brak logo

WYG International

Warszawa

Opinie o WYG International

pracownik 2013-05-27 23:19:36
totalnie nieuczciwi, nie płacą, nie dotrzymują słowa, a w trakcie wspólpracy - dramat. Ogólnie dno, omijajcie z daleka i jako klienci i jako współpracownicy.
ssv 2013-06-02 11:07:49
W pełni zgadzam się z przedmówcą. Nieuczciwość trzeba tępić. Unikajcie ich na pewno.
kttp 2013-06-03 14:58:15
Niestety też musę się zgodzić. Klienci - unikajcie !
janka 2013-06-03 15:47:25
też potwierdzam. słyszycie WYG - omijajcie z daleka.
anka 2013-06-03 15:54:47
też uważam, że WYG należy omijać. Unikajcie - moja dobra rada. Ale zrobicie jak chcecie
Janka 2013-06-13 14:51:50
Zwykla dla nich sytuacja. Nie placa, a moga cie jeszcze pozwac, zebys to ty im placil. Omijaj szerokim lukiem.
Ada 2013-06-13 14:53:32
tak tak. beznadzieja. ryba psuje sie tam od glowy. chamowa i naciagactwo.
on 2013-12-27 20:29:46
Nie polecam, omijajcie tzw. "szerokim łukiem", (usunięte przez administratora)szczególnie - wow aż mi niedobrze na jej wspomnienie
6
Zuzka 2014-02-04 15:04:56
O matko - co za opinie, jakas masakra :) ja tam pracowałam i jestem zadowolona (w tej chwili jestem na macierzyńskim więc mam przerwę w karierze zawodowej hehe). Gdyby byli aż tak źli nie rozwijaliby się, tyle osób by tam nie pracowało. Ja spotkałam się z bardzo pozytywnymi ludźmi, nie miałam problemu z wypłatą, atmosfera była przyjazna. Nikt nie pisze konkretnie czemu jest niezadowolony - fakt - WYG nie toleruje leni i obiboków, więc jeśli ktoś kto chce tam być i nie pracować niech sobie lepiej da spokój.
Misio 2014-03-10 12:55:15
Wydaje mi się, że w powyższych postach nie chodzi o problem z wypłatą wynagrodzenia a raczej stypendium lub czegoś podobnego. Z wynagrodzeniem nigdy nie było problemu jeśli chodzi o terminowość. Ludzie też są wspaniali (a przynajmniej byli kiedy tam jeszcze pracowałem). Natomiast, niestety, dużo złego można powiedzieć o osobach zarządzających. Ale nie powiem. Niech chętni przekonają się sami.
2
havana 2014-03-11 16:28:43
Potwierdzam wypowiedź Misia, wynagrodzenia dla pracowników zawsze były wypłacane terminowo, gorzej z zapłatą za różnego typu zlecenia. Ludzie na ogół fajni, ale brak zespołu zarządzającego, brak komunikatywności między zarządzającymi a personelem, struktura organizacyjna tylko na piśmie, ścieżka kariery żadna.
1
Ludzik 2014-03-13 18:24:59
Zgadzam się w zupełności. Wypłaty zawsze w terminie, ale wysokość wynagrodzenia... może lepiej bez komentarza.
Mi trafił się świetny zespół ale niestety z czasem się rozsypał po różnych dziwnych zagraniach prezesików. Obiecują złote góry, kombinują coś ze ścieżkami kariery z których i tak nic nie wynika.
Były pracownik działu finansowego 2014-05-18 10:30:01
Nie polecam pracy w dziale finansowym tej firmy. Omijajcie ten dział z daleka.
1
Prawda 2014-06-26 21:06:22
Coż można dodać do wcześniejszch komentarzy.., może to: zarządzie!, placą wam pieniądze chyba za zarządzanie - prawda? "to chyba kasę bierzecie za darmo", jeżeli nie widzicie lub nie chcecie widzieć co przez lata dzieje się w dziale finasowym tej firmy... Zarządczo tam chyba porażka, prawda? to chyba wy jesteście od tego, żeby to ocenić, prawda? Merytorycznie też bardzo kiepsko, chociaż PR na zewnątrz niezły ;-). Ludzie, którzy tam pracowaliście piszcie bezpośredno do UK o tym co się tam dzieje. Ile jeszcze niekompetencja merytoryczna, lenistwo, układy będą łamać życie tym którzy się tu znajdą..?
2
Pytacz 2014-06-29 21:37:58
Hej, napiszcie coś proszę o dziale inżynierskim w tej firmie, zarobki, ścieżka kariery, itd. Mnie trochę odstrasza dyr. zarządzający, który z tego co pisze o sobie na link..n jest HR-owcem, czyli humanistą..... Z doswiadczenia wiem, że na takich stanowiskach są ludzie po finansach, mózgi ścisłe, no ale może czegoś nie dopisal o swoim wykształceniu.
1
isa 2014-08-03 21:33:58
Za zlecenia to wypłacają różnie. Trzeba się wykłócać i nie zawsze zapłacą. A co do komunikacji z szefami to trudno oceniać czegoś czego nie ma. Nie szanują tam człowieka. Urzędnicy i politykierzy.
zlotarybka 2014-08-11 09:25:36
TRAGEDIA !!! Atmosfera fatalna, kierownictwo jeszcze gorsze.Niby jest to 10 zł na rękę za godzine,ale ja wolę mieć mniej ,ale w normalnej atmosferze. "Prezes" tego całego interesu to młody gówniarz ,który wyżej sra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma.Masakra. Nie pracujcie tam,bo to totalna porażka.Szkoda czasu.
1
Agata 2014-08-15 10:40:19
Witam,
czy ktoś miał przyjemność pracować w tej firmie jako ankieter telefoniczny CATI? Interesuje mnie głównie to czy da się tam wytrzymać ze względu na atmosferę (czy jest presja na ilość wykonanych ankiet czy liczy się samo próbowanie;)) i czy płacą w terminie trzymając się umówionej stawki? Praca wydaje się bezstresowa i odtwórcza więc chyba nic trudnego? Fajnie jakby ktoś to rzetelnie ocenił, a nie pluł jadem lub wychwalał pod niebiosa...
Havana 2014-08-26 13:01:41
Coś Ci się chyba firmy pomyliły albo tylko piszesz żeby pisać. Prezes WYG to napewno nie młody gówniarz i na wyniosłość nie choruje chyba że piszesz o jakimś dyrektorku działowym. Czasami lepiej pomyśleć zanim się coś napisze bo te opinie są po to żeby ludziom pomogły a nie jakiś bełkot o niczym.
Be 2014-08-29 09:51:09
Cześć, chciałam zapytać, czy wszyscy wypowiadacie się o oddziale w Warszawie? Ponieważ mają biuro w Katowicach z działem dotyczącym ochrony środowiska i zastanawia mnie czy po powyższych opiniach warto tam w ogóle składać papiery.
Mówicie, że zarobki nie powalają? To oznacza najniższą krajową? :(
2
PPP 2014-09-03 21:53:20
W Katowicach jest tylko biuro regionalne - wszystkim zarządza Warszawa - więc masz już odpowiedź.
aedihcra 2014-12-01 20:25:32
Jeżeli chodzi o ankiety telefoniczne to nie mają ciągłości, więc trzeba mieć też coś innego prócz nich - może być praca przez 2 miesiące ciągle a potem tylko kilka dni w miesiącu, ale płacą w terminie, 12 zł brutto za godzinę, atmosfera i warunki nie jest zła w porównaniu do innych firm
stara wyga 2015-01-28 18:36:04
Trudno nie zgodzić się z częścią opinii zarówno tych dobrych i złych. Jak to zwykle bywa ile ludzi tyle opinii a prawda leży po środku. Praca w WYG jak w każdej firmie zależy od zespołu do którego się trafi - ludzie, przełożony. Akurat w tym względzie miałem szczęście i trafił mi się w porządku szef i niektórzy współpracownicy. W innych działach rożnie to bywało i tak jak wspomniał ktoś powyżej dział finansowy tylko dla ludzi o twardej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mocnych nerwach. Zarobki jak na Warszawę są marne, socjal prawie nie istnieje, o podwyżkach i premiach możecie zapomnieć i w sumie o szkoleniach i awansach też. Ścieżka kariery i oceny pracownicze to tylko "papierologia".Na stanowiskach kierowniczych są ludzie którzy pracują od dawien dawna i nic nie zapowiada aby mogło się to zmienić. O umowę o pracę jest trudno, obecnie w tej firmie bardzo dużo osób pracuje na zlecenie. Wynagrodzenie zawsze w terminie, gorzej z płatnościami faktur które potrafią być przeterminowane nawet 2 miesiące... Jest wiele osób które lubią spychać swoją pracę na innych i się wysługiwać więc od początku polecam być asertywnym. Jeżeli zostaniesz zatrudniony do konkretnego projektu to prawdopodobnie wraz z jego końcem zakończy się Twoja przygoda z tą firmą . Myślę, że firma jest dobra dla osób które dopiero zaczynają swoją drogę zawodową. Powodzenia
1
mis 2015-02-25 13:20:11
Nieuczciwa firma, do której poziomu równają pracownicy. Nie szanują ludzi, kombinują tylko, jak na was zarobić. Opóźnienia w płatnościach, rżnięcie głupa. Nie polecam tych nieudaczników!!!
4
postman 2015-03-03 14:45:29
Uderz w stół to nożyce się odezwa.
exwyga 2015-03-06 22:12:14
+ - ludzie - współpracownicy, pensja, umowa, atmosfera, lokalizacja, możliwość rozwoju rozumiana jako możliwość zajmowania się różnym projektami i pracę przy interesujących tematach
- - brak zarządzania, rozbuchana papierologia, dziwna atmosfera gdzie jest szara eminencja z działu finansów która rządzi zarządem, działy administracyjno-finansowe są ważniejsze od działów merytorycznych i wszyscy muszą się do nich dostosowywać.
Danse 2016-05-06 10:18:14
Myślę, że nie tylko na premiach, ale faktycznie, dodają one sporo do zarobków @oalaka. Myślę sobie więc nad zatrudnieniem jako specjalista działu księgowości. Wymagają znajomości zagadnień księgowości, finansów i rachunkowości finansowej oraz podatkowej, a także zasad budżetowania i kontrolingu.
ussmissuri 2016-11-07 22:52:14
pup wyslalo mnie do tej firmy zeby znalazlo mi prace puki co to rozwiazuje testy jak u psychiatry
nincon 2016-11-27 15:50:44
Droga pani chłopaka szukaj poza godzinami pracy i jeszcze zdobywaj doświadczenie bo masz za małe.Badania i opinie to nie tylko czytanie to rozumienie zjawisk społecznych.Nie kontrola i nadzór.I kompetencje społeczne oraz inteligencja emocjonalna. Oczywiście wszystko co powyżej się zgadza.
1
wob 2016-11-30 10:58:48
Ona już znalazła stalkingiem i mobbingiem
Damzak 2016-12-05 21:31:46
ja teraz tam pracuje Damian wróblewski w wawie psb wyg call center nigdy niemiałem pracy a tam traktują mnie bardzo dobrze 12.04.2016 mam tylko 10zł netto ale milo jest mi i zawsze pisza czy przyjde do pracy i nigdy nie patrza na moje wyniki a jak cos zrobie nie ta to nawet mi mowia damian a sprubuj tak nieras tak nawalony przyszedlem i nic niepowiedzieli ale juz tak nie robie wszystko ma swoje granice jak zapytalem sie dlaczego halidow nie bierze udzialu w ksw 37 to powiedzieli e wpierdoli sie w spida i trenigi omija łukiem i w sumie to mnie nawet ujeli
Zostaw swoją opinię o WYG International - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WYG International