Stock Polska Sp. z o.o.

Adres: ul. Spółdzielcza 6, 20-402 Lublin

NIP: 7010035475 KRS: 0000264278

Stock Polska Sp. z o.o.
2 351 6 1

Opinie o Stock Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Krupnik
 Opinia

Co tam Stockowcy robicie? Słabo was widać w rynku. Bolsiarze budują kominy z Grantsa, a Wy co? Znów De Lux? Kupa forsy wpakowana w czystą, która nijak ma się do Żubrówki. Haha

Pomocna?
Zdl
 Opinia
@Krupnik 22.03.2019 17:38

Bawimy się, a co tam u Was?? Ostatni raz widziałem kogoś z sobieskiego w rynku z dobre dwa lata temu. Dalej na powierzchni ??? ????

Pomocna?
Hehe
 Opinia
@Zdl 22.03.2019 21:21

Na powierzchni mułu zalegającego na dnie. Ciekawe kiedy krupniki zapłacą klientom faktury ktore zbierali w 2017.

Pomocna?
as
 Opinia

Najlepsze jest to że do umów zostali wytypowani tylko po sprzedaży a nie po tym co się zgłosiło. Tak widzę że się buduje markę po tym co excel pokaże a nie po realiach. Nie ma jasnego naliczania planów miesięcznych , każdy ucieka od odpowiedzi .

Pomocna?
Dzban z Krakowa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ludziska, Czy to prawda że posunęli już tego dyrka regionalenego tak zwanego małego pedał k a. Co to mu się uda ocierały i przez to mu cały czas zęby było widać. Czy ktoś sprawdził kwalifikacje tego pajaca? Taki gość powinien występować w programie TWOJA TWARZ BRZMI ZNAJOMO a nie tu u nas być dyrektorkiem z namaszczenia. Mobing to jego pseudonim wśród ph. A co robi hr? Po co ten dział tu jest?

Pomocna?
Nick
 Opinia

Owocne warsztaty... Normalnie kabaret....

Pomocna?
....
 Opinia
@Nick 13.03.2019 23:41

To jest jak Matrix. Alternatywna rzeczywistość...

Pomocna?
Jachranka
 Opinia

A wiec było jak zwykle: po łepkach i bez sensu - Spece od umów pokazali na zasadzie Adama Słodowego. Czyli to do tego to do tego i gotowe. - Ryży i jego gromadka siedzących na tyłach podsłuchiwaczy. Umowy przygotowane na odpierdal. Byle było. Połowa rzeczy w ogóle nie uwzgledniona. - Bhp i dział prawny po co to w ogóle było. Strata czasu nic nie wnosząca do życia - flota czyli lista za co jeszcze obciążyć PH - HR- parodia. One nic nie wiedzą i zwalanie wszystkiego na kierowników. Może czas żeby Piotrek pomyślał nad tym czy skoro udało się zastąpić dział plac firmą zewnetrzną to może czas zrobić to samo z HR-ami. Jest wiele firm które swiadczą takie usługi . Kompetentnych firm... - o probsie szkoda w ogóle gadać nic nie działa ale jest super

Pomocna?
Obserwator
 Opinia
@Jachranka 13.03.2019 15:03

Ja tu pracuje 3miesiac i zapowiada się na to ze ostatni.A jeśli nie to odsiedze swoje w samochodzie pod sklepami KABARET

Pomocna?
Whiskey
 Opinia

Przedstawiciel Handlowy ds. Kluczowych Klientów: 1. Czy podstawa 4000 brutto jest realna? 2. Jakie są samochody? (marka, model), czy jest GPS? Czy można prywatnie?

Pomocna?
Dyrektor
 Opinia
@Whiskey 09.03.2019 13:19

A może frytki do tego?

Pomocna?
Bill
 Opinia
@Dyrektor 12.03.2019 06:51

Nudzisz się ?

Pomocna?
wsparcie
 Opinia

Fajne spotkanie, po kolei jeden dział zwalał winę na drugi i odwrotnie, winę za chaos i bałagan... ludzie ludzie :) ... Finalnie nikt nie ma sobie nic do zarzucenia, a system premiowy dalej leży

Pomocna?
Whiskey
 Opinia

Przedstawiciel Handlowy ds. Kluczowych Klientów: 1. Czy podstawa 4000 brutto realna? 2. Jakie samochody (marka, model), czy maja GPS?

Pomocna?
Pogotowie
 Opinia

Ciekawe rzeczy na Północnym-zachodzie. Dla niektórych zasłużonych nawet nowe stanowiska tworzą !!!

Pomocna?
Niezalezny
 Opinia
@Pogotowie 06.03.2019 22:07

Co masz na myśli?

Pomocna?
TakNie
Xxx
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Pogotowie 06.03.2019 22:07

Nie tylko tam... Dopiero się zacznie. Jachranka co raz bliżej.

Pomocna?
TakNie
Afrodyta
 Opinia
@Niezalezny 06.03.2019 23:22

Tez nie zauważyłam nowych stanowisk....

Pomocna?
Marasss
 Opinia

Piotrek a ty wypełniłeś ankietę ?Opisales wszystko jak robisz sobie prywatny cyrk z firmy? Ciekawe co na to Prezez

Pomocna?
Terrorysta
 Opinia
@Marasss 04.03.2019 19:40

Ciekawe, ile osób wypełniło ankietę szczerze. Nikt nie wierzy w jej anonimowość, więc wszyscy boją się napisać prawdę.

Pomocna?
mdkd
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Terrorysta 04.03.2019 20:00

Nie przesadzaj. Mamy możliwość wypowiedzenia się nt firmy więc wykorzystajmy to. Im więcej szczerych odpowiedzi Tym większą szansa że coś się zmieni. Chociaż tyle możemy zrobić, aby polepszyć sobie okres w którym będziemy szukali pracy.

Pomocna?
Niezalezny
 Opinia
@Marasss 04.03.2019 19:40

To wysylaj aplikacje na Dyr. Jest na pracuj.pl i pokaż na co Cię stać. Tylko marudzicie. Wszędzie jest dziś podobnie A u nasze konkurencji też jest (usunięte przez administratora)

Pomocna?
.....
 Opinia

Może czas najwyższy zebrać się cała załoga i zrobić porządek z (usunięte przez administratora)szkalowaniem i (usunięte przez administratora)na wyplatach.

Pomocna?
Spec
 Opinia

Ciekawe który geniusz czy też inny dzban wymyślił wprowadzenie stałych trasówek w miesiącach gdzie mamy podpisywać umowy. Chyba komuś naprawdę zależy żeby tą firmę położyć

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
MAMMM
 Opinia

Tak apropo wizyt: 4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz, o północy ze dwa razy i od rana jeszcze raz. Hej DECEki!

Pomocna?
Brexit
 Opinia

Czy w związku z wyjściem Wielkiej Brytanii z UE kroją się jakieś zmiany? Stock brytyjski.

Pomocna?
Warszawa
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Brexit 27.02.2019 17:56

Oczywiście odstawią Piotrka nareszcie i skończy się wirtualny Stock Polska

Pomocna?
Ciekawski
 Opinia

Jakie tam nowe auta już rozdają ? Znowu najbiedniejsze fabie ? Kupione na firmę to będą robiły pewnie po milion km zanim wymienią flotę ....

Pomocna?
Gosc
 Opinia

Andrzej,Piotrek co robimy bo konkurencja nam ucieka ;)

Pomocna?
Niezalezny
 Opinia
@Gosc 23.02.2019 20:53

Jak to ucieka? Już są w zasięgu ???? Jeszcze trochę i znowu będziemy mieli Lidera????

Pomocna?
Klara K
 Opinia

Pomorskie! Jak z praca PH w tym rejonie? Jest ogłoszenie, przeszłam rekrutacje i we wtorek mam jechac do wwa na rozmowe. Mam przygotowac zadanie jakieś. Czeka mnie rozmowa po angielsku? Dzięki za info!

Pomocna?
W-wa
 Opinia
@Klara K 24.02.2019 11:10

Po Hiszpańsku ;-)

Pomocna?
Klara K
 Opinia
@W-wa 24.02.2019 21:37

Cóż za błyskotliwość! ????????

Pomocna?
TakNie
how are u
 Opinia
@Klara K 24.02.2019 11:10

Angielskiego brak. Dziwie się że jakieś zadanie masz przygotować.. Ogólnie dwuetapowa rozmowa na Przedstawiciela? od kiedy... Nie stresuj się, firma jest zdesperowana i pewnie wezmą każdego na ph biorąc pod uwage rotacje

Pomocna?
To be or not to be
 Opinia
@Klara K 24.02.2019 11:10

Nie stresuj się tym angielskim dyrekcja dopiero zaczęła kursy angielskiego więc są na etapie I am You are... Głupio by było jakby na rozmowie kwalifikacyjnej okazało się że więcej umiesz od nich.

Pomocna?
Klara K
 Opinia
@Klara K 24.02.2019 11:10

Dziękuję bardzo za odpowiedzi! Zadanie mam i to całkiem skomplikowane. Właściwie to dziwne bo jadę do Warszawy nie znając nawet warunków jakie chcą mi zaproponować. W obecnej pracy jest mi niezle (dystrybucja pH), ale zawsze praca u producenta wydawała mi lepsza i dostępna tylko dzięki znajomościom. Co do tego angielskiego, nie boje sie rozmowy bo nie mam problemu z komunikacja, bardziej chciałam wiedziec czy pytaja wlasnie o sprawy biznesowe, czy wlasnie how are you. W kazdym razie, dziekuje raz jeszcze za odpowiedzi. Pozdrawiam. A teraz siadam do portfolio Stock Polska :)

Pomocna?
Wolny
 Opinia

Czytam i się śmieje. Odszedlem jakiś czas temu. Szukałem fakt 2 miesiące ale teraz poniżej 5000 PLN na rękę nie schodzi. Cisza i spokój. Max 8 h dziennie.

Pomocna?
Lol
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Wolny 10.02.2019 19:48

Pochwal się gdzie...też jestem na etapie szukania pracy.

Pomocna?
Stefan
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Wolny 10.02.2019 19:48

A to dliuzej pracowałeś? Wystąp o nadgodziny - jest gps a on działa w obie strony :)

Pomocna?
Kierownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Wolny 10.02.2019 19:48

No i życzę powodzenia.

Pomocna?
TakNie
pge
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Czy RDS ze stolicy jest odmiennej orientacji seksualnej?

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Probs
 Opinia

To connector w ogóle dziala? Ja rozliczałam klienta, u którego różnica pomiędzy magicznymi danymi z kwartału od KOSa a wyciągiem od klienta wynosiła ponad 20 tys netto :D

Pomocna?
Zdegustowany
 Opinia

Ile można pisać cały czas to samo?

Pomocna?
Artur Hejnał
 Opinia
@Zdegustowany 09.02.2019 13:16

Póki nie będzie normalnie/póki nie znajdziesz innej pracy *niepotrzebne skreślić

Pomocna?
Pcg
 Opinia

Czyżby ktoś napisał niewygodną prawdę, że komentarz został usunięty?

Pomocna?
"SZOK" SP." ZOO"
 Opinia

Czy się stoi czy się leży dla Andrew się należy !!!

Pomocna?
TakNie
GT
 Opinia

Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy ....ale to czekanie osiem godzin Czekanie na powrót to jakiś absurd ....

Pomocna?
GT
 Opinia

Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy ....ale to czekanie osiem godzin Czekanie na powrót to jakiś absurd ....

Pomocna?
Rumianek z Kalisza
 Opinia

MD wszystkie ręce na pokład, choć płacimy 2 tysięce zróbcie standy, ekspozycje, odbierzcie i przygotujcie fv sprzedajcie pakiety przygotowane przez obergruppenführera ryżego i jego watahe mądrych wilczków. W połowie miesiąca damy wam plan, oczywiście odrealniony- w przypadku gdybyście go zrobili jednak to nie martwcie się- connector można edytować. Zatem do pracy bo jak nie my to kto!!!!

Pomocna?
Fifarafa
 Opinia

Kocham ta prace. Nic nie trzeba robić, czasem aż się nudzę..

Pomocna?
Odpowiedzialny
 Opinia
@Fifarafa 08.02.2019 13:15

Plan naprawczy mu!!!!!!

Pomocna?
NO TAK
 Opinia
@Fifarafa 08.02.2019 13:15

Racja, nieważne czy się pracuje czy nie, Target i tak nie do zrealizowania - oparty o ostatnie miesiące, sezon letni nadmorski, księżyc w nowiu i akcje zima w zakopanem 1944r , wszystko do kupy, dwa ząbki czosnku i mamy plany dla przedstawicieli

Pomocna?
Kamil Stoch
 Opinia
@NO TAK 08.02.2019 23:58

A zadanie z lubelska? Śmiech na sali. „Sklepy, które wytypowaliście” - to chyba żart. Największe sroce z bazy albo nie istniejące juz sklepy na których nic nie zrobimy.

Pomocna?
Falafel
 Opinia
@NO TAK 08.02.2019 23:58

A zadanie z lubelska? Śmiech na sali. „Sklepy, które wytypowaliście” - to chyba żart. Największe sroce z bazy albo nie istniejące juz sklepy na których nic nie zrobimy.

Pomocna?
ph
 Opinia

Dużo pracy, ale warto jest satysfakcja i $ się zgadza. Pozdrawiam.

Pomocna?
Ostatni Mohikanin
 Opinia
@ph 24.01.2019 19:31

Zmień lekarza bo ten cię oszukuje

Pomocna?
Czołg 102
 Opinia
@Ostatni Mohikanin 25.01.2019 00:55

Andrzeju nie denerwuj się, to był troll

Pomocna?
Marta
 Opinia
@ph 24.01.2019 19:31

Bardzo duża część wypowiadających się tu osób w sposób niezbyt przychylny wypowiada się na temat pracy w Grupie Stock –„Polmos Lublin". Świetnie zatem, że Ty masz nieco inne odczucia, jeśli chodzi o tego pracodawcę. Trzeba bowiem pamiętać, iż szeroka oferta produktów nagradzanych w międzynarodowych konkursach decyduje o wyjątkowej pozycji firmy w grupie Stock Spirits. Czym konkretnie zajmujesz się w jej strukturach? Jak z zarobkami - są już korzystne?

Pomocna?
Ph
 Opinia
@Marta 27.01.2019 11:53

Marta na kasie w biedrze lepiej zarobisz. W Stocku dobrze zarabia tylko towarzystwo wzajemnego trzymania palców w (usunięte przez administratora) z Wa-wki

Pomocna?
Ciekawe
 Opinia
@Marta 27.01.2019 11:53

Dział HR działa nawet tutaj ?

Pomocna?
TakNie
Grażka
 Opinia
@Ciekawe 31.01.2019 07:49

To Pani z Goworka ????

Pomocna?
TakNie
Piotr
 Opinia
@Ph 27.01.2019 22:29

Mógłbyś mimo wszystko napisać, jak szczegółowo przedstawiają się wynagrodzenia w firmie Grupa Stock? Interesuje mnie, czy poza podstawową stawką wynagrodzenia firma oferuje ewentualne dodatki w postaci premii bądź nagród? W wielu firmach niską podstawę rekompensują całkiem wysokie premie bądź nagrody, dlatego zastanawiam się, jak to wygląda w przypadku tej firmy.

Pomocna?
TakNie
Bejbi
 Opinia
@Piotr 04.02.2019 08:21

Pseudo BOLO ij

Pomocna?
TakNie
Gdybym był rudy to bym zgolił
 Opinia
@Piotr 04.02.2019 08:21

Fenomenem pensji w Stocku jest to że za każdym razem jak rosnie podstawa to zarabiasz coraz mniej. Premi€ mają tylko nieroby z biura. Po za tym mają darmowe wyżywienie i inne atrakcje. A ty masz robić za osła pociągowego. Roboty coraz wiecej a kasy coraz mniej.

Pomocna?
Ph
 Opinia
@Piotr 04.02.2019 08:21

Podstawa 3400-3800 pln brutto i do 48% premii z podstawy wynagrodzenia. Za realizację wszystkich zadań. Co miesiąc konkursy na których ok 1000zl max. do ugrania. MultiSport i luxmed jest. Plany i konkursy mocno ambitne.

Pomocna?
Były Stock. Na szczęście.
 Opinia
@Ph 05.02.2019 14:07

Błahahahaha. I rozumiemy, ze ty jako ambitny wyrabiasz premię, realizując zadania oraz wygrywasz konkursy ! Debeściak z ciebie. MultiSport płatny, LuxMed pakiet Basic bezplatny-nawet gastrologa nie ma. Dno.

Pomocna?
Ph
 Opinia
@Były Stock. Na szczęście. 05.02.2019 19:20

DZiekuje, też uważam się za Debesciaka;)

Pomocna?
TakNie
Fortuna
 Opinia
@Ph 07.02.2019 13:15

To napisz, ile netto wyniosła Twoja ostatnia pensja?

Pomocna?
NO TAK
 Opinia
@Fortuna 07.02.2019 23:37

Pewnie 2500 netto + może 10-15% premii :) fortuna. Kiedyś podstawa była mało ważna, premia była do zrobienia, konkursy były fajne i realne więc Pieniądze były większe, a zaangażowanie i efekty znacznie większe, efekt tego co jest teraz pociągnie firme w dół.

Pomocna?
F
 Opinia

Menager - bardzo często działa jak gość, który myśli, ze dziewięć kobiet urodzi mu dziecko w miesiąc

Pomocna?
Watson
 Opinia
@F 08.02.2019 20:12

Jako cudowne poczęcie.

Pomocna?
Ciekawy
 Opinia

Już trzeci dzień po wypłacie a e-pasków nadal nie ma. Ciekawe czyj "kolega" jest właścicielem tej dziwnej firmy która teraz zajmuje się rozliczeniami wypłat.

Pomocna?
Nowy
 Opinia

Cześć, na pracuj pl pojawiła się oferta pracy dla przedstawiciela handlowego w kanale horeca. Czy mógłby ktoś opisać jak wygląda praca w tym kanale w waszej firmie? Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
PL
 Opinia

Jeszcze tylko pozbędziemy się kolesia od planowania akcji i zadań tego marketingowca i będzie można pracować.

Pomocna?
Nowy
 Opinia
@PL 01.02.2019 18:08

G.Ryżawy jest z innego świata. Mam wrażenie że on sam nie wierzy w to co wymyśla.

Pomocna?

Zostaw opinię o Stock Polska Sp. z o.o. - Lublin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stock Polska Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.