brak logo

Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

Warszawa

Opinie o Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

Nico 2016-11-07 21:31
Dziara heheheh nieźle...........
3
ph -owiec 2016-11-14 22:25
Kto pracuje w sobote,niedziele co za glupoty piszecie ?
2
blablabla 2016-11-21 16:41
kto pracuje? Magazyn, produkcja... Wszyscy pracują :-)
2
hahowiec 2016-11-22 02:04
zebys mial co ustawiac na półkach, najpierw musi to ktos wyprodukowac, zlozyc, dostarczyc..min w sb-nd. Zdziwiony co? Takich orłów stock zatrudnia?!! gratulacje.
ph-owiec 2016-11-24 21:25
No produkcja ma zapierdalac 24/h i 7 dni na tydzien ,nie mamy juz co sprzedac tyle braków .

1
Sztokuś 2016-12-02 13:25
Ta osoba która to pisze jest tu w firmie trochę wyżej i odbija gałe,tylko jedno na myśl przychodzi kto to,bo i godzina pasuje, bo czy to dzień czy noc to siedzi przy kompie ale myślę że już nie dlugo ;)
5
Tadzik 2016-12-04 00:04
Wiadomo pani BW
1
AMIGO 2016-12-12 12:18
O co chodzi z BW?
AMIGO 2016-12-20 14:56
No właśnie nie, pracuje dość długo ale nic o niej nie słyszałem ;)
Zdziwony 2017-01-19 14:13
Powiedzcie mi,co się dzieje,że Stock szuka PH na całą Polskę??
Pracus 2017-01-19 15:29
Aktualnie PH nie potrafia wydobyc z sirbie ikry i sprzedawac, byli merchami nie potrafia byc sprzedawcami. Wiele osob mialo ciepla posadke wczesniej, twraz trzeba pracoeac, a dla wielu to.problem
1
Agentxxx 2017-01-19 23:15
Chyba Ty nie umiesz sprzedawać ;-)

Oczywiście część os zrezygnowało z pracy, zmiany w życiu są potrzebne. Ale nikt nikogo nie zwolnił z pracowników na szczeblu PH, jak widać są lepsze oferty pracy i firmy ;)
Pozdro

Dżem z masłem 2017-01-20 07:02
Niby są oferty pracy,ale Stock szuka na całą Polskę,co jednak jest dziwne.
Pracus 2017-01-20 16:39
Baza danych, kazda firma posiada taka baze by korzystac z niej w przypadku wakatow, wiec co w tym dziwnego ze szuka?
1
Dżem z masłem 2017-01-21 06:48
Ok.Tylko czemu tyle wakatów??Ludzie się pozwalniali??
Tomek 2017-01-22 00:16
Widzę, że post z przed pół roku więc może nie warto pisać ale aż samo ciśnie się na usta. Jak można być aż takim "korpo-śmieciem" żeby komuś zarzucać, że jak nie chce harować a nie pracować (praca to 8h na dobę) ponad 8 godzin to jest nierobem. Przypominam, że praca ponad 8h wiąże się z wypłaceniem tzw. "nadgodzin", gdzie w korporacjach raczej trudno o to. Te osoby nie są nierobami tylko ty (celowo z małej litery) jesteś frajerem, dającym się dymać za darmo! Ja mam to szczęście, że pracuję w zakładzie pracy gdzie to uwzględniają i jestem w rankingu TOP-10 pracowników w skali kraju więc trudno mnie nazwać nierobem. Uznaję zasadę "uczciwa praca za uczciwą płacę" a ty korporacyjny sprzedawczyku dał byś wydymać własną mamę za parę groszy. Ludzie, trochę godności i szacunku do samego siebie. Pewnie zaraz ktoś zapyta czemu tu piszę jak nie szukam pracy - a no proste - bo pracuję w firmie, która pośredniczy w znajdowaniu pracy i mam w obowiązkach monitorowanie opinii o firmach. Tyle w temacie.
5
XxXxXxXx!!!!!!!!!!!!!???????? 2017-01-23 17:48
Oferty się pojawiają bo koledzy z herbatek pościągali "swoich kumpli" którzy nie dają rady i pewnie już chcą uciekać z tego okrętu... a Ci starzy Merche byli, są i będą!!
3
Buldok 2017-01-23 19:29
Super firma zawsze ma najwięcej takich wpisów od nieszczęśliwych, poturbowanych pracowników.Praca jest za ciężka ale narzekać mogą cały czas, lepiej niech idą do Lidla
Gienia 2017-01-24 19:47
Witajcie,
Nue wuecie czasem czy nie szukaja kogoś do laloratorium - kontrolera jakości?
Pzdr
Qwerty 2017-01-24 21:00
Popatrzcie skąd przyszli prezes i dyrektor sprzedaży. Pogadajcie z ludźmi z Agros i Herbapolu - jak tam była zorganizowana robota PH. Mysle ze oni wiedza że wiele ludzi odejdzie jeszcze. Ilość rekrutacji nie musi być równa wakatom w tej chwili. Zbierają bazę na przyszłość żeby szybko zapełniac dziury w etatach.
2
Mamka 2017-01-28 16:24
Super firma, mnie się tu pracuje bardzo dobrze i polecam.
Ja 2017-01-29 15:50
Witam, ja tez pracuje od niedawna i uwazam ze jest tutaj mozliwosc rozwoju. Pracowalem w fimie gdzie wixyt wymaganych bylo.ponad 20 teraz wyrabiam.sie w 8 godzinach i popoludnia dla rodziny, nie rozumiem tych, ktorzy wciaz narzekaja, a takich nadal.jest spora grupa....
Zniesmaczony 2017-02-01 21:40
A ja tu pracuje i mam zamiar się zwijać.Firma nie stawia jawnych celów zadać premiowanych mało tego zasady się zmieniają co tydzień presja brak szacunku do ludzi i nie szanowanie czasu po 10 godzinach pracy.Mało tego firma nie rozlicza klientów twierdząc ze nie ma umów albo twierdz ze poprzednicy zrobili
10
o.O 2017-02-02 17:49
To jak tu pracujecie to nie wiecie jak sytuacja wyglada w dziale kontroli jakosci? W Stocku jakos trudno o poprawny numer kadr???Wykonalam 5 telefonow i ta sama informacja: "to nie tutaj,nie umiemy pomoc..." :/ przeprowadzilam sie do Lbl i jestem zalamana...Praca jest jedynie dla handlowcow.Wiedzialam,ze jest zle,ale az tak.Sluchaj sie chlopa,a wyjdziesz jak Zabłocki na mydle.
3
o 2017-02-02 21:19
Powiem tak - super firma wpisów nie ma... Na każde inne dziadostwo będą skargi.
1
klik 2017-02-04 12:31
pracusiu :-)
jak wyglądają warunki pracy tak konkretniej i ba ile realne jest osiągnięcie premii wynikającej z realizacji targetów i dodatkowych konkursów? Napisz proszę więcej szczegółów tj
jaka podstawa, ile max premii real można zarobić , korzystanie z auta , ilość wizyt, atmosfera, benefity
z góry dziękuje
pozdrawiam
Budek 2017-02-07 19:34
Maruderzy dajcie sobie spokój i tak nikt was nie traktuje poważnie.
O.o 2017-02-09 15:09
A ja dalej czekam na odpowiedź. Pewnie się nie doczekam, tak samo jak dzwoniąc do firmy. Tyle narzekań tyle pochwał, ale konkretnych informacji ZERO! Spadam stąd!
Benek 2017-02-14 17:35
Dla leni każda firma jest okropna. Taka firma jak Stock ma przed sobą perspektywy funkcjonowania a ludzie stabilności pracy. Kto pracuje dobrze nie narzeka!!!
Stokuś 2017-02-20 15:18
Akcja sraczka pożar w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od i co
1
Sztokuś 2017-02-20 15:26
Widać masz slabą wiedzę jak wykonywać efektywnie swoje obowiązki, pochwal się wynikami,bo podejrzewam że jak bym pracowł tak jak ty to zajęło by mi to ze cztery godziny.
1
Sztokuś 2017-02-20 15:28
To nie Stock szuka tylko Herbapol i Agros Nowa
1
chetny 2017-02-25 19:05
powiedzcie prosze jakie zarboki w biurze w Wwie?
Marta 2017-02-27 15:34
W aktualnych ofertach pracy Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego, oferuje narzędzia służbowe. Jakie to są narzędzia?
Gość 2017-03-05 18:34
Hej pojawiło się ogłoszenie na KOSa na Świętokrzyskie. Skąd ta zmiana? Jakie warunki, zakres zadań, narzędzia?
Marta 2017-03-06 13:43
Byłeś na rozmowie rekrutacyjnej w Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,? Podziel się z nami swoimi wrażeniami :)
Gość 2017-03-14 22:25
Pojawiło się ogłoszenie na Kierownika Sprzedaży. Wie ktoś jakie wrunki oferują podstawa + premia
Iza 2017-03-18 09:51
@Gość Mysle, że najlepiej zrobisz pisząc e-mail do firmy na adres firmy: llot.info@gmail.com a wówczas otrzymasz informacje sprawdzone. Jedno jest pewne , warto tu pracować a jeszcze tym bardziej na kierowniczym stanowisku.
Gość 2017-03-19 17:44
Jest ktoś kto pracował w tej firmie na kierowniczym stanowisku. Czy możesz powiedzieć jaka jest podstawa ?
3
Patryk 2017-03-20 23:31
Zależy na którym. Jeśli chodzi o pracę w terenie to ogólnie 4 z przodu na rękę. Z premia bardzo ciężko. Jednak atmosfera bardzo gęsta przez mega duże ciśnienie. Spora rotacja w ostatnim czasie. Sam sobie musisz odpowiedzieć czy warto.
Natalia 2017-03-22 10:57
Specjalista ds. Analiz Rynkowych na takie stanowisko złożyłam soje CV. Zależy mi na pracy w Stock –„Polmos Lublin, ponieważ to dobra firma. Liczę na kilka słów od pracownikó.
zainteresowany 2017-03-29 22:05
Witam Wszystkich
Mam pytanie odnośnie stanowiska PH Mazowieckie:
-jaka jest podstawa netto
-jaka jest premia netto
-pod jakich dystrybutorów pisany jest towar
-czy plany są realne
-ile wizyt dziennie
-czy jest jakiś deputat
-jakie auto brandowane/gps/można korzystać prywatnie
-jak kierownik w tym regionie
-opłata za półkę FV czy butelki?


Z góry dziękuję i proszę tylko o info osoby które pracują lub pracowały i mogą udzielić kompetentnych odpowiedzi
Warto zawracać sobie głowę?
zainteresowany 2017-03-29 22:06
Witam Wszystkich
Mam pytanie odnośnie stanowiska PH Mazowieckie:
-jaka jest podstawa netto
-jaka jest premia netto
-pod jakich dystrybutorów pisany jest towar
-czy plany są realne
-ile wizyt dziennie
-czy jest jakiś deputat
-jakie auto gps/można korzystać prywatnie
-jak kierownik w tym regionie
-opłata za półkę FV czy butelki?


Z góry dziękuję i proszę tylko o info osoby które pracują lub pracowały i mogą udzielić kompetentnych odpowiedzi
Warto zawracać sobie głowę?
Benek 2017-04-12 12:01
Czy firma poszukuje obecnie pracowników? Słyszałem dobre opinie o nich i pomyślałem o pracy, czy ktoś ma jakąś wiedzę ?
PH 2017-04-19 17:56
Firma nie płaci zobowiązań wobec klientów (placówek handlowych) Dr.regionalni nie maja nic do dyskusji przy obecnym głównym Dr na Polska panu Dziar.... koleś nie ma pomysłu na biznes i zarządzanie kategoria spirytusowa.Atmosfera fatalna nikt nie wie jak wykonać swoje cele które mu stawia firma wiec nie dostają premi pracownicy.Kiedys to był Stock teraz to jest Sroc ;p
5
Tonik 2017-04-19 23:02
Grupa Stock –„Polmos Lublin prowadzi jakiś nabór pracowników? Nigdzie nie można znaleźć ofert, a chciałbym dostać się do firmy. Słyszałem, że firma spoko. ludzie są zadowoleni z zarobków. Trochę mnie martwią wpisy ale myślę, że zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony.
Ciekawski 2017-04-23 08:55
Witam czy ktoś się orientuje czy na magazyn przy obwodnicy lublina przyjmują magazynierów lub wózkowych?? i gdzie można tam wysłać zgłoszenie żeby tam się dostać? i mógł by ktoś napisać jaka tam atmosfera i zarobki mniej więcej ?
Był bym zainteresowany pracą tam jestem spoza lublina ale nie wiem czy warto sobie głowę zawracać??
Normalny 2017-04-24 18:13
Jeszcze tak zle nie było w tej firmie.Ciagle rankingi gonienie sprzedaży która robią pH hurtowni cele nie jasne i nie osiągalne.Presja i kontrola z każdej strony ciagle wszystko nie tak w placówkach zaległości nie wywiązują się z umów nie płaca udziały lecą na łeb na szyje.
Generalnie zapytajcie ludzi w rynku to wam powiedzą jak wyglada sytyłacja.Dziwie się ze akcjonariusze jeszcze nie wpadli zobaczyć co dzieje się z firma która kiedyś uchodziła za bardzo dobra.Obecnym pH życzę wymarzonej pracy po za Stock
Pracus 2017-04-24 21:14
Jak nie rozumiesz zadan to zglos sie do przelozonego, zadania czytelne i jasne.. wystarczy tylko chciec a max premii w,zasiegu reki. Byc moze Ty ich nie rozumiesz, ale wielu PH rozumie, stad prosba mow za siebie.
1
Benek 2017-04-29 14:59
@Normalny Myślę, że niesłusznie tak oceniasz firmę Stock!. Każda firma jest zależna od sprzedaży.
Zostaw swoją opinię o Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego, - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,