brak logo

R&K media press

Toruń

Opinie o R&K media press

princess 2011-02-24 20:41:48
Nie wiem jak w Wawie ale w Lublinie to kiszka. (usunięte przez administratora), zarobki 900 zł na rękę, nadgodziny za które nikt nie placi to norma. Niestety w tej firmie nikt nad niczym nie panuje. Na troje pracowników w Lublinie przypada trzech 2 dyrektorów w Wawie i Prezes który pojawia sie raz na 2 miesiące. Szkoad gadać nie polecam. Ja uciekłam i teraz mam lepszą robote bez stresów
poszukująca 2011-02-25 15:20:02
Właśnie znalazłam ogłoszenie tej firmy na stanowisko pracownika biurowego. I nie wiem co teraz robić, CV jeszcze nie wysłane, dzwonić też nie dzwoniłam. Troszkę ten wpis zbił mnie z tropu. A firma, w której teraz pracujesz jest godna polecenia? Może szukają nowych pracowników, bardzo chętnie skorzystam.
Dziejszy 2011-05-26 14:25:22
Dostałem telefon, od zainteresowanych moimi usługami -dane znalezione na jak to określili "dziwnym portalu"
Umówiony na konkretna godzinę czekałem na pana prezesa ponad 30 minut.

Potem jak w poprzednich komentarzach, (usunięte przez administratora), w "biurze" dość obcesowy :pracownik biurowo - odźwierny, podczas rozmowy odbieranie telefonów itd.
Nie dziwi już fakt dlaczego zero odpowiedzi z ich strony tutaj czy na innych forach i stronach.

Pozdrawiam zdesperowanych poszukiwaczy pracy :)

Kinga 2011-11-16 00:30:07
Miałam wieloletni kontrakt w tej firmie i nic podobnego nie miało miejsca. mam też znajome osoby które tam jeszcze pracują i chwalą sobie zarząd i styl pracy. Skąd więc te informacje? Może ktoś zdesperowany ? Proszę nie wprowadzać innych osób w błąd o inaczej tu na internecie nikt do nikogo nie będzie miał zaufania. Kinga
Mariola 2011-11-20 10:58:22
KInga - a może jesteś osobą podstawioną przez(usunięte przez administratora)?
Ewa 2011-11-21 09:09:59
JA znalazłam pracę w RK media, faktycznie firma wymaga wiele, ale jak się ma kompetencje wszystko jest w porządku. ja sobie chwalę. Myślę, że w każdej firmie jest podobnie bo pracowałam już w korporacjach i uważam, ze tu mam więcej swobody decyzyjnej i mniej stresu.
Ewa
ciekawa 2011-12-20 22:46:19
Ewa - 2011-11-21 09:09:59

JA znalazłam pracę w RK media, faktycznie firma wymaga wiele, ale jak się ma kompetencje wszystko jest w porządku. ja sobie chwalę. Myślę, że w każdej firmie jest podobnie bo pracowałam już w korporacjach i uważam, ze tu mam więcej swobody decyzyjnej i mniej stresu.

Ewa
to powiedz na jakim poziomie jest twoje wynagrodzenie? 1200 czy 1500?
ciekawa 2012-01-03 16:06:23
ciekawa - 2011-12-20 22:46:19

Ewa - 2011-11-21 09:09:59

JA znalazłam pracę w RK media, faktycznie firma wymaga wiele, ale jak się ma kompetencje wszystko jest w porządku. ja sobie chwalę. Myślę, że w każdej firmie jest podobnie bo pracowałam już w korporacjach i uważam, ze tu mam więcej swobody decyzyjnej i mniej stresu.


Ewa
to powiedz na jakim poziomie jest twoje wynagrodzenie? 1200 czy 1500?
a może mniej? wcale sie nie zdziwie.. ;P
poszukująca 2012-01-10 15:33:42
byłam tam wczoraj... na rozmowie... Jeśli jest ktoś zainteresowany telemarketingiem to śmiało - śmieszna rzecz, nie aplikowałam na stanowisko sprzedawcy! Ja uważam, że straciłam czas jadąc tam. Podczas kilkuminutowej rozmowy kwalifikacyjnej Pan odebrał dwa razy telefon! W tym czasie Pani dla pozostałych osób robiła prezentację produktu.
Cóż, szukam dalej...
pozdr.
Mario 2015-03-20 16:59:14
W pewnym sensie rozumiem wasze opinie no ale w pracy po pracy na słuchawce wiele wymagać nie można, jest ona zazwyczaj mało płatna, a nawet bardzo ciężko znaleźć coś dobrego w telemaketingu. Sam kiedyś pracowałem jako telemarketer ale wiedziałem co mnie czeka, na co mogę liczyć i wiele sobie nie obiecywałem.
arnold 2016-05-12 12:47:35
ale to jes tylko wydawnicto, firma zajmuje się też wdrażaniem strategii rozwoju firm z uwzględnieniem strategii finansowania długoterminowego w oparciu o instrumenty rynku kapitałowego
Zostaw swoją opinię o R&K media press - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie R&K media press