Nie podoba mi sie ten wpis co tu wisi o nieprzestrzeganiu pakietu mobilności. Nikt tego nawet nie skomentował. Są teraz z tym jakieś problemy??
Ni28 Team
28.07.2025 12:36
Dziękujemy za komentarz. Chcielibyśmy od razu wyjaśnić, że jesteśmy legalnie działającą firmą transportową, działającą w transporcie międzynarodowym od ponad 10 lat, w tym od 6 lat jako spółka z o.o. Ściśle przestrzegamy przepisów - ich naruszenie wiązałoby się z poważnymi sankcjami, na które żadna odpowiedzialna firma nie może sobie pozwolić.
Zatrudniamy doświadczonych kierowców – wielu z nich pracuje z nami od kilku lat, co najlepiej świadczy o warunkach i atmosferze w firmie. Jeśli chodzi o komentarze – internet rządzi się swoimi prawami, anonimowość niestety czasem ośmiela do hejtu, ale my koncentrujemy się na rzetelnej pracy i ciągłym rozwoju.
Jeśli ktoś chciałby dołączyć do naszego zespołu – zapraszamy do składania CV
Paweł
30.06.2025 17:10
Jeżeli szukasz firmy gdzie szanują pracownika i chcesz dostać godziwe wynagrodzenie za dobrze wykonaną pracę to idealnie trafiłeś. Szefostwo potrafi docenić dobrego pracownika co można odczuć nie tylko po wypłatach. Pieniądze zawsze na czas i w co najmniej takiej kwocie jak było ustalone. Proste zasady, które są przedstawiane na początku współpracy. Poza tym wysoka kultura osobista szefostwa jak i wszystkich osób, z którymi miałem przyjemność współpracować. Szczerze polecam zarówno na początek kariery jak i doświadczonym pracownikom.
Przychody i zysk Ni28
834,0 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
odradzam
07.05.2025 10:25
opinie to chyba piszą albo obecni pracownicy albo znajomi bo na pewno nie byli pracownicy lub osoby które aplikowały do firmy
już na starcie spotkasz się z brakiem kultury i dyskryminującym podejściem
cudzoziemcy , osoby bez znajomości jeżyka albo osoby ze statusem niepełnosprawności są dyskryminowani w podjęciu zatrudnienia przez samego don prezesa
jak ktoś chce mówić o wynagrodzeniu to proponuje stawki godzinowe, nadgodzinowe, ryczałty, diety konsultować ze swoim prawnikiem i patrzeć na podpisywane umowy o pracę żeby po powrocie z tras nie mieć niespodzianek
drogi przyszły pracowniku cokolwiek ci naobiecują miej na to pieczątkę + podpis !
Łukasz
09.05.2025 16:04
Jako prezes zarządu ustosunkuję się do komentarza, ponieważ zostałem w nim wywołany.
Niniejszy komentarz pojawił się po korespondencji jaką prowadziłem w sprawie zatrudnienia kierowcy na kategorię C - w formie mailowej bo taką formę chciał narzucić mi pan Karol. Właściwie kiedy poprosiłem o numer telefonu, którego brakowało w CV już zaczęły się wyzwiska i pouczanie , że numer nie został podany celowo. Otrzymałem odpowiedź mailową na moją prośbę o treści cytuję: „Jak nie umie pan pisać maili palcami u dłoni proponuję stopami”. W związku z taka reakcja, kulturalnie podziękowałem za rozmowę, bo nie wyobrażam sobie zatrudnić pracownika, który tak reaguje na normalne pytanie. Niestety to wywołało jeszcze większą frustrację kandydata, czego efektem jest ten negatywny komentarz. Do rozmowy na temat wynagrodzenia nie doszło, więc nie wiem skąd te nieprawdziwe informacje.
Odniosę się także do zarzutu dyskryminacji. Firma zatrudnia obcokrajowców, obywatele Ukrainy stanowią 60% kierowców w naszej firmie. Wszyscy kierowcy zatrudnieni są na podstawie umowy o pracę, wszystkie składniki wynagrodzenia – również płace sektorowe są rozliczane i oskładkowane. Pracownicy objęci są także ubezpieczeniem grupowym na życie. Od samego początku stawiamy na politykę Fair Play, promującą etyczne oraz odpowiedzialne podejście do pracowników oraz biznesu. W firmie pracują osoby ze stażem 5-7 lat co jest uwiarygodnieniem naszego podejścia.
Zapraszam do aplikowania o pracę w naszej firmie wszystkie osoby ,które zainteresowane są pacą a nie szukaniem problemów , trollowaniem i szerzeniem hejtu.
Polecam firmę, rzetelnie wypłacane wynagrodzenie, zawsze na czas. Szef oraz szefowa podchodzą do pracowników z szacunkiem. Serwis aut na bieżąco, a w biurze miła atmosfera. Zawsze służą pomocą. Polecam!
Bus
11.01.2024 20:42
W tego typu firmach nie liczy się człowiek , najważniejsza jest kasa dla właściciela . Nieprzestrzeganie pakietu mobilności. Kandydaci proponuję poczytać . Nie ma litości , jak trzeba masz jechać 20 godzin na dobę . Nie polecam tej firmy , finansowo też (usunięte przez administratora)
Pracuje w tej firmie 3 tyg i stwierdzam ze dobra firma dobra stawka fajnie sie jezdzi sa dlugie trasy i wgl. Dobry i profesjonalny spedytor i szef Polecam prace w tej firmie :-)
Arek
01.12.2020 20:08
Uczciwy pracodawca, dobry i profesjonalny spedytor, samochody sprawne. Polecam tu pracę osobą lubiącym jeździć.
Karol
05.02.2020 13:48
Firma daje przyzwoite stawki 200net/dzień. Samochody 4-5letnie, głównie kurniki, bez firanek. Jeden bus z windą. Właściciel monitoruje 24h, pilnuje głównie, abyś nie przekroczył 100km/h przy czym często dostajesz ekspresówki i o premii za spalanie możesz zapomnieć. Płyny wydawane przed trasą żal. Jak Ci się skończy spryskiwacz np. w Anglii, to zapomnij, że pozwolą Ci kupić. Prywatna Woda I mydło. To samo parkingi... Jak złamiesz nogę czy co innego zero wsparcia czy chorobowego od razu na bruk, bez grosza.
Sylwia
20.05.2020 11:40
W odniesieniu do zamieszczonej opinii:
Pracownicy zatrudnieni są na podstawie umowy o pracę i posiadają dodatkowe ubezpieczenie grupowe opłacane przez pracodawcę. Ponadto premie za spalanie wypłacane są regularnie.
Płyny jak też inne akcesoria dostępne są na bazie. Pracownicy jednak mają dostęp do kart firmowych, z których mogą korzystać w awaryjnych sytuacjach.
Po doczytaniu zdania "Jak złamiesz nogę czy co innego zero wsparcia czy chorobowego od razu na bruk, bez grosza" domyślam się komu zawdzięczamy komentarz...
P. Mariusz był na "jednym krótkim kółku" , nie miał ochoty wyjechać w trasę, bo załadunek wypadł w niedzielę - "dzień wolny od pracy" .W ostatniej chwili udawał złamany bark, chociaż nie był nawet u lekarza. Najbardziej jednak zainteresowany był zaświadczeniem do urzędu pracy w celu uzyskania zasiłku.
Zostaw merytoryczną opinię o Ni28 Sp. z o.o.