brak logo

Schlegel Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Schlegel Sp. z o.o.

ziobra 2014-11-21 08:49:50
Bardzo duży bałagan organizacyjny....brak profesjonalizmu....ogólnie nie polecam
10
Faktura 2015-01-13 14:53:14
Zamawiają towar, odbierają i nie płacą w terminie. Są mi winni ponad 50 tysięcy i od miesiąca słyszę, jutro, pojutrze, w tym tygodniu...
7
FAKTURA 2015-01-23 11:35:29
Szanowni Państwo, ostrzegam was przed tą firmą, w życiu nie widziałem większego b..u i braku organizacji na budowie. Firma ta to zwykli oszuści nie podpuszczają wykonawców na jak najszybsze ukończenie prac płacąc małą zaliczkę a następnie odmawiają zapłaty fak. z kwotą główną - powołując się na rzekome kary od inwestora. Normalny horror płatniczy. Wszystko ma na celu przetrzymanie firmy aż zmięknie i weźmie 50% i podpisze ugodę. Poczytajcie o inwestycji w Frankfurcie jak tam wykręcili polskie firmy !
8
trgir 2015-02-05 20:41:52
Widzę, że decyzja o zejściu z budowy była słuszna, niech sobie w buty wsadzą tą resztę kasy. Zrywajcie umowy i uciekajcie od tych ...
5
Budowlaniec 2015-02-06 19:56:30
Witam
Czy moze na budowie we Frankfurcie kierownikiem jest Jacek B???
2
WROC 2015-02-08 16:53:23
Witam,
Ta firma ma siedzibe we Wroclawiu?
Z góry dzięki za odpowiedz.
2
Micho 2015-02-28 14:06:03
Czy ta firma zatrudnia tylko podwykonawcow czy ma tez "swoich" pracowników? Proszę o opinię osoby zatrudnione na umowę o pracę jako pracownik ogólnobudowlany.
Pozdrawiam
2
kolo 2015-05-19 12:03:51
witam. pracowalem w tej firmie na umowe zlecenie -tylko tak zatrudniają ,obiecujac normalną umowe -niektorym chlopakom od 3 lat.kompletnie nie zorganizowani . praca glownie na poprawkach po podwykonawcach.wynagrodzenie na tej umowie to 3.500zl .nie dajcie sie nabrac pani oli czy prezesowi ,,sknerze von markusowi,, szczwane lisy mają ludzi za nic!
fafek 2016-01-22 23:12:16
Wlasnie sie zatrudnilem i sprawdzę jak to jest w rzeczywistości. Dam znac jak wezmę cala pensje.
fafek 2016-01-22 23:12:20
Wlasnie sie zatrudnilem i sprawdzę jak to jest w rzeczywistości. Dam znac jak wezmę cala pensje.
gość 2016-03-14 09:21:39
Fafek, dostałeś wypłatę, czy nie? daj znać ;)
karlik 2016-03-26 18:11:24
Firma nie uczciwa bardzo 'duży bałagan nie kompetentna osoba nadzorująca budowę
wiszą mi 15 tyś euro nie wiem w jaki sposób mogę odzyskać kasę[ostrzegam wszystkich przed tą firmą zanim podejmą z nimi współpracę.
gość 2016-05-11 11:10:40

Pracuje drugi miesiąc na umowę zlecenie:) za pierwszy miesiąc kasę dostałem do 10 ,co do chaosu rzeczywiście panuje lekki ale zależy i jakiego kierownika robisz ,praca średnio po 10 godzin ale zdarzyły się soboty po 13 i niedzielę po 9 ale tak bywa na umowę zlecenie,niby płacą za przestój tyle co za pracę zobaczymy,liście opinie jestem ciekawy jak u was
gość 2016-05-12 08:39:28
Z tymi godzinami to nie zupełnie tak wolałbym robić po 8 a nie po 10 13 bo kasa taka sama
gość 2016-05-12 08:43:35
Z tymi godzinami to nie zupełnie tak wolałbym robić po 8 a nie po 10 13 bo kasa taka sama
kanio 2016-06-24 20:45:12
@cza a możesz napisac konkretnie jakie to są dokładnie szkolenia? ma m nadzieję że z tej umowy zlecenie da się jednak realnie przejść za jakiś czas normalnie na umowę o prace, może i na czas neiokreślony
Zostaw swoją opinię o Schlegel Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schlegel Sp. z o.o.