3.4/5

3. Opinie o pracodawcach Berkel en Rodenrijs
  5. Opinie o Carrière Uitzendbureau

Opinie o Carrière Uitzendbureau Berkel en Rodenrijs Morsestraat 16

WebsiteIconCarrière

Nie przegap nowości o Carrière Uitzendbureau!

Pani

29.06.2025 21:15

Pracuję ktoś w Waddinxveen na pakowaniu alkoholi jakieś opinie

Normalny

12.12.2024 21:56

Ja się zastanawiam czy jechać chyba że dostanę 1 osobowy pokój

Bleiswijk JUMBO

07.10.2024 18:57

Pytanie czy ktoś pracuje na order picker w Bleiswijku? Jestem zainteresowany tą pracą i chciałbym zapytać również o cenę za zakwaterowanie w Carrièrze

Ah bleiswijk

06.06.2024 18:43

Powiedzcie mi proszę co oni mają teraz z tymi planingami,że trzeba czekać do pozniego wieczora piątkowego na planing....
    Crazy 30

05.06.2024 09:44

Polyplastic jeszcze takimi ludzi nie pracowałem. Najgorsza praca jaką miałem w Holandii
    Śmieszniludzie

26.03.2024 07:56

Ja was nie rozumiem, narzekać ale sami podpisujecie te papierki które wam wysyłają i wszystko jest tam jasno napisane co jak dlaczego..
    Waldek

25.11.2023 14:22

Powiem tak doouki z nimi jest ok to jest ok cukruja itd wystarczy coś i już oszukują z wypłatami.. Kary jakieś śmieszne itd kontaktu nie ma z nikim lipa ogólnie agencja naciąga ludzi i oszukuje

18.10.2023 13:35

Praca nie jest trudna jednak kontakt z koordynatorką utrudnia sam dzień w niej. Operatorzy i superwajzorzy to jedyni ludzie którzy faktycznie próbują ci pomoc i wyjaśnić niedogodności co do wypłat lub ich braku. W mieszkaniu trzeba użerać sie z plagą szczurów a po zgłoszeniu dostajesz jedną lub dwie pułapki na nie. Po przeniesieniu na mieszkanie agencyjne które liczy 27 współlokatorów odpowiedzialność jest ponoszona wspólnie za bałagan. Nie raz spowodowany alkoholikami pracującymi w firmie. Podczas gdy chcesz zakończyć współpracę w firmie nie licz na godne rozliczenie ponieważ koordynatorka naliczy ci dług lub zniszczenia na mieszkaniu , które czasami były odrazu po wprowadzce lub spowodowane innymi osobami mieszkającymi tam. Firma zatrudnia bardzo dużo ludzi przez co dostajesz minimum godzin pracujących (2-3dni) po czym naliczają cię na minus za mieszkanie nie mogąc ci zabrać za nie z tak niskiej wypłaty. Po zwolnieniu się z firmy koordynatorka unika wszelkiego kontaktu w sprawie wypłacenia godzin urlopowych . Po wystawieniu nie odpowiadającej im opinii straszą zwolnieniem z pracy . Nie polecam
    Lonuc

20.09.2023 13:55

I worked at Rainbow and it was ok but Aneta started scaring me about overtime. Nevermore

23.09.2023 13:32

Why didn't you call the office?
    Jacek

20.09.2023 13:47

Rok temu było dobrze ale odkąd pojawiła się w Rainbow Aneta ta z carriery to masakra ona wogole nie wie co się dzieje na firmie ludzi zastrasza ogólnie nic ciekawego żałosna

23.09.2023 12:36

Fz ja tam pracowałem niedawno i tylko ten sezon zresztą nie do końca ale rozmawiałem z ludźmi co tam pracują już jakiś czas i kiedyś było inaczej podobno ja tego nie powiem nie byłem nie widziałem ale z mojego bycia tam to no praca jak praca czasami nadgodziny mieliśmy fajna ekipę wózkowych wiadomo trza się dotrzeć jakieś spinki bywały ale suma sumaru ok a jeśli chodzi o Anetę to ja choć tam miałem do niej jakieś swoje halo to pomyliłem się.. Każdemu może się zdążyć... Trza samemu się przekonać

23.09.2023 13:18

JACEK Ja miałem kontakt z pAneta chwilowy ale był i powiem tak jak ma się zachowywać pracodawca tym bardziej że przemiał ludzi co tydz inny też miałem rozmowę z pAneta konkretną coś mi się tam nie spodobało ale z biegiem czasu zrozumiałem że ona nie chce źle.. Wiadomo cos tam cos tam ale to jest do przyjęcia nie będę się tu pocil poprostu problem i rozmawiać z p Aneta a nie.... Czego ja nie zrobiłem..
    Kc2

20.09.2023 11:03

Czytam i w większości opinie to prawda przeszedłem przez to zaczynając od kierowcy to też nie miałem zapłacone i do dnia dzisiejszego naweg głupie dziękuję by jakiś wyglądało szacunku do pracowników brak masz robić jak zwał to zwał i cicho siedzieć a broń boże powiedz nie nadgodziny przymusowe a jeśli nie chcesz to lipa kierowca i ludziach którzy są nie wygodni robią skazy na autach aby skasować później na 200euro kierowcę niby kontrola bla bla jeśli robisz zła opinie to dzwoni p Gosia i bajeruje i nic z tego nie wynika jak było przed tak jest po czule słówka he masakra i za to że się upominasz o swoje to brak współpracy a co okazuje się lepszym rozwiązaniem.. Przestroga uważać na p Anetę z Rotterdamu pozdrawiam nigdy więcej i uważajcie
    Jzozek

25.08.2023 01:57

Agęcja bardzo dobra pomocna , a od kiedy w holandi są diety hehe.Zadna agęcja nie ma diet w holandi tylko dodatki wakacyjne i urlopowe do tego zmianowe jak tak jest dobrze w Polsce to czemu każdy szuka za granicą pracy cariere jest jedną z lepszych agecji pracowałem w wielu i ta mogę polecić każdemu kto chce pracować a nie balowac .

20.08.2023 17:26

24.08.2023 15:31

Drogi Mateuszu, Przykro nam, że jesteś niezadowolony ze swojego doświadczenia z nami. Twoja opinia jest dla nas naprawdę ważna i chcemy zrozumieć, co poszło nie tak, aby móc poprawić jakość naszych usług w przyszłości. Zależy nam na budowaniu pozytywnych relacji z naszymi pracownikami. Dlatego chcielibyśmy poznać więcej szczegółów na temat Twoich doświadczeń. Czy mógłbyś przesłać nam swój numer telefonu lub adres e-mail na [email protected]? Zapewniamy, że dokładnie zajmiemy się Twoją sprawą Dziękujemy też za podzielenie się swoją opinią. Mamy nadzieję, że damy radę odzyskać Twoje zaufanie. Pozdrawiamy Carrière Team.
    Pati

17.08.2023 10:46

Polecam AGĘCJE zawsze znajdują rozwiązania jedna z lepszych agecji w której pracowałam .
    Łukasz

17.08.2023 10:37

Jednak nie jest to zła agecja jak myślałem cofam złe opinie które pisałem wcześniej jednak biuro się interesuje,nie zostawiają ludzi pani Gosia z Cariere jest bardzo pomocna i szybko rozwiązuje sprawy dziś mieliśmy rozmowę i doszliśmy do porozumienia szkoda że wcześniej nie miałem kontaktu z tą panią ogólnie firmę mogę polecić , dziękuję za pomoc pani Gosi .
    Ktosik

16.08.2023 00:31

Pracuje dla tego biura od 5-6 lat, wszystko było wporzadku do czasu kiedy zaczęłam pracę w innej firmie, mianowicie AH Rossendaal Ogólne warunki mieszkaniowe nie są najgorsze ale jeżeli chodzi o ludzi to porazka. Borykam się z problemem z ludźmi na domku, są to 3 panie które najwidoczniej mają chody u menadżera, wielokrotnie zgłaszałam nie odpowiednie zachowania z ich strony a biuro nic z tym nie robi. Najwidoczniej mają gdzieś stałych pracowników i ich komfort psychiczny. Jest godzina pierwsza w nocy a Panie urządziły sobie wspólny wieczorek, przez co inni ludzie nie mogą spać.
    Patryk

14.08.2023 21:45

Jednym słowem dramat właśnie się zwolniliśmy brak godzin panie w biurze niemiłe.bez pojęcia w samej pracy zastraszanie przez Dawida panie z biura nic nie robią brak godzin i często transportu do pracy ciągle rezerwy na zakwaterowaniu (usunięte przez administratora) i rządzi tam niejaki Kewin hehe gość z kosmosu .No i jakiś Rumun tragedia ogólnie ten hotel to jakaś kpina co się tam dzieje babki z biura też nie błyszczą mądrością do pikowania niech idą a nie siedzą cały dzień i się śmieją .Nie polecam tej agecji wolę zebrać niż być poniżany w CARIERE AMSTERDAM ALBERTHEIN.

11.08.2023 14:15

14.08.2023 09:35

Drogi Łukaszu, przykro nam słyszeć coś takiego. Chcemy dowiedzieć się więcej o Twojej opinii i zadzwonić do Ciebie, aby porozmawiać o Twoich doświadczeniach z nami. Czy możesz przesłać nam swój numer telefonu lub adres e-mail na adres [email protected]? Z góry dziękujemy i mamy nadzieję, że wkrótce się odezwiesz. Pozdrawiamy, zespół Carrière.
    Lukasz

13.08.2023 13:30

Tragiczna agęcja wypłacie odszkodowanie nawet na e maile nie odpowiadają strach ich obleciał niech każdy omija ta AGĘCJE
    MA

09.08.2023 11:13

Odradzam z całego serca brak godzin totalna dezorganizacja w pracy wyzysk i zastraszanie trzeba to zgłosić zgadzam się .Nie warto opisywać tutaj tylko odrazu zgłaszać popieram .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Carrière Uitzendbureau?

Kontakt - Carrière Uitzendbureau

Morsestraat 16 2652 Berkel en Rodenrijs

Carrière

Łukasz

09.08.2023 11:05

Tak pracowałem nie zarobisz tam kompletna porażka więcej wydałem na wyjazd niż zarobiłem tragedia wyzysk w pracy nacisk na normy nieludzkie szczególnie przez Dawida teamlidera kurtki mówiąc godzin brak nie zarobicie.
    Lilka

14.05.2023 05:46

Witam czy ktoś pracuje w ah w Rotterdamie może coś powiedzieć o warunkach pracy i zakwaterowaniu
    Kamil

29.07.2023 08:10

Oczywiscie ze małe wyplaty tzw Rainbow sa tzw 4 na 2 tzn 4 dni idziesz do pracy a dwa wole dni juz wyjasniam za 4 dni jest na czysto 360 euro a teraz od tego odejmijmy 119 euro ktore idzie na poczet mieszkania to Nam zostaje 241 euro I z tego jeszcze trzeba kupic sobie jedz nie w tyg liczmy wydajemy 50 euro tygodniowo Co Nam daje 190 euro tyg śmiech na Sali jeszcze jak idziesz w niedziele masz 474 euro I znow odejmijmy mieszkanie plus te 50 euro na jedzenie daje Nam 305 euro No coz za takie pieniadze Sami sobie odpo czy warto tu pracowac pozdro mam Nadzieje ze moja odpo byla Pomocna Carriere Srarjera Chyba lepiej brzmi!
    Kamil

31.07.2023 22:39

119 Co tydz biora ci z wyplaty na mieszkanie pokoje wieloosobowe 1 Malo kiedy sie trafia bardzo Malo sie zarabia Nie Polecam tej agencje Dramat!!!!
    FNV.

12.05.2023 07:46

No wlasnie carriere! ludzie spełniaja te wymogi Co ponizej napisaliście o fazach tylko w praktyce robicie Co innego zerujecie fazy I kazecie zjezdżać na Pol roku do Polski oczywiście tym co chcecie to bez problem dajecie Faze C.!! Skończcie kłamać ludzi Bo to już jest żenujàce sa ludzie ktorzy bardxo dobrze wiedza o tych waszych fazach I Co prawnie sie należy wszystkim a nie tylko wybrańcom swoim! Mozecie se odpisywać na to ale pamietajcie kłamstwa predzej czy poźniej wychodza na jaw I zadajcie sobie pytanie czy jest sens dalej kłamać ludzi! Wymagacie Rzetelnosci uczciwosci it'd..a Sami jej nie posiadacie!
    Człowiek

22.05.2023 08:35

Zgadza się , ta agencja to jedne wielkie (usunięte przez administratora) , wykorzystywanie i poniżenie ludzi nie wspominając o problemach w wypłatami itd itp

25.05.2023 16:08

Witam, Jeżeli ktokolwiek mysli , że okresy zapisane prawem faz A,B,C nie zostały w Ich przypadku zachowane, prosimy o kontakt pod numerem 0104479062 z działem Business Operations, wszystko zostanie dla Was skrupulatnie sprawdzone i wyjasnione. Pozdrawiamy Team Carrière

27.04.2023 16:08

05.05.2023 18:33

Domki .Mieszkasz po 10 osób na lokalizacji.Pokoje 1,2 osobowe.Z reguły 2 łazienki

13.05.2023 23:01

Różnie bywa jedne lokacje są nowsze inne starsze.Tynk ze ściany nie odlatuje....2 łazienka to 2 łazienki.Kibelek prysznic itp
    MessagePad

11.05.2023 08:00

Moje pytanie brzmi dlaczego Carrière nie daje wszystkim Fazy C tylko tym co chcą dać ! Jest to łamanie prawa!

11.05.2023 09:31

Dzien dobry. Według ABU CAO w przypadku pracowników agencji tymczasowych mamy do czynienia z 3 fazami. Faza A trwa maksymalnie 52 tygodnie (od 1 stycznia 2023 liczą się także tygodnie, w których pracownik wybiera dni wakacyjne), faza B trwa maksymalnie 3 lata i/lub 6 kontraktów. Po tym czasie jesteśmy zobowiązani zaproponować kontrakt fazy C lub wypowiedzieć współpracę. Zdarza się tak, że proponujemy pracownikom fazę C wcześniej, niż zapisuje prawo, natomiast są to kwestie omawiane indywidualnie z pracownikami i zależą od wyników w pracy i wzajemnej współpracy. Jeżeli myśli Pan, że okresy zapisane prawem nie zostały w Pana przypadku zachowane, proszę o kontakt pod numerem 0104479062 z działem Business Operations, wszystko zostanie dla Pana skrupulatnie sprawdzone. Pozdrawiamy Team Carrière
    Robol jak widać

23.03.2023 14:46

Hmm co tu dużo mówić Odradzam odradzam odradzam miesiąc starasz sie o pracę przyjeżdżasz i jej nie ma dają ci jakieś zastępcze (usunięte przez administratora) gdzie stawka sie nie zgadza godzin nie ma solaris sie tez nie zgadza ogólnie każdy ma cię w (usunięte przez administratora) umawiasz sie na jedno dostajesz drugie kordynatorka karolina marta małgorzata i jeszcze inne podają ci inne stawki niz masz na solarisie potem wypłaty po 200 max 350e jak masz farta :) bo albo godzin nie ma albo zabiorą ci za coś lub stawkę (usunięte przez administratora) :) znam tez ludzi ktorzy przyjechali i siedzieli tydzień bez pracy a im obiecali gwarancje pracy godzin itd, Xd po czym ta gwarancje pracy można wsadzic sobie w (usunięte przez administratora)
    Master Team

26.03.2023 10:23

Taka prawda sam to przeżyłem , umawiałem się na rozmowy które nic nie przyniosły ... ta agencja (usunięte przez administratora) i wyzyskuje ludzi nic więcej
    Master Team

26.03.2023 10:24

zawsze tak odpowiadacie potem zamiatacie sprawę pod dywan , nikomu z szanujących się Polaków nie polecam tej agencji
    Lojalna

13.10.2022 21:36

Carriere International to wspaniała agencja. Nasz pracodawca ją docenił i od przyszłego roku wyłącznie przez nią będzie możliwość pracy. Ja pracuję bardzo długo w tej agencji i musicie zrozumieć kilka aspektów. Carriere i Holland Contracting się połączyły to długi zabieg i są pewne drobne pomyłki. Tylko dzięki spokojowi i lojalności wszystko zostało wyjaśnione. Tak zmienił się system podatkowy a Carriere prawidłowo rozlicza a wszystko nadpłacone ostanie zwrócone przy rozliczeniu podatku. Pieniacze bezmuzie robili dym o nic. Nowi pracownicy muszą znać trzy zasady lojalności i podporządkowania Lojalności wzgędem pracodawcy. Dzięki bezwzględnemu oddaniu pracy to Ja wiem co należy robić To ja jestem ostoją. Te wszystkie mądrale na sezon przyjadą i głupie pytanie : Co robić? to ja mam całoroczną . To mam nie zatapialną pozycję . Nowi to tylko stawka wysoka i nic . Jak cokolwiek powiesz nie tak to grochy z oczu i do szefa – brak szacunku . Te mało laty wymyśli sobie pojęcie mobbing. Pani studentka a w głowie siano – stać i pachnieć i nic nie robić. To ja mam pozycję kto zostaje a kto odpada. Lojalności względem mnie . Stary pracowni ma pewne prawa i wytykanie , że mam pracę dzięki rodzinie . Za takie nie stosowne uwagi powinno usuwać z agencji. Zapracowałam ciężką pracą a pracodawca bezwzględnie mnie szanuje. Lojalności względem agencji i zapracowanie na szacunek . Ty żądasz to najpierw pokaż co potrafisz i wykaż się. Z całym sercem jestem oddana temu biurowi Lojalności dla koordynatorki. To są też ludzie czy nie możesz być miłym dla nich. Pokaż to w czynach Mieszkania – agencja ma piękne tylko postaraj się pokazać jak jesteś wartościowy Ja mieszkam ok 1km od pracodawcy . Dbamy o domek i mieszkają tam ludzie wartościowi. Innym dziękujemy. ps. Ja się starałam ciężką pracą i mam teraz możliwość decydowania kto pracuje a kto mieszka ze mną . Tak więc od przyszłego sezonu nie zobaczę wreszcie plastikowego chłopca i tą jego studentkę . Ludzie jaka ta dziewczyna jest tępa i arogancka . Na mnie pracownicę oddaną donosi to wstyd i tak mnie nie ruszy. Szef mnie zna i wie jedno – mnie nikt nie zwolni ani nie wykopie dołka.

14.11.2022 09:55

Dzień dobry, jest nam bardzo przykro z powodu tego, że nie udało się skontaktować z koordynatorką, naprawdę tego dnia musiała odebrać ludzi z pracy i nie mogła pozwolić na to, żeby czekali pod budynkiem na transport. Była to sytuacja awaryjna. Niestety czasami nie przewidzimy wszystkich możliwości, dlatego inni nasi pracownicy zadbali o to, żeby jednak rozmowa się odbyła. Z tego co nam wiadomo trwała prawie dwie godziny i doszliście do pewnych konkluzji oraz zaplanowaliście jeszcze jedno spotkanie z koordynatorką na 15.11.2022. Trzymamy mocno kciuki za dojście do porozumienia. Jeżeli chodzi o prezent wysłaliśmy do Ciebie mały upominek - powinien już u Ciebie być, sprawdź proszę skrzynkę na listy. Zostały też wypłacone wszystkie pieniądze, również za te godziny, kiedy byłeś kierowcą. Jeżeli chodzi o Interactief to jest dokładnie taka sama sytuacja jak z Holland Contracting, czyli Carrière wykupiła firmę Interactief w 2018 roku. Można o tym przeczytać w Internecie. Pozdrawiamy Team Carrière.

12.03.2023 04:28

(usunięte przez administratora) prawda co ty piszesz nawet jak będziesz se żyły wyparować to i tak cię jak (usunięte przez administratora)potraktują nie mają szacunku do ludzi tylko kapusie mają szacunek
    Bezimienny

13.02.2023 15:16

Nie polecam tego biura. Normalnie (usunięte przez administratora) ludzi. Człowiek chce normalnie iść do pracy, zacząć zarabiać, ale nie. Bo jednak na nasze miejsce, gdzie rzekomo było zaklepane, wsadzili sobie dwie inne osoby. Tak po prostu. I jeszcze dzwonią z pretensjami, że człowiek nie odbiera telefonów jak nawet żadnego połączenia nie wykonali. Normalnie wstyd. Człowiek się nastawił na wyjazd a oni w ostatniej chwili informują, że jednak nie mają pracy. Totalna porażka...
    A.

02.03.2023 13:56

Agencja ciągle popełnia błędy a to brak miejsca na domku a to nie zgadza się salaris a to nie masz ubezpieczenia a w promocji i brak salaris i przelewu. Masz jechać do pracy X a siedzisz tydzień i idziesz na trzy dni do Y a weekend proponują zjazd bo nie ma pracy. Ps. Czasem jesteś zaskoczeniem ,że przyjechałaś bo biurze bałagan nikt nic nie ogarnia. Są osoby ,które pracują od poniedziałku w czwartek dostają telefon czy przyjechały do NL, jeżeli tak to gdzie mieszkają . Do tego tak wieczna kontrola czystości i sprawdzanie twojego bagażu .

07.03.2023 14:11

Dzień dobry, Drogi (-a) A, chcemy dowiedzieć się więcej o Twoim doświadczeniu z nami. Jesteśmy zwolennikami dobrej pracy, a to oznacza równą jakość usług dla każdego, kto z nami pracuje. Dlatego prosimy o kontakt z nami, to jest nasz e-mail [email protected] . Pozdrawiamy Team Carriere
    Bruno

07.03.2023 06:53

Najwięksi (usunięte przez administratora)nie polecam tej firmy i w biurach i w chorobowym (usunięte przez administratora)ludzi polscy Holendrzy najgorsi są kordynatorzy tepaki (usunięte przez administratora) niektórzy mają pracę po znajomości nie umiejąc załatwić prostej sprawy nie polecam biura w Rotterdamie

07.03.2023 14:03

Dzień dobry Bruno, Bruno doceniamy Twoją opinię. Przykro nam to wszystko słyszeć. Naszym celem jest zapewnienie pozytywnych doświadczeń z nami. Dlatego chcielibyśmy dowiedzieć się więcej o Twoich doświadczeniach. Czy możesz do nas napisać na e-mail [email protected] i podać twoje dane kontaktowe? My postaramy się jak najszybciej do ciebie zadzwonić i porozmawiać o zaistniałych sytuacjach. Z pozdrowieniami, Zespół Carrière
    Jop

01.02.2023 22:19

Witam mam dość tego biura masakra planują jak chcą ani sobie nie ustawisz dnia bo czekam na smsa porażka i muszę upominać się o swoje pieniądze tragedia nie polecam nikomu tego biura
    Master

11.02.2023 05:34

Flustracje w internecie ... nie wiem jak wasza agencja jest ustawiona z go work ale macie tu układy i wciskacie ludziom marketing który z prawdą nie ma nic wspólnego z każdym miesiącem pracuje u was więcej ludzi po 3 dni w tyg i wracają :D oszukujecie na wielu płaszczyznach , nie macie honoru rozwiązywać porblemów , rozmawiałem z wieloma osobami którymi obiecaliście złote góry a w zamian tego człowiek tylko tracił czas i pieniądze a agencja zacierała ręcę , znam człowieka któremu obiecywaliście rozmowę , pracę , i nic , znam dziewczyny które są wykorzystywane i poniżane , kierowców którzy jeżdżą za darmo , o wypłatach i arogancji koordynatorek nie wspominam - tragedia
    Nicol

12.02.2023 13:10

Dokładnie godziny i dobra praca tylko po znajomości i dla rodziny. Jeżeli trafi osoba przypadkowa jest z automatu usuwana i robi się jej pod górę. Wiadomo jak kilka zadzwoni ,że dana osoba jest problematyczna to od razu się leci. Zmowa, układy kliki.

14.01.2023 01:02

Filippo

10.02.2023 20:09

Witam, mam pytanie odnośnie tych agencji pracy, rozglądam się trochę i zawiało mnie aż tutaj
    Koordynator for dream team

11.02.2023 05:21

Ta agencja pracy to (usunięte przez administratora) ... na miejscu nie jest tak kolorowo , arogancki koordynatorek , kłamstwa , obietnice i (usunięte przez administratora) ... doświadczyłem nawet obniżenia i dyskryminacji
    Karolla

19.01.2023 22:58

hejka , czy ktoś się wybiera w ten weekend do Holandii praca na magazynie Jumbo okolice Rotterdamu ?
    Anna P

19.01.2023 08:12

Witam wszystkich tutaj . Czytam te opinie i nie wierze . Słuchajcie na które byśmy opinie biur nie weszli wszędzie znajdziemy złe opinie . Większość to anonimy No bo po co się pokazywać bo większość jeszcze pracuje przez te biura i się boi wychylac żeby nie zostać zwolnionym . W twarz nikt nie powie tylko odrazu obsmarowywuje w internecie . Ja pracowałam przez wiele biur, w Holandii jestem już 20 lat . Zawsze pracowałam przez biura bo byli więcej flexible . Miałam wolne kiedy chciałam i wakacje kiedy chciałam . Słuchajcie każde biuro ma dział suportu jeżeli macie jakiś problem dlaczego tam nie napiszecie e-mail co się stało oni musza zareagować bo jest wszystko udokumentowane . W większość sami sobie ludzie krzywdę robią. Cwaniakują , odzywają się po chamsku bez szacunku . Ja nigdy nie miałam nigdzie problemu nawet w słynnym Otto .( Wszyscy tak narzekają a dalej tam wracają ). Zawsze gdy coś się nie zgadzało chodziłam z szacunkiem i wyjaśniałem sprawę . Ale jak widzę ze przychodzi taki (usunięte przez administratora) i krzyczy bez szacunku to samabym takiemu chamstwu nie pomogła . Ludzie przestańcie pisać w internecie złe opinie tylko zacznijcie brać sprawy w swoje ręce . Zaczniecie rozmawiać z biurem nie tu to tam ( dział jest nie równy Działowi - biuro-biurowi ) Jak macie problem i widzicie ze nikt wam nie pomaga poproście o kontakt głównego menagera starajcie się sami rozwiązywać problem . A nie piszcie w internecie to wam nie pomoże . A po za tym przestańcie się ukrywać ! Jeżeli tak was skrzywdzili to napiszcie imię i nazwisko żeby mogli wam pomoc . Dla mnie jeżeli ktoś pisze anonimowo nie jest wart zainteresowania czyli całej prawdy nie mówi . Nie wspomina ze palił zioło podczas pracy czy nie pojawił się w pracy czy był wiecznie spóźniony . Co naprawdę się stało ze został zwolniony ? Ludzie nie bądźcie dziećmi , naprawdę !!! Zacznijcie być więcej odpowiedzialni!

17.01.2023 11:49

Rotterdam Region Holandia Południowa
    13,08 - 14,01 za godzina
    Jako osoba kompletująca zamówienia pracujesz na trzy zmiany. W zależności od zmiany Twój dzień pracy rozpocznie się o 06:00 rano, o 14:30 po południu lub wieczorem o 22:00. Albert Heijn Online jest czynny 24 godziny na dobę, więc poszukujemy kogoś, kto chce pracować co najmniej 5/6 dni w tygodniu oraz niektóre weekendy. Ważne jest abyś mógł skorzystać z własnego transportu lub mieszkał w pobliżu, do Home Shop Center nie można dojechać komunikacją miejską.

Czego potrzebujemy

• Jesteś dostępny w pełnym wymiarze godzin.

• Pracujesz w tygodniu ale, także w niektóre weekendy

• Szukasz pracy na dłuższy okres czasu

• Masz własny transport. Do centrum dystrybucyjnego nie można dojechać środkami transportu publicznego

• Praca w zimnym otoczeniu nie stanowi dla Ciebie problemu

• Znasz język angielski w stopniu komunikatywnym (instrukcje otrzymujesz w tym języku)

• Posiadasz prawo jazdy kat.B

• I masz duza motywacje do pracy

Co oferujemy

• Wynagrodzenie wypłacane w systemie tygodniowym 13,08 € brutto/h (€12.10 + €0.98 ADV),

• Po 13 przepracowanych tygodniach podwyzka do 14,01 (€12,96 + €1,05 ADV)

• Dodatki zmianowe za niedziele i swieta do 150%

• Obszerne szkolenie z naszym własnym H@ppie Start

• 8,33% dodatku urlopowego

• 25 płatnych dni urlopu rocznie

• Zwrot kosztów transportu powyżej 5 km

• Możliwość rozwoju i stałego zatrudnienia w Albert Heijn lub Carriere

• Potrzebujesz zakwaterowania - postaramy się pomoc  !

News image
    Ah online eindhoven

16.01.2023 16:50

Bardzo dobrze widzieć że coraz więcej osób odradza te pseudo biuro. Carriere to kwestia może roku, dwóch i będzie dosłownie tym samym co znane wszystkim na rynku kolejne pseudo biuro "otto". Nie zatrudniajcie się za pośrednictwem tego biura ! Większość osób z którymi przeprowadzacie proces rekrutacyjny nie widziała nawet Holandii na oczy a jeśli już zdecydowaliście się na pracę i czujecie się mobbingowani bądź oszukiwani zgłaszajcie sprawy do związków zawodowych oraz do prawników. Jeśli barierą jest język szukajcie polskich prawników w Holandii wystarczy poszukać w Google. Pamiętajcie nie jesteśmy tu niewolnikami i nie jesteśmy sami. JESZCZE RAZ NIE POLECAM CARRIERE moje powody można znaleźć niżej oraz jest jeszcze wiele wiele innych o których nie mogłem napisać tu :)

13.01.2023 13:28

Żenada! Nie polecam agencji carierre pod każdym względem, mają race raz nie mają żałosne jaki (usunięte przez administratora) mają w tej agencji, zwalniają kogoś tak naprawdę za nic wzrost gdy nawet nie były poinformowane rekrutrtki od tego. Później dzwonią że nie mają pracy dla nas i mamy wyprowadzić się z domu gdy będąc w biurze nagle dzosnila że mają pracę później znowu nie mają oferty dla nas. To po co ściągają ludzi do agencji skoro pracy nie umieją zapewnić .sprawa trafi do odpowiednich służb. Nie polecam tej agencji, trzymajcie się zdała od takich agencji gdzie pracują niekopmeteni ludzie a szczególnie polacy.

16.01.2023 09:09

Dzien dobry . Drogi Anonim , naszym celem jest, aby kazdy byl zadowolony ze swojego doświadczenia z nami. Dlatego prosze napisz do nas na e-mail [email protected] i podaj nam twoje dane kontaktowe abysmy mogli dowiedzieć się więcej o Twoim doświadczeniu i wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązania. Pozdrawiamy Team Carrière.
    Fatale

09.01.2023 11:53

Po prostu ŻENADA Nie wiem od czego zacząć. Poziom olewki (bo brzydszego słowa, nie wypada użyć, a użyłabym!) sięga zenitu. Na stronie? Mrówkowo-jagodowo, super i ogólnie to fenomenalnie, natomiast, po zgłoszeniu ,jakiegokolwiek, formularza, to TY musisz zadzwonić i oczywiście, musisz wydzwaniać po każdej deklaracji, ze się skontaktują. Jednym słowem porażka, podejście osy, będzie latać obok ciebie, ale koniec końców poleci sobie i nic. Pewna Pani rekruter, której anonimowości dochowam, po kilku telefonach i umawianiach się, ostatecznie stwierdziła, że chciałaby się skontaktować ze mną i koleżanką (z którą aplikowałam) przez komunikator (usunięte przez administratora) w związku z tym przystała na kontakcie w PONIEDZIAŁEK GODZINA 7:00. Co równało się z tym, że coś w końcu ruszy w procesie i będziemy coś wiedzieć. Oczywiście nikt do nas nie zadzwonił. Dowiedziałyśmy się jedynie, że z tak olewatorską firmą do czynienia nie miałyśmy i, że definitywnie kończymy z płaszczeniem się. Pozdrawiam i stanowczo odradzam:)

09.01.2023 13:58

Witam. Chcielibysmy z toba porozmawiac o zaistnialej sytuacji. Czy mozesz sie z nami skontaktowac w tej sprawie? Prosze, napisz do nas na e-mail [email protected]
    Mario

09.01.2023 18:32

Zgadzam się z tym co pani napisała totalna żenada brak słów że taka agencja istnieje!!!
    Okiem księgowej

23.12.2022 19:18

Otrzymuję wiele zapytań dotyczącej rozliczeń w agencji pracy Carriere. W tym wątku podejmę dwie kwestie 1. Wysokość pobranego podatku 2. Dodatek ET Kosten 1. Agencja pracy Carriere pobiera prawidłową wysokość podatku od godzin podstawowych i nadgodzin. W systemie Holenderskim system rozliczeniowy jest bardzo złożony. Wysokość podatku jest zależny od zeszło rocznego dochodu, jak długo przepracowałeś i czy masz dochód w Polsce. Tak inne agencje pracy pobierają tak tzw. zaliczkę a nie pełną sumę na koszt podatku. To jest ogromny błąd. W przypadku zbyt niskiego odprowadzenia podatku to Państwo będziecie musieli uiścić tą różnice. Lepiej mieć odprowadzoną większą sumę np. 45 % podatku , bo przy rozliczeniu rocznym podatek będzie w wysokości 38,2 % . Czy nie jest przyjemnie dostać większą sumę z zwrotu. Przykład Zobacz swój ostatni salaris Carriere patrz pozycja → Cumulatieven i rubryka → LB/PH ( to wysokość odprowadzonego podatku) przykładowe rozliczenie w rubryce LB/PH masz odprowadzonego podatku w wysokości ( przykład) 6000 euro 6000 \ 100 = 60 60x38,2 % ( przykładowa wysokość podatku ) 2292 euro – tyle faktycznie należy się podatku 6000 - 2292= 3708 euro zwrotu. To masz pewną gwarantowaną sumę. 2. Dodatek ET Kosten Jest świadczeniem dla osób, które posiadają za granicą swój majątek. Dodatek: - nie jest zabierany z twojego podatku - agencja na tym nie zarabia - przyznawany jest na czas nie określony - należy się ustawowo. Agencja pracy Carriere jest jedną z niewielu agencji, która dba by ten dodatek był wypłacany. Jeżeli inne agencje pracy tego nie wypłacają lub twierdzą , że nie zajmują się ET. Po prostu zabierają te pieniądze dla siebie . Ps. Często przytaczacie ,że agencje pracy AB Zuid Holland i Daily Flex są tak idealne. - nie prowadzą ET - podatek zaliczkowy Wymienione agencje są pod kontrolą Holenderskiego US. Od 2023 nie będą prowadzić usług w tym Riijk Zwaan jednego z najbardziej cenionych pracodawców . Jeżeli będzie większy odzew to podam swój adres e-mail by pomóc wytłumaczyć te zawiłości i walczyć z dezinformacją domorosłych księgowych.

29.12.2022 09:46

Dziekujemy bardzo, za dokladne wyjasnienie co to jest ET. Pozdrawiamy team Carrière
    Miła

23.12.2022 17:54

Praca w Rijk Zwaan tylko przez nasze biuro od przyszłego roku dla pracowników bez kontraktu. Widać profesjonalizm. Zachwalane tak biura są w upadłości lub mają zawieszoną działalność. Carriere zawsze jasne reguły.
    Koordynator for Dream Team

02.12.2022 18:29

Carierre : tak było jedno spotkanie : oddaliście mi za 4h kierowania na sałatkach aż 15 e - okey ale zabraliście 7 za jazdę po za pracą - gdzie nigdy auta po za pracą nie używałem - lojalnie i profesjonalnie naprawdę :) na pierwszym spotkaniu Pani Menedżer chciała dać do Siebie numer , zaoferować coś lecz nagle się rozchorowała i nie było jej na drugim spotkaniu ( kurde jak zwykle brak czasu , albo : przecież człowiek popełnia błędy a widziałem w tym szansę ) ... Oczywiście Pani Koordynator Kasia nie miała Honoru przeprosić , dwie godziny pierwszego spotkania z czego godzinę trwało wpędzanie mnie w poczucie winy i tłumaczenia : jesteśmy ludźmi i popełniamy błędy :D okey to dopiero początek : spotkanie drugie z byłą koordynatorką ... która do mnie : nie ogarnął Pan Bazy pytam jakiej? Ona : nie wiem :D i w ramach przeprosin wysłaliście mi czekoladę na mój adres ( chyba jak się upomniałem tutaj to mi wysłaliście sądząc po datach ) - słodkie ale nie mam 15 lat :D i myślę , że bardziej miałbym satysfakcję z pisemnych OFICJALNYCH przeprosin od Koordynatorki bo ile mogę słuchać puste ,, przepraszam ,, z którego nic nie wynikło ? jak nie wynikło ? ano jak zwykle brak profesjonalizmu , czasu , szacunku dla drugiej osoby... trzecie spotkanie : trzeci raz tracę swój czas na spotkanie o niczym tym razem inny trick : Druga Pani Menedźer o imieniu Paula miała przekazać właścicielowi firmy choco support mój numer i miała się ta osoba ze mną skontaktować - bez skutku :D ale przecież każdy popełnia błędy :D wysłałem dane osoby która mnie wykorzystała i poniżyła w pracy by rozwiązać problem i wysłałem te informacje do jednej Pani z Carierre oraz Maila do byłej koordynatorki tak jak było ustalane ... oczywiście ,, zapomniano ,, o mnie klasyka o ilu jeszcze zapomnieliście? :P - cóż za brak szacunku ...nie wiem jak taka agencja pracuje jak zapomina o konkretach... ale przecież Was człowiek nie interesuje :P Oczywiście znów będzie przepraszam , znów pani Menedżer powie : sporo czasu minęło ... ale przez kogo?! Propozycja : zmieńcie nazwę agencji na ,, Błąd ,, albo ,, Każdy ma prawo do błędu ,, bo jak inaczej ? jeżeli się umawiam , tracę swój czas , a Wy... jako Agencja : kręcicie na lewo i prawo to jak to mam nazwać? Wam płacą za siedzenie w Biurze ... ale ja straciłem przez Wasze spotkania już sporo czasu ... niech te wpisy będą dowodem na waszą opieszałość ,brak szacunku do człowieka i brak jakiejkolwiek jakości usług :( ... Radzę przypomnieć Sobie co oznacza ,, waga Słowa ,, bo myślę ,że w Waszym mniemaniu nic :P i co to znaczy Lojalność :P Nie polecam nikomu przejścia przez coś takiego ... jest sporo lepszych agencji które traktują człowieka i jego czas poważnie ... bardzo mi przykro jestem na NIE bo nie dotrzymaliście ani słowa ani terminu odzewu .

Zostaw merytoryczną opinię o Carrière Uitzendbureau