brak logo

Piwo-Pol

Świdnik

Opinie o Piwo-Pol

anonim 2009-02-25 15:24:17
taka sobie
anonim 2011-05-27 10:55:31
Wlasciciel [usunięte przez moderatora] wyzyskuje ich nie placi na czas praca od 7 rano do min 16 albo i dluzej ogolnie uwazajcie na takich pseldo biznesmenow INSPeKCJA PRACY powinna sie tym zajac [usunięte przez moderatora]
młody 2012-12-06 11:15:34
[usunięte przez moderatora] ściema,miałem kontakt z tą psuudo pracą-[usunięte przez moderatora] wyzysk,[usunięte przez moderatora] ogólnie radzę omijać szerokim łukiem [usunięte przez moderatora]
GGGIII 2014-03-07 11:14:34
praca poniedziałek-sobota od 7do16-zazwyczaj18-19 zarobki 1500/1600 [usunięte przez administratora] gorszy niż na budowie
1
PPP 2014-05-28 09:07:47
odradzam.chyba że ktoś lubi wychodzic rano z domu a wracać w nocy 19-20-21 godzina od 7 rano za 1500.umowa śmieciowa.zadnego wolnego.
PPP 2014-05-29 23:12:55
nie ma mowy o rozmowie z szefostwem o nad godzinach twierdzą ze i tak za duzo płacą.masz nienormowany czas pracy w umowie zleceniu.
iwona z długim stażem 2015-01-28 14:41:07
umowa zlecenie o której wspominaliście raczej mnie nie interesuje jako osobę z długim stazem zawodowym w branży. ale jednak wciąż poważnie myślę o Piwo-Pol jako o nowym potencjalnym pracodawcy. jednakże moim warunkiem podstawowym jest umowa o prace na czas nieokreślony. czy dadzą mi taką jak zażądam?
misz 2015-03-31 01:33:40
umowa zlecenie to na pewno nie jest marzenie pracownikow, ale czasami to treba brac to co daja a nie patrzec i wybrzydzac. bedac dlugo bez precy czlowiek cos takiego docenia - wiem co mowie. piwo pol jeszcze zatrudnia kogokolwiek na stanowiskach jakis czy zakonczyl swoja dzialanosc? bo nie ma nowych wpisow wiec nie wiem co o tym myslec.
1
gdybytak 2015-08-21 16:22:27
Nie polecam!!! Kto tam nie pracowal to nie wie ze to robota do kitu
M 2015-12-04 18:01:24
Pracowałem w firmie 2 miesiące. Umowa zlecenie. Owszem robota zaczyna się od godz. 7 i zazwyczaj kończy ok 16-17 nie raz wcześniej nie raz później od pon do sob. Nie jest lekko bo trzeba się trochę odźwigać ale atmosfera to rekompensuje, szefostwo, szczególnie szef jest skory do pożartowania jeśli dobrze z nim żyjesz i mu nie podpadasz. Biuro bardzo przyjaźnie nastawione no i pracownicy też bardzo fajnie i CI starsi i młodsi, 1800 na rękę było może jak na ciężkość tej pracy to mało ale gdy się człowiek wdroży i wkręci zapomina się, jest lżej i można poznać dużo fajnych ludzi. Pozdrawiam
1
m 2016-01-27 21:19:38
w piwo polu jedyne czego mogłeś sie dorobic to garba na plecach:)
Pieniadze zawsze na czas, zadnego proszenia. praca naprawde ciezka z racji tego duzy przemiał pracownikow . wspominam 2 miesiace pozytywnie
Arek 2016-05-13 11:54:53
@Stach, widać, że autor wpis wspomina pozytywnie jedynie dwa miesiące, a na resztę przepracowanego czasu tutaj właśnie narzeka. Domyślam się, że praca w jakiejkolwiek hurtowni nie należy do najłatwiejszych, ale w sumie to pewność zatrudnienia. Czy nie?
Zostaw swoją opinię o Piwo-Pol - Świdnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piwo-Pol