijających gałęzi firmy. Pracownicy działu e-commerce dbają o to, by zakupy dotarły na czas do domu klienta. Firma zatrudnia ponad 100000 pracowników z różnych krajów.

Spodobała Ci się ta oferta? Aplikuj już teraz! Wypełnij formularz umieszczony pod tym linkiem: bit.ly/ah_amst_pl

Olciakkk

Witam, Czy ktoś pracuje jako orderpicker w Holandii w Albert Heijn i może udzielić kilku informacji.

Karol IA

No wlasnie carriere! ludzie spełniaja te wymogi Co ponizej napisaliście o fazach tylko w praktyce robicie Co innego zerujecie fazy I kazecie zjezdżać na Pol roku do Polski oczywiście tym co chcecie to bez problem dajecie Faze C.!! Skończcie kłamać ludzi Bo to już jest żenujàce sa ludzie ktorzy bardxo dobrze wiedza o tych waszych fazach I Co prawnie sie należy wszystkim a nie tylko wybrańcom swoim! Mozecie se odpisywać na to ale pamietajcie kłamstwa predzej czy poźniej wychodza na jaw I zadajcie sobie pytanie czy jest sens dalej kłamać ludzi! Wymagacie Rzetelnosci uczciwosci it'd..a Sami jej nie posiadacie!

Drogi Ktoś, Według zapisów systemu fazowego ABU regulacji pracodawców, pracownik po przepracowaniu ciągiem 52 tygodni na umowie fazy A ma obowiązek otrzymać umowę na fazie B. Oczywiście tylko i wyłącznie, jeżeli w fazie A nie było przerw w pracy dłuższych niż 26 tygodni (6 miesięcy) między dwiema umowami na fazie A. W przypadku przerwy dłuższej niż 26 tygodni (6 miesięcy) naliczanie zaczyna się od nowa. Natomiast umowę na fazie C pracownik otrzymuje po 3 przepracowanych latach bądź 6 kontraktach. Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości w tym temacie zapraszamy do kontaktu poprzez maila: solutions@myholland.eu lub info@carriere.pl.

Stanowisko: Order Picker, Jumbo.

Lokalizacja: Bleiswijk/’s-Hertogenbosch, Holandia.

Opis stanowiska:
Dla naszego holenderskiego klienta poszukujemy osób chętnych do pracy jako order picker w centrum e-commerce jednego ze znanych marketów – Jumbo mieszczącego się w miejscowości Bleiswijk.
Twoja praca będzie polegała na zbieraniu zamówień, z użyciem skanera ręcznego oraz kompletowaniu zamówionych produktów w logiczny i uporządkowany sposób. Wszystkiego Cię nauczymy – podczas fazy przygotowawczej. Potrzebujemy Twojego zaangażowania i motywacji do długotrwałej współpracy oraz gotowości pracy w hali chłodnej (+4ºC).

Wymagania:
– Umiejętności organizacji własnej pracy.
– Gotowości do pracy w tygodniu jak i w weekendy
– Mile widziane prawo jazdy kat. B.
– Motywacji do pracy.

Oferujemy:
– Gwarantowane wynagrodzenie wypłacane w systemie tygodniowym – od €12,42 brutto/h. + dodatki.
– Dodatek za pracę zmianową jak i w weekendy.
– Dodatek wakacyjny i urlopowy.
– Dodatek dla kierowcy.
– Darmowy ciepły posiłek na popołudniowej zmianie.
– Kantyna.
– Możliwość regularnej współpracy.
– Ubezpieczenie holenderskie.
– Możliwość zakwaterowania i transportu do pracy.
– Opieka polskiego koordynatora.

Jumbo to jedna z wiodących sieci supermarketów w Holandii. Firma obsługuje także zakupy online, po pandemii to jedna z najszybciej rozwijających się gałęzi firmy. Pracownicy działu e-commerce dbają o to, by zakupy dotarły na czas do domu klienta. Firma dba o dobrą atmosferę w pracy, zatrudnia osoby z różnych krajów.

Spodobała Ci się ta oferta? Aplikuj już teraz! Wypełnij formularz umieszczony pod tym linkiem: https://prac.app/jumbo1212121247

Zostaw merytoryczną opinię o Carrière - Gliwice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Carrière?

Zobacz opinie na temat firmy Carrière tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 190.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Carrière?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 108, z czego 27 to opinie pozytywne, 52 to opinie negatywne, a 29 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Carrière?

Kandydaci do pracy w Carrière napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Carrière
Przejdź do nowych opinii